www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 10:41:14

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 673886 alkalommal)
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #485 Dátum: 2008 Október 13, 09:55:26 »

na meg ugye a 3. EBI Wink

Azt én nem tudom, mert ott még nem voltam...de biztos.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #484 Dátum: 2008 Október 13, 09:54:07 »

Hogy?
-Apu,elmegyek moziba,éjfélkor jövök!
-Buzi!
 Grin

(csak oldottam a fezsültséget)

vasarnapi ebedkor:
-Jo etvagyat mindenkinek.
-Buzi
 Grin Grin Grin
csaladi kor Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
RNIE
« Hozzászólás #483 Dátum: 2008 Október 13, 09:52:09 »

Pityubácsi véleménye családi mondássá nemesült nálunk.   Smiley

Hogy?
-Apu,elmegyek moziba,éjfélkor jövök!
-Buzi!
 Grin

(csak oldottam a fezsültséget)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #482 Dátum: 2008 Október 13, 09:51:44 »

Ami majd megint jó lesz az a 7. DasDragDay...
na meg ugye a 3. EBI Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #481 Dátum: 2008 Október 13, 09:51:10 »

majd gondolom ide is autopalyamatrica kell(mint ahogy a Ringre,mert valszeg bogarral nem lehet orszaguton menni) Grin
egyebkent meg hatranya,hogy nem kapsz itt elemet,ha lemerul a fenykepezogeped es atm sincs szerintem. Grin Grin Wink
<beszúrt kép törölve>

És messze van, nem utazok azért ennyit, ha nem kapok ingyen söröt!! 

Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #480 Dátum: 2008 Október 13, 09:50:22 »

Sokkal előrébb tartunk, mint tavaly. A tagság anélkül nyilváníthat véleményt, hogy elmenne a közgyűlésre, mert kiderült, azt nem szeret. Van hely is, ahol megvitathatja mindenki a felmerült ötleteket, sőt, új helyszínek vetődnek fel. Kb ez a szint, ahol kellett volna tartani 2-3 éve.
Igenis a tagok döntsék el, hol legyen a Rajzás, ez most adott. Viszont a klub képviselőinek a feladata, hogy a döntéshez szükséges minden információ rendelkezésre álljon. Ez is jó úton halad. Ha mindenezek mellett sem lesz képes a tagság véleményt formálni, akkor valami nagyon nagy baj van.

egyetertek.kivancsi vagyok hanyan kuldik vissza a szavazo lapot.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #479 Dátum: 2008 Október 13, 09:49:48 »

Nekem a Rajzás és minden találkozó az autókról kell szóljon, a főtengelydobás, seggbenyalás és berúgás nem az autókról szól. Ha egy rendezvény az autókról szól, akkor minimálisan kell egy nagy parkoló, ahol normálisan lehet parkolni, el lehet férni, és nagyon jó ha van pálya és dragstrip is, meg teljesítménymérés meg show and shine. A legmesszebbről jövő már nem annyira, a legmókásabbat meg lesz*rom.
Ha a találkozó az autókról szól, akkor én utazok nem csak 600 km-t, hanem 2500-at is, jövőre is.

A Rajzás túl monstre rendezvény ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen, tehát figyelmbe kell venni a majoritás érdekeit, a minoritás (pl. én) meg otthon marad, ha nem tetszik neki. Szerintem egyszerű. A Rajzás egy évindító rendezvény, én nem értékelem túl, legyen valahol és kész.

Ami majd megint jó lesz az a 7. DasDragDay... Egy ilyen rendezvényre itthon még várni kell, de remélem már nem sokat....

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #478 Dátum: 2008 Október 13, 09:49:06 »

Sokkal előrébb tartunk, mint tavaly. A tagság anélkül nyilváníthat véleményt, hogy elmenne a közgyűlésre, mert kiderült, azt nem szeret. Van hely is, ahol megvitathatja mindenki a felmerült ötleteket, sőt, új helyszínek vetődnek fel. Kb ez a szint, ahol kellett volna tartani 2-3 éve.
Igenis a tagok döntsék el, hol legyen a Rajzás, ez most adott. Viszont a klub képviselőinek a feladata, hogy a döntéshez szükséges minden információ rendelkezésre álljon. Ez is jó úton halad. Ha mindenezek mellett sem lesz képes a tagság véleményt formálni, akkor valami nagyon nagy baj van.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #477 Dátum: 2008 Október 13, 09:48:16 »

Szervusztok!
16 éve nincsen meg a Bogaram, tag sem vagyok, és, bár mostanában egy kockabusz beszerzése a tervem, szívemben a Bogár az Bogár maradt.
Csak ezek miatt ugatok a dologba - pályán kívüliként: Monostori Erődre, mint helyszínre gomdoltatok? (www.fortmonostor.hu) Az amerikai szörnyetegeknek megfelelő ...  Grin Megközelíthető földön, vízen, tán levegőben is.
Bocs, ha netán ...

majd gondolom ide is autopalyamatrica kell(mint ahogy a Ringre,mert valszeg bogarral nem lehet orszaguton menni) Grin
egyebkent meg hatranya,hogy nem kapsz itt elemet,ha lemerul a fenykepezogeped es atm sincs szerintem. Grin Grin Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #476 Dátum: 2008 Október 13, 09:47:46 »

Csak ezek miatt ugatok a dologba - pályán kívüliként: Monostori Erődre, mint helyszínre gomdoltatok? (www.fortmonostor.hu) Az amerikai szörnyetegeknek megfelelő ...  Grin Megközelíthető földön, vízen, tán levegőben is.

...és szemben vele egészen kiváló dolgok is kaphatók, mint például barna zlaty bazant, fekete krusovice, kelt, miegymás ;-)
Nem elérhető wattafilling

« Hozzászólás #475 Dátum: 2008 Október 13, 09:41:09 »

Szervusztok!
16 éve nincsen meg a Bogaram, tag sem vagyok, és, bár mostanában egy kockabusz beszerzése a tervem, szívemben a Bogár az Bogár maradt.
Bocs, ha netán ...

Most Te fizetsz! Szeretni fogod!
www.icsekk.hu
www.dijnet.hu
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #474 Dátum: 2008 Október 13, 09:19:49 »

Halkan jegyzem meg, hogy október 18. szombat munkanap.
Gondolom ez elkerülte a figyelmüket.
De dicséretes, hogy figyelembe vettek bizonyos dolgokat, amik az elmúlt években nem volt.

Tisztelt Klubtagjaink!

Rövid beszámoló az eddig beérkezett ajánlatokról, és az október 9.-i megbeszélésen elhangzottakról: A megbeszélésen felmerült, hogy a csütörtök esti fix időpont, és helyszín helyett legyen más - pl. hétvégi - időpontban és esetleg más - pl. vidéki - helyszínen a RAJZÁS 2009 megbeszélés. Erre tekintettel az MBK javasolja a legközelebbi megbeszélés időpontjára október 18-át, szombati napot, 10-órai kezdettel. ...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #473 Dátum: 2008 Október 13, 09:18:58 »

Nem szoktam, de most nem nem érzékelem az értelmes vitát. Nem látom, hogy sikerülne újra definiálni, mit akar a társaság Rajzás címszó alatt, mit vár a Klubtól. (talán ez a könnyebbik feladat) Zavar, hogy pár ember a saját érdekei szerint kiált ki "igazságokat".

Pityubácsi véleménye családi mondássá nemesült nálunk.   Smiley Na, pá cicák.

Nem szoktál meghátrálni az értelmes vita elől!
Az állandó sírásokra nem kell reagálni. Talán észrevetted, hogy olyan beszélgetésekbe már én sem kapcsolódom be, ami nem szól semmiről, csak a szájkaratéról. De a lenti véleményemet fenntartom. Ismered a Dunántúliakat, a Gambó 15 taggal jó helyen tud a lehetőségeihez mérten igényes dolgot csinálni (nem kis munkával, önszorgalomból). Az MBK esetében minden tekintetben (idő, tapasztalat, pénz) sokszoros erőforrás áll rendelkezésre. Lehet tenni, akarni kell, csinálni. Egy darabig megy, hogy mindent megcsinálsz a főnököd helyett, amíg lehetőséged és kitartásod van. Aztán elkezd nem érdekelni, végül bedobod a törölközőt. Ezt érzem most sok embernél a klubbal kapcsolatban is.

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #472 Dátum: 2008 Október 13, 09:09:09 »

De mondanék 2 példát. Voltam tagja a Megane klubnak. Nem túl izgalmas autók, voltak, akik bőrözgették, fejlesztgették, tuningolták, lelkük rajra, ha ezt szeretik. De a társaság rendszeresen összejött, és az autók egyre kevésbé voltak fontosak, jól éreztük magunkat. jó bulik voltak, jó programokkal.

Ezért léptem ki az MBK-ból 1993-ban. Ott is csak a "buli" ment az autók helyett, azzal a pár emberrel találkozni, akiket meg érdekelt az autó, már akkor sem kelllett a nagy klubosdi. Én ettől behányok. Nem is vagyok klubtag sehol, de nem is leszek. A klubok 95%-a formális majomság, egy név mögé épített valami más. matizklub.hu

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #471 Dátum: 2008 Október 13, 09:08:35 »

Korrekt összefoglaló, sok helyen egyet értek vele. Innentől lesz izgalmas a dolog, szerintem jó ötlet a szavazás, de ahhoz MINDEN lehetséges helyszínről kell az összes információ.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #470 Dátum: 2008 Október 13, 08:57:26 »

Tisztelt Klubtagjaink!

Rövid beszámoló az eddig beérkezett ajánlatokról, és az október 9.-i megbeszélésen elhangzottakról: A megbeszélésen felmerült, hogy a csütörtök esti fix időpont, és helyszín helyett legyen más - pl. hétvégi - időpontban és esetleg más - pl. vidéki - helyszínen a RAJZÁS 2009 megbeszélés. Erre tekintettel az MBK javasolja a legközelebbi megbeszélés időpontjára október 18-át, szombati napot, 10-órai kezdettel. Helyszín: Lurdy Ház Stonehenge Pub. Egyben felkérjük bármelyik kedves klubtagunkat, hogy javasoljon a következő megbeszélés helyszínére olyan helyet és időpontot, október 20. és 26. között, amelyik lehetővé teszi azok részvételét, akik eddig az időpont és a helyszín miatt nem tudtak részt venni a megbeszéléseken. Várjuk továbbá a klubtagok javaslatát bármely lehetséges helyszínre, időpontra a RAJZÁS 2009 évadnyitóval kapcsolatban. A helyszínekre érkezett javaslatok alapján minden lehetséges partnertől ajánlatot kérünk, és azt a tagság elé terjesztjük. Elkészült a RAJZÁS 2009 szavazólap. A szavazólapot kitöltő és visszaküldő MBK RENDES tagok sorsoláson vesznek részt, amelynek fődíja egy wolfsburgi kétszemélyes társasút Automuseum Volkswagen látogatással egybekötve. (Utazásszervező: Panaco Reservations Kft / Panaco Tours)

FONTOS! A szavazáson részt vehet minden MBK RENDES TAG, aki 2008.09.30.-ig rendezte a tagdíját. A sorsoláson nem vehetnek részt: az MBK vezetősége, tisztségviselői, és azok családtagjai; az MBK támogatók, partnerek dolgozói és azok családtagjai. Minden beérkezett - névvel címmel ellátott - szavazólapot egyben nevezést a sorsolásra, visszaigazolunk levélben. Sorsolás a 2009-es RAJZÁSON! A szavazólap a 2008 október 22.-én megjelenő VW DEPO MAGAZIN Kluboldal rovatában is olvasható és kivágható lesz. A szavazólap anonim módon, vagy nem klubtag által is kitölthető és visszaküldhető - ezek a sorsoláson nem vesznek részt - külön kiértékelésük ebben az esetben is meg fog történni, természetesen a klubtagokétól elkülönített módon. A szavazólap beküldési határideje: 2008 november 15. A cím: Magyarországi Bogarasok Klubja Bp. 1701 Pf. 265. vagy bogarasok@bogarasok.hu. A szavazólap letölhető innen A szavazólap szabadon terjeszthető, de azon tartalmi, formai változást nem szabad tenni - ezesetben érvénytelenné válik a nevezés a sorsolásra. A szabadon hagyott rész rendelkezésre áll minden egyéni gondolat kifejtésére. Kérjük az is írd meg ami tetszett, azt is ami nem!

RAJZÁS 2009 lehetséges időpontja: Az eddigi észrevételek, megbeszélések alapján a három naptárilag lehetséges - hagyományokhoz igazodó - tehát április elsejéhez legközelebb lévő hétvégékből a 2009 április 4. szombati időpont látszik megfelelőnek. Március 28. időjárási szempontból nem szerencsés, az utóbbi években is a későbbi időpontok valósultak meg. Április 11. pedig Húsvétra esik. A RAJZÁS 2009 helyszínek és a beérkezett illetve kért előzetes ajánlatok: A helyszínek listája folyamatosan bővül. Tartalmazza az eddigi helyszínek és új helyszínek megkeresését is.

HUNGARORING: FOGLALT! 2009.04.04. más általi opciós foglalás van az időpontra. (A részletes ajánlat összegzése: amit 2006-ban igénybe vettünk, mai áron 5.66 M Ft. 250HUF/1EUR Fenti árak lista árak, a tájékoztatás szerint a bérleti díjak 2009-re vonatkoznak, a szolgáltatások árában azonban még 8-10%-os emelkedés várható. A gyorsulási program árát is 2006-os árral számolva, mivel az aktuális árról nincs forrás) Amennyiben a foglalást fenntartják, akkor itt csak más időpont jöhet szóba. A helyszínt ismerjük, és a helyszínen is ismerik milyen az, amikor a bogarasok rajzanak. Autópálya matrica kötelező!

EURORING: FOGLALHATÓ! 2009.04.04. (A részletes ajánlat összegzése: 3.4 M Ft. (Érdekesség: a pálya alap bérleti díja magasabb, mint a Hungaroringé) Időpont szabad. Helyszín ismeretlen. Megközelítés az M5-ös autópálya 52 km lehajtónál. Autópálya matrica kötelező!

VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA: AJÁNLATKÉRÉS KIKÜLDVE! 2009.04.04. Visszajelzésre várunk. Új helyszín. Részben ismert, korábban a BMW 1962 klub szervezett jég rallyt, továbbá a Mátra600 veteránautós "Jégtánc Prológ" volt ezen a helyszínen. 12.000 m2, történelmi környezetben, a város egyik legszebb részén. Járművel a pályára be és kijutás kissé nehézkes, nem autós rendezvényekre tervezték.

CAMPONA: RÉSZBEN FOGLALHATÓ! 2009.04.04. Szóbeli tájékoztatás szerint három parkoló szelvény jöhet szóba. A bevásárló központ előtti rész, de erre opciós pályázat van kiadva, a bevásárlóközpont tulajdonosai által, állandó hasznosításra. Vélhetően fél év alatt kiadásra kerül. A bevásárlóközpont mögötti többszintes parkoló második és legfelső szintje részben kibérelhető. A középső szinten egy rész egy márkakereskedő (nem VW) által tárolt járművekkel lefoglalva: 20-30 autó. A felső szinten a bevásárlóközpontban működő elektronikai nagyáruház vásárlói parkolót kíván fenntartani magának. Helyszín részben ismert. Veterán börze, és számos kisebb márkaklub találkozó került itt megrendezésre. A bérleti díj 180 e Ft / szelvény.

PORSCHE BUDA: VÁRNAK MINKET! 2009.04.04. Az eddigi évek megszokott gyakorlatán túlmenően a Porsche Buda 2009-ben is otthont adna a Rajzás 2009-lebonyolításának. A teljes rendezvény helyigénye meghaladja a PoBu telephely nagyságát, emiatt a környező utcák lezárása lenne szükséges. Hauszmann utca, Prielle Kornélia utca. A Szerémi út részleges lezárása kérdéses, mivel a szombati forgalom még délelőtt igen erős. Megbeszélés a PoBu képviselőivel október 13.-ával kezdődő héten.

KINCSEM PARK: SZÍVESEN LÁTNAK! 2009.04.04. A 2008-as rendezvényt követően a Kincsem Park részéről kifejeték, hogy szívesen látnak minket a jövőben is. A Kincsem Park eladása, és az azzal kapcsolatos jövőbeni események a fogadókészséget befolyásolhatják. Ajánlat: hasonló feltételekkel, mint "tavaly", tehát 2008-ban.

PRAKTIKER: NYILVÁNOS FELAJÁNLÁS ALAPJÁN! 2009.04.04. A Veterán Autó és Motor közleménye alapján. Ajánlatkérés kiküldve. Helyszín ismeretlen.

KOPASZI-GÁT: KERESSÜK A KAPCSOLATFELVÉTELT! 2009.04.04. Amit tudunk: a hely gyönyörű! Parkolás csak kívül, járművel behajtás nem lehetséges. Parkoló nagysága kérdéses, elférünk-e egyáltalán. Eredmény október 13.-ával kezdődő héten.

TESCO; BUY_WAY; FAP: EGYELŐRE NEM KÉRTÜNK AJÁNLATOT! 2009.04.04. A korábbi nagy helyszínekre egyelőre nem kértünk ajánlatot, mivel egy-egy esettől eltekintve nem jeleztek a klubtagok ilyen irányú igényt. A TESCO-nál 2004-ben voltunk, azóta már az ACCH sem tart ott rendezvényt. BUY-WAY-nál 2007-ban voltunk, jól zártuk az együttműködést, folytatásról nem esett szó. Mindkét helyszín - és az összes bevásárlóközpont - remek megközelítéssel, kitűnő infrastruktúrával rendelkezik, ami remekül kihasználható a Rajzás résztvevők által. Pl. elem kell a fényképezőgépedbe? Étteremben ennél, vagy gyorsbüfében, vagy csak vannél egy kiflit? Kulturált WC, benzinkút, ATM, parkosított rendezett környezet. Hátrány viszont a globalista kommerciális betonpavilonos ha úgy tetszik gazdaságos környezet, és meg kell osztanunk a vásárlókkal is a parkolóhelyet. FAP: sajnos a FAP 2005-ben kicsinek bizonyult, bár az előzetesen megadott befogadóképesség elméletileg megvolt, de a járművek belső mozgása, és a hely megközelítése problémás egy ilyen nagyságrendű rendezvény megtartásánál. Az őszi FAP-MBK évzáró 2007-ben pedig azért maradt el, mert a korábbitól eltérően bérleti díjat kívánt a partner kérni, amelynek mértéke nagyságrendileg kétszerese volt, mintha minden résztvevő járműre befizettük volna a szombati szabadjegyet. Inkább jelzés értékűnek vettük az ajánlatot.

BS PARKOLÓ - NÉPSTADION RETRO RAJZÁS: 2009.04.04. 1999-ben a leégett Budapest Sportcsarnok újjáépítése során a parkolót elfoglalták az építtetők. Azóta a Zuglói Önkormányzattal megszakadtak a kapcsolatok. 2000-ben a Népstadion Kert adott otthont a Rajzásnak, a helyszínt az akkor média támogatónk a Rádió Bridge és a WELL PR ügynökség jóvoltából kaptuk meg. A Népstadion és Intézményeivel azóta nincs kapcsolatunk. A lehetőséget mindenképpen vizsgálni fogjuk. 2007-ben Klubunk megkereste a Budapest Aréna rendezvényekért felelős illetékesét azzal a kéréssel, hogy az Aréna tető parkolójában - amely alkalmas akár 5-600 jármű befogadására is - lehetne-e találkozót tartani. A statikus szakértői vélemény szerint a tető nem bír el ilyen nagy terhelést.

DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM: RÉSZBEN MÁR TÁRGYALUNK, RÉSZBEN KERESSÜK A KAPCSOLATFELVÉTELT: 2009.04.04. Több alkalommal jártuk végig az elmúlt napokban a térséget. Fenti városok mindegyike alkalmas találkozó megtartására, továbbá a 11-es út Duna melletti festői szépségű része is vonzó. Számos izgalmas útszakasz is van, pl. a visegrádi Fellegvárba vezető szerpentin. (Itt hegyi felfutó Rally-kat is tartottak) a váci Duna part, vagy az esztergomi Bazilika előtti parkoló, a környező füves területekkel. Lehetséges lenne egy egész napos vonulás - rajzás - is, két három nagyobb megállással, programokkal, és több kisebb települést érintve, egy nagyon szép útvonalat bejárni. A lehetőségek számba vétele több időt igényel. A térségben több veteránautós rendezvény is van, így a különleges járművek megjelenése, nem szokatlan. Számunkra teljesen eddig ismeretlen kockázat léphet be: az árvíz. Az árterületek közelében lévő programoknál vizsgálandó.

BOGÁR-ÚSZTATÁS A DUNÁN: LEHETSÉGES RÉSZ-PROGRAM. 2009.04.04. Egy hagyomány átvétele, érdekes, teljesen új eseménye lehet egy rajzásnak.

CITADELLA: KERESSÜK A KAPCSOLATOT. 2009.04.04. Egy felvetődött helyszín. Műemlék terület, idegenforgalmilag kiemelt hely. Járművek mozgása korlátozott.

BOGÁR UTCA BUDAPEST: LEHETSÉGES RÉSZ-PROGRAM. 2009.04.04. Lehetséges rész-program. Esetleg egy emléktábla felállítása, felavatása, csak azt kellene megvitatni, hogy viccesen vagy komolyan képzeljük el a dolgot.

FELVONULÁSI TÉR: AJÁNLAT KÉRÉS A 13-ÁVAL KEZDŐDŐ HÉTEN. 2009.04.04. A terület a Fővárosi Önkormányzaté. A terület bérleti díja jogszabályban rögzített, kiemelt közterület. Amennyiben nonprofit módon vennénk igénybe, akkor a támogatóink nem jelenhetnek meg rajta. pl. Porsche Hungaria, Coca-Cola. Ez egy immár 10 éves hagyomány megszakadását jelentené. Ha kereskedelmi jelleggel béreljük a területet, az pedig sokszorosa, a nonprofitnak. Infrastruktúrát biztosítani kell. Áram, WC, Büfé, mosdó stb. A parkoló jelenleg szelvényekre van osztva a Hősök Tere felőli részen állandó kiállítások vannak.

KÖZLEKEDÉSI MÚZEUM ELŐTTI SÉTÁNY: AJÁNLAT KÉRÉS A 13-ÁVAL KEZDŐDŐ HÉTEN: 2009.04.04. Lehetséges helyszín, a maga sajátosságaival. Otthont ad a május 1.-i kelet-európai találkozónak. Két sorban az út szélén tudnak parkolni az autók, közöttük egy autónyi haladásra alkalmas hely marad, így csak szakaszosan lezárható. Kb 400 m hosszan elnyúló íves útszakasz, amelynek végén már járműveknek számára lezárt terület van. Hétvégi időpontban a Közlekedési Múzeum felőli oldalon a nagy városligeti forgalom miatt idegen autók beállása rendszeres. Infrastruktúra részben megoldott. A helyszín nagyon szép környezteben van, megközelítés jó, de időnként korlátozott a nagy forgalom miatt. Nem minden résztvevő férne be biztosan járművel.

A lehetséges helyszínek listája még bővülhet. A beérkező információkat folyamatosan értékeljük, és közzé tesszük itt a bogarasok.hu-n. A feltüntetett ajánlati árak mindenhol BRUTTÓ lista árak és egy teljes napra vonatkoznak. (Egyesületünk mentes az ÁFA alól, így nem tudunk visszaigényelni ÁFA-t)

Egyesületünk felkérést kapott a Volkswagen magyarországi importőrétől a Porsche Hungaria-tól, egy 2009 szeptemberében megrendezendő nagyszabású VW Találkozón történő együttműködésre. A további részletek október végén, november elején várhatóak. Örömmel vettük a hírt, mert az MBK évadzáró kérdését megnyugtatóan tudnánk rendezni.
MBK elnöksége

Szepes Gábor elnök
Gombos Tamás alelnök
Tóth Endre alelnök

Szavazolap:
http://www.bogarasok.hu/n.gene/n.files/RAJZ%C3%81S_2009_SZAVAZ%C3%93LAP.xls
www.bogarasok.hu
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 13, 09:00:36 írta Aircult »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #469 Dátum: 2008 Október 13, 08:46:47 »

Nem elég, hogy közvetlen rászervezték a cruise night-ot?

az de szep mondat Shocked

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #468 Dátum: 2008 Október 13, 08:20:08 »

Nem szoktál meghátrálni az értelmes vita elől!
Az állandó sírásokra nem kell reagálni. Talán észrevetted, hogy olyan beszélgetésekbe már én sem kapcsolódom be, ami nem szól semmiről, csak a szájkaratéról. De a lenti véleményemet fenntartom. Ismered a Dunántúliakat, a Gambó 15 taggal jó helyen tud a lehetőségeihez mérten igényes dolgot csinálni (nem kis munkával, önszorgalomból). Az MBK esetében minden tekintetben (idő, tapasztalat, pénz) sokszoros erőforrás áll rendelkezésre. Lehet tenni, akarni kell, csinálni. Egy darabig megy, hogy mindent megcsinálsz a főnököd helyett, amíg lehetőséged és kitartásod van. Aztán elkezd nem érdekelni, végül bedobod a törölközőt. Ezt érzem most sok embernél a klubbal kapcsolatban is.

Néhány anomáliára szerettem volna felhíni a figyelmet. Az egyik oldal folyamatosan terítéken van - ez helyes. Pár ember pedig olyan dolgokat erőltet, ami a többségnek érdektelen - ez nem helyes. Nem vagyok demagóg, de itt egyesek a földhöz verték magukat, mikor az ország másik felén egy időbe tettek egy találkozót. Egyszer jó egy multi parkolója másszor nem. Most Pityubácsi véleményén vagyok. Azt hiszem, jól meg lesztek nélkülem.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 13, 08:24:20 írta stonemen »
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #467 Dátum: 2008 Október 13, 08:18:44 »

Most Pityubácsi véleményén vagyok. Azt hiszem, jól meg lesztek nélkülem.

???
milyen véleményem volt?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #466 Dátum: 2008 Október 13, 08:04:39 »

Néhány anomáliára szerettem volna felhíni a figyelmet. Az egyik oldal folyamatosan terítéken van - ez helyes. Pár ember pedig olyan dolgokat erőltet, ami a többségnek érdektelen - ez nem helyes. Nem vagyok demagóg, de itt egyesek a földhöz verték magukat, mikor az ország másik felén egy időbe tettek egy találkozót. Egyszer jó egy multi parkolója másszor nem. Most Pityubácsi véleményén vagyok. Azt hiszem, jól meg lesztek nélkülem.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #465 Dátum: 2008 Október 13, 05:22:15 »

Azon gondolkodom, hogy ezt most viccből írtad, vagy komolyan.
Egy nagy klub (mert a Bogaras az) igenis szervezzen egy színvonalas eseményt egy évben. Ez a dolga, meg az érdekképviselet, és a biztosítás. Igen, fejlődik a világ, többet szeretnénk, mint 15 éve, de azt hiszem, a klub méretéből adódóan a lehetőségeink is mások. Dolgozni, szervezni kell, és egyszer egy évben nagyot alkotni. Egy ideig jó móka, hogy a biztosítás behozza úgyis a tagokat, de már közel sem egyedi. Pörögni kell, csinálni, hogy a klubtagok találjanak valamit az asztalon, amit a választott vezetőjük tett le oda. Ahogy Te is haladsz előre az életpályádon, egyre igényesebb dolgokat próbálsz megvalósítani, mert anyagi lehetőségeid és élettapasztalatod alapján megteheted. Ezt várnánk el a klubtól is.
Ne hasonlítsuk a krúzt a rajzáshoz. Alma és körte. Az elsőnél egy magánember saját szorgalomból, némi anyagi támogatással épített valamit, a másik pedig egy főállású (vagy mellék, de fizetett) klubelnök által akár több millió forintból megszervezhető találkozó. Mind az időráfordítási, mind az anyagi lehetőségeit lehetetlen összemérni.

Tedd azt. A Rajzáson az ottlét, a beszélgetés, és a nézegetés a program. Aki a NET-en el tudja ezeket intézni tegye meg. Nem tudom miért akartok egy monstre óriás rendezvényt csinálni belőle. Nem elég, hogy közvetlen rászervezték a cruise night-ot? Lassan el is maradhat, mindenki elképzeli otthon, iszik egy sört és vesz valami bigyót a kocsijához.
A Rajzás elsősorban a nem fórumozóknak érdekes, mert itt már mindent benyálaztunk kétszer.

« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 13, 05:24:14 írta stonemen »
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #464 Dátum: 2008 Október 13, 00:00:56 »

Nem elég, hogy közvetlen rászervezték a cruise night-ot?

de, elég, mert van végre megint egy olyan évadnyitó összeröff, ahol lehet beszélgetni a régnemlátott arcokkal, meg lehet nézni az időközben elkészült gépeket, és főleg jó hangulat van mindenféle felhangok és szarakodások nélkül.

(szóval a ratro kábé tökegyedül, 200 km távolságból többet ér, mint a nemmondommegkik ezzel a nagy baszott szerveződissel együtt.)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #463 Dátum: 2008 Október 12, 23:56:39 »

Egyszerű: nem kell feljönni. A fórumon pörög 30 ember, ebből 10 szenveleg a Rajzáson. A maradék 250 meg egész jól elvan, és leszarja ami itt van. A Rajzás nem "program" volt, hanem az első találkozó, ahol mindenki "bemutatta" a bogarát, és beszélgetett az ismerőseivel. Azóta sokat változott a világ, pl. turistaként lehet menni a világűrbe. Nem is értem miért nem ott akarjátok rendezni.

nem magóg ez a szöveg véletlenül?

de.
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #462 Dátum: 2008 Október 12, 23:38:08 »

Na igen...
De szívesen felmennék az első találkozóra.
Viszont, ha nincs olyan program, ami megfog, akkor elkezdek mérlegelni...
És lehet, hogy a 20000-ből veszek egy bambuszpolcot (már van, csak nem jutott más az eszembe).
Én nem tudom, ki miért jár találkozókra. Kinek mi az, amiért "ÉRDEMES" eljönni. Lehet szép, vagy érdekes dolgokat látni, de lehetne pl. csak úgy egy jót bulizni részben hasonló érdeklődési körű emberekkel. Hogy ezért megéri-e 20 ezret kipengetni, azt nem tudom, mert én spec. személyesen nagyon keveset ismerek közületek. De mondanék 2 példát. Voltam tagja a Megane klubnak. Nem túl izgalmas autók, voltak, akik bőrözgették, fejlesztgették, tuningolták, lelkük rajra, ha ezt szeretik. De a társaság rendszeresen összejött, és az autók egyre kevésbé voltak fontosak, jól éreztük magunkat. jó bulik voltak, jó programokkal. A másik eset: 2008-s Rajzás után néhányan (nem is kevesen) bementünk a Hudák Misihez, egy jót bográcsoztunk, dumáltunk, )nem igazán volt üzletelés bár hivatalosan nyitva volt a bolt, ha vki akart vmit). A Rajzások ás találkozók sokszor másról sem szólnak, mint a csencselésről, holott erre itt van az alkatrészes topic. A hangulat rajtunk múlik, hogy jól érezük magunkat, ahhoz nem kell showműsor, cirkusz, hókuszpókusz, füst meg fények. Akkor a helyszín sem annyira kardinális kérdés.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #461 Dátum: 2008 Október 12, 22:54:32 »

Tedd azt. A Rajzáson az ottlét, a beszélgetés, és a nézegetés a program. Aki a NET-en el tudja ezeket intézni tegye meg. Nem tudom miért akartok egy monstre óriás rendezvényt csinálni belőle. Nem elég, hogy közvetlen rászervezték a cruise night-ot? Lassan el is maradhat, mindenki elképzeli otthon, iszik egy sört és vesz valami bigyót a kocsijához.
A Rajzás elsősorban a nem fórumozóknak érdekes, mert itt már mindent benyálaztunk kétszer.

És lehet, hogy a 20000-ből veszek egy bambuszpolcot (már van, csak nem jutott más az eszembe).
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #460 Dátum: 2008 Október 12, 22:39:34 »

Egyszerű: nem kell feljönni. A fórumon pörög 30 ember, ebből 10 szenveleg a Rajzáson. A maradék 250 meg egész jól elvan, és leszarja ami itt van. A Rajzás nem "program" volt, hanem az első találkozó, ahol mindenki "bemutatta" a bogarát, és beszélgetett az ismerőseivel. Azóta sokat változott a világ, pl. turistaként lehet menni a világűrbe. Nem is értem miért nem ott akarjátok rendezni.

Na igen...
De szívesen felmennék az első találkozóra.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #459 Dátum: 2008 Október 12, 22:20:51 »

na szep jovo..hanyan is voltak pl a Ringen a Rajzason es hanyan a Kincsem parkban?
Ez a kilatas?
Iden is kibirtam Rajzas nelkul,akkor jovore is ki fogom,ha ilyen a tendencia es nem azert, mert nem az urben lesz anettkaval...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #458 Dátum: 2008 Október 12, 22:11:32 »

És valami nagyot kellene most alkotni, hogy a Rajzás "visszacsábítsa" az embereket.

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #457 Dátum: 2008 Október 12, 21:56:36 »

Más kérdés, hogy a Buy-Wayes nekem nagyon tetszett, akkor voltam először találkozón.
Nagyon jól éreztem magam, és amikor meglett a bogárka, vártam a tavaszt, hogy mehessek.
De ez az idei elég nagy kaka volt.
És biztosan vannak más vidékiek, akik hasonlóan gondolkoznak.
És valami nagyot kellene most alkotni, hogy a Rajzás "visszacsábítsa" az embereket.
Mert mondjuk, ha itt lenne Debrecenben, akkor ha csak 3 ember menne ki, akkor is elnéznék, de azt meggondolom, hogy miért utazok 600km-t...

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #456 Dátum: 2008 Október 12, 21:52:35 »

Ha a praktikerben lenne a következő,valszeg akkor is kimennék és jót dumálnék Pézsével.

Igen, de én lehet meggondolom, hogy felbogarazok-e Debrecenből 20000ért, azért, hogy lássak egy parkolóban 500 bogarat, amiből kb 10 jelent újdonságot...

RNIE
« Hozzászólás #455 Dátum: 2008 Október 12, 11:32:09 »

Igenis sokat jelent. Le merted írni!   Wink

Ha a praktikerben lenne a következő,valszeg akkor is kimennék és jót dumálnék Pézsével.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #454 Dátum: 2008 Október 12, 11:05:38 »

Igenis sokat jelent. Le merted írni!   Wink

nem sokat jelent,de nekem pl a bájvéjjel nem volt gondom
RNIE
« Hozzászólás #453 Dátum: 2008 Október 12, 10:53:42 »

nem sokat jelent,de nekem pl a bájvéjjel nem volt gondom
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #452 Dátum: 2008 Október 12, 10:50:07 »

Hát ez az. Van itt pár nyafogó, örök elégedetlen. Egyébként meg 300 ember jól érzi magát. A baj az, hogy elég pár embernek beleköpni a kondérba, és oda az egész. Lehet klubot, találkozót, bármit csinálni.

Egy kicsit mintha elkanyarodtatok volna a topik témájától.

Már most mondjátok, hogy büdös a szar, pedig még meg sem tojták.   Grin
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #451 Dátum: 2008 Október 12, 10:22:52 »

Egy kicsit mintha elkanyarodtatok volna a topik témájától.

Már most mondjátok, hogy büdös a szar, pedig még meg sem tojták.   Grin

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #450 Dátum: 2008 Október 12, 10:10:50 »

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #449 Dátum: 2008 Október 12, 10:09:58 »

És még mielőtt itt egyéni vélemények alapján beskatujáznánk bármilyen helyszínt, vagy vezetőséget, én kiváncsian várom a közvéleménykutatás végeredményét! Elég kecsegtető a nyeremény így szerintem sokan visszafogják küldeni....
Az igazi visszajelzés az lesz nem pedig itt a 20-30 ember véleménye.
Ha úgy alakul én elfogadom a többség akaratát és ezzel remélem nem leszek egyedül......

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #448 Dátum: 2008 Október 12, 10:08:12 »

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #447 Dátum: 2008 Október 12, 10:00:14 »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #446 Dátum: 2008 Október 12, 09:55:45 »

Mit célozgatsz? Te talán tudod?

hat azon a kozgyulesen,amin ott voltam,celoztak ra,hogy miert,ugyanis akkor mondtak le
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 12, 09:58:09 írta Aircult »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: