www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 10, 01:42:05

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921212 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 476 477 478 479 480 [481] 482 483 484 485 486 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27698438 alkalommal)
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #122581 Dátum: 2013 április 25, 08:54:11 »

Folytatnám a történetet!
A tegnap vásárolt patkányfogót,beélesítve kitettem a padlásra,az élvebefogó mellé.Eléggé rágódtam,lelkiismeret furdalásom volt,nem biztos,hogy kéne az állatot bántanom.De nyugtattam magamat,hogy a jószándék megvolt bennem,megvettem az élvefogót,hónapokig hízlalgattam,türelmes voltam,de nem vezetett eredményre.

Na,reggel mentem ki a padlásra,ahol csapdáztam.Ez a padlás,nem azonos azzal a tetőtér fölötti kis padláshelyiséggel,ahol a fejünk felett futkosnak,de a két helyiség közvetlen egymás mellé van építve.Tehát az állatok átközlekednek a lakótér beépített tetőtere fölötti kis csúcs,és ez között a lomos-tároló helyiség között.

A csapdát a két csáposemelő kúpja közé tettem be,tehát mikor reggel nagy kíváncsísággal mentem,először még nem láttam semmit sem.
De aztán a két kúp közé bekukkantva,ez volt az első kép ami fogadott! Shocked

A kicsi valamit fogott,de mi lehet az?

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #122580 Dátum: 2013 április 25, 08:50:49 »

Nyest ügyben a helyzet a következő.

A zajok alapján lehet,hogy nyest,mert a zajokból azért viszonylag nagytestű állatra lehet következtetni.De az is lehet,és szerintebb az a valószínűbb,hogy valami pele,vagy nagy pele,vagy pedig mogyorós pele.Általában a nagy pelékre jellemző,hogy padlásokra fészkelnek be.Felnéztem a padlásra,és mindenhol telis tele van,olyan tortadara vagy csokidarára hasonlító ürülékkel,de annál azért egy kicsit nagyobb.Tehát az egérszarnál valamivel nagyobb,mondjuk egy tengerimalac vagy nyúl ürülékéhez képest meg kisebb,kb a kettő közötti.A nyestéről meg azt írják,hogy ceruza vastagságú,amit meg én találtam,az meg kb csak ceruzabél vastag.Tehát ürülék alapján nem nyest,annál kisebbtestű valami.

A csapdába télen szépen be is lett szoktatva,kiürítette belőle minden éjjel a kaját.Mikor első éjjel beélesítettem,akkor is ott járt,a csapda üres volt,ajtók lecsapódva,állat meg sehol.De ekkor még nem tartott a csapdától.Miután már kétszer lecsapódott,utána már nem igen ment bele,és a magyarázat,hogy miért nem tudtuk megfogni,állítólag a nyestcsapda rácsain kifér a pele.Aztán módosítottam a csapdát,vettem vékony dróthuzalt,és minden egyes kis kockát harmadjára leszűkítettem,egy csomót dolgoztam vele,plusz szálakat húztam ki,hogy a rácsok közötti réseket,lekicsinyítsem.A két csapóajtóra plusz kézisúlyzókat rögzítettem fel,hogy nagyobb erővel és sebeséggel zárjanak,meg azt már felnyomni sem bírná,szóval tök biztosra akartam menni.Ez a szűkített verzió,már március vége óta így van,már Húsvétkor is így volt.Lassan egy hónapja,de ezt totál elkerüli,valamiért tarthat tőle.
Pont ma jártam az Obiban,teljesen más okból kifolyólag,kerti dolgokat vásároltam,és véletlenül pont a csapdáknál sétáltam el.Volt mindenféle rendű és rangú,élvefogó,agyoncsapó,patkány,egér minden.Tanulmányoztam őket,és végül egy nagyobbméretű,patkányfogó került a bevásárlókocsimba,ami gerinctöréses elven működik.Óvatosan megpucoltam két diót úgy,hogy nem morzsáltam darabokra,hanem úgy szépen egészben maradtak.Ezeket rákötöttem a patkánycsapda működtetetőjére,és beélesítve azt is feltettem a padlásra,az élvefogó mellé.Úgy,hogy most két lehetőség van,vagy élve,vagy halva,de már valahogy pontot akarok tenni ennek a dolognak a végére.Ha mégis az agyoncsapósba sikerülne megfogni,azért sajnálnám,de a lehetőséget megadtam neki,nem olcsón,csak ezért vásároltam neki élvebefogó csapdát,hónapokig játszottam vele,etettem,de nem vezetett eredményre.Rajtam nem múlt,csak már fogy a türelem.
Folytatnám a történetet!
A tegnap vásárolt patkányfogót,beélesítve kitettem a padlásra,az élvebefogó mellé.Eléggé rágódtam,lelkiismeret furdalásom volt,nem biztos,hogy kéne az állatot bántanom.De nyugtattam magamat,hogy a jószándék megvolt bennem,megvettem az élvefogót,hónapokig hízlalgattam,türelmes voltam,de nem vezetett eredményre.

Na,reggel mentem ki a padlásra,ahol csapdáztam.Ez a padlás,nem azonos azzal a tetőtér fölötti kis padláshelyiséggel,ahol a fejünk felett futkosnak,de a két helyiség közvetlen egymás mellé van építve.Tehát az állatok átközlekednek a lakótér beépített tetőtere fölötti kis csúcs,és ez között a lomos-tároló helyiség között.

A csapdát a két csáposemelő kúpja közé tettem be,tehát mikor reggel nagy kíváncsísággal mentem,először még nem láttam semmit sem.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #122579 Dátum: 2013 április 24, 21:26:45 »

Buzi, aki fékez! :-)))
Rulezka
« Hozzászólás #122578 Dátum: 2013 április 24, 21:07:49 »

...

bazi nagy türelmed volt eddig ezekkel

figy az ürülékük adott helyen van távol az étkező helyüktől?
én simán gondolnék mezei patkányra is a helyedben

nálunk néha szomszéd fáskamra felől jön patkány,de nem kíméljük, kis doboz tele patkányméreggel, napokban a szomszéd kerítésének tövében találtunk egy tetemet.... a méreg hatásos ellenük...
a patkányfogó sem igazán hatásos, volt, hogy folyton lezabálta ról análunk i s acsalétket, le is csapta,de néhány méter alatt kibújt belőle....

kb 2 hete hozott 5 doboz patkánymérget ingyen a bábolna bió, idén nem kértük mert csak 1-2 patkányt láttam szomszéd felől de 1-2 hét méreg kirakás után elpusztultak...

Amúgy ha ember szagát érzi (patkány) pl egy tárgy amit fogdostál (pl: a súlyzód) akkor nem fog od amenni
olyan dolog kell amin nem érzi az ember szagát
a patkány amúgy eg yintelligens állat, egy helységben vagy részen eszik, másikra gyűjti az élelmet és egy harmadik helyen szarik, 4 helyen pedig alszik....
ha patkány él a tetőteretekben, akkor akiírtás után lesz meló a szigeteléssel az tuti.... Undecided
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #122577 Dátum: 2013 április 24, 20:16:49 »

Jag találkozó a tüntetőktől 1 Km.re
Londonból jött kb 150 autó

Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #122576 Dátum: 2013 április 24, 20:16:01 »

ez is Brighton vasárnap

Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #122575 Dátum: 2013 április 24, 20:06:55 »

Sopronban két hete még nem volt
RNIE
« Hozzászólás #122574 Dátum: 2013 április 24, 20:05:51 »

ez meg az új Opel Adam, nem tudom van e már itt is,
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/SPAW6AGH72ZQ3ADH7AULCMDAUR788Z3HO09POLTHUR7Q0FUMD77URQJARWEEET4OKADJIEWJQETEQ9JUT7SD9I8DGGDGC7DUJET46FCWDTZMGDKHTIT4H74UFO7H9MUUOEPOC5MRFQ0TROJFWJ8HDC5F/page1
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #122573 Dátum: 2013 április 24, 20:04:25 »

ez meg az új Opel Adam, nem tudom van e már itt is,

RNIE
« Hozzászólás #122572 Dátum: 2013 április 24, 20:03:35 »

ezt három hete München közelében lőttem, új bömös még lematricázva
jött utána három X5 is lematricázva, ezen hibrid felirat volt...
i8
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #122571 Dátum: 2013 április 24, 20:02:44 »

ezt három hete München közelében lőttem, új bömös még lematricázva
jött utána három X5 is lematricázva, ezen hibrid felirat volt...

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #122570 Dátum: 2013 április 24, 18:35:42 »

A zajok alapján lehet,hogy nyest,mert a zajokból azért viszonylag nagytestű állatra lehet következtetni.De az is lehet,és szerintebb az a valószínűbb,hogy valami pele,vagy nagy pele,vagy pedig mogyorós pele.Általában a nagy pelékre jellemző,hogy padlásokra fészkelnek be.Felnéztem a padlásra,és mindenhol telis tele van,olyan tortadara vagy csokidarára hasonlító ürülékkel,de annál azért egy kicsit nagyobb.Tehát az egérszarnál valamivel nagyobb,mondjuk egy tengerimalac vagy nyúl ürülékéhez képest meg kisebb,kb a kettő közötti.A nyestéről meg azt írják,hogy ceruza vastagságú,amit meg én találtam,az meg kb csak ceruzabél vastag.Tehát ürülék alapján nem nyest,annál kisebbtestű valami.

A csapdába télen szépen be is lett szoktatva,kiürítette belőle minden éjjel a kaját.Mikor első éjjel beélesítettem,akkor is ott járt,a csapda üres volt,ajtók lecsapódva,állat meg sehol.De ekkor még nem tartott a csapdától.Miután már kétszer lecsapódott,utána már nem igen ment bele,és a magyarázat,hogy miért nem tudtuk megfogni,állítólag a nyestcsapda rácsain kifér a pele.Aztán módosítottam a csapdát,vettem vékony dróthuzalt,és minden egyes kis kockát harmadjára leszűkítettem,egy csomót dolgoztam vele,plusz szálakat húztam ki,hogy a rácsok közötti réseket,lekicsinyítsem.A két csapóajtóra plusz kézisúlyzókat rögzítettem fel,hogy nagyobb erővel és sebeséggel zárjanak,meg azt már felnyomni sem bírná,szóval tök biztosra akartam menni.Ez a szűkített verzió,már március vége óta így van,már Húsvétkor is így volt.Lassan egy hónapja,de ezt totál elkerüli,valamiért tarthat tőle.
Pont ma jártam az Obiban,teljesen más okból kifolyólag,kerti dolgokat vásároltam,és véletlenül pont a csapdáknál sétáltam el.Volt mindenféle rendű és rangú,élvefogó,agyoncsapó,patkány,egér minden.Tanulmányoztam őket,és végül egy nagyobbméretű,patkányfogó került a bevásárlókocsimba,ami gerinctöréses elven működik.Óvatosan megpucoltam két diót úgy,hogy nem morzsáltam darabokra,hanem úgy szépen egészben maradtak.Ezeket rákötöttem a patkánycsapda működtetetőjére,és beélesítve azt is feltettem a padlásra,az élvefogó mellé.Úgy,hogy most két lehetőség van,vagy élve,vagy halva,de már valahogy pontot akarok tenni ennek a dolognak a végére.Ha mégis az agyoncsapósba sikerülne megfogni,azért sajnálnám,de a lehetőséget megadtam neki,nem olcsón,csak ezért vásároltam neki élvebefogó csapdát,hónapokig játszottam vele,etettem,de nem vezetett eredményre.Rajtam nem múlt,csak már fogy a türelem.
A pelék nagyon aranyosak én anno fősulin foglalkoztam velük, ne bántsd, esetleg szoktasd őket kézhez, mert lehet! Ha az udvarban alakítasz ki nekik téli lakot nem járnak majd a padlásra meg ide-oda. Kedves jó szándékú szerzetek amúgy!

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #122569 Dátum: 2013 április 24, 18:27:57 »

Én holnap fogok vakondra vadászni, illetve nem is annyira vadászni, mint gázosítani.
Nem fogok hónapokat várni. Próbálom elsőre ráerőltetni az akaratom. Pusztulnia kell.
Nekünk az elemes vakondriasztó hatékonyan működött. Két nyáron keresztül folyamatosan ment, azóta nem jelent meg újra.

http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)
1303LS
« Hozzászólás #122568 Dátum: 2013 április 24, 18:17:30 »

Én holnap fogok vakondra vadászni, illetve nem is annyira vadászni, mint gázosítani.
Nem fogok hónapokat várni. Próbálom elsőre ráerőltetni az akaratom. Pusztulnia kell.
Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #122567 Dátum: 2013 április 24, 18:12:37 »

Az autóm nekem ilyen száraz időben is tiszta sár,tappancsnyom.Sokszor égő vele menni,mert nem egy-két helyen,hanem mindenhol.És látni a helyeket,ahol elfekszik,az úgy totál össze van maszatolva.Az első üvegen ott figyelnek a csíkok,ahogy rendzseresen leszánkózik.
Nálam napi szinten alszik valami rajta,mert ha frissen lemosatom,már másnap reggel olyan.
Csak azt nem tudom,hogy ezt macska csinálja vagy nyest.Hétfőn sorakoztam a gumisnál,új nyári gumikat tetettem fel.Az előttem álló faszi nekiállt tanulmányozni,mondom a szomszéd macskái pihengetnek rajta éjjelente.Ő azt mondta,hogy szerinte nyest.
Csak az udvarba a kocsi mellé nem akarom a csapdát kitenni,mert nálunk akkora a macskamozgás,hogy szerintem minden reggel valamelyik szomszéd macskája figyelgetne benne.
Igen, a macska nálunk is probléma lehet  Undecided
Van két saját, illetve több szomszéd is. Érdekes csak egy helyen mozog az udvarban a kis mocsok, hátul a garázs előtti részen, ahová a kutya (tacskó) éjjel nem gyakran jár, valószínű ezért tud gond nélkül vandálkodni...

VW Jetta 2 1.6TD 1989
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #122566 Dátum: 2013 április 24, 18:05:08 »

Lassan nekem is be kell szereznem valami csapdát... Már tavaly nyáron is volt többször,hogy a frissen mosott autót éjjel összehemperegte, sározta, és természetesen meg is jelölte ürülékkel... Idén is elkezdte, lemostam a Golfot, kint hagytam száradni, másnap reggel tiszta sár, és bűz. Undecided
Illetve megrágja az autó tűzfalán a szigetelést is, az pedig elég kellemetlen amikor a foszlott szövet rálóg a forró turbóra...
Az autóm nekem ilyen száraz időben is tiszta sár,tappancsnyom.Sokszor égő vele menni,mert nem egy-két helyen,hanem mindenhol.És látni a helyeket,ahol elfekszik,az úgy totál össze van maszatolva.Az első üvegen ott figyelnek a csíkok,ahogy rendzseresen leszánkózik.
Nálam napi szinten alszik valami rajta,mert ha frissen lemosatom,már másnap reggel olyan.
Csak azt nem tudom,hogy ezt macska csinálja vagy nyest.Hétfőn sorakoztam a gumisnál,új nyári gumikat tetettem fel.Az előttem álló faszi nekiállt tanulmányozni,mondom a szomszéd macskái pihengetnek rajta éjjelente.Ő azt mondta,hogy szerinte nyest.
Csak az udvarba a kocsi mellé nem akarom a csapdát kitenni,mert nálunk akkora a macskamozgás,hogy szerintem minden reggel valamelyik szomszéd macskája figyelgetne benne.
Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #122565 Dátum: 2013 április 24, 17:57:45 »

....
Lassan nekem is be kell szereznem valami csapdát... Már tavaly nyáron is volt többször,hogy a frissen mosott autót éjjel összehemperegte, sározta, és természetesen meg is jelölte ürülékkel... Idén is elkezdte, lemostam a Golfot, kint hagytam száradni, másnap reggel tiszta sár, és bűz. Undecided
Illetve megrágja az autó tűzfalán a szigetelést is, az pedig elég kellemetlen amikor a foszlott szövet rálóg a forró turbóra...

VW Jetta 2 1.6TD 1989
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #122564 Dátum: 2013 április 24, 17:48:27 »

tényleg tetőtéri lakót végre kiengedtétek már a szabadba? mert lehet ebben a meleg időben hőgutát kap már a "tetőtérben lakástól"  Grin Grin már nem fagy meg ha kiengeditek  Cheesy

Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #122563 Dátum: 2013 április 24, 16:44:51 »

Jóvanmááá'! Cheesy
sz.miklosról nekem elsöre Szigetszentmiklós kattant be.
Nem ittam még eleget! Grin
Wink akkor hajrá!  Grin

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #122562 Dátum: 2013 április 24, 16:30:46 »

Szabómiki kiaz?  Ezt nem tudod, nagyszakáll? Huh
Jóvanmááá'! Cheesy
sz.miklosról nekem elsöre Szigetszentmiklós kattant be.
Nem ittam még eleget! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #122561 Dátum: 2013 április 24, 16:25:57 »

Az ki is az?
Szabómiki kiaz?  Ezt nem tudod, nagyszakáll? Huh

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #122560 Dátum: 2013 április 24, 16:20:37 »

ez itt kiskorú sz. miklós haciendája?
Az ki is az?

Tóth Zoltán
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #122559 Dátum: 2013 április 23, 22:43:33 »

Jah, ez pl mokas :-))

https://maps.google.com/maps?q=Budapest,+Budakeszi+Way,+Hungary&hl=en&ie=UTF8&ll=46.943202,18.166451&spn=0.021887,0.055747&sll=37.0625,-95.677068&sspn=51.488837,114.169922&oq=budapest,+budakes&t=h&hnear=Budapest,+Budakeszi+%C3%BAt,+Hungary&z=15&layer=c&cbll=46.94331,18.166696&panoid=unXYns6mZNo2cQyTKinrGg&cbp=12,350.76,,2,9.72

Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #122558 Dátum: 2013 április 23, 22:17:20 »

itt van még egy pár gyöngyszem ... :-DD https://www.facebook.com/pages/Magyar-Street-View-k%C3%A9pek/133943703457906?ref=stream

ajaj :-))

« Utoljára szerkesztve: 2013 április 23, 22:23:41 írta Tekivagy »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #122557 Dátum: 2013 április 23, 22:04:24 »

Ja. Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #122556 Dátum: 2013 április 23, 22:03:34 »

Grin

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #122555 Dátum: 2013 április 23, 22:03:01 »

moderálós genyók vagytok.
átmegyek a 9chan-re, pááá! :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #122554 Dátum: 2013 április 23, 22:01:47 »

Grin

Látom, Te is megtaláltad... Én elküldtem Neki mailben... Wink Grin Cool

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #122553 Dátum: 2013 április 23, 21:45:21 »

tyű, én meg megtalátam FradiDani -úgy látszik- ex autóját

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #122552 Dátum: 2013 április 23, 21:39:24 »

Grin
ez jó Grin
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #122551 Dátum: 2013 április 23, 21:38:44 »

Grin

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #122550 Dátum: 2013 április 23, 21:30:09 »

A "miért okozott nekem gondot" kérdésre az elözö hsz-ban válaszoltam.
A rákérdezés is indokolt volt,a válasz is,meg a tény is,hogy a nyilt sisakkal való játék nem a forum jellemzöje.
Ha visszaolvasol,egy bittel sem állitottam,hogy Te voltál.
Azzal sincs bajom,hogy Stone törölt.
Egy bajom van,hogy egy feltett kérdésre nem kaptam választ egy általam személyesen jól ismert "ismeröstöl".
Ez nem hiszti,csupán észrevétel,de nem akarok forradalmat.
Akár ezt az eszmecserét is törölni lehet a gyökerekig,nehogy más is okuljon belöle.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #122549 Dátum: 2013 április 23, 21:28:35 »

<beszúrt kép törölve>
 Wink
Gondoltam megkerdezem, hogy ezek svedek-e, de egyertelmu, hogy oroszok :-)))

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #122548 Dátum: 2013 április 23, 21:26:22 »

<beszúrt kép törölve>
 Wink
Van olyan kis vödöröd meg lapátod eladó? Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #122547 Dátum: 2013 április 23, 21:24:22 »

Wink
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #122546 Dátum: 2013 április 23, 21:18:10 »

Nem gondoltam, hogy ekkora tüzet szítok azzal, ha felhívásra törlök egy csomó offot. Semmiképp nem akartam senkit megbántani, Vagát pedig különösen nem!
Bocs, ha nem válaszolok azonnal, de fürdetés van, fél család beteg, és ráadásul a bőrgatyások is vezetnek... :-(
Nem kell válaszolni,nincs megbántódás,nincs harag.
A témában ennyi volt,azt meg a Protival mellékvágányokkal együtt kiveséztük.
Jó fürdetést,családnak meg egészséget!

Tóth Zoltán
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #122545 Dátum: 2013 április 23, 21:12:18 »

Nem gondoltam, hogy ekkora tüzet szítok azzal, ha felhívásra törlök egy csomó offot. Semmiképp nem akartam senkit megbántani, Vagát pedig különösen nem!
Bocs, ha nem válaszolok azonnal, de fürdetés van, fél család beteg, és ráadásul a bőrgatyások is vezetnek... :-(
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #122544 Dátum: 2013 április 23, 21:11:17 »

Szerintem masrol beszelunk. En errol a - teljesen nyilvanos es nagyon hasznos - listarol beszelek, amiben jol latszik, ha valaki privat uzeneteket irogat :-))

http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?action=who
Én meg arrol a szituról,amikor és amiért ezt felhoztad.
Tényleg másról beszélünk.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #122543 Dátum: 2013 április 23, 21:08:59 »

Az emlitett dolog privát,igy azt itt ilyen formában felhozni nem korrekt.
Én nem emlitettem,más esetben nem is láthatom,ezért érvelésnek sem jó.
Ha a privát intézménye erre való,akkor már régen rossz!
Szerintem masrol beszelunk. En errol a - teljesen nyilvanos es nagyon hasznos - listarol beszelek, amiben jol latszik, ha valaki privat uzeneteket irogat :-))

http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?action=who

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #122542 Dátum: 2013 április 23, 21:05:53 »

<beszúrt kép törölve>
Nem "Ö" van a képen! Grin

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 476 477 478 479 480 [481] 482 483 484 485 486 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: