www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 23:38:50

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674701 alkalommal)
Nem elérhető Baki66

« Hozzászólás #1085 Dátum: 2008 December 10, 20:32:01 »

A Bogárban anno nem a teljesítmény ragadott meg bárkit , hanem a szépsége Wink Bár Egerben van egy pár bogár   , de még nem tudtam úgy parkolni , hogy nem nézték volna és ne kérdeztek volna róla valamit Smiley Ma is talán a "ritkasága" és "egyénisége" emeli ki a mai és régi tucat autók közül . 

az "öregek"-mi- idejében megfogta a bogár látványa  a kis lurkókat akik rohantak dudukocsit rajzolni,annyira különleges volt a sok tabant,lada,wartburg között.Nos most amikor a 10évesek már a need for speed századik részével játszanak amiben a legsz*rabb autó a mazda mrxy3mzx2 600lóval,el lehet gondolkodni hogy ugyanígy van-é még

A bogár több annál, mint amit ember alkotni tud !

VW1300 / Alváz , motor , váltó  1970 Wolfsburg / Kaszni 1982 Mexikó

Bakalár László
RNIE
« Hozzászólás #1084 Dátum: 2008 December 10, 20:22:51 »

az "öregek"-mi- idejében megfogta a bogár látványa  a kis lurkókat akik rohantak dudukocsit rajzolni,annyira különleges volt a sok tabant,lada,wartburg között.Nos most amikor a 10évesek már a need for speed századik részével játszanak amiben a legsz*rabb autó a mazda mrxy3mzx2 600lóval,el lehet gondolkodni hogy ugyanígy van-é még
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1083 Dátum: 2008 December 10, 20:21:40 »

A villantás is benne van az eskübe. Írtam a Bálint Gyurinak,de nem is válaszolt. Kértem a szöveget tőle. Talán a Szepes tudja,de ő hallott róla, mert van videóm amin áll és mondja. 1992-ben Leier Márton autócentrumban.
akkor osszd meg azt a videót Wink
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1082 Dátum: 2008 December 10, 20:19:55 »

A villantás is benne van az eskübe. Írtam a Bálint Gyurinak,de nem is válaszolt. Kértem a szöveget tőle. Talán a Szepes tudja,de ő hallott róla, mert van videóm amin áll és mondja. 1992-ben Leier Márton autócentrumban.
Most lehet,hogy hülyeséget mondok,de mintha az MBK régi honlapjám még ott lett volna,emlékeim szerint.

Tóth Zoltán
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1081 Dátum: 2008 December 10, 20:14:14 »

ezt írtad már többször is, egyszer végre leíhatnád, mer én nem találtam máshol
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1080 Dátum: 2008 December 10, 20:02:25 »

Én itt még újnak számítok ,
Lehet,hogy pont azért látod ilyen tisztán a bogarazás igazi lényegét!
Ezekre a sorokra gondolok.

"a Főváros Útcáin több száz gyönyörű Bogár folyamatosan vonul és talán egy pár ma 4-5 éves gyermek  (mint anno én tettem ) megfogadja majd , hogy bármi áron , de ilyen Autója lessz  és nem fog nyomtalanul elmúllni a "régi" bogaras közösség aki ma már  azt hiszem az egyetlen akik még villantanak egymásnak ha találkoznak ."

Öszinte gratulációval,emelem a kalapom!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1079 Dátum: 2008 December 10, 19:39:03 »

volt egy bogaras eskü amiben minden le van írva. A fele társaság nem is hallott róla,mivel mindig vannak új arcok. Ezt kéne elmondatni minden évben az új bogarasokkal,mint régen.
ezt írtad már többször is, egyszer végre leíhatnád, mer én nem találtam máshol
Nem elérhető Baki66

« Hozzászólás #1078 Dátum: 2008 December 10, 19:37:03 »

Én itt még újnak számítok , de még bogarasnak is , mert csak 2-éve bogarazok Sad ( ,de ennek az oka egy másik történet ) Valamiért az ember "bogaras" és Bogaras lessz : Nálam egy gyerkkori álom beteljesülése , anno a gyermek orvosnak aki hozzánk járt  volt egy elefán csont színű bogara . Akkor fogadtam meg , hogy nekem ilyen autóm lessz Smiley Azelőtt TV-ben én is izgalommal néztem a TV-híradóban a rajzásról közölt pár perces híradásokat és olvastam az Autó-Motor hasábjain Smiley De azt hiszem ez már csak nosztalgia , mert rajzás , mint olyan , ha jól értelmeztem nem lessz , csak egy Rajzásnak nevezett évi első Bogár találkozó , ami biztos jó lessz és remélem én is ott leszek , de az már akkor sem az rajzás lessz amiről álmodoztam , hogy : a Főváros Útcáin több száz gyönyörű Bogár folyamatosan vonul és talán egy pár ma 4-5 éves gyermek  (mint anno én tettem ) megfogadja majd , hogy bármi áron , de ilyen Autója lessz  és nem fog nyomtalanul elmúllni a "régi" bogaras közösség aki ma már  azt hiszem az egyetlen akik még villantanak egymásnak ha találkoznak .
Feldobom a labdát aztán mindenki legyint. Észre sem veszitek miket írkálok.  Van még jó bogaras,és buszos, de szeretném,ha mindenki hasonlóan gondolkodna,és a jó úton halada,és jó példákat mutatna.

A bogár több annál, mint amit ember alkotni tud !

VW1300 / Alváz , motor , váltó  1970 Wolfsburg / Kaszni 1982 Mexikó

Bakalár László
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1077 Dátum: 2008 December 10, 19:16:57 »

Feldobom a labdát aztán mindenki legyint. Észre sem veszitek miket írkálok. Ez a Marcibányi téri találkozó 1987. Azt írtam,hogy azért volt sikeres, a talákozó mert nem volt 3,4,5,6 Golf vizes VW-gépkocsik.  Gyerekek akkor még ezeket nem gyártották! Azóta lettek.  Fejlőldik a világ és 2100-ban meg fogják nézni az emberek a mostani golf 6-ost is! Ritka lesz egy 1-es Golf mint most a német posta VW járműve. Igazi példányt ebböl nem sokan láttunk.  Egy rendezvényen meg vannak buszok,T1,T2,T3,T4, azok nem rontják a szinvonalat? Vagy a VW 411, vagy kübelvagenek? Nehogy csak bogarak legyenek már! Ki ne találjátok már! Én emlékszem,hogy minden farmotoros gépkocsit szeretettel vártak,és a rendőri felvezetést maguktól csinálták a rendőrök. Szolgálunk,és védünk! A zökkenőmentes lebonyolítás érdekében segítettek. De ez nem az utobbi tíz évben volt! Nagyon megfordult minden,és teljesen más történik velünk. Most is leírom,mert mindig lesznek új tagok. Hogy tudjátok,a tavaszi felvonulás Április elsejéhez kötődött. Bolondos vetélkedőkkel tarkítva. Például motorblokk hajítás. Aztán lett a rajzás ami jó és találó a bogaraknak,de nem akarja megközelíteni az április elsejét soha,és lehet,hogy májusba lesz egyszer. A nagy nyilvánosság elött zajlottak az események régen. A TV beszámolt mindig,és az újságok is megírták. A kincsemparkban,meg csak a lovak tudták,hogy ott vagyunk. Ne legyen már zártkörű a rendezvény, és ne hajtsunk már el valakit azért mert nem bogárral jön ki a rendezvényre. Vonuljon fel ő is,de ne törje meg a sort a bogarak között. Menjen a sor végén A buszok vonultak mindig a sor végén,amit rég láttam,mert ők is vegyülnek. És ha itt tartok,elmondanám,hogy ismerek olyan embert aki 10 éve vonul és rendőri felvezetésnél megvárja a zöld lápaváltást. Na ezért is olyan -amilyen a felvonulásunk. Na meg locsólnak,de a másikat nem engedi el,maga mellett. Teljes káosz van,de itt a fórumon is! Egymást marja mindenki,nemhogy összetartás lenne inkább széthúzás van. De volt már péla erre,amikor 2 helyszinen volt a találkozó. Agárd és Balatonkenese. Persze volt aki volt mind a két helyen,de ez is jelzi,hogy mennyire nincs összetartás.  Az,hogy lerobban valaki és nem segítnek a többiek,az már természetes,pedig volt egy bogaras eskü amiben minden le van írva. A fele társaság nem is hallott róla,mivel mindig vannak új arcok. Ezt kéne elmondatni minden évben az új bogarasokkal,mint régen. De  azért a végére írnék jót is. A TERKE bog összekovácsolja az embereket,ez egy jó csapat. Továbbá akik szervezik a december 31. a szilvesztert,és ottlesznek. STB. Van még jó bogaras,és buszos, de szeretném,ha mindenki hasonlóan gondolkodna,és a jó úton halada,és jó példákat mutatna.

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1076 Dátum: 2008 December 10, 12:44:08 »

Reklám-reklám-reklám.

off-off-off   Wink

(bocs ezt nem lehetett kihagyni  Grin )

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1075 Dátum: 2008 December 10, 12:42:45 »

Tudjátok semmi nincs ingyen! Reklám-reklám-reklám.

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1074 Dátum: 2008 December 10, 12:33:55 »

Dehogy van baj Veled!
Az öreg vasakkal és a nagy létszámu résztvevövel promozzák az új gépeket.
Legalábbis nekem igy tünik logikusnak.
Az meg tényleg érdekes lehet,ha egy tuning öreg vas kiáll egy mai müanyggal!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1073 Dátum: 2008 December 10, 12:32:48 »

ok, akkor velem van a baj, visszavonom.

Dehogy van baj Veled!
Az öreg vasakkal és a nagy létszámu résztvevövel promozzák az új gépeket.
Legalábbis nekem igy tünik logikusnak.
Az meg tényleg érdekes lehet,ha egy tuning öreg vas kiáll egy mai müanyggal!

Tóth Zoltán
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1072 Dátum: 2008 December 10, 12:27:29 »

ok, akkor velem van a baj, visszavonom.

"-programok lebonyolításában segítenek, pl. gyorsulási verseny classic és új VW-k együtt, rendkívül érdekes!
-Prémium VW-k bemutatásának lehetősége Golf R32 Golf R36, Golf GTI, tesztvezetéssel stb."

ez mindenkeppen vizesen hangzott nekem...   Roll Eyes

"-minden korábbinál nagyobb befektetést terveznek a találkozóba"
errol meg azt gondoltam, hogy csak nem a bogarakert????

(Vizesek:= UjVizesAutok)  Cool

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1071 Dátum: 2008 December 10, 11:56:52 »

Az oké,de nem egy hivatalos info,amitöl pánikba keéne esni! Grin
Én is végigolvastam a jegyzökönyvet,de nekem nem volt ilyen félelmem.

Szerintem az ottani eladó/bemutató autókról van szó, amik a Porsche Budánál vannak...

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1070 Dátum: 2008 December 10, 11:54:40 »

Azért volt jó az 1987-es Marcibányi téri találkozó, mert nem volt kint 6-os 5-ös 4-es 3-as GOLF. Elrontották volna a találkozót jelenlétükkel.

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1069 Dátum: 2008 December 10, 11:50:02 »

hasonlóan gondoltam én is

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1068 Dátum: 2008 December 10, 11:45:03 »

1056-os hozzászólásban merült fel ha jól emlékszem először és eddig jutott  Smiley

Tóth Zoltán
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1067 Dátum: 2008 December 10, 11:41:04 »

Úgy sem lesz felvonulás ahol rontani tudná a képet a sok vizes VW. A placcon meg elférnek, és van akit érdekel,mint engem. A haverom VW busza vizes boxszer mit tegyen? Jöjön ki villamossal, mert vizes. Tényleg nagyon elkanyarodik ez a fórum a valóságtól. Én nem szoktam aggódni,kritizálni,de tényleg minden szar akadály. Mindenki vegye tudomásul,hogy a VW gyárt sokféle autót,és ez egy nagy család. Annál szinesebb egy buli minél több a felsorakoztatott jármű.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1066 Dátum: 2008 December 10, 11:31:26 »

Én meg ugy látom,hogy ez a vizes kérdés mindig akkor van elöhozva(itt a forumon),ha már a többi csont mind le van rágva,és nincs min poénkodni.
Legjobb tudomásom szerint a Rajzás mindig is a léghütéses BOGARAK(és buszok) évadnyitó találkozója volt.
Kivétel volt a Ringes jubileumi rajzás,ahová köztudottan anyagi megfontolások miatt lettek meghivva a vizesek,dieselesek.
Nem olvastam sehol olyan infót miszerint 2009-ben megint "vegyes,nagycsaládos" VW Márkatalálkozó lesz,és nem csak bogaras rajzás.
A lényeg,hogy nem tudom,honnan az infó és a "hiszti",hogy jönnek a vizesek!
1056-os hozzászólásban merült fel ha jól emlékszem először és eddig jutott  Smiley
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1065 Dátum: 2008 December 10, 11:22:25 »

Ez a "vizes" kérdés mindig felmerül
Én meg ugy látom,hogy ez a vizes kérdés mindig akkor van elöhozva(itt a forumon),ha már a többi csont mind le van rágva,és nincs min poénkodni.
Legjobb tudomásom szerint a Rajzás mindig is a léghütéses BOGARAK(és buszok) évadnyitó találkozója volt.
Kivétel volt a Ringes jubileumi rajzás,ahová köztudottan anyagi megfontolások miatt lettek meghivva a vizesek,dieselesek.
Nem olvastam sehol olyan infót miszerint 2009-ben megint "vegyes,nagycsaládos" VW Márkatalálkozó lesz,és nem csak bogaras rajzás.
A lényeg,hogy nem tudom,honnan az infó és a "hiszti",hogy jönnek a vizesek!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Gerzson

« Hozzászólás #1064 Dátum: 2008 December 10, 10:41:55 »

de még nincs minden veszve, írni kell a Szepes Gabinak egy levelet, hogy a több, mint 15 éves hagyományt nem kellene a vizesekkel felhígítani, mivel amikor ez az egész rajzázosdi kezdődött nem volt ekkora kultusza a vizes VW-nek, ezért szeretnénk ha nem lennének, a nyári találkozókon lehet keveredni, kavarogni, ha ezt megírod akkor ezt támogatom én is

Ez a "vizes" kérdés mindig felmerül és szerintem jogos (annak ellenére, hogy voltam már vizes autóval rajzáson - idegennek éreztem magam). Csak tisztázni kell végre: ha "nemszívesenlátottvendégek" a vizesek, akkor a pénzük se kelljen. Ez nem sértettség, van luftos autóm is, voltam már rajzani vele és remélem tavaszra menni fog, csak kicsit ellentmondásos, hogy jöjjenek a vizesek is, ők is a mi kutyánk kölykei, igenis összVW szezonnyitó lesz, aztán mikor ott vannak, befizetik a belépőt, akkor jópáran fanyalognak, hogy mi a fenét keresnek ezek itt. Nem jó, hogy pénzügyi kérdések  miatt megoszlik a tagság és nem használ a hangulatnak sem. És egyébként mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig....

Magánvéleményem: a rajzás legyen tisztán levegős és tisztán VW: se vizes, se Audi, se Porsche. Ők jöjjenek, nézzenek, de az autók várják meg őket a közelben (esetleg ott egybegyülekezhetnek).

Egy vizesdieseles

"Úton lenni a boldogság, ...."
T3 Multivan, '89
VW 411, '72
www.t3-tuning.hu
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #1063 Dátum: 2008 December 09, 23:22:37 »

Nem vagyok klubtag, de érdekelt elolvastam.

Nemrég jártam PB-ban meló miatt. Ha ott lesz asszem felülök BKV-ra és max. azzal megyek. Úgy is csak dumcsi miatt megyek.

Ezúton kérlek Ratro a CN szervezd meg. Én ugyan csak az utolsó 2-n voltam, de mindegyik jobban tetszett mint az utána lévő rajzás.

Ahoj mindenkinek.
Én meg csak az utolsón voltam,de úgy éreztem magam mint a régi találkozókon.Nagyon jó volt. Olyan emberközeli és barátságos volt.

Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #1062 Dátum: 2008 December 08, 17:45:45 »

ha már nem akarjuk felrugni a "barátsagot", ok. de akkor alkossunk mellé tényleg valami említésre meltót is. szerintem...

Így van!
Hungarien Drag Day?  Cheesy
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #1061 Dátum: 2008 December 08, 17:44:24 »

Pityubá szavát használnám  Evil Evil

szinte látom, ahogy vigyorogsz!  Grin
Cool
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1060 Dátum: 2008 December 08, 14:26:09 »

minden elismerésem azoké, akik elmentek a gyűlésre, a korábbi gyűlések a mostaniból kiindulva eléggé létszámhiányosak lehettek

eddig mindig voltam miota tag vagyok, most sajnos el kellett utaznom Sad
eppen emiatt nem irok Szepesnek semmit...
a kitoltott szavazolapomon megleheosen kiemeltem hogy vizesek nelkul kellene...
ez van...
sajnos keso banat.

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1059 Dátum: 2008 December 08, 14:25:46 »

nem akarom ratro-t ismételni, de akinek lehetősége volt az miért nem ment el és szavazott

de még nincs minden veszve, írni kell a Szepes Gabinak egy levelet, hogy a több, mint 15 éves hagyományt nem kellene a vizesekkel felhígítani, mivel amikor ez az egész rajzázosdi kezdődött nem volt ekkora kultusza a vizes VW-nek, ezért szeretnénk ha nem lennének, a nyári találkozókon lehet keveredni, kavarogni, ha ezt megírod akkor ezt támogatom én is

minden elismerésem azoké, akik elmentek a gyűlésre, a korábbi gyűlések a mostaniból kiindulva eléggé létszámhiányosak lehettek

Engem speciel érdekel a 6os Golf GTI meg az R32, mert szerintem mindkettő gyönyörű és nagyon durva autó...
De nem a Rajzáson!!

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1058 Dátum: 2008 December 08, 13:52:17 »

én pedig azt, hogy tiszta vizes lesz megint minden...
Smiley

de sebaj...

ha már nem akarjuk felrugni a "barátsagot", ok. de akkor alkossunk mellé tényleg valami említésre meltót is. szerintem...

nem akarom ratro-t ismételni, de akinek lehetősége volt az miért nem ment el és szavazott

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1057 Dátum: 2008 December 08, 13:23:00 »

en erdeklodessel varom a Rajzast,szerintem meg jo is lehet...

Wink csupán izlés kérdése
kíváncsi vagyok...

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1056 Dátum: 2008 December 08, 13:21:08 »

Végig olvastam a jegyzőkönyvet és abból a következőket szürtem le:

én pedig azt, hogy tiszta vizes lesz megint minden...
Smiley

de sebaj...

« Utoljára szerkesztve: 2008 December 08, 13:26:21 írta aaggoottaa »

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1055 Dátum: 2008 December 08, 12:48:36 »

Nekem mind1 hol lesz.
Csak legyen gyorsulás  Grin
Pityubá szavát használnám  Evil Evil

szinte látom, ahogy vigyorogsz!  Grin
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #1054 Dátum: 2008 December 08, 12:46:49 »

Nekem mind1 hol lesz.
Csak legyen gyorsulás  Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1053 Dátum: 2008 December 08, 12:24:17 »

Végig olvastam a jegyzőkönyvet és abból a következőket szürtem le:

-örülök, hogy olvashattam egy jegyzőkönyvet (lehet eddig is volt, akkor viszont nem találtam meg és az én hibám)
-az elnök(ség) végig jár(hat)ta a helyszineket, mert felkészült az eseményre (számomra ez a legfontosabb)
-Hudák Misi és Kardos Feri olvassák a fórumot!  Smiley (innen üdvözlöm őket!)
-valakinek az a legfontosabb, hogy a fővárosban legyen a rajzás "A többi nem lényeges!" erre nem írok semmit (szvsz a többi is lényeges, szerencsére az ott lévő tagok többsége ezt jól érezte)
-a PoBu-s együttműködést valóban kár lenne kidobni az ablakon (szerintem ezzel az ott lévők és az itt fórumozók nagy többsége is egyetért), viszont nem is igazából ezzel van szerintem a baj, hanem a hellyel, találni kellene egy olyan helyet, ami több évre szól, jó a bogarasoknak is és támogatja a PoBu is (tehát megfelelően reklámozhatja magát) ha már márkatársak vagyunk, talán ezzel a támogatással (esetleg rajtuk keresztül) a vidéki városokban szervezett találkozókat is lehetne a helyi VW kereskedőkkel erősíteni.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1052 Dátum: 2008 December 07, 23:07:55 »

en erdeklodessel varom a Rajzast,szerintem meg jo is lehet...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1051 Dátum: 2008 December 07, 22:00:27 »

Érdekelt... beleolvastam....
Érdekes....
A Lurdy házas megbeszélésen kicsit több érv lett felsorakoztatva a Városliget mellett...
Ha megér ennyit a Porsche Hungária és Buda támogatása...
Viszont nem tudom, ki nézett utána annak, hogy mennyire fognak örülni a közteresek, ha felállunk a füves részre, illetve mennyit fognak kiszámlázni valakinek az okozott kárért...
Mert ugye egyértelmű, hogy benn, csak a kiváltságosok fognak "elférni"... A többi majd a környező utcákban (esetleg izgulva, nehogy a járókelők, közlekedők kárt tegyenek a kocsikban), esetleg a füves részen, ahova az ültetett szekció sem biztos, hogy fel fog tudni állni...
Végül is van még időm, eldönteni, ha ez lesz a végleges helyszín, hogy hosszú évek után, ott akarok-e lenni az évadnyitón.... Mert nekem is a Társaság a lényeg, de véleményem szerint a "legpocsékabb" helyszínre megyünk jövőre, ha ez marad...

Azt hiszem megfogalmaztad az én gondolataimat is kolléga! Wink  Undecided

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #1050 Dátum: 2008 December 07, 21:51:57 »

Nem vagyok klubtag, de érdekelt elolvastam.

Nemrég jártam PB-ban meló miatt. Ha ott lesz asszem felülök BKV-ra és max. azzal megyek. Úgy is csak dumcsi miatt megyek.

Ezúton kérlek Ratro a CN szervezd meg. Én ugyan csak az utolsó 2-n voltam, de mindegyik jobban tetszett mint az utána lévő rajzás.

Ahoj mindenkinek.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1049 Dátum: 2008 December 07, 20:42:15 »

Akit érdekel, a közgyűlésen készült jegyzőkönyv elérhető az MBK honlapján......

Érdekes....
A Lurdy házas megbeszélésen kicsit több érv lett felsorakoztatva a Városliget mellett...
Ha megér ennyit a Porsche Hungária és Buda támogatása...
Viszont nem tudom, ki nézett utána annak, hogy mennyire fognak örülni a közteresek, ha felállunk a füves részre, illetve mennyit fognak kiszámlázni valakinek az okozott kárért...
Mert ugye egyértelmű, hogy benn, csak a kiváltságosok fognak "elférni"... A többi majd a környező utcákban (esetleg izgulva, nehogy a járókelők, közlekedők kárt tegyenek a kocsikban), esetleg a füves részen, ahova az ültetett szekció sem biztos, hogy fel fog tudni állni...
Végül is van még időm, eldönteni, ha ez lesz a végleges helyszín, hogy hosszú évek után, ott akarok-e lenni az évadnyitón.... Mert nekem is a Társaság a lényeg, de véleményem szerint a "legpocsékabb" helyszínre megyünk jövőre, ha ez marad...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1048 Dátum: 2008 December 07, 15:29:08 »

Akit érdekel, a közgyűlésen készült jegyzőkönyv elérhető az MBK honlapján......

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1047 Dátum: 2008 December 06, 18:07:37 »

Hogy nulla vagy nem nulla, ezt a tények ismeretében már nem fogjuk megtudni...
Két vélemény hangzott el, én a témát nem folytatom!

tényleg ne folytasd, én tudom, miről beszélek, te meg nem...
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1046 Dátum: 2008 December 05, 20:14:10 »

igen bátor kijelentés volt, cserébe viszont a tények ismeretében a valóságalapja pontosan nulla.
Hogy nulla vagy nem nulla, ezt a tények ismeretében már nem fogjuk megtudni...
Két vélemény hangzott el, én a témát nem folytatom!

Oldalak: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: