www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 14:40:44

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674354 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #605 Dátum: 2008 Október 15, 20:23:57 »

El kell jönni, és elolvasni. Amit mondtok, sok igazság van benne, de csinálni kell, nem írogatni. Az meg nagy magyar átok, hogy szívesen pusztítjuk azt ami van, ahelyett, hogy csinálnánk egy jobbat. Én inkább ennek lennék híve.

miértis kéne elmennem elolvasni amikor 30 forint kipostázni
arról nem beszélve hogy pl bele lehetne tenni a befizetésre búzdító borítékba ami nekem pl tegnap jött meg
ja és egy újdonság !
ímél ingyen !

na ez parasztság volt belátom

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #604 Dátum: 2008 Október 15, 20:22:27 »

mármegbocsáss de ha nem csak elhadarva lenne egy 4-7 klubtag előtt a költségvetés hanem mondjuk mindenkinek kipostázva akkor fel sem merülne
drága a posta ?
miért kapom idén a harmadik klubtagsági kártyámat ?
számszerínt 2252,2253,3111
lefotózzam ?
ez mennyibe került ?
és mégegyszer elnézést minden érintettől
Nem tudom ki hogy van vele,de én már megkaptam a csekket a jövö évi rendes tagdij befizetésére.
Csak azt nem tudom,ill sejtem,hogy miért a biztositó Boritékjában érkezett?
Na ebbe a boritékba sokminden belefér(hetett)volna!

Tóth Zoltán
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #603 Dátum: 2008 Október 15, 20:21:31 »

Nem szoktam más gatyáját magamra venni Smiley

az agentprovocateur-ért pedig elnézést
nem gondoltam vagyis remélem hogy  nem vetted magadra
mert még csak nem is neked szólt
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #602 Dátum: 2008 Október 15, 20:20:36 »

El kell jönni, és elolvasni. Amit mondtok, sok igazság van benne, de csinálni kell, nem írogatni. Az meg nagy magyar átok, hogy szívesen pusztítjuk azt ami van, ahelyett, hogy csinálnánk egy jobbat. Én inkább ennek lennék híve.

mármegbocsáss de ha nem csak elhadarva lenne egy 4-7 klubtag előtt a költségvetés hanem mondjuk mindenkinek kipostázva akkor fel sem merülne
drága a posta ?
lefotózzam ?
ez mennyibe került ?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #601 Dátum: 2008 Október 15, 20:19:50 »

drága a posta ?
lefotózzam ?
ez mennyibe került ?
az agentprovocateur-ért pedig elnézést
nem gondoltam vagyis remélem hogy  nem vetted magadra
mert még csak nem is neked szólt

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #600 Dátum: 2008 Október 15, 20:16:26 »

Okos ügyes szépfiúk. Csináljatok másik, jobb klubot. Azt hiszem, a cégbíróság még működik.
drága a posta ?
lefotózzam ?
ez mennyibe került ?

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #599 Dátum: 2008 Október 15, 20:07:08 »

Okos ügyes szépfiúk. Csináljatok másik, jobb klubot. Azt hiszem, a cégbíróság még működik.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #598 Dátum: 2008 Október 15, 19:02:52 »

vannakitten azsonprovokatőrök netán ?
akkor vagy ne olvassák vagy ne válaszoljanak kérem !

segítene nekem valaki mert a matek nem az erősségem mint annyi más sem

hány klúbtag van ?
40 éves proliként egyedül hoztam 600.000.- értékben szponzort és a társaim meg még nemtudommennyit a tököli találkozóra kb 10 telefonnal és összesen 20-30 óra utánajárással
egy klub ezt miért is ne tudná 10x hatékonyabban mint én ?
az akkor mennyiis ?
szeríntem abból plusz egy kis klubpénzből a mariahilferen is lehetne rajzás ingyenes üzemanyagbónokkal

huuu már megint mekkora faszságot írtam

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #597 Dátum: 2008 Október 15, 18:44:17 »

Ahogy mostanában nézem SZG-t legnagyobb része kajára ment Evil  Evil
nyád kenyerit  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

RNIE
« Hozzászólás #596 Dátum: 2008 Október 15, 18:15:12 »

egyébként nem értem hol a gond ha ezt fel akarod vállalni.elmész az összes helyszínre,mindenhonnan összegyűjtöd az anyagi vonzatokat,tájékozódsz a klub lehetőségeiről és hogy mit tud nyújtani,utánna evvel tudsz menni szponzort keresni,aztán beírod ide és lehet szavazni
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #595 Dátum: 2008 Október 15, 18:12:30 »

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #594 Dátum: 2008 Október 15, 18:03:36 »

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #593 Dátum: 2008 Október 15, 17:41:46 »

Viszont ha sose próbálja senki

ha esetleg, csak úgy véletlenül, kivételesen elolvasnád, amit írtam... sokan próbálták már, lelkes fiatalok, köztiszteletben álló régi bogarasok, egyes szakterületek hozzáértői...
1303LS
« Hozzászólás #592 Dátum: 2008 Október 15, 17:19:14 »

Viszont ha sose próbálja senki, akkor neked lesz igazad.
Szóval én támogatom az elmozdulás minden formáját, persze ha jó irányba történik.
Ezt meg csak úgy:
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #591 Dátum: 2008 Október 15, 17:09:52 »

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #590 Dátum: 2008 Október 15, 16:58:15 »

ismét egy szép példa arról, hogy mennyire nincs fogalmad semmiről...

1. én már akkor is klubtag voltam, amikor te még a csattogószárnyú lepkét tologattad az óvodában
2. nem véletlen, hogy jó ideje nem vagyok az, sok oka van annak.
3. sőt, egy időben elég komolyan felmerült, hogy vállaljak vezető tisztséget
4. kicsit sem véletlen, hogy végülis nem vállaltam.
5. láttam én már jónéhány dokumentumot, és volt néhány, amit viszont nem láttam. mások is így voltak ezzel.
6. mindazonáltal eléggé benne vagyok a biztosítási szakmában, és én például pontosan tudom azt is, hogy mondjuk az első biztosítótól hogyan és miért rúgták ki a klubot (az mbk-t, mert más klubok azóta is vidáman ott vannak). te valószínűleg még azt se tudod, hogy volt első biztosító.
7. szinte a legelső rajzástól kedve ott voltam mindegyiken, egészen a ringes rajzásig (azóta nem), úgyhogy volt időm megfigyelni a dolgok alakulását és változását.
8. szerveztem már én is néhány találkozót, meg a szponzori oldalon is álltam már, úgyhogy van némi fogalmam a dolgok menetéről -kicsit sem úgy mennek, mint ahogy te azt elképzeled, vagy ahogy valaki azt beetette neked.

ennél konkrétabb dolgokat pedig még véletlenül se fogok leírni, mivel engem már perelt be a klubelnök, olyan dologért, amit nem is én követtem el. úgyhogy van ha még kérdésed, akkor nyugodtan tartsd magadban, mert úgysem válaszolok rá.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #589 Dátum: 2008 Október 15, 16:07:28 »

Engem elkönyvelhetsz "fogalmadsincsnek" (nem nagyon érdekel), de neked elég nehezen lehet fogalmad valamiről is hiszen nem vagy klubtag, ergo nem jársz közgyűlésre, sem megbeszélésre, de itélkezel rajzások fölött, MBK fölött, Szepes fölött...
Nem haragszol meg ha azt mondom, hogy valójában neked még annyi fogalmad sincs a jelenlegi helyzetről mint nekem!?

ismét egy szép példa arról, hogy mennyire nincs fogalmad semmiről...

