www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 22:57:59

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921183 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 461 462 463 464 465 [466] 467 468 469 470 471 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27501763 alkalommal)
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #123181 Dátum: 2013 Május 25, 11:45:22 »

Tegnap egy 41 éves kívánságom teljesült.
Lett egy Tihany kerékpárom.
Kerék PÁR?  Evil

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123180 Dátum: 2013 Május 25, 10:03:29 »

loptad? :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123179 Dátum: 2013 Május 25, 10:03:12 »

en rajta vagyok.
muti!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #123178 Dátum: 2013 Május 25, 09:47:00 »

ma a hegyalján találkoztam a guglis autóval.
milyen gyorsan rakják fel a képeket ezek a drágák?
megnézném magamat :-) nárcizmus rulz :-)
en rajta vagyok.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #123177 Dátum: 2013 Május 25, 09:41:59 »

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123176 Dátum: 2013 Május 24, 16:15:11 »

ma a hegyalján találkoztam a guglis autóval.
milyen gyorsan rakják fel a képeket ezek a drágák?
megnézném magamat :-) nárcizmus rulz :-)

flex 'em all!
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #123175 Dátum: 2013 Május 24, 00:59:33 »

Ismerosom igy vertek at...bemennek egy telephelyre, add a penzt, bemegyek a cuccert, de varj meg itt, mert csak engem enged be a portas...azota jon vissza a tag
Nekem még 1998-ban,hasonló módszerrel nyúltak le 630.000-Forintnyi valutámat!Nagyon nagy lóvé volt az akkor,sok embernek nem volt ennyi az egészéves jövedelme!

Kocsit mentem vásárolni (Golf II GTD),a feleségem jött velem,aki akkor még csak barátnőm volt,és az öccse,aki azóta már a sógorom.Még útközben egy fekete macska át is futott előttünk az úttesten,és meg is jegyeztük,ez nem biztos,hogy szerencsés dolog.
Az autó vételára 810.000-Ft volt,igen,de ebből 630.000-Forintnyi rész,Schillingben volt,180.000-pedig Forintban.Az autót a régi rendszer legrettegettebb soproni rendőre árulta,a hírhedt Csiszár rendőr.Beültünk a rendőr lakásába pénzezni,adásvételit írni.A zsaru korrekt,napi árfolyamon be is akarta számolni a Schillinget,nekem nem volt semmi bajom vele,meg is voltam elégedve.A sógorkám kezdett el ott okoskodni,hogy ő elviszi a Schillinget,és sokkal jobb árfolyamon leváltja,elugrik,meg már jön is.Mi naívak,odaadtuk,ennek a szintén naív emberkének.Elment az akkori Beni-Ben szórakozóhelyre,és valami valutáscigány,alvilági emberekkel akadt össze.Beetetésnek,kapásból valami irreális,jó magas árfolyamot ígértek be neki.Elmentek vele taxival egy lakótelepi lépcsőházhoz,ez a hülye sógorom átadta nekik az összes lóvét,mondták neki,hogy felugranak a lakásba,ő csak várjon a taxiba,majd hozzák a Forintot.A sógorom csak várt,de nem jöttek (mi meg a rendőrrel a lakáson).Szépen hátul bementek a lóvéval,elől meg kisétáltak!
Mikor már jó ideje nem jött vissza a sógor,akkor én már éreztem,hogy itt baj lesz!Hosszú órák után remegve megjelent,hogy nincsen meg a lóvé,mert lenyúlták! :oA feleségemmel hirtelen azt sem tudtuk,hogy mi történt,kirohantunk a házból,kocsiba ültünk,és elmentünk.Bepánikolva,otthagyva csapot-papot!Otthagytuk az autó eladóját,a rendőrt bizonytalanságban,meg a maradék közel 200e Forintot.Másnap hívott minket a volt rendőr,hogy most végülis mi volt ez az egész,mi az igazság,hová lett a pénz,most mi lesz a kocsival...és,hogy a nála maradt pénzt fenntartja foglalónak,szívesen elteszi az autót négy napra,úgyhogy még van négy napunk,hogy a hiányzó pénzt újra előteremtsük,vagy bukjuk még a maradékot is.A 630.000-Ft már mindenképpen bukó volt,de így már fenn állt a veszélye annak is,az egész 810.000-Forintot bukom!Szétvoltam idegileg mint az állat!
Annyi szerencse volt még a dologban,hogy volt még pont ennyi pénzem a bankban,így azt kivettem,és el tudtam hozni az autót,nem buktam el a foglalót.Igen,de ez a pénz meg már arra volt félretéve,hogy március 01-el,nyitunk egy bérelt panzió-éttermet,és ez a lóvé meg kellett volna a nyitó árukészletre!Így meg veszélybe került a nyitás,áru nélkül lehetetlen.Utána még én mentem máshoz nyitó árukészletre kölcsönkérni,a panzióstulajdonos az ő bezárásából megmaradt 300e Forintnyi árukészletet szintén hitelbe adta át,és mindenből minimális volt,ha volt egy kis forgalom,már mindjárt vissza is kellett fektetni áruba.De aztán szépen megpörgettük a dolgokat,ahogy haszonnal kipörögtek a cuccok,mindig többet fektettem árukészletbe vissza,és már nyáron,július-augusztusban,rogyásig volt a raktár,fagyasztók stb,és a nyitáshoz kapott pénz és árukészlet árát is visszadtam.

Végülis a lóvét a sógorom vitte el,tőle nyúlták le,ő felelt érte,az ő hibája volt.De még a mai napig nem kaptam tőle egy Forintot sem vissza,bár már rég le van tudva,el van felejtve a dolog.
« Utoljára szerkesztve: 2013 Május 24, 01:07:53 írta Narancs »
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #123174 Dátum: 2013 Május 23, 22:18:56 »

ez 100 éves trükk
gyerekkoromban a bosnyák piacról karton cigit árulokról hallottam ilyen történeteket
akkor jól megjegyeztem, ilyen helyzetbe még sosem kerültem Grin
karton cigiiii?
hát az télleg rossz vásár, majdnem olyan mint a:
http://www.youtube.com/watch?v=X0S9GTyzlNg
 Wink
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123173 Dátum: 2013 Május 23, 22:11:49 »

Engem itt mindenki szeret így nem tudom.
Mond már meg!

találgass, hogy ki az aki szeret téged és a sarkon áll.
a köcsögöd úton van :-)

flex 'em all!
Rulezka
« Hozzászólás #123172 Dátum: 2013 Május 23, 21:31:50 »

Ismerosom igy vertek at...bemennek egy telephelyre, add a penzt, bemegyek a cuccert, de varj meg itt, mert csak engem enged be a portas...azota jon vissza a tag
ez 100 éves trükk
gyerekkoromban a bosnyák piacról karton cigit árulokról hallottam ilyen történeteket
akkor jól megjegyeztem, ilyen helyzetbe még sosem kerültem Grin
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #123171 Dátum: 2013 Május 23, 20:39:50 »

gondolkodjunk, béláim.... :-))
Engem itt mindenki szeret így nem tudom.
Mond már meg!

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123170 Dátum: 2013 Május 23, 20:33:31 »

Melyik nyomi az? Grin
gondolkodjunk, béláim.... :-))

flex 'em all!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123169 Dátum: 2013 Május 23, 20:33:05 »

ez felejtős.
virítsd az anyagot, kapod a pénzt.
jó nagy madár volt a srác.

flex 'em all!
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #123168 Dátum: 2013 Május 23, 20:16:59 »

Baszki, előre fizetni?Ezt hogy is gondolta?
Mert a faszinak is ki kell fizetni, akitol szerzi okosba bent..jol fel volt epitve a szory

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #123167 Dátum: 2013 Május 23, 19:25:42 »

Baszki, előre fizetni?Ezt hogy is gondolta?

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #123166 Dátum: 2013 Május 23, 19:23:20 »

..ma betalált egy pali a II. kerületben, hogy van Waberer's-es gázolaja 200 liter 300 Forintért literenként, kell-e? ...állítólag nem volt pénze a vevőnek... Nem vettem meg, nem mertem...  ..pláne úgy, hogy dolgozott egy ismerősöm a Waberer's-nél és ott plusz juttatás volt ha keveset fogyasztott a kamionod...

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #123165 Dátum: 2013 Május 23, 19:13:04 »

..ma betalált egy pali a II. kerületben, hogy van Waberer's-es gázolaja 200 liter 300 Forintért literenként, kell-e? ...állítólag nem volt pénze a vevőnek... Nem vettem meg, nem mertem...  ..pláne úgy, hogy dolgozott egy ismerősöm a Waberer's-nél és ott plusz juttatás volt ha keveset fogyasztott a kamionod...
engem is kerestek már ilyennel. szerintem minden forrás ami gázolaj vagy benya értéktelen ha nem leinformálható-megbízható. via.: PéZsé

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #123164 Dátum: 2013 Május 23, 19:12:30 »

plusz juttatás nem 300forint literenként.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető BdE

« Hozzászólás #123163 Dátum: 2013 Május 23, 19:05:21 »

1303LS
« Hozzászólás #123162 Dátum: 2013 Május 23, 17:31:17 »

úgy olvasnám a megoldást.... nem rabolnám az időd, elég tőmondatokban Wink
Tőlem? Én aztán nem tudom.
Eza probléma nem most kezdődött, ez egy hosszú folyamat eredménye.
Ha MINDENt csak módjával, okosan szabályozva edgedélyeznének akkor nem lenne ekkora baj. SZVSZ.
De mivel ez egy beteg világ és az ultraliberálisok a leghangosabb kártevői, ez már csak így marad.
Milyen az mikor már ezena fórumon sem mondhatom ki a dolgok nevét, mert lesz aki 3mp alatt hóhérért szalad.  Jezusom ...
Sajnos igaza van tanult fórumtársunknak (akivel egyénként nem kommunikáluk  Grin ) pont ezek a ultrák a leghangosabbak, mikor a kinemmondhatóak éppen őket találják meg.  Roll Eyes
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #123161 Dátum: 2013 Május 23, 15:37:23 »

de csinált, csak nem áll szóba veled :-)
Melyik nyomi az? Grin

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123160 Dátum: 2013 Május 23, 15:29:00 »

flex 'em all!
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #123159 Dátum: 2013 Május 23, 15:18:22 »

egyesek szerint integráció, mások szerint gulág.
ilyen a popszakma :-)

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123158 Dátum: 2013 Május 23, 15:16:38 »

egyesek szerint integráció, mások szerint gulág.
ilyen a popszakma :-)

flex 'em all!
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #123157 Dátum: 2013 Május 23, 15:13:52 »

Mintha csak a hazai viszonyokat látnám.
Lehet összekulcsolt kézzel, a cipő orrát nézve "egyenlőek vagyunk testvéreim" ájtatos mázba csomagoltt, ultraliberális maszlag mögé bújni, csak akkor tudjuk, hogy ennek mi lesz a következménye.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #123156 Dátum: 2013 Május 23, 15:10:45 »

vállalkozói vagy államháztartási mérlegképes könyvelőit nem csinált mostanában valaki?
köszi
de csinált, csak nem áll szóba veled :-)

flex 'em all!
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #123155 Dátum: 2013 Május 23, 13:32:16 »

vállalkozói vagy államháztartási mérlegképes könyvelőit nem csinált mostanában valaki?
köszi

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #123154 Dátum: 2013 Május 23, 13:22:52 »

A svédek nem tesznek így, de gondolom, ez itt már jóval mélyebben beleégett a lelkükbe, hogy a nők egyenlők. Persze azért még itt is kevesebb az azonos poyícióban dolgozó nők átlagkeresete. :-))))
nálunk marhanagy egyenrangúság van minden pozicióban és ha nem is gerjesztett a női egyenjogúság totálisan vízszintes a mérleg .... a legizgalmasabb az egészben az hogyha nem beszélünk róla akkor észre sem veszem . Több női vezető nagyobb karakter és egyéniséggel tudja kitaposni belőled az extra munkát (ezt értheted pejoratívan is ) ,hogy huhhh...
ja és a liftes szitura csak annyit mondok ott bevágnak eléd a szöszi brünhildák nem várják meg az előzékeny fehér herceget. Én szeretek ettől függetlenül nagyon udvarias leni mert imádják de ha lemész nyusziba eltaposnak és felakasztanak a béna mellé latexbe . (via: Ponyvaregeny)

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
1303LS
« Hozzászólás #123153 Dátum: 2013 Május 23, 13:18:34 »

Privát üzenet küldése a felhasználónak.
Nem szokásom privátban súgnibúgni, nem zavar ha mások is ismerik a véleményem, picikét alakoskodásnak érzem.  Wink
1303LS
« Hozzászólás #123152 Dátum: 2013 Május 23, 13:17:34 »

RNIE
« Hozzászólás #123151 Dátum: 2013 Május 23, 10:02:42 »

őőőő, bírom a beilleszkedni kívánó arcokat.
a palesztin boltost itt két kapualjjal odébb, a vietnámi családot, akik az aluljáróban boltoznak, a román boltost, az ukrán állatboltost, a szerb üvegest.
(ők konkrétan itt élnek a mi közös lebensraumunkban)

akkor mutasd meg a magyar hentest,magyar állatboltost,magyar üvegest akik tizenpár éve szintén ott voltak a környéken.a legnagyobb liberálisok szoktak a legjobban nyüszíteni ha megszűnik a munkájuk,mert felvesznek a helyére mást
« Utoljára szerkesztve: 2013 Május 23, 10:04:20 írta RNIE »
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #123150 Dátum: 2013 Május 23, 08:43:54 »

Privát üzenet küldése a felhasználónak.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #123149 Dátum: 2013 Május 23, 08:42:41 »

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #123148 Dátum: 2013 Május 23, 08:25:43 »

Néhány dolog nekem is furcsa. Pl a férjnek is kötelezően otthon kell tölteni legalább 1 hónapot a gyerekkel 1 éves koráig, különben bizonyos ellátások nem járnak. Persze anyunak addig vissza kell menni dolgozni (egy fizetésből megélni itt nem könnyű). Ki fog szoptatni, ha egy éves koráig akarják anyatejjel táplálni a gyereket? Persze tudok rá technikai megoldást, na de mégis...
Én pl előre engedem a nőket mondjuk a liftből kifelé, ők meg csodálkoznak. A svédek nem tesznek így, de gondolom, ez itt már jóval mélyebben beleégett a lelkükbe, hogy a nők egyenlők. Persze azért még itt is kevesebb az azonos poyícióban dolgozó nők átlagkeresete. :-))))
1303LS
« Hozzászólás #123147 Dátum: 2013 Május 23, 08:19:36 »

Valóban és lehet köcsög-fasz módon fehérekről és nem-fehérekről hablatyolni, ahogy tetted is... Ez meg Téged minősít! Bár gondolom a metódusodba bőven belefér, hogy megint ne a lényeggel foglalkozz! (segítek: a reakciódról mondtunk véleményt, ha nem vetted volna észre...)
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #123146 Dátum: 2013 Május 23, 08:17:15 »

Amíg nem költöttek ennyit, nem volt ekkora a baj...  (most hamut szórok a fejemre és megtépkedem a szakállamat)

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #123145 Dátum: 2013 Május 23, 07:39:54 »

Amíg nem költöttek ennyit, nem volt ekkora a baj...  (most hamut szórok a fejemre és megtépkedem a szakállamat)

Amúgy pedig tényleg rengeteget költenek az integrációra. Ha nálunk csak a felét költenék, a Vili összes barátja palotában élne. :-)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #123144 Dátum: 2013 Május 23, 07:36:14 »

Nálunk minden OK. Max ezután bezárjuk az ajtót éjszakára. :-)
Stockholm nagy (értsd: sokkal nagyobb kiterjedésű, mint BP), de ez tényleg nincs annyira messzire tőlünk (mi Enebybergben lakunk és Sundybergben dolgozom).
Ne aggódjatok, a Bogarat bezárom a garázsba (bár ma is azzal jöttem :-)).
Amúgy pedig tényleg rengeteget költenek az integrációra. Ha nálunk csak a felét költenék, a Vili összes barátja palotában élne. :-)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #123143 Dátum: 2013 Május 23, 07:33:18 »

Azt hiszem a linkelt cikket el is kellett volna olvasni.  Roll Eyes
Bár elég a címe is.
"Folytatódó etnikai zavargások"
"...többségük Törökországból, a Közel-Keletről és Szomáliából érkezett..."
"...a középiskolások harmada nem fejezi be a tanulmányait...ötöde nem dolgozik és nem is tanul...."
"...a multikultuális politikának az egyértelmű következménye...a baloldal a karhatalmat rasszizmussal és fatálisan elhibázott beavatkozásokkal vádolja,..."

Lehet összekulcsolt kézzel, a cipő orrát nézve "egyenlőek vagyunk testvéreim" ájtatos mázba csomagoltt, ultraliberális maszlag mögé bújni, csak akkor tudjuk, hogy ennek mi lesz a következménye.

Valóban és lehet köcsög-fasz módon fehérekről és nem-fehérekről hablatyolni, ahogy tetted is... Ez meg Téged minősít! Bár gondolom a metódusodba bőven belefér, hogy megint ne a lényeggel foglalkozz! (segítek: a reakciódról mondtunk véleményt, ha nem vetted volna észre...)

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #123142 Dátum: 2013 Május 23, 06:58:12 »

...valamint a szőkéket és a rőthajúakat, a kopaszokat és a loboncosokat, a köpcös pocakokat és a hórihorgas girheseket, a szemüvegeseket és az éleslátókat. ezek mind-mind látható különbségek. a lényeges különbség viszont nem látható...
Kezfogas
Azt hiszem a linkelt cikket el is kellett volna olvasni.  Roll Eyes
Bár elég a címe is.
"Folytatódó etnikai zavargások"
"...többségük Törökországból, a Közel-Keletről és Szomáliából érkezett..."
"...a középiskolások harmada nem fejezi be a tanulmányait...ötöde nem dolgozik és nem is tanul...."
"...a multikultuális politikának az egyértelmű következménye...a baloldal a karhatalmat rasszizmussal és fatálisan elhibázott beavatkozásokkal vádolja,..."

Oldalak: 1 ... 461 462 463 464 465 [466] 467 468 469 470 471 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: