www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 22:55:28

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1077 1078 1079 1080 1081 [1082] 1083 1084 1085 1086 1087 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27952026 alkalommal)
Sompi
« Hozzászólás #98541 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:30:41 »

valaki mondta, hogy nemsoká eljön az az idő, hogy a szervezete beáll arra, hogy 5-kor szarik reggel..csak az a baj, hogy 6kor kel  Grin
Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #98540 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:29:52 »

Két nyolvan éves hallokészülékkel élő.Iccaka fél háromkor azon megy a vita hogy ki hugyozott az ágyba.Biztos jösz? Evil
valaki mondta, hogy nemsoká eljön az az idő, hogy a szervezete beáll arra, hogy 5-kor szarik reggel..csak az a baj, hogy 6kor kel  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #98539 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:20:41 »

költözök  Grin
Két nyolvan éves hallokészülékkel élő.Iccaka fél háromkor azon megy a vita hogy ki hugyozott az ágyba.Biztos jösz? Evil

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #98538 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:16:04 »

..
Az a gáz hogy náluk ez amit linkeltél egy nyugodt vasárnapi ebéd. Undecided
költözök  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...

« Hozzászólás #98537 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:10:16 »

..
[/quote]Az a gáz hogy náluk ez amit linkeltél egy nyugodt vasárnapi ebéd. Undecided

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető Póli

« Hozzászólás #98536 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:09:05 »

de jó....

Aki volt már nálunk,tudja hogy kertes házban lakunk,de a város közepén,amióta itt vagyok,két szomszéd házat is ledúrtak és társasházakat építettek helyükre(imádom,hogy mostmár nem tudok egy jóízűt hugyozni az udvaron...)3 autónk van,1 bogár,egy busz és egy off,amit a hétköznapokon használunk,a két léghűtésest egyre ritkábban,mostanában,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül,tegnap horgászni voltunk egy barátomnál,gondoltuk autókázunk egyet és a bogárral mentünk a bogáron semmi tuning nincs,még a kipufogó is gyári este 9 re értünk haza nem éjszaka,nem bőgetve a motort!! ma jön az öregasszony,az egyik "társasház" lakásában lakik,hogy mi egy áálatok vagyunk és hogy ez nem lehet igaz hogy éjszaka senki nem tudott tőlünk aludni,mert eszméletlen hangos az az autó és az éjszaka közepén és hogy oldjam meg ezt a dolgot,mert ő ezt így tovább már nem bírja ,kb majdnem sírógörcsöt kapott miközben ócsárolt engem.....a bogárral egyébként legutobb kb az almádi találkozón voltunk....

öröm a jó szomszéd!!

aztán még mintha főben járó bűn lenne mondja hogy tudja ám,hogy a többi ilyen autó is ide szokott jönni hozzánk(nappal haverok meg szoktak látogatni,bogár néha van a ház elött 3 is...)
ne gondoljam,hogy nemtudja mert megismeri a hangjukat és hogy találjak ki valamit,mert ez így nem lesz jó!

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
 Paraszt

Én is így jártam a hétvégén, szülinapi buli volt és háromnegyed 10-kor egyszer csak átüvölt a szomszédasszony, hogy csendesebben, de valami oltári stílusban. Direkt miattuk zenét se vittem ki az udvarra, csak a beszélgetéstől így kiakadt. Volt már hogy átszólt, mondjuk, akkor egy kicsit igaza volt, mert egy szerda éjjel karikást csattogtattunk az udvaron mikulásjelmezben:)

Akkor behúzott egyből a házba, nem tudtam megbeszélni vele, tegnap átmentem, de nem nyitott ajtót.
Szerintem egy ideig jobb is neki, ha nem találkozunk. Evil

VW 1200 (1979),       T2 (1978)

http://www.bmvwbk.eoldal.hu/  - Békés Megyei Bogár Klub
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #98535 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:07:08 »

Én ezt sugároznám viszonylag hangosan.Mondjuk ugy hogy hozzám egy taktus be ne szürödjön.
http://www.youtube.com/watch?v=lV16wYgJCPs
én meg ezt Evil

RNIE
« Hozzászólás #98534 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:06:31 »

Én ezt sugároznám viszonylag hangosan.Mondjuk ugy hogy hozzám egy taktus be ne szürödjön.
2:15-től ha niggerek énekelnék,tele lenne vele az mtv...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #98533 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:05:24 »

de jó....

tegnap ebéd előtt átmentem faterékhoz korábban, hogy tudjak baszakodni a váltókarral. próbálgatás képp előre-hátra gurulás, hogy minden fokozat megvan e, stb, erre jön a szomszéd, hogy az unoka most aludt el és legyünk már kussban legalább fél órát, merthát a kisunoka...mondjuk úgy havonta párszor elmegyünk motorozni, meg néha piszkálom a bogarat, de ez korántsem nevezhető zavarónak, vigye be a kölköt, ha aludni akar...most jófej voltam, de én mikor szólhatok rá a gyerekre, hogy ne üvöltözzön már, mert szeretnék nyugodtan a kertben lenni?

« Hozzászólás #98532 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:02:28 »

de jó....

Aki volt már nálunk,tudja hogy kertes házban lakunk,de a város közepén,amióta itt vagyok,két szomszéd házat is ledúrtak és társasházakat építettek helyükre(imádom,hogy mostmár nem tudok egy jóízűt hugyozni az udvaron...)3 autónk van,1 bogár,egy busz és egy off,amit a hétköznapokon használunk,a két léghűtésest egyre ritkábban,mostanában,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül,tegnap horgászni voltunk egy barátomnál,gondoltuk autókázunk egyet és a bogárral mentünk a bogáron semmi tuning nincs,még a kipufogó is gyári este 9 re értünk haza nem éjszaka,nem bőgetve a motort!! ma jön az öregasszony,az egyik "társasház" lakásában lakik,hogy mi egy áálatok vagyunk és hogy ez nem lehet igaz hogy éjszaka senki nem tudott tőlünk aludni,mert eszméletlen hangos az az autó és az éjszaka közepén és hogy oldjam meg ezt a dolgot,mert ő ezt így tovább már nem bírja ,kb majdnem sírógörcsöt kapott miközben ócsárolt engem.....a bogárral egyébként legutobb kb az almádi találkozón voltunk....

öröm a jó szomszéd!!

aztán még mintha főben járó bűn lenne mondja hogy tudja ám,hogy a többi ilyen autó is ide szokott jönni hozzánk(nappal haverok meg szoktak látogatni,bogár néha van a ház elött 3 is...)
ne gondoljam,hogy nemtudja mert megismeri a hangjukat és hogy találjak ki valamit,mert ez így nem lesz jó!

Paraszt

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #98531 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:51:23 »

Köszönöm!

Rendszám: KTU-017
Gyártmány: MERCEDES
Típus: 245
Szin: SÁRGA
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #98530 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:48:34 »

de jó....

Kérj egy csőkígyót kölcsön adom rá a stinger véget egy hétvégére Evil

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető VW T2b

Egon a gyenge 70-330-9994

« Hozzászólás #98529 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:40:06 »

de jó....

öröm a jó szomszéd!!

Paraszt
Én meg elküldeném a jó büdös francba. A vén kurvának el lehet költözni ha nem tetszik. Műszakis, rendben lévő autó, tehát akkor járkálok vele, amikor kedvem tartja, ezek után inkább csak hajnal negyed három felé.    Evil  Asszem hamarosan látogatóba kell mennem Ceglédre.  Evil
« Utoljára szerkesztve: 2011 Augusztus 29, 11:41:54 írta VW T2b »

1970 VW 1300
1978 VW T2b
2004 Mercedes-Benz E 270 CDI T Avantgarde
2017 Hyundai i30 1.6 crdi
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #98528 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:36:49 »

de jó....

öröm a jó szomszéd!!

Paraszt
besz.rás.. Lehet, gonosz vagyok, de én most levenném picit a kipuffot, áthívnám a nénit és beindítanám neki, hogy meghallgathassa, mi a hangos.. Evil

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Sompi
« Hozzászólás #98527 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:31:29 »

Vagy
Kaffer macht frei
Kefír mach frei
De ami igaz is:Koffer macht frei

Grin
Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #98526 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:28:15 »

A KTU-017 rendszámú autó adatait meg tudná nézni nekem valaki? Elvileg B Merci.

Rendszám: KTU-017
Gyártmány: MERCEDES
Típus: 245
Szin: SÁRGA
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban

http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #98525 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:07:17 »

A KTU-017 rendszámú autó adatait meg tudná nézni nekem valaki? Elvileg B Merci.
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #98524 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:06:16 »

de jó....

öröm a jó szomszéd!!

Paraszt

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
RNIE
« Hozzászólás #98523 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:04:03 »

Kafre
Vagy
Kaffer macht frei
Kefír mach frei
De ami igaz is:Koffer macht frei
« Utoljára szerkesztve: 2011 Augusztus 29, 11:15:04 írta RNIE »
Sompi
« Hozzászólás #98522 Dátum: 2011 Augusztus 29, 11:00:44 »

a "matrica-naptár-csecse becse" topicban rendelhető:

YESSSS!!
"Nagy tételben vevő vagyok rá!
2db minimum!!  Grin Grin

őőő viszont a felirat Kafre macht frei volt legutóbb
lehet úgy is???
Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #98521 Dátum: 2011 Augusztus 29, 09:25:55 »

a "matrica-naptár-csecse becse" topicban rendelhető:

[a csatolmányt egy admin törölte]

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #98520 Dátum: 2011 Augusztus 28, 21:52:41 »

fogsz 4 ilyet es szepen betolod a kocsit oldaliranyban a parkolohelyre ... ;-))

2db-al is beérném  Grin

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Süni
« Hozzászólás #98519 Dátum: 2011 Augusztus 28, 21:04:38 »

Sárga pari nem izgat?
Engem igen!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #98518 Dátum: 2011 Augusztus 28, 21:03:21 »

ez mire jó?
fogsz 4 ilyet es szepen betolod a kocsit oldaliranyban a parkolohelyre ... ;-))

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #98517 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:59:34 »

Esetleg, ha van rá jó kapcsolat.... pl régebben árult valaki időnként minőségi szerszámokat...
ez mire jó?
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #98516 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:49:41 »

Esetleg, ha van rá jó kapcsolat.... pl régebben árult valaki időnként minőségi szerszámokat...

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #98515 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:40:03 »

Sárga pari nem izgat?
nem köszi nekem az olyan mint a zöld kecsöp  Roll Eyes

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #98514 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:37:03 »

esetleg fekete?

de szerintem a piros a legjobb  Tongue
Wink
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #98513 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:36:09 »

Sárga pari nem izgat?
esetleg fekete?

de szerintem a piros a legjobb  Tongue
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #98512 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:34:46 »

kaptam valakitől olyan koktélparadicsomot amin nagyon kicsi cseresznyénél kisebb, majdnem ribizli méretű, fürtös termések vannak, és iszonyatosan sok, náluk a kertben palántázás stb.. nélkül is minden évben kinő mint a dudva és baromi finom, mintha egy igazi paradicsom esszencia lenne

valahogy nagyon szeretném ezt jövőre, de lehet, hogy nem bírom ki és már idén a lakásban  Roll Eyes Grin
Sárga pari nem izgat?
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #98511 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:32:15 »

Van valakinek tapasztalata/használ ilyesmit?

http://www.autogumitrend.hu/webaruhaz?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=492&category_id=55

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #98510 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:19:30 »

Akkor  decemberben amikor elkezd virágozni, felveszed a méhecske jelmezed és virágról virágra szállsz majd, hogy legyen termés.  Grin

ha most elültetem akkor kb 40 nap múlva virágzik, amikor van még néminemű rovar, de volt, hogy ecsetel poroztam  Grin Grin Grin
és karácsonykor leszedtem azt az egyetlen szem paradicsomot ami termett  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

1303LS
« Hozzászólás #98509 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:16:31 »

ok és mi van ha nem márciusban akarom elültetni, hanem a jövőhéten
Micsurin.  Cheesy
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #98508 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:03:39 »

Akkor  decemberben amikor elkezd virágozni, felveszed a méhecske jelmezed és virágról virágra szállsz majd, hogy legyen termés.  Grin

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #98507 Dátum: 2011 Augusztus 28, 20:02:24 »

Akkorelöbbkikel! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #98506 Dátum: 2011 Augusztus 28, 19:58:17 »

nekünk idén talán már harmadik éve van itthon paradicsomültetvény. a recept:
jó érett paradicsomból a magokat a kocsányos részével együtt hagyományos jó nedvszívó újságon egyenletesen szétteríteni. a húsa és a héja nem kell. árnyékban kiszáradni hagyni. tavasszal kb márciusban az újságot kicsit bevizezni, hogy visszanyerje az egész a nedvességtartalmát. elültetni őket cserépbe és az ablakon belül a napon nevelni a palántákat, amik majd ha már jó idő van, kikerülnek a kertbe

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #98505 Dátum: 2011 Augusztus 28, 19:34:53 »

kaptam valakitől olyan koktélparadicsomot amin nagyon kicsi cseresznyénél kisebb, majdnem ribizli méretű, fürtös termések vannak, és iszonyatosan sok, náluk a kertben palántázás stb.. nélkül is minden évben kinő mint a dudva és baromi finom, mintha egy igazi paradicsom esszencia lenne

valahogy nagyon szeretném ezt jövőre, de lehet, hogy nem bírom ki és már idén a lakásban  Roll Eyes Grin
nekünk idén talán már harmadik éve van itthon paradicsomültetvény. a recept:
jó érett paradicsomból a magokat a kocsányos részével együtt hagyományos jó nedvszívó újságon egyenletesen szétteríteni. a húsa és a héja nem kell. árnyékban kiszáradni hagyni. tavasszal kb márciusban az újságot kicsit bevizezni, hogy visszanyerje az egész a nedvességtartalmát. elültetni őket cserépbe és az ablakon belül a napon nevelni a palántákat, amik majd ha már jó idő van, kikerülnek a kertbe
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #98504 Dátum: 2011 Augusztus 28, 19:31:02 »

persze természetesen  Wink
én többet adok érte  Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #98503 Dátum: 2011 Augusztus 28, 18:39:02 »

Kaphatnék belőle?  Roll Eyes
persze természetesen  Wink

Süni
« Hozzászólás #98502 Dátum: 2011 Augusztus 28, 18:29:10 »

Kaphatnék belőle?  Roll Eyes
Oldalak: 1 ... 1077 1078 1079 1080 1081 [1082] 1083 1084 1085 1086 1087 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: