www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 10:47:07

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 673970 alkalommal)
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #645 Dátum: 2008 Október 17, 10:15:44 »

itt minden kepen a rendezveny a lenyeg, nem a palya

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #644 Dátum: 2008 Október 17, 09:45:10 »

hat majd valaki fenykepezzen szorgalmasan es tegyen fel kepeket az euroringrol...

www.euroring.hu

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #643 Dátum: 2008 Október 17, 09:05:35 »

hat majd valaki fenykepezzen szorgalmasan es tegyen fel kepeket az euroringrol...

Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #642 Dátum: 2008 Október 16, 22:14:54 »

Dede, egybeesik a találkával Lips Sealed Undecided
Nem találka, hanem kirándulás.

(meg találka is végül is....)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #641 Dátum: 2008 Október 16, 19:55:59 »

Nem klub tagok is szavazhatnak?
A szavazólap anonim módon, vagy nem klubtag által is kitölthető és visszaküldhető - ezek a sorsoláson nem vesznek részt - külön kiértékelésük ebben az esetben is meg fog történni, természetesen a klubtagokétól elkülönített módon.

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #640 Dátum: 2008 Október 16, 19:46:11 »

Igy latom en is,szoval most a legfontosabb a szavazas,szavazzunk minel tobben,hogy valoban olyan legyen a Rajzas,amilyet mi,bogarasok akarunk.
Szavazolap:
http://bogarasok.hu/n.gene/n.files/rajzas_2009_szavazolap.xls

Nem klub tagok is szavazhatnak?
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #639 Dátum: 2008 Október 16, 19:17:13 »

Csendben kérdezem: nem Terkebog lesz 19-én?
DE   Grin Grin
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #638 Dátum: 2008 Október 16, 19:00:51 »

Dede, egybeesik a találkával Lips Sealed Undecided
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #637 Dátum: 2008 Október 16, 18:54:30 »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #636 Dátum: 2008 Október 16, 17:20:42 »

Ahogy figyelem az eseményeket, lehet, hogy mégsem volt felesleges a sok éves „fingfűrészelés” és „faszkodás”.
A végeredménytől függetlenül persze.

Igy latom en is,szoval most a legfontosabb a szavazas,szavazzunk minel tobben,hogy valoban olyan legyen a Rajzas,amilyet mi,bogarasok akarunk.
Szavazolap:
http://bogarasok.hu/n.gene/n.files/rajzas_2009_szavazolap.xls

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #635 Dátum: 2008 Október 16, 16:06:31 »

Okos ügyes szépfiúk. Csináljatok másik, jobb klubot. Azt hiszem, a cégbíróság még működik.
Pl ez egy nagyan szinpatikus mentalitas.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #634 Dátum: 2008 Október 16, 16:02:14 »

Ahogy figyelem az eseményeket, lehet, hogy mégsem volt felesleges a sok éves fingfűrészelés és faszkodás.

Pont erre gondoltam. Kr hogy a fürészelés néha tcsuszik szemelyes hangvetelübe.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #633 Dátum: 2008 Október 16, 15:55:33 »

Ahogy figyelem az eseményeket, lehet, hogy mégsem volt felesleges a sok éves „fingfűrészelés” és „faszkodás”.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #632 Dátum: 2008 Október 16, 15:40:31 »

Na,ez viszont jol hangzik:
Rajzás 2009 előkészítő nap 2008.10.19. vasárnap:

Program:

8.00 Találkozás McDonalds Parkoló Bp. XVIII. Szentlőrinci út OMV kút, Porsche M5 mellett.
8.15 Indulás az EURORING-re, pálya bejárás, vezetés teszt. M5-ös 52 km-nél Örkényi lehajtó
9.00 Érkezés, regisztráció, tesztvezetés, pálya bejárás
10.00 Teszt vége, indulás vissza Bp.-re.
10.30 Közben megállunk ejtőzni, tankolni, kávé, a látottak megbeszélése
11.15 Visszaérkezés Bp.-re. McDonalds Parkoló Bp. XVIII. Szentlőrinci út OMV kút, Porsche M5 mellett.
11.45 Indulás a Lurdy Házba, ahol Rajzás 2009 megbeszélés lesz
12.00 Lurdy Ház, Stonehenge Pub, Rajzás 2009 megbeszélés. Ismét találkozunk azokkal, akik érdeklődnek a téma iránt, szeretnének résztvenni a döntés előkészítésében, éreznek magukban tettrekészséget, hogy véleményt nyilvánítsanak, esetleg részt vegyenek a konkrét szervezésben, és annak előkészületeiben. Mivel több ilyen napról, alkalomról van szó, a részvételre bármikor lehetőség nyílik a későbbi hetekben is egészen a közgyűlésig. A személyes részvételen túlmenően az emailben beérkezett javaslatokat is ismertetni fogjuk.
14.00 Megbeszélés tervezett vége

18.00 Lurdy Ház, Stonehenge Pub, Gyorsulási versenyek, Klasszikus VW versenysport népszerűsítésének lehetőségei. Szervezetten tudunk-e valamilyen - nemzeközi mércével és módon is - értékelhető formációt létrehozni a színvonalas hazai VW versenyzés érdekében, oly módon az hogy széles rétegek számára járjon részvételi és szórakozási lehetőséggel. A megbeszélésre várunk mindenkit, aki:

a) rendelkezik léghűtéses tuning VW-vel VAGY
    b) jelentős nemzetközi és hazai találkozó, verseny tapasztalattal rendelkezik, nézőként, vagy versenyzőként VAGY
    c) jártas az autóversenysport szervezett formájában, és hajlandó bekapcsolódni a munkánkba VAGY
    d) rendelkezik külföldi - akár személyes - kapcsolatokkal

A nap programjába tetszőleges időben és pontokon be lehet kapcsolódni. Saját költség az üzemanyag, és az étel, ital fogyasztás, ill pálya matrica M5 esetében. (Kötelező fogyaszás nincs) Az Euroring a régi 5-ösön is megközelíthető, Örkénynél kell balra fordulni az M5 felé.

A megbeszélésről beszámolót teszünk közzé itt a bogarasok.hu - n.

Bogaras Üdvözlettel:

MBK elnöksége

Szepes Gábor elnök
Gombos Tamás alelnök
Tóth Endre alelnök

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #631 Dátum: 2008 Október 16, 06:12:01 »

én személy szerint baszok találkozóra járni, de a fullos tagdíjat befizetem.
egyrészt a biztosításon bőven visszajön, másrészt úgy érzem ezzel is hozzájárulok, hogy a sok buzi bogarasnak jobb legyen egy kicsivel.
a klubelnököt lehet szidni, de szerintem csinálja jobban, aki akarja.

hiba volt a 15 éves évfordulón a hringre vinni a rajzást, mert azóta mindenki azt mantrázza, hogy ilyen kell.
nekem az előző tecsós rajzások is nagyon tetszettek.
volt hely, voltak programok, tudtam pisálni, zabálni, sört venni és találkozni a rég látott haverokkal/barátokkal.
gyorsulás/szlalom/tájékozódási verseny a rajzáson kell a faszomnak, erre ott van tbánya/tököl/orfű.

ja, és leszophattok, buzik!
én ugyan nem szídtam az elnököt, eszemben sincs szídni
és osztom a véleményed "csinálja jobban aki akarja"
mindössze én pl szívesen lemondanék a depó egy számáról vagy akár az összesről cserébe egy részletes nyomtatott elszámolásért
hallottam már felolvasni az elnököt a sztónhedzsben és nekem annál lassabb a felfogásom
és nyílván rendben van minden de honnan kéne nekem azt tudni
és igenis lehetne egy kicsit hatékonyabb a szponzorszerzés akárcsak évente egy rendezvény erejéig (rajzás)

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #630 Dátum: 2008 Október 15, 22:46:08 »

Nem, de nyilván nem neki szólt. Ez inkább Pityubá kifigurázása lett volna...
persze, üss csak! :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #629 Dátum: 2008 Október 15, 22:45:20 »

Változnak az igények. Nekem sosem volt igényem a Tescora.A vonulásra meg azért nem mert utálok fasz sofőrök között hétvégén mazsolákkal vonulni, kuplung és fék szagot szagolva, szar utakon.

másik 387 embernek meg lehet, hogy pont erre van igénye, vagy az is lehet, hogy leszarja, legyen bárhol.
a negatív kritika mindig hangosabb és jobban üt, mint a "jóvótezleszarom" vélemények.

flex 'em all!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #628 Dátum: 2008 Október 15, 22:44:01 »

ezt én tudom...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #627 Dátum: 2008 Október 15, 22:43:53 »

dehogy. mi vagyunk a júzerek, te meg a lúzer ;-)
(különbenis, te vagy a pirosbetűs, töröld ki a felesleget ;-)
max a seggemet szoktam törölgetni, nekem ez elég :-)

flex 'em all!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #626 Dátum: 2008 Október 15, 22:40:06 »

a szlürp-szlürp lemaradt. fosol, hogy beperel, mi? ;-)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #625 Dátum: 2008 Október 15, 22:39:01 »

akkor bonyolítsad.
a legjobb ár-érték arányt egy teszkós rajzás adja.

tképpen az általad létrehozott krúznájt (amire sajnos még nem tudtam kijutni) idézi fel a legjobban a régi rajzások hangulatát.
mindenki bámulja a másik autóját, megy a duma, mellette kaja, pia, a végén kocsikázás a városban.

ha ezt projektálod több résztvevőre, akkor logikusan a teszkó/vonulás kategóriába jutsz.

a helyszín megtalálása itt a legnagyobb gond, mert 5-600 autót elhelyezni meglehetősen macerás.
ha visszaemlékszel, tavaly itt a fórumon a kincsem park lett megszavazva a rajzás helyszínéül.
és hol volt a 2008-as rajzás?

pussz!
Változnak az igények. Nekem sosem volt igényem a Tescora.A vonulásra meg azért nem mert utálok fasz sofőrök között hétvégén mazsolákkal vonulni, kuplung és fék szagot szagolva, szar utakon.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #624 Dátum: 2008 Október 15, 22:38:24 »

basszátok meg!
írok ide kisregényt és mire kész van, elémírtok.
buzik vagytok, az van. :-PP

dehogy. mi vagyunk a júzerek, te meg a lúzer ;-)
(különbenis, te vagy a pirosbetűs, töröld ki a felesleget ;-)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #623 Dátum: 2008 Október 15, 22:35:21 »

basszátok meg!
írok ide kisregényt és mire kész van, elémírtok.
buzik vagytok, az van. :-PP

flex 'em all!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #622 Dátum: 2008 Október 15, 22:33:25 »

Én azért nem örömködnék ennyire. Persze tudjuk, hogy ilyen a stilusa, köszönjük. De ennyire nem lehet leegyszerüsiteni.

akkor bonyolítsad.
a legjobb ár-érték arányt egy teszkós rajzás adja.

tképpen az általad létrehozott krúznájt (amire sajnos még nem tudtam kijutni) idézi fel a legjobban a régi rajzások hangulatát.
mindenki bámulja a másik autóját, megy a duma, mellette kaja, pia, a végén kocsikázás a városban.

ha ezt projektálod több résztvevőre, akkor logikusan a teszkó/vonulás kategóriába jutsz.

a helyszín megtalálása itt a legnagyobb gond, mert 5-600 autót elhelyezni meglehetősen macerás.
ha visszaemlékszel, tavaly itt a fórumon a kincsem park lett megszavazva a rajzás helyszínéül.
és hol volt a 2008-as rajzás?

pussz!

flex 'em all!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #621 Dátum: 2008 Október 15, 22:32:56 »

Bocs Szepi!

a szlürp-szlürp lemaradt. fosol, hogy beperel, mi? ;-)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #620 Dátum: 2008 Október 15, 22:31:02 »

És mivel nem tudom hogyan kell (és nem is akarom megtudni) Off-ot csinálni, igy hagyom. Természetesen ezt nem gondoltam komolyan. Bocs Szepi!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #619 Dátum: 2008 Október 15, 22:30:55 »

Szepes levele Pityubá stilusában a rajzással kapcsolatban!

kis Pöcsök!

A Lurdyban fogom tömni a búrámat este gyertek oda pofát tépni arról amit szeretnétek, de nem valósitom meg nektek. Kis buzik vagytok, leszophattok, mert úgyis azt csinálom amihez kedvem van. Másnak úgysem lesz jó.

Köcsögök!

nahhh, ez korrekt
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #618 Dátum: 2008 Október 15, 22:29:33 »

Szepes levele Pityubá stilusában a rajzással kapcsolatban!

kis Pöcsök!

A Lurdyban fogom tömni a búrámat este gyertek oda pofát tépni arról amit szeretnétek, de nem valósitom meg nektek. Kis buzik vagytok, leszophattok, mert úgyis azt csinálom amihez kedvem van. Másnak úgysem lesz jó.

Köcsögök!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #617 Dátum: 2008 Október 15, 22:26:59 »

Köszönjük!  Kezfogas
Valahol itt van a lényeg! by pityubácsi a stop & go verseny egyetlen kétlábon indulójától és kategóriájának nyertesétől... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Én azért nem örömködnék ennyire. Persze tudjuk, hogy ilyen a stilusa, köszönjük. De ennyire nem lehet leegyszerüsiteni.
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #616 Dátum: 2008 Október 15, 22:03:05 »

egyrészt a biztosításon bőven visszajön, másrészt úgy érzem ezzel is hozzájárulok, hogy a sok buzi bogarasnak jobb legyen egy kicsivel.

hiba volt a 15 éves évfordulón a hringre vinni a rajzást, mert azóta mindenki azt mantrázza, hogy ilyen kell.
volt hely, voltak programok, tudtam pisálni, zabálni, sört venni és találkozni a rég látott haverokkal/barátokkal.
gyorsulás/szlalom/tájékozódási verseny a rajzáson kell a faszomnak, erre ott van tbánya/tököl/orfű.

Köszönjük!  Kezfogas
Valahol itt van a lényeg! by pityubácsi a stop & go verseny egyetlen kétlábon indulójától és kategóriájának nyertesétől... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

RNIE
« Hozzászólás #615 Dátum: 2008 Október 15, 21:59:39 »

dehogy szidom a klubelnököt,távol álljon tőlem

a tecskót azért bírtad,mert van sok kis félreeső zug ahol lehet buzu sörözni
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #614 Dátum: 2008 Október 15, 21:56:24 »

itt vagyok egy ideje én is és nem véletlenül nem lettem klubtag."kívülállóként" kész vicc ami itt megy.és minden évben ugyanaz csak a szereplők mások.mint egy kibaszott brazil sorozat.NINCS egységes megegyezés ami mindenkinek jó.van aki a külföldhöz húz,mert minőséget akar,mert az jó meg olyan az autója.van akit nem érdekel hol van csak legyen gyorsulás.van aki leszarja mind a kettőt és a görény seggébe is elmenne rajzani csak hogy találkozzon a régi barátaival.van aki az autók miatt megy mert ugyanannyira szereti a kis katicapöttyös virágos rózsaszínt mint a főldbegyömöszölt csilivili szörnyet.meg persze most is vannak akik meg fogják váltani a világot.no meg vannak akik jövőre(sem)mennek.és ebbe valamelyik féltől legfeljebb kompromisszum,beletörődés várható és kezdődhet újra hogy milyen szar volt,de jövőre úgy kéne hogy...neverending story

flex 'em all!
RNIE
« Hozzászólás #613 Dátum: 2008 Október 15, 20:57:57 »

Limahl 1983 ?

nyertem ?

sztóóóhóríííííí  ááááááááááááGrin
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 15, 21:00:08 írta RNIE »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #612 Dátum: 2008 Október 15, 20:56:37 »

...neverending story
Limahl 1983 ?

nyertem ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

RNIE
« Hozzászólás #611 Dátum: 2008 Október 15, 20:46:26 »

itt vagyok egy ideje én is és nem véletlenül nem lettem klubtag."kívülállóként" kész vicc ami itt megy.és minden évben ugyanaz csak a szereplők mások.mint egy kibaszott brazil sorozat.NINCS egységes megegyezés ami mindenkinek jó.van aki a külföldhöz húz,mert minőséget akar,mert az jó meg olyan az autója.van akit nem érdekel hol van csak legyen gyorsulás.van aki leszarja mind a kettőt és a görény seggébe is elmenne rajzani csak hogy találkozzon a régi barátaival.van aki az autók miatt megy mert ugyanannyira szereti a kis katicapöttyös virágos rózsaszínt mint a főldbegyömöszölt csilivili szörnyet.meg persze most is vannak akik meg fogják váltani a világot.no meg vannak akik jövőre(sem)mennek.és ebbe valamelyik féltől legfeljebb kompromisszum,beletörődés várható és kezdődhet újra hogy milyen szar volt,de jövőre úgy kéne hogy...neverending story
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #610 Dátum: 2008 Október 15, 20:30:16 »

Meg még néhány találkozóra. Ha valaki aktív, anyagilag is pozitív. De itt nem erről van szó. Adott egy probléma, amire baromi rossz válaszok jönnek. Szívesen kijelentkeznék, de viccek topik miatt nem teszem.

mivel nem vagyok tag és tényleg nem tudom csak érdeklődöm:a tagság mivel jár?évi 10 rongy és ingyen a depó meg a rajzásra a beugró?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #609 Dátum: 2008 Október 15, 20:29:49 »

mivel nem vagyok tag és tényleg nem tudom csak érdeklődöm:a tagság mivel jár?évi 10 rongy és ingyen a depó meg a rajzásra a beugró?
és mégegy csomó csudi dolog csak neked  Grin Grin Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #608 Dátum: 2008 Október 15, 20:26:37 »

Nem tudom ki hogy van vele,de én már megkaptam a csekket a jövö évi rendes tagdij befizetésére.
Csak azt nem tudom,ill sejtem,hogy miért a biztositó Boritékjában érkezett?
Na ebbe a boritékba sokminden belefér(hetett)volna!
ott a pont (hetett)-re gondoltam

RNIE
« Hozzászólás #607 Dátum: 2008 Október 15, 20:25:43 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #606 Dátum: 2008 Október 15, 20:25:10 »

Nem szoktam más gatyáját magamra venni Smiley

helyes tisztellek is érte

a gond az hogy van gatya

Oldalak: 1 ... 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: