www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 29, 21:54:56

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921182 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 329 330 331 332 333 [334] 335 336 337 338 339 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27474786 alkalommal)
Rulezka
« Hozzászólás #128461 Dátum: 2014 április 28, 10:43:58 »

Sziasztok!

Szerintetek két bogár befér egy 5x5 méteres garázsba, aminek az ajtaja 2 méteres ? Elméletben igen, de valaki próbálkozott már ilyennel.... nem ér nevetni  Kiss
óvatosan biztos betolható  Wink
Lazlow
« Hozzászólás #128460 Dátum: 2014 április 28, 10:39:31 »

Hali!
Nálam 1 Bogár 3*6m-en terpeszkedik. Szélességre kell ennyi, hogy ne csapd a falnak az ajtót.
**Hopp most olvasom, hogy két bogár összesen 5*5m-re? Az kizárt! Hosszra jó, de szélességre kicsi. A garázsajtó is kicsi. Hogy állsz ki az egyikkel ha mind2ő bent van? Ha kényelmesen akarod tárolni, hogy mind2-ből ki lehessen gond nélkül szállni, elférj a bogarak között, szerintem egy 6*5-ös vagy 6*6-os garázs ajánlott.
(Nem vagyok híve a tologatásos módszernek)

Sziasztok!

Szerintetek két bogár befér egy 5x5 méteres garázsba, aminek az ajtaja 2 méteres ? Elméletben igen, de valaki próbálkozott már ilyennel.... nem ér nevetni  Kiss
« Utoljára szerkesztve: 2014 április 28, 10:55:41 írta Lazlow »
Nem elérhető Nicole

« Hozzászólás #128459 Dátum: 2014 április 28, 10:34:46 »

Sziasztok!

Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128458 Dátum: 2014 április 28, 10:06:48 »

mesélj már nekem, hogy egy akkunál mi baj lehet? 2 állapot van: indul vele az autó vagy nem....
nem vmiből kibontottam, hanem vettem egy autót amit elbontottam és abból kiszedtük...
Én úgy értettem a 9 éves akksimra írod, hogy nem költöttem semmire... akkor félreértettem.  Grin

Kell erre több karaktert pazarólni  Cheesy

CSak azt akartam írni, hogy valaki szereti az öreget és a vele való törődést valaki csak ennek az ábrándját... megveszi és szembesül vele, hogy nem ő lesz a kiválasztott akinek semmi dolga nincs vele, és nem is fogja attól kezdve szeretni. Annak való aki így és úgy is szereti, mert jó szerelni, és még jobb vele menni Cheesy
« Utoljára szerkesztve: 2014 április 28, 10:09:40 írta Herbie »
Rulezka
« Hozzászólás #128457 Dátum: 2014 április 28, 09:53:10 »

Ezt senki nem mondta, nem vagyok rossz gazdája egy kocsimnak sem, az hogy a családban hogy használták nem az én saram... sok mindent elmond az is, hogy vagány dolog a 10 plusz éves akksi, ami valahonnan ki lett szedve... más szemében a szálkát?  Grin Grin
Őszintén, ma nem vagyunk egy hullámhosszon így inkább hagyjuk, majd nekifutunk egy másik reggelen  Wink

(Akkor úgy mondom, hogy az olajcseréken kívül és a szükséges dolgokon kívül  Grin Nem érdekelte, hogy kint áll, vagy wax vagy ha rozsda előjött megelőzni a továbbit... vezérműszíj csere 60-70 ezernél stb. az hogy valaki olajat tegyen a kocsijába szerintem alap Cheesy
De amik cserélve voltak rajta, legtöbbször nem is lettek mert jó pár évig egy szerelő csinálta és olyan dolgokat írt fel anyukám amik ezen a kocsin meg sem voltak még mozdítva  Undecided   Nem feltétlen a gazdi nemtörődömsége vezetett idáig, hanem a laikussága Smiley Ellenben elnyűhetetlen konstrukció Cheesy)

Béke 
mesélj már nekem, hogy egy akkunál mi baj lehet? 2 állapot van: indul vele az autó vagy nem....
nem vmiből kibontottam, hanem vettem egy autót amit elbontottam és abból kiszedtük...
Lazlow
« Hozzászólás #128456 Dátum: 2014 április 28, 09:51:36 »

Nem a vásárlásról volt szó csak a kék- narancs bogis cikkről, és a régi autókról, és elkalandoztunk mindenki a maga saját istállója felé  Grin 

Ez okés de pár napja néztetek valami Bogárkát. Na, azzal mi van?  Grin Grin
Lazlow
« Hozzászólás #128455 Dátum: 2014 április 28, 09:50:26 »

Igen, de olyat találni aminek közelről is szép a fényezése, hibátlan a kormányműve, hibátlanok a fékek és a futóm és a váltó és a motor és ezekhez az elkövetkezendő két évben nem kell hozzá nyúlni, csak a szokásos dolgokat cserélni és tenni bele a súlyos km-eket. Lehet, hogy van valahol ilyen eladó...De ha szorít az idő akkor lépni kell. Tudom Herbie feltételeit az autóval kapcsolatban, ezért mondtam/írtam, hogy olyan paraméterekkel nem lesz könnyű. De én drukkolok.WinkSmiley

(Nyilván ha pl. 250 környékén rábukkannék egy a fentiekben leírt autóra akkor szó nélkül megvenném 4. autónak, mert ilyen lehetőség csak egyszer adódik  Wink )

Igenis lehet, csak ki kell várni és azonnal, gondolkodás nélkül lecsapni.
Ehhez persze nem árt pár jóbarát az ország különböző pontjain, akik hajlandóak GYORSAN elmenni és megnézni a gépet. Élő példa a narancs 302-esem (250eFt): csak 4-5 lépésről szép (a festés néhol beteg, de közel sem vállalhatatlan, az alja nagyon rendben), de műszakilag 2000km után tökéletes. A kormányművön egyelőre csak állítottam, már sokkal jobb (de valószínűleg kicserélem egy 8eFt-ért vásárolt darabra). Ilyen csendes Bogaram sosem volt; egy vákuUmcsövet kellett cserélni az elosztó és a karbi között, azóta nem kell hármasban padlógázon menni az emelkedőkön sem. A benzinszagot próbálom majd kezelni, bár ez 302-303 esetében állítólag nagyon nehézkes.

Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128454 Dátum: 2014 április 28, 09:49:57 »

Ehhez persze nem árt pár jóbarát az ország különböző pontjain, akik hajlandóak GYORSAN elmenni és megnézni a gépet. Élő példa a narancs 302-esem (250eFt): csak 4-5 lépésről szép (a festés néhol beteg, de közel sem vállalhatatlan, az alja nagyon rendben), de műszakilag 2000km után tökéletes. A kormányművön egyelőre csak állítottam, már sokkal jobb (de valószínűleg kicserélem egy 8eFt-ért vásárolt darabra). Ilyen csendes Bogaram sosem volt; egy vákuUmcsövet kellett cserélni az elosztó és a karbi között, azóta nem kell hármasban padlógázon menni az emelkedőkön sem. A benzinszagot próbálom majd kezelni, bár ez 302-303 esetében állítólag nagyon nehézkes.

Én is hiszek a szerencsében, és a megnézett autókban... hogy van ami rám találhat Cheesy Gratulálok és sok jó, hibamentes kilométert Cheesy
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128453 Dátum: 2014 április 28, 09:47:44 »

Inkább arról mesélj, hogy megvan-e már az új vas amit néztetek?  Evil

Szerintem még hetekig lehetne a témát csűrni-csavarni, de múltkor is mondtam, hogy annak, hogy vesz valaki egy 40 éves autót és csak beleül és furikázik az országban, olyan kicsi az esélye mint a lottó ötös. Legalább is abban az árkategóriában amiben nézelődsz. Venni kell egy olyan állapotút amiről sokat beszéltünk, alaposan átnézni, amit kell azt cserélni és utána lehet beletenni a km-eket. Smiley És ha kijön valami problem akkor megint zsebbenyúlni (vagy kicsit, vagy nagyon). 350-400e környékén nem lehet csodát venni...mert azt drágábban adják.  Grin

Nem a vásárlásról volt szó csak a kék- narancs bogis cikkről, és a régi autókról, és elkalandoztunk mindenki a maga saját istállója felé  Grin 
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128452 Dátum: 2014 április 28, 09:45:31 »

ne haragudj de ha 9 éve nem költöttél soha semmire, akkor az is jelent vmit...
minimum évente szűrő+olaj csere + kopó cuccok amint kopnak úgy csere....
és ez nem pénz kérdése

"aki majmot vett, etesse banánnal"

és ez nem pénz kérdése

Ezt senki nem mondta, nem vagyok rossz gazdája egy kocsimnak sem, az hogy a családban hogy használták nem az én saram... sok mindent elmond az is, hogy vagány dolog a 10 plusz éves akksi, ami valahonnan ki lett szedve... más szemében a szálkát?  Grin Grin
Őszintén, ma nem vagyunk egy hullámhosszon így inkább hagyjuk, majd nekifutunk egy másik reggelen  Wink

(Akkor úgy mondom, hogy az olajcseréken kívül és a szükséges dolgokon kívül  Grin Nem érdekelte, hogy kint áll, vagy wax vagy ha rozsda előjött megelőzni a továbbit... vezérműszíj csere 60-70 ezernél stb. az hogy valaki olajat tegyen a kocsijába szerintem alap Cheesy
De amik cserélve voltak rajta, legtöbbször nem is lettek mert jó pár évig egy szerelő csinálta és olyan dolgokat írt fel anyukám amik ezen a kocsin meg sem voltak még mozdítva  Undecided   Nem feltétlen a gazdi nemtörődömsége vezetett idáig, hanem a laikussága Smiley Ellenben elnyűhetetlen konstrukció Cheesy)

Béke 
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #128451 Dátum: 2014 április 28, 09:40:00 »

350-400e környékén nem lehet csodát venni...mert azt drágábban adják.  Grin
Lazlow
« Hozzászólás #128450 Dátum: 2014 április 28, 09:33:12 »

Gondolom akkor valamit félreértettél.... Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy az öregebb technika nagyobb törődést igényel, és néha hisztisebb is!   Amikor cseréled benne a dolgokat, a gyári minőséghez ragaszkodva körültekintően ott kezdődik a kaland, ott válik el a hobby és a sima autó szála Smiley Én személy szerint, ha valaki azt mondja mennyek le a kocsival Olaszországba, mert milyen jó ott nyaralni, akkor inkább repülnék... de ha az útitársam egy öreg veterán, aki csak egy képre sóvárog a tengernél a gyártószalag óta... hát azon nyomban mennék!
Szerintem így érthető... biztosra mondom nálad sincs az Ignis a Mini szintjén, az egyik használati és "ohhh megint költeni kell rá" kategória, még a másiknál állandóan nézed a webshopok kínálatát, mit adhatnál meg neki Wink

Én heti kétszer jártam 650, 600-al Nyíregyházára autópályán 1-2 évig, és sosem volt problémám. Pusztán, annyi plusz volt hogy kinyitottam a motorteret sűrűbben, ha kellett cseréltem és állítottam.( közel sincsen az a technika szint mint a bogárnál)  Ugyanerre képtelen vagyok és lusta, mert nem okoz élvezetet, és unalmas mondjuk a repülő szállító Suzukinál. Ha meg a nagy autókat nézem, amik túl voltak elektronizálva inkább elvittem a Saab vagy az Audi szervizbe, mert ott garantálták  a borsos árért, hogy nem gányolnak 10-ből 7 esetben Grin, de egy biztos eszemben sem volt hozzájuk nyúlni, az egyiknél a technika szintje és a ára, másiknál maga a kaland hiánya miatt. Undecided Most veszem rá magam, egy olaj és gyertya meg alsó- lengőkar cserére, hosszú idő után.....  Grin
Ellenben legyen az Mustang, Fiatok vagy bármi mindig szívesen babráltam őket, és nem csak azért mert igényelték, hanem azért is mert én igényeltem, hogy törődhessek velük!

Inkább arról mesélj, hogy megvan-e már az új vas amit néztetek?  Evil

Szerintem még hetekig lehetne a témát csűrni-csavarni, de múltkor is mondtam, hogy annak, hogy vesz valaki egy 40 éves autót és csak beleül és furikázik az országban, olyan kicsi az esélye mint a lottó ötös. Legalább is abban az árkategóriában amiben nézelődsz. Venni kell egy olyan állapotút amiről sokat beszéltünk, alaposan átnézni, amit kell azt cserélni és utána lehet beletenni a km-eket. Smiley És ha kijön valami problem akkor megint zsebbenyúlni (vagy kicsit, vagy nagyon). 350-400e környékén nem lehet csodát venni...mert azt drágábban adják.  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #128449 Dátum: 2014 április 28, 08:47:16 »

Én a Suzukit, anyukámtól vettem kutyás és repülős autónak... soha semmire nem lett költve, új kora óta. A mostani akku 9 éves, AKKU márkás... nem indult télen és lemerült, kivettem belenéztem csont száraz, feltöltöttem folyadékkal, és töltőre dugtam. Azóta megtáltosodott és hónapok óta semmi baja  Grin Bennük van a bizonyítási vágy Cheesy
és ez nem pénz kérdése

Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128448 Dátum: 2014 április 28, 08:39:32 »

gyári vw akku, én sem értem, hogy bírja eddig...
egy sima 44es akku, anno egy g2 bontottunk el, abban volt, elraktuk anno, hog yjó lesz még valamire, azóta is csak megy és megy.. passz hogy miből készült, biztos egy selejtes/defektes péntek délutáni műszak csapta össze  Grin

Én a Suzukit, anyukámtól vettem kutyás és repülős autónak... soha semmire nem lett költve, új kora óta. A mostani akku 9 éves, AKKU márkás... nem indult télen és lemerült, kivettem belenéztem csont száraz, feltöltöttem folyadékkal, és töltőre dugtam. Azóta megtáltosodott és hónapok óta semmi baja  Grin Bennük van a bizonyítási vágy Cheesy
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128447 Dátum: 2014 április 28, 08:36:42 »

van ignisem és van 24+ éves minim, egyik autóval sem sikerült még 1x sem vontatókötélre kerülnöm, ez akkor most nem is igazi autós történet? ja az igaz, hogy mikor vmi jelez, hogy kezd elromlani, akkor új és gyári alkatrészt rakok bele. tudom a mini a 44 Ah gyári vw akkujával is egy mese, főleg hogy az akkut egy g2-ből bontottuk még 2008 év végén, ami már akkor is 10+ éves volt, azóta is csak megy és megy tőle az autó...

hazudtam a mini 1x elosztó bajokkal megállt a sztrádán ,de pár perc várakozás után újra elindult, szóval volt neki 1x egy fél lerobbanása ha az a pár perc üzemképtelenség és szerelés nélküli továbbmenetel számít. nem új autó és nem kevés (valós 103000 km van már benne) amiből 14000 km tett meg nálam 2009 tavasz óta

Gondolom akkor valamit félreértettél.... Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy az öregebb technika nagyobb törődést igényel, és néha hisztisebb is!   Amikor cseréled benne a dolgokat, a gyári minőséghez ragaszkodva körültekintően ott kezdődik a kaland, ott válik el a hobby és a sima autó szála Smiley Én személy szerint, ha valaki azt mondja mennyek le a kocsival Olaszországba, mert milyen jó ott nyaralni, akkor inkább repülnék... de ha az útitársam egy öreg veterán, aki csak egy képre sóvárog a tengernél a gyártószalag óta... hát azon nyomban mennék!
Szerintem így érthető... biztosra mondom nálad sincs az Ignis a Mini szintjén, az egyik használati és "ohhh megint költeni kell rá" kategória, még a másiknál állandóan nézed a webshopok kínálatát, mit adhatnál meg neki Wink

Én heti kétszer jártam 650, 600-al Nyíregyházára autópályán 1-2 évig, és sosem volt problémám. Pusztán, annyi plusz volt hogy kinyitottam a motorteret sűrűbben, ha kellett cseréltem és állítottam.( közel sincsen az a technika szint mint a bogárnál)  Ugyanerre képtelen vagyok és lusta, mert nem okoz élvezetet, és unalmas mondjuk a repülő szállító Suzukinál. Ha meg a nagy autókat nézem, amik túl voltak elektronizálva inkább elvittem a Saab vagy az Audi szervizbe, mert ott garantálták  a borsos árért, hogy nem gányolnak 10-ből 7 esetben Grin, de egy biztos eszemben sem volt hozzájuk nyúlni, az egyiknél a technika szintje és a ára, másiknál maga a kaland hiánya miatt. Undecided Most veszem rá magam, egy olaj és gyertya meg alsó- lengőkar cserére, hosszú idő után.....  Grin
Ellenben legyen az Mustang, Fiatok vagy bármi mindig szívesen babráltam őket, és nem csak azért mert igényelték, hanem azért is mert én igényeltem, hogy törődhessek velük!
Rulezka
« Hozzászólás #128446 Dátum: 2014 április 28, 08:30:02 »

17 éves akksi? Mi a márkája, ilyet fel kell hajtanom.  Cheesy
gyári vw akku, én sem értem, hogy bírja eddig...
egy sima 44es akku, anno egy g2 bontottunk el, abban volt, elraktuk anno, hog yjó lesz még valamire, azóta is csak megy és megy.. passz hogy miből készült, biztos egy selejtes/defektes péntek délutáni műszak csapta össze  Grin
Nem elérhető Herbie

« Hozzászólás #128445 Dátum: 2014 április 28, 08:12:40 »

Otthon, 3 méterről, sötétben vetítős, filmnézős "projekt"-hez van valakinek tapasztalata projektor ügyben?

Nekem ami bejött akár több méterről is, hordozható saját akkus, stb stb.
optoma pk301 pico pocket projector
Csak ajánlani tudom! Halloweeeen estnél nagyon bevált akár még egy vastagabb fehér abroszon is !
1303LS
« Hozzászólás #128444 Dátum: 2014 április 28, 06:44:42 »

még 2008 év végén, ami már akkor is 10+ éves volt,
17 éves akksi? Mi a márkája, ilyet fel kell hajtanom.  Cheesy
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #128443 Dátum: 2014 április 27, 23:20:03 »

Otthon, 3 méterről, sötétben vetítős, filmnézős "projekt"-hez van valakinek tapasztalata projektor ügyben?

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #128442 Dátum: 2014 április 27, 22:31:01 »

bassathátú.hu mikor lesz? oda járhatnánk dumálni, mikor ezt megszünteted, most így régi verda nélkül  Grin
nyasgem! :-P

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Rulezka
« Hozzászólás #128441 Dátum: 2014 április 27, 22:24:55 »

nekem erősebb az apukám! :-P
bassathátú.hu mikor lesz? oda járhatnánk dumálni, mikor ezt megszünteted, most így régi verda nélkül  Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #128440 Dátum: 2014 április 27, 21:21:23 »

van ignisem és van 24+ éves minim, egyik autóval sem sikerült még 1x sem vontatókötélre kerülnöm, ez akkor most nem is igazi autós történet? ja az igaz, hogy mikor vmi jelez, hogy kezd elromlani, akkor új és gyári alkatrészt rakok bele. tudom a mini a 44 Ah gyári vw akkujával is egy mese, főleg hogy az akkut egy g2-ből bontottuk még 2008 év végén, ami már akkor is 10+ éves volt, azóta is csak megy és megy tőle az autó...

hazudtam a mini 1x elosztó bajokkal megállt a sztrádán ,de pár perc várakozás után újra elindult, szóval volt neki 1x egy fél lerobbanása ha az a pár perc üzemképtelenség és szerelés nélküli továbbmenetel számít. nem új autó és nem kevés (valós 103000 km van már benne) amiből 14000 km tett meg nálam 2009 tavasz óta
nekem erősebb az apukám! :-P

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Rulezka
« Hozzászólás #128439 Dátum: 2014 április 27, 20:57:52 »

Olyan nincs amibe beleülsz és megy! Akinek ez a életérzés, és kaland nem kell, vagy ennek a térnyerését megkérdőjelezi az életében... az ne vegyen ilyet, csak bérletet! Másrészről sok az okos ember! Barátom vett egy 5 éves Ignist, 10 év részletre... megkérdeztem, hogy normális??? Erre ő neki nem kell jobb, kimegy a világból... azóta kábelezik neki, és benne van egy halom pénzbe. Ezek az autók, hobbi célt szolgálnak jó időtöltés... jó nézegetni, és nem utolsó menni egy kört az éjszakában Wink Ez soha semmi nem adja vissza, de ha ezt nem érzed, nem hiányolod, akkor tényleg jobb bármi csak guruljon alapon racionális döntést hozni... mert a bogár és minden más kortársa... nem racionális, csak szerelem, akarom mondani szerelem  Grin

Rulezka
« Hozzászólás #128438 Dátum: 2014 április 27, 20:53:18 »

Jajjnemá! Grin
Anno, Agárdon majdnem bekasztnizták az egész TBK-t, mert felraktuk a TBK-s "buli rendszámainkat", a felvonulásra... nagy nehezen kimagyaráztuk magunkat, de necces volt a dolog... Cool
mi is a 2 kocsira buliból az esküvőnk idején feltettünk 1-1 keresztnevünket viselő rendszámot, mondjuk a minim még vagy 3 napig fent volt, a rend őrei annyira éberek voltak, hogy akkor sem állítottak meg mikor láthatták, hogy nem gyári a rendszám  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #128437 Dátum: 2014 április 27, 20:43:31 »

ez volt Ulrich?
<beszúrt kép törölve>
tegnap szemből jött velünk is, előtte meg sose láthattuk  Wink végre megy is...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #128436 Dátum: 2014 április 27, 20:14:54 »

Szerintem igyál egy söröt!
Nincs gond,már kettö is megvolt! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #128435 Dátum: 2014 április 27, 20:09:51 »

Értelek én Sanyi(bá),de itt nem buli rendszámról ment az eszmecsere,hanem a valós jobban láthatóvá tétele volt a cél.

Szerintem igyál egy söröt! Az egészségünkre...
Nem is azért írtam a sztorit... bocsánat, ha félreérthetö voltam!  Wink Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #128434 Dátum: 2014 április 27, 20:04:41 »

Jajjnemá! Grin
Anno, Agárdon majdnem bekasztnizták az egész TBK-t, mert felraktuk a TBK-s "buli rendszámainkat", a felvonulásra... nagy nehezen kimagyaráztuk magunkat, de necces volt a dolog... Cool
Értelek én Sanyi(bá),de itt nem buli rendszámról ment az eszmecsere,hanem a valós jobban láthatóvá tétele volt a cél.
« Utoljára szerkesztve: 2014 április 27, 20:08:03 írta Vagabond »

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #128433 Dátum: 2014 április 27, 19:54:11 »

Ezentúl csak olvasok,nem irok!
Tartok a jogot nálam jobban tudóktól! Grin

Jajjnemá! Grin

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #128432 Dátum: 2014 április 27, 19:29:12 »

Bün.De hagyd ezt a bökést másra. Grin
Jó....Bökjön a másik! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #128431 Dátum: 2014 április 27, 19:27:37 »

Vagapó! Olvasol is, vagy csak írsz? Jogot (nálunk) jobban értö kolléga leírta a helyzetet...
Ezentúl csak olvasok,nem irok!
Tartok a jogot nálam jobban tudóktól! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #128430 Dátum: 2014 április 27, 19:21:21 »

Ne baxxatok már ki velem!
Semmit ne változtattam meg.
Csupán jól láthatóvá tettem!
Ha ez bün,akkor megkövetek mindenkit és tökön szúrom magamat! Grin
Bün.De hagyd ezt a bökést másra. Grin

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #128429 Dátum: 2014 április 27, 19:19:53 »

Vagapó! Olvasol is, vagy csak írsz? Jogot (nálunk) jobban értö kolléga leírta a helyzetet...

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #128428 Dátum: 2014 április 27, 19:16:15 »

Okirathamisításért egyébként sem, legfeljebb hatósági jelzés megváltoztatásáért... Wink Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #128427 Dátum: 2014 április 27, 19:09:23 »

Az egyedi azonosító jellel visszaélés tv-i tényállására gondoltok, de a Btk. szerint az követi el, aki
a) egyedi azonosító jelet eltávolít vagy meghamisít,
vagy
b) olyan dolgot szerez meg, használ fel, vagy olyan dologról rendelkezik, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, vagy amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították.

Azaz szerintem a lekoppott festés kijavítása nem minősül bűncselekménynek, de abban is biztos vagyok, hogy van olyan jogszabály, amely szerint NEM lehet a lekopott rendszámtáblát kifestegetni, hanem cserélni kell.

Meglehet, hogy igazad van... ezért is írtam, hogy: legfeljebb... Wink

Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #128426 Dátum: 2014 április 27, 19:01:07 »

Okirathamisításért egyébként sem, legfeljebb hatósági jelzés megváltoztatásáért... Wink Grin

Az egyedi azonosító jellel visszaélés tv-i tényállására gondoltok, de a Btk. szerint az követi el, aki
a) egyedi azonosító jelet eltávolít vagy meghamisít,
vagy
b) olyan dolgot szerez meg, használ fel, vagy olyan dologról rendelkezik, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, vagy amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították.

Azaz szerintem a lekoppott festés kijavítása nem minősül bűncselekménynek, de abban is biztos vagyok, hogy van olyan jogszabály, amely szerint NEM lehet a lekopott rendszámtáblát kifestegetni, hanem cserélni kell.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #128425 Dátum: 2014 április 27, 18:49:50 »

Úgy gondolom,hogy egyértelmüen leirtam,mit csináltam,amit a VIZSGABIZTOS javasolt!
1 nap felfüggesztettet sem kaptam!
Érted? Huh

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #128424 Dátum: 2014 április 27, 18:42:10 »

haverom is kijavította a rendszámtáblát, mert lejött a festék Róllla.
Arra nem emlékszem hogy 6 vagy 12 hónap felfüggesztett kapott, okirat hamisításert.
Úgy gondolom,hogy egyértelmüen leirtam,mit csináltam,amit a VIZSGABIZTOS javasolt!
1 nap felfüggesztettet sem kaptam!
Érted? Huh

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #128423 Dátum: 2014 április 27, 18:31:06 »

ott a pont! Grin

Nem biztos, mivel, mint kiderült, talán több is volt... Wink

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #128422 Dátum: 2014 április 27, 17:56:37 »

Egy ugyanolyat cserélnek 6000-ért,kettőt csak rendszám cserével.
Ha leadod a régieket akkor kettőt is cserélnek.
Oldalak: 1 ... 329 330 331 332 333 [334] 335 336 337 338 339 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: