www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 08, 18:55:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921205 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27671465 alkalommal)
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #140341 Dátum: 2021 November 27, 10:09:26 »

Skacok! Tudtok valamit Viliről? Nemrég mentem át Vecsésen, ami a szomszéd falu, és eszembe jutott. Vajon befejezte a VW-s mivoltát? Még Karesz barátjától vettem meg a Bubik faltdachos bogarat. Azt nem tudom biztosra, hogy a zöldjét, azt hiszem Barthi Laci megvette, majd továbbadta. Hol lehet most?
Index fórumra még 2019-ben írogatott (elektromos kerékpár). De most nézem szerintem ott is törölték vagy töröltette magát.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #140340 Dátum: 2021 November 26, 22:50:32 »

Skacok! Tudtok valamit Viliről? Nemrég mentem át Vecsésen, ami a szomszéd falu, és eszembe jutott. Vajon befejezte a VW-s mivoltát? Még Karesz barátjától vettem meg a Bubik faltdachos bogarat. Azt nem tudom biztosra, hogy a zöldjét, azt hiszem Barthi Laci megvette, majd továbbadta. Hol lehet most?

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #140339 Dátum: 2021 November 22, 20:32:14 »

én minden szempontnak örülök, a harmadával kevesebb nekem új, nem csak pár %-al jobb a hatásfoka?

kértem hőszivattyúra is ajánlatot, de olyan sok hely kell neki, hogy nem fér el

mod: mikor először kellett bekapcsolni, hívtam szerelőt, átnézte, ő azt mondta itt ott biztos tönkre fog menni, 250-300-ért felújítja. Ott azért felsírtam...
Egy féghez képest több lesz a javulás egy kondenzációs kazánnal. 

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #140338 Dátum: 2021 November 22, 19:27:13 »

A messzemenőkig kerülve az okoskodást ... a saját tapasztalatomat írom le Neked.
Kb 15 éve hagytam magam rábeszélni fűtésszerelő barátom unszolásának, hogy a régi Fég SC18 kazán helyett egy kicsi 3,5-11,5kW Saunier Duval Renova Mini lángmodulációs zárt égésterű (akkor még nem kellett kondenz) kazánra cseréljek. (ez modernnek számított anno)
Úgy számoltam sok fűtési szezon alatt majd talán megtérül ...
Pár év alatt gyorsan behozta az árát, mert a fűtés számlám (és a felhasznált m3 amit minden reggel írtam évek óta) a felére csökkent.
Igen, jogos a többiek felvetése. Az évek alatt a falazat és a födém szigetelése is megtörtént (utoljára 2 éve tetőcserekor +20cm)  és ez nagyon-nagyon sokat számított érezhetően is (nyáron légkondinál is).
A tavaszi és őszi szezonban villannyal besegítve általányfizetéssel (évente 11-szer fix összeg, és a tavalyi tél enyhe volt) most havi 8184ft-ot állapítottak meg (90e. ft/év 100m2).
Kb 10 év után tapasztaltam öregedés nyomait a hőcserélőn és az égőfejen, akkor vettem egy másikat, hogy legyen még pár évig alkatrészem. Most évente tisztogatom is.
Mivel nálam a termocirkuláció, és tárolási hely híján a vegyestüzelés nem opció (akkor nem lenne helye a Bogárnak), ezért a régi és az újabb is "csak" akkor megy ha van villany  Tongue
Én úgy gondolom, nekem nagyon megérte a korszerűsítés.
 Cheesy

« Utoljára szerkesztve: 2021 November 22, 19:30:04 írta Imrüs »

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140337 Dátum: 2021 November 22, 18:11:12 »

Eggyel ugorjunk mán vissza................ ,kecószigeteléssel ,hogy állsz?(födém ,nyílászáró ,homlokzat) Mindenki jön azzal ,hogy mivel érdemes fűteni. Igen! ,de: tartsd bent a meleget!! Ez a legfontosabb! Fűthetel te akármivel IS nyitott ablakú szobában Wink
a felső szomszéd szigetel (két szintes osztott családi ház), ablak jó, fal vastag, de nem szigetelt, nem néztem hőkamerával, de nem megy folyamatosan a kazán, mikor ment a felújítás, egy hasonló éjszaka fűtés nélkül pár fokot hűlt. És neki hol csinálták? Messzi vidék?

Azért a nyílt égésterű kazánt ÉN nem feltétlen hagynám ,ha bent van a kecómba.
én sem szeretném, ezért kezdtem bele az egészbe

Ezen mán nem sírok hanem röhögök!
100 a feltöltés légtelenítés. Helló! Ezt még anyósom is megcsinálja Grin  Az új kazán után hőcserélő! Ide a kazánkörbe 3flakon víz oszt joccakát! A másodlagos (radiátorkör) körnél meg felmész a padlásra ,megkeresed a tágulási tartályt mert valszeg van ,oszt beleb@szol pár vödör vizet ,levegő meg a fizikát ismerve távozik Wink
150 a rendszer mosása Grin Kútvízet ráakasztod slaggal (vigyázz ,tágulásinál nehogy kifusson Grin) másik végét kivezeted oszt ennyi Wink érdemes radiátoronként elvégezni ha csinálod.
ezeken én is fennakadtam, a feltöltésben ott tévedsz, hogy van egy feltöltő csap és csak rá kell dugni lent a slagot Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140336 Dátum: 2021 November 22, 09:53:34 »

Csak futes feg kazan csere. Csovek, radiatorok maradnak. Ami nekem fura, hogy 300 a szerelesi anyag, 250 a felszereles, 100 a feltoltes, legtelenites, 150 a rendszer mosas, 50 a beuzemeles. Ez igy a rablas kategorianak tunik.
Ezen mán nem sírok hanem röhögök!
100 a feltöltés légtelenítés. Helló! Ezt még anyósom is megcsinálja Grin  Az új kazán után hőcserélő! Ide a kazánkörbe 3flakon víz oszt joccakát! A másodlagos (radiátorkör) körnél meg felmész a padlásra ,megkeresed a tágulási tartályt mert valszeg van ,oszt beleb@szol pár vödör vizet ,levegő meg a fizikát ismerve távozik Wink
150 a rendszer mosása Grin Kútvízet ráakasztod slaggal (vigyázz ,tágulásinál nehogy kifusson Grin) másik végét kivezeted oszt ennyi Wink érdemes radiátoronként elvégezni ha csinálod.

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140335 Dátum: 2021 November 22, 06:54:47 »

köszi!

mindenki azon a véleményen van, hogy felesleges cserélni?
Azért a nyílt égésterű kazánt ÉN nem feltétlen hagynám ,ha bent van a kecómba.

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140334 Dátum: 2021 November 22, 06:43:52 »

yeah, jöhet a hülye kérdésem Smiley

kazánt cserélnék, valaki csináltatott mostanában ilyet? Sima egyszerűsített csere egy kb 300ezres kazánra 2 milláért nekem húzós ajánlatnak tűnik, de nem tudom mi a reális. Esetleg jó kazánost tudtok ajánlani?
Eggyel ugorjunk mán vissza................ ,kecószigeteléssel ,hogy állsz?(födém ,nyílászáró ,homlokzat) Mindenki jön azzal ,hogy mivel érdemes fűteni. Igen! ,de: tartsd bent a meleget!! Ez a legfontosabb! Fűthetel te akármivel IS nyitott ablakú szobában Wink

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető VW T2b

Egon a gyenge 70-330-9994

« Hozzászólás #140333 Dátum: 2021 November 22, 05:57:48 »

nekünk is gravitációs a csövezés, mondjuk van bent szivattyú, nem tudom miért. Én is ki akarom cseréltetni, de lehet, hogy át kellene gondolni...
Ha van gravitációs fűtésre lehetőség, akkor azt az opciót hagyd meg!

1970 VW 1300
1978 VW T2b
2004 Mercedes-Benz E 270 CDI T Avantgarde
2017 Hyundai i30 1.6 crdi
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140332 Dátum: 2021 November 21, 22:18:56 »

Annyiban nem értek egyet, ha már mindenki beleugat, hogy... Cheesy
Szóval egy korszerűbb kazán harmadával kevesebbet eszik, mint a FÉG, és jobban szabályozható. Igaz, a kazános szerint sem fog annyit kibírni élettartamban, de számoljunk...
És a minimum 30 éves technika ha elszaródik (mert kilágyul a rugó, vagy végleg elég a radiátora, mittudomén nemvagyok Gázos Lölő, az Bp-en egy harmincasnál fog indulni, persze szezonban, mert akkor szarik be...)
Láttam már olyat, hogy FÉG -ről egyszerűsített készülékcserével álltak át (kémény kell), papírral. Most így tél elején a gáztervet nem erőltetném, májusra meglenne minden... Cheesy
A másik: ha nem lenne bent a dotált gáz a házban, már rég levegős hőszivattyúm lenne nekem is. Így még nem éri meg...
én minden szempontnak örülök, a harmadával kevesebb nekem új, nem csak pár %-al jobb a hatásfoka?

kértem hőszivattyúra is ajánlatot, de olyan sok hely kell neki, hogy nem fér el

mod: mikor először kellett bekapcsolni, hívtam szerelőt, átnézte, ő azt mondta itt ott biztos tönkre fog menni, 250-300-ért felújítja. Ott azért felsírtam...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #140331 Dátum: 2021 November 21, 21:23:23 »

Szerintem:
- ha korszerűsíteni akarsz, mert jobb hatásfok, környezetvédelem, akkor gázterv és hivatalosan szakival cseréltetni (sosem térül meg)
- ha a mostanival elégedett vagy csak elromlott (csöpög, nem keringet, nem gyújt be, stb), akkor cserél(tes)d ki a rossz alkatrészt. Féghez van minden, esetleg vegyél keveset futott tartalék kazánt kompletten (20-30eFt általában).
Sima fali kazánról átállni bármilyen korszerűbb gázosra sosem térül meg (saját zsebből, támogatás nélkül).
Ha meg környezetvédő vagy és van zsé, esetleg szeretsz pályázni, akkor levegős hőszivattyú.
Annyiban nem értek egyet, ha már mindenki beleugat, hogy... Cheesy
Szóval egy korszerűbb kazán harmadával kevesebbet eszik, mint a FÉG, és jobban szabályozható. Igaz, a kazános szerint sem fog annyit kibírni élettartamban, de számoljunk...
És a minimum 30 éves technika ha elszaródik (mert kilágyul a rugó, vagy végleg elég a radiátora, mittudomén nemvagyok Gázos Lölő, az Bp-en egy harmincasnál fog indulni, persze szezonban, mert akkor szarik be...)
Láttam már olyat, hogy FÉG -ről egyszerűsített készülékcserével álltak át (kémény kell), papírral. Most így tél elején a gáztervet nem erőltetném, májusra meglenne minden... Cheesy
A másik: ha nem lenne bent a dotált gáz a házban, már rég levegős hőszivattyúm lenne nekem is. Így még nem éri meg...
« Utoljára szerkesztve: 2021 November 21, 21:26:17 írta te_o »

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140330 Dátum: 2021 November 21, 19:34:43 »

Van kombinált riasztó. Gézt és szén-monoxidot is érzékel. Lakóautókban gyakori.

köszi!

mindenki azon a véleményen van, hogy felesleges cserélni?

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #140329 Dátum: 2021 November 21, 19:13:14 »

Van kombinált riasztó. Gézt és szén-monoxidot is érzékel. Lakóautókban gyakori.

az biztos jó gázszivárgásra? amúgy van
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140328 Dátum: 2021 November 21, 19:11:54 »

Akkor Neked egy szén-monoxid érzékelő kell.

az biztos jó gázszivárgásra? amúgy van

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #140327 Dátum: 2021 November 21, 19:07:25 »

Akkor Neked egy szén-monoxid érzékelő kell.

nincs semmi bajom a mostanival, amire kell, arra pont jó. A fő gondom, hogy 2 méterre van a gázórától egy nyílt égésterű kazán, a fal másik felén meg a fejem alvás közben. Szóval, de lehet ez csak az én meglátásom, hogy egy zárt égésterű biztonságosabb, ha már gázos a fűtés. Az, hogy még jobb hatásfokú is mellékzönge, annyival nem jobb, hogy különösebben megérezzem.

Az állami támogatásosdira azért ráúsznék, ezek úgy számláznak, hogy fele a munkadíj
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140326 Dátum: 2021 November 21, 18:45:40 »

Szerintem:
- ha korszerűsíteni akarsz, mert jobb hatásfok, környezetvédelem, akkor gázterv és hivatalosan szakival cseréltetni (sosem térül meg)
- ha a mostanival elégedett vagy csak elromlott (csöpög, nem keringet, nem gyújt be, stb), akkor cserél(tes)d ki a rossz alkatrészt. Féghez van minden, esetleg vegyél keveset futott tartalék kazánt kompletten (20-30eFt általában).
Sima fali kazánról átállni bármilyen korszerűbb gázosra sosem térül meg (saját zsebből, támogatás nélkül).
Ha meg környezetvédő vagy és van zsé, esetleg szeretsz pályázni, akkor levegős hőszivattyú.

nincs semmi bajom a mostanival, amire kell, arra pont jó. A fő gondom, hogy 2 méterre van a gázórától egy nyílt égésterű kazán, a fal másik felén meg a fejem alvás közben. Szóval, de lehet ez csak az én meglátásom, hogy egy zárt égésterű biztonságosabb, ha már gázos a fűtés. Az, hogy még jobb hatásfokú is mellékzönge, annyival nem jobb, hogy különösebben megérezzem.

Az állami támogatásosdira azért ráúsznék, ezek úgy számláznak, hogy fele a munkadíj

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #140325 Dátum: 2021 November 21, 18:32:49 »

Szerintem:

kazánt cserélnék, valaki csináltatott mostanában ilyet? Sima egyszerűsített csere egy kb 300ezres kazánra 2 milláért nekem húzós ajánlatnak tűnik, de nem tudom mi a reális. Esetleg jó kazánost tudtok ajánlani?
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140324 Dátum: 2021 November 21, 12:32:56 »

nekünk is gravitációs a csövezés, mondjuk van bent szivattyú, nem tudom miért. Én is ki akarom cseréltetni, de lehet, hogy át kellene gondolni...
Gázkazánhoz kell keringető.  Ha van mellette vegyestüzekésű kazán lent a pincében és megfelelő a csövezés akkor működhet gravitációsként is.
Anyósnál is így van még........ Összel a kertből származó egyveleggel szépen lehet etetni a vegyi kazánt Wink

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140323 Dátum: 2021 November 21, 11:02:12 »

Kíméli a kazánodat. Egy fűtésszerelő cimbim mondta: ha mégegyszer fűtést építene magának ,csak gravitációst Cheesy Hááát elgondolkodtató.......... ,nem is mondott hülyeséget! Mi a fasznak az a tök fölösleges elektronika ami csak fogyaszt ,+ meghibásodik  Huh

Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140322 Dátum: 2021 November 21, 06:57:15 »

Nálunk még most is gravitációs van. (nem a klotyó Smiley  ) Csak ugye azok a vastag csövek. Úgy érzem még együtt tudok élni velük, azt a pár évet. De a fiamék a tetőtérben laknak, miattuk tettünk be keringetőt.
Áramszünet esetén nem kell agregátorért rohangálni Wink Igaz nálunk a bótbú mán mindelvitték.

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #140321 Dátum: 2021 November 20, 23:19:55 »

Kíméli a kazánodat. Egy fűtésszerelő cimbim mondta: ha mégegyszer fűtést építene magának ,csak gravitációst Cheesy Hááát elgondolkodtató.......... ,nem is mondott hülyeséget! Mi a fasznak az a tök fölösleges elektronika ami csak fogyaszt ,+ meghibásodik  Huh
Nálunk még most is gravitációs van. (nem a klotyó Smiley  ) Csak ugye azok a vastag csövek. Úgy érzem még együtt tudok élni velük, azt a pár évet. De a fiamék a tetőtérben laknak, miattuk tettünk be keringetőt.

Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140320 Dátum: 2021 November 20, 21:03:13 »

Hm.. Értem. Erről még nem hallottam. Érdekes

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #140319 Dátum: 2021 November 20, 20:49:15 »

Ez olyan mint elektronikában ,hogyis mondjam.......... szőval mint egy 230/230voltos trafó. A cirkóból kilépő cső a hőcserélőn keresztül tér vissza a lehető legrövidebb úton magába a cirkóba. Vagyis a hőcserélőt fűti. A hcs. másik köre bedig tovább viszi a hőt egy keringetőn keresztül a radiátorokhoz. Vagyis a lényeg ,hogy a radiátorban lerakódó szennyeződés nem érintkezik a cirkó vízkörével! (a hőcserélőt szigeteld agyonra ,hogy a lehető legkevesebb legyen a hőveszteség) Bocsánat ha szarul fogalmaztm ,de a lényeg benne van.
Hm.. Értem. Erről még nem hallottam. Érdekes
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #140318 Dátum: 2021 November 20, 20:21:28 »

Csak futes feg kazan csere. Csovek, radiatorok maradnak. Ami nekem fura, hogy 300 a szerelesi anyag, 250 a felszereles, 100 a feltoltes, legtelenites, 150 a rendszer mosas, 50 a beuzemeles. Ez igy a rablas kategorianak tunik.
Barátoméknak 460 volt a csere munkadíja, kb 2 méter füstcsővel, nővéremnek 800 volt, mert füldszinten laknak és kellett egy 12 méteres rm kémény is. Nyíregy és Debrecen. Teljesen hivatalosan, Tigáznak dokumentálva stb...

Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140317 Dátum: 2021 November 20, 18:57:13 »

Ez mit jelent?
Hová megy az a hőcserélő? Honnan "lopja" a meleget és hová küldi?
Ez olyan mint elektronikában ,hogyis mondjam.......... szőval mint egy 230/230voltos trafó. A cirkóból kilépő cső a hőcserélőn keresztül tér vissza a lehető legrövidebb úton magába a cirkóba. Vagyis a hőcserélőt fűti. A hcs. másik köre bedig tovább viszi a hőt egy keringetőn keresztül a radiátorokhoz. Vagyis a lényeg ,hogy a radiátorban lerakódó szennyeződés nem érintkezik a cirkó vízkörével! (a hőcserélőt szigeteld agyonra ,hogy a lehető legkevesebb legyen a hőveszteség) Bocsánat ha szarul fogalmaztm ,de a lényeg benne van.

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #140316 Dátum: 2021 November 20, 18:41:02 »

csaxólok: hőcserélővel rakasd be az új kazánt! Igen tudom ,hogy + keringető + sallangok. Egyébként normális szakember csak így köti be!
Ez mit jelent?
Hová megy az a hőcserélő? Honnan "lopja" a meleget és hová küldi?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140315 Dátum: 2021 November 20, 18:05:09 »

Egyelore nincs, most garazsban all, azota nem jartam fele...
De akitol a garazst berlem, mondta, h van valami "embere", aki szerinte siman ki tudja ezt melegiteni belole es valoszinuleg meg fenyezni sem kell. Meglatjuk! Smiley
azzal az eszközzel az elkövetőt is meg lehetne dolgozni   

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #140314 Dátum: 2021 November 20, 17:36:57 »

ezzel lett valami bíztató?
Egyelore nincs, most garazsban all, azota nem jartam fele...
De akitol a garazst berlem, mondta, h van valami "embere", aki szerinte siman ki tudja ezt melegiteni belole es valoszinuleg meg fenyezni sem kell. Meglatjuk! Smiley

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140313 Dátum: 2021 November 20, 13:00:12 »

csaxólok: hőcserélővel rakasd be az új kazánt! Igen tudom ,hogy + keringető + sallangok. Egyébként normális szakember csak így köti be!
igen, ez a terv!

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #140312 Dátum: 2021 November 20, 10:52:56 »

Facsén keresd meg Zsolt György bogaras barátomat. Zsolti itt Kazános néven van a hu-n. Amúgy gázkészülékeket javít, de tőle kérnék tanácsot, és esetleg szakembert is tud neked ajánlani.

Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140311 Dátum: 2021 November 20, 09:16:07 »

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140310 Dátum: 2021 November 20, 08:36:43 »

Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #140309 Dátum: 2021 November 20, 07:18:43 »

2milla???(Mészáros?) ,miafaszvan keress vidékről szerelőt! Tőlünk is rengetegen járnak fel kőműveskedni ,festeni ,kartonozni ,villanyszerelő ,stb.....

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető VW T2b

Egon a gyenge 70-330-9994

« Hozzászólás #140308 Dátum: 2021 November 20, 06:51:59 »

kazánt cserélnék, valaki csináltatott mostanában ilyet? Sima egyszerűsített csere egy kb 300 ezres kazánra 2 milláért nekem húzós ajánlatnak tűnik, de nem tudom mi a reális. Esetleg jó kazánost tudtok ajánlani?
Ki ne fizesd! Tudjuk hogy minden is nagyon drága lett, de ez csak lenyúlás lenne. Pontosabban mit takar ez a kazán csere és helyileg hol? Hagyományos vegyestüzelésű kazán, netán kombinált falicirkó csere tömbházban/családiházban? A fűtésrendszer változik, módosul? Turbós készülék, vagy hagyományos gázkéményes?

1970 VW 1300
1978 VW T2b
2004 Mercedes-Benz E 270 CDI T Avantgarde
2017 Hyundai i30 1.6 crdi
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140307 Dátum: 2021 November 19, 22:28:10 »

Cry
ezzel lett valami bíztató?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #140306 Dátum: 2021 November 19, 22:27:14 »

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #140305 Dátum: 2021 November 19, 22:21:44 »

Hurrá! Már hiányoztatok  Cool
hát szintén,nem kaptam levegőt☺
 dankesőn
 ahogy a művelt olasz mondja
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #140304 Dátum: 2021 November 19, 20:30:15 »

Köszönet a költöztetésért!

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #140303 Dátum: 2021 November 19, 14:12:07 »

na nézzük működik-e újra minden Evil
<beszúrt kép törölve><beszúrt kép törölve>
Sejtettem, hogy most volt a költözés. Smiley
Köszi!!
Eddig amit néztem, működött.

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #140302 Dátum: 2021 November 19, 12:42:15 »

Működik. Köszönjük, Proti! :-)
Mi volt?