www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 19:30:07

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 934 935 936 937 938 [939] 940 941 942 943 944 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27890453 alkalommal)
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #104261 Dátum: 2011 December 30, 15:13:31 »

Szeretnék nyitni egy új topikot "Tuning, teljesítmény, futómű" címmel, vagy átnevezni a miként tuningoljuk a léghűtéses motorunkat címűt.
Ezzel több hozzászólás lenne, és ha esetleg moderálhatnám, akkor kib*sznék onnan minden nem oda való majomságot.

Érdemes a TheSamba-ra elnézni, ott egymást figyelmeztetik a "szaktopikokban", ha valaki offol és általában van moderátor az meg kib*ssza őket a picsába, erre azonban ritkán kerül sor.

Szeretném, ha az szmb és a tuning topik szakmaibb topik lenne több információval és értelmesebb témákkal.
Én gyakorlatilag már csak az szmb-t, a tuningot és az adok veszeket olvasom, néha ide benézek, de nincs időm a millió kommentet szűrni és azt hiszem sokan vagyunk így. Mi örülnénk, ha a "szaktopikok" inkább kevesebb kommenetet, de több információt tartalmaznának.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Hajrá! A futóműről meg annyit, hogy létezik műszakilag használható ültetés is... De azt tényleg az aktuális divat topicban kéne...

Bácsi Győző
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #104260 Dátum: 2011 December 30, 14:50:28 »

Szeretnék nyitni egy új topikot "Tuning, teljesítmény, futómű" címmel, vagy átnevezni a miként tuningoljuk a léghűtéses motorunkat címűt.
Ezzel több hozzászólás lenne, és ha esetleg moderálhatnám, akkor kib*sznék onnan minden nem oda való majomságot.

Érdemes a TheSamba-ra elnézni, ott egymást figyelmeztetik a "szaktopikokban", ha valaki offol és általában van moderátor az meg kib*ssza őket a picsába, erre azonban ritkán kerül sor.

Szeretném, ha az szmb és a tuning topik szakmaibb topik lenne több információval és értelmesebb témákkal.
Én gyakorlatilag már csak az szmb-t, a tuningot és az adok veszeket olvasom, néha ide benézek, de nincs időm a millió kommentet szűrni és azt hiszem sokan vagyunk így. Mi örülnénk, ha a "szaktopikok" inkább kevesebb kommenetet, de több információt tartalmaznának.

Kiváló ötlet!!

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #104259 Dátum: 2011 December 30, 14:40:29 »

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #104258 Dátum: 2011 December 30, 13:26:51 »

Kedves Veteránbarátok!

Ugyan nem kifejezetten autó, és motor is csak erőműbe vagy hajóba való van is benne, de aki a technikát szereti, rossz ember nem lehet alapon engedtessék meg, hogy itt is elhangozzék a felhívás:
A topikok közönségének sorai közt megmozdulás szerveződik a hazai ipar egykori bástyájának számító Láng Gépgyár mintegy 100 esztendei tevékenysége során összegyűlt tervanyagának megmentésére.
A gyártelep átalakítása miatt a jelenlegi tervtár épülete is lebontásra jut, ezért - hála az Alstom ezt lehetővé tevő lelkes dolgozóinak - a tervek elkerülhetik az enyészetet.
A mintegy 10 főnyi topiklakót is felsorakoztató csapat december 17-én feltermelt és az esztergomi repülőtért területén lévő raktárba szállított egy adagot.
A hatalmas mennyiségű dokumentáció megmentésére irányuló megmozdulásunk január 4-én, szerdán folytatódik!
A segíteni akarókat reggel 8 órától várjuk a Láng Gépgyár területén! A munka előreláthatólag délután 3-4 óráig tart majd a helyszínen, illetve a teherautóval néhányan elmegyünk majd az esztergomi reptérre lerakodni.
Autóval a Vizafogó utca felől lehet behajtani, a portánál a jelszó: "a Tervtár szállítására jöttem".
Aki tömegközlekedéssel érkezik: a Forgách utcai metrómegállónál kell leszállni, és onnan lehet bejönni a Láng Gépgyár (most Alstom) területére.
Tekintettel arra, hogy a terveket a pincéből elég kacifántos útvonalon át lehet felhozni, így nagyon nagy szükség van minden egyes segítő kézre!
Az első nap tapasztalatai azt mutatják, hogy a még hátralévő anyag elszállítására valószínűleg nem lesz elegendő a szerdai nap, így opcionálisan csütörtökön 9 órai kezdettel is várjuk a segíteni akarókat!
Természetesen, hogy lesz-e csütörtökön is munka, arról csak szerdán tudunk majd biztosat mondani, amikor már látjuk, hogy meddig jutunk!
Erről értesítést itt, a fórumon teszünk majd közre, illetőleg, aki viricsinél emilben (viricsikukacfreemailponthu) előzetesen kéri, azt telefonon is értesítjük!

A feladatról: a pincében a tervek viricsi korábbi hozzászólásban látott fiókokban vannak. Ezek mérete meglehetősen nagy, ám súlyik alig 2-3 kiló, azaz bárki könnyedén megbirkózik velük. A polcokról levéve, a fiókokat egymásnak adogatva juttatjuk fel a földszintre, majd a teherautóra. Mivel a pincébe vezető lépcső, illetve folyosó meglehetősen szűk, így csak egyirányú forgalomra van mód, ezért lánca állva, a fiókokat egymásnak átadva lehet dolgozni. Terveink szerint 2 fordulót csinálunk. Amíg a teherautó elmegy Esztergomba, a munka addig sem szünetel, a fiókokat addig is termeljük föl a földszintre, hogy a kocsi megrakása minél gyorsabb lehessen!
Ezért a lehető legtöbb emberre, optimális esetben 15-20 főre lenne szükség!
Mivel a munka nem megterhelő, így tényleg bárki segíteni tud!
Ezért kérünk minden segíteni tudó és akaró repülőbarátot, technikabarátot, hogy jöjjön - és hozzon magával még egy-két embert!! :-)
A pince - és így a cucc is - meglehetősen poros, így ajánlott megfelelő játszóruhában érkezni, illetve azt magaddal hozva a helyszínen átöltözni!

Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #104257 Dátum: 2011 December 30, 13:05:42 »

Itt az új év,
új jót hozzon,
régi jóktól meg ne fosszon,
de ha az új jót nem is hozhat,
vigye el a régi rosszat!
Boldog Új Évet Kívánok!

Aki nem lép egyszerre......
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #104256 Dátum: 2011 December 30, 11:04:31 »

én is fogok aszem
én nem találtam náluk, érdekelt volna mibe kerül

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #104255 Dátum: 2011 December 29, 22:40:07 »

Pont ezt akartam írni. Nekem is van.

Egyszer szoptam egy 50 km-t így, aztán mondták és vettem.
én is fogok aszem

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #104254 Dátum: 2011 December 29, 22:39:29 »

Na ilyen esetekre számítva vettem (talán a Homasitában???) egy szélvédőt helyettesítő fóliát, vagy mit... amit ki lehet feszíteni annyira, hogy valahogy hazaevickéljen vele az ember... Még szerencsére nem kellett használni, de volt már 2 olyan esetem, amikor jól jött volna... Tongue Cool

Pont ezt akartam írni. Nekem is van.

Egyszer szoptam egy 50 km-t így, aztán mondták és vettem.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #104253 Dátum: 2011 December 29, 22:37:50 »

Na ilyen esetekre számítva vettem (talán a Homasitában???) egy szélvédőt helyettesítő fóliát, vagy mit... amit ki lehet feszíteni annyira, hogy valahogy hazaevickéljen vele az ember... Még szerencsére nem kellett használni, de volt már 2 olyan esetem, amikor jól jött volna... Tongue Cool
nem rossz

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
1303LS
« Hozzászólás #104252 Dátum: 2011 December 29, 21:54:15 »

"Kedves Veteránbarátok!

Ugyan nem kifejezetten autó, és motor is csak erőműbe vagy hajóba való van is benne, de aki a technikát szereti, rossz ember nem lehet alapon engedtessék meg, hogy itt is elhangozzék a felhívás:

A topikok közönségének sorai közt megmozdulás szerveződik a hazai ipar egykori bástyájának számító Láng Gépgyár mintegy 100 esztendei tevékenysége során összegyűlt tervanyagának megmentésére.

A gyártelep átalakítása miatt a jelenlegi tervtár épülete is lebontásra jut, ezért - hála az Alstom ezt lehetővé tevő lelkes dolgozóinak - a tervek elkerülhetik az enyészetet.

A mintegy 10 főnyi topiklakót is felsorakoztató csapat december 17-én feltermelt és az esztergomi repülőtért területén lévő raktárba szállított egy adagot.

A hatalmas mennyiségű dokumentáció megmentésére irányuló megmozdulásunk január 4-én, szerdán folytatódik!

A segíteni akarókat reggel 8 órától várjuk a Láng Gépgyár területén! A munka előreláthatólag délután 3-4 óráig tart majd a helyszínen, illetve a teherautóval néhányan elmegyünk majd az esztergomi reptérre lerakodni.

Autóval a Vizafogó utca felől lehet behajtani, a portánál a jelszó: "a Tervtár szállítására jöttem".

Aki tömegközlekedéssel érkezik: a Forgách utcai metrómegállónál kell leszállni, és onnan lehet bejönni a Láng Gépgyár (most Alstom) területére.

Tekintettel arra, hogy a terveket a pincéből elég kacifántos útvonalon át lehet felhozni, így nagyon nagy szükség van minden egyes segítő kézre!

Az első nap tapasztalatai azt mutatják, hogy a még hátralévő anyag elszállítására valószínűleg nem lesz elegendő a szerdai nap, így opcionálisan csütörtökön 9 órai kezdettel is várjuk a segíteni akarókat!

Természetesen, hogy lesz-e csütörtökön is munka, arról csak szerdán tudunk majd biztosat mondani, amikor már látjuk, hogy meddig jutunk!

Erről értesítést itt, a fórumon teszünk majd közre, illetőleg, aki viricsinél emilben (viricsikukacfreemailponthu) előzetesen kéri, azt telefonon is értesítjük!

A feladatról: a pincében a tervek viricsi korábbi hozzászólásban látott fiókokban vannak. Ezek mérete meglehetősen nagy, ám súlyik alig 2-3 kiló, azaz bárki könnyedén megbirkózik velük. A polcokról levéve, a fiókokat egymásnak adogatva juttatjuk fel a földszintre, majd a teherautóra. Mivel a pincébe vezető lépcső, illetve folyosó meglehetősen szűk, így csak egyirányú forgalomra van mód, ezért lánca állva, a fiókokat egymásnak átadva lehet dolgozni. Terveink szerint 2 fordulót csinálunk. Amíg a teherautó elmegy Esztergomba, a munka addig sem szünetel, a fiókokat addig is termeljük föl a földszintre, hogy a kocsi megrakása minél gyorsabb lehessen!

Ezért a lehető legtöbb emberre, optimális esetben 15-20 főre lenne szükség!

Mivel a munka nem megterhelő, így tényleg bárki segíteni tud!

Ezért kérünk minden segíteni tudó és akaró repülőbarátot, technikabarátot, hogy jöjjön - és hozzon magával még egy-két embert!! :-)

A pince - és így a cucc is - meglehetősen poros, így ajánlott megfelelő játszóruhában érkezni, illetve azt magaddal hozva a helyszínen átöltözni!

"
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #104251 Dátum: 2011 December 29, 20:41:33 »

télleg,vagy 2éve vettem egy mac-et sztóntól,azóta hozzá sem nyúltam Cool kipróbálom milyen
bazz azt keresem sztónon.
 Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #104250 Dátum: 2011 December 29, 20:38:28 »

köszi.
garázsban helyzet?

találtam pár dobozt de semmi extra, valamik vannak is benne, holnapután megnézem és lefotózom

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
« Hozzászólás #104249 Dátum: 2011 December 29, 20:34:58 »

szpájki, stone
télleg,vagy 2éve vettem egy mac-et sztóntól,azóta hozzá sem nyúltam Cool kipróbálom milyen
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #104248 Dátum: 2011 December 29, 20:33:30 »

szpájki, stone
köszi.
garázsban helyzet?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #104247 Dátum: 2011 December 29, 19:51:52 »

Mac gépet vennék.
ha van valakinek és eladja ne kíméljen.

szpájki, stone

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #104246 Dátum: 2011 December 29, 19:50:03 »

Mac gépet vennék.
ha van valakinek és eladja ne kíméljen.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #104245 Dátum: 2011 December 29, 19:44:43 »

egy kavics vagy dobták vagy esett

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #104244 Dátum: 2011 December 29, 19:16:09 »

Belelibegett az az idióta billiárdgolyó?  Grin
egy kavics vagy dobták vagy esett

WEBshop
www.retroautoklub.hu
1303LS
« Hozzászólás #104243 Dátum: 2011 December 29, 19:15:42 »

<beszúrt kép törölve>
Belelibegett az az idióta billiárdgolyó?  Grin
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #104242 Dátum: 2011 December 29, 19:14:31 »

Maresszal beszéltem egy órája telefonon azt mondja most  nem jó...
épp  cabriózik berobbant a caddy szélvédője ....persze nem a szomszédból jön haza .
mondtam neki h akkor megvan a tökéletes karácsonyi ajándék számára :
http://www.vatera.hu/maszk_skull_motoros_fejmaszk_1528138355.html

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #104241 Dátum: 2011 December 29, 19:04:56 »

Maresszal beszéltem egy órája telefonon azt mondja most  nem jó...
épp  cabriózik berobbant a caddy szélvédője ....persze nem a szomszédból jön haza .
mondtam neki h akkor megvan a tökéletes karácsonyi ajándék számára :
http://www.vatera.hu/maszk_skull_motoros_fejmaszk_1528138355.html

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #104240 Dátum: 2011 December 29, 17:31:34 »

Látom nem nyugodsz meg addig míg ki nem baszarintanak személyeskedésért.

Bruhhaahhaa
Semmi személyeskedés nem volt,
ellenben megjegyzés az igen.

Evil

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #104239 Dátum: 2011 December 29, 17:30:45 »

Én úgy emlékszem valamikor 2004-ben regeltem. (?) Vagy ki tudja. Eleinte slavia nickel aztán egyszer elfelejtettem a passt és lettem slavia919 De az sztem vagy 2 évre (vagy 1? ) volt. Vagy ki tudja már régen volt. Azóta többször is aludtam már  Grin Grin Grin

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #104238 Dátum: 2011 December 29, 17:30:18 »

A fontos emberek lehet, de te is.

Evil
Látom nem nyugodsz meg addig míg ki nem baszarintanak személyeskedésért.

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #104237 Dátum: 2011 December 29, 17:28:56 »

Minden fontos ember akkor regelt Grin

A fontos emberek lehet, de te is.

Evil

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #104236 Dátum: 2011 December 29, 16:02:35 »

tegnap megkaptam a csekket a biztosítótól és feltűnt, hogy A0 besorolásban vagyok. én úgy tudtam, hogy ebben a flottás biztosításban is gyűlik a bonus fokozat, csak ettől még nem fizetünk kevesebbet (de majd egy másik autóra át lehet majd vinni..). ez mégsem így van?

a díjértesítőn rajta van a b/m fokozat.
a csekken nincs.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #104235 Dátum: 2011 December 29, 15:13:56 »

Maxival együtt. Grin

Evil
Minden fontos ember akkor regelt Grin

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #104234 Dátum: 2011 December 29, 15:10:30 »

én is vmi 2005-ben regeltem

Maxival együtt. Grin

Evil

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #104233 Dátum: 2011 December 29, 14:04:49 »

A kedvezményes biztosítással?
Nem, még előző biztosítónál. 1 éve vagyok a retroban (tehát még megvan az előzmény)
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #104232 Dátum: 2011 December 29, 13:52:46 »

A kedvezményes biztosítással?
Jójó, de már b4-be voltam 1x.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #104231 Dátum: 2011 December 29, 13:13:32 »

idéntől erre is van bónusz asszem
Jójó, de már b4-be voltam 1x.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #104230 Dátum: 2011 December 29, 13:04:16 »

idéntől erre is van bónusz asszem
tegnap megkaptam a csekket a biztosítótól és feltűnt, hogy A0 besorolásban vagyok. én úgy tudtam, hogy ebben a flottás biztosításban is gyűlik a bonus fokozat, csak ettől még nem fizetünk kevesebbet (de majd egy másik autóra át lehet majd vinni..). ez mégsem így van?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #104229 Dátum: 2011 December 29, 12:47:05 »

Nem elérhető konyalaci

« Hozzászólás #104228 Dátum: 2011 December 29, 10:54:28 »

ÜDV kónyalaci úgy látom te vagy hozzám a legközelebb Papdi Gábor vagyok van 1  72es 1300as 1184cm szürke bogaram én csikérián lakom  ha tod hogy hól van pár napja csatlakoztam a fórumhoz de már kezd összeálni hogy milyen autót vettem. remélem elöbb utóbb összefutunk  Wink ha máskor nem találkozón.Üdv Gábor

Szia Gábor!
Tudom, hol van Csikéria, nagy ritkán szoktam azon a környéken járni. Az áprilisi rajzáson biztosan ott leszek, ha addig jársz Szeged környékén, szólj rám, összefutunk valahol.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #104227 Dátum: 2011 December 29, 10:41:21 »

tegnap este, 3/4 10 körül bvsc-nél sorolok a külső sávba, mert kanyarodnék balra a hungáriára, erre a kifelé menő oldalról egy csávó még a sáv elválasztó előtt egy laza mozdulattal átjött a mi oldalunkra  Shocked hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, hívtam a 112-t, először nem hitte el  a rendőr, de aztán meggyőztem, hogy igenis megoldható, aztán kérdezte milyen színű kocsi volt, hát lövésem nincs, nem voltam felkészülve ilyen látványra. szerencsére nem volt óriási forgalom, talán feltűnt neki és talán ki tudott menekülni

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető MobyDick

« Hozzászólás #104226 Dátum: 2011 December 29, 10:39:55 »

cal look kocsikon 135 van igaz 4,5 de az annyira nem érezhető
egy probát megér ,ha már megvettem
elöl lesz a 135/70 5.5 brm
hátul meg úgy szint 5.5 brm ,csak 195/65
RNIE
« Hozzászólás #104225 Dátum: 2011 December 29, 10:39:20 »

Jajj, de rendi vagy!! Egyem a zúzádat... De nem ez okozott gondot, hanem közben el kellett még egy mailt küldenem.... csak időeltolódás miatt előzött meg... Kiss Roll Eyes
ne okold magad  Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #104224 Dátum: 2011 December 29, 10:33:48 »

Jajj, de rendi vagy!! Egyem a zúzádat... De nem ez okozott gondot, hanem közben el kellett még egy mailt küldenem.... csak időeltolódás miatt előzött meg... Kiss Roll Eyes

RNIE
« Hozzászólás #104223 Dátum: 2011 December 29, 10:30:03 »

Hehe! Csesszus!! Pont valami hasonló szerekezetről kerestem éppen képet... Roll Eyes Grin Cool
http://www.google.hu/search?hl=hu&cp=4&gs_id=b&xhr=t&q=abakusz&newwindow=1&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1229&bih=616&wrapid=tljp132515098980204&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=DTP8TvPTCab64QSN6sCNCA
 Cool
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #104222 Dátum: 2011 December 29, 10:29:10 »

azt hittem erről:
<beszúrt kép törölve>

vagy esetleg lyukkártyával Smiley

Hehe! Csesszus!! Pont valami hasonló szerekezetről kerestem éppen képet... Roll Eyes Grin Cool

Oldalak: 1 ... 934 935 936 937 938 [939] 940 941 942 943 944 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: