www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 10:43:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 673917 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #85 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:31:34 »

Mindenben igazad van  Cool  Hány jó tervet is buktatott el a Szepes?  Szerintem a dolog arról szól, hogy jellemzően a tagok szeretnek beszélgetni, aztán ő meg csinál valamit. Tudom, te csinálod az előjátékot egy parkolóban - ami klassz dolog - de nem ugyan az a kategória.

tagok szeretnek jo,szinvonalas dolgokrol beszelgetni,o meg csinal egy fos valamit.
ez igy helyes

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #84 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:29:30 »

amúgy volt azóta is megbeszélés, csak ugye mindenkinek van jobb dolga és ide egyszerűbb írni...

en volt egy kozgyulesen,amin ratro is ott volt,koszonom,tobbet nem szeretnek menni.ertelme semmi

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #83 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:23:44 »

már bocs, de én az összenépi körön több offautók közt mentem, mint ahány bogarat láttam. küldjek felvételt?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #82 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:09:16 »

Tudjátok mit?! Veszekedjetek rajta. Engem nem erdekel. Akarki is szervezi akarhol is lesz! Barmennyi Golf lesz ott barmennyi Seat vagy akarmi en akkor is jol fogom magam erezni A BARATAIMMAL. Mert ez az egesz errol szol alapjaba veve, vagy ha a Bogaram eppen szervizbe lenne es szereznek egy kis lampas golfot s lenne pofam elmenni vele, akkor mar le is kopnetek a szemetekkel???? holott ha bogarral megyek a nyakamba ugrasz????.  Shocked
Szerintem ez is Rasszizmus valahol Embarrassed Undecided

A szervezoknek sok sikert kívanok s valahol 2009 tavaszan talalkozunk s megunnepeljuk egy ujabb év kezdetét Grin Grin

lófaszt rasszizmus. elvárom, hogy a BOGÁR talákozón BOGARAK legyenek. nem autós találkozóra megyek, nem vw bulira, nem márcsakcsoport rendezvényre, hanem BOGÁR  találkozóra. és elvárom, hogy a pénzemért kapjak valamit, amit én akarok. ennyi. nem fogok a nyakadba ugorni, ebben biztos lehetsz, fogalmam nincs órla ki vagy és nemis érdekel. de nem gondolok arra, hogy dögölj meg, ha a porig ültetett rozsdás autóddal elém állsz és nem tudok kimenni ellentétben azzal a fasszal, aki a porig ültetett rozsdás kinézetű mercijável parkolt elém. nabumm. és a dízel füstjére sem vagyok kiváncsi, miközben megyek körbe-körbe, ellentétben az olajat evő bogarak, buszok, typ xxxx-ek füstjével. nem vagyok kiváncsi off autókra, ennyi

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #81 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:08:17 »

Mondtam ilyet?  Huh Vagy én nem tudok írni, vagy te olvasni.

Kedves önszorgalomból Cruiset szevező bogaras és az MBK elnök (biztositási ügynők) sem egy kategoria .szvsz
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #80 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:05:46 »

nem is mondta senki, hogy adja ki. De arra kiváncsi lennék, hogy az elmúlt midőszakban mi minden történt. ert elmúlt 2008-as és rá 2 hétre volt egy megbeszélés szerű valami. Ott megállt szerintem a dolog, decemberben beszélgetünk majd az idei év dolgairól, meg arról, hogy mi legyen a 2009-es Rajzáson. de még nem tudjuk, hogy hol legyen. Azt sem, hogy mikor, pedig igazán csak egy alakalmas időpnt van.
Ah van is tehetsége és kedve dolgokhoz embereknek azt a kedvet majd elvesziti valahol az ügyintézés és a rimánkodás közben...
amúgy volt azóta is megbeszélés, csak ugye mindenkinek van jobb dolga és ide egyszerűbb írni...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #79 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:04:35 »

igazából leszarom a véleményed, meg, hogy mennyire tudsz engem megemészteni. ezért alszok nyugodtan

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #78 Dátum: 2008 Szeptember 10, 14:56:50 »

Mindenben igazad van  Cool  Hány jó tervet is buktatott el a Szepes?  Szerintem a dolog arról szól, hogy jellemzően a tagok szeretnek beszélgetni, aztán ő meg csinál valamit. Tudom, te csinálod az előjátékot egy parkolóban - ami klassz dolog - de nem ugyan az a kategória.
Kedves önszorgalomból Cruiset szevező bogaras és az MBK elnök (biztositási ügynők) sem egy kategoria .szvsz

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #77 Dátum: 2008 Szeptember 10, 14:44:10 »

nem is mondta senki, hogy adja ki. De arra kiváncsi lennék, hogy az elmúlt midőszakban mi minden történt. ert elmúlt 2008-as és rá 2 hétre volt egy megbeszélés szerű valami. Ott megállt szerintem a dolog, decemberben beszélgetünk majd az idei év dolgairól, meg arról, hogy mi legyen a 2009-es Rajzáson. de még nem tudjuk, hogy hol legyen. Azt sem, hogy mikor, pedig igazán csak egy alakalmas időpnt van.
Ah van is tehetsége és kedve dolgokhoz embereknek azt a kedvet majd elvesziti valahol az ügyintézés és a rimánkodás közben...
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #76 Dátum: 2008 Szeptember 10, 14:12:02 »

akkor araszolj a belvárosban, az is ilyen fílinges, érezd úgy, ha másik bogarat is látsz véletlen, hogy miénk egész budapest, kibéreltük, csak sok más autó is kellett hozzá

Tudjátok mit?! Veszekedjetek rajta. Engem nem erdekel. Akarki is szervezi akarhol is lesz! Barmennyi Golf lesz ott barmennyi Seat vagy akarmi en akkor is jol fogom magam erezni A BARATAIMMAL. Mert ez az egesz errol szol alapjaba veve, vagy ha a Bogaram eppen szervizbe lenne es szereznek egy kis lampas golfot s lenne pofam elmenni vele, akkor mar le is kopnetek a szemetekkel???? holott ha bogarral megyek a nyakamba ugrasz????.  Shocked
Szerintem ez is Rasszizmus valahol Embarrassed Undecided

A szervezoknek sok sikert kívanok s valahol 2009 tavaszan talalkozunk s megunnepeljuk egy ujabb év kezdetét Grin Grin

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #75 Dátum: 2008 Szeptember 10, 13:12:30 »

Nem vettem észre, hogy a Szepes elzárkózott volna jó megoldások kivitelezésétől. Hogy nem engedi ki a kezéből az meg érthető, mert a Rajzást mindenki rajta kéri számon. Akkor már a saját hibáiért szívjon, ne máséért. Kivitelezhető a teljes tagságnak tetsző projekt-tervvel álljon elő, aki úgy gondolja, hogy van tehetsége hozzá.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #74 Dátum: 2008 Szeptember 10, 12:58:47 »

Nem vettem észre, hogy a Szepes elzárkózott volna jó megoldások kivitelezésétől. Hogy nem engedi ki a kezéből az meg érthető, mert a Rajzást mindenki rajta kéri számon. Akkor már a saját hibáiért szívjon, ne máséért. Kivitelezhető a teljes tagságnak tetsző projekt-tervvel álljon elő, aki úgy gondolja, hogy van tehetsége hozzá.

Lasan rá kell jönnie mindenkinek arra, hogy a vezetőség (egy személyben) soha, de soha és semmilyen körülményekközött nem fogja kiengedni a kezei közül a Rajzás "szervezését". Még akkor sem, ha...
Mást, más elyre szeretnél. Van ismerősöd és segÍtene, vagy csak van egy gondolatod amit kiviteleznél. Nem tdom, hogy miért ragaszkaodik hozzá görcsösen, de lehetne csinálni itt okosat.
Csak megint jön az év vége, biztositás, MBK dij, közgyűlés...
Jövőre meg lesz egy "jó" Rajzás a Lidi parkolójában 12.30-ig, mert akkor zárnak...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #73 Dátum: 2008 Szeptember 10, 11:48:57 »

ha jo rajzast akarsz,akkor legalabb most kell elkezdeni szervezni,ha nem hamarabb...
így van. kb rajzás után 1 héttel már el kellett volna kezdeni pörögni, de kb ez a hónap az uccsó pont, amikor még van mozgástér

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #72 Dátum: 2008 Szeptember 10, 11:36:57 »

Lasan rá kell jönnie mindenkinek arra, hogy a vezetőség (egy személyben) soha, de soha és semmilyen körülményekközött nem fogja kiengedni a kezei közül a Rajzás "szervezését". Még akkor sem, ha...
Mást, más elyre szeretnél. Van ismerősöd és segÍtene, vagy csak van egy gondolatod amit kiviteleznél. Nem tdom, hogy miért ragaszkaodik hozzá görcsösen, de lehetne csinálni itt okosat.
Jövőre meg lesz egy "jó" Rajzás a Lidi parkolójában 12.30-ig, mert akkor zárnak...
Ratro for Prezident!!

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #71 Dátum: 2008 Szeptember 10, 11:16:14 »

Hamar elkezdődött idén a rajzás téma.... fél évvel az időpont előtt  Kiss

Budapesti városi helyszínen rendőri biztosítás nélkül rajzani nem lehet. Talizni igen, de a "rajzás" a felvonulást  IS jelenti! Meg kellene gondolni a rajzás kitelepítését valahova Budapest mellé - pl Szentendre: sportpálya/Dunapart/Strand ott is akad, és felvonulni is lehet.
Az OFF autók meg már tényleg lerágott csont - bogártalálkozón ha vannak, legyenek elkülönítve.

ha jo rajzast akarsz,akkor legalabb most kell elkezdeni szervezni,ha nem hamarabb...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #70 Dátum: 2008 Szeptember 10, 10:48:41 »

Hamar elkezdődött idén a rajzás téma.... fél évvel az időpont előtt  Kiss

Budapesti városi helyszínen rendőri biztosítás nélkül rajzani nem lehet. Talizni igen, de a "rajzás" a felvonulást  IS jelenti! Meg kellene gondolni a rajzás kitelepítését valahova Budapest mellé - pl Szentendre: sportpálya/Dunapart/Strand ott is akad, és felvonulni is lehet.
Az OFF autók meg már tényleg lerágott csont - bogártalálkozón ha vannak, legyenek elkülönítve.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #69 Dátum: 2008 Szeptember 10, 10:05:42 »

már bocs, de én az összenépi körön több offautók közt mentem, mint ahány bogarat láttam. küldjek felvételt?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #68 Dátum: 2008 Szeptember 10, 10:03:17 »

akkor szerintem a klub alapszabályzatát kellene megváltoztatni.... miszerint csak bogártulajdonos lehet klubtag
Mert a rajzás az MBK szervezésében zajlik, és az MBK-nak nem csak bogaras tagjai vannak, ergó ugyan olyan joga van résztvenie egy warnyúval. bmw-vel, vagy bármivel.... szerintem!
javasold a közgyűlésen, ennyi

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #67 Dátum: 2008 Szeptember 10, 10:02:33 »

Igen és azt is hogy azert jarok bogarral mert szeretem és azért mert meg nem telt az uj Carrera 4esre magyaran ha ok nem lettek volna sokan, akkor asszem mi se nem nagyon matathattunk volna ott. Vagy en tudom rosszul nyugodtan javitsd ki ha tevedek ?
Ha lenne pízunk nem kene oket ugymondd kerulgetni.... Wink de amig nincs igy ez van...
akkor araszolj a belvárosban, az is ilyen fílinges, érezd úgy, ha másik bogarat is látsz véletlen, hogy miénk egész budapest, kibéreltük, csak sok más autó is kellett hozzá

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #66 Dátum: 2008 Szeptember 10, 10:01:21 »

ne haragudj, de annak idején ki döntötte el, hogy bejöhetnek? nem őt/őket kellene ezzel a kérdéssel bombázni? vágod?
kérdeztem én bármit is? egy ostoba felvetésre mondtam, hogy kurvára nincs igény off autókra, ennyi. egyszer megtörtént és inkább rajzok egy hipermarket előtt bogarakkal, mint a holdon mercik és seatok közt.  Kiss

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #65 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:40:26 »

Grin
es milyen igaz Undecided

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #64 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:38:32 »

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #63 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:31:33 »

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #62 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:24:28 »

Azt nem tudom miért nem lehet megtenni ami most újra felböffent.
Leülni tárgyalni a Ringesekkel,hogy az ezt követő  évben odamennénk, csak mondják meg mennyiért.
Ha megéri jó, ha nem lehet keresni.
Az a baj ezzel, hogy mi innen kis pöcsök nem tehetünk ilyet. A legnagyobb pedig nem hajlandó.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #61 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:20:21 »

Akkor ebbe az is benne van, hogy ingyenesen beléphet az MBK rendezvényekre akár a rajzásra is olyan autóval amilyennel akar!
Persze nem fogják a legszebbnek választani az autóját, de akkor sem zárható ki...

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #60 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:17:53 »

Kicsit elkanyarodtatok a témától.
Csak szólok.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #59 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:17:01 »

A végén majd már több off autó lesz és akad 1-1 Bogár.....
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #58 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:13:45 »

Az MBK klubtagság nem bogárfüggő.
Lehet valaki úgy is klubtag,hogy még autója sincsen!

A két dolognak semmi köze egymáshoz.
Akkor ebbe az is benne van, hogy ingyenesen beléphet az MBK rendezvényekre akár a rajzásra is olyan autóval amilyennel akar!
Persze nem fogják a legszebbnek választani az autóját, de akkor sem zárható ki...

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #57 Dátum: 2008 Szeptember 09, 21:06:59 »

Még valamikor a kettővel ezelőtti honlapon fent volt... és olyan sort nem olvastam, hogy kizártak volna bárkit aki nem bogaras!
Az MBK klubtagság nem bogárfüggő.
Lehet valaki úgy is klubtag,hogy még autója sincsen!

A két dolognak semmi köze egymáshoz.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #56 Dátum: 2008 Szeptember 09, 20:35:41 »

akkor szerintem a klub alapszabályzatát kellene megváltoztatni.... miszerint csak bogártulajdonos lehet klubtag
Mert a rajzás az MBK szervezésében zajlik, és az MBK-nak nem csak bogaras tagjai vannak, ergó ugyan olyan joga van résztvenie egy warnyúval. bmw-vel, vagy bármivel.... szerintem!
na azért ne essünk már túlzásokba
az egy dolog hogy nem dobjuk ki ha BMWvel jön, de ne jöjjön! ez nem MBK biztosítási flotta évnyitó, hanem bogaras-buszos-VW léghűtéses rajzás

az más dolog ha egyébként bogaras csak mással jön valamiért, vagy ha érdeklődő és kíváncsi

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #55 Dátum: 2008 Szeptember 09, 20:15:15 »

Te hol találtél MBK-s alapszabályt?  Huh
Az oldalukon nincs, az mailemre meg nem is válaszoltak.

Még valamikor a kettővel ezelőtti honlapon fent volt... és olyan sort nem olvastam, hogy kizártak volna bárkit aki nem bogaras!

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #54 Dátum: 2008 Szeptember 09, 19:35:13 »

Te hol találtél MBK-s alapszabályt?  Huh
Az oldalukon nincs, az mailemre meg nem is válaszoltak.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #53 Dátum: 2008 Szeptember 09, 19:25:41 »

de ugye azt vágod, hogy a rajzás az évadnyitó BOGÁR találkozó, ugye?

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #52 Dátum: 2008 Szeptember 09, 19:21:51 »

te voltal 2006ban???
20-30an voltunk a vegen a palyan???

en arra celoztam hogy ha nagyszeru megoldas tul draga, talaljuk ki valamilyen fel megoldast, ami sokkal olcsobb,
mert szerintem sok ember orulne jobban a felmegoldasnak mind pl buyway-nek... (ha te nem az meg pech...)

szerintem ha 1 ora korozesre bereljuk ki, (es nem egyessevel korozunk, es nem 20assaval, hanem ugy mint multkor az osszesen egyszerre)
es 2 ora gyorsulasra mondjuk eleg sokan elegedettek lennenk... (es sokan nem... de azoknak is pech)

ezzel befejezem...

de ha mar tesco/auchan/stb. akkor legalabb legyen campona, abban talan van valami hangulatos esetleg...

Idén az volt sokaknak a baja, hogy mennyire elszeparált volt az időmérős, körözős verseny akkor szerinted a félmegoldásoddal mennyire szaggatod szét a rendezvényt??? Azé nem fogok felmenni a pályára, hogy gyökkettővel menjek egy kört....
Akkor vállalja be ugy amblokk mindenki, hogy M3-on bemegyünk pestre matricavásárlás nélkül, vagy bármi, de hogy egy versenypályán felvonuljunk és valaki nagyonaktív a hármaskanyarban oldalbakap.... és kinek integetsz a fűnyíróbácsinak meg a rázókőfestegetőnek???
Nem tudom, hogy mennyire számít, de voltam 2006-ban és hogy mennyien voltatok a végén a pályán (?), a második mondatomból talán rájöhetsz miért nem tudom!

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #51 Dátum: 2008 Szeptember 09, 16:44:24 »

kaptam egy infot, miszerint az obol parkoloja 300 ferohelyes.

az eleg?

300 plusz az utcak,kisebb terek,ettermek elott
szerintem ugy eleg

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #50 Dátum: 2008 Szeptember 09, 16:34:12 »

kaptam egy infot, miszerint az obol parkoloja 300 ferohelyes.

az eleg?

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #49 Dátum: 2008 Szeptember 09, 16:10:01 »

Irány a Hungaroring! Grin Grin Cheesy Cheesy
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #48 Dátum: 2008 Szeptember 09, 16:04:07 »

Mindenki mehessen egy kört mindenki becsekkol a nagykapunál sorbanál a boxutcában és ugyan ugy 20-30 autót fognak felengedni a pályára és mehetsz 2 kört vagyis másfelet

na ez az ami szerintemnem kene,eleg lenne a gyorsulas es az 1 kozos felvonulas

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #47 Dátum: 2008 Szeptember 09, 15:41:16 »

Nekem az Audi es a Seat is markatars sőt a Skoda illetve a Bently(jol irtam ? Roll Eyes  ) is mondjuk vagy akár egy Porsche is. 

De nekem úgy tűnik hogy igazabol mehetnenk felmegoldaskent Gyorsulni a lezart rakparton és körözgethetnenk a Hungárián is de  csak picit irónikusan Wink
Bentley
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #46 Dátum: 2008 Szeptember 09, 14:36:35 »

de ugye azt vágod, hogy a rajzás az évadnyitó BOGÁR találkozó, ugye?
Igen és azt is hogy azert jarok bogarral mert szeretem és azért mert meg nem telt az uj Carrera 4esre magyaran ha ok nem lettek volna sokan, akkor asszem mi se nem nagyon matathattunk volna ott. Vagy en tudom rosszul nyugodtan javitsd ki ha tevedek ?
Ha lenne pízunk nem kene oket ugymondd kerulgetni.... Wink de amig nincs igy ez van...

Oldalak: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61
Nyomtatás

Ugrás: