www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 10:54:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674140 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #325 Dátum: 2008 Szeptember 28, 17:05:49 »

Szóval olyan meredek,hogy nem lehet felmenni? A busz is az utca környékén fordul meg,mert ott van a végálomása. Nem a leg meredekebben kell megközelíteni.  BOGÁR UTCA és néztem arról nyílik a BOGÁR lépcső azon lehetne pihenni.STB.ha már az is ott van.
igen fel lehet menni a pusztaszerin és a törökvészin is
mindkettő hosszú tartós emelkedő és nagyforgalmúak
és ha ezt esetleg bármelyiket le akarnánk védetni azzal gyakorlatilag az egész rózsadombot blokád alá vesszük
a másik 2 megközelítési lehetőség a bimbóról élesen fel kb 40% emelkedőn 50m
vagy a gáboráronon fel am szintén kb 40%-os emelkedő de kb 150m
tételezzük fel hogy egy rajzáson összegyűlik 300 autó ebből kb a fele állandó műszaki problémákkal küzd
szerínted mekkora dugó lenne amikor a gáboráronon 150 autó nem tud felmenni
meddig tartana amíg a 30-50 éves autók egyesben felmennének ?
én az elmúlt 35 évet a rózsadombon és a másodikkerben töltöttem, ismerem mint a tenyerem
tudom miről beszélek !
szvsz kivitelezhetetlen
nagyon jópofa ötlet és nekem nagyon tetszik de kivitelezhetetlen

na de nézzük akkor végig a lehetőségeket !
hogyan is lehet a rózsadombra feljutni ?
mondjuk óbudáról a szépvölgyin nem is lenne macerás a bogarak buszok kettesben 40-el gyönyörűen fel is mennének a törökvésziig szval semmi gond
de !
a kolossy téren kéne felkanyarodni ami egy konvojjal kivitelezhetetlen hacsak nem záratjuk le a bécsiutat kompletten

vagy mehetünk a szilágyierzsébet fasor felől ahol ott a gáboráron 40%-os emelkedője már taglaltam
vagy esetleg a pasaréti tér felől a kapi 40%-os emelkedőjén
vagy esetleg a margit tér felől a szerpentinen aztán az áldás utca 40 fkvőrendőrrel vagy a vérhalomtér emelkedőkkel

maradjunk annyiban viccnek is rossz

písz

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #324 Dátum: 2008 Szeptember 28, 16:43:47 »

most mondom ,hogy naponta járok ott 2x
elmondtam hogy ugyan az az utca lefelé megy de ode is kell menni az pedig fölfelé van
lefényképezzem ?
vagy olvashatatlan volt az írásom ?
Szóval olyan meredek,hogy nem lehet felmenni? A busz is az utca környékén fordul meg,mert ott van a végálomása. Nem a leg meredekebben kell megközelíteni.  BOGÁR UTCA és néztem arról nyílik a BOGÁR lépcső azon lehetne pihenni.STB.ha már az is ott van.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #323 Dátum: 2008 Szeptember 28, 13:47:15 »

Fentről lefelé kell menni,és csak fékezni kell.Kézifékkel is lehet segíteni a fékezést. Valaki menjen el oda, és nézze meg legyenszíves,hogy lehet-e a BOGÁR utcában közlekedni.
most mondom ,hogy naponta járok ott 2x
elmondtam hogy ugyan az az utca lefelé megy de ode is kell menni az pedig fölfelé van
lefényképezzem ?
vagy olvashatatlan volt az írásom ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető walaki

a drágaszágom :)

« Hozzászólás #322 Dátum: 2008 Szeptember 28, 09:53:08 »

Van Budapesten egy utca amit úgy hívnak,hogy BOGÁR utca. Mi lenne ha............ Meg kéne próbálni,szerintem a környéken megzakkannának az emberek. Szerintem,ha elég hosszú az utca ott a helyünk! Grin  Hát hova mennének a bogarak,ha nem a bogár utcába? Ott a helyük!! Grin

ez itt van tőlem pár utcára  Grin

VW 1302 (1972)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #321 Dátum: 2008 Szeptember 27, 22:12:53 »

Ez a Szilágyi Erzsébet fasorral párhuzamos utca. Elég elit környék. Szerinted az ottlakók mit szólnának hozzá, ha ezek a koszos kis izék összeolajoznák a térkövet?!
akkor mar a cruise night is lehetne a sunny dinerben Cool (visszalalkitottak az eredeti diner dizajnjat szerencsere)

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #320 Dátum: 2008 Szeptember 27, 21:39:12 »

Ez a Szilágyi Erzsébet fasorral párhuzamos utca. Elég elit környék. Szerinted az ottlakók mit szólnának hozzá, ha ezek a koszos kis izék összeolajoznák a térkövet?!
Erre azt mondom,hogy olajozottan fog menni a dolog! Grin
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #319 Dátum: 2008 Szeptember 27, 21:28:23 »

Fentről lefelé kell menni,és csak fékezni kell.Kézifékkel is lehet segíteni a fékezést. Valaki menjen el oda, és nézze meg legyenszíves,hogy lehet-e a BOGÁR utcában közlekedni.
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #318 Dátum: 2008 Szeptember 27, 21:18:19 »

ahonnan egyirányú ott előtte van egy emelkedő vagyis 2 irányból is meg lehet közelíteni és mindkét irányból van egy erős emelkedő amin a magyarországi bogárpark 50%-a elvérezne
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #317 Dátum: 2008 Szeptember 27, 08:49:27 »

ahonnan egyirányú ott előtte van egy emelkedő vagyis 2 irányból is meg lehet közelíteni és mindkét irányból van egy erős emelkedő amin a magyarországi bogárpark 50%-a elvérezne

akkor annak az utcának az aljára kell telepíteni az alkatrész kereskedőket Wink

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #316 Dátum: 2008 Szeptember 27, 08:08:49 »

Megnéztem  ez egy egyirányú utca. De felvonulás alkalmával lehetne érinteni,és áthaladni rajta teljes hosszában akár töbször is! Grin Eltudom képzelni amikor a rádióban bemondják,a közlekedés infóban,hogy a BOGÁR UTCA nehezen járható a sok VW bogár miatt! Grin

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #315 Dátum: 2008 Szeptember 26, 22:39:55 »

Van Budapesten egy utca amit úgy hívnak,hogy BOGÁR utca. Mi lenne ha............ Meg kéne próbálni,szerintem a környéken megzakkannának az emberek. Szerintem,ha elég hosszú az utca ott a helyünk! Grin  Hát hova mennének a bogarak,ha nem a bogár utcába? Ott a helyük!! Grin

na végre egy ötlet, ami mögött van is valami
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #314 Dátum: 2008 Szeptember 26, 20:20:43 »

Megnéztem  ez egy egyirányú utca. De felvonulás alkalmával lehetne érinteni,és áthaladni rajta teljes hosszában akár töbször is! Grin Eltudom képzelni amikor a rádióban bemondják,a közlekedés infóban,hogy a BOGÁR UTCA nehezen járható a sok VW bogár miatt! Grin
hehe, nem lenne rossz! Grin Grin
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #313 Dátum: 2008 Szeptember 26, 20:17:01 »

Arra a Rózsadomb felé? Ahogy nézem most, elég hosszú utcának tűnik Grin  De utcán? Roll Eyes Roll Eyes
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #312 Dátum: 2008 Szeptember 26, 20:08:16 »

Arra a Rózsadomb felé? Ahogy nézem most, elég hosszú utcának tűnik Grin  De utcán? Roll Eyes Roll Eyes
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #311 Dátum: 2008 Szeptember 26, 20:01:22 »

« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 26, 20:34:27 írta kdf 001 »
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #310 Dátum: 2008 Szeptember 25, 21:10:41 »

Szombaton nem rajzok.
(Többnyire)
értem. de akkor kimaradnál a jóból  Shocked
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #309 Dátum: 2008 Szeptember 25, 21:08:09 »

Veled együtt Evil Cheesy Grin
Szombaton nem rajzok.
(Többnyire)
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #308 Dátum: 2008 Szeptember 25, 21:05:17 »

De ez lehetne egyszerre 4 helyen is (Úgy tudom ennyi áruház van Budapesten), osztán egész nap keresgélhetnétek egymást  Evil
Veled együtt Evil Cheesy Grin
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #307 Dátum: 2008 Szeptember 25, 21:00:57 »

nagyszeru lenne egy praktiker rajzas...
De ez lehetne egyszerre 4 helyen is (Úgy tudom ennyi áruház van Budapesten), osztán egész nap keresgélhetnétek egymást  Evil
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #306 Dátum: 2008 Szeptember 25, 19:12:13 »

csak ötlet... hamár volt szó Teszkóról vagy Koráról vagy vmelyikről
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 25, 19:19:13 írta Bendzsi »
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #305 Dátum: 2008 Szeptember 25, 17:55:20 »

Az októberi Veterán újságban, most láttam meg egy felhívást mely így írja (14. oldal):

"A Praktiker áruházlánc illetékes vezetője értesítette szerkesztőségünket, hogy szívesen adnak helyet áruházaik parkolójában veterános programoknak. Az érdekeltek közötti kapcsolatfelvételt szerkesztőségünk közvetíti."

Csak szólni kéne a Veterán szerkesztőségének és Ő intézné a Praktikerrel a helyet..
csak egy felvetés volt Wink Smiley

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #304 Dátum: 2008 Szeptember 25, 17:51:36 »

Az októberi Veterán újságban, most láttam meg egy felhívást mely így írja (14. oldal):

"A Praktiker áruházlánc illetékes vezetője értesítette szerkesztőségünket, hogy szívesen adnak helyet áruházaik parkolójában veterános programoknak. Az érdekeltek közötti kapcsolatfelvételt szerkesztőségünk közvetíti."

Csak szólni kéne a Veterán szerkesztőségének és Ő intézné a Praktikerrel a helyet..
csak egy felvetés volt Wink Smiley
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #303 Dátum: 2008 Szeptember 21, 21:26:21 »

Tudod, én akkor mentem el először rajzásra, amikor a tavasz illata már baromira feszítette a mellkasom. Beszippantottam az első indítás benzingőzét, füstjét és eszembe jutott a jó-barátokkal eltöltött pár kellemes óra - amikor ugyanezt az illatot éreztem. Lemostam másnap reggel a verdát - baromi büszke voltam rá - és meg akartam mutatni nekik, magamnak és az egész világnak hogy mennyire szeretek vele autózni.
Azt, hogy hányan voltak ott nem számoltam, és nem is érdekelt.
Mint az sem, hogy hol van, csak mondták a helyszínt és mentem, kerestem az ismerős arcokat - és örültünk egymásnak......

Én is jártam iskolába. De ez már nem az a fohász.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #302 Dátum: 2008 Szeptember 21, 21:15:56 »

Mért pont a Hudák?

Mert ő jutott az eszembe hirtelen. Bárkit odaképzelhetsz a helyébe...
De lehet, hogy csak reklámozni akartam Smiley

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #301 Dátum: 2008 Szeptember 21, 21:10:29 »

Elképzeltem a Hudákot nagy lódenkabátban amint megáll pár ember előtt, szétrántja a kabátot és lóg egy nagy vastag lila...  gyújtáskábel. Ő meg csak sziszeg, hogy "szép szőke herceg! csak 2500, nem kell?"  Grin
Mért pont a Hudák?

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #300 Dátum: 2008 Szeptember 21, 21:01:21 »

tovább  Cool
Aztán nem jött! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #299 Dátum: 2008 Szeptember 21, 21:00:00 »

Tudod, én akkor mentem el először rajzásra, amikor a tavasz illata már baromira feszítette a mellkasom...
tovább  Cool

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #298 Dátum: 2008 Szeptember 21, 20:58:16 »

Inkább pont, mert túl hosszúak a mondatok. De szerintem így jó.

Tudod, én akkor mentem el először rajzásra, amikor a tavasz illata már baromira feszítette a mellkasom...
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #297 Dátum: 2008 Szeptember 21, 20:55:40 »

Inkább pont, mert túl hosszúak a mondatok. De szerintem így jó.

néhány vessző, ilyesmi azért még elkelne ide-oda
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #296 Dátum: 2008 Szeptember 21, 20:53:39 »

Elképzeltem a Hudákot nagy lódenkabátban amint megáll pár ember előtt, szétrántja a kabátot és lóg egy nagy vastag lila...  gyújtáskábel. Ő meg csak sziszeg, hogy "szép szőke herceg! csak 2500, nem kell?"  Grin
Grin Grin Grin
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #295 Dátum: 2008 Szeptember 21, 20:53:27 »

Ez kész!
Nem lehet überelni! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #294 Dátum: 2008 Szeptember 21, 20:51:13 »

ez az árusítás dolog ez kb 10-15 embert érint !
nem lehetne hogy mi rajzunk egy jót egy jó helyszínen ők pedig megoldják az ezzel kapcsolatos problémáikat ?

és osztom amit írsz

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #293 Dátum: 2008 Szeptember 21, 20:50:07 »

Ha jobban megnézed, már igazítottam rajta egy kicsit. Nem érdemes elvenni a nyers őszinteségét Smiley

"Tudod én akkor mentem el először rajzásra amikor a tavasz illata már baromira feszítette a mellkasom, és beszippantottam az első indítás benzingőzét, füstjét és eszembe jutott a jóbarátokkal eltöltött pár kellemes óra - amikor ugyanezt az illatot éreztem - és lemostam másnap reggel a verdát, baromi büszke voltam rá, és meg akartam mutatni neki, magamnak és az egész világnak hogy mennyire szeretek vele autózni.
Azt hogy hányan voltak ott azt nem számoltam és nem is érdekelt.
Ja meg az sem hogy hol van - csak mondták a helyszínt és mentem és kerestem az ismerős arcokat és örültünk egymásnak......

szvsz ez a rajzás "

néhány vessző, ilyesmi azért még elkelne ide-oda
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #292 Dátum: 2008 Szeptember 21, 20:47:40 »

nem lehetne hogy mi rajzunk egy jót egy jó helyszínen ők pedig megoldják az ezzel kapcsolatos problémáikat ?

és osztom amit írsz
Amúgy is: szombaton bizniszelni???
Brrrr....
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #291 Dátum: 2008 Szeptember 21, 20:40:50 »

Ha jobban megnézed, már igazítottam rajta egy kicsit. Nem érdemes elvenni a nyers őszinteségét Smiley

"Tudod én akkor mentem el először rajzásra amikor a tavasz illata már baromira feszítette a mellkasom, és beszippantottam az első indítás benzingőzét, füstjét és eszembe jutott a jóbarátokkal eltöltött pár kellemes óra - amikor ugyanezt az illatot éreztem - és lemostam másnap reggel a verdát, baromi büszke voltam rá, és meg akartam mutatni neki, magamnak és az egész világnak hogy mennyire szeretek vele autózni.
Ja meg az sem hogy hol van - csak mondták a helyszínt és mentem és kerestem az ismerős arcokat és örültünk egymásnak......

szvsz ez a rajzás "

jó csak valaki javítsa ki a helyesírási hibákat és stilisztikailag tegye rendbe  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #290 Dátum: 2008 Szeptember 21, 19:59:43 »

A Tavaszi Rajzás Himnusza  Smiley  Jó.  Smiley Smiley Smiley

jó csak valaki javítsa ki a helyesírási hibákat és stilisztikailag tegye rendbe  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #289 Dátum: 2008 Szeptember 21, 19:56:46 »

Nemrég leirtad a tömör lényegét a dolognak,amivel mayimálisan egyetértek!

"tudod én akkor mentem el először rajzásra amikor a tavasz illata már baromira feszítette a mellkasom és beszippantottam az első indítás benzingőzét, fustjét és eszembe jutott a jóbarátokkal eltöltött pár kellems óra amikor ugyanezt az illatot éreztem
és lemostam másnap reggel a verdát és baromi büszke voltam rá és meg akartam mutatni neki ,magamnak és az egész világnak hogy mennyire szeretek vele autózni
azt hogy hányan voltak ott azt nem számoltam és nem is érdekelt
ja meg az sem hogy hol van
csak mondták a helyszínt és mentem és kerestem az ismerős arcokat

és örültünk egymásnak......

szvsz ez a rajzás "

nem mondtam ellent ennek most sem

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #288 Dátum: 2008 Szeptember 21, 19:55:58 »

Nem én irtam,BigBugé a dicsöség! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #287 Dátum: 2008 Szeptember 21, 19:53:58 »

szvsz ez a rajzás "

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #286 Dátum: 2008 Szeptember 21, 19:42:17 »

és osztom amit írsz
Nemrég leirtad a tömör lényegét a dolognak,amivel mayimálisan egyetértek!

"tudod én akkor mentem el először rajzásra amikor a tavasz illata már baromira feszítette a mellkasom és beszippantottam az első indítás benzingőzét, fustjét és eszembe jutott a jóbarátokkal eltöltött pár kellems óra amikor ugyanezt az illatot éreztem
és lemostam másnap reggel a verdát és baromi büszke voltam rá és meg akartam mutatni neki ,magamnak és az egész világnak hogy mennyire szeretek vele autózni
azt hogy hányan voltak ott azt nem számoltam és nem is érdekelt
ja meg az sem hogy hol van
csak mondták a helyszínt és mentem és kerestem az ismerős arcokat

és örültünk egymásnak......

szvsz ez a rajzás "

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: