www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 23:38:23

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674690 alkalommal)
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #1125 Dátum: 2008 December 12, 17:24:59 »

de
Akkormeg? Ha 52-es  József bogara akkor olyan is volt nem?

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #1124 Dátum: 2008 December 12, 14:01:05 »

A zwitterek nem ilyenek voltak hogy osztott ablak+ovál műszerfal... Huh Roll Eyes
de
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #1123 Dátum: 2008 December 12, 13:13:05 »

Nem volt kis ablakom és ebbe egy nagy ablakot tettek annak idelyén. 1952-ben léteztek ilyen autók,ez adta az ötletet. Nyugodj le, mindenem megvan és vissza lesz alakítva. Sajnos anyagilag nem állok jól,de elmondanám,hogy mindent én csináltam az autómon,és mindig apránként valami elkészül. A fényezés is gyári színű lesz. Én is erre törekedek,hogy fentmaradjon ez a kocsi sokáig.  Minden baromságot eladtam már ami a kocsi dísze volt. Mivel senkinek nem kellett a kocsim,belefogtam a felújításába. 17 évvel ezelőtt újítottam fel,ha most egyszer még gatyába rázom,akkor 20 évig újra jó lesz. 2030-ban lesz eladó,ha eladom. Grin  Azért ez  nem rossz, és valószinű,hogy egy most születő klubtagunk gyerekével fogok beszélgetni a bogarakról a Porsche Budánál,ha el nem bontják addig. Grin
A zwitterek nem ilyenek voltak hogy osztott ablak+ovál műszerfal... Huh Roll Eyes

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1122 Dátum: 2008 December 12, 11:58:41 »

pont te beszélsz az eredetiségről, aki perecablaknak látszó hátsó szélvédőt barkácsolt az autóra??! Shocked Shocked Cry Undecided

én is híve vagyok az eredetiségnek, de azért vannak olyan dolgok, amelyek nagyban befolyásolják azt, hogy egy autó mégis miért nem az.
Nem volt kis ablakom és ebbe egy nagy ablakot tettek annak idelyén. 1952-ben léteztek ilyen autók,ez adta az ötletet. Nyugodj le, mindenem megvan és vissza lesz alakítva. Sajnos anyagilag nem állok jól,de elmondanám,hogy mindent én csináltam az autómon,és mindig apránként valami elkészül. A fényezés is gyári színű lesz. Én is erre törekedek,hogy fentmaradjon ez a kocsi sokáig.  Minden baromságot eladtam már ami a kocsi dísze volt. Mivel senkinek nem kellett a kocsim,belefogtam a felújításába. 17 évvel ezelőtt újítottam fel,ha most egyszer még gatyába rázom,akkor 20 évig újra jó lesz. 2030-ban lesz eladó,ha eladom. Grin  Azért ez  nem rossz, és valószinű,hogy egy most születő klubtagunk gyerekével fogok beszélgetni a bogarakról a Porsche Budánál,ha el nem bontják addig. Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1121 Dátum: 2008 December 12, 11:30:35 »

Annak idején Pont ezért lett e MAVAMSZ létrehozva,hogy a régi autódat is tudd haszálni,és ne keljen a szemétbe dobnod. Persze feltételei vannak ennek is. Ki lett harcólva az OT rendszám. Ez sokmindentől mentesíti a járművet. Lehet közlekedni bogárral,csak legyen rajta katalizátor. Nem könnyű ezt műszakilag sem megoldani. A szmogriadónál a piros cimkével a belvárosba nem mehetsz majd be,de lehet,hogy nem is használhatod egyik nap sem! Erre azért fel kell mindenkinek készülnie. Eljön az idő amikor le sem fogják vizsgáztatni ezeket a régi kocsikat, Mindenki arra törekedjen,hogy ha ragaszkodik a kocsijához,akkor az eredetiséghez törekedjen,így van, és lesz egy esélye a fentmaradáshoz. Tudom széles kerekekkel és metál fénnyel jobban néz ki egy bogár. De ezt így nem lehet megőrízni. El is mondom mért. Ha berakod a garázsodba, akkor fizetni kell a biztosítást,és a súlyadót. Ha nem teszed,és leadod a rendszámot a bontóból kell egy papir,hogy szétbontottad a kocsit. 30 000Ft. Innentől nem lehet újból forgalomba helyezni. Üzembehelyezni csak OT renszámmal lehetne,de akkor eredetire kell visszaalakítani a járművet.  Idén biztos próbálkoznak a szmogriadóval,és még ha próba is lesz, sokunkat érinteni fogja.
pont te beszélsz az eredetiségről, aki perecablaknak látszó hátsó szélvédőt barkácsolt az autóra??! Shocked Shocked Cry Undecided

én is híve vagyok az eredetiségnek, de azért vannak olyan dolgok, amelyek nagyban befolyásolják azt, hogy egy autó mégis miért nem az.
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1120 Dátum: 2008 December 12, 10:48:46 »

es aztan kiallnanak a zoldek is tiltakozni hogy mi megis mit kepzelunk.
a "nep" szerinted kinek adna igazat?

es akkor mar ha mar tuntetes van,  esetleg kijonnenek a tul hazafias emberek, es egyeb vandal tarsaik... mi lenne belole?
Annak idején Pont ezért lett e MAVAMSZ létrehozva,hogy a régi autódat is tudd haszálni,és ne keljen a szemétbe dobnod. Persze feltételei vannak ennek is. Ki lett harcólva az OT rendszám. Ez sokmindentől mentesíti a járművet. Lehet közlekedni bogárral,csak legyen rajta katalizátor. Nem könnyű ezt műszakilag sem megoldani. A szmogriadónál a piros cimkével a belvárosba nem mehetsz majd be,de lehet,hogy nem is használhatod egyik nap sem! Erre azért fel kell mindenkinek készülnie. Eljön az idő amikor le sem fogják vizsgáztatni ezeket a régi kocsikat, Mindenki arra törekedjen,hogy ha ragaszkodik a kocsijához,akkor az eredetiséghez törekedjen,így van, és lesz egy esélye a fentmaradáshoz. Tudom széles kerekekkel és metál fénnyel jobban néz ki egy bogár. De ezt így nem lehet megőrízni. El is mondom mért. Ha berakod a garázsodba, akkor fizetni kell a biztosítást,és a súlyadót. Ha nem teszed,és leadod a rendszámot a bontóból kell egy papir,hogy szétbontottad a kocsit. 30 000Ft. Innentől nem lehet újból forgalomba helyezni. Üzembehelyezni csak OT renszámmal lehetne,de akkor eredetire kell visszaalakítani a járművet.  Idén biztos próbálkoznak a szmogriadóval,és még ha próba is lesz, sokunkat érinteni fogja.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1119 Dátum: 2008 December 12, 10:29:42 »

es akkor mar ha mar tuntetes van,  esetleg kijonnenek a tul hazafias emberek, es egyeb vandal tarsaik... mi lenne belole?
Persze,mert a zöldek mind Euro5-ös autóval járnak,melyek nem szennyezik a levegöt,de még friss oxigént is ki tudnak pufogni??
Ha ebböl netán egy mozgalom lenne,hány Trabantos,Skodás,stb öreg autós állna mellénk?
De ez nem itt lesz megszervezve,mert ez ugye a Rajzós topik!

Tóth Zoltán
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1118 Dátum: 2008 December 12, 10:16:59 »

Az a tárgyalás csak beszélgetés volt,nem vette komolyan senki.
Pedig lehetne ez a megoldás,hogy mégis lehessen rendöri biztositással felvonulás,ami még pénzbe se kerülne a klubnak.
Az ok meg lehetne a város legujabb rendelete,mellyel a bogarakat egyszerüen kitiltják a belvárosból!

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1117 Dátum: 2008 December 12, 10:12:48 »

a "demonstralas" regi otlet... mar a tavalyi kozgyulesen targyaltunk rola...

Az a tárgyalás csak beszélgetés volt,nem vette komolyan senki.
Pedig lehetne ez a megoldás,hogy mégis lehessen rendöri biztositással felvonulás,ami még pénzbe se kerülne a klubnak.
Az ok meg lehetne a város legujabb rendelete,mellyel a bogarakat egyszerüen kitiltják a belvárosból!

Tóth Zoltán
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1116 Dátum: 2008 December 12, 10:07:44 »

Amúgy meg , nem rajzani kell Smiley Hanem , "demonstrállni" egyet Budapest útcáin pl.a Bogarasokat is érintő szmogriadó terv módosítása miatt Wink Onnantól a rendőri biztosítás nem kerül pénzbe , mert a tüntetésket is ingyen biztosítják Sad  De ez csak egy ötlet .

a "demonstralas" regi otlet... mar a tavalyi kozgyulesen targyaltunk rola...

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1115 Dátum: 2008 December 11, 20:46:17 »

Szóval ha itt levő néhányszáz emberből 50 elment volna a közgyűlésre előrébb lennénk.

Evil

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #1114 Dátum: 2008 December 11, 16:43:24 »

Szóval akkor Porsche Buda... Roll Eyes Undecided
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1113 Dátum: 2008 December 11, 15:28:45 »

Nem elérhető Baki66

« Hozzászólás #1112 Dátum: 2008 December 11, 15:18:12 »

Amúgy meg , nem rajzani kell Smiley Hanem , "demonstrállni" egyet Budapest útcáin pl.a Bogarasokat is érintő szmogriadó terv módosítása miatt Wink Onnantól a rendőri biztosítás nem kerül pénzbe , mert a tüntetésket is ingyen biztosítják Sad  De ez csak egy ötlet .

A bogár több annál, mint amit ember alkotni tud !

VW1300 / Alváz , motor , váltó  1970 Wolfsburg / Kaszni 1982 Mexikó

Bakalár László
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #1111 Dátum: 2008 December 11, 15:16:26 »

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1110 Dátum: 2008 December 11, 15:11:32 »

Nem elérhető Baki66

« Hozzászólás #1109 Dátum: 2008 December 11, 15:07:17 »

A bogarhatu mikulason hozzank a felvonulasra beult gyerekek is vegig arrol beszeltek, hogy milyen kocsit fognak venni, az uj BMW, S osztalyu merci, Nissan Skyline, Subaru Impreza mellett talan mondanom sem kell, egy regi auto sem kerult szoba, persze a bogar sem. Ezek mar nagyobb gyerekek voltak, a kicsik lehet, hogy tudnak meg orulni a bogaraknak, de ehhez olyan szulo is kell...

A bogár több annál, mint amit ember alkotni tud !

VW1300 / Alváz , motor , váltó  1970 Wolfsburg / Kaszni 1982 Mexikó

Bakalár László
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1108 Dátum: 2008 December 11, 14:41:58 »

Te szervezel egy ellen rajzást, ugye? Mert nagyon irónikusan írogatsz ide.
Legyen gyorsulási verseny a Porsche Budában,meg minden,nagyon szupi helyen van. Én mindennel megvagyok elégedve.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1107 Dátum: 2008 December 11, 14:37:04 »

13700-an nézték meg ezt az oldalt,és 1000 ember írt valamit. Megtudtuk,hogy a Porsche Budában lesz a találkozó.

Grin Gyerekek ez nagyszerű!  Grin
Te szervezel egy ellen rajzást, ugye? Mert nagyon irónikusan írogatsz ide.
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1106 Dátum: 2008 December 11, 14:33:50 »

13700-an nézték meg ezt az oldalt,és 1000 ember írt valamit. Megtudtuk,hogy a Porsche Budában lesz a találkozó.

Grin Gyerekek ez nagyszerű!  Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1105 Dátum: 2008 December 11, 14:31:20 »

A kép csak ajándék! Én válaszóltam nagyon röviden a viccre. Nézd meg hány hozzászólás van itt, és semmi értelme,mert nem tudsz meg semmit,csak a pofázás megy.
és ez miért bánt téged? mert nem olyan a rajzás, mint 1987-ben? vagy mert nem mondják el a bogaras esküt? szerinted változtat az valamin?
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1104 Dátum: 2008 December 11, 14:27:21 »

A kép csak ajándék! Én válaszóltam nagyon röviden a viccre. Nézd meg hány hozzászólás van itt, és semmi értelme,mert nem tudsz meg semmit,csak a pofázás megy.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1103 Dátum: 2008 December 11, 14:11:51 »

Grin
amúgy ez a kép egy qrva nagy OFF, mert semmi köze a rajzáshoz! ilyen alapon a Spa-i taliról is tehetnék ide képeket!

a gyomai tali felvonulása a vasúti átjáróból fényképezve (ha esetleg valaki nem tudná)
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1102 Dátum: 2008 December 11, 13:58:08 »

Ja persze.

"-Gyerekek mi legyen az ebéd, aranygaluska vagy dobos torta? 
 - Aranygaluska!!
 - Ok, akkor spenót lesz. Mert azt kapunk ingyen."  Grin

Grin

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1101 Dátum: 2008 December 11, 12:44:52 »

Tóth Zoltán
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1100 Dátum: 2008 December 11, 12:38:31 »

Ja persze.

"-Gyerekek mi legyen az ebéd, aranygaluska vagy dobos torta? 
 - Aranygaluska!!
 - Ok, akkor spenót lesz. Mert azt kapunk ingyen."  Grin

Hacsak összel nem?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1099 Dátum: 2008 December 11, 12:32:24 »

ilyen kép sem készülhet többet.
<beszúrt kép törölve>
Hacsak összel nem?

Tóth Zoltán
Nem elérhető Gerzson

« Hozzászólás #1098 Dátum: 2008 December 11, 12:30:43 »

Nissan Skyline? Ezt nem ismerem (de tényleg).
Sajnos nem nekünk és a komoly autóknak (amikben még semmi komputer, meg lufi, meg asszistens, meg...) áll a világ: lásd budapesti szmogrendelet (hogy télen a sárga matricások nem közlekedhetnek a városban). Mindenki hasraesik a csendes, szagtalan, túlélőcelláktól. És még csodálkoznak, miért van annyi gyorshajtásból eredő baleset. De ez már off.
Gerzson
« Utoljára szerkesztve: 2008 December 11, 15:38:51 írta Gerzson »

"Úton lenni a boldogság, ...."
T3 Multivan, '89
VW 411, '72
www.t3-tuning.hu
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1097 Dátum: 2008 December 11, 12:29:39 »

ilyen kép sem készülhet többet.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #1096 Dátum: 2008 December 11, 12:05:43 »

Nos most amikor a 10évesek már a need for speed századik részével játszanak amiben a legsz*rabb autó a mazda mrxy3mzx2 600lóval,el lehet gondolkodni hogy ugyanígy van-é még
A bogarhatu mikulason hozzank a felvonulasra beult gyerekek is vegig arrol beszeltek, hogy milyen kocsit fognak venni, az uj BMW, S osztalyu merci, Nissan Skyline, Subaru Impreza mellett talan mondanom sem kell, egy regi auto sem kerult szoba, persze a bogar sem. Ezek mar nagyobb gyerekek voltak, a kicsik lehet, hogy tudnak meg orulni a bogaraknak, de ehhez olyan szulo is kell...

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1095 Dátum: 2008 December 11, 11:58:19 »

Ez a látvány is a multé lett!

[a csatolmányt egy admin törölte]

Tóth Zoltán
Nem elérhető Gerzson

« Hozzászólás #1094 Dátum: 2008 December 10, 22:49:38 »

Most nem olyanokról van szó akiket megfertőzött a dolog,hanem egy "normál" kislegény akinek nem volt bogaras ismerőse
[/quote]

Ezért kellene a nyilvánosság. Ebben jobb lett volna pl. a Műjégpályás helyszín, de hátha a PoBu csinál majd kellő felhajtást.
No meg a szeptemberi Tranyós buli, ha összejön, ami ugye együtt lesz a bogarasokkal, talán kap némi hírverést. Csakhát az is el lesz dugva a mostani hírek szerint (Hungaroring, ha jól tudom).
« Utoljára szerkesztve: 2008 December 10, 22:58:45 írta Gerzson »

T3 Multivan, '89
VW 411, '72
www.t3-tuning.hu
RNIE
« Hozzászólás #1093 Dátum: 2008 December 10, 22:40:09 »

Meg kell mutatni nekik, hogy mi az igazi érték.
Az én srácaim visítanának, ha el akarnám adni a T3 buszunkat,
AZ IGAZI ÉRTÉK SAJNOS LÁTSZIK PL A HASZNÁLTAUTÓN AMIKOR 300-ÉRT NAPI HASZNÁLATOS BOGARAT KAPni(caps),tehát ez csak nekünk érték,másnak nem(beleértve természetesen a buszomat is)
Most nem olyanokról van szó akiket megfertőzött a dolog,hanem egy "normál" kislegény akinek nem volt bogaras ismerőse
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1092 Dátum: 2008 December 10, 22:38:19 »

az "öregek"-mi- idejében megfogta a bogár látványa  a kis lurkókat akik rohantak dudukocsit rajzolni,annyira különleges volt a sok tabant,lada,wartburg között.Nos most amikor a 10évesek már a need for speed századik részével játszanak amiben a legsz*rabb autó a mazda mrxy3mzx2 600lóval,el lehet gondolkodni hogy ugyanígy van-é még

Én igazából newm is vagyok Bogaras, mert 411-m van és T3-m. De véleményem azért van :Meg kell mutatni nekik, hogy mi az igazi érték. És az emberek figyelmét is fel kell hívni erre. Ezért kellene a vonulás, hogy lássák, hogy észrevegyék. De a vonulsáról tudjuk mit mondott az elnökség, vagy a közgyűlés és én nem szeretnék vitába szállni velük, mert valszeg sok igazság van a dologban.
Az én srácaim visítanának, ha el akarnám adni a T3 buszunkat, hiába járunk max 100-l, meg nincs benne semmi elektromos kütyü a rádión kívül.
a vonulásról annyi, hogy szerintem a mai budipesten nem lehet ilyet csinálni, és kész
Nem elérhető Gerzson

« Hozzászólás #1091 Dátum: 2008 December 10, 22:31:59 »

az "öregek"-mi- idejében megfogta a bogár látványa  a kis lurkókat akik rohantak dudukocsit rajzolni,annyira különleges volt a sok tabant,lada,wartburg között.Nos most amikor a 10évesek már a need for speed századik részével játszanak amiben a legsz*rabb autó a mazda mrxy3mzx2 600lóval,el lehet gondolkodni hogy ugyanígy van-é még

Én igazából newm is vagyok Bogaras, mert 411-m van és T3-m. De véleményem azért van :Meg kell mutatni nekik, hogy mi az igazi érték. És az emberek figyelmét is fel kell hívni erre. Ezért kellene a vonulás, hogy lássák, hogy észrevegyék. De a vonulsáról tudjuk mit mondott az elnökség, vagy a közgyűlés és én nem szeretnék vitába szállni velük, mert valszeg sok igazság van a dologban.
Az én srácaim visítanának, ha el akarnám adni a T3 buszunkat, hiába járunk max 100-l, meg nincs benne semmi elektromos kütyü a rádión kívül.

T3 Multivan, '89
VW 411, '72
www.t3-tuning.hu
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1090 Dátum: 2008 December 10, 21:20:22 »

hát nekem mikor kifogyott a benzinem egy lakóövezetben akkor a kisrácok azt mondták a papának hogy milyen jó kis rally autót lehetene ebből csinálni, én meg mondam hogy nagyon nem arra szánom Smiley, nem jutott ott eszébe ott senkinek holmi mazda  Grin
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1089 Dátum: 2008 December 10, 21:01:07 »

Ha nem NTSC a VHS,akkor DVD-re át tudom irni(asztali iró,mindent csinál,csak rá kel kötni a VHS lejáccót)
Ha lenne olyanom,vagy valaki elmondaná már nézhetnétek a filmeket. Sokáig ithon leszek,tudnék foglalkozni vele.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1088 Dátum: 2008 December 10, 20:38:09 »

VHS nem tudom felrakni. Találkozókra mindig hordom,de senki nem kiváncsi rá! Kardos Ferinek is mondom hozzon vetítőt de nem. Pedig kezdettől fogva filmezem a talikat.
Ha nem NTSC a VHS,akkor DVD-re át tudom irni(asztali iró,mindent csinál,csak rá kel kötni a VHS lejáccót)

Tóth Zoltán
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #1087 Dátum: 2008 December 10, 20:37:31 »

VHS nem tudom felrakni. Találkozókra mindig hordom,de senki nem kiváncsi rá! Kardos Ferinek is mondom hozzon vetítőt de nem. Pedig kezdettől fogva filmezem a talikat.
majd ha járok feléd elviszem és bedigitalizáljuk  Wink Tökölre vagy már akár aWoodstockra szeretnék egy projektort beszerezni ha még lessz állásom

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1086 Dátum: 2008 December 10, 20:34:50 »

akkor osszd meg azt a videót Wink
Oldalak: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: