www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 12:06:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 778 779 780 781 782 [783] 784 785 786 787 788 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27998255 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #110501 Dátum: 2012 április 20, 12:38:11 »

A hircsarda is hozzaszolt: "Bocsi, véletlenül az [origo]-ra ment ki a cikk ..."

Grin

bár mindjárt jönnek, hogy ez itt off és különbenis, legyünk büszkék, hogy farigcsáljuk az államadósságot (lol?)

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #110500 Dátum: 2012 április 20, 12:34:29 »

A hircsarda is hozzaszolt: "Bocsi, véletlenül az [origo]-ra ment ki a cikk ..."

Grin

Buzi, aki fékez! :-)))
Sompi
« Hozzászólás #110499 Dátum: 2012 április 20, 12:27:21 »

Munkatarsam volt kint egy ideig, dolgozni ... csak jokat mondott au-rol!

..én is jókat hallottam, ráadásul van kinn egy rendezvényszervező ismerős is... szóval nagy a csábítás! Smiley
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #110498 Dátum: 2012 április 20, 12:24:57 »

...ez jó messze van, esküszöm mennék!
http://www.immi.gov.au/
Munkatarsam volt kint egy ideig, dolgozni ... csak jokat mondott au-rol!

Sompi
« Hozzászólás #110497 Dátum: 2012 április 20, 12:23:33 »

és ha telóról netezel, az már a vég. mondjuk 500ft+ÁFA a havidíj a netre, amit csekken fizetsz be, ahol adózól és mivel netezel, így adatfogalmi adót is fizetsz majd. ez idáig tiszta, de ugye a csekkadó már az áfás ár %-a, így az adó után is adózól és mivel növeli a havidíjat az adatfogalmi adó, így az áfa is nő, szóval az adó adója után is adózól. ki van ez találva. mennyibe keürl egy német nyelvtanfolyam mostanság?  Grin

...ez jó messze van, esküszöm mennék!
http://www.immi.gov.au/
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #110496 Dátum: 2012 április 20, 12:21:31 »

En is nagyon orulok neki! :-D

Most mar nem csak autoval nem fogunk jarni, hanem telefonalni sem fogunk es a forumra is majd csak havonta egyszer, internetkavezobol jarnak majd az emberek! :-)))

Szep, uj vilag! Grin
és ha telóról netezel, az már a vég. mondjuk 500ft+ÁFA a havidíj a netre, amit csekken fizetsz be, ahol adózól és mivel netezel, így adatfogalmi adót is fizetsz majd. ez idáig tiszta, de ugye a csekkadó már az áfás ár %-a, így az adó után is adózól és mivel növeli a havidíjat az adatfogalmi adó, így az áfa is nő, szóval az adó adója után is adózól. ki van ez találva. mennyibe keürl egy német nyelvtanfolyam mostanság?  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #110495 Dátum: 2012 április 20, 12:08:17 »

En is nagyon orulok neki! :-D

Most mar nem csak autoval nem fogunk jarni, hanem telefonalni sem fogunk es a forumra is majd csak havonta egyszer, internetkavezobol jarnak majd az emberek! :-)))

Szep, uj vilag! Grin

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #110494 Dátum: 2012 április 20, 11:40:02 »

Na végre!

http://www.origo.hu/gazdasag/20120420-johet-a-telefon-es-internetado.html
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #110493 Dátum: 2012 április 20, 11:38:12 »

Sokan így nyaralnak,csak nem beszélnek róla.
Jah, o is most jott meg az ilyen nyaralasbol:

http://www.demotivalo.net/view/90289/hopp

RNIE
« Hozzászólás #110492 Dátum: 2012 április 20, 11:32:50 »

Hiaba, no! Elni tudni kell! :-))
Sokan így nyaralnak,csak nem beszélnek róla.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #110491 Dátum: 2012 április 20, 11:31:01 »

Odáig sajnos nem jutok el,fapados jeggyel csak a reptéren lehet maradni a sugárhajtómű mögött.
Hiaba, no! Elni tudni kell! :-))

RNIE
« Hozzászólás #110490 Dátum: 2012 április 20, 11:30:29 »

Majd kuldj kepeket Sziberiabol, ha mar egyszer csak oda kaptal ilyen olcso repulojegyet ...
Odáig sajnos nem jutok el,fapados jeggyel csak a reptéren lehet maradni a sugárhajtómű mögött.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #110489 Dátum: 2012 április 20, 11:29:03 »

Na cső gyíkok,léptem nyaralni.
Majd kuldj kepeket Sziberiabol, ha mar egyszer csak oda kaptal ilyen olcso repulojegyet ...

RNIE
« Hozzászólás #110488 Dátum: 2012 április 20, 11:28:08 »

Na cső gyíkok,léptem nyaralni.
RNIE
« Hozzászólás #110487 Dátum: 2012 április 20, 10:00:12 »

Sosem értettem, miért kell egy klasszikus izomautóra ilyen (vagy még ilyenebb) ízléstelen kereket tenni....  Roll Eyes
Az egy pont rávaló Cragar
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #110486 Dátum: 2012 április 20, 09:04:17 »

A leírásban nincs benne, csak a kormány. Ha nem volt egyértelmű neki, akkor kérdezzen rá, hogy csak a kormány vagy a többi is benne van-e az árban. Ha nem kérdezi, és emiatt van félreértés, akkor az az ő hibája, nem te verted át. Nem jogos a felháborodása. Mondd meg neki, hogy küldje vissza a kormányt és visszaadod neki a pénzt. Figyeld meg nem fogja...Műbalhé ez az egész, ő nézte be, és rád akarja kenni.

Én például eladtam egy alkatrészt Németországba, alaposan leírok mindent e-mailben, azt is, hogy a várható szállítási idő hány nap. Leírtam, hogy 3-4 nap lesz. Eltelt a 4 nap a fizetés óta és nem érkezett meg neki a csomag. 1-2 nap késés gyakran előfordul, ami nem az én hibám. Erre a negyedik napon a paypal-on zároltatta az általa kifizetett összeget, mondván átvertem és nem kapta meg a csomagot. Semmi e-mail, hogy érdeklődjön, mi lehet a probléma, miért nem kapta meg, mivel nem először vásárol, így gondolhatja, hogy a szállítási nap nem szent írás, de bunkó módon nem hozzám fordult, hanem a paypal-hoz rögtön, pedig az e-mailjeire mindig rövid időn belül válaszoltam. Ez mi, ha nem parasztság?
ezzel azért csak részben értek egyet... Nekem volt olyan esetem, hogy levelezgettem az eladóval, hogy mi van, meg hol van a csomag, aztán meg szépen kicsúsztam a Paypalos időkorlátból, utána meg bukta a pénz...
Azóta ha gondom van, én is párhuzamosan indítom a paypalos reklamációt, így a tuti.

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #110485 Dátum: 2012 április 20, 07:45:39 »

külföldre már tuti nyomonkövethető módon mennek a csomagok. csomag azonosítót elküldeni, meg az oldalt, amin csekkolhatja hol tart, akkor nincs miért gyanakodnia...

Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #110484 Dátum: 2012 április 19, 22:40:16 »

A véleményetekre lennék kíváncsi,mert most nem tudom,hogy legyen-e bűntudatom mert szemét voltam és lehúztam valakit,vagy nem csináltam semmi rosszat!

Felraktam egy hírdetést a bugnet-re,amibe leírtam,hogy egy felújításra szoruló,rossz állapotban lévő,ovál kormányt árulok.Igyekeztem az árával is jelezni,utalni,nem valami NOS darabról lehet szó,ha ennyiért adom.
Jelentkezett rá egy faszi,utalta a lóvét,én meg postáztam neki.Tegnap kapta meg,és bemérgedve válaszolt,hogy hol a kormányrúd és a kormányoszlop,mert ő azt várta és arra számított,hogy azt kapja kompletten,ami a képen van!Erre kapott csak egy kormányt szólóban,ami úgy ahogy van egy szemét,és nem is felújítható!Ergo nesze,semmi,fogd meg jól!

Itt a hírdetés.
http://www.bugnet.de/markt/marktbild.pl?148686

Most mit írjak neki?
Vagy mit csináljak? Undecided

A leírásban nincs benne, csak a kormány. Ha nem volt egyértelmű neki, akkor kérdezzen rá, hogy csak a kormány vagy a többi is benne van-e az árban. Ha nem kérdezi, és emiatt van félreértés, akkor az az ő hibája, nem te verted át. Nem jogos a felháborodása. Mondd meg neki, hogy küldje vissza a kormányt és visszaadod neki a pénzt. Figyeld meg nem fogja...Műbalhé ez az egész, ő nézte be, és rád akarja kenni.

Én például eladtam egy alkatrészt Németországba, alaposan leírok mindent e-mailben, azt is, hogy a várható szállítási idő hány nap. Leírtam, hogy 3-4 nap lesz. Eltelt a 4 nap a fizetés óta és nem érkezett meg neki a csomag. 1-2 nap késés gyakran előfordul, ami nem az én hibám. Erre a negyedik napon a paypal-on zároltatta az általa kifizetett összeget, mondván átvertem és nem kapta meg a csomagot. Semmi e-mail, hogy érdeklődjön, mi lehet a probléma, miért nem kapta meg, mivel nem először vásárol, így gondolhatja, hogy a szállítási nap nem szent írás, de bunkó módon nem hozzám fordult, hanem a paypal-hoz rögtön, pedig az e-mailjeire mindig rövid időn belül válaszoltam. Ez mi, ha nem parasztság?
« Utoljára szerkesztve: 2012 április 19, 22:47:09 írta d1987 »

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #110483 Dátum: 2012 április 19, 22:29:40 »

A véleményetekre lennék kíváncsi,mert most nem tudom,hogy legyen-e bűntudatom mert szemét voltam és lehúztam valakit,vagy nem csináltam semmi rosszat!

Felraktam egy hírdetést a bugnet-re,amibe leírtam,hogy egy felújításra szoruló,rossz állapotban lévő,ovál kormányt árulok.Igyekeztem az árával is jelezni,utalni,nem valami NOS darabról lehet szó,ha ennyiért adom.
Jelentkezett rá egy faszi,utalta a lóvét,én meg postáztam neki.Tegnap kapta meg,és bemérgedve válaszolt,hogy hol a kormányrúd és a kormányoszlop,mert ő azt várta és arra számított,hogy azt kapja kompletten,ami a képen van!Erre kapott csak egy kormányt szólóban,ami úgy ahogy van egy szemét,és nem is felújítható!Ergo nesze,semmi,fogd meg jól!

Itt a hírdetés.

Most mit írjak neki?

Abból indulok ki, h német anyanyelvű az illető Lenkrad=kormány és nem kormánymű-oszlo-rudazat stb. Ha autós képpel hírdetsz felniket, akkor az ember az autóért is reklamálna???Felgen=komplett autó Huh Huh

Hagyjad a francba egye a penész, v linkelj be neki egy német szótárt Grin

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
1303LS
« Hozzászólás #110482 Dátum: 2012 április 19, 22:20:54 »

Itt a hírdetés.

Most mit írjak neki?
Konkrétan leírtad, hogy kerék. Bár nem tudom, hogy hogyan szokás hirdetni az oszlopot meg a rudat.
Igaz, hogy a kép megtévesztő lehet, de a leírás korrekt. SZVSZ nincs gond, főleg nem a 20€-s árért. Bár én lehet, hogy elküldeném neki a rozsdás vasakat is, ezen nem lehet koldusbotra jutni.  Cheesy
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #110481 Dátum: 2012 április 19, 22:15:28 »

Itt a hírdetés.

Most mit írjak neki?
Kománykereket hirdettél...
De én visszavenném, posta persze az ő költsége...

Bácsi Győző
Sompi
« Hozzászólás #110480 Dátum: 2012 április 19, 22:15:12 »

Itt a hírdetés.

Most mit írjak neki?

hát valóban megtévesztő a fotó, index kapcsoló miegymás...
kellemetlen helyzet az már igaz!

..mondjuk 20 euroért ne várjon ennyi cuccot az is igaz
nem kértél sokat érte szvsz!
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #110479 Dátum: 2012 április 19, 22:12:06 »

Itt a hírdetés.

Most mit írjak neki?
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #110478 Dátum: 2012 április 19, 22:09:34 »

Hálistennek meg a birságok is még szerencse, hogy nem a zemberek fizetik meg.

Evil
Én má megfizettem... Cry 15 ropi be nem kapcsolt övért, hétfőn (gyerek ülésmagasító nélkül ült hátul, és az elsősegélyláda sem biztos, hogy érvényes...de ezektől eltekintett a közeg). Kurvára fájt, de megtanultam egy életre: övet bekötni, azután indulni. Mostanában jó fiú vagyok itthon, szépen ülök, csendben vagyok... Grin Grin Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #110477 Dátum: 2012 április 19, 21:50:14 »

...heh ez jó lett!  Cheesy

<beszúrt kép törölve>
valóban Cheesy Grin

Sompi
« Hozzászólás #110476 Dátum: 2012 április 19, 21:49:05 »

...heh ez jó lett!  Cheesy

Sompi
« Hozzászólás #110475 Dátum: 2012 április 19, 21:17:30 »

Sosem értettem, miért kell egy klasszikus izomautóra ilyen (vagy még ilyenebb) ízléstelen kereket tenni....  Roll Eyes

'mer ez a trendi.  Roll Eyes
Nem elérhető Istennyila

20-324-86-53

« Hozzászólás #110474 Dátum: 2012 április 19, 21:08:35 »

felemelem, megforgatom, függőleges irányban üt
tojás, nem nyolcas  Grin
...de javítható (ha csak excentrikus), akkor van gond, ha a felni el van deformálódva, mert amikor kicentírozod feszültség lesz benne.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #110473 Dátum: 2012 április 19, 20:53:08 »

milyen irányba? Ha csak nyolcas akkor centir...
felemelem, megforgatom, függőleges irányban üt

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #110472 Dátum: 2012 április 19, 20:44:00 »

bringa kerekével mit lehet csinálni, ha üt?
milyen irányba? Ha csak nyolcas akkor centir...
1303LS
« Hozzászólás #110471 Dátum: 2012 április 19, 20:43:37 »

Centírozni?  Roll Eyes Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #110470 Dátum: 2012 április 19, 20:42:28 »

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #110469 Dátum: 2012 április 19, 20:26:57 »

Megmondta Orbán, attól kell elvenni, akinek van! Vagyis akinek még van képe járművet üzemeltetni.

Annyira egyszerű kevesebben autóznak kevesebb üzemanyag fogy, statisztikákból kiderül jobban odafigyelnek a vezetésre az emberek
ergo kevesebb szabálysértés kevesebb bevétel.
Megoldás emelni a bírságok összegét a duplájára.
Öregszenek az autók kevés az eladás és átírás.
Megoldás emelni az átírás illetékét és rendszámot cseréltetni.

Evil

Süni
« Hozzászólás #110468 Dátum: 2012 április 19, 20:21:50 »

...eközben az M1-en...
Mustang Mach 1 ...sztem 71 körüli.
A régebbiek jobban tetszenek, de szép darab ez is! Smiley

<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #110467 Dátum: 2012 április 19, 20:13:44 »

Megmondta Orbán, attól kell elvenni, akinek van! Vagyis akinek még van képe járművet üzemeltetni.

Bácsi Győző
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #110466 Dátum: 2012 április 19, 19:37:09 »

Hálistennek meg a birságok is még szerencse, hogy nem a zemberek fizetik meg.

Evil

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #110465 Dátum: 2012 április 19, 18:53:40 »

Navégre!

http://www.origo.hu/auto/20120419-jelentosen-dragul-a-muszaki-vizsga.html
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #110464 Dátum: 2012 április 19, 17:13:23 »

http://homar.blog.hu/2012/04/18/betonon_varakoztatja_a_ryanair_az_utasait?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_04_19&utm_campaign=index
Na ez pontosan így van.  Grin
Annyit tennék hozzá, hogy nyáron a betonon embertelen hőség van (nem leizzasztó, hanem a nem szokott szervezetnek konkrétan gyilkos), itt kell ácsorogni 45 percet + a kis csúszkát. Kiváncsian várom a nyarat, hogy %-osan háyn embert kell majd kivonszolni onnan. biztos, hogy nem 1-2 lesz gépenként.  Undecided
Szakadó esőben nem lehet nálad esernyő. Ugye olyat nem vihetsz a gépre. Tető nincs, hogy is lenne a placc közepén.  Roll Eyes
Van valahol egy fényképem is amin egy figyelmeztető tábla van a kiguruló pilótáknak, hogy hol ne adjanak nagy gázt, mert akkor pont a gép mögött vannak a várakozó utasok. Simán eltolná őket a hajtómű szellentése.
XXI. századi nemzetközi repülőtér. Gratulálok, ez kell a népnek, a fapados. Hajrá.

Nem újdonság Eindhovenben Hollandiában 2009-ben is így volt.

Sőt Írországban is találkoztam ezzel a formátummal.

Evil

Sompi
« Hozzászólás #110463 Dátum: 2012 április 19, 17:03:07 »

...eközben az M1-en...
Mustang Mach 1 ...sztem 71 körüli.
A régebbiek jobban tetszenek, de szép darab ez is! Smiley

Sompi
« Hozzászólás #110462 Dátum: 2012 április 19, 12:38:28 »

..nem csak Miskolcon látni ilyesmit!  Grin Grin

Oldalak: 1 ... 778 779 780 781 782 [783] 784 785 786 787 788 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: