www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 23:33:26

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674581 alkalommal)
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #965 Dátum: 2008 December 04, 17:31:02 »

Ha készülne ilyen beadvány,Ti aláirnátok?

Én aláírnám, mert én biztosan nem utaznék fel Pestre, hogy egy autókereskedés udvarán nyomorogjak.
Csak kérdéses, hogy kivitelezhető ez az aláírásgyűjtés...

tonio
« Hozzászólás #964 Dátum: 2008 December 04, 17:28:30 »

Ha készülne ilyen beadvány,Ti aláirnátok?
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #963 Dátum: 2008 December 04, 17:24:28 »

Még mindig nincs veszve semmi!
Van ezen a Forumon épp elég bogaras,aki fel tudja emelni a szavát PB. ellen.
Mit tenne a klub vezetése,ha kapna egy olyan levelet,melyben közli xszáz bogaras,hogy nem hajlandó odamenni Rajzani.?
ALÁIRÁSOKAT KELL GYÜJTENI!

Igen, sajnos hiányzik egy olyan közösség, aki fel tud lépni.
Ahogy Anonimus is mondja odalent, hiányzik a kapcsolat a fórum és a klub között.
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha az MBK fóruma lenne ez az oldal, ahol lehetne egy téma, ahol a vezetőség szól a bogarasokhoz.
Mert szerintem egy ekkora klubnál egy közgyűlés, ahogy láttuk is, szinte semmit nem ér.
Itt meg lehetne tárgyalni, el lehetne mondani az érveket, és ellenérveket, hogy az egyszerű bogaras, aki nem tud Pestre elutazni egy közgyűlésért, szintén megértse...

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #962 Dátum: 2008 December 04, 17:19:09 »

Tatabánya talán.
Gyomán és Kaposváron kívül van találkozó, amit támogat a klub?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #961 Dátum: 2008 December 04, 17:18:15 »

Nagy az érdektelenség(igénytelenség).
A bogarasok nagyrészének tökmindegy, hogy hol van a rajzás.
Itt hiába mondasz itt bármi, az pusztába kiáltott szó.

Mit tenne a klub vezetése,ha kapna egy olyan levelet,melyben közli xszáz bogaras,hogy nem hajlandó odamenni Rajzani.?

1971     VW 1300 GT-L
tonio
« Hozzászólás #960 Dátum: 2008 December 04, 17:14:46 »

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #959 Dátum: 2008 December 04, 17:13:46 »

ezáltal lesz pénz a találkozók valódi támogatására.

Gyomán és Kaposváron kívül van találkozó, amit támogat a klub?

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #958 Dátum: 2008 December 04, 17:08:00 »

Tegyük fel, hogy az Euroringet (vagy bármi más ami nem a PB) szavazták meg a jelenlévők.
Pár hét múlva az lett volna, hogy "blablabal...  az előzetes megállapodáshoz képest kedvezőtlen körülmény lépett fel, ezért sajnos a PB-nál lesz a rajzás. ...blablanla".
Szvsz.
De ezt idén nem tudjuk már meg. Majd jó lesz az ...

Bár ha úgy nézzük, akkor az a klubnak jó, hogy a PB-nál lesz a rajzás, mert akkor a rendelkezésre álló pénzből nem kell sokat költeni, ezáltal lesz pénz a találkozók valódi támogatására.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. (by Borat)

Tűnik.... én ott voltam. Teljesen formális volt, Smiley mindenki feltette a kezét arra, ami akarta. Aki ott volt. Aki meg nem, az utólag ne sírjon a levesbe. Nem tisztességes dolog.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #957 Dátum: 2008 December 04, 16:44:41 »

Tűnik.... én ott voltam. Teljesen formális volt, Smiley mindenki feltette a kezét arra, ami akarta. Aki ott volt. Aki meg nem, az utólag ne sírjon a levesbe. Nem tisztességes dolog.

nehany ervet, ami miatt ez gyozott, arulj el kerlek.
talan ugy nem csodalkoznanak annyira a nepek.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #956 Dátum: 2008 December 04, 16:23:10 »

Nekem meg úgy tűnik, hogy az már el volt döntve, hogy a PB-nél lesz a rajzás.
A szavazás meg csak formalítás volt.
szvsz.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #955 Dátum: 2008 December 04, 15:27:56 »

Nekem meg úgy tűnik, hogy az már el volt döntve, hogy a PB-nél lesz a rajzás.
A szavazás meg csak formalítás volt.
szvsz.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #954 Dátum: 2008 December 04, 15:00:43 »

nem vitatkozásként, de nem volt túlhirdetve.
a bogarasok.hu-n a sok előzmény és heti frissítés után csak a legfontosabb dátum nem volt megtalálható..
az újságot meg nem kapja minden tag
Valóban nem volt 26-os nyomtatott betűkkel feltüntve az MBK főlapján... (én is beoptam)
De az érdeklődést szerintem tükrözi a visszaérkezett szavazólapok száma... nem sokan törték magukat, hogy ott legyenek!

Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #953 Dátum: 2008 December 04, 14:54:40 »

Mellesleg kifogásolom a bogarhatu.hu és a klub közötti összefogást. Van egy klub, aminek tagjai sokan közülünk, akik a léghűtésesek szerelmesei, és van egy hely az interneten, amely a távolságokat leküzdve egyesít minden bogarast. Megteszi, amire a klub nem képes. De ez máshova tartozik, egyszer, talán majd kifejtem részletesebben.
(nem vagyok klubtag csak külső szemlélődő bogárral, csak ugy mondom)

ez az amit nem értettem én se soha, annó azt hittem hogy az MBK-ról is szól ez a fórum, hogy akinek van netje és bogara az itt van, és ahogy írtad a fórum  leküzdi  a távolságból adódó problémákat, de rá kellet jönnöm hogy nagyon nem erről van szó, máig nem értem miért , biztos van előzméyne, de hogy semmibe veszik az itteni bogarasok szavazatát, és vmi más okok miatt a PB-nél lesz a rajzás az sajnálatos (nem kicsit). egy problémát nem halottam/olvastam amiértne lehetne a műjégen a rajzás, (rámpa is megoldható mint halottuk)
én mindenestre megyek a műjégre jövő héten megnézni a csöveket meg az állapotokat a felújítás előtt a sulival,  és majd odaképzelem a sok bogarat a tavaszi napsütésben Embarrassed

Hello.
Anonim irásra belefér a névtelen válaszoló is.
Én is régi bogaras vagyok,és szivesen venném,ha részletesen kifejtenéd azt,amire a fenti idézetben utaltál.
Hozzászólásod minden pontjával egyetértek,de mégis azt javasolnám,add fel az anonimitást,és akkor minden félreértés nélkül lehetne tovább ragozni a témát.

Egy másik bogaras a sokból. Cheesy

szerintem meg pont jó hogy nem tudjuk ki írta, vki, egy bogaras, akinek igaza van szvsz, csak növelné vagy csökkentené az írás értékét megítélését ha tudnánk ki írta, így meg nincs elfogulság, nincs mögöttest tartalom, csak az van amit leírt, így tiszta
(ha én írtam volna le lennék hurrogva hogy kezdő ne szóljon be)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #952 Dátum: 2008 December 04, 14:45:48 »

nem jelentek meg a bogarasok....
nem vitatkozásként, de nem volt túlhirdetve.
a bogarasok.hu-n a sok előzmény és heti frissítés után csak a legfontosabb dátum nem volt megtalálható..
az újságot meg nem kapja minden tag
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #951 Dátum: 2008 December 04, 14:25:54 »

Váciak "képviselőjeként":
Szóba került egy évközi találkozó Vácon valóban, de, hogy ezt az MBK szervezze, támogassa anyagilag erről szó sincs (nem várunk többet, mint amennyit más találkozó kap)....
Két éve lehetőség nyílt rá, hogy találkozónk legyen, akkor sajnálatos keresztbeszervezések miatt elmaradt, azóta én személy szerint rájöttem, hogy teljesen fölösleges törnöm magam egy ilyen szervezésén, ugyanis ez a "piac" idehaza már betelt, sem a bogarasok, sem a naptár nem bír el több találkozót, ebből a szemszögből én nem is erősködök még Vác bevonásával is, bár azt a véleményemet tartom, hogy Mo legszebb környezetében rendezendő találkozója lenne. Így is már eléggé ki lett tolva a naptár szerintem.... azt nem tudom, hogy mikor lesz majd jövőre az évzáró, lehet már a népautós szilveszteren...
Igazából mögé kellene látni pár dolognak és nem csak a felszínt nézni PB kapcsolatban..., azzal együtt, hogy persze nekem sincs kedvem nyomorogni azon a kis helyen.
Ami a ringes évzárót illeti, MBK-nak anyagilag semmi köze nincsen hozzá, a Porsche Hungária rendezné mi csak meghívott vendégek lennénk amolyan "ingyenélők". De ez a dolog még képlékeny, egyáltalán nem biztos, hogy lesz...
Végül, itt már kár hőbörögni... volt közgyülés, új időpontban, hogy vidékieknek is kedvezzen a dolog, mégsem történ világváltás, nem jelentek meg a bogarasok....
« Utoljára szerkesztve: 2008 December 04, 14:29:40 írta brez »

tonio
« Hozzászólás #950 Dátum: 2008 December 04, 14:13:52 »

Sziasztok!

Mellesleg kifogásolom a bogarhatu.hu és a klub közötti összefogást. Van egy klub, aminek tagjai sokan közülünk, akik a léghűtésesek szerelmesei, és van egy hely az interneten, amely a távolságokat leküzdve egyesít minden bogarast. Megteszi, amire a klub nem képes. De ez máshova tartozik, egyszer, talán majd kifejtem részletesebben.

, csak azért, mert végre elmondtam, amit gondolok.

ÜdVWözlettel:
Egy bogaras a sokból.
Hello.
Anonim irásra belefér a névtelen válaszoló is.
Én is régi bogaras vagyok,és szivesen venném,ha részletesen kifejtenéd azt,amire a fenti idézetben utaltál.
Hozzászólásod minden pontjával egyetértek,de mégis azt javasolnám,add fel az anonimitást,és akkor minden félreértés nélkül lehetne tovább ragozni a témát.

Egy másik bogaras a sokból. Cheesy
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #949 Dátum: 2008 December 04, 12:16:54 »

Komoly. Megváltottad magad, és a helyzetet - alkalmas helyen, és időben.

Nagyon régi bogaras vagyok,

Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, és remélem, hogy senkiben nem változott meg a rólam kialakult képe, csak azért, mert végre elmondtam, amit gondolok.

ÜdVWözlettel:
Egy bogaras a sokból.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #948 Dátum: 2008 December 04, 11:15:51 »

„Isten sírját sem őrizték ingyen!”

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #947 Dátum: 2008 December 04, 11:13:48 »

Igen, a klubelnök a közhasznú egyesület fizetett alkalmazottja (ez kiderül az egyesület beszámolójából is).

mert akkor számonkérhető, gondolom akkor elbocsátható, és megpályáztatható ez a poszt

mert ha jól látom személyi problémák lettek itt felsorolva, akkor cselekedni kell és fel kell tudni mutatni egy olyan embert, aki jobban csinálja

ha pedig nem személyi a probléma, akkor pedig ötletekkel és tettekkel kell segíteni a klub vezetését
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #946 Dátum: 2008 December 04, 10:27:21 »

Hat errol a 'jo szokasukrol' valoszinuleg nem fognak lemondani :-) [persze most, hogy olvassak amit irtal lehet, hogy kivetelt tesznek ... ;-)]

de hogy lehet belépőt kérni egy em zárt területre? Smiley
odaparkol valaki előző este és kész. akkor mi van?
elvontatják? Tongue

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #945 Dátum: 2008 December 04, 10:20:34 »

Már csak az lenne a csúcs ha a nem klubtagok belépőt is fizetnének, hogy megállhassanak az ucán Smiley
Hat errol a 'jo szokasukrol' valoszinuleg nem fognak lemondani :-) [persze most, hogy olvassak amit irtal lehet, hogy kivetelt tesznek ... ;-)]

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #944 Dátum: 2008 December 04, 10:19:10 »

Már csak az lenne a csúcs ha a nem klubtagok belépőt is fizetnének, hogy megállhassanak az ucán Smiley

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #943 Dátum: 2008 December 04, 10:05:33 »

Igen, a klubelnök a közhasznú egyesület fizetett alkalmazottja (ez kiderül az egyesület beszámolójából is).

szerintem meg nincs vele baj, majd neked megírja pü-ben hogy kicsoda is valójában, de a hozzászólás értékéből nem vesz el, de nem is tesz hozzá

meg lett itt ez fogalmazva jól, viszont én azt nem tudom, hogy az MBK vezetősége kap azért pénzt, hogy ilyen dolgokat csinál, szervez, bonyolít (hogy ők a vezetők)????????
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #942 Dátum: 2008 December 04, 09:23:08 »

„Isten sírját sem őrizték ingyen!”

szerintem meg nincs vele baj, majd neked megírja pü-ben hogy kicsoda is valójában, de a hozzászólás értékéből nem vesz el, de nem is tesz hozzá

meg lett itt ez fogalmazva jól, viszont én azt nem tudom, hogy az MBK vezetősége kap azért pénzt, hogy ilyen dolgokat csinál, szervez, bonyolít (hogy ők a vezetők)????????

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #941 Dátum: 2008 December 04, 09:09:04 »

bár jónéhány dologgal egyetértek azokból, amit leírtál, de azzal meg nagyon nem, ahogy - miszerint névtelenül, rejtőzködve - előadtad. tudod, ez olyan izéééé dolog, és hát ez hitelteleníti azt is, amikor - amúgy jogosan - szóváteszel néhány izéééé dolgot...

« Utoljára szerkesztve: 2008 December 04, 09:10:45 írta Bill »
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #940 Dátum: 2008 December 04, 08:59:10 »

Sziasztok!

Nagyon régi bogaras vagyok, aki eddig nem igazán kívánt beleszólni az itt zajló eseményekbe. Sokatokat ismerlek személyesen, de így, a becenevek mögött csak kevés embert ismerek meg, azokat is a beszúrt képeken lévő autók alapján. Ennek ellenére nem szívesen mutatkozk be, csupán a véleményemet kívánom elmondani az idei Rajzásról, és a körülötte zajló történetről.

bár jónéhány dologgal egyetértek azokból, amit leírtál, de azzal meg nagyon nem, ahogy - miszerint névtelenül, rejtőzködve - előadtad. tudod, ez olyan izéééé dolog, és hát ez hitelteleníti azt is, amikor - amúgy jogosan - szóváteszel néhány izéééé dolgot...
Nem elérhető Anonimus

« Hozzászólás #939 Dátum: 2008 December 04, 08:44:38 »

Sziasztok!

Nagyon régi bogaras vagyok, aki eddig nem igazán kívánt beleszólni az itt zajló eseményekbe. Sokatokat ismerlek személyesen, de így, a becenevek mögött csak kevés embert ismerek meg, azokat is a beszúrt képeken lévő autók alapján. Ennek ellenére nem szívesen mutatkozk be, csupán a véleményemet kívánom elmondani az idei Rajzásról, és a körülötte zajló történetről. Én már nagyon régóta benne vagyok a bogarazásban, ott voltam az első Rajzásokon, még a BS parkolójában, és azóta szomorúan veszem tudomásul, hogy a színvonal egyre mélyebbre kerül. Tavalyelőtt a Buy Way-nél a szervezetlen átvonulás, a rosszul irányított felvonulás, a két helyszín miatti káosz kezdte elvenni a kedvem, de azért az idén is kimentem. Ha lehet, idén még nagyobbat csalódtam. Egy rossz, szűkös nedves, füves placcon álltunk, szervezetlenül. A "felvonulásról" ne is beszéljünk, én akkor haza is mentem. Ekkor került a mélypontra a klub, és ekkor lett elegem belőle. A remény most csillant fel, amikor a www.bogarasok.hu-n megláttam a szavazási lehetőségeket. Gondoltam megmozdult az állóvíz, de a legújabb közlemény alapján úgy kell lássam, hogy tévedtem, és mégsem így van.

Ugye volt 3 helyszín: Euroring, Vác, Városligeti műjégpálya. És mellette vésztartaléknak ott volt a Porsche Buda. Pontosabban így tálalták nekünk a vezetők, legalábbis nekem így jött le. Akiket én közelebbről ismerek, és szavaztak, tudom, hogy nem a Porsche Budára esett a választásuk (és ahogy látom, itt, az oldalon lévő szavazáson sem az a helyszín lett a befutó), így el sem tudom képzelni, hogy miként került az első helyre. Vehetjük úgy, hogy ismét egy elszeparált autókereskedésbe leszünk összezsúfolva, egy idétlen zenekar nyomja majd a playbacket, mi meg örülünk majd, mint majm a farkának, mert végre itt a tavasz. Nem tudom, hogyan képzelik, de az a hely elég kicsi a 800 autónak, ami ott szokott lenni. Lezárják az utcákat, de ki dönti majd el, hogy ki az, aki bentre parkol, és ki az, aki kinnreked? Az "elit", szépen restaurált bogarak bentre, az "átlag" bogaras meg kint? Ez a lehető legrosszabb választás, bent Budapest közepén, egy semmilyen környezetben, a helyett, hogy a gyönyörű váci sétányon lenne, vagy a történelmi környezetben a műjégpályán (főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ez az egyetlen lehetőségünk) De a Porsche Buda legalább ingyen van.

"Az Euroring egy évközi "Hungarian Drag Day" helyszíne is lehet. Az MBK tuning szakosztály megalakítás alatt van."
Tuning szakosztály? Kérdem én, mire épít ez a szakosztály? Kétlem, hogy ebben az országban lenne 20-nál több olyan autó, ami alkalmas lenne egy igazi gyorsulásra, az Európai szintűről pedig ne is beszéljünk. De lehet, hogy így is sokat mondtam. E mellett, ha ez a találkozó valóban megvalósulna a klub támogatásával, akkor Tököl bezárhatná a kapuit. Nem értem, hogy, ha van egy olyan találkozó, ahol egy lelkes csapat saját erejéből éppen ilyen jellegű programot kínál, akkor nem azt kellene inkább támogatni, mint, hogy rászervezünk még egyet? Tökölön minden adott egy esetleges Hungarian Drag Day-re, ha már ilyen nagy dolgokról beszélgetünk, de szerintem ez nevetséges. Mellesleg kifogásolom a bogarhatu.hu és a klub közötti összefogást. Van egy klub, aminek tagjai sokan közülünk, akik a léghűtésesek szerelmesei, és van egy hely az interneten, amely a távolságokat leküzdve egyesít minden bogarast. Megteszi, amire a klub nem képes. De ez máshova tartozik, egyszer, talán majd kifejtem részletesebben.

"Szóba jött egy évközi Váci Bogaras találkozó lehetősége is, egy megbízható összeszokott lelkes váci csapat adhatja a gerincét a rendezvénynek."
Izsáki Sanyiék Tatabányán saját pénzből szerveznek találkozót évről-évre, úgy, hogy a klub nem, vagy csak jelképes összeggel támogatja őket. Jövő őszre Debrecenbe van tervbe találkozó. A klub elzárkózott a támogatástól, és az évzáró találkozóvá való kinevezéstől azzal az indokkal, hogy első találkozósok nem lehetnek az évzárósok. Holott Balczó Robi 3 Cruise Nigt-ot szervezett meg, igen nagy sikerrel. Ugyan még nem sikerül teljutnom egyik helyre sem, nem hiszem, hogy a hortobágyi, és a Szombathely környéki találkozók bármelyike is támogatva lenne, nem is beszélve Kisköréről, vagy Orfűről. Viszont egy váci találkozót szívesen támogatna a klub, csak, mert van ott egy "lelkes csapat". Ezzel nem a váciakat akarom bántani, valóban azok, tényleg egy összetartó közösség, sokukhoz igen jó barátság köt, de ezt akkor sem érzem igazságosnak.

A buszos, Hungaroringes évzáróról csak annyit, hogy, ha nincs pénz, hogy a Rajzás ott legyen, akkor majd pont egy évzáró lesz ott... Ezen én személy szerint nevetni tudok csak.

Szerintem vagy ez fog történni, amit fent írtam, vagy pedig (és ez tűnik valószínűbbnek) az egész csak mese habbal. A klub szervez nekünk egy Rajzást a Porsche Budánál, ezzel le van tudva, ingyen is van. Talán kisorsolja az utat Wolfsburgba, de mi az ahhoz képpest, ami egy Rajzás költsége. Így még nagylelkűnek is tűnnek.

Úgyhogy szerintem a klubvezetésnek el kellene gondolkoznia a jövőn, mert ez így nem mehet tovább. Ha pedig nem érzik magukat alkalmasnak a feladatra, akkor ideje olyanokat keresni, akik többet, és lelkesebben tennének a magyarországi bogarasokért.

Remélem nem bántottam meg senkit a hozzászólásommal, csupán megírtam, amit gondolok.  Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, és remélem, hogy senkiben nem változott meg a rólam kialakult képe, csak azért, mert végre elmondtam, amit gondolok.

ÜdVWözlettel:
Egy bogaras a sokból.
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #938 Dátum: 2008 December 03, 20:49:31 »

http://se.youtube.com/watch?v=4OaNDwQXMvQ&feature=related

Peru 2007 rajzás. 2 rész.  Nem egy nagy durranás,ennél tudunk jobbat csinálni,mi Magyarok.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #937 Dátum: 2008 December 03, 10:51:03 »

Már ne haragudjatok, de ezt sok hülyeséget kénytelen voltam végigolvasni, mert azt hittem lesz közötte valami értelmes dolog. Azt hiszem Vaga is (meg Ratro) erről beszélt. Nagyon híg a leves.
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #936 Dátum: 2008 December 03, 10:29:51 »

az alíz utca a budafoki és szerémi út között van, az újbuda centernél. (szerintem még a térképeken sem igazán van rajta.)
de mindenképpen te vagy a fő vetélytársam Cheesy
lényeg, hogy nincs messze nekünk az biztos.... Wink Cheesy

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #935 Dátum: 2008 December 03, 08:44:50 »

etele út??? Shocked Wink Smiley

az alíz utca a budafoki és szerémi út között van, az újbuda centernél. (szerintem még a térképeken sem igazán van rajta.)
de mindenképpen te vagy a fő vetélytársam Cheesy

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #934 Dátum: 2008 December 02, 21:39:20 »

Addig mig nem vonuluk,nézzétek meg a Perui 2007-es rajzást.
http://se.youtube.com/watch?v=CRvr7I5jksE&feature=related
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #933 Dátum: 2008 December 02, 21:07:58 »

Én fiatal vagyok Smiley
együtt keztük ano Wink
Akkor Te is fiatal vagy Grin
Vagy rossz az elmélet Huh
ui.a bogarak jönnek-mennek a bogarazás marad Cheesy
Jó lenne, ha jó lenne!! Az elmélet!
Bár ha bogarazásról van szó, még az állandó derékfájásom is elmúlik!!!A legjobb gyógyszer!!

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #932 Dátum: 2008 December 02, 17:19:33 »

hát erősen sajnálatos hogy kihagyjuk a műjeget
jól nézett volna ki a sok bogár a hídról Embarrassed
nagy valószínűséggel nem ott lesz? Undecided Undecided Sad Cry
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #931 Dátum: 2008 December 01, 23:03:12 »

hát erősen sajnálatos hogy kihagyjuk a műjeget
jól nézett volna ki a sok bogár a hídról Embarrassed
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #930 Dátum: 2008 December 01, 22:40:08 »

Én már túl vagyok mindenen!!!Csak az első bogár nem élte túl!
Lehet vén vagyok?
Én fiatal vagyok Smiley
együtt keztük ano Wink
Akkor Te is fiatal vagy Grin
Vagy rossz az elmélet Huh
ui.a bogarak jönnek-mennek a bogarazás marad Cheesy

http://www.motorvalto.hu/

1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ 
1994 VW T4
1989 GOLF 2  94000km.................................ELADÓ
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #929 Dátum: 2008 December 01, 22:18:12 »

5év
elsö gyerek
épitkezés
ezek a legygyakoribb vizválasztok a bogarazásba Smiley
akik ezt tuélik és utána is bogaraznak TISZTELNI kell bármilyen bogara is van!! Wink
Én már túl vagyok mindenen!!!Csak az első bogár nem élte túl!
Lehet vén vagyok?

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #928 Dátum: 2008 December 01, 17:49:10 »

alíz utca Wink

tuti en nyerek ha csak nem lakik valaki a bevandorlasi hivatalban, tescoban, vagy a nadorliget lakoparkban.

etele út??? Shocked Wink Smiley

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #927 Dátum: 2008 December 01, 14:59:16 »

arra azert palyazunk meg egy paran:)

alíz utca Wink

tuti en nyerek ha csak nem lakik valaki a bevandorlasi hivatalban, tescoban, vagy a nadorliget lakoparkban.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #926 Dátum: 2008 December 01, 14:56:26 »

na mind1, akkor a legkozelebbrol jott bogar dijat en nyerem Wink

arra azert palyazunk meg egy paran:)

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Oldalak: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: