www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 23:33:28

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674581 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #845 Dátum: 2008 November 18, 15:23:13 »

a mokás kicsit félreérthetö volta,de bogár-és bogár között profigyorsulásra nemsok esélyt látok!!
Szerintem a helyszin vonzotta az embereket,hogy máskor oda memegyszerü bejutni
Tudod ha rajtam mulana csak 402m és az off-road lenne egy találkozon Grin
ja, csak mert amikor en voltam a lurdyban, akkor valami olyan is felvetodott, hogy legyen valami olyan vicces gyorsulasi verseny, mint amilyen a horbi talalkozon volt a lurdynal a parkoloban...Azt hittem erre gondolsz...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #844 Dátum: 2008 November 18, 14:56:33 »

és akkor az április 4 az már végleges dátum????
 Lips Sealed

Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #843 Dátum: 2008 November 18, 12:50:29 »

Én sem szavaztam, pedig érdekel.
Mert! pécsi révén bevallom azt sem tudom hogy néz ki az euroring, vagy a műjégpálya.
Kerestem információt a neten, kevés.
A Lurdy házba pécsről nem tudok ezért elugrani, tájékozatlannak tartom magam, így nem szavazok olyanról, amit nem tudok.
Hangulatát, értékeit, árát tekintve ugyanis mindegyik lehet jó vagy rossz.
Nem tudtam dönteni, ennyi.

Szívemből szóltál! Nekem is ezek az indokaim az inaktivitásra, de figyelem az eseményeket. Cool Wink

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #842 Dátum: 2008 November 18, 12:05:42 »

ha meg rajtam, akkor szlalom/ügyeségi és egy 50 méteres sörpult.
ez a szép az egészben, hogy nem vagyunk egyformák :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #841 Dátum: 2008 November 18, 11:57:38 »

mokas gyorsulast hol lat az ember valami rangos talalkozon?
Nem azt kene,ha mar itt egy adott,sok resztvevot felsorakoztato magyar bogartalalkozo?
Tudomasom szerint a legtobben a Hungaroringen voltak az elmult jopar ev rajzasa kozul,magyaran igeny van ilyen es hasonlo nagy rendezvenyre..
Hajra Euroring
a mokás kicsit félreérthetö volta,de bogár-és bogár között profigyorsulásra nemsok esélyt látok!!
Szerintem a helyszin vonzotta az embereket,hogy máskor oda memegyszerü bejutni

http://www.motorvalto.hu/

1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ 
1994 VW T4
1989 GOLF 2  94000km.................................ELADÓ
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #840 Dátum: 2008 November 18, 11:30:37 »

Tegnap találkoztam a Szepessel, a parttalan vitához képest elég csekély az aktivitás. A cca 1500 bogarasból a tegnapi határidőig 50-en, azaz ötvenen küldték el a szavazatukat.
Én sem szavaztam, pedig érdekel.
Mert! pécsi révén bevallom azt sem tudom hogy néz ki az euroring, vagy a műjégpálya.
Kerestem információt a neten, kevés.
A Lurdy házba pécsről nem tudok ezért elugrani, tájékozatlannak tartom magam, így nem szavazok olyanról, amit nem tudok.
Hangulatát, értékeit, árát tekintve ugyanis mindegyik lehet jó vagy rossz.
Nem tudtam dönteni, ennyi.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #839 Dátum: 2008 November 18, 11:00:35 »

Tegnap találkoztam a Szepessel, a parttalan vitához képest elég csekély az aktivitás. A cca 1500 bogarasból a tegnapi határidőig 50-en, azaz ötvenen küldték el a szavazatukat.
Ha hozzáteszed még azt a 60 embert,aki itt szavazott,akkor kb ennyi tagot érdekel,hogy hol lesz a Rajzás.
Persze ez sem igaz teljesen,mert ebböl a 60 emberböl leadott a Szepinek jónéhány szavazatot(pl én is)
Igy még "rosszabb" az arány,ha a kb 1500 tagot nézzük.
Nagyon sokan ugy vannak a dologgal,várják az infot,hogy hol lesz,hova kell menni,felkerekednek,elmennek,voltak a Rajzáson és annyi.
Hosszu éveken keresztül nem volt demokrácia!
Az MBK megszervezte,kihirdette az idöpontot és helyszint , és indultak a bogarasok rajzani,csak a puszta tényért,hogy ott lehessenek megint!

Tóth Zoltán
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #838 Dátum: 2008 November 18, 10:40:44 »

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #837 Dátum: 2008 November 18, 10:06:41 »

Azt nem értem, miért akar mindenki konszenzust. Sosem lesz!
Lehet szavazni, itt is, a klubban is, mindenki tegye meg, a szervezők megrendezik azt, amit a többség akar. Ha úgy gondolják, akkor pedig rendeznek mégegyet a második alternatívának is. Akkor már a többségnek jó lesz. Egy megoldás mindenkinek sosem lesz jó.
Az egypártrendszer sem volt jó, de mi tudjuk a demokráciát is rosszul csinálni. :-)))))
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #836 Dátum: 2008 November 18, 09:31:15 »

De csak azok, akik éppen arra járnak.
Meg el kéne dönteni, hogy a népnek vagy a bogarasoknak rendezik a rajzást.
A kincsem parkban a kevés külsős ellenére is összebaszt*k az autómat. Ha többen lettek volna akkor...

Biztos, hogy nézelődő volt?
Egyébként meg lassan az az érzésem, hogy nem is biztos, hogy kell nekünk ez a Rajzás dolog, mert a vita, amit gerjeszt, nem biztos, hogy megéri...
Vagy: legyen olyan, amit az MBK vezetősége eldönt, és akinek tetszik az ötlet, jön, akinek meg nem, az otthon marad...
Olyan úgysem lesz, ami mindenkinek megfelel...
Régen nem volt gyorsulás, meg hasonlók, mégis a nagyja jól érezte magát... Most meg már ez lenne a fő attrakció... Hát nem tudom...
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 18, 09:33:27 írta TBK001 »

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #835 Dátum: 2008 November 18, 09:31:04 »

a dátum mi is?  Grin

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #834 Dátum: 2008 November 18, 09:20:56 »

De csak azok, akik éppen arra járnak.
Meg el kéne dönteni, hogy a népnek vagy a bogarasoknak rendezik a rajzást.
A kincsem parkban a kevés külsős ellenére is összebaszt*k az autómat. Ha többen lettek volna akkor...

Ezzel azért vitába szállnék, mert egy központi és turisták által is látogatott helyen szerintem lenne nézelődő is....
Az Euroringen nem valószínű... sőt!!

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #833 Dátum: 2008 November 18, 09:15:47 »

Csak a külvilágot nem nagyon érdekli, hogy mit csinálunk. Mint ahogy mi sem jövünk lázba egy renault thalia találkozótól.

Ezzel azért vitába szállnék, mert egy központi és turisták által is látogatott helyen szerintem lenne nézelődő is....
Az Euroringen nem valószínű... sőt!!

Nem elérhető Baki66

« Hozzászólás #832 Dátum: 2008 November 18, 09:13:51 »

De Tháliát még nem láttam simogatni "idegenek" által viszont bogarat igen Smiley

Csak a külvilágot nem nagyon érdekli, hogy mit csinálunk. Mint ahogy mi sem jövünk lázba egy renault thalia találkozótól.

A bogár több annál, mint amit ember alkotni tud !

VW1300 / Alváz , motor , váltó  1970 Wolfsburg / Kaszni 1982 Mexikó

Bakalár László
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #831 Dátum: 2008 November 18, 09:10:04 »

Szerintem is a rajzás arról szól , amiről maga bogarazás Smiley Nem tudom , ki hogy van vele én speciel élvezem amikor megnézik a Kicsi Kocsit , vagy a lányom az az osztálytársaival beül és áradoznak róla hogy menyire  csodálatos Smiley A rajzás szerintem az az esemény (mint legnagyobb bogaras rendezvény) amikor a "külvilág" számára igazán meg lehet magunkat mutatni , valamint meghozni , mások kedvét a bogarazáshoz Smiley Akkor talán kevebb Bogár "torzó" képe kerülne fel ide a fórumba , mert valaki lehet megmentené aki eddig BMV-ről vagy Mercedes-ről álmodozott Smiley Sorry ha egy kicsit szentimentálisra sikerült a hozzá szólásom  , de nekem a bogár egy gyerekkori álmom volt és (különböző okok miatt csak  )  2-éve teljesedet be , de azóta élek halok a Kicsi Kocsiért ill.remélem előb utóbb több is lessz Smiley

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #830 Dátum: 2008 November 18, 06:40:29 »

sajna a versenyzés ilyen!!
ezért nemkell eröltetni ha belefér egy mokás/bemutato jellegü/gyorssulás az jo ha nem hát nem!
Aki gyorssulni szeret ugy is elmegy az ilyen rendezvényekre
a kettö ötvözetére ott van TÖKÖL!! 

mokas gyorsulast hol lat az ember valami rangos talalkozon?
Nem azt kene,ha mar itt egy adott,sok resztvevot felsorakoztato magyar bogartalalkozo?
Tudomasom szerint a legtobben a Hungaroringen voltak az elmult jopar ev rajzasa kozul,magyaran igeny van ilyen es hasonlo nagy rendezvenyre..
Hajra Euroring

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Baki66

« Hozzászólás #829 Dátum: 2008 November 18, 00:04:11 »

Szerintem is a rajzás arról szól , amiről maga bogarazás Smiley Nem tudom , ki hogy van vele én speciel élvezem amikor megnézik a Kicsi Kocsit , vagy a lányom az az osztálytársaival beül és áradoznak róla hogy menyire  csodálatos Smiley A rajzás szerintem az az esemény (mint legnagyobb bogaras rendezvény) amikor a "külvilág" számára igazán meg lehet magunkat mutatni , valamint meghozni , mások kedvét a bogarazáshoz Smiley Akkor talán kevebb Bogár "torzó" képe kerülne fel ide a fórumba , mert valaki lehet megmentené aki eddig BMV-ről vagy Mercedes-ről álmodozott Smiley Sorry ha egy kicsit szentimentálisra sikerült a hozzá szólásom  , de nekem a bogár egy gyerekkori álmom volt és (különböző okok miatt csak  )  2-éve teljesedet be , de azóta élek halok a Kicsi Kocsiért ill.remélem előb utóbb több is lessz Smiley
A Rajzásnak olyan helyen kellene lennie,ahol sok kivülálló ember látja a gépeket,mint mondja Vaga,TBK001, és aki odamegy-akár családostól-legyen más lehetősége is a nap eltöltésére.A gyorsulás nem mindenkit mozgat meg,bár lehet ,ez életkor függvénye.Én sajnálnám a sajátomat széttaposni.Utánna ott van a számtalan találkozó,mindenki választhat kedvére.Ezt az egyet meg kellene hagyni a nyilvánosságnak,elérhető helyen.

A bogár több annál, mint amit ember alkotni tud !

VW1300 / Alváz , motor , váltó  1970 Wolfsburg / Kaszni 1982 Mexikó

Bakalár László
Nem elérhető Bugris

« Hozzászólás #828 Dátum: 2008 November 17, 23:07:08 »

ezért nemkell eröltetni ha belefér egy mokás/bemutato jellegü/gyorssulás az jo ha nem hát nem!

jogos Wink
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #827 Dátum: 2008 November 17, 22:50:20 »

hát... sajnos nem kis pénz Sad

1971 VW 1302S
1994 VW T4
Nem elérhető Bugris

« Hozzászólás #826 Dátum: 2008 November 17, 22:01:30 »

Javasolnám az előtanulmányokat, például az MBK honlapján:
"- Hungaroring:
2006-ban már volt a 15.-dik Jubileumi Rajzás helyszíne. Sajnos 2009.04.04.-ére más általi opciós foglalás van érvényben. (A részletes ajánlat összegzése: tehát összehasonlításul, amit 2006-ban igénybe vettünk, mai áron 5.66 M Ft. 250HUF/1EUR Fenti árak lista árak, a tájékoztatás szerint a bérleti díjak 2009-re vonatkoznak, a szolgáltatások árában azonban még további 8-10%-os emelkedés várható. A gyorsulási program árát is 2006-os árral számolva, mivel az aktuális árról nincs forrás) Amennyiben a foglalást fenntartják, akkor itt csak más időpont jöhet szóba. A helyszínt ismerjük, és a helyszínen is ismerik milyen az, amikor a bogarasok rajzanak. Az M3 e szakaszára autópálya-matrica kötelező!
Egyébként bármilyen ezen versenypályán lévő programra, időpontra csak opciós foglalást lehet benyújtani. A véglegesítés kizárólag csak 2009. februárjában, az FIA hivatalos versenynaptárának kiadását követően lehetséges. Gyorsulási versenyre vonatkozó ár: 600 e Ft. Így a várható 2009-es ár: 6.2 M Ft kalkulálva a szolgáltatások 10%-os emelését is. EURÓ alapú elszámolás: 2008.10.23.-i EUR árfolyam: 286 Ft! Így a pálya bérleti díja mindennel, ami 2006-ban is volt: 7.0928 Ft ~ 7.1 M Ft. "

Nos?

hát... sajnos nem kis pénz Sad
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 17, 22:08:23 írta Bugris »
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #825 Dátum: 2008 November 17, 21:07:13 »

Már alig alig merek megszólalni ebben a topicban......
De....
inkább elképzelhető egy műemléki, természetes környezetben, mert hát elég távol áll a "bogaras életérzéstől" (ha ilyen egyáltalán van még) egy modern versenypálya....
Ha ilyeneket "mersz megszólalni",akkor nagyon sokat irjál még! Cheesy
Nem történt semmi kűlönös,csak a LÉNYEGET kaptad teljesen telibe!

Tóth Zoltán
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #824 Dátum: 2008 November 17, 21:01:29 »

Már alig alig merek megszólalni ebben a topicban......
De....
többen csak a saját érdekeiket tartják szem előtt, és ha ez a kisebbség többségben van a közgyűlésen akkor esetleg az ő akaratuk érvényesül, másrészt mindenki szégyelheti magát ami a statisztikákat illeti, elenyésző számú visszajelzés érkezett a rajzással kapcsolatban a klub felé és most aztán senkinek egy szava nem lehet, hogy nem volt demokrácia....
Euroring szép és jó, és ahogy már többen is megfogalmazták előttem 2010-ben is ott lesz az M5-s mellett, nem fogják elbontani, ellenben a tómederbe nem lesz több lehetőség lemenni....
Hogy megdobog a bogi szíve, ha a versenypályára ér.... mi tagadás nagy fííling, de egy bogár számomra inkább elképzelhető egy műemléki, természetes környezetben, mert hát elég távol áll a "bogaras életérzéstől" (ha ilyen egyáltalán van még) egy modern versenypálya.... sőt ami a találkozón megjelent autók álltal mutatott tendenciát illeti, a sportos, verseny bogarak háttérbe szorultak az 5-6 évvel ezelőtti helyzethez képest és ezt nem én, hanem nálam többet látott bogarasok mondják.
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 17, 21:03:31 írta brez »

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #823 Dátum: 2008 November 17, 20:18:14 »

De akkor ki megy a Porsche Budába??? Grin 
A Yeti, meg a Nyúlpitlis vizes... Evil Tongue

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #822 Dátum: 2008 November 17, 20:17:37 »

Hali
szerimtem a 9éve a nagy tüzel kezdödött minde!!
megszünt a megszokott hely Cry,és azota olyan az egész mit egy vándorcirkusz Huh

1971 VW 1302S
1994 VW T4
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #821 Dátum: 2008 November 17, 20:07:01 »

Vicces, hogy az ültetett, 40 lóerőnél erősebb, 6 collnál szélesebb kerékkel rendelkező bogarak tulajdonosainak csak egy versenypálya az elképzelhető alternatíva bármire is, legyen rajzás, vagy akármi.
Aki resto-ban nyomja, annak egy századelős kávézó jöhet csak számításba...
Én speciel a kempingbusszal csak parkosított helyre megyek. ÉS LEGYEN MADÁRCSICSERGÉS! különben szar minden.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #820 Dátum: 2008 November 17, 20:03:25 »

Vicces, hogy az ültetett, 40 lóerőnél erősebb, 6 collnál szélesebb kerékkel rendelkező bogarak tulajdonosainak csak egy versenypálya az elképzelhető alternatíva bármire is, legyen rajzás, vagy akármi.
Aki resto-ban nyomja, annak egy századelős kávézó jöhet csak számításba...
Én speciel a kempingbusszal csak parkosított helyre megyek. ÉS LEGYEN MADÁRCSICSERGÉS! különben szar minden.

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #819 Dátum: 2008 November 17, 19:53:20 »

A Rajzásnak olyan helyen kellene lennie,ahol sok kivülálló ember látja a gépeket,mint mondja Vaga,TBK001, és aki odamegy-akár családostól-legyen más lehetősége is a nap eltöltésére.A gyorsulás nem mindenkit mozgat meg,bár lehet ,ez életkor függvénye.Én sajnálnám a sajátomat széttaposni.Utánna ott van a számtalan találkozó,mindenki választhat kedvére.Ezt az egyet meg kellene hagyni a nyilvánosságnak,elérhető helyen.
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 17, 19:58:30 írta Funk »
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #818 Dátum: 2008 November 17, 19:45:27 »

nem kellene mindig ott megrendezni
attól függ hány ezer forint lenne a beugró, 3000 ft-nál többet mondjuk nem fizetnék érte Wink

Javasolnám az előtanulmányokat, például az MBK honlapján:
"- Hungaroring:
2006-ban már volt a 15.-dik Jubileumi Rajzás helyszíne. Sajnos 2009.04.04.-ére más általi opciós foglalás van érvényben. (A részletes ajánlat összegzése: tehát összehasonlításul, amit 2006-ban igénybe vettünk, mai áron 5.66 M Ft. 250HUF/1EUR Fenti árak lista árak, a tájékoztatás szerint a bérleti díjak 2009-re vonatkoznak, a szolgáltatások árában azonban még további 8-10%-os emelkedés várható. A gyorsulási program árát is 2006-os árral számolva, mivel az aktuális árról nincs forrás) Amennyiben a foglalást fenntartják, akkor itt csak más időpont jöhet szóba. A helyszínt ismerjük, és a helyszínen is ismerik milyen az, amikor a bogarasok rajzanak. Az M3 e szakaszára autópálya-matrica kötelező!
Egyébként bármilyen ezen versenypályán lévő programra, időpontra csak opciós foglalást lehet benyújtani. A véglegesítés kizárólag csak 2009. februárjában, az FIA hivatalos versenynaptárának kiadását követően lehetséges. Gyorsulási versenyre vonatkozó ár: 600 e Ft. Így a várható 2009-es ár: 6.2 M Ft kalkulálva a szolgáltatások 10%-os emelését is. EURÓ alapú elszámolás: 2008.10.23.-i EUR árfolyam: 286 Ft! Így a pálya bérleti díja mindennel, ami 2006-ban is volt: 7.0928 Ft ~ 7.1 M Ft. "

Nos?

Nem elérhető Bugris

« Hozzászólás #817 Dátum: 2008 November 17, 19:42:30 »

Akkor is ilyen lelkes lennél Ring (Euor, vagy HUngaro) ügyben, ha megmondanák a Szepiék, hogy x ezer a beugró?

nem kellene mindig ott megrendezni
attól függ hány ezer forint lenne a beugró, 3000 ft-nál többet mondjuk nem fizetnék érte Wink
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #816 Dátum: 2008 November 17, 19:42:23 »

Millyen szezonnyításról beszélünk ha csak a rajzásra mennek?
Ha tölem kérdezed akkor pl olyanra,hogy ismét egy év kezdödik,még mindig megy a bogaram,amit 20-onakárhány éve ápolgatok,megyek megmutatom,hogy megvan,élünk még mindketten.
(de ha a szavakon akarsz lovagolni,akkor semilyenröl)

Tóth Zoltán
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #815 Dátum: 2008 November 17, 19:42:02 »

A városliget is versenypálya (volt) ráadásul autentikusabb... Roll Eyes
Az a Népliget volt.
Nem elérhető Butik

« Hozzászólás #814 Dátum: 2008 November 17, 19:37:59 »

Millyen szezonnyításról beszélünk ha csak a rajzásra mennek?

VW Bug 1965
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #813 Dátum: 2008 November 17, 19:34:12 »

Nekem ez az egész nem a mutogatásról szól, hanem arról hogy barátok-bogarasok között legyek!ha mutogatunk akkor mennyünk egész nap pesten körbe körbe!Akkor biztos látnak!
Igazad van,de erre van a többi összes találkozó,de nem a rajzás.
Személyesen tudok MOST Neked mondani hirtelen legalább 20 olyan bogarast,aki egy évben egyszer csak a rajzásra megy,mert azt tartja a szezon igazi nyitányának.
Ha ezeknek az embereknek azt mondod,gyere az akármilyen ringre,mert ott lesz az évadnyitó,hát sirva fognak menekülni még a versenypálya közeléböl is.És ennek az emlitett 20 (példa embernek) az egyik legföbb vonzerö az az egy kör volt pesten,ami a rajzás fináléja volt mindig,de amit egyre nehezebb összehozni mert Budapest ilyen szempontból nem az elönyére változott.
Nem az egész napos magamutogatás a lényeg,hanem az az egy kör,ami évente egyszer volt,és nekik megismételhetetlen.
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 17, 19:38:37 írta Vagabond »

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #812 Dátum: 2008 November 17, 19:31:18 »

nem kell mindig oda menni, de szerintem sokan mennének szívesen ilyen helyszínre, mint az euroring

Akkor is ilyen lelkes lennél Ring (Euor, vagy HUngaro) ügyben, ha megmondanák a Szepiék, hogy x ezer a beugró?

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #811 Dátum: 2008 November 17, 19:29:14 »

nem kell mindig oda menni, de szerintem sokan mennének szívesen ilyen helyszínre, mint az euroring
persze, hogy nem. Nekem is tetszik és szívesen meglátogatnám.
De azért mégis a műjégpálya helye, mégis most lehetne utoljára!!
Nem elérhető Bugris

« Hozzászólás #810 Dátum: 2008 November 17, 19:28:40 »

És ott joban éreznéd Magad? Jobban, mint a Városi Műjégpályán???? Én nem....

hát én sem... de ugyanaz
Nem elérhető Butik

« Hozzászólás #809 Dátum: 2008 November 17, 19:28:16 »

Nekem ez az egész nem a mutogatásról szól, hanem arról hogy barátok-bogarasok között legyek!ha mutogatunk akkor mennyünk egész nap pesten körbe körbe!Akkor biztos látnak!

VW Bug 1965
Nem elérhető Bugris

« Hozzászólás #808 Dátum: 2008 November 17, 19:27:45 »

Ahogy TBK-001 mondta, a Klub, vagyis a tagok nem engedhetik meg maguknak hogy mindig oda menjenek.
Vagabond bácsi mondta el az imént a lényegét a Rajzásnak.
A műjeget jövőre lehet utoljára úgy használni, mivel utána felújítják, és aztán lehet pályán vagy akárhol...
(csak távoli szemlélődő vagyok, de jövőre már megyek Rajzásra és érdekel hova megyek) Smiley Smiley

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #807 Dátum: 2008 November 17, 19:26:36 »

máshol is van tesco parkoló

És ott joban éreznéd Magad? Jobban, mint a Városi Műjégpályán???? Én nem....

Nem elérhető Bugris

« Hozzászólás #806 Dátum: 2008 November 17, 19:25:11 »

Mondhatod, hogy a hagyomány miatt, mondhatod, hogy mert majdnem az ország közepén van, mondhatod, hogy talán azért mert a legtöbb Bogár talán(?) itt van....
Vidéki városokban is vannak Talik, de például nálunk sem lehetne 2-3-4-500 Bogarat elhelyezni, versenyeket tartani... És, hogy máshol van-e ilyen hely, az kérdés...

máshol is van tesco parkoló
Oldalak: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: