www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 09:37:06

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 220 221 222 223 224 [225] 226 227 228 229 230 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27879329 alkalommal)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #132821 Dátum: 2015 Március 12, 12:24:04 »

Ilyen az, amikor már nem áll fel Smiley  Egyebekben a tapasztalat az, amit nem lehet megvenni, vagy megtanulni és kell az élethez....

Erdekes, hogy mennyire megvaltozik egy ember, mennyire kieg, eltünnek az regi illusiok, hangulatok, baromsagnak tünnek a regen sok penzert vett autok, alkatreszek, lazzal, egö szenvedellyel,  ejt nappalla tevö kereses, kutatas egy –egy szir -- szar, fontosnak tartott targyert, hatalmas penzeket kicsengetve, aztan leülni a kesz projkt melle, parszor beülni berregni vele, es mar ott azon nyomban a masik terven spekulalni.
Ez mind eltünt, erthetetlennek latom a masok hasonlo harcat, terveit, mert en mar mindezt fölöslegesnek tartom.
Azon a rengeteg penzen mast lehetett volna csinalni, a rengeteg idöt, energiat masba kellett volna fektetni. De akkor az volt a fontos, a jo, a halaszthatatlan, mert ha nem lett volna megszerezve az egesz, akkor talan  eletem szart  se ert volna
Megvolt? Meg. Most hianyzik ? nem . Most hülyesegnek tartom ? Igen  .
Mi valtozott meg ? En . de mi? Örexek ? Nem erzem, elfogyott a love ? dehogy . Ott all a garage tömve finomabbnal finomabb szerszamokkal.  Hidetem, adom el öket , nincsenek honapok ota hasznalva, a hatalmas garageba is csak immel ammal megyek, nincs minek  .
Kasznit javitani? Motort szetszednI? Minek ? Koszos lesz a kezem, nem erdekel.
Mi a fasz törtent ??? nezem a regi kedvenc honlapokat, autokat ,  tele rozsdas szarokkal , hozza se nyulnek .
Moist mi jar a fejemben ?
Tengerpart, homokba furt labbal, üveg vörösborral  a kezemben kinnt feküdni, lesni az eget, szagolni a sos viz szagat , vegiggondolni mi volt, es minek volt  az egesz ?
A semmiert .

RNIE
« Hozzászólás #132820 Dátum: 2015 Március 12, 12:12:55 »

Amúgy tök igaza van, ő ezeket már megélte, mi még csak szeretnénk.
Szerintem is van benne valami.
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #132819 Dátum: 2015 Március 12, 12:03:15 »

Na ugy latom masnak is feltunt ez a hangnemvaltas Smiley

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #132818 Dátum: 2015 Március 12, 11:58:59 »

Kevés emberre vagyok irigy, és biztos vagyok benne hogy Xoyox nincs köztük.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #132817 Dátum: 2015 Március 12, 11:55:09 »

Egyébként meg régota mondják Neked hogy kellene egy nő. Cool

VW Beetle - the original since 1938

« Hozzászólás #132816 Dátum: 2015 Március 12, 11:51:20 »

Ha nem lenne a múlt, nem lenne mire gondolni a tengerparton. Lips Sealed
Egyébként meg régota mondják Neked hogy kellene egy nő. Cool

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #132815 Dátum: 2015 Március 12, 11:49:45 »

Erdekes, hogy mennyire megvaltozik egy ember, mennyire kieg, eltünnek az regi illusiok, hangulatok, baromsagnak tünnek a regen sok penzert vett autok, alkatreszek, lazzal, egö szenvedellyel,  ejt nappalla tevö kereses, kutatas egy –egy szir -- szar, fontosnak tartott targyert, hatalmas penzeket kicsengetve, aztan leülni a kesz projkt melle, parszor beülni berregni vele, es mar ott azon nyomban a masik terven spekulalni.
Ez mind eltünt, erthetetlennek latom a masok hasonlo harcat, terveit, mert en mar mindezt fölöslegesnek tartom.
Azon a rengeteg penzen mast lehetett volna csinalni, a rengeteg idöt, energiat masba kellett volna fektetni. De akkor az volt a fontos, a jo, a halaszthatatlan, mert ha nem lett volna megszerezve az egesz, akkor talan  eletem szart  se ert volna
Mi valtozott meg ? En . de mi? Örexek ? Nem erzem, elfogyott a love ? dehogy . Ott all a garage tömve finomabbnal finomabb szerszamokkal.  Hidetem, adom el öket , nincsenek honapok ota hasznalva, a hatalmas garageba is csak immel ammal megyek, nincs minek  .
Mi a fasz törtent ??? nezem a regi kedvenc honlapokat, autokat ,  tele rozsdas szarokkal , hozza se nyulnek .
Tengerpart, homokba furt labbal, üveg vörösborral  a kezemben kinnt feküdni, lesni az eget, szagolni a sos viz szagat , vegiggondolni mi volt, es minek volt  az egesz ?
A semmiert .

Ez a vége tiszta Márai volt. Smiley
Öregszel.

« Hozzászólás #132814 Dátum: 2015 Március 12, 11:49:27 »

A semmiert .

Ha nem lenne a múlt, nem lenne mire gondolni a tengerparton. Lips Sealed

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #132813 Dátum: 2015 Március 12, 11:46:55 »

A semmiert .

Beteg vagy? Cheesy

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető xoyox

visszatertem a Boxsterhez

« Hozzászólás #132812 Dátum: 2015 Március 12, 11:41:45 »

A youtube-on régebben fent volt egy Porsche 356 film, egy furcsán festett (Matisse?) 356-ost kitoltak egy nagy hangárból, elmentek vele autózni valami osztrák figura, nagyon jó, hangulatos filmmel.

A semmiert .

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #132811 Dátum: 2015 Március 12, 11:35:57 »

Mirol lenne szo?
Gondolkodok, hogy veszek egy zenwatch-ot.

Buzi, aki fékez! :-)))
RNIE
« Hozzászólás #132810 Dátum: 2015 Március 12, 10:44:28 »

A hasznosban van a végén egy kárpitos,na azt senkinek sem ajánlom:Erkocar Bt XX.ker
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #132809 Dátum: 2015 Március 12, 08:31:19 »

Vennek valamit az USAbol, de ide nem szallitanak, ha meg megveszem itthon, akkor joval dragabb. Nincs valakinek ismerose kint, aki a kozeljovoben jon haza ?
Alternativ megoldas: ugy tudom valamelyikunk most kint van hosszabb idore. Mennyibe kerul feladni egy kis csomagot? Cheesy

Mirol lenne szo?

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Trau

A firkász

« Hozzászólás #132808 Dátum: 2015 Március 12, 00:24:14 »

Napsugarast!

Vennek valamit az USAbol, de ide nem szallitanak, ha meg megveszem itthon, akkor joval dragabb. Nincs valakinek ismerose kint, aki a kozeljovoben jon haza ?
Alternativ megoldas: ugy tudom valamelyikunk most kint van hosszabb idore. Mennyibe kerul feladni egy kis csomagot? Cheesy

Június végén jövök haza, Washingtonból.

Üdv!

Trau
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #132807 Dátum: 2015 Március 11, 21:57:46 »

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető VW T2b

Egon a gyenge 70-330-9994

« Hozzászólás #132806 Dátum: 2015 Március 11, 21:55:25 »

1970 VW 1300
1978 VW T2b
2004 Mercedes-Benz E 270 CDI T Avantgarde
2017 Hyundai i30 1.6 crdi
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #132805 Dátum: 2015 Március 11, 21:46:58 »

Nekem a Merci tetszik, oszt jó napot!

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #132804 Dátum: 2015 Március 11, 21:35:39 »

A többi felsorolt kocsi meg pont nem érdekel, teszek rá, hogy ezek az újabb technológiás kocsik mennyit esznek. Nekem a Merci tetszik, oszt jó napot!
Kezfogas

2003 Mazda MX-5 Sportive
1995 Opel Astra F Caravan 1.4 SE
2009 Opel Astra G Caravan 1.4 Twinport
2019 Hyundai i20
1995 Honda CB750 Sevenfifty
Nem elérhető VW T2b

Egon a gyenge 70-330-9994

« Hozzászólás #132803 Dátum: 2015 Március 11, 21:30:08 »

7.9?  Grin
Azért én ezt a nyugger stílusban elért fogyira nem lennék büszke. Akkor inkább egy BMW 530 TD automata váltóval. Sor6 és tiporva városban is 11 liter.
Vagy Passat 1,9TDI szemét kitaposva 6,5 liter  nyugger stílusban meg 4,8-5 liter és tudja a Merci paramétereit.
6,4-7,2 körüli az a 7,9, de te biztosan jobban tudod Grin. A többi felsorolt kocsi meg pont nem érdekel, teszek rá, hogy ezek az újabb technológiás kocsik mennyit esznek. Nekem a Merci tetszik, oszt jó napot!

1970 VW 1300
1978 VW T2b
2004 Mercedes-Benz E 270 CDI T Avantgarde
2017 Hyundai i30 1.6 crdi
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #132802 Dátum: 2015 Március 11, 21:15:19 »

most vettem egy busz gyújtáskapcsolót, Ausztriába  expressz küldés 50 dollár..
a csomagra ráiratni hogy : used auto parts....   volt hogy nem irták rá és megvámoltak..

Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #132801 Dátum: 2015 Március 11, 20:49:48 »

Alternativ megoldas:  Mennyibe kerul feladni egy kis csomagot? Cheesy

Ez utóbbira van infóm.
Egyik ismerősöm kért meg, hogy az USA-ból az én címemre küldjenek egy Harley kmórát, mert az ő lakcímére már többször jött alkatrész és egy bizonyos darabszám után VÁM-ra küldték, többször nyilatkozni kellett, hogy mi van a csomagban, mennyi az értéke, stb. egyéb kellemetlenkedés.
Az  óra kicsit kisebb, és könnyebb, mint a Bogár órája, és 7 - 10 napos kézbesítéssel 48 dollar volt a posta.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #132800 Dátum: 2015 Március 11, 20:36:47 »

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #132799 Dátum: 2015 Március 11, 19:29:57 »

Ez furcsa. Az a 6 hengeres motor a dieselek netovábbja volt annak idején, sőt ....
Nálam volt egy valóban 260ezret futott, na az olyan volt, mint a süketszoba és a turbó kiszabadítása a koksztól akció után (nagyon öregbácsis volt) úgy ment mint a veszedelem. Ehhez képest egy 190 nem lehet hasonlítási alap.  Undecided
Furcsa vagy sem, én ezt tapasztaltam. Pedig a régebbi BMW-ket is kedvelem, E30, E34 és az E39-et is. Nem kérdés, hogy az 530 D sokkal jobban ment, mint a 190-em, de többet vártam az 530 D-től.

2003 Mazda MX-5 Sportive
2019 Hyundai i20
1303LS
« Hozzászólás #132798 Dátum: 2015 Március 11, 19:18:46 »

Húgoméknak E39 530 D automata kombi van, fullextrás, pl. motoros memóriás bőr, motoros kormányoszlop stb. Elég  sokat költöttek rá, most már teljesen rendben van műszakilag.
Mikor megvettem a 190 D 2.5 automatát, pont akkoriban próbáltam ki a BMW-jüket és nem jött be! Az öregebb, fapadosabb, kisebb, gyengébb 190-est sokkal kifinomultabbnak, precízebb műszernek éreztem. Belül sokkal csendesebb, a motorjának sokkal finomabb a hangja és a járása, pedig ez csak 5 hengeres és nem 6. A futóművét is jobbnak éreztem. És azt is gondoltam, hogy az 530D sokkal jobban megy. De ez megint szubjektív téma, stílus kérdése, én nem vagyok hajtós típus, eléggé nyugdíjas tempóban szoktam közeledni mindennel, így hozzám nagyon passzol a "nyugger" stílusú Merci. És az megint szubjektív, hogy nálam a Merci a W201-W124-W126 szériákkal bezárólag véget ér, az ez utáni Mercik hidegen hagynak.

De mint mondtam, nem akarok igét osztani, nem akarok senkit se meggyőzni se Merciről, se másról, elfogadom és tiszteletben tartom, hogy másnak más jön be.
Ez furcsa. Az a 6 hengeres motor a dieselek netovábbja volt annak idején, sőt ....
Nálam volt egy valóban 260ezret futott, na az olyan volt, mint a süketszoba és a turbó kiszabadítása a koksztól akció után (nagyon öregbácsis volt) úgy ment mint a veszedelem. Ehhez képest egy 190 nem lehet hasonlítási alap.  Undecided
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #132797 Dátum: 2015 Március 11, 19:09:13 »

A nem annyira régiek is.
Most adtam el a 2003-as évj. Ml-t múlt héten, mert nem bírtam megszokni a BMW után a a tunya motorját, a pontatlan kormányzását, a szar üléseit.
Visszaültem egy 2000-es évj. E39 530d-be kicsivel több, mint fele pénzen és ebben élvezem az autózást.
Volt 2003-as C 220 CDI-m, és apámnak volt 2001-es évj. E200 benzinese, de még ezek is ugyanazokkal a tulajdonságokkal bírnak, mint a W124-es.
Én nem csodálom, hogy aki szeret autózni, az nem bírja ezeket megszeretni. 
Húgoméknak E39 530 D automata kombi van, fullextrás, pl. motoros memóriás bőr, motoros kormányoszlop stb. Elég  sokat költöttek rá, most már teljesen rendben van műszakilag.
Mikor megvettem a 190 D 2.5 automatát, pont akkoriban próbáltam ki a BMW-jüket és nem jött be! Az öregebb, fapadosabb, kisebb, gyengébb 190-est sokkal kifinomultabbnak, precízebb műszernek éreztem. Belül sokkal csendesebb, a motorjának sokkal finomabb a hangja és a járása, pedig ez csak 5 hengeres és nem 6. A futóművét is jobbnak éreztem. És azt is gondoltam, hogy az 530D sokkal jobban megy. De ez megint szubjektív téma, stílus kérdése, én nem vagyok hajtós típus, eléggé nyugdíjas tempóban szoktam közeledni mindennel, így hozzám nagyon passzol a "nyugger" stílusú Merci. És az megint szubjektív, hogy nálam a Merci a W201-W124-W126 szériákkal bezárólag véget ér, az ez utáni Mercik hidegen hagynak.

De mint mondtam, nem akarok igét osztani, nem akarok senkit se meggyőzni se Merciről, se másról, elfogadom és tiszteletben tartom, hogy másnak más jön be.

2003 Mazda MX-5 Sportive
2019 Hyundai i20
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #132796 Dátum: 2015 Március 11, 19:00:00 »

az új VW Classic megint jó olvasmány
1303 cabrio 42 km.-rel
perec kabrio
samba bus
stb..

RNIE
« Hozzászólás #132795 Dátum: 2015 Március 11, 18:44:23 »

Csak nem egy ML-t vettél?
Ha igen, próbálj ki egy X5-öt és elsírod magad annyival jobb minden része.
És nemcsak a motorerőre gondolok.
270 cdi + chip kb. 180-185 le volt az enyém, és az első X5-ök is ekkora teljesítménnyel jöttek ki.
Itt még senki nem próbált ki szerintem két különböző autót.Azt venni  ami teszik,ahhoz meg nincs joga senkinek.Folytasd kérlek-iszom szavaid,mérföldkő a véleményed bárkinek a választásban.
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #132794 Dátum: 2015 Március 11, 18:39:25 »

E logika mentén az automata bogarat utálni fogod.
Ezért is gondolkodok erősen a manuál váltó - dupla karbi szett kombón.
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #132793 Dátum: 2015 Március 11, 18:36:47 »

Na ne mondd már,hogy egy kb 35lóval erősebb és 500kilóval könnyebb limuzin nem olyan tunya mint egy terepjáró,ezt úgysem hiszi el senki  Jezusom ... Jezusom ...

Csak nem egy ML-t vettél?
Ha igen, próbálj ki egy X5-öt és elsírod magad annyival jobb minden része.
És nemcsak a motorerőre gondolok.
270 cdi + chip kb. 180-185 le volt az enyém, és az első X5-ök is ekkora teljesítménnyel jöttek ki.

« Hozzászólás #132792 Dátum: 2015 Március 11, 17:08:01 »

A nem annyira régiek is.
Most adtam el a 2003-as évj. Ml-t múlt héten, mert nem bírtam megszokni a BMW után a a tunya motorját, a pontatlan kormányzását, a szar üléseit.
Visszaültem egy 2000-es évj. E39 530d-be kicsivel több, mint fele pénzen és ebben élvezem az autózást.
Volt 2003-as C 220 CDI-m, és apámnak volt 2001-es évj. E200 benzinese, de még ezek is ugyanazokkal a tulajdonságokkal bírnak, mint a W124-es.
E logika mentén az automata bogarat utálni fogod.

RNIE
« Hozzászólás #132791 Dátum: 2015 Március 11, 17:03:32 »

Visszaültem egy 2000-es évj. E39 530d-be
Na ne mondd már,hogy egy kb 35lóval erősebb és 500kilóval könnyebb limuzin nem olyan tunya mint egy terepjáró,ezt úgysem hiszi el senki  Jezusom ... Jezusom ...
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #132790 Dátum: 2015 Március 11, 16:27:21 »

Én sem akarok igét osztani, a régebbi dízel Mercik kissé nyugdíjas stílusú autók, akiknek bejön ez a "fíling", azok imádják és veszik, akiknek nem, azok kerüljék, ennyi.  Grin

A nem annyira régiek is.
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #132789 Dátum: 2015 Március 11, 10:14:57 »

Ja, igen, és ez az én véleményem. Másnak bejöhet, ahogy be is jön nagyon sok embernek. Azt hittem nekem is, de nem. Ennyi, nem kell semmit túlgondolni.
Az ára a jó példányoknak pedig irreális itthon és mindenhol.
Én sem akarok igét osztani, a régebbi dízel Mercik kissé nyugdíjas stílusú autók, akiknek bejön ez a "fíling", azok imádják és veszik, akiknek nem, azok kerüljék, ennyi.  Grin

2003 Mazda MX-5 Sportive
2019 Hyundai i20
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #132788 Dátum: 2015 Március 11, 10:04:00 »

Szerintem összesen 1 ellenérvet ragadtatok ki abból ami NEKI nem jött be. Sőt a fogyasztást csak mellékesen említette.

Ja, igen, és ez az én véleményem. Másnak bejöhet, ahogy be is jön nagyon sok embernek. Azt hittem nekem is, de nem. Ennyi, nem kell semmit túlgondolni.
Az ára a jó példányoknak pedig irreális itthon és mindenhol.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #132787 Dátum: 2015 Március 11, 09:49:58 »

Esetleg egy mercedeshatu.hu???? Tongue

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #132786 Dátum: 2015 Március 11, 09:34:48 »

Szerintem összesen 1 ellenérvet ragadtatok ki abból ami NEKI nem jött be. Sőt a fogyasztást csak mellékesen említette.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #132785 Dátum: 2015 Március 11, 09:24:22 »

A napelemes katonai drón meg mégsokkalnagyobb és sokkal kevesebbet eszik.
Lazán kapcsolódik: http://totalbike.hu/technika/nepperuzo/2015/03/10/a_fillerbaszas_magasiskolai/
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #132784 Dátum: 2015 Március 11, 09:07:40 »

A youtube-on régebben fent volt egy Porsche 356 film, egy furcsán festett (Matisse?) 356-ost kitoltak egy nagy hangárból, elmentek vele autózni valami osztrák figura, nagyon jó, hangulatos filmmel.

Nincs ez meg valakinek? Biztos fent van még, de nem találom.

Bocsánat, eszembe jutott a címe közben: Grand Day out.

Íme:

https://www.youtube.com/watch?v=Du59JXG-gIU

Ez jobb....
https://www.youtube.com/watch?v=8iQjTZvRWmg

RNIE
« Hozzászólás #132783 Dátum: 2015 Március 11, 09:04:48 »

A napelemes katonai drón meg mégsokkalnagyobb és sokkal kevesebbet eszik.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #132782 Dátum: 2015 Március 11, 08:38:24 »

7 liter körüli
7.9?  Grin
Azért én ezt a nyugger stílusban elért fogyira nem lennék büszke. Akkor inkább egy BMW 530 TD automata váltóval. Sor6 és tiporva városban is 11 liter.
Vagy Passat 1,9TDI szemét kitaposva 6,5 liter  nyugger stílusban meg 4,8-5 liter és tudja a Merci paramétereit.
Oldalak: 1 ... 220 221 222 223 224 [225] 226 227 228 229 230 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: