www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 08:37:47

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 257 258 259 260 261 [262] 263 264 265 266 267 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27877971 alkalommal)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #131341 Dátum: 2014 December 19, 11:54:18 »

Sziasztok,

Barátomnak szeretnék buszos kabalát / ajándékot venni. Bár egy allstart vett, de jó lehet minden vw vel kapcsolatos.

Van ötlet, hol és mit lehet neki beszerezni. (Budapest)

Köszönöm, Adrian

nálunk:

http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #131340 Dátum: 2014 December 19, 11:13:39 »

...
IGO a legelterjettebb, legjobban frissülő. Mindig van rá könnyen elérhető térkép.
...

És szerintem messze a legjobb a felülete (de ez nyilván személy függő). Ami még tetszik az igo-ban, hogy a felhasználóktól szerzett átlagsebességgel számol, nem az adott szakaszra érvényes sebességkorlát akárhány százalékával. Androidos igo is internetről szerzi be a "TMC" adatokat, azonnal értesülsz a dugókról, terelésekről, balesetekről. (Legalábbis ha van rá licenced, mert nyilván vásárolt terméket használsz.) A WinCE-s verzió még hagyományos TMC-vel működik, tehát az FM rádiót használ (ha van).

Mostanában szoktam használni a waze-t. Reggelente megnézem, hogy merre a leggyorsabb bejönni dolgozni. Aztán jövök ahogy szoktam és sokszor 5-20 perceket verek a waze becslésére Smiley
Viszont elkeserítő, hogy az esetek kb. 60%-ban gyorsabb lenne az M0-n 30km-t kerülni és bejönni az M1/M7 bevezetőn, mint az M5 bevezetőt és a Lágymányosi hidat használni. Szerencsére ez a dilemma januártól megszűnik.

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető Adrian

« Hozzászólás #131339 Dátum: 2014 December 19, 10:45:37 »

Sziasztok,

Barátomnak szeretnék buszos kabalát / ajándékot venni. Bár egy allstart vett, de jó lehet minden vw vel kapcsolatos.

Van ötlet, hol és mit lehet neki beszerezni. (Budapest)

Köszönöm, Adrian

Adrian
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #131338 Dátum: 2014 December 19, 10:43:13 »

Most eszembe jutot, hogyha én a vecsési libalegelőn 4-5 telefonon futtatva 120-al átvágok párszor akkor azt megjeleníti-e, mint "M7"-est.  Grin Grin Grin
Hiszen felhasználói szintről kap adatot.  Grin
Nem hulyek terveztek hulyeknek. ;-)
Az uj terkepelemek (utak, korforgalom, stb) letrehozasahoz kulon szerkesztes szukseges, bongeszoben es csak akkor teheted meg, ha jartal arra ... :-) Tehat nincs az, hogy en huzok egy utat keresztul a Dunan es aztan mindenkit arra navigal ... :-) Ezen tul, tobbeknek jova kell hagynia a modositast, ha minden okenak tunik vele, akkor bemegy elesbe, elkezdi a rendszer hasznalni es eggyel megbecsultebb (kvazi szavahihetobb) user leszel. Ha hulyesegeket csinalsz es hulyesegeket jelentesz (pl utlezarasok, rendorok, forgalomlassulas) amik nincsenek is ott, akkor ha mar szavahiheto vagy, akkor egybol bekerulhetnek a rendszerbe, ha a tobbiek jelentik, hogy nincs is ott, vagy a rendszer latja, hogy arra megis tudnak menni az autok, akkor leveszi az utlezarast a terkeprol es teged eggyel visszasorol. Ha allandoan hazugsagon kapnak, akkor a rendszert hasznalhatod, de az altalad bekuldott adatokat azonnal kukazzak.
Nyilvan lehet azzal jatszani, hogy honapok kemeny munkajaval nagyon megbizhato userre fejlesztitek tobben magatokat, aztan kozos erovel beraktok egy utlezarast az M7-esre :-))
Csak kerdes, hogy megeri-e ? Akkor mar ertelmesebb tobb ember tobb honapnyi kemeny munkajaval (majd a vegen a kozos osszefogassal) kisetalni ket raklap aranyruddal valahonnan, mint berakni egy kamu jelet egy terkepre :-)))
« Utoljára szerkesztve: 2014 December 19, 10:46:22 írta Protheus »

Buzi, aki fékez! :-)))
1303LS
« Hozzászólás #131337 Dátum: 2014 December 19, 10:14:14 »

Az folyamatosan online, Zinternetrol. Ha dugo(!)/baleset/eltereles/rendor/akarmi van, azonnal jelzi es ha kell, ujratervez. En nagyon szeretem.
Ezeket értem, tudom, a gyerek is nagyon szereti. Én meg mondjuk a célszerszámot szeretem, nem akarok telefonossal bajlódni. De ez az én bajom.
Közben megtaláltam. Googlemaps alapú és felhasználói szintről frissül.
Most eszembe jutot, hogyha én a vecsési libalegelőn 4-5 telefonon futtatva 120-al átvágok párszor akkor azt megjeleníti-e, mint "M7"-est.  Grin Grin Grin
Hiszen felhasználói szintről kap adatot.  Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #131336 Dátum: 2014 December 19, 10:08:39 »

Az honnan szerzi a térképet?
Az folyamatosan online, Zinternetrol. Ha dugo(!)/baleset/eltereles/rendor/akarmi van, azonnal jelzi es ha kell, ujratervez. En nagyon szeretem.

1303LS
« Hozzászólás #131335 Dátum: 2014 December 19, 10:06:39 »

az a Waze
Az honnan szerzi a térképet?
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #131334 Dátum: 2014 December 19, 09:48:25 »

legjobban frissülő.
az a Waze

1303LS
« Hozzászólás #131333 Dátum: 2014 December 19, 09:34:02 »

Keszthely környékére ne menj vele, kivéve hí jó a helyismereted Smiley

Nekem még sehol nem volt vele bajom. Bár konkrétan Kezsthelyen nem voltam vele.
IGO a legelterjettebb, legjobban frissülő. Mindig van rá könnyen elérhető térkép.
Ha kicseréled benne a térképfájlt attól nem fog még fagyni, vagy újraindulni. Talán annyi, hogy hagyni kella  kártyán 1-200mb szabad helyet, akkor talán nem lassul be.
Az enyém már vagy 4 éves és még az akkuja is bírja.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131332 Dátum: 2014 December 19, 09:02:27 »

Ha jössz, Szilveszteri bulira. Légyszi hozd már el.

Azt még nem tudom, hogy tudok-e menni. Meglátom, ha tudok, akkor elviszem... Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #131331 Dátum: 2014 December 19, 08:50:36 »

Keszthely környékére ne menj vele, kivéve hí jó a helyismereted Smiley

Ez a frissítés dolog miért lényeges?
Valamit nem találtál meg vagy eltévedtél vele?

Elég sűrűn használom mindegyiket és végiggondolva,perpillanat a márkói elkerülő úton kívül nagyjából mindent lát a progi,Magyarországon.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #131330 Dátum: 2014 December 19, 07:43:30 »

Sok, újabb út már nincs rajta, ahogy észrevettem, az országban közlekedve vele.
És ez még az az iGo, amivel megnyertem anno, Tökölön a Tombolán, mivel azóta, ha tettem fel újabb térkép, lefagyott menetközben, vagy pedig újraindult...
Ha jössz, Szilveszteri bulira. Légyszi hozd már el.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131329 Dátum: 2014 December 19, 07:14:44 »

Elég sűrűn használom mindegyiket és végiggondolva,perpillanat a márkói elkerülő úton kívül nagyjából mindent lát a progi,Magyarországon.

Sok, újabb út már nincs rajta, ahogy észrevettem, az országban közlekedve vele.
És ez még az az iGo, amivel megnyertem anno, Tökölön a Tombolán, mivel azóta, ha tettem fel újabb térkép, lefagyott menetközben, vagy pedig újraindult...

Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #131328 Dátum: 2014 December 19, 05:45:26 »

Nekem is egy Pézsé féle navim volt, csak mivel kellőképpen problémás volt a térképek frissítése, ezért vettem egy új Navon N760 Plus navit , élettartam frissítéssel, teljes Európa térképpel... 47.600,- Ft volt az e-digitálnál.
Nagyon jó kis masina.
Tudom, hogy jó dolog a telefonos is, de nem tudom, hogy működik, ha navigáció közben bejön egy hívás, vagy én akarok hívni valakit... Még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom, működik-e a kettő együtt... Gondolom, nem...

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #131327 Dátum: 2014 December 18, 21:45:04 »

Ez most nem esik le...
az arc.
mintha te lennél nem kígyóvállúan, pocakosan, hanem kigyúrva. :-)

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #131326 Dátum: 2014 December 18, 21:20:38 »

Ez most nem esik le...

kint is tudsz edzeni
RNIE
« Hozzászólás #131325 Dátum: 2014 December 18, 20:46:42 »

Sztón,most hogy kint is tudsz edzeni,a bor helyett ne adjak inkább fehérjeport vagy valami?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #131324 Dátum: 2014 December 18, 12:32:45 »

Azert, mert te odamesz, megfogod es hozzad kepest hideg, az nem jelenti azt, hogy nem mukodik megfeleloen ... ;-)))
jajj, de kis vicces valaki Kiss

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #131323 Dátum: 2014 December 18, 12:28:14 »

Meg nálam van a pénzed. A táskákról a képeket megkaptad? Valami gmail-es címre küldtem.

Ráér.Meg.Jó az.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #131322 Dátum: 2014 December 18, 12:26:17 »

ezen is elgondolkodtam, mert gyanúsan lassan melegszik fel.
Azert, mert te odamesz, megfogod es hozzad kepest hideg, az nem jelenti azt, hogy nem mukodik megfeleloen ... ;-)))

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #131321 Dátum: 2014 December 18, 11:27:42 »

Nekem van egy PeZse-fele, azt ingyen neked adom. Asszem iGO van rajta, de nem emlekszem, hogy benne van-e a kartya, vagy sem. Gondolom meg tudod oldani az iGO reszet...

(kivancsi vagyok ki fog most kireGGelni, mert ingyen felajanlok valamit :-)))

Köszönöm a felajánlást, átgondolom/megbeszélem PéZsevel, hogy azzal, vagy a meglévőmmel járnék jobban!! Visszajelzek, mégha mindkettőnket ki is tiltanak  Cool

Köszönöm a többi hsz-t is. Azt tudni kell, hogy fateromnak kellene a masina, aki most elég rendszeresen jár KÜLFÖLDRE és teljesen ANTI-kütyü. Ezért telefon kilőve, kis méretű kilőve. A Miomat használja most, de az csomó címet nem tud és nehézkes neki a menu, kapott köcslön egy Garmint, azt imádja, mert 2 ökör gomb van rajta a hova meg a térkép, azzal elvan Grin Én telefonos navit használok országon belül és gyűlölöm, hogy mikor telefonálok rámüvölt, hogy fordulj jobbra, akkor 100 km/h-nál elkezdek harcolni vele, hogy kussoljon, mert fontosabb lenne hallanom a másik oldalt stb....

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131320 Dátum: 2014 December 18, 11:19:23 »

Nincs ezzel semmi baj es az tenyleg egy jo telefonnak tunik.
A telefonodba mar most beleszuszakolta(k/d) egy komplett szamitogepet, egy bongeszot, egy kezi fordito-keszuleket, egy szamologepet, egy asztali naptart, egy levelezoprogramot / komplett postahivatalt, egy zseblampat, egy zseborat, egy mp3/CD/DVD lejatszot, egy nagy halom jatekot (sot egesz jatekkonzolokat), van benne iranytu, gyorsulaserzekelo, wifi, bluetooth, FM radio RDS-sel, tavolsagerzekelo, 20 MP fenykepezogep, videokamera, es nem mellekesen egy GPS chip, ami konkretan a navigaciohoz kell. De neked most akkor van kulon egy keszuleked, amivel navigalsz... Vilagos, igy egyszerubb! :-)))
(de tenyleg elfogadom, hogy te igy szereted, neked igy jobb, en meg csak humorizalok :-))

Köszi! Kezfogas
A legtöbb, általad felsoroltat egyébként használom is...

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #131319 Dátum: 2014 December 18, 10:57:23 »

Meg nálam van a pénzed. A táskákról a képeket megkaptad? Valami gmail-es címre küldtem.

Valamikor frissíthetnénk...A probléma a felhasználóban volt, nem volt képes a kezembe nyomni.
1303LS
« Hozzászólás #131318 Dátum: 2014 December 18, 10:45:12 »

Valamikor frissíthetnénk...A probléma a felhasználóban volt, nem volt képes a kezembe nyomni.

Proti ne dobd ki, Zoli ilyenre vágyik csak még nem tud róla...

Szerintem nálam többet kevesen használtak navigációt a fórumon.
Térképpel kezdtem, de hamar igo 2006-ra váltottam (na azóta se létezik jobb szoftver) és az Igo8.4-nél tartok.

Ha messzire megyek és esetleg melózom akkor csak Igo. Bp-en belül Waze. Kényszerből, ha nincs nálam csak telefon akkor Waze vagy Google Maps.

IGO előnye atomstabil, hívás nem fut be rá (szar hallani éjjel 8 kerben navigálás közben a csengőhangot hallani). :-D
Waze: közösségi.
Maps: valahol kettő között.
Nekem is PÉZSÉ féle van IGO PRIMOval használom. Megszerettem,megszoktam. A legjobban azt szeretem, hogy bemondja, hogy hová kanyarodsz.
Mindig használom, a megszokott bejárt utaknál is jó. Zenét is szoktam róla halgatni, bekapcsolom a transzmittert és a hangszórókból szól az egész.
Gyerek a városban a Waze-t használja ő azt szereti nagyon.
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #131317 Dátum: 2014 December 18, 10:20:28 »

Azt értem, hogy működhet együtt. Azzal van gondom, ha épp egy macerás (mondjuk Pesti dugóban) helyen araszolok, haladok és bejön egy hívás és a képernyő átvált arra és eltűnik a térkép... Na ezt nem tapasztaltam még meg, hogy ez hogy működik. Tecciktudni??? Grin
Mert a Nokiánál pont ez volt, hogy a hívás idejére az jelent meg a kijelzőn és a térkép meg eltűnt... Tongue
Bejövő hívás, kormányon kagylógomb megnyom navigáció képernyön ok közben lehet dumálni!

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #131316 Dátum: 2014 December 18, 10:07:30 »

Megnyugtatlak, van mellette egy, szerintem jó telefonom (Xperia Z1), de biztos én vagyok ennyire maradi, hogy a telefon meg a navigáció legyen külön, de ez már csak így van...
Nincs ezzel semmi baj es az tenyleg egy jo telefonnak tunik.
A telefonodba mar most beleszuszakolta(k/d) egy komplett szamitogepet, egy bongeszot, egy kezi fordito-keszuleket, egy szamologepet, egy asztali naptart, egy levelezoprogramot / komplett postahivatalt, egy zseblampat, egy zseborat, egy mp3/CD/DVD lejatszot, egy nagy halom jatekot (sot egesz jatekkonzolokat), van benne iranytu, gyorsulaserzekelo, wifi, bluetooth, FM radio RDS-sel, tavolsagerzekelo, 20 MP fenykepezogep, videokamera, es nem mellekesen egy GPS chip, ami konkretan a navigaciohoz kell. De neked most akkor van kulon egy keszuleked, amivel navigalsz... Vilagos, igy egyszerubb! :-)))
(de tenyleg elfogadom, hogy te igy szereted, neked igy jobb, en meg csak humorizalok :-))
« Utoljára szerkesztve: 2014 December 18, 10:24:27 írta Protheus »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131315 Dátum: 2014 December 18, 09:58:09 »

Minek neked navigacio a pesti dugoban araszolashoz? Cheesy Tongue
A kepernyo meg atvalt, androidnal lehuzod a hivas felvetele utan az ertesitesi savot es atvaltasz a navigaciora. Sot, waze-nal lattam a minap olyat, hogy be lehet X-elni, hogy ha jon egy hivas, akkor a felvetele vagy elutasitasa utan visszavalt a terkepalkalmazasra. Abbol az ~50kHUF-bol most lehetne egy jo telefonod, navigacioval :-)))

Megnyugtatlak, van mellette egy, szerintem jó telefonom (Xperia Z1), de biztos én vagyok ennyire maradi, hogy a telefon meg a navigáció legyen külön, de ez már csak így van... Viszont ezáltal kiváltom azt a "kényszert", hogy ide-oda kelljen nyúlkálnom, vezetés közben: a navi teszi a dolgát, ha bejön egy hívás, egy gombnyomással felveszem a bt-s kihangosítóval és kész... Wink

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131314 Dátum: 2014 December 18, 09:52:40 »

A probléma a felhasználóban volt, nem volt képes a kezembe nyomni.

Igazad lehet, de írtam is, hogy ehhez kicsit analfabéta vagyok.
Töltögettem le anno, újabb Magyarország térképeket, de mindegyikkel volt gond. Mégpedig az, hogy teljesen váratlan pillanatokban (jellemzően például Pesten) lefagyott, vagy egyszerűen újraindult. És kellőképpne ciki volt a fészkesfőváros gyér forgalmában... Tongue Undecided

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #131313 Dátum: 2014 December 18, 09:49:59 »

ha épp egy macerás (mondjuk Pesti dugóban) helyen araszolok, haladok és bejön egy hívás és a képernyő átvált
Minek neked navigacio a pesti dugoban araszolashoz? Cheesy Tongue
A kepernyo meg atvalt, androidnal lehuzod a hivas felvetele utan az ertesitesi savot es atvaltasz a navigaciora. Sot, waze-nal lattam a minap olyat, hogy be lehet X-elni, hogy ha jon egy hivas, akkor a felvetele vagy elutasitasa utan visszavalt a terkepalkalmazasra. Abbol az ~50kHUF-bol most lehetne egy jo telefonod, navigacioval :-)))

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131312 Dátum: 2014 December 18, 09:47:45 »

Nekem Becker online pro van a Golfban.Vicces. Grin

Ezt a Navont is össze lehetne kapcsolni a telefonnal és kezelné kihangosítóként is, meg onnan is leheten tárcsázni, stb.... csak a lentebb írt helyzetet nem tudom, hogyan kezelné. Még nem volt időm kitapasztalni. Undecided

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #131311 Dátum: 2014 December 18, 09:47:39 »

Nekem is PéZsé féle van, a legkisebb. Nem is kell ettől nagyobb, vagy jobb. Ki ne dobd! A kártyát meg át lehet másolni, vagy elküldöm mail-ben.

Valamikor frissíthetnénk...
Nekem is egy Pézsé féle navim volt, csak mivel kellőképpen problémás volt a térképek frissítése...
A probléma a felhasználóban volt, nem volt képes a kezembe nyomni.

Proti ne dobd ki, Zoli ilyenre vágyik csak még nem tud róla...

Szerintem nálam többet kevesen használtak navigációt a fórumon.
Térképpel kezdtem, de hamar igo 2006-ra váltottam (na azóta se létezik jobb szoftver) és az Igo8.4-nél tartok.

Ha messzire megyek és esetleg melózom akkor csak Igo. Bp-en belül Waze. Kényszerből, ha nincs nálam csak telefon akkor Waze vagy Google Maps.

IGO előnye atomstabil, hívás nem fut be rá (szar hallani éjjel 8 kerben navigálás közben a csengőhangot hallani). :-D
Waze: közösségi.
Maps: valahol kettő között.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131310 Dátum: 2014 December 18, 09:45:38 »

N8 nokiám volt, gyári kihangosítós autóban  használtam.Nissan. Meg a bogárban egy JVC bt-s fejegységben.Navigáció,kimenőhívás,bejövőhívás bt kapcsolat tökéletesen ment együtt! Most Z3 c. van. Még ezt nem próbáltam.

Azt értem, hogy működhet együtt. Azzal van gondom, ha épp egy macerás (mondjuk Pesti dugóban) helyen araszolok, haladok és bejön egy hívás és a képernyő átvált arra és eltűnik a térkép... Na ezt nem tapasztaltam még meg, hogy ez hogy működik. Tecciktudni??? Grin
Mert a Nokiánál pont ez volt, hogy a hívás idejére az jelent meg a kijelzőn és a térkép meg eltűnt... Tongue

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #131309 Dátum: 2014 December 18, 08:47:49 »

N8 nokiám volt, gyári kihangosítós autóban  használtam.Nissan. Meg a bogárban egy JVC bt-s fejegységben.Navigáció,kimenőhívás,bejövőhívás bt kapcsolat tökéletesen ment együtt! Most Z3 c. van. Még ezt nem próbáltam.
Nekem Becker online pro van a Golfban.Vicces. Grin

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #131308 Dátum: 2014 December 18, 08:39:52 »

Nekem is PéZsé féle van, a legkisebb. Nem is kell ettől nagyobb, vagy jobb. Ki ne dobd! A kártyát meg át lehet másolni, vagy elküldöm mail-ben.

Nekem van egy PeZse-fele, azt ingyen neked adom. Asszem iGO van rajta, de nem emlekszem, hogy benne van-e a kartya, vagy sem. Gondolom meg tudod oldani az iGO reszet...

(kivancsi vagyok ki fog most kireGGelni, mert ingyen felajanlok valamit :-)))
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #131307 Dátum: 2014 December 18, 08:34:10 »

Gondolokodom, tehát vagyok... Grin
Még nem próbáltam, ezért is jeleztem.
Anno Nokián, ami volt "navigáció", az például elszállt, mikor bejött egy hívás... bár az nem androidos volt, meg mittommi, csak a saját, kis térképes alkalmazása... szerencsére nem menetközben tapasztaltam meg. Undecided

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131306 Dátum: 2014 December 18, 08:14:59 »

Mindig csak ez a franya gondolkodas! :-))
Nekem mukodik.

Gondolokodom, tehát vagyok... Grin
Még nem próbáltam, ezért is jeleztem.
Anno Nokián, ami volt "navigáció", az például elszállt, mikor bejött egy hívás... bár az nem androidos volt, meg mittommi, csak a saját, kis térképes alkalmazása... szerencsére nem menetközben tapasztaltam meg. Undecided

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #131305 Dátum: 2014 December 18, 08:07:26 »

Gondolom, nem...
Mindig csak ez a franya gondolkodas! :-))
Nekem mukodik.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #131304 Dátum: 2014 December 18, 07:56:35 »

Autos navigaciot vasarolnek. Ahogy nezem a 20e-s kategoria terkep nelkuli, amihez van EU, az 40. Letezik, hogy ennyi egy kulon terkep, ha veszi az ember es/vagy hogy a mai vilagban nem lehet ingyen letolteni egyet? Magyarul erdemes-e a duplajat fizetni a gyarilag terkepesnel. Garminban szimpi, hogy utana orokke elerheto a legfrissebb szoftver..

Illetve van egy jo regi Mio a csaladban, akkor lehet erdemes meg azzal is foglalkozni es vadaszni ra driss terkepet? Honnan, hogy  Huh
Koszi

Nekem is egy Pézsé féle navim volt, csak mivel kellőképpen problémás volt a térképek frissítése, ezért vettem egy új Navon N760 Plus navit , élettartam frissítéssel, teljes Európa térképpel... 47.600,- Ft volt az e-digitálnál.
Nagyon jó kis masina.
Tudom, hogy jó dolog a telefonos is, de nem tudom, hogy működik, ha navigáció közben bejön egy hívás, vagy én akarok hívni valakit... Még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom, működik-e a kettő együtt... Gondolom, nem...

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #131303 Dátum: 2014 December 18, 04:38:06 »

http://www.newteq.eu/gps-navigacio

Mondjuk egyébként szerintem most az okostelefonok idejében nagyából felesleges külön GPS-t is venni. Igo van androidra és iosre is. Sőt csak ezekre fejlesztik már csak.
Sygic is van és néha akcióban 3-5 ezer forintért is megvehető örök frissítéssel.
Garmint nem vennék, erösen túlárazott és nem is túl jó szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 2014 December 18, 04:48:44 írta KIZS »

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #131302 Dátum: 2014 December 18, 04:37:31 »

Autos navigaciot vasarolnek. Ahogy nezem a 20e-s kategoria terkep nelkuli, amihez van EU, az 40. Letezik, hogy ennyi egy kulon terkep, ha veszi az ember es/vagy hogy a mai vilagban nem lehet ingyen letolteni egyet? Magyarul erdemes-e a duplajat fizetni a gyarilag terkepesnel. Garminban szimpi, hogy utana orokke elerheto a legfrissebb szoftver..

Illetve van egy jo regi Mio a csaladban, akkor lehet erdemes meg azzal is foglalkozni es vadaszni ra driss terkepet? Honnan, hogy  Huh
Koszi

Wayteqnél érdemes szétnézni. Térkép nélküli wince cuccuk az x980bt szerintem a piac legjobbja. De wince alapú navigáció helyett én inkább már androidosat néznék. Valami 7" -os tablet igoval vagy sygiccel. Szintén wayteq.
Térkép nékül 20 körül, térképpel 30-35 körül fut mindkét megoldás. A térkép itt is örök frisdítéses.

Oldalak: 1 ... 257 258 259 260 261 [262] 263 264 265 266 267 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: