www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 15, 01:42:00

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 501 502 503 504 505 [506] 507 508 509 510 511 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27797030 alkalommal)
RNIE
« Hozzászólás #121581 Dátum: 2013 Március 18, 15:12:47 »

HeGGeszd oda. Tongue

En onmagara visszatepozarazhato pantot lattam eddig, meg asszem egyszer egy patentosat.
az lesz, a heGGesztés nem szÍNpatikus
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #121580 Dátum: 2013 Március 18, 15:10:15 »

ülés elejéhez mivel célszerű rögzíteni tűzoltópalackot,sima tépőzár és kész?
HeGGeszd oda. Tongue

En onmagara visszatepozarazhato pantot lattam eddig, meg asszem egyszer egy patentosat.

Buzi, aki fékez! :-)))
RNIE
« Hozzászólás #121579 Dátum: 2013 Március 18, 15:08:15 »

ülés elejéhez mivel célszerű rögzíteni tűzoltópalackot,sima tépőzár és kész?
RNIE
« Hozzászólás #121578 Dátum: 2013 Március 18, 14:30:15 »

szóval kaller ismerős kell, mivel akkor ingyen lenne az odaút  Grin
vagy aki kivisz kocsival egy sörért

egyébként úgy tudom,pár éve törvény van rá hogy az utak teljes árát kell feltűntetni járulékos költségek nélkül.ehhez képest sehol nem így van
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #121577 Dátum: 2013 Március 18, 14:27:22 »

áá,oda nem jutok el,margit-szigetre gondoltam
Megyek ma oda futni, gyere ki, bokanruglak aztan futhatsz velem bele a tajba! ;-)

Rulezka
« Hozzászólás #121576 Dátum: 2013 Március 18, 14:26:12 »

szóval kaller ismerős kell, mivel akkor ingyen lenne az odaút  Grin
RNIE
« Hozzászólás #121575 Dátum: 2013 Március 18, 14:17:50 »

Az Omszki tóhoz való utazáshoz, nem feltétlenül kell utazási iroda, mindig van ott akcijó Tongue Grin
RNIE
« Hozzászólás #121574 Dátum: 2013 Március 18, 14:17:26 »

nekem van egy ismerősöm a Questor travelnél
szerezzek neked egy telefonszámot?
ha jó ismerős,akkor böngészek az ajánlataik között,van-é amit szeretnék
első körben nincs  Undecided
« Utoljára szerkesztve: 2013 Március 18, 14:19:25 írta RNIE »
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #121573 Dátum: 2013 Március 18, 14:16:24 »

nincs valakinek véletlen utazási irodában ismerőse?elutaznék valahová és nem lenne hátrány ha esetleg lenne pont valami akcijó

Az Omszki tóhoz való utazáshoz, nem feltétlenül kell utazási iroda, mindig van ott akcijó Tongue Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #121572 Dátum: 2013 Március 18, 14:14:53 »

nincs valakinek véletlen utazási irodában ismerőse?elutaznék valahová és nem lenne hátrány ha esetleg lenne pont valami akcijó
nekem van egy ismerősöm a Questor travelnél
szerezzek neked egy telefonszámot?
RNIE
« Hozzászólás #121571 Dátum: 2013 Március 18, 13:55:33 »

Rulezka
« Hozzászólás #121570 Dátum: 2013 Március 18, 13:37:11 »

szoktasd csalétekkel, ami méreg lenne  Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #121569 Dátum: 2013 Március 18, 13:30:25 »

Nem tudom mi lehetett,de nem erre számítottam!
Akkor fejlesztened kell a projekten, egeszitsd ki a csapdat egy kameraval! :-))
Vagy legyen webkamera, majd mi nezzuk este, hogy ki mit csinal!

Ha ez sem jon be, akkor kenytelen leszel olyan csapdat alkalmazni ami az allat jelenleteben felrobban! ;-))

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #121568 Dátum: 2013 Március 18, 13:26:20 »

Na,sajna "Happy End"-el nem tudok szolgálni!! Grin

Mint írtam,tegnap este beélesítettem a csapdát.Éjfél-fél egy körül mentem fel aludni.Ez a csapdázós helyiség,nem felettünk van,hanem a hálószoba közvetlen szomszédságában oldalt.Az istennek sem tudtam aludni,egyfolytában vártam,hogy estleg hallom a csapda működését.Viszont rendszeresen hallottam az állatot felettünk.Nem tudtam eldönteni,hogy csak egy állatról lehet szó aki feletünk mászkál,vagy többről és esetleg a másik már lent figyel a csapdában.Talán egyszer hallottam 3-4 óra között csapódást,de kettőt.Elvileg többször kipróbáltam,teljesen egyidejűleg,egyszerre csapódnak az ajtók,csak egyet lehetne hallani.De itt a két csapódás között volt időeltolódás,azt meg csak úgy tudom elképzelni,hogy az állatra vagy annak valamelyik testrészére csukódhatott az egyik,és az magyarázná is a meglógást.De ez a zaj is lehetett bármi,nem biztos,hogy az ajtók hangja volt.
Reggel fél hét körül már világosodott,nem bírtam tovább,kimentem megnézni.Először csak messziről láttam,hogy az ajtók lezárulva,na gondoltam,most meg vagy.De akárhogy vizsgáltam,néztem is az elsült csapdát,az bizony üres volt.És a beletett kajának pedig hűlt helye.Számomra érthetetlen ez az egész,hogy be is ment,meg is ette,záródtak az ajtók is,és még sincs fogás! Undecided Huh
Elég sokat studíroztam,hogy hogyan történhetett az egész.A csapdának mindkét végén,van egy billenőajtó,ami vízszintes helyzetből,srégen mint a csúszda lecsapódik.Ha teljesen lezárt a csapóajtó,tehát 45 fokban van,akkor ékelődik oda,egy kitámasztó,ami azt a célt szolgálja,hogy ezt a billenőt,újra fel lehessen nyomni.Ha viszont nem megy le koppanásig ez a billenő,akkor nem ékelődik a kitámasztó,tehát még vissza lehet nyomni felfelé a billentyűt.Na de mi akadályozhatta azt az ajtót,hogy teljesen lemenjen,valaminek alatta kellett lenni.Ha esetleg túl rövid a csapda,a nyestnek a hosszú lompos farka érhetett odáig ki.Vagy olvastam már olyan történetet is,hogy több állat ökörködött egyszerre a csapda körül,és amíg az egyik már bent evett és beindította a a csapdát,a másik meg pont a csapóajtónál kevert,és ez akadályozta meg a lezárást,és így mindkettőnek sikerült eliszkolni.
De mindenestre elég furcsa,hogy pont az utolsó falatot is eltakarította,és pont akkor lépett működésbe a csapda,ez meg annyira furcsa,hogy szinte lehetetlen.Ezért még arra is gondoltam,hogy a nyest bent sem volt a csapdában,hanem oldalról piszkálgatta ki a mancsával a dolgokat,és úgy sütötte el az egészet,hogy ő kívül volt a csapda mellett.Aztán később mikor lenyugodott visszatért,és úgy piszgálgatta ki az összes diót,és így marat üres csapda.

Nem tudom mi lehetett,de nem erre számítottam!
Talán ezután már a csapda esélytelen is lesz,annyira tartani fog tőle.
Mindenesetre elkezdem a visszaszoktatását,azt úgy is látni fogom,hogy viszi-e a kaját vagy nem.
« Utoljára szerkesztve: 2013 Március 18, 13:31:52 írta Narancs »
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #121567 Dátum: 2013 Március 18, 07:58:10 »

Megette Naracsot a menyét.

én is arra gondoltam hogy kiderül medve volt és széttépte narancsot Roll Eyes

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #121566 Dátum: 2013 Március 18, 07:52:38 »

Megette Naracsot a menyét.

na mi van már,? Shocked
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #121565 Dátum: 2013 Március 18, 07:45:47 »

Holnap folytatás következik! Shocked Wink
na mi van már,? Shocked

Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #121564 Dátum: 2013 Március 18, 07:09:15 »

Na,most már úgy gondolom,hogy lassan kitavaszodik,és nem fogok kibaszni,a hívatlan kis lakótásunkkal.Biztosan hülyének néztek,de már megszokássá vált,hogy esti program a diótörés,felvinni a padlásra,betenni a csapdába.Minden éjjel megjött a kis nyest,reggelente csak üres csapda figyelt.Egyszer három napig nem jött! :oA Dani az embernagyságú,rikítófehér templomtornyát (ez volt a farsangi jelmeze) a csapda mellé tette,ekkor nem ment be enni.Vagy azért mert szokatlan volt neki az a nagy sötétben is rikító valami,vagy pedig azért,mert irritálóan büdös volt,ragasztó,öntapadó tapéta stb.A gyerek mondta,hogy nagyon büdös,hiszen abba volt bebújva.Megszagoltam,nagyon durva volt.És pont abban az időban voltak szebb,melegebb napok,eszembe jutott Spike beszólása,hogy tavasszal majd el fog járni csavarogni,kukázni stb,és nem igen fog jönni.Jön az,csak a templom nem volt neki bejövős.Mióta beállítottam a sarokba,nincsen semmi gond.
Éjjelente a síri csendben hallani,ahogy közvetlenül a fejünk fölött motoszkál,csak úgy sercegnek a karmai a tetőlambérián.Olyan komótosan közlekedik,rág,kapar,de már megszoktuk.A Dani is megkérdezte már,hogy anyu,fontos ezt a kis nyestet befognunk?Nem hagyjuk ott szegényt?
Befogjuk,de valahol azért "hiányozni" fog.Hozzászoktunk,hogy a tetőtér feletti tetőteret,is megossza velünk még egy hívatlan lakótárs,ami sokszor olyan hangokat ad,mintha szelemek laknának felettünk.

Komolyra fordítva a szót,kivettem az éket a két csapdaajtóból,a működtető pedál alatt figyelnek a diók!Elég finomra beállítva!A család nem tud semmit az egészről,nem akartam balhét.
Reggelre szerintem ott fog figyelgetni szegény!
Fényképező,papucs bekészítve,reggel pizsamában az lesz az első,hogy ránézek!Hacsak nem előbb,már éjjel arra ébredek,hogy exponál a csapdaajtó.

???na???

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
RNIE
« Hozzászólás #121563 Dátum: 2013 Március 17, 20:39:29 »

sirni fog
illetve nagy csöndben a "kérlek,engedj ki humanoid" is hallható néha
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #121562 Dátum: 2013 Március 17, 20:33:01 »

Azt mondod lesz hangja?

Szerintem csak egy csattanást lehet hallani,ahogy az ajtók lecsapódnak.A ketreccel nem sok mindent tud majd kezdeni,maximum a rácsokat rángathatja majd meg rágcsálhatja.
Minél előbb ki fogom engedni,mert le fognak töredezni a fogai.
sirni fog

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #121561 Dátum: 2013 Március 17, 20:31:46 »

Ugyis felebrednek, mikor befogja a csapda az allatot az meg megprobal kiszabadulni es elmenekulni Grin

Azt mondod lesz hangja?

Szerintem csak egy csattanást lehet hallani,ahogy az ajtók lecsapódnak.A ketreccel nem sok mindent tud majd kezdeni,maximum a rácsokat rángathatja majd meg rágcsálhatja.
Minél előbb ki fogom engedni,mert le fognak töredezni a fogai.
RNIE
« Hozzászólás #121560 Dátum: 2013 Március 17, 20:10:27 »

mennyire örülök,hogy nem lemmingek...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #121559 Dátum: 2013 Március 17, 20:09:45 »

Biztosan hülyének néztek

Aha ;-)) Patkanyok es csotanyok nem kellenek? Nagyon aranyosak tudnak lenni azok is, foleg ha eteted oket! :-)))

Idézet
A család nem tud semmit az egészről,nem akartam balhét.

Ugyis felebrednek, mikor befogja a csapda az allatot az meg megprobal kiszabadulni es elmenekulni Grin

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #121558 Dátum: 2013 Március 17, 20:03:25 »

Na,most már úgy gondolom,hogy lassan kitavaszodik,és nem fogok kibaszni,a hívatlan kis lakótásunkkal.Biztosan hülyének néztek,de már megszokássá vált,hogy esti program a diótörés,felvinni a padlásra,betenni a csapdába.Minden éjjel megjött a kis nyest,reggelente csak üres csapda figyelt.Egyszer három napig nem jött! :oA Dani az embernagyságú,rikítófehér templomtornyát (ez volt a farsangi jelmeze) a csapda mellé tette,ekkor nem ment be enni.Vagy azért mert szokatlan volt neki az a nagy sötétben is rikító valami,vagy pedig azért,mert irritálóan büdös volt,ragasztó,öntapadó tapéta stb.A gyerek mondta,hogy nagyon büdös,hiszen abba volt bebújva.Megszagoltam,nagyon durva volt.És pont abban az időban voltak szebb,melegebb napok,eszembe jutott Spike beszólása,hogy tavasszal majd el fog járni csavarogni,kukázni stb,és nem igen fog jönni.Jön az,csak a templom nem volt neki bejövős.Mióta beállítottam a sarokba,nincsen semmi gond.
Éjjelente a síri csendben hallani,ahogy közvetlenül a fejünk fölött motoszkál,csak úgy sercegnek a karmai a tetőlambérián.Olyan komótosan közlekedik,rág,kapar,de már megszoktuk.A Dani is megkérdezte már,hogy anyu,fontos ezt a kis nyestet befognunk?Nem hagyjuk ott szegényt?
Befogjuk,de valahol azért "hiányozni" fog.Hozzászoktunk,hogy a tetőtér feletti tetőteret,is megossza velünk még egy hívatlan lakótárs,ami sokszor olyan hangokat ad,mintha szelemek laknának felettünk.

Komolyra fordítva a szót,kivettem az éket a két csapdaajtóból,a működtető pedál alatt figyelnek a diók!Elég finomra beállítva!A család nem tud semmit az egészről,nem akartam balhét.
Reggelre szerintem ott fog figyelgetni szegény!
Fényképező,papucs bekészítve,reggel pizsamában az lesz az első,hogy ránézek!Hacsak nem előbb,már éjjel arra ébredek,hogy exponál a csapdaajtó.

« Utoljára szerkesztve: 2013 Március 17, 21:57:31 írta Narancs »

« Hozzászólás #121557 Dátum: 2013 Március 17, 19:52:01 »

A szűkszavúságod gondolom a tárhely felesleges terhelése miatt alakult ki.
Vagy székely őseid vannak. Grin
Azért rájöttem, hogy ha veszek ilyen szőnyeget, kivágom, a szélét leszegetem, akkor lesz szép gyári hatású szőnyegem!
Köszi az ötletet!
Hiresen sok baranyai székely egyike.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #121556 Dátum: 2013 Március 17, 19:39:30 »

Ezek padlószőnyegek.

A régebbi típusokban autós bouckleszőnyeg kell,a későbbi évjáratokba pedig filc.
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #121555 Dátum: 2013 Március 17, 19:39:10 »

A szűkszavúságod gondolom a tárhely felesleges terhelése miatt alakult ki.
Vagy székely őseid vannak. Grin
Azért rájöttem, hogy ha veszek ilyen szőnyeget, kivágom, a szélét leszegetem, akkor lesz szép gyári hatású szőnyegem!
Köszi az ötletet!
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #121554 Dátum: 2013 Március 17, 19:26:46 »

1303-ba néztem az ebayon, nagyon szép fekete volt liciten és 70euroért ment el.

Nekem 1300 karosszériához való van  Huh

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."

« Hozzászólás #121553 Dátum: 2013 Március 17, 19:24:30 »

http://www.diego.hu/termekkezelo/store/padloszonyeg.c.147/szurketol-feketeig.c.151

Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #121552 Dátum: 2013 Március 17, 19:20:50 »

Milyen modellbe kell?
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #121551 Dátum: 2013 Március 17, 19:03:40 »

Maxi is szivott a tetokarpittal, 3x varratta ujra, mig normalis lett. Az ulesek viszont nem lettek normalisak. :-)))
az biztos mar majdnem agylobbott kapott a mester.
Mi a gond az ulesekkel, kapott uj bort kurva dragan, meg szivacsot meg mechanika is meg lett javitva.
Azt a buz... Muanyag szart nem talalok az oldalara meg porke bontoban  se :-(

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető callook

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #121550 Dátum: 2013 Március 17, 18:55:35 »

Meg lehet csinálni szépen.

Vagy nem.
Nem tudod úgy megcsinálni. Nem lesz szép.
Én megvettem, mindenből a gyárit, szőnyegszett, tetőkárpit, ajtópanelok, napellenzők, kis műanyag bizbaszok.
Kurva drága egybe minden de megéri, és utána normális lesz.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #121549 Dátum: 2013 Március 17, 18:53:06 »

sokan szidják az utángyártott cuccokat, pölö a tetőkárpitot is.
gondolom az említett úriember nem véletlenül döntött a saját gyártás mellett.
Maxi is szivott a tetokarpittal, 3x varratta ujra, mig normalis lett. Az ulesek viszont nem lettek normalisak. :-)))

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #121548 Dátum: 2013 Március 17, 18:52:52 »

A tetőkárpiton túlórázott csak a kárpitos mester. A többi halál pontos volt.
Nem a leggagyibbat kell megvenni. Én is 2év alatt vettem meg mindent, és egybe lett kicserélve a belseje.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #121547 Dátum: 2013 Március 17, 18:49:59 »

Vagy nem.
Én megvettem, mindenből a gyárit, szőnyegszett, tetőkárpit, ajtópanelok, napellenzők, kis műanyag bizbaszok.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #121546 Dátum: 2013 Március 17, 18:47:46 »

valaki (talán szűr gabi) az egyik szőnyegáruházban vett sima szőnyeget/szőnyegpadlót.
méretre vágás, szegés és olyan lett, mint a gyári.
bár ez már jó pár éve volt.
Vagy nem.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #121545 Dátum: 2013 Március 17, 18:45:40 »

Jó minőségű szőnyegszettet hol érdemes venni? És mennyibe kerül ?
Bugparts-on 30-40eft.
Vett már valaki ilyet?

valaki (talán szűr gabi) az egyik szőnyegáruházban vett sima szőnyeget/szőnyegpadlót.
méretre vágás, szegés és olyan lett, mint a gyári.
bár ez már jó pár éve volt.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #121544 Dátum: 2013 Március 17, 18:27:19 »

Bugparts-on 30-40eft.
Vett már valaki ilyet?

Milyen modellbe kell?

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #121543 Dátum: 2013 Március 17, 18:20:48 »

Bugparts-on 30-40eft.
Vett már valaki ilyet?
« Utoljára szerkesztve: 2013 Március 17, 18:23:29 írta Dadan »
Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #121542 Dátum: 2013 Március 17, 17:52:21 »

Vannak így egy páran....

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
Oldalak: 1 ... 501 502 503 504 505 [506] 507 508 509 510 511 ... 3545
Nyomtatás