1. én már akkor is klubtag voltam, amikor te még a csattogószárnyú lepkét tologattad az óvodában
2. nem véletlen, hogy jó ideje nem vagyok az, sok oka van annak.
3. sőt, egy időben elég komolyan felmerült, hogy vállaljak vezető tisztséget
4. kicsit sem véletlen, hogy végülis nem vállaltam.
5. láttam én már jónéhány dokumentumot, és volt néhány, amit viszont nem láttam. mások is így voltak ezzel.
6. mindazonáltal eléggé benne vagyok a biztosítási szakmában, és én például pontosan tudom azt is, hogy mondjuk az első biztosítótól hogyan és miért rúgták ki a klubot (az mbk-t, mert más klubok azóta is vidáman ott vannak). te valószínűleg még azt se tudod, hogy volt első biztosító.
7. szinte a legelső rajzástól kedve ott voltam mindegyiken, egészen a ringes rajzásig (azóta nem), úgyhogy volt időm megfigyelni a dolgok alakulását és változását.
8. szerveztem már én is néhány találkozót, meg a szponzori oldalon is álltam már, úgyhogy van némi fogalmam a dolgok menetéről -kicsit sem úgy mennek, mint ahogy te azt elképzeled, vagy ahogy valaki azt beetette neked.

ennél konkrétabb dolgokat pedig még véletlenül se fogok leírni, mivel engem már perelt be a klubelnök, olyan dologért, amit nem is én követtem el. úgyhogy van ha még kérdésed, akkor nyugodtan tartsd magadban, mert úgysem válaszolok rá.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #588 Dátum: 2008 Október 15, 16:02:24 »

Tóth Zoltán
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #587 Dátum: 2008 Október 15, 15:48:08 »

jóvan, mostanra megállapítottam, hogy neked tényleg fogalmad sincs a dolgokról. ez azért a jobbik eset.
Engem elkönyvelhetsz "fogalmadsincsnek" (nem nagyon érdekel), de neked elég nehezen lehet fogalmad valamiről is hiszen nem vagy klubtag, ergo nem jársz közgyűlésre, sem megbeszélésre, de itélkezel rajzások fölött, MBK fölött, Szepes fölött...
Nem haragszol meg ha azt mondom, hogy valójában neked még annyi fogalmad sincs a jelenlegi helyzetről mint nekem!?

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #586 Dátum: 2008 Október 15, 15:39:51 »

Egy bagatel példa de témába vág:

Ha a bogarasok.hu ra kiirja valaki,hogy a klub költségvetése (nem valós összeget irtam) 50 millió akkor szerinted fölajánl bárki is ingyen valamit? Mondjuk Esztergom, hogy ingyen "rajzál" a főteremen?
MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK! A pénz hallatán, láttán mindenki vérszemet kap... tisztelet a kivételnek!

jóvan, mostanra megállapítottam, hogy neked tényleg fogalmad sincs a dolgokról. ez azért a jobbik eset.
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #585 Dátum: 2008 Október 15, 15:39:19 »

engedtessék meg nekem, hogy erre csak ennyit reagáljak:

HA-HA-HA
Én meg erre nem reagálok!
Hiszen felesleges, mert te elkönyvelted, hogy MBK  egy szar....

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #584 Dátum: 2008 Október 15, 15:36:17 »

de aruld mar el legyszives, (kulonben nem biztos hogy jol alszom) hogy miert baj az hogy megtudja egy idegen???????????
mi a fenet tud vele kezdeni??????

mondj mar egy peldat!! kulonben alaptalan a felelmed...
Egy bagatel példa de témába vág:

Ha a bogarasok.hu ra kiirja valaki,hogy a klub költségvetése (nem valós összeget irtam) 50 millió akkor szerinted fölajánl bárki is ingyen valamit? Mondjuk Esztergom, hogy ingyen "rajzál" a főteremen?
MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK! A pénz hallatán, láttán mindenki vérszemet kap... tisztelet a kivételnek!

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #583 Dátum: 2008 Október 15, 15:21:42 »

Tagok felé teljesen nyílt a dolog!!

engedtessék meg nekem, hogy erre csak ennyit reagáljak:

HA-HA-HA
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #582 Dátum: 2008 Október 15, 15:18:45 »

Egyszerűen semmi köze hozzá. Most tudsz majd aludni?

hat persze  Wink

(tehat nincsen logikus magyarazat)

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #581 Dátum: 2008 Október 15, 15:12:00 »

Egyszerűen semmi köze hozzá. Most tudsz majd aludni?

de aruld mar el legyszives, (kulonben nem biztos hogy jol alszom) hogy miert baj az hogy megtudja egy idegen???????????

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #580 Dátum: 2008 Október 15, 15:04:58 »

egyaltalan ki az a leny a foldon aki jobb ha nem tudja meg???

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #579 Dátum: 2008 Október 15, 15:04:08 »

De ez egy nyilvános fórum, teljesen nyilvános topicja amit nem csak tagok és megkockáztatom nem csak bogarasok olvasnak....

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #578 Dátum: 2008 Október 15, 15:02:36 »

Ha veszi valaki a fáradságot, akkor a mérlegbe bármikor belenézhet  a cégbíroságon.
De lehet, hogy most kicsit elbizonytalanodtam.

De ez egy nyilvános fórum, teljesen nyilvános topicja amit nem csak tagok és megkockáztatom nem csak bogarasok olvasnak....

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #577 Dátum: 2008 Október 15, 15:00:13 »

szerintem meg egy klub költségvetésének abszolút nyilvánosnak kell(ene) lennie, főleg, hogy nem a saját pénzét költi, hanem a tagokét.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #576 Dátum: 2008 Október 15, 14:55:43 »

Nem az, hogy hadititok, de senki sem irja ide le, hogy mennyit keres és ebből mennyit adózott és mennyi kaját vett stb.
Egyszerűen nem ide való....

szerintem meg egy klub költségvetésének abszolút nyilvánosnak kell(ene) lennie, főleg, hogy nem a saját pénzét költi, hanem a tagokét.
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #575 Dátum: 2008 Október 15, 14:11:54 »

Nem az, hogy hadititok, de senki sem irja ide le, hogy mennyit keres és ebből menyit adózott és mennyi kaját vett stb.

de ezt privatban sem mondja meg ha titkolja...
ha mar nem titok, akkor nem ertem mi kar szarmazhat abbol hogy ide bekerul, de sebaj, valszeg nem vagyok eleg ertelmes en se...

(de mind1, privatban megirtad, en mar tudom  Cool )

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #574 Dátum: 2008 Október 15, 14:09:41 »

amugy a hosszu hetveget tekintve 23-26ig eleg sok ember tervez/tervezett dolgokat...
aztan hetvege meg vilagitas...

de ha valaki elmegy, kerdezze mar meg hogy mennyi poenz van erre az egeszre, majd irja meg nekem privatba, ha ennyire hadititok.

azert mondhatnal nekem egy peldat, hogy mi karunk lehet abbol ha valaki elolvassa,
es el nem tudom kepzelni hogy valaki akinek semmi koze az egeszhez beteved ide es megtalalja, es ebbol karunk szarmazhat...
Nem az, hogy hadititok, de senki sem irja ide le, hogy mennyit keres és ebből mennyit adózott és mennyi kaját vett stb.

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #573 Dátum: 2008 Október 15, 14:03:16 »

Valószínűleg nem fog összedőlni a világ, ha nem lesz ott esetleg senki! Max Szepi ebédel egy jót!

De hogy a legközelebbi időpont jó legyen:
"Egyben felkérjük bármelyik kedves klubtagunkat, hogy javasoljon a következő megbeszélés helyszínére olyan helyet és időpontot, október 20. és 26. között, amelyik lehetővé teszi azok részvételét, akik eddig az időpont és a helyszín miatt nem tudtak részt venni a megbeszéléseken." bogarasok.hu
Tett már valaki javaslatot?

amugy a hosszu hetveget tekintve 23-26ig eleg sok ember tervez/tervezett dolgokat...
aztan hetvege meg vilagitas...

de ha valaki elmegy, kerdezze mar meg hogy mennyi poenz van erre az egeszre, majd irja meg nekem privatba, ha ennyire hadititok.

azert mondhatnal nekem egy peldat, hogy mi karunk lehet abbol ha valaki elolvassa,
es el nem tudom kepzelni hogy valaki akinek semmi koze az egeszhez beteved ide es megtalalja, es ebbol karunk szarmazhat...

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #572 Dátum: 2008 Október 15, 13:59:48 »

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #571 Dátum: 2008 Október 15, 07:21:46 »

Aki nagyot akar fingani, az beszarik. (40 ezer éves magyar népi bölcsesség)

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #570 Dátum: 2008 Október 15, 07:14:23 »

Sponzort keresni még nem késő!
Most erősen azon agyalok, merre kellene elindulni!

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #569 Dátum: 2008 Október 14, 23:01:09 »

...aki nagyot akar alkotni, az felejtse el... elegge abszurd...
Aki nagyot akar fingani, az beszarik. (40 ezer éves magyar népi bölcsesség)

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #568 Dátum: 2008 Október 14, 21:35:50 »

Akkor ezek alapján euroring kilőve.... mert ha nem is 600, de 4-500 autóval kell számolni. Anyit a műhold is jól mutat, hogy elég távol esik lakott területtől, de azt gondoltam, hogy ha már ilyenre beruháznak akkor csinálnak egy normális éttermet meg mellékhelyiségeket....

Étterem????????????? Na azt felejtsd el. Semmi nincs, csak ha viszel. Van viszont repedt párás ablak, rozsdás szerkezet, lepukkant WC.
Bár pozitív a jó pálya, az új építésű boxutca, meg a gokart (ja ez már volt Tongue). És hozzá kell tenni, hogy folyamatosan fejlődnek, de csak úgy "magyarosan".

Szerintem is jobb lenne más helyszín, ahol jó nagy terület van, hogy ne szóródjanak szét az autók.

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #567 Dátum: 2008 Október 14, 21:27:07 »

Voltam már az Euroringen 2x is és szerintem elég kicsi egy rajzás lebonyolításához, plusz nincs semmi a közelében, plusz picit lepukkant (pl:1 max 2 vécére emlxem). Nekünk céges buli volt ott, akkor még elfértünk, de másnap - a nyílt napon - már parkolóhelyet találni is nagy szó volt. Ja és eléggé szétszórtan lehet szerintem elhelyezkedni
Kb hány autó szokott rajzani? (sztem 5-600 autó tuti nem férne ott el rendesen.....)

U.i.: a gokartjuk viszont király! Cool
Akkor ezek alapján euroring kilőve.... mert ha nem is 600, de 4-500 autóval kell számolni. Anyit a műhold is jól mutat, hogy elég távol esik lakott területtől, de azt gondoltam, hogy ha már ilyenre beruháznak akkor csinálnak egy normális éttermet meg mellékhelyiségeket....

Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #566 Dátum: 2008 Október 14, 21:03:34 »

Voltam már az Euroringen 2x is és szerintem elég kicsi egy rajzás lebonyolításához, plusz nincs semmi a közelében, plusz picit lepukkant (pl:1 max 2 vécére emlxem). Nekünk céges buli volt ott, akkor még elfértünk, de másnap - a nyílt napon - már parkolóhelyet találni is nagy szó volt. Ja és eléggé szétszórtan lehet szerintem elhelyezkedni
Kb hány autó szokott rajzani? (sztem 5-600 autó tuti nem férne ott el rendesen.....)

U.i.: a gokartjuk viszont király! Cool

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
Oldalak: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: