www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 16:46:31
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
111
112
113
114
115
[
116
]
117
118
119
120
121
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 27887209 alkalommal)
zsozsy
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #137181 Dátum:
2017 Június 15, 13:43:56 »
Idézetet írta: 1303LS - 2017 Június 15, 13:42:08
Milyen fal az amire kőzetgyapot megy?
Mint a pálinka! Vegyes!
1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
1303LS
«
Hozzászólás #137180 Dátum:
2017 Június 15, 13:42:08 »
Idézetet írta: zsozsy - 2017 Június 15, 13:40:26
Éppen szigetelésben vagyok benne. Természetesen kőzetgyapottal nyomom, melyet rendszerként rendeltem meg. Ebben bízom. Bocs. Természetesen több forgalmazótól kértem árajánlatot rendszerre. Volt az ajánlatok között olyan, melyben különböző gyártók termékei szerepelnek. Gondolom így sakkozták ki, hogy a legjobban járjanak(Ők). Szóval a gondok már itt kezdődnek! Ui:mivel szar a falazat vakolással kezdek
Milyen fal az amire kőzetgyapot megy?
zsozsy
«
Hozzászólás #137179 Dátum:
2017 Június 15, 13:40:26 »
Idézetet írta: 1303LS - 2017 Június 15, 13:14:45
Sajnos ez így igaz. Viszont belehelyezve a mai magyar kisvállákozói milliőbe értsd úgy, hogy azok sem értenek hozzá. Lejjebb írtam, hogy amelyik igen ahhoz nem férsz hozzá konkrétan évekig.
Csak egy kiragadott példa: Házszigetelés.
Brigád kivonul, hatalmas referenciák, két sor után munka leáll, mert a tulja látja, hogy a vastag pogácsás ragasztás (mellékes, hogy pont/szegélyt kért kimondottan) leválik.
Magyarázat: nagyon süt a nap, ez természetes, stb...
Forgalmazó felkeres, az meg, hogy: ez természetes, gyorsan kell dűbelezni és akkor OK-s lesz.
Anyád, megb...ódot az amit már a dűbelnek kell tartani.
Fórumos segítséggel összeszedve az okosság, kivitelező főnöknek elmagyarázva, hogy falmosás, mélyalapozás, zsákra ráírt arányban keverni a trutyit (fényképen látszik, hogy sűrű volt, mint a szar) Ablaksarkok kiképzését hogyan is kellene elvégezni, fal sarkain átfedéssel találkozni. Ezek, mind magától nem mentek. Most állandó felügyelet mellett nyomják, nincs baj, de valószínű ahogy hátatfordít a tulaj azonnal ugrik minimum a pont/szegély ragacsozás és átváltanak haladósra.
Tulajnak a megbízott felügyelője is csak annyit tud javasolni, hogy ne hajtsa el őket mert, nem talál másikat jövő nyárig, és az sem biztos, hogy komolyabb csapat lesz.
Nap, mint nap van ilyen más más témakörben is, szóval elfogadható tartós és jellemző helyzetnek.
Éppen szigetelésben vagyok benne. Természetesen kőzetgyapottal nyomom, melyet rendszerként rendeltem meg. Ebben bízom. Bocs. Természetesen több forgalmazótól kértem árajánlatot rendszerre. Volt az ajánlatok között olyan, melyben különböző gyártók termékei szerepelnek. Gondolom így sakkozták ki, hogy a legjobban járjanak(Ők). Szóval a gondok már itt kezdődnek! Ui:mivel szar a falazat vakolással kezdek
Astra f 1996
Babetta
1303LS
«
Hozzászólás #137178 Dátum:
2017 Június 15, 13:22:32 »
Idézetet írta: 1303LS - 2017 Június 15, 13:14:45
Forgalmazó felkeres, az meg, hogy: ez természetes, gyorsan kell dűbelezni és akkor OK-s lesz.
Tehát, kivitelező hülye hozzá, emberei hülyék hozzá, forgalmazó embere hülye hozz, lehet, hogy napszemüveget árult a múlt héten még a plázában.
Ezekhez képest azt hiszem reális, ha úgy érzem jobban értek a dolgukhoz.
Ráadásul én már tettem is le az asztalra.
Férfi ember az aki az életében épít egy házat, egy autót és felnevel néhány gyereket.
A többi mehet bölcsésznek.
1303LS
«
Hozzászólás #137177 Dátum:
2017 Június 15, 13:15:53 »
Idézetet írta: te_o - 2017 Június 15, 09:42:35
Nem érthetsz mindenhez. Még ha úgy is gondolod. Igen, sok mindent megtanul az ember, menet közben is, ma meg már ott a net. De azt az időt, amit kísérletezve, időnként szarul megcsinálnék, inkább olyan munkával töltöm, amivel megkeresem rá a pénzt. Vannak olyan fogások, amiknél a sok éves rutinnal megcsinálja egy nap alatt, amit én tennék egy hét alatt.
Igen, sok mindent én csináltam, festéstől a padlásszigetelésig, gipszkartonoztam és leraktam a lamináltat, nem azért, mert jobban megcsináltam, hanem mert nem kellett várnom a mesterre, és aránylag kis munkák voltak. De ha utánaszámolnék, nem érte meg.
Szerencsére úgy érzem, sikerült jó szakemberekkel dolgoztatnom, akik igényesek a munkájukra, szerintem ez a lényeg.
Ja, ezt csak azért írtam, mert nem szabad kishitűnek lenni. De főleg nem túlértékelni azt amit végképp nem kéne.
1303LS
«
Hozzászólás #137176 Dátum:
2017 Június 15, 13:14:45 »
Idézetet írta: te_o - 2017 Június 15, 09:42:35
Nem érthetsz mindenhez.
Sajnos ez így igaz. Viszont belehelyezve a mai magyar kisvállákozói milliőbe értsd úgy, hogy azok sem értenek hozzá. Lejjebb írtam, hogy amelyik igen ahhoz nem férsz hozzá konkrétan évekig.
Csak egy kiragadott példa: Házszigetelés.
Brigád kivonul, hatalmas referenciák, két sor után munka leáll, mert a tulja látja, hogy a vastag pogácsás ragasztás (mellékes, hogy pont/szegélyt kért kimondottan) leválik.
Magyarázat: nagyon süt a nap, ez természetes, stb...
Fórumos segítséggel összeszedve az okosság, kivitelező főnöknek elmagyarázva, hogy falmosás, mélyalapozás, zsákra ráírt arányban keverni a trutyit (fényképen látszik, hogy sűrű volt, mint a szar) Ablaksarkok kiképzését hogyan is kellene elvégezni, fal sarkain átfedéssel találkozni. Ezek, mind magától nem mentek. Most állandó felügyelet mellett nyomják, nincs baj, de valószínű ahogy hátatfordít a tulaj azonnal ugrik minimum a pont/szegély ragacsozás és átváltanak haladósra.
Tulajnak a megbízott felügyelője is csak annyit tud javasolni, hogy ne hajtsa el őket mert, nem talál másikat jövő nyárig, és az sem biztos, hogy komolyabb csapat lesz.
Nap, mint nap van ilyen más más témakörben is, szóval elfogadható tartós és jellemző helyzetnek.
1303LS
«
Hozzászólás #137175 Dátum:
2017 Június 15, 13:04:00 »
Idézetet írta: callook - 2017 Június 15, 09:23:21
Azért mert már nem engedik. A meglévő házadat javíthatod, azon elvégezheted te magad a munkákat, de engedélyköteles építési tevékenységet már nem csinálhatsz saját kivitelezésben. Ház építés előtt álok és nagyon szívesen csinálnám magam a munka jó részét, de gyakorlatilag addig a pontig amíg megkapom a lakhatási engedélyt, nem csinálhatok a házamon semmit, csak a villanyszerelést, mert villamosmérnök végzettségem van. Sőt, a barátaim és nem egyenesági rokonaim sem jöhetnek ki segíteni... De még az egyenesági rokonaim is csak a szakmájukban dolgozhatnak a házamon (tehát az autószerelő édesapám szóba sem jöhet).
Úgy van kitalálva, hogy add oda egy kivitelezőnek az egészet.
Persze, vannak kiskapuk, lehet ügyeskedni, de az már nem működik ami 35 éve működött, hogy édesapám baráti, családi segítséggel felépítette a házát.
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, hogy ha van egy felelős építés vezető, akkor OK-s a dolog. 20 éve nekem is kellett ilyen.
zsozsy
«
Hozzászólás #137174 Dátum:
2017 Június 15, 12:58:17 »
Többé-kevésbé mindenkivel egyetértek. Még Vilivel is! Egyébként nagyban meghatározó az ki melyik részén kínlódik(lakik) az országban. Mellesleg én is jómagam készítek el sokmindent.És igenis sokszor jobb minőségben, igényesebben mivel magamnak készítem!Nem kell rohanni, versenyt futni az idővel és összecsapni a melót mert a másik helyen már várnak!A "mesterek" 90%-ában nem bízom! Nagyrésze zsivány átbasz! Aki tisztességes becsületes arra tényleg hónapokat kell izgulni ;DPersze mint írtam országrészenként változó!
Astra f 1996
Babetta
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #137173 Dátum:
2017 Június 15, 10:30:08 »
Idézetet írta: Typ117 - 2017 Június 15, 08:55:15
persze, de ma már nem 20-30-40 évvel ezelőtt van.
ma már te sem kalákában/családilag cserélnél tetőt ha jól sejtem. leginkább azért, mert nappal a többség dolgozik. éjjelente meg nem annyira jó csinálni.. bár ugye itthon hagyományosan mindenki ért a házépítéshez. is.
Az már más kérdés, hogy a jogszabályok sem igazán teszik lehetővé (tudtommal) a "kalákában" építkezést, megfelelő végzettség, jogosultság nélkül. Mert lehet, fel sem épül a ház, de ha nincs róla megfelelő papír, akkor bukta az egész! (saját tapasztalat, hogy az ellenőrző hatóság embere nem vette észre az engedélyezett tervtől való eltérést, ami az utcafronti homlokzatot érintette, de vastagon bekerült a jegyzőkönyvbe, hogy a vízvezetékcsőről nem volt műbizonylat... :-P )
Sajnos tapasztalom, hogy szakképzés leépülésével az esélye is eltűnt a megfelelő utánpótlás biztosítására, aki meg még hadrafogható volt, az nem diplomázott, hanem elhúzott nyugatra, jóval magasabb fizetésért! Volt nem is egy megbízható ács-tetőfedő alvállalkozónk, aki az osztrákoknál például 2-3 havi munkával megkeresi az itteni éves bevételét... Minek jönne haza???
Arról nem beszélve, hogy még pár éve, amikor találkoztam munkahelyen szakmunkás-tanulókkal és félre kellett hívnom az "oktatóját", hogy ha nem tud szkszerűen oktatni, akkor legalább vicceket meséljen, mert abból talán kevsebb kár keletkezik, mint ha baromságokat hord össze...
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #137172 Dátum:
2017 Június 15, 09:42:35 »
Idézetet írta: 1303LS - 2017 Június 15, 09:04:49
20 éve csináltam. Most miért ne cserélném? Miért ne csinálnám ugyanúgy? Az is más kérdés, hogy a technikai fejlődés hozta lehetőségekkel most sokkal könnyebben jobbat és olcsóbban meg tudnám oldani.
20 éve kb. 2-3X annyit dolgoztam mint most. Szerintem ez a része így van rendjén. Fiatalon rendezze el a dolgait az ember, aztán eresztheti szépen lazábbra a gyeplőt. Persze amit látok/látni az 10esetből 9X pont a fordítottja. Aki 40éves korára nem kerül egyenesbe és nincs testi fogyatékossága ott valami baj van.
Nem érthetsz mindenhez. Még ha úgy is gondolod. Igen, sok mindent megtanul az ember, menet közben is, ma meg már ott a net. De azt az időt, amit kísérletezve, időnként szarul megcsinálnék, inkább olyan munkával töltöm, amivel megkeresem rá a pénzt. Vannak olyan fogások, amiknél a sok éves rutinnal megcsinálja egy nap alatt, amit én tennék egy hét alatt.
Igen, sok mindent én csináltam, festéstől a padlásszigetelésig, gipszkartonoztam és leraktam a lamináltat, nem azért, mert jobban megcsináltam, hanem mert nem kellett várnom a mesterre, és aránylag kis munkák voltak. De ha utánaszámolnék, nem érte meg.
Szerencsére úgy érzem, sikerült jó szakemberekkel dolgoztatnom, akik igényesek a munkájukra, szerintem ez a lényeg.
VW Beetle - the original since 1938
callook
Low Fast - többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #137171 Dátum:
2017 Június 15, 09:23:21 »
Azért mert már nem engedik. A meglévő házadat javíthatod, azon elvégezheted te magad a munkákat, de engedélyköteles építési tevékenységet már nem csinálhatsz saját kivitelezésben. Ház építés előtt álok és nagyon szívesen csinálnám magam a munka jó részét, de gyakorlatilag addig a pontig amíg megkapom a lakhatási engedélyt, nem csinálhatok a házamon semmit, csak a villanyszerelést, mert villamosmérnök végzettségem van. Sőt, a barátaim és nem egyenesági rokonaim sem jöhetnek ki segíteni... De még az egyenesági rokonaim is csak a szakmájukban dolgozhatnak a házamon (tehát az autószerelő édesapám szóba sem jöhet).
Úgy van kitalálva, hogy add oda egy kivitelezőnek az egészet.
Persze, vannak kiskapuk, lehet ügyeskedni, de az már nem működik ami 35 éve működött, hogy édesapám baráti, családi segítséggel felépítette a házát.
Idézetet írta: 1303LS - 2017 Június 15, 09:04:49
Miért ne csinálnám ugyanúgy?
www.schlosser-boxer.blogspot.hu/
1303LS
«
Hozzászólás #137170 Dátum:
2017 Június 15, 09:04:49 »
Idézetet írta: Typ117 - 2017 Június 15, 08:55:15
ma már te sem kalákában/családilag cserélnél tetőt ha jól sejtem. leginkább azért, mert nappal a többség dolgozik. éjjelente meg nem annyira jó csinálni.. bár ugye itthon hagyományosan mindenki ért a házépítéshez. is.
20 éve csináltam. Most miért ne cserélném? Miért ne csinálnám ugyanúgy? Az is más kérdés, hogy a technikai fejlődés hozta lehetőségekkel most sokkal könnyebben jobbat és olcsóbban meg tudnám oldani.
20 éve kb. 2-3X annyit dolgoztam mint most. Szerintem ez a része így van rendjén. Fiatalon rendezze el a dolgait az ember, aztán eresztheti szépen lazábbra a gyeplőt. Persze amit látok/látni az 10esetből 9X pont a fordítottja. Aki 40éves korára nem kerül egyenesbe és nincs testi fogyatékossága ott valami baj van.
Typ117
1969
«
Hozzászólás #137169 Dátum:
2017 Június 15, 08:55:15 »
Idézetet írta: 1303LS - 2017 Június 15, 08:48:17
Mindent magának kell megcsinálnia az embernek!!. Én is így teszem. Felépítettem egy komplett házat A-Z-ig 90% saját kezűleg. Idő hiányában (jött a tél) cserepet tetőfedő rakta fel, embere ellopott 1 komplett tekercs fóliát, pár hónap után vettem észre. Vizes összerakta a réz toldót a pincében alu tömítéssel, pár év után vettem észre mikor szétrohadt a gázbojler a beszivárgó víztől.
Kalákának hívták régen, ma már nincs létjogosultsága, mert mindenki hitelből épít az meg kalákával nem fér össze. Ebben a kényszerhelyzetben lubickolnak a szekrénnyi védettek (én nem használom azt a szót, mert lekapnak a tíz körmömről a tudodkik)
Nem rég szereltettem új klímát. Arra olyan embert/céget hívtam akinek szakfórumon sokéves megbecsült pozíciója van. 10-ből 9 ott is tróger.
EGyszerűen nincs szakember, mert mindenki nyomta a diplomát meg a bölcsészkedést.
1303LS
«
Hozzászólás #137168 Dátum:
2017 Június 15, 08:50:50 »
Idézetet írta: 1303LS - 2017 Június 15, 08:48:17
meg a bölcsészkedést.
Ha már eszembe jutott.
Sosem láttam még olyat, hogy valaki keresett volna megbízható bölcsészt ilyen olyan munkára.
Egyáltalán mit csinál egy ilyen? Férfi vagy női szakma ez?
1303LS
«
Hozzászólás #137167 Dátum:
2017 Június 15, 08:48:17 »
Idézetet írta: te_o - 2017 Június 15, 07:56:12
Én tavaly csináltattam, a sztori a következő volt:
Régi porló héjalás, alapvetően jónak tűnő gerendák (összetett sátortető, kb. 140 -160 nm tetőfelület), rossz lécek.
Nagyjából szeretek a kerületből dolgoztatni.
Első ember, szomszéd kerület. Szekrénnyi cigány, bemondásra 1,6M, mondtam hogy gondolkozom, erre elkezdett fenygetni, hogy biztos azért nem kell, mert cigány, és fizessek neki felmérési díjat (elején onnan indultunk, h. felmérés ingyenes).
Második, Tondachos ember, korrekt faszi, felmentünk, felmérte, tételes ajánlat, 3M.
Harmadik, kerületi bádogos tetőfedő, szintén felmérte, tételes ajánlat, kb. fele munkadíjak, mint a tondachos, rendes honlap, referenciák. 2M lett a vége anyaggal, ezt választottam.
A régi tulajnak is kellett ember, ezt ajánlottam, kb. 3-4 hónapra tudott vállalni munkát, vagy többre. Nálam is ez volt amúgy. De ha apróság kell (pár bádog cseréje), akkor mondta, hogy hamarabb kimegy.
Szumma, igen, sok munkája van a kevés itthon maradtnak, kell keresni egy korrektet közülük, és bejelentkezni...
Mindent magának kell megcsinálnia az embernek!!. Én is így teszem. Felépítettem egy komplett házat A-Z-ig 90% saját kezűleg. Idő hiányában (jött a tél) cserepet tetőfedő rakta fel, embere ellopott 1 komplett tekercs fóliát, pár hónap után vettem észre. Vizes összerakta a réz toldót a pincében alu tömítéssel, pár év után vettem észre mikor szétrohadt a gázbojler a beszivárgó víztől.
Kalákának hívták régen, ma már nincs létjogosultsága, mert mindenki hitelből épít az meg kalákával nem fér össze. Ebben a kényszerhelyzetben lubickolnak a szekrénnyi védettek (én nem használom azt a szót, mert lekapnak a tíz körmömről a tudodkik)
Nem rég szereltettem új klímát. Arra olyan embert/céget hívtam akinek szakfórumon sokéves megbecsült pozíciója van. 10-ből 9 ott is tróger.
EGyszerűen nincs szakember, mert mindenki nyomta a diplomát meg a bölcsészkedést.
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #137166 Dátum:
2017 Június 15, 07:56:12 »
Idézetet írta: Typ117 - 2017 Június 15, 07:34:49
nálunk volt egy tetőfedő árajánlatot adni kb egy hónapja, de lehidaltunk a megtippelt összegtől, úgyhogy hozzánk nem jön dolgozni mostanában. egyébként szimpatikus volt. ő maga nem bádogos, de hozott volna azt is.
Darida Zsolt Gödről
Én tavaly csináltattam, a sztori a következő volt:
Régi porló héjalás, alapvetően jónak tűnő gerendák (összetett sátortető, kb. 140 -160 nm tetőfelület), rossz lécek.
Nagyjából szeretek a kerületből dolgoztatni.
Első ember, szomszéd kerület. Szekrénnyi cigány, bemondásra 1,6M, mondtam hogy gondolkozom, erre elkezdett fenygetni, hogy biztos azért nem kell, mert cigány, és fizessek neki felmérési díjat (elején onnan indultunk, h. felmérés ingyenes).
Második, Tondachos ember, korrekt faszi, felmentünk, felmérte, tételes ajánlat, 3M.
Harmadik, kerületi bádogos tetőfedő, szintén felmérte, tételes ajánlat, kb. fele munkadíjak, mint a tondachos, rendes honlap, referenciák. 2M lett a vége anyaggal, ezt választottam.
A régi tulajnak is kellett ember, ezt ajánlottam, kb. 3-4 hónapra tudott vállalni munkát, vagy többre. Nálam is ez volt amúgy. De ha apróság kell (pár bádog cseréje), akkor mondta, hogy hamarabb kimegy.
Szumma, igen, sok munkája van a kevés itthon maradtnak, kell keresni egy korrektet közülük, és bejelentkezni...
VW Beetle - the original since 1938
Typ117
1969
«
Hozzászólás #137165 Dátum:
2017 Június 15, 07:34:49 »
Idézetet írta: Sompi - 2017 Június 14, 23:17:40
...hehh kb erre számítottam..
nálunk volt egy tetőfedő árajánlatot adni kb egy hónapja, de lehidaltunk a megtippelt összegtől, úgyhogy hozzánk nem jön dolgozni mostanában. egyébként szimpatikus volt. ő maga nem bádogos, de hozott volna azt is.
Darida Zsolt Gödről
Sompi
«
Hozzászólás #137164 Dátum:
2017 Június 14, 23:17:40 »
...hehh kb erre számítottam..
xoyox
visszatertem a Boxsterhez
«
Hozzászólás #137163 Dátum:
2017 Június 14, 12:37:53 »
Idézetet írta: Sompi - 2017 Június 13, 20:19:39
Bádogos (ács) szaki van köztünk? ...vagy olyan akinek van ilyen ismerőse??
igen en badogos acs, oras es kazankovacs mester vagyok, ugyanis ez mind egy es ugyanaz
)))
ja es ismerösöm ?? O az van elegendö
hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
1303LS
«
Hozzászólás #137162 Dátum:
2017 Június 14, 07:35:55 »
Idézetet írta: Sompi - 2017 Június 13, 20:19:39
Nem irigyellek, ahogy hallom kb. jövő szezonra sincs már időpontjuk (ahogy más szakmáknak sem). Mármint amelyik kicsit is normális munkát végez.
tati
Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL
«
Hozzászólás #137161 Dátum:
2017 Június 13, 22:36:28 »
Idézetet írta: mikrobi - 2017 Június 08, 21:53:44
és a vég
gyönyörű lett gratulálok!
www.tatinson.hu
www.kck.hu
Sompi
«
Hozzászólás #137160 Dátum:
2017 Június 13, 20:19:39 »
RNIE
«
Hozzászólás #137159 Dátum:
2017 Június 13, 14:16:07 »
Idézetet írta: RNIE - 2017 Június 13, 10:50:06
Tegnap óta aktív adblock ellenére jönnek a reklámok.Másnál is van ilyen?
Megoldódott.
wob974
«
Hozzászólás #137158 Dátum:
2017 Június 13, 13:04:14 »
Idézetet írta: RNIE - 2017 Június 13, 10:50:06
Vegyetek VW modelleket!:
https://picasaweb.google.com/wob974/EladoVWModellekForSale
Képek:
https://picasaweb.google.com/wob1974
Videók:
http://www.youtube.com/user/wob974#g/u
RNIE
«
Hozzászólás #137157 Dátum:
2017 Június 13, 10:50:06 »
Zoli
«
Hozzászólás #137156 Dátum:
2017 Június 12, 11:46:21 »
Idézetet írta: zsozsy - 2017 Június 11, 07:00:34
Stigi 2014 Hring. Bocsesz a minőségért.
Naugye.
http://hapsi96.blogspot.hu/
zsozsy
«
Hozzászólás #137155 Dátum:
2017 Június 11, 08:16:38 »
Idézetet írta: mikrobi - 2017 Június 11, 07:32:29
Úgy rémlik, Stigi a BMW színeiből választott
Talán ebből jobban látszik a színe ,meg egy kis nosztalgia is
mintha csak tegnap lett volna...............
Astra f 1996
Babetta
mikrobi
«
Hozzászólás #137154 Dátum:
2017 Június 11, 07:32:29 »
Idézetet írta: zsozsy - 2017 Június 11, 07:00:34
Úgy rémlik, Stigi a BMW szineiből választott
zsozsy
«
Hozzászólás #137153 Dátum:
2017 Június 11, 07:00:34 »
Idézetet írta: Zoli - 2017 Június 10, 22:47:18
Itt is volt valakinek. Vagy az barna volt? Stigi?
Astra f 1996
Babetta
abes
«
Hozzászólás #137152 Dátum:
2017 Június 10, 22:56:45 »
Idézetet írta: mikrobi - 2017 Június 08, 21:53:13
most merem kijelenteni hogy KÉSZ
sok kaland, balfasz szerelő, rongálás, ellopott alkatrészek stb..
4 év munkája.... a honosítás elindítva
a képen a kezdet ....
Le a kalappal.
Zoli
«
Hozzászólás #137151 Dátum:
2017 Június 10, 22:47:18 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2017 Június 09, 11:30:43
ezexerint van egy ikertesója
(még a krómrács is stimmelt)
Itt is volt valakinek. Vagy az barna volt? Stigi?
http://hapsi96.blogspot.hu/
b_sanyi
Ex-Mex...
«
Hozzászólás #137150 Dátum:
2017 Június 09, 11:50:30 »
Idézetet írta: mikrobi - 2017 Június 09, 10:07:51
Igen. 1977-79ig volt a kabriokhoz és a Sciroccohoz rendelhető.
Valamikor régen, az ezredforduló táján az alsőörsi találkozón láttam egy német rendszámú 1303-as kabriót ilyen színben, emlékeim szerint a teteje és a belseje is ehhez hasonlóan bézs volt.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #137149 Dátum:
2017 Június 09, 11:30:43 »
Idézetet írta: mikrobi - 2017 Június 09, 09:57:24
Ezt még nem láthattad.. Még csak most indult a honosítás
ezexerint van egy ikertesója
(még a krómrács is stimmelt)
mikrobi
«
Hozzászólás #137148 Dátum:
2017 Június 09, 10:07:51 »
Idézetet írta: b_sanyi - 2017 Június 09, 07:38:04
Nagyon szép autó, tetszik ez a színösszeállítás.
(Brasilbraun?)
Igen. 1977-79ig volt a kabriokhoz és a Sciroccohoz rendelhető.
mikrobi
«
Hozzászólás #137147 Dátum:
2017 Június 09, 09:57:24 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2017 Június 09, 07:15:50
Őt láthattam a napokban csukott tetővel parkolni Angyalföldön a Vág utcában? (Rozi 50 méterre volt, a lakóház túloldalán)
Élőben is nagyon szép, gratula!
Ezt még nem láthattad.. Még csak most indult a honosítás
b_sanyi
Ex-Mex...
«
Hozzászólás #137146 Dátum:
2017 Június 09, 07:38:04 »
és a vég
Nagyon szép autó, tetszik ez a színösszeállítás.
(Brasilbraun?)
gumibogi
20-9111-661 www.ftgumi.hu
«
Hozzászólás #137145 Dátum:
2017 Június 09, 07:33:00 »
Idézetet írta: mikrobi - 2017 Június 08, 21:56:44
de remélem megérte a sok idegmunka
zengőgumi
BlackPsenior
«
Hozzászólás #137144 Dátum:
2017 Június 09, 07:15:50 »
Idézetet írta: mikrobi - 2017 Június 08, 21:54:14
és rengeteg pénz
Őt láthattam a napokban csukott tetővel parkolni Angyalföldön a Vág utcában? (Rozi 50 méterre volt, a lakóház túloldalán)
Élőben is nagyon szép, gratula!
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #137143 Dátum:
2017 Június 09, 07:13:43 »
Idézetet írta: mikrobi - 2017 Június 08, 21:56:44
de remélem megérte a sok idegmunka
Nagyon szép lett, gratulálok!!
Sok, boldog, balesetmentes kilométert vele!!
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
gsattila
«
Hozzászólás #137142 Dátum:
2017 Június 09, 05:39:45 »
SZép lett nagyon, gratulálok! (és nem a legegyszerűbb projektek közé tartozik...)
és a vég
Oldalak:
1
...
111
112
113
114
115
[
116