www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 11:10:16

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674257 alkalommal)
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #125 Dátum: 2008 Szeptember 15, 20:55:56 »

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #124 Dátum: 2008 Szeptember 15, 20:52:28 »

nem az ötlettel van a baj hanem a fingfűrészeléssel nekem van 3ötlet a fejemben de ha beirom azzal nem érek el semmit KONKRÉTUMOKRA van szűkség h utánajárj kiszámold papiron leirja a tulaj h igen ennyi fóre ennnyi ....stb.egy ötlet kesvés ahoz h megvalósuljon de azért köszönjük az ötleteket figyelünk (csak legyenek az ötletek mögött tények kalkulációk) Wink
irjad csak le, mert ha "le is lesz szavazva" szegényebek leszünk nélküle; és honnan tudhatnád, hogy jövőre vagy 5 év múlva nem a te javaslatod lesz a befutó!

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #123 Dátum: 2008 Szeptember 15, 20:50:25 »

kiafaszomvagyte, hogy így tudod mit teszek és mit nem? meg ugyanezt kérdezhetném a másiktól is
Már ne is haragudj, de ebben a topicban tapasztalt "tevékenységed" után nekem nem tűnsz olyannak mint aki bármiben is közreműködő, vagy ötleteket adó, mert azon kívül, hogy leszögezted, hogy nem kívánsz off-t látni a rajzáson (ez a te szíved ügye) és hogy "javasolt a közgyűlésen" felvetéseden kívűl más értelmes hozzászólásod nem volt, csak fikáztál!
Írjál véleményt vagy ötleteket, hogy milyen helyszínt lehetne még felvenni a listára, mivel lehetne jobbá tenni az egészet, de hogy itt hőbörögsz, beláthatod te is, hogy nem mész vele sokra és nincs is értelme!!

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #122 Dátum: 2008 Szeptember 15, 20:40:52 »

campona parkolot direkt hagyod ki? vagy addig nem olvastal vissza?
óh bocsánat.... Kiss
Már javítottam is, de sokra ugy sem megyek vele, mert nem díjazzák a törekvéseket, csak fikkantanak!
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 15, 20:57:42 írta brez »

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #121 Dátum: 2008 Szeptember 15, 19:42:43 »

Nekem is van ötletem. Leírnám. A Mátrában van egy hely a SÁS TÓ ahól camping is található. Sok kocsi elfér. A Strandolást meg megszavazzuk,mert van 30Km-es körzetben több jó strand. Mindenki egyénileg fizet. Nincs lehúzás. Oda megyünk mint egy nagy család. Sok tűzrakó hely is van. Aki volt arra,az tudja mennyire szép. Aki nem,az keresse meg a neten.
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #120 Dátum: 2008 Szeptember 15, 19:21:34 »

nem az ötlettel van a baj hanem a fingfűrészeléssel nekem van 3ötlet a fejemben de ha beirom azzal nem érek el semmit KONKRÉTUMOKRA van szűkség h utánajárj kiszámold papiron leirja a tulaj h igen ennyi fóre ennnyi ....stb.egy ötlet kesvés ahoz h megvalósuljon de azért köszönjük az ötleteket figyelünk (csak legyenek az ötletek mögött tények kalkulációk) Wink

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #119 Dátum: 2008 Szeptember 15, 18:51:36 »

Kötekedni én is tudok. Amikor nem volt 5let az volt a baj. Most hogy van az a baj. Érdemben nem teszel hozzá legalabb ne huzd le!
kiafaszomvagyte, hogy így tudod mit teszek és mit nem? meg ugyanezt kérdezhetném a másiktól is

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #118 Dátum: 2008 Szeptember 15, 10:46:03 »

Van 5let!
Dunaharaszti mellett a Colagyárnál volt egy kemping.
Ma már bezárt,de strand,faházas panzio,étterem,vizisipálya(elektromos),jetsky,horgásztó,minden van.
Elsö körben,amikor a Volk&rollnak kerestünk helyszint,akkor jártunk ott.
2km-re az M0-ástol,szinte Pesten,kulturált zöldterület,stb.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #117 Dátum: 2008 Szeptember 15, 10:21:54 »

csinálni kell ,nem kérdezgetni

Kötekedni én is tudok. Amikor nem volt 5let az volt a baj. Most hogy van az a baj. Érdemben nem teszel hozzá legalabb ne huzd le!

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #116 Dátum: 2008 Szeptember 15, 08:25:09 »

Eddig:
Hungaroring (mert egy árajánlatot semmibe nem kerül kérni)
Kopaszi gát (parkolók felmérése)

campona parkolot direkt hagyod ki? vagy addig nem olvastal vissza?

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #115 Dátum: 2008 Szeptember 15, 08:23:59 »

irtam az "Öböl"-nek, kerdeztem hogy rendezvenyek alkalmaval be lehet menni autoval?
ezt irjak:

"A parkba nem lehet autóval behajtani. A részletes házirendet a következő linken tekintheti meg:
http://obol.hu/hazirend.html
"

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #114 Dátum: 2008 Szeptember 12, 19:21:46 »

még lökhetsz pár közhelyet azzal biztos előrébb leszünk...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #113 Dátum: 2008 Szeptember 12, 19:20:02 »

Kész ennyire érdektelen a kérdés???
Akkor keressünk Bpesten további lehetséges helyeket ahol megrendezhető lenne a rajzás, ha csak a főváros jöhet szóba!
Bár igaz, hogy közterület, de én mondjuk a Városligetet sem zárnám ki a lehetséges helyszínek közül. Valahogy csak ki lehet játszani az alkatrészbazár kérdését! A csónakázótó medre pl kinek a tulajdona lehet???

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #112 Dátum: 2008 Szeptember 12, 19:01:59 »

Kész ennyire érdektelen a kérdés???
Akkor keressünk Bpesten további lehetséges helyeket ahol megrendezhető lenne a rajzás, ha csak a főváros jöhet szóba!
Bár igaz, hogy közterület, de én mondjuk a Városligetet sem zárnám ki a lehetséges helyszínek közül. Valahogy csak ki lehet játszani az alkatrészbazár kérdését! A csónakázótó medre pl kinek a tulajdona lehet???

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #111 Dátum: 2008 Szeptember 11, 19:23:01 »

most csak pb-ről van s, lezárt utákkal, gyorsulással
Ja akkor mit kell ezen beszélni??? Akkor PB osztcsókviszontváltáskaottmajdtalálkozunk....

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #110 Dátum: 2008 Szeptember 10, 23:16:41 »

Tekintettel a dátumra, jövőre jössz, vagy csak írogatsz?   Evil Wink

harmadikán este ott a helyem, krúznájt rulez ;-)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #109 Dátum: 2008 Szeptember 10, 22:20:59 »

Tekintettel a dátumra, jövőre jössz, vagy csak írogatsz?   Evil Wink

Április négyről szóljon az ének,
Felszabadulva zengjen a nép!
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek,
Felszabadítónk hősi nevét!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #108 Dátum: 2008 Szeptember 10, 22:17:40 »

Hát az idei szervezkedésben valaki azért rakta b vágányra PB, mert pont nem fizették ki a beigért pénzt jóval határidő után sem!
Megintcsak nagy hőbörgés volt, hogy Pesten kellet dugókban araszolni, szerintem ezen a PB helyszín sem változtat!
Tavaly volt olyanról is szó, hogy Budakeszi (vagy valamelyik nyugatra eső pestközeli település) tárt karokkal várná a rendezvényt a főterén.

most csak pb-ről van s, lezárt utákkal, gyorsulással

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #107 Dátum: 2008 Szeptember 10, 21:06:14 »

de amit mondtál Brez, Vácon ott egész jó lenne Smiley  Szentendrén meg kicsi a főtér, de viszont jót lehetne felvonulni a 11-esen széépen lasssssan Cheesy Smiley Smiley csak parkolással nem tudni helyet, ami még úgy valamennyire a belváros, de mégsem annyira kinnt...
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #106 Dátum: 2008 Szeptember 10, 20:54:22 »

pedig ha külön nem találkozol vele, másképp nehéz átadni a gondolatokat. itt lesz közös álláspont? én ezt a pbudás cuccost erőltetném lezárásokkal azért is, mert szívesen ad helyet a pbuda, meg azért is, mert a városi gyorsulás nagy fíling tbánya után szabadon szerintem, meg azért is, mert a szepestől sem áll távol. és a gumibogárúsztatás is bevethető lenne, mert az is jó ötlet szerintem.

ezekről vélemény?
Hát az idei szervezkedésben valaki azért rakta b vágányra PB, mert pont nem fizették ki a beigért pénzt jóval határidő után sem!
Megintcsak nagy hőbörgés volt, hogy Pesten kellet dugókban araszolni, szerintem ezen a PB helyszín sem változtat!
Tavaly volt olyanról is szó, hogy Budakeszi (vagy valamelyik nyugatra eső pestközeli település) tárt karokkal várná a rendezvényt a főterén.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 10, 20:57:28 írta brez »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #105 Dátum: 2008 Szeptember 10, 19:18:10 »

időpont szempontjából csak április 4. jöhet számitásba. Utána Húsvét, előtte még március, illetev nyári időszámitás váltás, tehát ez az egyetlen értelmesáprilis eleji időpont. De még ez sem hangzott el hivatalosan sehol, pedig nincs másra lehetőség. Legalább ezt kinyilatkozni sem lenne nagy kaland, de ze sem....
jaja,idopont-helyszin.

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #104 Dátum: 2008 Szeptember 10, 19:13:51 »

időpont szempontjából csak április 4. jöhet számitásba. Utána Húsvét, előtte még március, illetev nyári időszámitás váltás, tehát ez az egyetlen értelmesáprilis eleji időpont. De még ez sem hangzott el hivatalosan sehol, pedig nincs másra lehetőség. Legalább ezt kinyilatkozni sem lenne nagy kaland, de ze sem....

Április négyről szóljon az ének,
Felszabadulva zengjen a nép!
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek,
Felszabadítónk hősi nevét!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #103 Dátum: 2008 Szeptember 10, 19:06:55 »

en tamogataom,csak legyen dontes,pontos datum stb
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #102 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:52:32 »

pedig ha külön nem találkozol vele, másképp nehéz átadni a gondolatokat. itt lesz közös álláspont? én ezt a pbudás cuccost erőltetném lezárásokkal azért is, mert szívesen ad helyet a pbuda, meg azért is, mert a városi gyorsulás nagy fíling tbánya után szabadon szerintem, meg azért is, mert a szepestől sem áll távol. és a gumibogárúsztatás is bevethető lenne, mert az is jó ötlet szerintem.

ezekről vélemény?

en tamogataom,csak legyen dontes,pontos datum stb

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #101 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:51:22 »

nem az off autok miatt volt szar.
hanem mert a szervezok nem oda iranyitottak oket,ahova meg volt beszelve,vagyis egy masik szintre az ottani parkoloba...
magyaran a szevrezes miatt volt ott a sok off,ahol es ezert volt szar.
na igen. voltak szervezők?  Grin
na jó, tudom, hogy voltak, de nem profik. és ez volt a hiba.mi itt elterelgetjük azt a 100-150 embert, aki kijön tökölre, de a ringre jóval több és profibb ember kellett volna. bár ezen már kár rágódni

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #100 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:50:46 »

Nem tudom, de a pénzükért gondolom akar valamit.
ok,akkor mi ujsag a porsche budas verzioval,utcak lezarasaval es gyorsulasi rendezessel?
Ilyen lesz?Ott lesz?Pontos datum?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #99 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:50:12 »

ezekről vélemény?

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #98 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:49:08 »

olvass majd vissza, nem csak én gondoltam, hogy a ring szar volt az off autók miatt...és azért személyi problémák, mert én akarom jól érezni magam, meg mindenki más, de nem olyan áron, hogy a felének szar legyen

nem az off autok miatt volt szar.
hanem mert a szervezok nem oda iranyitottak oket,ahova meg volt beszelve,vagyis egy masik szintre az ottani parkoloba...
magyaran a szevrezes miatt volt ott a sok off,ahol es ezert volt szar.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #97 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:47:13 »

Azt azért kalkuláljátok bele a helyszín kiválasztásába, hogy a P.buda nem fog kimaradni mint 2. helyszín.
Vagy ha kimarad, akkor mehetünk megint a tescohoz szotyizni.

ok,akkor mi ujsag a porsche budas verzioval,utcak lezarasaval es gyorsulasi rendezessel?
Ilyen lesz?Ott lesz?Pontos datum?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #96 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:46:21 »

olvass majd vissza, nem csak én gondoltam, hogy a ring szar volt az off autók miatt...és azért személyi problémák, mert én akarom jól érezni magam, meg mindenki más, de nem olyan áron, hogy a felének szar legyen

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #95 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:44:36 »

Azt azért kalkuláljátok bele a helyszín kiválasztásába, hogy a P.buda nem fog kimaradni mint 2. helyszín.
Vagy ha kimarad, akkor mehetünk megint a tescohoz szotyizni.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #94 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:40:22 »

Lehet egyikünkkel sincs baj. Smiley Baj az hogy összemérted a két ember lehetöségeit. Ja és a lehetöségeikhez képest szvsz a Cruize ugy jó ahogy van amit az utolsó pár rajzásról már nem mondhatnék el. Ez csak az én véleményem?
ez igy van
a cruise night olyan,mint amilyennek kell lennie egy cruise nightnak...
A Rajzas meg szvsz nem olyan,mint amilyennek kene lennie Magyarorszag legnagyobb talalkozojanak

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #93 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:36:41 »

Lehet egyikünkkel sincs baj. Smiley Baj az hogy összemérted a két ember lehetöségeit. Ja és a lehetöségeikhez képest szvsz a Cruize ugy jó ahogy van amit az utolsó pár rajzásról már nem mondhatnék el. Ez csak az én véleményem?

dehogy csak a tiéd
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #92 Dátum: 2008 Szeptember 10, 17:33:38 »

Mondtam ilyet?  Huh Vagy én nem tudok írni, vagy te olvasni.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #91 Dátum: 2008 Szeptember 10, 16:54:42 »

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #90 Dátum: 2008 Szeptember 10, 16:03:26 »

nem a keresztbecsúszás a baj. és szerinted mennyi off autós fog eljöünni, ha azt mondod, hogy 700 méterre bezárva egy parkolóba ott lehettek, de a betont nem érinthetitek? segítek, egy darab se. szóval ötletnek jó, csak épp nem sokban különbözik attól, hogy meg sem hívod. és nem különösebben izgat mennyire örülnek nekem, vw show-n nem zavarnak, bogár rajzáson igen és ezen az sem változtat, ha átkalapálják bogár formájúra, meg az se, ha 1200 tag próbál meggyőzni, hogy hülyeséget gondolok
Akkor fussál neki mégegyszer az olvasásnak.....
Na mindegy! Ezt tényleg hagyjuk, mert részletkérdés....
Akkor próbáljunk lehetséges helyszíneket keresni, hogy ne a közgyűlésen legyünk majd meglőve....
Eddig:
Hungaroring (mert egy árajánlatot semmibe nem kerül kérni)
Kopaszi gát (parkolók felmérése)
Campona parkolo (...)

Én itt most felvetném a váci dunapartot: nagy füves terület ahol nem sajnálják a füvet, mert a duna úgy is kiönti, fák és árnyék is van igaz nem nagy számban, vannak éttermek, de egy pecsenyesütödét, vagy bármilyen gyorskajálós büféskocsit ki lehet kötni, Játszótér a gyerkeknek és egy 50-100 méterrel odébb egy elég nagy aszfaltos gyakorlópálya, ahol lehetne ügyességit rendezni....
A helyzet az, hogy én kevés vagyok az érdeklődéshez is mert a túloldalon állok, igy szóba sem áll velem a polgármester, ide is a Szepi kellene, és ő ugy is jár ki Vácra heti rendszerességel a biztosítási ügyeket intézni!
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 15, 20:41:46 írta brez »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #89 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:52:43 »

szerintem ezek a dolgok innen nem kerültek el a közgyűlésig. idén jobban kell készülni rá

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #88 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:51:44 »

lófaszt rasszizmus. elvárom, hogy a BOGÁR talákozón BOGARAK legyenek. nem autós találkozóra megyek, nem vw bulira, nem márcsakcsoport rendezvényre, hanem BOGÁR  találkozóra. és elvárom, hogy a pénzemért kapjak valamit, amit én akarok. ennyi. nem fogok a nyakadba ugorni, ebben biztos lehetsz, fogalmam nincs órla ki vagy és nemis érdekel. de nem gondolok arra, hogy dögölj meg, ha a porig ültetett rozsdás autóddal elém állsz és nem tudok kimenni ellentétben azzal a fasszal, aki a porig ültetett rozsdás kinézetű mercijável parkolt elém. nabumm. és a dízel füstjére sem vagyok kiváncsi, miközben megyek körbe-körbe, ellentétben az olajat evő bogarak, buszok, typ xxxx-ek füstjével. nem vagyok kiváncsi off autókra, ennyi

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #87 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:47:35 »

tagok szeretnek jo,szinvonalas dolgokrol beszelgetni,o meg csinal egy fos valamit.
ez igy helyes
szerintem ezek a dolgok innen nem kerültek el a közgyűlésig. idén jobban kell készülni rá

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86 Dátum: 2008 Szeptember 10, 15:46:57 »

nem a keresztbecsúszás a baj. és szerinted mennyi off autós fog eljöünni, ha azt mondod, hogy 700 méterre bezárva egy parkolóba ott lehettek, de a betont nem érinthetitek? segítek, egy darab se. szóval ötletnek jó, csak épp nem sokban különbözik attól, hogy meg sem hívod. és nem különösebben izgat mennyire örülnek nekem, vw show-n nem zavarnak, bogár rajzáson igen és ezen az sem változtat, ha átkalapálják bogár formájúra, meg az se, ha 1200 tag próbál meggyőzni, hogy hülyeséget gondolok

Oldalak: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61
Nyomtatás

Ugrás: