www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 29, 14:11:43

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 338 339 340 341 342 [343] 344 345 346 347 348 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27466544 alkalommal)
Nem elérhető bitus76

06 30 460 2831

« Hozzászólás #128101 Dátum: 2014 április 13, 17:12:12 »

Valaki segítsen!Nem értem túl jól.California car and has been in Las Vegas for entire life 40 years.No rust.
Car is not running,just rebuilt the carburetor,engine runs but has a blown piston rod,needs engine rebuilt
needs total restoration but its a great car to restore.
Body is straight,never been in an accident ,no rust !!Good tires,all windows are in good condition,good tires rolls and steers with no problem,has radio,everything is there plus spare parts,car was last driven in 2012 and has been sitting since then.

VW 1200.1963.
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128100 Dátum: 2014 április 13, 17:01:12 »

Egyszerű pár adatrólvan szó.
PL. egészen másként osztok én szeméyl szerint tanácsot egy 19éves srácnak, mint egy 40-50 körüli valószínűleg tapasztaltabb autósnak.
Illetve egy hozzávetőleges lakcím sokat segít abban, sok lefutnivaló kört megspórol egy olyan tanácsnál, hogy hová vidd szerelőhöz pl a kocsidat ha hirtelen kellene.
Ninc sszó semmiféle "átvilágításról" csak az alapokról.

Szó sincsen erről viccnek szántam, csak nem jött át igazán, és vissza olvasva el is írtam... de sajnos az írás az hiányosságom, a beszéd már tökéletes, de megtanulni írni helyesen, és el el vétett fogalmazási hibák nélkül még egyenlőre más tészta, de igyekszek ezen is javítani idővel  Grin Ha bármi félreérthető volt akkor szintén megkövetem az illetőt/ illetőket! Ez természetes és nem esik nehezemre  Cheesy

RNIE:
Szívesen segédkezek én is, egyenlőre nem szereltem bogár motort, de a sárga bogarasok közé szívesen jelentkezek majd, ha valaki lerobbanna, vagy szállás kéne neki.
A csapatmunkát és a jó társaságot, tapasztalatok megosztását támogatom, és szeretem, tudom ellentmondásoknak ott nincs helye, így ezt nem is szítanám tovább... részemről lezártnak tekintem.
« Utoljára szerkesztve: 2014 április 13, 17:04:27 írta Herbie »
RNIE
« Hozzászólás #128099 Dátum: 2014 április 13, 16:55:50 »

,van viszont egy összetartó kemémymagnak is nevezhetö csapat,akik ha nagyon kell csodákra képesek!

Jahh,Veled együtt még vagy heten  Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #128098 Dátum: 2014 április 13, 16:51:01 »

...nő a tábor. Undecided
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128097 Dátum: 2014 április 13, 16:30:29 »

befejeztelek, csinálj, amit akarsz, de kérem: ne szólj többet hozzám. ja, és ez kölcsönös lesz a jövőben.
a magam részéről átnézek rajtad, a többi hasonló bajkeverőhöz hasonlóan.

Remélem, hogy ezen tudunk változtatni.. bár nem teljesen értem a gesztust, és a titulust. De igyekszem meggyőzni majd ennek ellenkezőjéről, ha a sors úgy hozza! További szép napot önnek!
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128096 Dátum: 2014 április 13, 15:06:36 »

Vagy Pityunak adtál volna egy sert,illetve mutattad volna meg a pisilőd és máris barik lehetettek volna. Grin

Nem hiszem, hogy ezt bárki igényelné... nem olyan csapatnak tűnt  Undecided
« Utoljára szerkesztve: 2014 április 13, 16:55:16 írta Herbie »
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128095 Dátum: 2014 április 13, 15:04:26 »

Nincsenek itt "forum harcosok",van viszont egy összetartó kemémymagnak is nevezhetö csapat,akik ha nagyon kell csodákra képesek!
De SZEMÉLYESEN ismerik egymást,nem azért,mert dossziét vezetünk egymásról,hanem azért,mert kialakult egy haveri kör(mondom ezt 64 évesen)és tudjuk egymás baját,gondját,közösen keressük a megoldást.
Ha tegnap "hátbavertél" volna akárkit közülünk,akkor ma más hozzáállással irogatnál,s nem a titkosszolgálati megoldások jutnának az eszedbe.

Sokan voltak, és nem kívántam senkit zavarni... nem pesztrálni jöttetek! Így is nagyon tetszett a rendezvény, és csodás autókat láthattam amit nem kis munka volt megépíteni, rendben tartani! Megemelem a kalapom előttetek  Wink Cheesy
Én nem írtam semmi sértőt, csak kicsit meredek volt nekem a váltás holott senkivel nem voltam ellenséges... mondtátok volna mit kell konkrétan hát oda írtam volna... most leírta a kolléga ki is egészítettem  Grin De nem vagyok puhapöcs, és nem igénylem az ilyen beszédet. Egyszerűen pár rubrika van amit kitöltöttem és nem éreztem, hogy miről van szó  Wink DE remélem így megfelel, elnézést a félreértésért  Undecided
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #128094 Dátum: 2014 április 13, 14:36:52 »

Megnézve a te profilodat sem derül ki több, de ha gondolod csinálok egy honlapot ami az életemet mutatja be... tutti izgalmas lesz  Grin
Viccet félretéve, ha valamit hiányoltok... eme kedves fogadtatás mellett amit kaptam eleinte (akkor fórum harcosok nem voltak), akkor kérem jelezzétek és kitöltöm, bár más egyszerű tagnál sem látok sokkal többet! De ezen vitatkozni kár Tongue

befejeztelek, csinálj, amit akarsz, de kérem: ne szólj többet hozzám. ja, és ez kölcsönös lesz a jövőben.
a magam részéről átnézek rajtad, a többi hasonló bajkeverőhöz hasonlóan.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #128093 Dátum: 2014 április 13, 14:26:40 »

Az is nagyon szép autó.

Én a 914-es felé jobban húzok,igaz az kicsit félresikerültebb,de annak több köze van még a bogarazáshoz.
Zsoltinál probáltam egybe beszállni.(914)nem sikerült.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #128092 Dátum: 2014 április 13, 14:24:39 »

Régota szemezek vagy egy 924es.
Az is nagyon szép autó.

Én a 914-es felé jobban húzok,igaz az kicsit félresikerültebb,de annak több köze van még a bogarazáshoz.
Nem elérhető Louy

(o\_!_/o)

« Hozzászólás #128091 Dátum: 2014 április 13, 14:22:57 »

Nincs valakinek véletlenül egy 71-72 közötti (T sínes alváz), 1200-es, 1300-as Bogárba való bontott szőnyeg szettje mintának kölcsönbe?
Keresek még Spar-ba való tetőkárpitot szintén ilyen céllal... (csak a tetőlemezen volt kárpit)
Köszönöm!

« Hozzászólás #128090 Dátum: 2014 április 13, 14:12:46 »

Tényleg tök karakteres és egyedi kis autó,tök megragadó fílingje van élőben.Érezni rajta,hogy már egy igazi kis youngtimer,de valahol meg érződik belőle a markáns,sportos jellem is egyszerre.

Állítólag ez az E21-es széria az,amivel tényleges belépett a BMW a sportautógyártók közé,innentől ismerték el a BMW-t mint igazi sportautót.Ez az E21 amolyan mérdföldkő.
Régota szemezek vagy egy 924es vagy egy E21-el.De szerencsére egy hely van a garázsban, játszosnak.Ott meg már áll a bogár. Grin

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #128089 Dátum: 2014 április 13, 14:09:12 »

Nagyon szeretnék egyszer egy ilyen bölömböt.
Tényleg tök karakteres és egyedi kis autó,tök megragadó fílingje van élőben.Érezni rajta,hogy már egy igazi kis youngtimer,de valahol meg érződik belőle a markáns,sportos jellem is egyszerre.

Állítólag ez az E21-es széria az,amivel tényleges belépett a BMW a sportautógyártók közé,innentől ismerték el a BMW-t mint igazi sportautót.Ez az E21 amolyan mérdföldkő.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #128088 Dátum: 2014 április 13, 14:02:55 »

És jelenleg így néz ki a garázs,lehet még rendezgetni rajtuk,de fő,hogy mind fedél alatt van.Így most hat gép áll a garázsban,ha nagyon matekolok meg összepakolok,akkor még egy autó befér.De kettő van még tervben,így valószínű,hogy valamelyik majd menni fog.

[a csatolmányt egy admin törölte]

« Hozzászólás #128087 Dátum: 2014 április 13, 14:00:35 »

Nagyon szeretnék egyszer egy ilyen bölömböt.

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #128086 Dátum: 2014 április 13, 14:00:14 »

Itt már a helyükön.

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #128085 Dátum: 2014 április 13, 13:59:25 »

Itt már megérkeztünk,nálunk az udvaron.

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #128084 Dátum: 2014 április 13, 13:58:38 »

Itt még a régi helyén a tűzoltóbusz.(Bocs a rossz képekért)

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #128083 Dátum: 2014 április 13, 13:57:14 »

Na,itthon vannak a vasak,már a helyükön pihennek! Wink Shocked

Itt már felpakolva,felkészülve a hazaútra!

1961-es évjáratú,elsőtulajos,Ford Taunus Transit FK250 (körablakos tűzoltóbusz),össz-vissz 32.000 km-rel,és egy 1983-as,315-ös BMW (motor 1600 ccm),bár patinásan,de gyári fényezéssel és gányolásmentesen.
Cheesy

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #128082 Dátum: 2014 április 13, 13:55:49 »

Szuper, majd mutass kepeket! Otthon nem fognak kiherelni, ha meglatjak a ket uj autot ? Vagy "nem a tied" lesz ? :-))
Na,itthon vannak a vasak,már a helyükön pihennek! Wink Shocked

Itt már felpakolva,felkészülve a hazaútra!

1961-es évjáratú,elsőtulajos,Ford Taunus Transit FK250 (körablakos tűzoltóbusz),össz-vissz 32.000 km-rel,és egy 1983-as,315-ös BMW (motor 1600 ccm),bár patinásan,de gyári fényezéssel és gányolásmentesen.

« Hozzászólás #128081 Dátum: 2014 április 13, 13:54:37 »

Vagy Pityunak adtál volna egy sert,illetve mutattad volna meg a pisilőd és máris barik lehetettek volna. Grin

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #128080 Dátum: 2014 április 13, 13:51:21 »

Megnézve a te profilodat sem derül ki több, de ha gondolod csinálok egy honlapot ami az életemet mutatja be... tutti izgalmas lesz  Grin
Viccet félretéve, ha valamit hiányoltok... eme kedves fogadtatás mellett amit kaptam eleinte (akkor fórum harcosok nem voltak), akkor kérem jelezzétek és kitöltöm, bár más egyszerű tagnál sem látok sokkal többet! De ezen vitatkozni kár Tongue
Nincsenek itt "forum harcosok",van viszont egy összetartó kemémymagnak is nevezhetö csapat,akik ha nagyon kell csodákra képesek!
De SZEMÉLYESEN ismerik egymást,nem azért,mert dossziét vezetünk egymásról,hanem azért,mert kialakult egy haveri kör(mondom ezt 64 évesen)és tudjuk egymás baját,gondját,közösen keressük a megoldást.
Ha tegnap "hátbavertél" volna akárkit közülünk,akkor ma más hozzáállással irogatnál,s nem a titkosszolgálati megoldások jutnának az eszedbe.

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #128079 Dátum: 2014 április 13, 13:23:39 »

Egyszerű pár adatrólvan szó.
PL. egészen másként osztok én szeméyl szerint tanácsot egy 19éves srácnak, mint egy 40-50 körüli valószínűleg tapasztaltabb autósnak.
Illetve egy hozzávetőleges lakcím sokat segít abban, sok lefutnivaló kört megspórol egy olyan tanácsnál, hogy hová vidd szerelőhöz pl a kocsidat ha hirtelen kellene.
Ninc sszó semmiféle "átvilágításról" csak az alapokról.
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128078 Dátum: 2014 április 13, 13:18:31 »

ez mintha nem lene válasz a kérdésemre: "ebben biztos vagy?"

Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128077 Dátum: 2014 április 13, 13:14:57 »

Arra gondolok, hogy ha komolyan lehet téged venni, akkor vagy tegnapelőtt, vagy tegnap odamész az első bogárhátús emblémát viselő fószerhoz-autóhoz, hátbavágod az illetőt és aszondod: én vagyok az új pacák, segíts lécci megismerni a csapatot. Bárki szívesen megtette volna ezt.
Namármost: ha erre nem vagy képes, akkor ne is erőlködj, túl puhapöcs vagyol.  Wink Grin Evil
(az adatlapodat meg töltsd ki lsz. rendesen...)

Puha pöcs  Grin Grin Ez kedves, nem illik ezt minősíteni egy új fórumtagként így nem is teszem Wink   Pusztán, nem akaszkodok, és nem erőltetem magam másokra, mert még egy olyat verek hátba mint te... a negatív dózisra, és tapasztalatra szükségem nincsen  Grin  Touché  Grin Grin Persze ne sértődj meg én sem, teszem:)
Engem őszintén nem érdekel egyikőtök lakóhelye és annak valósága, arcképe, telefonszáma, akit megismerek és számot cserélünk, vagy megtisztel azzal, hogy eljön hozzám az megtudja... de látom ha az nyugtatja meg a kedélyeket, ha dossziét vezethetnek rólam akkor íme a számom 0620331-6077, a profilban meg nem tudom mit hiányoltok Grin
1303LS
« Hozzászólás #128076 Dátum: 2014 április 13, 13:09:57 »

Nem, nem vagyok benne biztos, hiszen nem ismerem.
Ezért írtam "csak" annyit, hogy ez van beírva.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #128075 Dátum: 2014 április 13, 12:53:51 »

Volt azóta már 2-3 anyázósbezárósszavazás,  PONT.
És,ha rajtam mulik,lesz is még!

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #128074 Dátum: 2014 április 13, 12:52:55 »

Ez van beírva.  Grin
Évek óta erőltettem, hogy legyen kötelező regeléskor a kitöltés.
Az illetékesek nem tartották fontosnak.
Volt azóta már 2-3 anyázósbezárósszavazás, meg minden féle marhaság.
AZtán amint jön egy új tag rendre megy ez a "töltsdmárkiléccciléccci".
Nem tölti, nem tölti, így szól a törvény. PONT.

1303LS
« Hozzászólás #128073 Dátum: 2014 április 13, 12:48:01 »

ebben biztos vagy? ha igen, sajnállak...
Ez van beírva.  Grin
Évek óta erőltettem, hogy legyen kötelező regeléskor a kitöltés.
Az illetékesek nem tartották fontosnak.
Volt azóta már 2-3 anyázósbezárósszavazás, meg minden féle marhaság.
AZtán amint jön egy új tag rendre megy ez a "töltsdmárkiléccciléccci".
Nem tölti, nem tölti, így szól a törvény. PONT.

« Hozzászólás #128072 Dátum: 2014 április 13, 12:43:40 »

Budapesten lakik.

ebben biztos vagy? ha igen, sajnállak...
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #128071 Dátum: 2014 április 13, 12:38:08 »

Budapesten lakik.
Az egy debreceninek van nem a szomszédba! Cheesy
De nem ez volt a lényeg.

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #128070 Dátum: 2014 április 13, 12:36:02 »

Jól mondja Szenyor!
Egyszer kell csak felvenni a személyes kontaktot a csapattal,amire tegnap kiváló alkalom lett volna,aztán már minden sokkal egyszerübben menne.
Voltunk legalább 60-an tulnyomórészt bogárhátus pólóban,ha nagyon akartad volna,akkor kikerülni sem tudtál volna bennünket.
Senki nem harap közülünk,viszont szeretjük tudni,kinek segitünk?
Ezért sem árt pontosan kitölteni az adatlapot.
Lehet,hogy szivesen segitenék neked,de Te az ország egyik felében lax,én meg a másikban.
De mindenhol akad bogaras/forumos aki segit,csak tudja kinek és hol.
Budapesten lakik.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #128069 Dátum: 2014 április 13, 12:32:11 »

Huh, bár tudom hogy írásban ez nem jön át igazán Wink De akkor is kicsit meredek!  Grin

Jól mondja Szenyor!
Egyszer kell csak felvenni a személyes kontaktot a csapattal,amire tegnap kiváló alkalom lett volna,aztán már minden sokkal egyszerübben menne.
Voltunk legalább 60-an tulnyomórészt bogárhátus pólóban,ha nagyon akartad volna,akkor kikerülni sem tudtál volna bennünket.
Senki nem harap közülünk,viszont szeretjük tudni,kinek segitünk?
Ezért sem árt pontosan kitölteni az adatlapot.
Lehet,hogy szivesen segitenék neked,de Te az ország egyik felében lax,én meg a másikban.
De mindenhol akad bogaras/forumos aki segit,csak tudja kinek és hol.

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #128068 Dátum: 2014 április 13, 12:12:54 »

Huh, bár tudom hogy írásban ez nem jön át igazán Wink De akkor is kicsit meredek!  Grin
Úgy gondoltam, ha úgy alakul valakivel beszélek akkor beszélek, ha nem akkor majd megmarad a nyári találkozóra remélhetőleg akkor más bogárral... úgy könnyebb. De nem kívántam senkit sem megzavarni, furán jött volna ki. Az előzőekben nem szemrehányás volt csak észrevétel, hogy ott voltam nem ment el a kedvem  Cool Mivel alig pár napja vagyok a fórumon, nem hiszem hogy bármivel is előrébb kéne lennem  Cheesy De köszönöm a kérdéseket, ezen megéri elgondolkodni  Grin
Egy robot nem hiszem, hogy bogarat keres... vagy nem értem mire gondolsz valós személy ként:) 

Arra gondolok, hogy ha komolyan lehet téged venni, akkor vagy tegnapelőtt, vagy tegnap odamész az első bogárhátús emblémát viselő fószerhoz-autóhoz, hátbavágod az illetőt és aszondod: én vagyok az új pacák, segíts lécci megismerni a csapatot. Bárki szívesen megtette volna ezt.
Namármost: ha erre nem vagy képes, akkor ne is erőlködj, túl puhapöcs vagyol.  Wink Grin Evil
(az adatlapodat meg töltsd ki lsz. rendesen...)
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128067 Dátum: 2014 április 13, 12:07:17 »

Hány bogárhátús kollégához mentél oda? Hol érdeklődtél, kik is azok a bogárhátús fórumozók? Mikor töltöd ki tisztességesen az adatlapod? Egyáltalán: ki vagy te? Mit akarsz itt?
Nem kekeckedek, csak érdeklődök, hogy valós személy vagy é....

Úgy gondoltam, ha úgy alakul valakivel beszélek akkor beszélek, ha nem akkor majd megmarad a nyári találkozóra remélhetőleg akkor más bogárral... úgy könnyebb. De nem kívántam senkit sem megzavarni, furán jött volna ki. Az előzőekben nem szemrehányás volt csak észrevétel, hogy ott voltam nem ment el a kedvem  Cool Mivel alig pár napja vagyok a fórumon, nem hiszem hogy bármivel is előrébb kéne lennem  Cheesy De köszönöm a kérdéseket, ezen megéri elgondolkodni  Grin
Egy robot nem hiszem, hogy bogarat keres... vagy nem értem mire gondolsz valós személy ként:) 

« Hozzászólás #128066 Dátum: 2014 április 13, 11:59:03 »

Tegnap kiugrottam a találkozóra iszonyat jó volt, sajnálom hogy csak 11-ig maradtam mert akkor is jöttek még  Grin Egytől egyik gyönyörű autók voltak... a Herbie az nagy kedvence lett a páromnak Cheesy Bár nem is mertem meg még tagokat, de köszönöm a lehetőséget Smiley

Hány bogárhátús kollégához mentél oda? Hol érdeklődtél, kik is azok a bogárhátús fórumozók? Mikor töltöd ki tisztességesen az adatlapod? Egyáltalán: ki vagy te? Mit akarsz itt?
Nem kekeckedek, csak érdeklődök, hogy valós személy vagy é....
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128065 Dátum: 2014 április 13, 11:52:02 »

mi kint voltunk és egy csomó bogár kezdett jövögetni, kikkel futottál össze?
szerintem a kemény mag szépen megjelent...
letolt gatyás kiskrapekokkal ne foglalkozzál, inkább 25+ feletti emberek társaságát keresd! vagy olyan bogárhátút amin van bogárhátús matrica

Tegnap kiugrottam a találkozóra iszonyat jó volt, sajnálom hogy csak 11-ig maradtam mert akkor is jöttek még  Grin Egytől egyik gyönyörű autók voltak... a Herbie az nagy kedvence lett a páromnak Cheesy Bár nem is mertem meg még tagokat, de köszönöm a lehetőséget Smiley
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #128064 Dátum: 2014 április 13, 11:12:11 »

15 perc hírnév mindenkinek jár :-))

Ez mit jelent a cikkben egyébként?

".........motorja szinte új, és olyan, - a Motordoktortól tanultak alapján - számomra fontos kondíciókkal rendelkezik, amilyenre a másikat még át kellett volna építeni, ami ott is egy kb. hetvenezres költség lett volna"
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #128063 Dátum: 2014 április 13, 09:36:58 »

15 perc hírnév mindenkinek jár :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #128062 Dátum: 2014 április 13, 09:25:05 »

Basszus, Pista nem adta oda 150-ért?  Cool
Ez a vonat is elment.  Evil
Oldalak: 1 ... 338 339 340 341 342 [343] 344 345 346 347 348 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: