www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 11:42:58

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674275 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #365 Dátum: 2008 Október 02, 20:39:32 »

mi a bré volt?
szenyor, adj egy tocit a gyermeknek, hogy írjon beszámolót sofort.
eldumálgattunk ketten. jó nagy a pörgés.

mindenesetre átadtam a lentebb látható listát, első körben a válaszok:

- Hungaroring bekér árajánlatokat, plusz konzultál egyéb kisebb klubokkal, akiknek sikerült a ringen, de nem fő atrakcióként szerepelni
- Porsche Buda és környéke lezárva gyorsulással, helyet biztosít a PB PB nem biztosít a kerítésén kívül helyet, oda nekünk (értsd MBK) kell engedélyt kérni az önkormányzattól
- gumibogaras úsztatás mint fő attrakció, autók a rakparton vagy hajógyárin jó ötletnek tartja, Bugi, rá kéne feküdni a részletekre, mennyibe kerül 1-2-1000 legyártása, mennyi idő, stb
- pest közeli zöld placcos lötyögés (váci Duna part: nagy füves terület ahol nem sajnálják a füvet, mert a Duna úgy is kiönti, fák és árnyék is van igaz nem nagy számban, vannak éttermek, de egy pecsenyesütödét, vagy bármilyen gyorskajálós büfés kocsit ki lehet kötni, Játszótér a gyerekeknek és egy 50-100 méterrel odébb egy elég nagy aszfaltos gyakorlópálya, ahol lehetne ügyességit rendezni....)mint ötlet nem rossz, de kérdéses az infrastruktúra, oda lehet e jutni rendesen, mi van ha esik, stb, kell pontos hely. büféről tudna mesélni a tököli szerfezőbizottság
- Campona magas parkoló Szepinek igaza van abban, hogy ak öztes szintek április elején rohadt hideg és sötét helyek körben erős fénnyel, ha süt a nap, nem épp egy derűs rajzás. (részemről temetőben is lehet Grin )
- Kopaszi-gát (Van egy viszonylag nagy parkolója,ahol elférne par autó,plusz a kis sétáló utakra is rá lehetne állítani szép autókat. Van sok WC ,étterem ,fák stb stb...http://www.obol.hu/park.html ) egy kérdést megér, de ez egy eléggé szépen kiglancolt hely, nem biztos, hogy szívesen látnak pár kerékpörgető, olajcsöpögtető autót, de utána fog járni
- Retro rajzás, Népstadion nem emlékszem erről mit beszéltünk bővebben
- Városligeti és tó meder a meder nem nagy, viszont szarul megközelíthető, rámpákon lehet lemenni, öltetett kocsik nem örülnek neki annyira, ha meg kint is és bent is, akkor nagyon ketté van vágva a dolog
- Bogár utca egyikünk sem tudta hol van helyileg, de nem nagy utcának gondoljuk, kérdés elfér e ennyi autó. viszont lehetne beszélni egy emléktábla elhelyezéséről ünnepélyes keretek közt akár rajzástól is függetlenül
- Citadella ide kért pontosabb helyet, de megemlítette, hogy műemlék és itt is aggódhat a kerület, főváros, műemlékvédelmi hivatal, meg ami még szokás

én megyek jövő csütörtökön is, mert most csak 1 órát tudtam maradni, folytatjuk tovább, nekem az is jó, ha addig itt jönnek értelmes ötletek, észrevételek és azt továbbítom, de az sem lenne  rossz, ha nem csak én képviselném a csapatot, mivel nyilván nekem is megvannak az elképzeléseim.

amúgy megtudtam pár nem publikus érdekes dolgot, szal megéri eljárni  Cool

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #364 Dátum: 2008 Október 02, 20:17:11 »

mi a bré volt?
szenyor, adj egy tocit a gyermeknek, hogy írjon beszámolót sofort.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #363 Dátum: 2008 Október 02, 19:50:59 »

na, ki van ott a közgyűlésen mondjuk egy webkamerával? közvetíthetne...  Wink Cheesy
1etertek!

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #362 Dátum: 2008 Október 02, 19:13:09 »

na, ki van ott a közgyűlésen mondjuk egy webkamerával? közvetíthetne...  Wink Cheesy
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #361 Dátum: 2008 Október 02, 12:08:39 »

nem lehet bemenni autoval...
mint lentebb irtam, megkerdeztem ott a rendezvenyekert felelos embertol. a kinti parkolo merete pedig: 300 auto
ok, én azért felvetem, de mondom, az elmúlt idők szarrágását nem olvastam

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #360 Dátum: 2008 Október 02, 11:57:19 »

a multkori volt egy otlet hogy a nepstadionban valami vezetesi palyan vagy hol is rendezhetnenk.
azt elvetettuk?

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #359 Dátum: 2008 Október 02, 11:56:31 »

mint lentebb irtam, megkerdeztem ott a rendezvenyekert felelos embertol. a kinti parkolo merete pedig: 300 auto

hat azert varjuk meg,hogy hatha az MBK elnoke mas valaszt kap,ha utana jar

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #358 Dátum: 2008 Október 02, 11:55:49 »

- Kopaszi-gát (Van egy viszonylag nagy parkolója,ahol elférne par autó,plusz a kis sétáló utakra is rá lehetne állítani szép autókat. Van sok WC ,étterem ,fák stb stb...http://www.obol.hu/park.html )

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #357 Dátum: 2008 Október 02, 11:07:45 »

ötletek:

- Hungaroring
- Porsche Buda és környéke lezárva gyorsulással, helyet biztosít a PB
- gumibogaras úsztatás mint fő attrakció, autók a rakparton vagy hajógyárin
- pest közeli zöld placcos lötyögés (váci Duna part: nagy füves terület ahol nem sajnálják a füvet, mert a Duna úgy is kiönti, fák és árnyék is van igaz nem nagy számban, vannak éttermek, de egy pecsenyesütödét, vagy bármilyen gyorskajálós büfés kocsit ki lehet kötni, Játszótér a gyerekeknek és egy 50-100 méterrel odébb egy elég nagy aszfaltos gyakorlópálya, ahol lehetne ügyességit rendezni....)
- Campona magas parkoló
- Kopaszi-gát (Van egy viszonylag nagy parkolója,ahol elférne par autó,plusz a kis sétáló utakra is rá lehetne állítani szép autókat. Van sok WC ,étterem ,fák stb stb...http://www.obol.hu/park.html )
- Retro rajzás, Népstadion
- Városligeti és tó meder
- Bogár utca
- Citadella

én ezt ma mind viszem a Szepinek és remélem megvitatjuk a jelenlévőkkel

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #356 Dátum: 2008 Október 02, 11:06:35 »

Városliget/tó meder,
Bogár utca
Citadella
köszi

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #355 Dátum: 2008 Október 02, 10:57:54 »

Városliget/tó meder,
Bogár utca
Citadella

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #354 Dátum: 2008 Október 02, 10:56:45 »

Retro Rajzas: Nepstadionkert
oks, hozzáírom, köszi

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #353 Dátum: 2008 Október 02, 10:54:28 »

ötletek visszaolvasva, kimazsolázva(kivéve az elmúlt hetek szarjából, abban nem keresem az elrejtett mazsolát...):

- Hungaroring
- pest közeli zöld placcos lötyögés (váci Duna part: nagy füves terület ahol nem sajnálják a füvet, mert a Duna úgy is kiönti, fák és árnyék is van igaz nem nagy számban, vannak éttermek, de egy pecsenyesütödét, vagy bármilyen gyorskajálós büfés kocsit ki lehet kötni, Játszótér a gyerekeknek és egy 50-100 méterrel odébb egy elég nagy aszfaltos gyakorlópálya, ahol lehetne ügyességit rendezni....)
- Campona magas parkoló

Retro Rajzas: Nepstadionkert

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #352 Dátum: 2008 Október 02, 10:44:43 »

ötletek visszaolvasva, kimazsolázva(kivéve az elmúlt hetek szarjából, abban nem keresem az elrejtett mazsolát...):

- Hungaroring
- Campona magas parkoló

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #351 Dátum: 2008 Szeptember 29, 22:56:05 »

már előző rajzáskor is felmerült, hogy mi  lenne, ha lenne gyorsulás. és a bpudás rajzáshoz is hozzá tartozott ez a rész is. és ez tszerintem nem tesz be a tököli talinak, nem sok helyen gyorsulhatnak bogarak. mondjuk a leginkább gyorsulást kívánókat szívesen látnám a rajtvonalnál is Wink

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #350 Dátum: 2008 Szeptember 29, 21:40:05 »

De bízom benne ,hogy jövőre is lesz tali,és ott leszek bárhol is lesz.

ott !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #349 Dátum: 2008 Szeptember 29, 21:36:50 »

Jó,akkor minden 15. jubileumi rajzás alkalmával van lehetöség gyorsulni.
De abban azért egyetértünk,hogy se elötte,sem utána nem volt???
Akkor is csak azért volt,mert éppen a ringen voltunk(JÓPÉZÉÉ!)
Tavaszi felvonulás volt eleinte április elsején. Humoros vetélkedőkkel tarkítva: PL: Motorbokk hajitás.Az idő múlásával lett a rajzás,ami nagyon találó. A helyszinek meg változnak,külömnböző okok miatt.PL:BS tűzeset. Legyen mindenféle verseny én támogatom. Sok munka,mert korán ott kell lenni és segíteni. A végén szemetet szedni! Egyeztetni kell a főszervezőkkel,és be lehet iktatni a programba minden új dolgot. Csak egy gyorsulási versenyhez engedély kell! Gumik és kordonok,talán mentő autó is kell! Talán 200 személy felett kötelező. Ezt ingyen nem csinálja senki! A felvonuláshoz a rendőr motorosok! 800 000Ft! Bérleti díj (közterület használat).  Aztán mondjuk,hogy drága a belépő.  Nem egyszerű ez. De bízom benne ,hogy jövőre is lesz tali,és ott leszek bárhol is lesz.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #348 Dátum: 2008 Szeptember 29, 21:02:19 »

Persze,mert a kedvedért a Szerémi utat lezárják egy puszié! Grin
De eröltesssed nyugodtan a gyorsulást a rajzáson,legfeljebb majd 2 héttel utána Tökölön rendezünk egy rajzást!
ne kéthetezzünk már  Grin
lesz az vagy 7-8 is  Tongue Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #347 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:59:36 »

De eröltesssed nyugodtan a gyorsulást a rajzáson,legfeljebb majd 2 héttel utána Tökölön rendezünk egy rajzást!
nem az en kedvemert,hanem a pobu bevallalta,ha jol hallottam...
mi az osszefugges nem ertem,de majd mindenki szavaz ahogy akar.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #346 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:46:06 »

Nem tudom.En most nem a Ringrol beszelek,hanem mondjuk a PoBu-s utcalezarasos,gyorsulos verziot.Tehat itt a penz nem kerdes.

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #345 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:43:02 »

Mar nem olvashatom
Szerintem nem zarja ki a 2 egymast.Ha van igeny itthon gyorsulasra a bogarasok koreben,akkor az el fog menni a Rajzasra is es Tokolre is gyorsulni.Ha nincs,akkor nem fogjak megszavazni,hogy olyan Rajzas legyen,ahol van gyorsulas.Van meg Gyoman meg Tatabanyan is gyorsulas,de ebbol nem hiszem,hogy a tbk-nak vagy a Kardos Ferinek baja lett volna egymassal...Nem latom az osszefuggest

na akkor befogom a továbbiakaban mert úgy látom semmi értelme

písz

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #344 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:42:00 »

A válasz benne van a kérdésedben,de ezt Te is tudod.
Nem tudom.En most nem a Ringrol beszelek,hanem mondjuk a PoBu-s utcalezarasos,gyorsulos verziot.Tehat itt a penz nem kerdes.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #343 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:40:58 »

van egy topic amit tudtommal a kevesek között te is olvashatsz .
ha néha olvasod akkor tudod hogy ott milyen munka folyik egy bizonyos találkozó szervezésével kapcsolatban
és akkor azt is tudod mi a vezérvonal ott
akkor viszont már ne is haragudj nem értem a kérdésed és az akadékoskodásod sem
Mar nem olvashatom
Szerintem nem zarja ki a 2 egymast.Ha van igeny itthon gyorsulasra a bogarasok koreben,akkor az el fog menni a Rajzasra is es Tokolre is gyorsulni.Ha nincs,akkor nem fogjak megszavazni,hogy olyan Rajzas legyen,ahol van gyorsulas.Van meg Gyoman meg Tatabanyan is gyorsulas,de ebbol nem hiszem,hogy a tbk-nak vagy a Kardos Ferinek baja lett volna egymassal...Nem latom az osszefuggest

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #342 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:35:13 »

Miert is csak 15 evente van lehetoseg gyorsulni?
Igaz,elotte sem es utana sem volt,eddig
A válasz benne van a kérdésedben,de ezt Te is tudod.

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #341 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:32:02 »

van egy topic amit tudtommal a kevesek között te is olvashatsz .
ha néha olvasod akkor tudod hogy ott milyen munka folyik egy bizonyos találkozó szervezésével kapcsolatban
és akkor azt is tudod mi a vezérvonal ott
akkor viszont már ne is haragudj nem értem a kérdésed és az akadékoskodásod sem

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #340 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:28:51 »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #339 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:19:56 »

Rajzas soha nem szolt a gyorsulasrol?
2006 Hungaroring

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #338 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:15:37 »

Én azért elöször alaposan körbejárnám a témát,véleményt csak utána mondanék.
Elöször a saját észrevételeim:
-A rajzás eddig soha nem szólt a gyorsulásról.
-A rajzás eddig soha nem volt 2 napos
-A rajzás közönségének jelentös része a fentieket nem is igényli.
-A rajzás igazi filingje eddig az elsö(évadnyitó )találkozóról szolt,felvonulással köritve.
-A rajzásnak jövöre is ezeket a szempontokat kellene kielégitenie!

Ha ezeket alaptételként elfogadjuk,akkor a rajzás nem lehet konkurenciája sem a kruznájtnak,sem a tököli talinak.
Én ugy látom,hogy a Szepi feldobott egy korrekt javaslatot,nem kis gesztust téve az aktiv bogarasok felé.
Ebbe a javaslatba beletett apait-anyait,mindent ami eszébe jutott.
De beletette a lehetöséget is,hogy legyünk ott a megbeszélésen,mondjuk el a véleményünket,ötleteinket,javaslatainkat.
Ha másképp nem,akkor végsö megoldásként ott van a sok lúd disznót győz elv,de ehhez sokan kellünk,akkor és ott,ahol eldölnek a dolgok.
Azt is megemliteném,hogy a 16 rajzás szervezése alatt(gondolok itt az eddigi összes rajzásra)elött soha nem volt ilyen magas labda feldobva nekünk,igaz akkor még nem volt ilyen "ERŐS" a Forum!
Ha ezeket figyelembe véve most nem tudunk beleszólni a rajzás szervezésébe,akkor soha!
Rajzas soha nem szolt a gyorsulasrol?
2006 Hungaroring

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #337 Dátum: 2008 Szeptember 29, 20:10:08 »

érdekes nekem ebben az ,hogy 3 éve dolgozol egy találkozón aminek az elmondások alapján valahol az egyetlen húzóereje talán a gyorsulás lenne
és azon,hogy egy gyorsulást elészerveznek 2 héttel előtte azon te fel sem háborodsz ?

na akkor én be is fogom a pofám  és bocsi
Ne veticcsémá!
Senki nem szervezett elé gyorsulást!
Csupán akartok-e a rajzáson gyorsulást,ez volt a kérdés.
Azt most 1000%-ra ki merem jelenteni,hogy a rajzás meg a gyorsulás az két különböző találkozó,tehát nem egy napon lesz!
A lényeget én ott látom,hogy most(talán)tényleg bele lehet szólni még idöben a dolgok alakulásába,ha mi is akarjuk!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #336 Dátum: 2008 Szeptember 29, 19:58:15 »

mindössze a folksandrollos tali gyorsulását bassza telibe és a Ratró mc-donácos krúznájtját a kérdéssor

szeríntem nem korrekt
Én azért elöször alaposan körbejárnám a témát,véleményt csak utána mondanék.
Elöször a saját észrevételeim:
-A rajzás eddig soha nem szólt a gyorsulásról.
-A rajzás eddig soha nem volt 2 napos
-A rajzás közönségének jelentös része a fentieket nem is igényli.
-A rajzás igazi filingje eddig az elsö(évadnyitó )találkozóról szolt,felvonulással köritve.
-A rajzásnak jövöre is ezeket a szempontokat kellene kielégitenie!

Ha ezeket alaptételként elfogadjuk,akkor a rajzás nem lehet konkurenciája sem a kruznájtnak,sem a tököli talinak.
Én ugy látom,hogy a Szepi feldobott egy korrekt javaslatot,nem kis gesztust téve az aktiv bogarasok felé.
Ebbe a javaslatba beletett apait-anyait,mindent ami eszébe jutott.
De beletette a lehetöséget is,hogy legyünk ott a megbeszélésen,mondjuk el a véleményünket,ötleteinket,javaslatainkat.
Ha másképp nem,akkor végsö megoldásként ott van a sok lúd disznót győz elv,de ehhez sokan kellünk,akkor és ott,ahol eldölnek a dolgok.
Azt is megemliteném,hogy a 16 rajzás szervezése alatt(gondolok itt az eddigi összes rajzásra)elött soha nem volt ilyen magas labda feldobva nekünk,igaz akkor még nem volt ilyen "ERŐS" a Forum!
Ha ezeket figyelembe véve most nem tudunk beleszólni a rajzás szervezésébe,akkor soha!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #335 Dátum: 2008 Szeptember 29, 19:47:44 »

a világ nem ilyen !
nem vagyok nikotinista !  alkoholista vagyok ! külömnbség
most viszont éppen nem iszom és mégis fel vagyok háborodva ezen a jellemtelen patkány féreg lenyúlós dumán
hadd legyen véleményem !

hétvégén én nem megyek vadására de a következő szabad alkalommal főznék egy jó valamit ha átjönnétek vmelyik este és akkor cigizünk amerikait  Grin

Mielott Bill beirja:
kulonbseg
 Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #334 Dátum: 2008 Szeptember 29, 19:40:35 »

Ilyen a világ. Nekem vannak ötleteim tökölre, dolgozom rajta. Gyorsulni meg úgysem tud 400 autó, max játékból. Ne aggódj annyit, inkább dohányozz kevesebbet, mert az árt. :-)))
Mikor adjam oda az amerikai cuccot?

és még kurvára fel is vagyok háborodva !
azért azt gondoljuk már végig hogy ugyan ez egy kurva szép gesztus hogy a 17.-ik alkalmával meg is kérdezzük
de hallóóóó 2 éve szervezik a tököliek a gyorsulásos tököli talit 2 héttel a rajzás utánra
és 4 éve a Robi a krúznájtot egy gyorsétteremben

minden ötlet szabadpréda ??????????

kurvára kivagyok ettől de komolyan egy jellemtelen parasztság ez a kérdés sor egy féregség !
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #333 Dátum: 2008 Szeptember 29, 18:16:04 »

Korrekt.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #332 Dátum: 2008 Szeptember 29, 14:37:46 »

Kedves Klubtagunk!
A hagyományokat megőrizve, de új utakat is keresve folytatjuk a Rajzások immár 17 éves történetét. Hamarosan innen a bogarasok.hu – ról letölthető lesz egy kérdőív, amit kitöltve kell visszaküldeni a Klub címére 2008 november 15.-ig. /Magyarországi Bogarasok Klubja Bp. 1701 Pf. 265. vagy emailben: bogarasok@bogarasok.hu  / Ez a kérdőív a DEPO 11.-dik számához (ami megjelenik: 2008. október 20.-körül) is mellékelve lesz. A beérkezett kérdőíveket kiértékeljük, az eredményeket közzé tesszük. 2008 november 29.-én, szombaton tervezett közgyűlésen pedig megvitatva a lehetőségeket és az igényeket, döntünk a 2009-es Rajzás helyszínéről és programjáról. Addig is minden javaslatot, észrevételt örömmel fogadunk, a helyszínre és a programra vonatkozóan! Legyen két napos? Legyen más városban? Legyen gyorsulási? Versenypályán, füvön, betonon, napon vagy árnyékban? Legyen felvonulás? Legyen tájékozódási verseny? Főzzünk bográcsgulyást? Menjünk gyorsétterembe? Te mit szeretnél?

A klubtagok által névvel, címmel kitöltött kérdőívek beküldői között egy kétszemélyes Wolfsburgi Automuseum Volkswagen látogatással egybekötött társas utat sorsolunk ki a 2009-es Rajzáson.

A sorsoláson részt vehetnek az MBK "RENDES TAG"-ok, és családtagjaik, akik 2008.09.30.-ig léptek be a klubba.

A sorsoláson nem vehetnek részt: az MBK vezetőségének tagjai, és családtagjaik, valamint az MBK állandó szponzorainak dolgozói és azok családtagjai.

2008 október 2.-ától minden csütörtökön megbeszélést tartunk a Lurdy Ház Stonehenge Pubban 18-órától RAJZÁS 2009 ügyben azokkal, akik érdeklődnek a téma iránt, szeretnének résztvenni a döntés előkészítésében, éreznek magukban tettrekészséget, hogy véleményt nyilvánítsanak, esetleg részt vegyenek a konkrét szervezésben, és annak előkészületeiben. Mivel több alkalomról van szó, a részvételre bármikor lehetőség nyílik. A személyes részvételen túlmenően az emailben beérkezett javaslatokat is ismertetni fogjuk. Minden megbeszélésről tájékoztatást fogunk közölni a bogarasok.hu honlapon.

Bogaras Üdvözlettel:

MBK elnöksége

Szepes Gábor elnök
Gombos Tamás alelnök
Tóth Endre alelnök

Rajzások az elműlt években:

1992 Népstadion Parkoló
1993 BS Parkoló
1994 BS Parkoló
1995 BS Parkoló
1996 BS Parkoló
1997 BS Parkoló
1998 BS Parkoló
1999 BS Parkoló
2000 Népstadion Kert
2001 Pesterzsébet Kossuth Lajos utca
2002 Pesterzsébet TESCO
2003 Pesterzsébet TESCO
2004 Pesterzsébet TESCO
2005 FAP Budapest
2006 Hungaroring ( 15.-dik Jubileumi Rajzás )
2007 Buy Way - Porsche Buda
2008 Kincsem Park - Porsche Buda

bogarasok.hu

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #331 Dátum: 2008 Szeptember 29, 13:43:54 »

nem olvasok vissza, mert fingfűrészelő faszkodás folyik itt. kérésem a következő:

dobjunk össze csütörtökig egy listát a felmerült, használható ötletekről, akkor lesz 6kor egy megbeszélés, én menni akarok és ha innen senki nem jön, az ötleteket akkoris vinném.

amire emlékszem:
- kacsaúsztítós pbudás gyorsulásos félkerületlezárós
- valamelyik üzletház emeletes parkolója
- pest közeli település zöld placcán

kicsit konkrétabbak kellenének.

köszi

Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #330 Dátum: 2008 Szeptember 28, 21:50:42 »

Hát ez a lényeg.A RÓZSADOBI BLOKÁD. Grin
BigBugot a parlamentbe.
RÓZSADOMBI
Egyébként fizessenek a gazagok!

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #329 Dátum: 2008 Szeptember 28, 21:23:49 »

hümm.. és ennek következtében most hogy is állnak azok az autók?  Evil

ennek következtében semmi bajuk nincs.
más következtében az egyik szét lett flexelve, a másik meg össze lett lapítva.

most örülsz, buzi? :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #328 Dátum: 2008 Szeptember 28, 21:18:47 »

kb 5 éven keresztül jártam a törökvészi tetejére dolgozni.
ebből 2 évig ulrichhal, 1/2 évig egy 20 ezer forintos bogárral.
simán felment bármelyik.
hümm.. és ennek következtében most hogy is állnak azok az autók?  Evil
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #327 Dátum: 2008 Szeptember 28, 21:06:43 »

igen fel lehet menni a pusztaszerin és a törökvészin is
mindkettő hosszú tartós emelkedő és nagyforgalmúak
és ha ezt esetleg bármelyiket le akarnánk védetni azzal gyakorlatilag az egész rózsadombot blokád alá vesszük
a másik 2 megközelítési lehetőség a bimbóról élesen fel kb 40% emelkedőn 50m
vagy a gáboráronon fel am szintén kb 40%-os emelkedő de kb 150m
tételezzük fel hogy egy rajzáson összegyűlik 300 autó ebből kb a fele állandó műszaki problémákkal küzd
szerínted mekkora dugó lenne amikor a gáboráronon 150 autó nem tud felmenni
meddig tartana amíg a 30-50 éves autók egyesben felmennének ?
én az elmúlt 35 évet a rózsadombon és a másodikkerben töltöttem, ismerem mint a tenyerem
tudom miről beszélek !
szvsz kivitelezhetetlen
nagyon jópofa ötlet és nekem nagyon tetszik de kivitelezhetetlen

na de nézzük akkor végig a lehetőségeket !
hogyan is lehet a rózsadombra feljutni ?
mondjuk óbudáról a szépvölgyin nem is lenne macerás a bogarak buszok kettesben 40-el gyönyörűen fel is mennének a törökvésziig szval semmi gond
de !
a kolossy téren kéne felkanyarodni ami egy konvojjal kivitelezhetetlen hacsak nem záratjuk le a bécsiutat kompletten

vagy mehetünk a szilágyierzsébet fasor felől ahol ott a gáboráron 40%-os emelkedője már taglaltam
vagy esetleg a pasaréti tér felől a kapi 40%-os emelkedőjén
vagy esetleg a margit tér felől a szerpentinen aztán az áldás utca 40 fkvőrendőrrel vagy a vérhalomtér emelkedőkkel

maradjunk annyiban viccnek is rossz

písz

kb 5 éven keresztül jártam a törökvészi tetejére dolgozni.
ebből 2 évig ulrichhal, 1/2 évig egy 20 ezer forintos bogárral.
simán felment bármelyik.

flex 'em all!
Nem elérhető bitus76

06 30 460 2831

« Hozzászólás #326 Dátum: 2008 Szeptember 28, 18:32:46 »

Hát ez a lényeg.A RÓZSADOBI BLOKÁD. Grin
BigBugot a parlamentbe.

VW 1200.1963.
Oldalak: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: