www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 10:47:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 673975 alkalommal)
Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #1045 Dátum: 2008 December 05, 16:16:06 »

Aki akar cruise night-ot az jelezze, ........................................

Kész a póló, kész a plakát....................nemsokára küldöm átnézésre..................ja (és ne az előbb említett "apróságok" miatt).........de........LEGYEN C(ruise) 4!!

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1044 Dátum: 2008 December 05, 16:16:06 »

A bogarasok.hu-ról:                     

Mint ismeretes a 2007-es évi Rajzás során a felvonulás rendőri felvezetése, biztosítása rendkívül rosszul sikerült. Az előzményekről annyit, hogy az előzetes BRFK-val folytatott tárgyalások során a rendőrség 80 járműben kívánta korlátozni a felvonulók létszámát, azzal a megkötéssel, hogy a klubnak kell kijelölnie azt a 80 járművet, amelyik vonulhat. Ez számunkra teljességgel elfogadhatatlan volt, az MBK sosem fog a tagjai között semmilyen diszkriminatív intézkedést hozni. A korábbi években a hatóságok sosem támasztottak ilyen létszám korlátozási igényt a rendőri felvezetés során. A rendőrségi tárgyalópartnerek ekkor felajánlották, hogy a korábbihoz képest jelentős többlet költséggel megoldható a felvonulás zavartalan lebonyolítása, ú.n. "útvonal állás" módszerével, tehát minden kereszteződésben rendőr fog állni és zárni a forgalmat. A vállalási ár 1.425.600.- Ft volt. A klubvezetés - a hagyományok megőrzése és a tagság megelégedése érdekében - vállalta ennek a rekord nagyságú összegnek a megfizetését.

A teljesítésnek minden résztvevő tanúja lehetett. A menet sajnos szétszakadt, a poszton álló rendőrök inkább a forgalmat "irányították" nem "lezárták" a menet egysége megbomlott, több klubtársunk elmondása szerint a rendőrök még kérdezésre se tudták merre ment a konvoj, például az Alagútnál. A Bogaras tömegbe más autók behajtottak, számos veszélyes szituációt előidézve. A felvonulásról számos fotó készült, amelyeken jól látható, a rendőri biztosítás elégtelen volta.

Természetesen az eset után panaszt tettünk, kifogást emeltünk a hibás teljesítéssel kapcsolatban. A kifogásunkra érdemi választ nem kaptunk, így azt két ízben is megismételtük.
2008.12.01.-én kaptuk az értesítést, hogy panaszunkat kivizsgálták, azt megalapozottnak találták és árengedmény formájában kompenzálnak minket. A vonatkozó rendeletek értelmében az ár nem lehet kevesebb az önköltségi árnál, így a klub részére 332.640.- Ft kompenzációt javasoltak.
Konzultálva jogi képviselőnkkel, és az elnökség egyhangú szavazata alapján a kompenzációt elfogadtuk.

Mindazonáltal határozott véleményünk, hogy Budapest jelenlegi közlekedési állapota, valamint a Rendőrség felkészültsége és hajlandósága nem teszi lehetővé a Rajzásokon korábban megszokott színvonalú felvonulás lebonyolítását. Ezt a sajnálatos tényt tudomásul kell vennünk, ezt igazolja a hibás teljesítéssel kapcsolatos kompenzáció is.
Meg kell említenünk azt a tényt is, hogy a BKV a korábbi évek gyakorlatától eltérően a maximális 10 perces forgalomkorlátozás betartásához szigorúan ragaszkodik. Ennyi idő alatt pedig nem lehetséges átvonulni a szokásos járműlétszámmal.

Kérjük fentiek megértését bogaras társainktól. Egy korszak lezárult.

MBK Elnöksége
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #1043 Dátum: 2008 December 05, 15:06:57 »

Aki akar cruise night-ot az jelezze, mert hálátlan fattyaknak senki nem csinál szivesen semmit.

en is akarok.

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1042 Dátum: 2008 December 05, 14:38:45 »

ez már sokszor-sokszor felmerült, és persze sose lett belőle semmi. kitalálod-e, hogy miért?

nem találom ki de sejtem, mindig vannak egyenlőbbek, és ez akkor megszünne
kb 1 éve olvasom a fórumot, de nem láttam a felmerülését a témának
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1041 Dátum: 2008 December 05, 14:26:08 »

kell???

nem árt.
a vezetőség még ha akarja sem tudja kiszopni a kisujjából, hogy ki mit szeretne.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1040 Dátum: 2008 December 05, 14:25:27 »

tudtommal egyiket sem. valahány klubtag nem fizet belépőt, annak az összegét fizeti a klub. de ettől a szervezőknek egyetlen forinttal semlesz több pénzük.

ezt egyszer már átbeszéltük.
mivel nem közvetlenül a forma fizeti a belépőt, ezért inkább elmennek egy ilyen szponzorált találkozóra, merthogy "ingyen van".
tehát több résztevő -> több lóvé

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1039 Dátum: 2008 December 05, 14:04:11 »

Itt a technika, nyissunk egy topicot, kérjük meg Szepest, hogy reagáljon rajta a felvetődő kérdésekre.

ez már sokszor-sokszor felmerült, és persze sose lett belőle semmi. kitalálod-e, hogy miért?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1038 Dátum: 2008 December 05, 14:02:26 »

de azt merem állítani, hogy pl.: Tazoli-nak már csak rosz emlék lenne az az ominózus koccanás és boldogan járhatna a kész autójával...

igen bátor kijelentés volt, cserébe viszont a tények ismeretében a valóságalapja pontosan nulla.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1037 Dátum: 2008 December 05, 13:56:10 »

Gyomán és Kaposváron kívül van találkozó, amit támogat a klub?

tudtommal egyiket sem. valahány klubtag nem fizet belépőt, annak az összegét fizeti a klub. de ettől a szervezőknek egyetlen forinttal semlesz több pénzük.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1036 Dátum: 2008 December 05, 13:52:56 »

ötletekkel és tettekkel kell segíteni a klub vezetését

kell???
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1035 Dátum: 2008 December 05, 13:04:56 »

Az MBK egy un. civil szerveet, amelynek tevékenységét a szervezeti és működési szabályzat rendelkezései szerint kell végezni. Tehát nem azonos egy nyílt internetes fórummal. ez azt jelenti, hogy akik -tagok- jelen vannak az adott közgyűlésen, azoknak kell szavazni a napirend szerinti kérdésekben, és enek végrehajtása az elnökség számára kötelező. Ha a 25 szavazólapon a Műjég csak sokadik volt, akkor vszeg úgy is került be a szavazásba. Úgyhogy , ha nem voltunk ott, akkor utólag el kell fogadnunk a döntést, ezt hívják demokráciának. Ott kellett volna lenni, mindegy, hogy miért nem.

és ez a szabályzat mikor ,íródott, nem most, ideje lenne lehet átgondolni, mert fejlődik a technika és az emberek is változnak ebből adódóan, is

a szavazólapon konkrét helyszínre nem lehetett szavazni, csak hogy mit gondolsz meg milyen érzésekkel tölt el a rajzás,jajdeszép,,jajjdejó, csak nem volt semmi értelme, szerintem, ezért küldte vissza csak 23 ember, a többiek meglátták hogy nincs értelme
konkrét mindenki számára elérhető szavazás csak itt volt
meg volt egy a fővárosban, aki tudott rá időt szakítani meg elfüstölt x pénzt benzinre az szavazhatott , szép ez is
olyan egyszerű is lehetne, de nem , és nem értem hogy miért nem , csak sejtem,dfe azt meg nem írom le Lips Sealed
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1034 Dátum: 2008 December 05, 10:11:59 »

23/7

úgy látom van esély hogy innen nyer valaki Smiley

23/8 ratro
23/9 én

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1033 Dátum: 2008 December 05, 10:09:13 »

Ha a 25 szavazólapon a Műjég csak sokadik volt,

nem szolt helyszíekről...

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1032 Dátum: 2008 December 05, 09:04:52 »

Az MBK egy un. civil szerveet, amelynek tevékenységét a szervezeti és működési szabályzat rendelkezései szerint kell végezni. Tehát nem azonos egy nyílt internetes fórummal. ez azt jelenti, hogy akik -tagok- jelen vannak az adott közgyűlésen, azoknak kell szavazni a napirend szerinti kérdésekben, és enek végrehajtása az elnökség számára kötelező. Ha a 25 szavazólapon a Műjég csak sokadik volt, akkor vszeg úgy is került be a szavazásba. Úgyhogy , ha nem voltunk ott, akkor utólag el kell fogadnunk a döntést, ezt hívják demokráciának. Ott kellett volna lenni, mindegy, hogy miért nem.
ebben igazad van! tökéletesen

de

nyissunk egy MBK jövője topicot, mert itt már az megy és nem a 2009-es rajzás

Balage-nak üzenem, hogy szerintem azt olvasta ami oda van írva és nem azt amit Robi mondani akart (remélem legalábbis a görbetükröt)
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #1031 Dátum: 2008 December 05, 07:50:47 »

én is!
egyik barátnő szerint aki nem bogaras jobb volt mint a rajzás

téma vissza: én azt látom hogy egészen pár nappal ezelőttig a műjég volt a favorit, aztán hirtelen mégsem, mert csak , várjuk a hivatalos közleményt, mint a minisztériumok, meg a kormány a dunaszerdahelyi ügyben, grt, ez a szint
egyszerűen magyarázza el vki a vidéki fejemnek hogy ha itt BOGARASOK véleméyne hangzik el akkor azt amiért nem veszi figyelembe a magyarországi BOGARASOK klubja?
miért kell személyesen befáradni Bp-re hogy feltegyem a kezem ha 21. században meg lehet csinállni neten is? akinek van pár hsz-e az szavaszhasson, így ki lehetne szűrni hogy 1 ember töbször szavazzon más accountal pl, és sok más módon kilehetne szűrni a csalást
én elolvastam a szavazólapot, semmitmondó dolgok voltak benne szvsz, itt volt egyértelmű szavazás, anyagi gond nem merült fel a műjégnél, ez évben mehetnénk utoljára,   mindezeknek homlok egyenest PB, én nem értem

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1030 Dátum: 2008 December 05, 07:17:40 »

Van némi ellentmondás az írásodban.
Először azt mondod, hogy "bolond ember az ki a múltat kutatja..." aztán meg "Szóval ha szar lesz áprilisban a hely, az idő, a program akkor utána köcsögöljön az aki akar és buktassa meg a Szepest."
Akkor most mikor is kell megszólalni?
Soha?

Állítólag jössz Pécsre valamikor?

Olvastam, nézegettem, hüledeztem.
Ebben a topikban is, mint mindenhol máshol megfigyelhető, hogy semmiről nem szólnak a beszélgetések, csak szük látókörű, szubjektiv vélemények hangzanak el. Nagyon sajnálom, hogy a bgaras társadalom ezen része (szernecsére ez egy cikkleye a tortának) idáig jutott, hogy ezen az oldalon szapulja az elmúlt évek dolgait (bolond ember az ki a múltat kutatja...) és hiszi,hogy ezzel jobb lezs a jövő. Sajnos nem tudtam ezen a hétvégi rajzásos történeten részt venni (beteg lett Boti és az anyjával nem szivesen hagytam volna itthon), de elolvastam volna itt, hogy ik hangzottak el. De ide nem került beirásra, alán azért, mert a nagytiszteletű pesti bogarasokat nem érdekelte, nem ért rá, nincs fűtés vagy benzin a kocsiban. Ezért inkább felhivtam GSA-t kideriteni mik hangzottak el, mert lhet ő irt ide valamit ami kelett, de nem irótéli meg olyannak a társasásgot, hogy 600 karaktert beirjon nekik. Mert nem érdemlik meg. Hol lehet a 2009-es Rajzás? Talán Porsche Buda?
Remek helyszin. Lágymányosi hid lába, megközelithető, bevásárló központ, autópálya, város, WC, étterem közel. Mi a gond vele? Konkrétan meg tudja fogalmazni valaki? Senki?! Láttátok a Lovász Imi féle VW összejövetelt Pécsett? Még az is lehet, hogy pár autó a szalonba beállhat. ki tudja? De már nem jó, mert sramli lesz, nem méltó a szinvonal..., stb. A PB. a Porsche Hungaria (magyarszági hivatalos VW importőr) egyik lerakata, tehát PH szerződés fog születni. Az sem lesz jó, tudom,mert nincs vonulás, meg mert ez, meg az...
Mindenkinek van elképzelése, hogy milyen a jó Rajzás, csak kurvára ne érdekel senkit, mert mint kiderült huszonakárhányan küldték vissza a szavazólapot. Én is benne vagyok ebben, visszaküldtem. Mindenki tudja nyúzni a száját, de 15 km-t utazni nem, szombaton délelőtt. Szerintem ezt a topikot nyugadtan be lehet zárni, mert értelmes, segitő hozzászólás nem és a negativ kritikára nem vagyunk kiváncsiak sokan, főleg olyan esetben ami meg senm történt még. Lehet egy nagyon szar Rajzás lesz a jövő évi is, de lehet nem. Bár itt sokan Nostradamusok másodállásban és tudják, de engem ez nem érdekel.
Minden nap elgondolkozom, hogy eladom mindet ami van, fillérekért és veszek egy Thaliát, vagy Daciát és velük járuk össze. Mert talán nem fürdős hisztis kurvák alkotnak véleményt olyan felett amibe egy perc energiát nem fektetnek bele
Szóval ha szar lesz áprilisban a hely, az idő, a program akkor utána köcsögöljön az aki akar és buktassa meg a Szepest. De tényleg. Úgy gondolom idén komolabban felkészült és adta elő a lehetőségeket mint eddig. Lehetett dönteni, döntöttek helyettünk. Addig viszont fogja vissza magát, mert 5 percet sajnált az életébő a kérdőiv kitöltésére, 500 ft-nyi benzint a közgyűlés meglátogatására, stb...
Aki akar cruise night-ot az jelezze, mert hálátlan fattyaknak senki nem csinál szivesen semmit.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1029 Dátum: 2008 December 04, 23:29:54 »

én is!
egyik barátnő szerint aki nem bogaras jobb volt mint a rajzás

téma vissza: én azt látom hogy egészen pár nappal ezelőttig a műjég volt a favorit, aztán hirtelen mégsem, mert csak , várjuk a hivatalos közleményt, mint a minisztériumok, meg a kormány a dunaszerdahelyi ügyben, grt, ez a szint
egyszerűen magyarázza el vki a vidéki fejemnek hogy ha itt BOGARASOK véleméyne hangzik el akkor azt amiért nem veszi figyelembe a magyarországi BOGARASOK klubja?
miért kell személyesen befáradni Bp-re hogy feltegyem a kezem ha 21. században meg lehet csinállni neten is? akinek van pár hsz-e az szavaszhasson, így ki lehetne szűrni hogy 1 ember töbször szavazzon más accountal pl, és sok más módon kilehetne szűrni a csalást
én elolvastam a szavazólapot, semmitmondó dolgok voltak benne szvsz, itt volt egyértelmű szavazás, anyagi gond nem merült fel a műjégnél, ez évben mehetnénk utoljára,   mindezeknek homlok egyenest PB, én nem értem
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #1028 Dátum: 2008 December 04, 22:52:39 »

Akkor en jelzem: szeretnek cruise nightot.
Én tavaly voltam először.Nagyon jól éreztem magam.
Jelzem: én is szeretném , ha lenne!

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1027 Dátum: 2008 December 04, 22:12:24 »

én is Cheesy
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #1026 Dátum: 2008 December 04, 22:12:20 »

én is !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #1025 Dátum: 2008 December 04, 22:10:57 »

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1024 Dátum: 2008 December 04, 21:54:36 »

Olvastam, nézegettem, hüledeztem.
Ebben a topikban is, mint mindenhol máshol megfigyelhető, hogy semmiről nem szólnak a beszélgetések, csak szük látókörű, szubjektiv vélemények hangzanak el. Nagyon sajnálom, hogy a bgaras társadalom ezen része (szernecsére ez egy cikkleye a tortának) idáig jutott, hogy ezen az oldalon szapulja az elmúlt évek dolgait (bolond ember az ki a múltat kutatja...) és hiszi,hogy ezzel jobb lezs a jövő. Sajnos nem tudtam ezen a hétvégi rajzásos történeten részt venni (beteg lett Boti és az anyjával nem szivesen hagytam volna itthon), de elolvastam volna itt, hogy ik hangzottak el. De ide nem került beirásra, alán azért, mert a nagytiszteletű pesti bogarasokat nem érdekelte, nem ért rá, nincs fűtés vagy benzin a kocsiban. Ezért inkább felhivtam GSA-t kideriteni mik hangzottak el, mert lhet ő irt ide valamit ami kelett, de nem irótéli meg olyannak a társasásgot, hogy 600 karaktert beirjon nekik. Mert nem érdemlik meg. Hol lehet a 2009-es Rajzás? Talán Porsche Buda?
Remek helyszin. Lágymányosi hid lába, megközelithető, bevásárló központ, autópálya, város, WC, étterem közel. Mi a gond vele? Konkrétan meg tudja fogalmazni valaki? Senki?! Láttátok a Lovász Imi féle VW összejövetelt Pécsett? Még az is lehet, hogy pár autó a szalonba beállhat. ki tudja? De már nem jó, mert sramli lesz, nem méltó a szinvonal..., stb. A PB. a Porsche Hungaria (magyarszági hivatalos VW importőr) egyik lerakata, tehát PH szerződés fog születni. Az sem lesz jó, tudom,mert nincs vonulás, meg mert ez, meg az...
Mindenkinek van elképzelése, hogy milyen a jó Rajzás, csak kurvára ne érdekel senkit, mert mint kiderült huszonakárhányan küldték vissza a szavazólapot. Én is benne vagyok ebben, visszaküldtem. Mindenki tudja nyúzni a száját, de 15 km-t utazni nem, szombaton délelőtt. Szerintem ezt a topikot nyugadtan be lehet zárni, mert értelmes, segitő hozzászólás nem és a negativ kritikára nem vagyunk kiváncsiak sokan, főleg olyan esetben ami meg senm történt még. Lehet egy nagyon szar Rajzás lesz a jövő évi is, de lehet nem. Bár itt sokan Nostradamusok másodállásban és tudják, de engem ez nem érdekel.
Minden nap elgondolkozom, hogy eladom mindet ami van, fillérekért és veszek egy Thaliát, vagy Daciát és velük járuk össze. Mert talán nem fürdős hisztis kurvák alkotnak véleményt olyan felett amibe egy perc energiát nem fektetnek bele
Szóval ha szar lesz áprilisban a hely, az idő, a program akkor utána köcsögöljön az aki akar és buktassa meg a Szepest. De tényleg. Úgy gondolom idén komolabban felkészült és adta elő a lehetőségeket mint eddig. Lehetett dönteni, döntöttek helyettünk. Addig viszont fogja vissza magát, mert 5 percet sajnált az életébő a kérdőiv kitöltésére, 500 ft-nyi benzint a közgyűlés meglátogatására, stb...
RNIE
« Hozzászólás #1023 Dátum: 2008 December 04, 21:34:34 »

elég mediterrán a hangulat  Cool
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1022 Dátum: 2008 December 04, 21:18:47 »

Ez egy virtuális közeg. Nekem ilyen maradt.

tudom ki vagy !  úgyhogy befejeztem !
máshogy is megbeszélhettük volna és előrébb jutunk abban biztos vagyok !

sajnálom hogy így alakult . de ha az lenne a való amilyen arcot mutattál akkor tartanám a véleményem rólad .

hála istennek nem ilyen vagy !

üdv BB
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #1021 Dátum: 2008 December 04, 21:13:48 »

Befejeztem volna,ha te is befejezed.!
Nem igy történt,ugyhogy én jövök.
Nem vagyok biztos benne hogy nekem is lesz hétezerakárhány hozzászolásom.de nem tudtam,hogy ez számit!
Ha az nálad lázitás az egyébként sem népszerü klub ellen hogy szeretnék egy jó rajzást,akkor valamit nagyon félrenézel.
Csak irsz,nem olvasol?
Az a saját pechem,hogy 2 napja találtam erre a forumra,igy csak késve tudtam elmondani a véleményem.
Sokat olvastam elötte,de miután láttam azt az anonimus beirást,vettem a bátorságot leirtam énis a bánatomat,hátha lesz aki egyetért velem.
Megoldáson is törtem a fejem,amire többen reagáltak is.
De ugy tünik  csak engem basztatsz.nem az ötletgazda másik anonimot,aki elkezdte nagyon értelmesen leirni a véleményét,de sajnos azóta nem jelentkezett.
Én többször is jelentkeztem,válaszoltam,balhéztam veled,holott ugy érzem nem adtam okot rá.
Ne alkoss véleményt ismeretlenül,ne ugy ismerj meg hogy 3 adat ki van töltve az ürlapomon,és attol lesz arcom.
De amig nem ismersz,addig nem jo ez a stilus,mert hasonlo válaszokat fogsz kapni,azzal meg nem lesz jobb a rajzás.
tudom ki vagy !  úgyhogy befejeztem !
máshogy is megbeszélhettük volna és előrébb jutunk abban biztos vagyok !

sajnálom hogy így alakult . de ha az lenne a való amilyen arcot mutattál akkor tartanám a véleményem rólad .

hála istennek nem ilyen vagy !

üdv BB

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

tonio
« Hozzászólás #1020 Dátum: 2008 December 04, 21:09:35 »

nekem it van 7500 beírásom és a társaság legalább 50%-a vagy így vagy úgy ismer
tudják ki vagyok és azt is mit tettem ennak a társadalomnak az asztalára esetleg azt is hogy mit nem
benne voltam és vagyok is néhány találkozó szervezésében vagy pozitív vagy negatív előjellel

és te ki vagy???????? azon kívül hogy idejöttél és lázítasz az egyébként sem mindenki által nápszerű klub ellen ?
egy arctalan senki vagy !  és szvsz mindenki leszarja a vélemyényed még akkor is ha egyetért vele !

ha lenne egy arcod , bármilyen még az is lehet hogy sokan, sőt én is melléd állnék !  de ez így jellemtelen sötétbenbujkáló szar agentprovokateur fos amit csinálsz !

és hidd el remélem kisebb annál a gyermeked hogy ezt lássa az apjától.
soha ne tanítsd erre a hátulról mellbe rebellis viselkedésre és talán kinő téged !

ja és jobb is hogy befejezted.
Befejeztem volna,ha te is befejezed.!
Nem igy történt,ugyhogy én jövök.
Nem vagyok biztos benne hogy nekem is lesz hétezerakárhány hozzászolásom.de nem tudtam,hogy ez számit!
Ha az nálad lázitás az egyébként sem népszerü klub ellen hogy szeretnék egy jó rajzást,akkor valamit nagyon félrenézel.
Csak irsz,nem olvasol?
Az a saját pechem,hogy 2 napja találtam erre a forumra,igy csak késve tudtam elmondani a véleményem.
Sokat olvastam elötte,de miután láttam azt az anonimus beirást,vettem a bátorságot leirtam énis a bánatomat,hátha lesz aki egyetért velem.
Megoldáson is törtem a fejem,amire többen reagáltak is.
De ugy tünik  csak engem basztatsz.nem az ötletgazda másik anonimot,aki elkezdte nagyon értelmesen leirni a véleményét,de sajnos azóta nem jelentkezett.
Én többször is jelentkeztem,válaszoltam,balhéztam veled,holott ugy érzem nem adtam okot rá.
Ne alkoss véleményt ismeretlenül,ne ugy ismerj meg hogy 3 adat ki van töltve az ürlapomon,és attol lesz arcom.
De amig nem ismersz,addig nem jo ez a stilus,mert hasonlo válaszokat fogsz kapni,azzal meg nem lesz jobb a rajzás.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #1019 Dátum: 2008 December 04, 21:08:13 »

nem szoktam beleszolni,de szerintem tulzásba estél!!
töröltem is !

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1018 Dátum: 2008 December 04, 21:04:15 »

Leírta azt - igaz a saját stílusában - amire én is gondoltam. Ő már csak ilyen, köszönöm neki, hogy én megúszom Smiley

nem szoktam beleszolni,de szerintem tulzásba estél!!
tonio
« Hozzászólás #1017 Dátum: 2008 December 04, 20:35:10 »

ha pedig a haverjaiddal akarsz együtt parkolni akkor a a valamelyik rakparton az akepella előtt van elég hely

de a töki-t most nem használnám mert úgy érzem nem azonos az identitásunk, mert nekem van családom, életem, feleségem, barátaim  és azt gondolom neked csak a keserűséged a rumcájsz arcod és az anonimus nick-ed a másik ...

pöcs

Nem ez volt a tervem,de menjünk neki igy is.
Félek,hogy nem férek az akapella elé,mert már ott vagytok.
Te mennyivel adtál több "arcot" mint én?
Az a rajzolt busz az arcod?
Az identitásom meg semmiben nem marad el a tiedtöl,mert nekem is van családom,GYEREKEIM,életem,feleségem,BOGARAS BARÁTAIM,akikkel együtt prkolnák a rajzáson,viszont keserüségem nemigen akad.
Ebben te tévedtél nagyot,és itt be is fejezném.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #1016 Dátum: 2008 December 04, 20:33:36 »

Jelzem, hogy ez a 2009-es Rajzas temaja.

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1015 Dátum: 2008 December 04, 20:08:55 »

én szerettem volna felmenni a gyülésre,de nem tudtam a munkával össze egyeztetni...sajnos...
nem feltétlen azért,mert bele akartam volnapofázni,hanem hogy lássam hogy is megy ez,nem szolnék bele nagyon,max a véleményem emliteném meg,azért nem pofáznék bele nagyon,mert tudom,hogy ténylegesen nem tudnék tenni semmit a rajzásért,ez van,szerintem nem vagyok egyedül....

viszont a gyüléseket ,gyülést tök jolenne összekötni más eseménnyel is,esetleg találkozo,vagy egy alkatrészbörze,vagy mitudom én,de tényleg xar vidékröl xezer forintért fölautozni a kitudja miért,de ha ez összelenne kötve valami mással is....szerintem több vidéki menne!!
szerintem...
látod valahogy én is így vagyok ezzel, de hogy ennek a véleményednek hangot adj fel kell utaznod klub gyűlésre

valahogy engem a 22-es csapdájára emlékeztet (na azért nincs annyira durva)
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #1014 Dátum: 2008 December 04, 20:05:56 »

én szerettem volna felmenni a gyülésre,de nem tudtam a munkával össze egyeztetni...sajnos...
nem feltétlen azért,mert bele akartam volnapofázni,hanem hogy lássam hogy is megy ez,nem szolnék bele nagyon,max a véleményem emliteném meg,azért nem pofáznék bele nagyon,mert tudom,hogy ténylegesen nem tudnék tenni semmit a rajzásért,ez van,szerintem nem vagyok egyedül....

viszont a gyüléseket ,gyülést tök jolenne összekötni más eseménnyel is,esetleg találkozo,vagy egy alkatrészbörze,vagy mitudom én,de tényleg xar vidékröl xezer forintért fölautozni a kitudja miért,de ha ez összelenne kötve valami mással is....szerintem több vidéki menne!!
szerintem...

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1013 Dátum: 2008 December 04, 20:04:54 »

amúgy ti most miről vitatkoztok?

egyértelmű számomra, hogy ezt itt nem lehet eldönteni, mert ez a fórum nem egyenlő az MBK-val

de az is egyértelmű, hogy az országhoz hasonlóan valószínűleg itt (MBK) is van mutyi

és jó menedzseléssel faszául összeugrasztható bárki is
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #1012 Dátum: 2008 December 04, 20:00:19 »

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1011 Dátum: 2008 December 04, 19:57:29 »

Jól jönne az ignore gomb mi??? Grin  Grin  Grin
Ne haragudj, de én ezt személyeskedésnek vettem, mellesleg aljas dolog volt bármilyen kezdeményezést is minősíteni, én valahogy nem igy álltam a ti bogár-virágkarneválotokhoz, de ezt nehogy személyeskedésnek vegyed.... Kiss

Ez speciel egy poén volt, és nem neked szólt, hanem mondjuk Billnek, és azoknak, akik hallották az ominózus mondatot Kiskörén, és akiknek egy kis vidámságot cseppentettem a topicba a sok felesleges, és rohadt unalmas fingfűrészelés közé...

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1010 Dátum: 2008 December 04, 19:56:02 »

Mormota találkozó...  Evil Grin Evil
reméltem, hogy már elfelejtettétek!  Smiley
« Utoljára szerkesztve: 2008 December 04, 19:58:10 írta Bill »
tonio
« Hozzászólás #1009 Dátum: 2008 December 04, 19:55:12 »

sokkal fontosabb lenne az arcod ehez a harchoz töki !
és mindjárt máshogy írnám az elképzelésem a dologról  !
Mennyiben változtat az a lényegen,ha bemutatkozom?
Volt egy javaslatom,de nem érdekelt senkit!
Azért mertem belepofázni a nagyok dolgába,mert én is szeretnék még nagyon sok jó rajzáson ott lenni!
Ha neked jó a PB,akkor nem szóltam,de a haverjaimmal szeretek egymás közelében parkolni,nem a priellén állva beszaladni hozzájuk,vagy forditva.
De ugy látom,itt csak annak van szava,aki elég nagy pofával tud káromkodni,ezzel szerezve népszerüséget!
Ha az arcom kell:olyan mint Rumcájszé,töki!
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1008 Dátum: 2008 December 04, 19:54:13 »

Ki beszél hozzád?
Jól jönne az ignore gomb mi??? Grin  Grin  Grin
Ne haragudj, de én ezt személyeskedésnek vettem, mellesleg aljas dolog volt bármilyen kezdeményezést is minősíteni, én valahogy nem igy álltam a ti bogár-virágkarneválotokhoz, de ezt nehogy személyeskedésnek vegyed.... Kiss

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1007 Dátum: 2008 December 04, 19:47:35 »

Mormota találkozó...  Evil Grin Evil
erre nem reagálnék ha nem baj... Tongue
Elég gyerekes "visszavágás" a saját tudatlanságodra... Kiss

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1006 Dátum: 2008 December 04, 19:44:45 »

Bugi, kérlek a minősíthetetlen szavakat vedd ki a hozzászólásodból, és priviben beszéljétek meg.
Köszönöm!
Oldalak: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: