www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 15:48:37

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674424 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #405 Dátum: 2008 Október 09, 17:13:06 »

én ma nem tudok menni, belázasodtam, taknyos vagyok, stb Sad

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #404 Dátum: 2008 Október 07, 21:10:29 »

A márciusi időpontot remélem nem akarjuk erőltetni, hiszen akkor állitunk órát, ezért jobb lenne a 4-i időpont hiszen még világos lesz 16 órakor.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #403 Dátum: 2008 Október 07, 15:22:55 »

Az MBK honlapjáról:

Újabb rajzás megbeszélés   2008.10.07
RAJZÁS 2009 megbeszélés október 9. csütörtök 18.00

Tisztelt Klubtagok! 2008.10.09.-én csütörtökön ismét találkozunk a Lurdy Ház Stonehenge Pubban 18-órától RAJZÁS 2009 ügyben azokkal, akik érdeklődnek a téma iránt, szeretnének résztvenni a döntés előkészítésében, éreznek magukban tettrekészséget, hogy véleményt nyilvánítsanak, esetleg részt vegyenek a konkrét szervezésben, és annak előkészületeiben. Mivel több alkalomról van szó, a részvételre bármikor lehetőség nyílik. A személyes részvételen túlmenően az emailben beérkezett javaslatokat is ismertetni fogjuk.

A 2008. október 02.-i megbeszélésen elkészítettük azoknak a helyeknek a listáját, ahonnan ajánlatot fogunk kérni a rendezvény befogadására.

Porsche Buda a környező utcák lezárásával, Campona magas parkoló, Kopaszi-gát, Citadella, Városligeti műjégpálya és tómeder, Váci Duna part, Bogár utca Budapest, Retro Rajzás Népstadion, Euroring. A Veterán Autó és Motor c. lap legutóbbi számában megjelent egy közlemény, hogy a Praktiker áruház befogadna autós találkozót, így felvettük a kapcsolatot a VAM szerkesztőséggel. Hétvégén egy napos felderítő úton jártunk a Dunakanyarban, lehetséges helyszínt keresve a Rajzásnak.

A csütörtöki megbeszélésen áttekintettük, hogy milyen lehetőségekkel és korlátokkal rendelkezünk évadnyitó találkozónk megszervezésekor. Mindenekelőtt a hagyományok megőrzése fontos, tehát a Rajzás tavaszköszöntő, egynapos, jármű vonulással kapcsolatos jellegét szeretnénk megtartani. Emellett - figyelmbe véve a környezetünk folyamatos változását - új elemeket is be kell hozni a fő szempontok közé. A budapesti közlekedési helyzet rendkívüli romlása miatt szóba jöhet Budapest vonzáskörzetében is helyszín. Erre alkalmas lehet minden olyan terület, ahol 3-400 jármű le tud parkolni, illetve marad elég terület a járművek egymástól független mozgására, és vetélkedők lebonyolítására is. (Okulva a FAP Rajzásból, ahol a hely elég volt, csak a belső mozgással és a megközelítéssel voltak problémák) Figyelembe kell vennünk, hogy csak civil önkéntes, illetve néhány, eseti megbízással foglalkoztatható alkalmas rendezővel rendelkezünk, így a helyszíni biztosításhoz olyan partnert kell találnunk, aki rendelkezik szakmailag felkészült, megfelelő munkaerővel. (Jó példa: TESCO biztonsági szolgálat, FAP biztonsági szolgálat, Hungaroring sportbírók, pálya felügyelők) Mindenképpen szükségünk van jó infrastruktúrális lehetőségekre. Étkezés, mosdó használat, shop, tankolás jó megközelítés, szabad mozgás fontos. Célszerű vizsgálni, hogy a befogadó helyszín milyen terhelésnek lenne kitéve, tehát a környezet mennyire lát minket szívesen? Ez több okból is fontos, elsősorban a rendezvény zavartalansága, másrészt a jövőbeni megítélésünk szempontjából. A megbeszélésünk összefoglalásaként felsoroltuk a fontos paramétereket:

Időpont: Lehetséges időpontok: 2009.03.28. vagy 2009.04.04. (2009.04.11. a Húsvét miatt elvetve)

Földrajzi: Budapesten, vagy annak 50 km-es körzetében. (A felvonulások általában eleve 35-40 km hosszúak voltak, Bp határai a 0 km-től eleve 7-25 km aszerint, hogy melyik irányba hagyjuk el.)

Kapacitásbeli: legalább 3-400 jármű kényelmes befogadására alkalmas hely, jó belső mozgási lehetőséggel, tartalék területtel.

Infrastruktúrális: étkezés, mosdó, wc, tankolás, vásárlás

Technikai: Áram vételezésre alkalmas, lehetőleg szilárd betonos, jól lekeríthető

Jogszabályi: Méretünkből és működésünkből adódóan szerződéses alapon szervezett

Anyagi: Fajlagosan jó eredmény elérése, ár/érték arány, a befogadóval kölcsönös előnyök alapján. MBK tagok részére díjmentes belépéssel.

Egyéb: Előre nem látható váratlan események figyelembe vétele. Közlekedést, lebonyolítást befolyásoló tényezők.

Jelenleg az ajánlatok bekérése,lehetséges helyszínek felkeresése folyamatban van több helyről, ezek ismertetése hamarosan olvasható itt a bogarasok.hu - n.

Várunk minden érdeklődőt a csütörtöki (2008.10.09.-i megbeszélésen a Lurdy Ház Stonehenge Pubban 18-órától)

Bogaras Üdvözlettel:

MBK elnöksége

Szepes Gábor elnök
Gombos Tamás alelnök
Tóth Endre alelnök
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #402 Dátum: 2008 Október 04, 19:58:01 »

egy elite cruise-on hogy néznék ki én és az autóm  Roll Eyes
félre ne érts nem piszkálódom csak mókázom  Grin
Majd melléd állok(bammeg) oszt nem Te fox égni! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #401 Dátum: 2008 Október 04, 19:55:13 »

varunk majd mindenkit szeretettel Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető anikó

« Hozzászólás #400 Dátum: 2008 Október 04, 19:54:20 »

Én sem...
Csak akor legyen az MBK által szerveztt évzáró találkozó az utolsó az évben. Ne augusztus 20-án, vagy szeptember 2-án. Ezek után még van élet.

ratro.blog.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #399 Dátum: 2008 Október 04, 19:44:25 »

Én hivtam szepit, hogy legyen ez a z évzáró.
De azt mondta, hogy első találkozón és első szervező ember találkozóján nem lesz.
Kösz.
nemhinném, hogy sértésnek szánta. mi is elég sokat bénáztunk az első tököli talin..meg a másodikon is. majd a harmadikon evesebbet fogunk

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető anikó

« Hozzászólás #398 Dátum: 2008 Október 04, 19:42:19 »

Látjátok? Nem kell ide még egy találkozó....!
Idézet
Nem még egy találkozó kell,hanem egy igazi évzáro MBK-s találkozó!
Nem kihelyezve,párositva egy amugy is leszervezett találkozóval.
Én hivtam szepit, hogy legyen ez a z évzáró.
De azt mondta, hogy első találkozón és első szervező ember találkozóján nem lesz.
Kösz.

ratro.blog.hu
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #397 Dátum: 2008 Október 04, 19:40:39 »

miert nem mehetsz?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #396 Dátum: 2008 Október 04, 19:35:39 »

bakker ott lakom 3 km-re és nem mehetek  Undecided

miert nem mehetsz?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #395 Dátum: 2008 Október 04, 19:33:05 »

szuper.
en meg szeretnek majd egy cruise nightot a volt sunny diner-nel (most mar csak diner) jovore,ma ott ebedeltunk es kedvet kaptam hozza...
persze nem a Rajzas eloestejen,mert akkor ratro cruise night van,hanem majd egy masik idopontban, egy Elite Cruise-ot Wink
bakker ott lakom 3 km-re és nem mehetek  Undecided

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #394 Dátum: 2008 Október 04, 19:23:53 »

Látjátok? Nem kell ide még egy találkozó....!
Idézet
Nem még egy találkozó kell,hanem egy igazi évzáro MBK-s találkozó!
Nem kihelyezve,párositva egy amugy is leszervezett találkozóval.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 04, 19:26:17 írta Vagabond »

Tóth Zoltán
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #393 Dátum: 2008 Október 04, 19:20:16 »

Látjátok? Nem kell ide még egy találkozó....! Van egy nagymultú klubbunk és most már ennyivel megelégszem, bár bennem van a szervezhetnék! Nem szeretném azt, hogy egymásramutogatás lenne mert rászerveztünk valakire. A klub szervezésében tervezünk hétvégi baráti összejöveteleket majd, ezekről a megfelelő topicban értesültök majd!
De azt még mindig tartom, ha nem lesz a rajzásra megfelelő helyszín a Váci dunapart itt lesz és én (mivel a klubtársaim nevében nem beszélhetek) ha vácra esik a választás mindenben igyekszem az MBK-t segíteni és a bogarasokat szolgálni!

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #392 Dátum: 2008 Október 04, 19:14:02 »

A legutolsó fapos évzáró mikor is volt időpontra?
2006.09.16.
Nem elérhető anikó

« Hozzászólás #391 Dátum: 2008 Október 04, 19:08:13 »

2009.09.18. Péntek
Estivál, Debrecen belvárosában.
http://www.taylorssnack.hu/
Gyorsétterem, parkoló, kocsik, stb...

2009.09.19. Szombat
Festival
Programok (tervek, nem végleges semmi):
Tájékozódási verseny
Bestival (best of show vagy best of 12)
Főtengelyhajlitás (hihi)
Kacskaring
Gyorsulás (folyamatban, engedélyek, stb...)
Gyerekeknek ugrálóvár, rajzverseny, Halász Judit imitátorok koncetrjei

Ezen kivül szeretnénk külföldieket is látni a rendezvényen és nyugatról is...
Valamint meghivót kapnak a T3 klub tagjai.
Vizhűtéses autóval csak parkolón kivül lehet megállni, elkülönitve.

ratro.blog.hu
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #390 Dátum: 2008 Október 04, 18:40:41 »

Bogaras Mikulás, Karácsony, Bogárszilveszter, sőt Bogaras Vízöntő a holtszezonban, esetleg Bogaras Sítábor Evil
Jó a meglátás,de ezeket a Forumos,Terkebogos,meg egyéb szervezödéseket csak ugy csináljuk! Grin
Nem pályázunk "Év Találkozója" cimre,ezek valóban olyan buliból összehozott mini találkozók,amik azért nagyon szuper bulik tudtak lenni! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #389 Dátum: 2008 Október 04, 18:40:29 »

Annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy 2009-ben szeptember 19-én még lesz egy VW Festival Debrecenben...
szuper.
en meg szeretnek majd egy cruise nightot a volt sunny diner-nel (most mar csak diner) jovore,ma ott ebedeltunk es kedvet kaptam hozza...
persze nem a Rajzas eloestejen,mert akkor ratro cruise night van,hanem majd egy masik idopontban, egy Elite Cruise-ot Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #388 Dátum: 2008 Október 04, 18:35:22 »

Annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy 2009-ben szeptember 19-én még lesz egy VW Festival Debrecenben...
zsir!programok? Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető anikó

« Hozzászólás #387 Dátum: 2008 Október 04, 18:28:51 »

[a csatolmányt egy admin törölte]

ratro.blog.hu
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #386 Dátum: 2008 Október 04, 16:35:53 »

Akkor,ha valóban évzáró lesz!
És nem lesz utána pl egy Tatabánya,meg egy Hortobágy...
Bogaras Mikulás, Karácsony, Bogárszilveszter, sőt Bogaras Vízöntő a holtszezonban, esetleg Bogaras Sítábor Evil

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #385 Dátum: 2008 Október 04, 13:47:08 »

hű, a fapos valamikor szeptember közepén vot emlékeim szerint. de ezzel szerintem nem új találkozó jönne be, hanem két elmaradt lenne pótolva
De ha jól emlékszem, akkor hortobágy utána való hétvégén volt nem?
Igen! A szpíker még invitálta is az embereket, hogy menjenek hortobágyra egy kis levezetésre.... Smiley
De akkor jövő héten tényleg igyekszünk ott lenni és megbeszélni a dologkat!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #384 Dátum: 2008 Október 04, 13:33:54 »

Én ugy gondolom, hogy felvetésnek nem rossz rajzásnak sem, ha tényleg nincs olyan budapesti helyszín ami alkalmas erre!
Hogy egy évzáró legyen? Ez nem is hülyeség, de azzal megint ott tartunk, hogy bejött a naptárba még egy találkozó... Ennek igazán én sem örülnék, hiszen tudjuk milyen zsúfolt a szezon! Egyébként tavalyi közgyűlésen amikor megemlítettem Szepinek egy esetleges váci tali lehetőségét, akkor "felkapta a fejét" rögtön, hogy hát jó, mert ott az a nagy dunapart...
De jövő héten igyekszünk minnél többen mi is elmenni a megbeszélésre és a rajzás után leülünk Szepessel erről beszélni!
Ha egyszer még lehetőségem lesz rá és egy "lyukas hétvége" a naptárban, akkor egy Bánki találkozót szeretnék feleleveníteni.... De ez azt hiszem nem az elküvetkezendő 3 évben lesz.....
hű, a fapos valamikor szeptember közepén vot emlékeim szerint. de ezzel szerintem nem új találkozó jönne be, hanem két elmaradt lenne pótolva

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #383 Dátum: 2008 Október 04, 13:22:25 »

Én ugy gondolom, hogy felvetésnek nem rossz rajzásnak sem, ha tényleg nincs olyan budapesti helyszín ami alkalmas erre!
Hogy egy évzáró legyen? Ez nem is hülyeség, de azzal megint ott tartunk, hogy bejött a naptárba még egy találkozó... Ennek igazán én sem örülnék, hiszen tudjuk milyen zsúfolt a szezon! Egyébként tavalyi közgyűlésen amikor megemlítettem Szepinek egy esetleges váci tali lehetőségét, akkor "felkapta a fejét" rögtön, hogy hát jó, mert ott az a nagy dunapart...
De jövő héten igyekszünk minnél többen mi is elmenni a megbeszélésre és a rajzás után leülünk Szepessel erről beszélni!
Ha egyszer még lehetőségem lesz rá és egy "lyukas hétvége" a naptárban, akkor egy Bánki találkozót szeretnék feleleveníteni.... De ez azt hiszem nem az elküvetkezendő 3 évben lesz.....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #382 Dátum: 2008 Október 04, 12:35:39 »

És nem lesz utána pl egy Tatabánya,meg egy Hortobágy.
Merugye az évzáron lehet megszavazni az év találkozóját,meg az év bogarasát.
Idén meg ez valahogy nem igy müködött!
nyilván olyan időpontra kell tenni  Roll Eyes

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #381 Dátum: 2008 Október 04, 12:33:25 »

viszont évzárónak szuper lehet
És nem lesz utána pl egy Tatabánya,meg egy Hortobágy.
Merugye az évzáron lehet megszavazni az év találkozóját,meg az év bogarasát.
Idén meg ez valahogy nem igy müködött!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #380 Dátum: 2008 Október 04, 12:11:05 »

ja,ha a vaciak megszervezik..mert ugye mbk altal szervezett evzaro 3 eve nincs...
én intézném a helyükben, ha nincs rendes évzáró, majd mi csinálunk felkiáltással.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #379 Dátum: 2008 Október 04, 12:09:15 »

ja,ha a vaciak megszervezik..mert ugye mbk altal szervezett evzaro 3 eve nincs...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #378 Dátum: 2008 Október 04, 12:05:06 »

ez egy jó ötlet!
ha rajzásnak nem felel meg
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #377 Dátum: 2008 Október 04, 12:00:04 »

szerintem azert nem lenne rossz,ha lenne egy evben legalabb egy budapesti talalkozo is Roll Eyes

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #376 Dátum: 2008 Október 04, 08:23:04 »

szerintem azert nem lenne rossz,ha lenne egy evben legalabb egy budapesti talalkozo is Roll Eyes

ott a pont

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #375 Dátum: 2008 Október 04, 05:08:21 »

eldumálgattunk ketten. jó nagy a pörgés.

- gumibogaras úsztatás mint fő attrakció, autók a rakparton vagy hajógyárin jó ötletnek tartja, Bugi, rá kéne feküdni a részletekre, mennyibe kerül 1-2-1000 legyártása, mennyi idő, stb

ok utánanézek

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #374 Dátum: 2008 Október 03, 23:01:47 »

A helyszín megközelíthezőségéről annyit. hogy 2 utcán keresztül közelíthető meg a dunapart a korzóra a bejárat 2 rámpáról történhet egyik szinte egyenes az ültetetteknek a másik pedig inkább gyáriaknak való... A korzó ugy néz ki, hogy kb. 50-100-150 négyzetméteres füves placcokat olyan 2 méter széles aszfaltozott utcácskák szegélyeznek. Van egy közWC a parton, de mivel a nagy áradások alkalmával az egész területen olyan méteres viz állt ezért ez felújításra vár még, de ezt a város szerintem mihamarabb megfogja ejteni! De visszább tettem be képet amin 6 teniszpálya tisztán kivehető igy lehet viszonyítani (mégegyszer, hogy ne kelljen keresgetni)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető walaki

a drágaszágom :)

« Hozzászólás #373 Dátum: 2008 Október 03, 22:55:24 »

A helyszín megközelíthezőségéről annyit. hogy 2 utcán keresztül közelíthető meg a dunapart a korzóra a bejárat 2 rámpáról történhet egyik szinte egyenes az ültetetteknek a másik pedig inkább gyáriaknak való... A korzó ugy néz ki, hogy kb. 50-100-150 négyzetméteres füves placcokat olyan 2 méter széles aszfaltozott utcácskák szegélyeznek. Van egy közWC a parton, de mivel a nagy áradások alkalmával az egész területen olyan méteres viz állt ezért ez felújításra vár még, de ezt a város szerintem mihamarabb megfogja ejteni! De visszább tettem be képet amin 6 teniszpálya tisztán kivehető igy lehet viszonyítani (mégegyszer, hogy ne kelljen keresgetni)

Sziasztok!
Előkerestem néhány régebbi képet (tavalyi), amik Váci kirándulás alkalmával készültek, leginkább a placcról. Szerintem elég nagy ügyességi versenyek lebonyolításához. Képeket itt nézhetitek meg (baromi nagy felbontás, úgyhogy lehet kicsit lassú lesz, míg letölti): http://dserv.hu/walaki/vac/

VW 1302 (1972)
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #372 Dátum: 2008 Október 03, 20:28:30 »

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 03, 20:33:10 írta brez »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #371 Dátum: 2008 Október 03, 07:33:55 »

ha a váciakkal ugynarra a területre gondolok akkor a placc előtt megy el a bicikliút, melette meg út van, oda lehet jutni betonon
a padló meg mindenhol ugyanolyan kockázat, betonplacc és fű van, föld amiből sár legyen nem nagyon van
de majd Brez megmondja a frankót
okés, az jó lenne!

Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #370 Dátum: 2008 Október 02, 23:36:33 »

odajutni nem a nagyon közelére gondolok, hanem konkrétan a találkozó helyszínéhez. konkrétat nem tudok, ezért kérdéses. értsd ha csak 10 méter földúton lehet megközelíteni, akkor ültetett autóval nem tudsz bemenni.

az eső pedig a "padló" miatt kérdéses. dunapart=föld. föld+víz=dagonya. beton+víz=kellemetlen, de lehet mozogni. a lovi is rizikós volt

ha a váciakkal ugynarra a területre gondolok akkor a placc előtt megy el a bicikliút, melette meg út van, oda lehet jutni betonon
a padló meg mindenhol ugyanolyan kockázat, betonplacc és fű van, föld amiből sár legyen nem nagyon van
de majd Brez megmondja a frankót
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #369 Dátum: 2008 Október 02, 23:24:10 »

oda lehet e jutni rendesen----> 2 es vagy M2 es úton oda lehet jutni, mi ezzel a gond?
mi van ha esik ----> akkor Bp-en és a lehetseges többi helyen is esik, mivel mind nyitott nem értem ez mitől lenne problámásabb mint máshol

odajutni nem a nagyon közelére gondolok, hanem konkrétan a találkozó helyszínéhez. konkrétat nem tudok, ezért kérdéses. értsd ha csak 10 méter földúton lehet megközelíteni, akkor ültetett autóval nem tudsz bemenni.

az eső pedig a "padló" miatt kérdéses. dunapart=föld. föld+víz=dagonya. beton+víz=kellemetlen, de lehet mozogni. a lovi is rizikós volt

Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #368 Dátum: 2008 Október 02, 22:45:12 »

- pest közeli zöld placcos lötyögés (váci Duna part: nagy füves terület ahol nem sajnálják a füvet, mert a Duna úgy is kiönti, fák és árnyék is van igaz nem nagy számban, vannak éttermek, de egy pecsenyesütödét, vagy bármilyen gyorskajálós büfés kocsit ki lehet kötni, Játszótér a gyerekeknek és egy 50-100 méterrel odébb egy elég nagy aszfaltos gyakorlópálya, ahol lehetne ügyességit rendezni....)mint ötlet nem rossz, de kérdéses az infrastruktúra, oda lehet e jutni rendesen, mi van ha esik, stb, kell pontos hely. büféről tudna mesélni a tököli szerfezőbizottság

oda lehet e jutni rendesen----> 2 es vagy M2 es úton oda lehet jutni, mi ezzel a gond?
mi van ha esik ----> akkor Bp-en és a lehetseges többi helyen is esik, mivel mind nyitott nem értem ez mitől lenne problámásabb mint máshol
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #367 Dátum: 2008 Október 02, 21:03:47 »

mindenesetre átadtam a lentebb látható listát, első körben a válaszok:

- Hungaroring bekér árajánlatokat, plusz konzultál egyéb kisebb klubokkal, akiknek sikerült a ringen, de nem fő atrakcióként szerepelni
- Porsche Buda és környéke lezárva gyorsulással, helyet biztosít a PB PB nem biztosít a kerítésén kívül helyet, oda nekünk (értsd MBK) kell engedélyt kérni az önkormányzattól
- gumibogaras úsztatás mint fő attrakció, autók a rakparton vagy hajógyárin jó ötletnek tartja, Bugi, rá kéne feküdni a részletekre, mennyibe kerül 1-2-1000 legyártása, mennyi idő, stb
- pest közeli zöld placcos lötyögés (váci Duna part: nagy füves terület ahol nem sajnálják a füvet, mert a Duna úgy is kiönti, fák és árnyék is van igaz nem nagy számban, vannak éttermek, de egy pecsenyesütödét, vagy bármilyen gyorskajálós büfés kocsit ki lehet kötni, Játszótér a gyerekeknek és egy 50-100 méterrel odébb egy elég nagy aszfaltos gyakorlópálya, ahol lehetne ügyességit rendezni....)mint ötlet nem rossz, de kérdéses az infrastruktúra, oda lehet e jutni rendesen, mi van ha esik, stb, kell pontos hely. büféről tudna mesélni a tököli szerfezőbizottság
- Campona magas parkoló Szepinek igaza van abban, hogy ak öztes szintek április elején rohadt hideg és sötét helyek körben erős fénnyel, ha süt a nap, nem épp egy derűs rajzás. (részemről temetőben is lehet Grin )
- Kopaszi-gát (Van egy viszonylag nagy parkolója,ahol elférne par autó,plusz a kis sétáló utakra is rá lehetne állítani szép autókat. Van sok WC ,étterem ,fák stb stb...http://www.obol.hu/park.html ) egy kérdést megér, de ez egy eléggé szépen kiglancolt hely, nem biztos, hogy szívesen látnak pár kerékpörgető, olajcsöpögtető autót, de utána fog járni
- Retro rajzás, Népstadion nem emlékszem erről mit beszéltünk bővebben
- Városligeti és tó meder a meder nem nagy, viszont szarul megközelíthető, rámpákon lehet lemenni, öltetett kocsik nem örülnek neki annyira, ha meg kint is és bent is, akkor nagyon ketté van vágva a dolog
- Bogár utca egyikünk sem tudta hol van helyileg, de nem nagy utcának gondoljuk, kérdés elfér e ennyi autó. viszont lehetne beszélni egy emléktábla elhelyezéséről ünnepélyes keretek közt akár rajzástól is függetlenül
- Citadella ide kért pontosabb helyet, de megemlítette, hogy műemlék és itt is aggódhat a kerület, főváros, műemlékvédelmi hivatal, meg ami még szokás

én megyek jövő csütörtökön is, mert most csak 1 órát tudtam maradni, folytatjuk tovább, nekem az is jó, ha addig itt jönnek értelmes ötletek, észrevételek és azt továbbítom, de az sem lenne  rossz, ha nem csak én képviselném a csapatot, mivel nyilván nekem is megvannak az elképzeléseim.

amúgy megtudtam pár nem publikus érdekes dolgot, szal megéri eljárni  Cool

király, köszi, hogy ott voltál.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #366 Dátum: 2008 Október 02, 20:52:26 »

mindenesetre átadtam a lentebb látható listát, első körben a válaszok:

- Hungaroring bekér árajánlatokat, plusz konzultál egyéb kisebb klubokkal, akiknek sikerült a ringen, de nem fő atrakcióként szerepelni
- Porsche Buda és környéke lezárva gyorsulással, helyet biztosít a PB PB nem biztosít a kerítésén kívül helyet, oda nekünk (értsd MBK) kell engedélyt kérni az önkormányzattól
- Campona magas parkoló Szepinek igaza van abban, hogy ak öztes szintek április elején rohadt hideg és sötét helyek körben erős fénnyel, ha süt a nap, nem épp egy derűs rajzás. (részemről temetőben is lehet Grin )
- Kopaszi-gát (Van egy viszonylag nagy parkolója,ahol elférne par autó,plusz a kis sétáló utakra is rá lehetne állítani szép autókat. Van sok WC ,étterem ,fák stb stb...http://www.obol.hu/park.html ) egy kérdést megér, de ez egy eléggé szépen kiglancolt hely, nem biztos, hogy szívesen látnak pár kerékpörgető, olajcsöpögtető autót, de utána fog járni
- Retro rajzás, Népstadion nem emlékszem erről mit beszéltünk bővebben
- Városligeti és tó meder a meder nem nagy, viszont szarul megközelíthető, rámpákon lehet lemenni, öltetett kocsik nem örülnek neki annyira, ha meg kint is és bent is, akkor nagyon ketté van vágva a dolog
- Bogár utca egyikünk sem tudta hol van helyileg, de nem nagy utcának gondoljuk, kérdés elfér e ennyi autó. viszont lehetne beszélni egy emléktábla elhelyezéséről ünnepélyes keretek közt akár rajzástól is függetlenül
- Citadella ide kért pontosabb helyet, de megemlítette, hogy műemlék és itt is aggódhat a kerület, főváros, műemlékvédelmi hivatal, meg ami még szokás

én megyek jövő csütörtökön is, mert most csak 1 órát tudtam maradni, folytatjuk tovább, nekem az is jó, ha addig itt jönnek értelmes ötletek, észrevételek és azt továbbítom, de az sem lenne  rossz, ha nem csak én képviselném a csapatot, mivel nyilván nekem is megvannak az elképzeléseim.

amúgy megtudtam pár nem publikus érdekes dolgot, szal megéri eljárni  Cool

na,fasza,kivancsi leszek mi lesz ebbol Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: