www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 23:34:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674610 alkalommal)
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #285 Dátum: 2008 Szeptember 21, 19:39:34 »

...
Legyen szombaton a krúznájt, hogy a vidékiek is felérjenek, és vasárnap a rajzás.
Szerintem...
Csatlakozom...
Ha már nem lehet ápr. 1-én, akkor miért kötelező pont szombaton lennie?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #284 Dátum: 2008 Szeptember 21, 19:30:34 »

Tulajdonképpen miért is kell árusítani? Beszélgetni nézelődni és Rajzani kell.

ez az árusítás dolog ez kb 10-15 embert érint !
nem lehetne hogy mi rajzunk egy jót egy jó helyszínen ők pedig megoldják az ezzel kapcsolatos problémáikat ?

és osztom amit írsz

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #283 Dátum: 2008 Szeptember 21, 19:17:50 »

Tulajdonképpen miért is kell árusítani? Beszélgetni nézelődni és Rajzani kell.

De egy ellenőr rögtön kiszagolná (mert most már hétvégén is "dolgoznak"), hogy valaki alkatrésztbiznicel -> feketekereskedelem és rögtön jön mindenki, önkormányzatnak miért nem fizettél, minden egyéb.... (Nem vagyok tisztában pontosan a jogi formájával, de ez az árusítás az akadály!)
Lett volna már ott találkozó, ha meg lehetne valahogy kerülni ezt a dolgot!
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #282 Dátum: 2008 Szeptember 20, 22:19:14 »

De egy ellenőr rögtön kiszagolná (mert most már hétvégén is "dolgoznak"), hogy valaki alkatrésztbiznicel -> feketekereskedelem és rögtön jön mindenki, önkormányzatnak miért nem fizettél, minden egyéb.... (Nem vagyok tisztában pontosan a jogi formájával, de ez az árusítás az akadály!)
Pecsában szokik lenni mindenféle bolhapiac, el lehet sütni bogár-bolhapiacnak.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #281 Dátum: 2008 Szeptember 20, 21:50:48 »

az apeh és a közterület felügyelet ellenőrizhet ilyen esetben.
azokat meg jól meg lehet verni.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #280 Dátum: 2008 Szeptember 20, 17:53:54 »

Be lehetne jelenteni a rendőrségen, mint demonstrációt, annak minden engedély jár...

Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #279 Dátum: 2008 Szeptember 20, 12:56:11 »

kizárólag közterület továbbra sem jó.
Be lehetne jelenteni a rendőrségen, mint demonstrációt, annak minden engedély jár...

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #278 Dátum: 2008 Szeptember 20, 10:16:18 »

Dózsa György út, felvonulási tér megszerezhető? Liget, Pecsa közel van.
kizárólag közterület továbbra sem jó.
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #277 Dátum: 2008 Szeptember 19, 23:59:39 »

Dózsa György út, felvonulási tér megszerezhető? Liget, Pecsa közel van.

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #276 Dátum: 2008 Szeptember 18, 21:34:37 »

Iskolából nem lehet szabadnapot kivenni...
van ahol melóból sem..
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #275 Dátum: 2008 Szeptember 18, 21:31:28 »

A tavaszi rajzás legyen Április 1.-én!  Mindig is igy volt,és senki ne tólja ki a dátumot 2 héttel.
A viccelődés,és a humor jegyében zajlódjon a tavaszi bogár rajzás.  Ha nem hétvégére esik akkor ki kell venni szabadnapot erre a napra. Régen is így volt. Akik régóta bogaraznak azok tudják miről beszélek,ezt nem most találtam ki. Persze haladni kell a korral,azt tudom,de ne legyen egy régi hagyomány elfelejtve.

Iskolából nem lehet szabadnapot kivenni...
Legyen szombaton a krúznájt, hogy a vidékiek is felérjenek, és vasárnap a rajzás.
Szerintem...

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #274 Dátum: 2008 Szeptember 18, 20:35:32 »

A tavaszi rajzás legyen Április 1.-én!  Mindig is igy volt,és senki ne tólja ki a dátumot 2 héttel.
A viccelődés,és a humor jegyében zajlódjon a tavaszi bogár rajzás.  Ha nem hétvégére esik akkor ki kell venni szabadnapot erre a napra. Régen is így volt. Akik régóta bogaraznak azok tudják miről beszélek,ezt nem most találtam ki. Persze haladni kell a korral,azt tudom,de ne legyen egy régi hagyomány elfelejtve.
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #273 Dátum: 2008 Szeptember 18, 17:05:58 »

napirendet ott-akkor szavazzuk meg, rajzás témát vesszük előre  1.pont Wink !
Én azt természetesnek gondoltam,h tudjuk miből gazdálkodunk... napirendi pontokat mi hagyjuk jóvá- ezen belül értettem h előrevesszük rajzás kérdést...

amúgy egyet kell értsek Ratró-val kezdést illetően... korábbi kezdés sztem leginkább csak hétvégén lenne kivitelezhető, hétközben mindenki munka után rohan ö-v taggyűlésre.... senkitől sem várható el h emiatt szabadnapot vegyen ki!

létszámot illetően, sztem ez nemigen fog változni a jövőben sem... hacsak drasztikus változásokat nem szeretnénk elérni.

Beszélni kell Szepessel h legyen hétvégén és emberibb időben a taggy..
Jaaa, elég NAGY MEGLEPETÉS LENNE,ha egyszer 50-100 tag megjelenne Shocked
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #272 Dátum: 2008 Szeptember 18, 15:36:10 »

És akkor honnan tudod meg mennyi a zsé amit nem a Rajzásra szeretnének elkölteni?

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #271 Dátum: 2008 Szeptember 18, 15:14:43 »

ezzel semmit nem érsz. Délután és nem este kell kezdődnie!
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #270 Dátum: 2008 Szeptember 18, 11:29:55 »

A listákkal és a közgyűléssel kapcsolatban annyit, hogy:
Addig nincs értelme bármit csinálni amig összesen 15-en vesznek részt rajta. Én voltam többször, vettema fáradtságot és utaztam érte több mint 400 km-t. De ha a "vezér" nem akarja, hogy jó és sikeres legyen újra este 6-ra rakja. Akkor tuti, hogy este 8-nál hamarabb nem kerül szóba a rajzás mert előtte biztositózunk, meg beszámolózunk és este 1/2 9-kor mindenki menne hazafele, mert értelmes dolog nem történt. Igy a legegyszerűbb elsunyizni egy dologt, amivel dologzni kell. Ha nincs döntés, mert a résztvevők hazamentek, akkor marad az ami tavaly vagy előtte volt. Állunk a  Kispesti Lidi parkolójában, iszunk egy 120 Ft-os kólát és rendőr nélkül délután átvonulunk a P.B-hez.

Szóval ha akarunk valamit akkor azt is fel kellene terjeszteni, hogy ne ste 18-kor, hanem 14 vagy 15 óra körül kezdödjön.
És nem két közgyűlésnek kellene lenni egy évben? június, július környékére volt igérve egy. Az elmaradt?
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 18, 11:32:09 írta vwoodoo »
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #269 Dátum: 2008 Szeptember 17, 23:30:06 »

A listákkal és a közgyűléssel kapcsolatban annyit, hogy:
Addig nincs értelme bármit csinálni amig összesen 15-en vesznek részt rajta. Én voltam többször, vettema fáradtságot és utaztam érte több mint 400 km-t. De ha a "vezér" nem akarja, hogy jó és sikeres legyen újra este 6-ra rakja. Akkor tuti, hogy este 8-nál hamarabb nem kerül szóba a rajzás mert előtte biztositózunk, meg beszámolózunk és este 1/2 9-kor mindenki menne hazafele, mert értelmes dolog nem történt. Igy a legegyszerűbb elsunyizni egy dologt, amivel dologzni kell. Ha nincs döntés, mert a résztvevők hazamentek, akkor marad az ami tavaly vagy előtte volt. Állunk a  Kispesti Lidi parkolójában, iszunk egy 120 Ft-os kólát és rendőr nélkül délután átvonulunk a P.B-hez.

Szóval ha akarunk valamit akkor azt is fel kellene terjeszteni, hogy ne ste 18-kor, hanem 14 vagy 15 óra körül kezdödjön.
És nem két közgyűlésnek kellene lenni egy évben? június, július környékére volt igérve egy. Az elmaradt?
Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #268 Dátum: 2008 Szeptember 17, 22:07:01 »

A legjobb zene!!

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #267 Dátum: 2008 Szeptember 17, 21:49:41 »

Hogy a váci lehetőségekről is szó legyen:

Piros ovális rész korzó aszfalt utakkal tarkított füves placc fákkal ahova 800kg-s bogarakat biztos be fogják engedni, ha a nagy búcsús kocsikat beengedik annyi, hogy a kerékpárút keresztül megy rajta így rájuk figyelni kell!

Kis piros kör a tanpálya ahol ügyességi versenyeket lehetne rendezni

X étterem

O abc, lottózó

Anyagiakat nem tudok....

Az az indok, hogy túl mesze van számomra nem elfogadható, mert a bájvéjtől mindössze 19 km-re van.... 

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 17, 22:26:49 írta brez »

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #266 Dátum: 2008 Szeptember 17, 21:37:12 »

Szóval itt járunk most:

Javaslatok (másolós lista):
  • Budai rakpart melletti, ELTE parkoló (Pázmány Péter sétány magyarul)
  • http://www.autoexpom1.com
  • népliget
  • porsche buda környéki kisutcák lezárva
  • Campona parkoló
  • Vác dunapart
Kiegészítettem, ha már a felmerült helyszíneknél voltunk....

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #265 Dátum: 2008 Szeptember 17, 21:34:40 »

no meg gondoljatok a látogatókra (rám)
hol tudok ott leparkolni?

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #264 Dátum: 2008 Szeptember 17, 21:33:23 »

az M7-est is le lehet zárni egykét órára csak pénz kérdése

azért azok az utcák állandóan tele vannak zsúfolva parkoló kocsikkal + ott van 3 irodaház + fél budapest ott jár át a Budafokiról a Szerémire
persze, tudom lehetetlen nincs, de van ami nem éri meg  Wink

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #263 Dátum: 2008 Szeptember 17, 21:29:47 »

A P.B. udvara pici, a környékbeli utcák zsúfoltak, lezárni őket lehetetlen.
az M7-est is le lehet zárni egykét órára csak pénz kérdése

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #262 Dátum: 2008 Szeptember 17, 21:29:17 »

pedig ez van: http://www.youtube.com/watch?v=S7HmWU2Tm5s

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #261 Dátum: 2008 Szeptember 17, 21:17:10 »

Azzal azért még mindig kalkulálni kell, hogy ha a P.B. támogatja a rajzást, akkor ott biztos lesz banzáj.
Magyarul vagy 2 helyen lesz megint, vagy csak ott.

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #260 Dátum: 2008 Szeptember 17, 21:03:44 »

Azzal azért még mindig kalkulálni kell, hogy ha a P.B. támogatja a rajzást, akkor ott biztos lesz banzáj.
Magyarul vagy 2 helyen lesz megint, vagy csak ott.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #259 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:56:59 »

Szóval itt járunk most:

• népliget

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #258 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:55:55 »

Korábban próbáltam(be)szólni,hogy ennek a topiknak nem az a feladata,hogy komplett megoldja az éppen aktuális Rajzást.
Az meg aztán pláne nem feladata,hogy egymásnak ugorjunk,sértegessünk másokat,frontok alakuljanak nyiltan és privátban egyaránt.
Az összes beirásommal az volt a szándékom,hogy tartsuk szem elött a topik általunk kiagyalt feladatát,melyszerint olyan helyszineket keressünk,melyekkel meg lehet gyözni az MBK-t,s a Rajzás nivóját ezáltal is emelni tudnánk.
Sajnos sok dolog másként alakult,a forum nem hazudtolta meg önmagát.
Tisztelettel kérek mindenkit,a közös cél érdekében,hogy kanyarodjunk vissza az eredeti alapötlethez,keressük az alkalmas helyszineket,vitassuk meg több nézöpontbol is azokat,de ne az legyen a fö szempont,hogy ez a topik is lassan "anyázos" altopik legyen.
  Jól mondja Mester! Bocsánat ha gúnyos megjegyzést tettem esetleg bárkire is!
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #257 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:54:55 »

...
csak mondták a helyszínt és mentem és kerestem az ismerős arcokat
...

Ez velem is így volt. Az első két alkalommal még autóm sem volt. Aztán lett bogaram és iszonyat lelkes is voltam és feljártam Pestre rajzani. És ez évekig így ment. Aztán nem volt több Volkswagenem, de még kijártam találkozózni. Aztán szép lassan csökkent a lelkesedés, ismertem már minden autót, ráadásul mindenütt csak a veszekedést láttam a népek között ezért elkezdtem nem kijárni. Néha kinézek egy órára, dumcsizok, köszöngetek majd szépen hazamegyek.

Szóval én azt hiszem tökéletes példája vagyok egy (picit elfogult) civilnek. Ha közel van, elérhető és tudok róla akkor kimegyek 1-2 órára bámészkodni. Ha messze van, nehezen elérhető vagy nem tudok róla, akkor eszembe se jut.

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #256 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:53:15 »

Korábban próbáltam(be)szólni,hogy ennek a topiknak nem az a feladata,hogy komplett megoldja az éppen aktuális Rajzást.
Az meg aztán pláne nem feladata,hogy egymásnak ugorjunk,sértegessünk másokat,frontok alakuljanak nyiltan és privátban egyaránt.
Az összes beirásommal az volt a szándékom,hogy tartsuk szem elött a topik általunk kiagyalt feladatát,melyszerint olyan helyszineket keressünk,melyekkel meg lehet gyözni az MBK-t,s a Rajzás nivóját ezáltal is emelni tudnánk.
Sajnos sok dolog másként alakult,a forum nem hazudtolta meg önmagát.
Tisztelettel kérek mindenkit,a közös cél érdekében,hogy kanyarodjunk vissza az eredeti alapötlethez,keressük az alkalmas helyszineket,vitassuk meg több nézöpontbol is azokat,de ne az legyen a fö szempont,hogy ez a topik is lassan "anyázos" altopik legyen.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #255 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:52:59 »

Bendzsi, szabad megkérdeznem eddig hány Rajzáson vettél részt???
bocs a megjegyzésért (Balage) én eddig csak 1-en voltam, ugyhogy értem, befogom a szám..
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #254 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:52:16 »

Igen, így lenne jó. De az ötlet mellé mindenki tegye oda az alapvető paramétereket, pl. nm, megközelítés, ár, stb. Ugyanis ezek nélkül nem lehet dönteni, és FF lesz ott is.

Szerintem érdemes lenne összegyűjteni az ötleteket, hogy legyen egyáltalán miről beszélni majd a közgyűlésen.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 17, 20:53:50 írta GSattila »
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #253 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:48:26 »

Szerintem érdemes lenne összegyűjteni az ötleteket, hogy legyen egyáltalán miről beszélni majd a közgyűlésen.
Aztán majd ott mindenki mondja az okosat, majd mindenki jól megsértődik és megint mindenki majd még rátesz egy lapáttal csak azért is.

• népliget

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #252 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:45:49 »

Nekem az a véleményem, hogy a rajzásnak pont az az értelme, hogy rengetegen ott legyenek.
És nem fog rengeteg ember ott lenni ha az az álláspont, hogy "akkor ne gyere el".
tudod én akkor mentem el először rajzásra amikor a tavasz illata már baromira feszítette a mellkasom és beszippantottam az első indítás benzingőzét, fustjét és eszembe jutott a jóbarátokkal eltöltött pár kellems óra amikor ugyanezt az illatot éreztem
és lemostam másnap reggel a verdát és baromi büszke voltam rá és meg akartam mutatni neki ,magamnak és az egész világnak hogy mennyire szeretek vele autózni
azt hogy hányan voltak ott azt nem számoltam és nem is érdekelt
ja meg az sem hogy hol van
csak mondták a helyszínt és mentem és kerestem az ismerős arcokat

és örültünk egymásnak......

szvsz ez a rajzás

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #251 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:40:11 »

Nekem az a véleményem, hogy a rajzásnak pont az az értelme, hogy rengetegen ott legyenek.
És nem fog rengeteg ember ott lenni ha az az álláspont, hogy "akkor ne gyere el".

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #250 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:37:58 »

A "helyszínre" kirándulni szoktam menni. A Rajzás az első közös találkozás volt valaha, míg a Cruise Night rá nem szerveződött.
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #249 Dátum: 2008 Szeptember 17, 20:36:08 »

de ha úgy gondolod hogy "ilyen" helyszíneken vannak, akkor nem muszáj elmenni szerintem
Bendzsi, szabad megkérdeznem eddig hány Rajzáson vettél részt???
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #248 Dátum: 2008 Szeptember 17, 19:57:32 »

Ha ilyen helyszín lesz, akkor nem fogok menni.

de ha úgy gondolod hogy "ilyen" helyszíneken vannak, akkor nem muszáj elmenni szerintem

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #247 Dátum: 2008 Szeptember 17, 19:08:34 »

Aztán majd ott mindenki mondja az okosat, majd mindenki jól megsértődik és megint mindenki majd még rátesz egy lapáttal csak azért is.

Bár nagyobb kibic nálam nem nagyon van a rajzás tekintetében szerintem, de azért nem akarok rosszat higgyétek el.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 17, 19:10:36 írta KIZS »

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #246 Dátum: 2008 Szeptember 17, 18:39:32 »

Ha hiszed, ha nem ezzel is sokat tettél az ügy érdekében.  Kiss

Valamint az ilyen hozzá állás miatt vannak ilyen remek helyszineken a rajzások.

Peace

Oldalak: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: