www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 23:36:54

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 674653 alkalommal)
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1485 Dátum: 2009 Március 09, 12:32:08 »

Nekem nagyon megfelelne itt!

Igen de Elkúrtnak nem.
És nézd meg ezt az embert. Grin
Ide?

Evil

Nem elérhető milkabogar

« Hozzászólás #1484 Dátum: 2009 Március 09, 09:15:40 »

valaki gondolja ugy jelen pillanatban hogy ez jol fog elsulni?

talan azok akik vegre gyorsulhatnak...

csak engem "bosszant" hogy a programok 80 szazalekanak semmi koze a bogarakhoz???

Nemcsak téged. Mondjuk inkább úgy, hogy reménykedem, hogy jó lesz. De az is biztos, hogy az elmúlt 2 évben már nem maradtam zárásig.  Embarrassed
« Utoljára szerkesztve: 2009 Március 09, 09:43:55 írta milkabogar »
Nem elérhető Magnus

ETH-624

« Hozzászólás #1483 Dátum: 2009 Március 09, 08:22:04 »

ezek szerint te vagy Ny. András  Smiley
Nem, a Kovács Géza haha

"Borsodi, azzal megy a harckocsi"
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1482 Dátum: 2009 Március 09, 07:50:47 »

nem  Undecided

csak engem "bosszant" hogy a programok 80 szazalekanak semmi koze a bogarakhoz???

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1481 Dátum: 2009 Március 09, 07:31:16 »

valaki gondolja ugy jelen pillanatban hogy ez jol fog elsulni?

talan azok akik vegre gyorsulhatnak...

Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1480 Dátum: 2009 Március 08, 22:10:32 »

Egyetértek azzal, hogy olyan, amilyenné tesszük. Nekem az első 99-ben volt még a BS parkolóban. Szóval voltam már néhányon. Szerintem a lényeg az elegendő parkolóhelyen van, de azért ne legyünk szétszórva. A másik pedig, hogy fájó szívvel mondom ezt, de a rajzáson nekem (és szerintem sokaknak) a legjobb a felvonulás volt. Megértem, hogy nem megy, ezzel nincs gond, de hiányozni fog!  Cry
Ugyanakkor szerencsésnek érzem magam, mert én még megéltem, azt hiszem 7 felvonulást, ebből kb. 4-5 óriási volt. Sajna akik most kapcsolódnak be a bogarazásba, már nem fogják ezt átélni. Nagy élmény volt. De megyek persze idén is! Van, ami elmúlik. Ilyen az élet. 

az egyik érv volt amelett annó hogy megvegyem a saját kis sárga pénznyelőmet hogy van felvonulás pesten, aztám rájöttem hogy lemaradtam róla
de remélem azért jubileumi alkalmakkor lesz rá pénz, a pestieknek türelme, demszkinek cellája,  hogy ez megoldható legyen
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1479 Dátum: 2009 Március 08, 22:09:55 »

Nekem pont a felvonulás nem hiányzik a rajzásról
2001-ben voltam, de megfogadtam, hogy többet nem megyek (ez csak a rajzásra vonatkozik)
Ha eltekintünk attól, hogy a menet második fele már össze-vissza megy, az egész értelmetlenül hosszú és nem ép kímélő az autóknak.   
Bár azt is megértem, hogy valaki szeret integetni idegeneknek egy nagyvárosban.

Egyetértek azzal, hogy olyan, amilyenné tesszük. Nekem az első 99-ben volt még a BS parkolóban. Szóval voltam már néhányon. Szerintem a lényeg az elegendő parkolóhelyen van, de azért ne legyünk szétszórva. A másik pedig, hogy fájó szívvel mondom ezt, de a rajzáson nekem (és szerintem sokaknak) a legjobb a felvonulás volt. Megértem, hogy nem megy, ezzel nincs gond, de hiányozni fog!  Cry
Ugyanakkor szerencsésnek érzem magam, mert én még megéltem, azt hiszem 7 felvonulást, ebből kb. 4-5 óriási volt. Sajna akik most kapcsolódnak be a bogarazásba, már nem fogják ezt átélni. Nagy élmény volt. De megyek persze idén is! Van, ami elmúlik. Ilyen az élet. 

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető milkabogar

« Hozzászólás #1478 Dátum: 2009 Március 08, 21:59:01 »

a rajzás olyan, amilyenné tesszük.
én akkor kapcsolódtam be, amikor a soroksári teszkónál volt (2003-2004 fasz se emléxik)
jól bebasztunk, dumáltunk, ökörködtünk. ez most is áll.
a felvonulás azonban hiányozni fog... egy bivalybasznádi találkozón szarok a felvonulásra, de a rajzásnak az adta meg az ízét.

Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1477 Dátum: 2009 Március 08, 20:12:12 »

VBK kapott, igen, de 4 ember kell akik tartják a helyet Cheesy
ezek szerint te vagy Ny. András  Smiley
Nem elérhető Magnus

ETH-624

« Hozzászólás #1476 Dátum: 2009 Március 08, 19:39:23 »

VBK kapott, igen, de 4 ember kell akik tartják a helyet Cheesy

"Borsodi, azzal megy a harckocsi"
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #1475 Dátum: 2009 Március 08, 19:17:10 »

Hehh? Szted az MBK biztosit majd masik kluboknak helyet?! :-D En nem igy ismerem. Szerintem 0 helyet kap barmelyik klub.
elvileg a váci klubb kaptott, elvileg, gyakorlatilag meg sztem majd a helyszínen lesz laharcolva, és ez a helybiztosítás is az itteni szvazással lesz egyenértékű
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #1474 Dátum: 2009 Március 08, 17:11:51 »

Ne a rajzasos topicot offoljatok szet, buzik! :-P

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1473 Dátum: 2009 Március 08, 17:06:27 »

Egyre jobb vagy paintben! :-)))

ja,nekem volt leragasztott szemcsim Grin
RNIE
« Hozzászólás #1472 Dátum: 2009 Március 08, 17:04:33 »

na ugye mondtam én ,hogy a zengő ABC után a következő könyved az ablakzsiráf legyen
kár hogy a szüleid a sublót lába alá tették mert billegett mikor nyírták a hajad és kóvályogtál a leragasztott szemüveg miatt  Grin Grin Grin Grin
ja,nekem volt leragasztott szemcsim Grin

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #1471 Dátum: 2009 Március 08, 15:59:30 »

tisztára mögélátok Cool
na ugye mondtam én ,hogy a zengő ABC után a következő könyved az ablakzsiráf legyen
kár hogy a szüleid a sublót lába alá tették mert billegett mikor nyírták a hajad és kóvályogtál a leragasztott szemüveg miatt  Grin Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
« Hozzászólás #1470 Dátum: 2009 Március 08, 15:31:44 »

nem is hinnéd milyen régen de ez itt senkitől nem függött
tisztára mögélátok Cool
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #1469 Dátum: 2009 Március 08, 15:29:39 »

de gondolom a pb már réges-rég eldöntött/tárgyalás alatt volt,vagy tévedek?
nem is hinnéd milyen régen de ez itt senkitől nem függött

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #1468 Dátum: 2009 Március 08, 15:29:11 »

csak dísz volt?
az

RNIE
« Hozzászólás #1467 Dátum: 2009 Március 08, 12:19:37 »

Nem, csak pont az lett amit a legkevesebben akartak. Mo-n mindig így van nem tudtad? Lips Sealed Evil
de gondolom a pb már réges-rég eldöntött/tárgyalás alatt volt,vagy tévedek?
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #1466 Dátum: 2009 Március 08, 12:18:47 »

nem követem folyamatosan a topikot,de itt fenn ez a szavazás ezek szerint csak dísz volt?
Nem, csak pont az lett amit a legkevesebben akartak. Mo-n mindig így van nem tudtad? Lips Sealed Evil

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
RNIE
« Hozzászólás #1465 Dátum: 2009 Március 08, 12:17:47 »

nem követem folyamatosan a topikot,de itt fenn ez a szavazás ezek szerint csak dísz volt?
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #1464 Dátum: 2009 Március 08, 12:12:44 »

hungaroring is egy nagy fos volt....valami golfok meg bálna mercik álltak benn az én 66osom meg lenn valami legalsó parkolóban mert fenn nem volt hely.....
meg sáros skodaoktáviák...

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1463 Dátum: 2009 Március 08, 09:01:04 »

lehet,hülyevagyok,de...
szerintem ennek a helybiztositásnak legutobb a hungaroringen volt értelme,amikor a boxokban mutattak is valamit!!
annak nemlátom értelmét,hogy kell hely,de minek?csak azért,hogy egymás melett áljon mindenki?nem olyan nagy találkozo ez,hogy ez nélkül nem találkoznánk!
   ha lenne a dolognak egy kis szolgáltatás oldala is,azon kivül,hogy kinn a zászlo....
mostcsak hirtelen,mitudom én,hamár ez ugye nethez kötött dolog,kivinni 5-6 gépet,lehetne bugselectázbi,kinyomtatni nekik,valamiféle minimál játékokkal lehetne mondjuk matricát nyerni,bogárhátusat,stb,stb,mitudém még 1000 aproságot lehetne!!amivel kicsit aktivabb részesei is lenne a csapat......
de ez csak egy gondolat....de lehet,hogy pár év mulva,ha ki van irva,hogy lehet helyet igényelni,ha nincs,akkor is szerves része lenne a rajzásoknak a bogárhátu.hu stand,mert"a multkor is tök jo volt,hogy volt"

hungaroring is egy nagy fos volt....valami golfok meg bálna mercik álltak benn az én 66osom meg lenn valami legalsó parkolóban mert fenn nem volt hely.....
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1462 Dátum: 2009 Március 08, 08:59:48 »

Ha kérünk helyet, kapunk, de még nem kértünk. Kérjek 20 helyet? Csak akkor azt nehéz eldönteni, kik álljanak oda, mert annál jóval többen vagyunk....
100 hely meg összesen nincsen, ugye... :-)

Annyi helyet kérj ahányan biztosra jelezték hogy ott lesznek, és mivel évek óta járnak tudod is hogy menni fognak! Aki itt nem jelezte az vessen magára és nem áll be!
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #1461 Dátum: 2009 Március 08, 08:05:13 »

Hehh? Szted az MBK biztosit majd masik kluboknak helyet?! :-D En nem igy ismerem. Szerintem 0 helyet kap barmelyik klub.
Ha kérünk helyet, kapunk, de még nem kértünk. Kérjek 20 helyet? Csak akkor azt nehéz eldönteni, kik álljanak oda, mert annál jóval többen vagyunk....

lehet,hülyevagyok,de...
szerintem ennek a helybiztositásnak legutobb a hungaroringen volt értelme,amikor a boxokban mutattak is valamit!!
annak nemlátom értelmét,hogy kell hely,de minek?csak azért,hogy egymás melett áljon mindenki?nem olyan nagy találkozo ez,hogy ez nélkül nem találkoznánk!
   ha lenne a dolognak egy kis szolgáltatás oldala is,azon kivül,hogy kinn a zászlo....
mostcsak hirtelen,mitudom én,hamár ez ugye nethez kötött dolog,kivinni 5-6 gépet,lehetne bugselectázbi,kinyomtatni nekik,valamiféle minimál játékokkal lehetne mondjuk matricát nyerni,bogárhátusat,stb,stb,mitudém még 1000 aproságot lehetne!!amivel kicsit aktivabb részesei is lenne a csapat......
de ez csak egy gondolat....de lehet,hogy pár év mulva,ha ki van irva,hogy lehet helyet igényelni,ha nincs,akkor is szerves része lenne a rajzásoknak a bogárhátu.hu stand,mert"a multkor is tök jo volt,hogy volt"

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1460 Dátum: 2009 Március 08, 06:03:22 »

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #1459 Dátum: 2009 Március 08, 01:29:29 »

Egyébként mi újság kluboknak biztosított helyekkel? Mennyit kaptunk?

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1458 Dátum: 2009 Március 07, 23:15:04 »

A 66ossal biztos nem megyek fel, öcsém megnézte helyet szerinte 100% hogy szarabb lesz parkolás mint tavaly! Tavaly mellettünk álló "kedves idős, megélhetési  bogaras pár" csak abban fél órában míg szendvicsünket ettük buszban ülve 2szer vágta neki az ajtót, szerencsére a 66osom odébb állt. Felmegyek busszal, és beállok akárhova mert "no fuckin' airride", rajzás után meg leadom lakatosnál, utána meg festve lesz.

Egyébként mi újság kluboknak biztosított helyekkel? Mennyit kaptunk?
Sompi
« Hozzászólás #1457 Dátum: 2009 Március 07, 19:39:00 »

...én se megyek. nem azért mert nem szimpatikus ez a porsche buda (pedig nemszimpi), hanem mert nem tudok... de ha tudnék mennék még ha szar is a helyválasztás..
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1456 Dátum: 2009 Március 07, 16:17:17 »

én akkor kapcsolódtam be, amikor a soroksári teszkónál volt (2003-2004 fasz se emléxik)
a felvonulás azonban hiányozni fog... egy bivalybasznádi találkozón szarok a felvonulásra, de a rajzásnak az adta meg az ízét.
És Pityubával teljesen egyetértek, tudom mikor lesz, hol lesz és ott leszek.
De van egy mondás ami most talán nagy szükség lesz: Sok jó ember kis helyen.....
Ha nem kiállítást rendezünk és 3 autóval 5 helyére állunk, figyelünk a másikra, hogy ne nyissam rá az ajtót, egyebek, akkor nem lesz gond! Kiskörén is elférünk, pedig évről évre egyre többen vagyunk és a placc nem nő velünk együtt.....

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1455 Dátum: 2009 Március 07, 16:15:41 »

gyere bogárral és fizetem a fele benzined (szerintem vaga bedobja a másik felét).
na?
Az utolsó fillérem is odaadnám! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1454 Dátum: 2009 Március 07, 16:11:12 »

Például ha foglalkoznak vele kicsit akkor lehetett volna rámpát építeni. Vagy bármit, de azzal  foglalkozni kéne.
A PB meg befogadja a Rajzást egy nyitott hétvége keretében, és azzal akkor nincs gond. Lips Sealed 

Én elmentem megnézni egyik lyukasórámban fél órás séta volt... nem lett volna egyszerű rámpát építeni, ahol lankás a part ott épületek szegélyezik, körbe a többi részen elég meredek a part. Nem azzal van a baj, hogy a terasz részről, hogy mész le magára a tómederre, hanem magába a komplexumba egy 2 m széles sáv vezet le egy nagy tüzihorganyzott kapun keresztül. Nem 500 autóra találták ki az egészet. Nem tudod torlódásmentesen megoldani a dolgot, annyi pozitívum volt benne, hogy a sok bogár nem a forgalmat akadályozta volna hanem a liget szabad aszfaltfelületén ált volna libasorban, hosszú hosszú ideig....

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1453 Dátum: 2009 Március 07, 13:51:04 »

Ha kiviszel fizetem a fele benzined!
gyere bogárral és fizetem a fele benzined (szerintem vaga bedobja a másik felét).
na?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1452 Dátum: 2009 Március 07, 13:33:33 »

Megyek veled,seggitek! Grin
Ha kiviszel fizetem a fele benzined!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1451 Dátum: 2009 Március 07, 13:28:35 »

ha nem leszel ott, esküszöm picsán rúglak.
tudom hol laksz! :-))
Megyek veled,seggitek! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1450 Dátum: 2009 Március 07, 13:27:38 »

Pityubá beállhatsz a helyemre!

ha nem leszel ott, esküszöm picsán rúglak.
tudom hol laksz! :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1449 Dátum: 2009 Március 07, 13:27:15 »

Te csak ne nagyon ajánlgassad a helyedet!
Az a hely a Tiéd,és ott leszel,jobb,ha tölem tudod!
Nem a PB miatt leszünk ott sokan,hanem a hosszü tél után elöször tudunk összejönni,dumálni,s a helyszin ezt nem tudja elvenni tőlünk!

Tóth Zoltán
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1448 Dátum: 2009 Március 07, 13:23:41 »

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1447 Dátum: 2009 Március 07, 13:02:52 »

Sajnalnam.Igazan a dilemam az hogy Cruise Nightra feljovok. Fenn alszom aztan biztos hogy oda esz a fene.Es utana vegyes erzelmekkel haza.Ez van evek otta.Ha nem szeretnek autozni a kocsimmal akkor nem lenne kerdes a kerdes.De igy mar 3szor fogom azt erezni hogy az este nagyszeru a  rajzas vagy duhito vagy felejtheto.

flex 'em all!
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #1446 Dátum: 2009 Március 07, 11:46:35 »

26 éve járok a rendezvényekre. Agárdról leszoktattak,és most lehet,hogy ide sem megyek el! Cry
Sajnalnam.Igazan a dilemam az hogy Cruise Nightra feljovok. Fenn alszom aztan biztos hogy oda esz a fene.Es utana vegyes erzelmekkel haza.Ez van evek otta.Ha nem szeretnek autozni a kocsimmal akkor nem lenne kerdes a kerdes.De igy mar 3szor fogom azt erezni hogy az este nagyszeru a  rajzas vagy duhito vagy felejtheto.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Oldalak: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: