www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 10:44:40

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 673927 alkalommal)
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #2125 Dátum: 2009 április 05, 15:05:33 »

Kamilla

http://www.youtube.com/watch?v=kiFvNitxWec

Typ117

http://www.youtube.com/watch?v=7zAudDAihFE
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #2124 Dátum: 2009 április 05, 14:47:27 »

Nagyon jó kis Rajzás volt tegnap, nekem is ez tetszett a 3-ból a legjobban eddig!
Szép volt a környezet, rendezettebben sorakoztunk, mint tavaly.
Először gyorsultam bogárral, az is nagyon tetszett!
Kb 20 képet csináltam, de egy barátom 1100 fölött kattintott a gépemmel.
Egy kis ízelítő belőle, hamarosan bővül a többiek képeivel (katt a képre!):

RNIE
« Hozzászólás #2123 Dátum: 2009 április 05, 14:41:06 »

netán nem szőke ? emőke ?
valahol a Váciban lakott
RNIE
« Hozzászólás #2122 Dátum: 2009 április 05, 14:28:13 »

de csak feleannyira mint nálunk  Grin
persze,nem vitatom Grin
nekem volt régen egy csajom,az meg direkt fiatalodik.jó csaj volt akkor is csak sokan szerették.
Emőkének hívták Grin
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #2121 Dátum: 2009 április 05, 14:25:27 »

amugy jo rajzás volt!!élveztem a végefelé már rendesen elnyomott a sör és a nap párositása!! Grin
hazafelé még beugrottunk a Hudákhoz egy potya pörköltre,nahh ott már be is aludtam egy percre a széken... Grin öregszem bakker... Roll Eyes

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2120 Dátum: 2009 április 05, 14:24:25 »

direkt nem írtam/írok véleményt csak a képet raktam be az érdeklődőnek
ezért tisztellek is  Wink
nekem lumpenprolinak meg mindegy  Grin
a hátam elbírja  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2119 Dátum: 2009 április 05, 14:23:27 »

megy az idő ott is
de csak feleannyira mint nálunk  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #2118 Dátum: 2009 április 05, 14:23:07 »

kár hogy ez az egyébként kellemesnektűnő kb 50's Hédi keményen kopaszodik  Undecided
baromira tetszik ,jó csaj  Lips Sealed bocsánat néni

direkt nem írtam/írok véleményt csak a képet raktam be az érdeklődőnek

képeimet meg este feltöltöm valahova

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
RNIE
« Hozzászólás #2117 Dátum: 2009 április 05, 14:22:07 »

kár hogy ez az egyébként kellemesnektűnő kb 50's Hédi keményen kopaszodik  Undecided
Grin

ex jócsaj.megy az idő ott is
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #2116 Dátum: 2009 április 05, 14:20:43 »

nemtom ki kérdezte:

jahh kiolvasott egy pár könyvet a kocsiban... Roll Eyes

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #2115 Dátum: 2009 április 05, 14:20:11 »

amúgy jó volt sztem is, köszönet a szervezőknek. csak azt bánom hogy az árnéykot otthonhagytam a nagy rohanásban

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2114 Dátum: 2009 április 05, 14:19:31 »

nemtom ki kérdezte:

Sompi
« Hozzászólás #2113 Dátum: 2009 április 05, 14:18:10 »

aszittem ottvoltál Grin
Tongue ....ez nem én vagyok, bár lehet hogy rám is igaz.  Grin
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #2112 Dátum: 2009 április 05, 14:15:13 »

nemtom ki kérdezte:

[a csatolmányt egy admin törölte]

Typ3 Variant ‘72
RNIE
« Hozzászólás #2111 Dátum: 2009 április 05, 14:12:29 »

akit senki sem szeret,

...sajnálom hogy lemaradtam róla... 
aszittem ottvoltál Grin
Sompi
« Hozzászólás #2110 Dátum: 2009 április 05, 13:55:50 »

Hát ez jó lehetett!    Cheesy ...sajnálom hogy lemaradtam róla... 
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #2109 Dátum: 2009 április 05, 12:02:22 »

Roll Eyes

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2108 Dátum: 2009 április 05, 11:40:11 »

KEDVENCEM ! Bárcsak ihattam volna!!
Mit? Bugival sort, vagy PeZsevel csavarhuzot? ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2107 Dátum: 2009 április 05, 11:31:11 »

Kajakra felmásztál az oszlopra?
Dehogy, a gepet dobaltam felfele ... ;-)

Nem elérhető kanyarkiraly

CSD-226

« Hozzászólás #2106 Dátum: 2009 április 05, 11:22:22 »

Kajakra felmásztál az oszlopra?
Le a kalappal!
Nagyon jó a kép!!

VW1300 '69 "Bíborka"    (OFF - Opel Rekord B '66 - UFF)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2105 Dátum: 2009 április 05, 11:13:28 »

király  Smiley

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2104 Dátum: 2009 április 05, 11:07:13 »

http://www.protheus.hu/images/rajzas_panorama.jpg

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #2103 Dátum: 2009 április 05, 10:56:13 »

Tavaszi Rajzás a budapesti Városligeti műjégpálya aszfaltján Grin Grin  beton !
méghozzá nem is akármilyen ! rendesen elnyelte a meleget amint kiértünk hazafelé a HŐSÖK terére rögtön meglehetett érezni az igazi aszfalt meleget . Jó volt a találkozó jól el lehetett férni , s jó volt idén is látni egy két villantást .

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #2102 Dátum: 2009 április 05, 10:45:57 »

Böszme fotó érkezik.

<beszúrt kép törölve>

Teljes pompájában:

23 Mb 19533x2067 pixel
http://seba.veteranmotor.com/bogar/rajzas2009/panorama.jpg

Fotókat készítette: Typ117
Összefűzte: abes

jó fotó hídalok annyira tetszik!

CSD-226

« Hozzászólás #2101 Dátum: 2009 április 05, 09:41:36 »

Kezfogas Kezfogas
Böszme fotó érkezik.

CSD-226

« Hozzászólás #2100 Dátum: 2009 április 05, 09:39:53 »

De legalább írt róla.
Nagyon színvonalas rendezvény volt, így nagyobb visszhangra számítottam, de sehol sem említik meg, ez kicsit zavar.
rendesen bevette a fogalmazásgátlót bárki is írta

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2099 Dátum: 2009 április 05, 09:38:09 »

Böszme fotó érkezik.

kössz hogy összeraktad, nagyon tetszik Wink
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2098 Dátum: 2009 április 05, 09:35:59 »

Tavaszi Rajzás a budapesti Városligeti műjégpálya aszfaltján Grin Grin  beton !

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2097 Dátum: 2009 április 05, 09:34:23 »

némi technikai problémák miatt pár héttel a hagyományos találkozó előtt kellett új helyszínt találniuk

rendesen bevette a fogalmazásgátlót bárki is írta

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2096 Dátum: 2009 április 05, 09:31:59 »

Böszme fotó érkezik.

<beszúrt kép törölve>

Teljes pompájában:

23 Mb 19533x2067 pixel

király  Wink szellemharcosok külön bejönnek  Grin

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2095 Dátum: 2009 április 05, 09:26:48 »

http://www.vwdepo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=523&Itemid=49

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #2094 Dátum: 2009 április 05, 09:21:31 »

Böszme fotó érkezik.

Teljes pompájában:

23 Mb 19533x2067 pixel

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2093 Dátum: 2009 április 05, 09:05:03 »

1. A szlalomnál én nem láttam, gyorsulásnál meg nem tudom, hol kellett nézni (nem voltam elég tájékozott, de ott körülöttem sem senki)
2. Ha ez direkt volt így, akkor nem kellene hagyni, hogy így legyen, vagy akkor ne hívjuk gyorsulási versenynek.
1. A szlalomnal is ki volt irva, de mi is csak azert tudtuk, mert indultunk rajta es valamelyik futamunk utan meglattuk a kis piros szamot a merest vegzo fiatalok feje folott, igy utana mar mar le tudtuk olvasni az idoeredmenyunket. De nagyon kicsi volt, mondjuk 10-12cm magas. :-S
2. Valami olyasmi jott nekem at a legvegen az eredmenyhirdeteskor, hogy a keddi talan a suly/loero versenyhez kellett etalonnak? Es mintha ezert is ultettek volna be plussz embereket a bogarakba akik mentek a keddi ellen ... Bar akkor sem ertem a verseny lenyeget :-) Engem egesz vegig nagyon idegesitett a keddi.

Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #2092 Dátum: 2009 április 05, 08:51:14 »

Én jól éreztem magam, a szervezéssel is általában meg voltam elégedve. 4 találkozón voltam életemben, 1988-ban, 1989.ben, tavaly a galoppon, és tegnap. Az utolsó volt eddig a legprofibb. Amit szerettem még volna: a fórumos nickekhez tartozó emberekkel személyesen megismerkedni. Ez kevesebb, mint 10 emberrel sikerült, valahogy nem adódott rá lehetőség. Ahányszor elmentem a bogárhátús autósor előtt, sosem volt ott senki. Na, majd legközelebb! Adig is űdvw mindenkinek.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #2091 Dátum: 2009 április 05, 08:48:31 »

Na akkor sziasztok!

A helyszin meglehetősen jó volt, bár viszonylag kevesen voltunk szerintem, vagy csak a hely kialakítása miatt tünt kevésnek a bent parkoló bogarak, buszok mennyisége.
Idén már végre ismét a saját bogimmal tudtam menni rajzani ami 3 éve volt legutóbb.
Ami nekem nem igazán tetszett az az, hogy a rajzáson lényegében a kirajzás, hogy megmutassuk a népeknek is magunkat, hogy még létezünk és fenttartjuk örökségeinket az elmaradt. A gyorsuláshoz ez a pálya ez igen csak rövidecske volt mert se a kifutáshoz se a fékezéshez nem volt elegendő, de gyorsulni ott lesz Tököl!  Smiley.
Ismét nem tudtam személyesen megismerkedni csak 1-2 arcal összevissza. de ez remélem idővel elmúlik és mindenkit ismerni fogok! Folyton befogtak karbit, gyújtást állítani. A nap igen csak erősre váltott amire nem igazán voltam felkészülve így kaptam egy kis napszúrást én is... na de ez már az én gondom :O

Na de egy szónak is száz a vége!
Jó volt veletek, köztetek ismét! Próbálunk minnél több talira eljutni mostmár hogy ismét van mivel.
Motorommal vannak még gondok arra nem nagyon volt kess... így a főtengelyem lassan kiesik.... remélem ez múló állapot.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2090 Dátum: 2009 április 05, 08:35:44 »

Nem kell megvédeni, olvasd el az első mondataimat.
1. A szlalomnál én nem láttam, gyorsulásnál meg nem tudom, hol kellett nézni (nem voltam elég tájékozott, de ott körülöttem sem senki)
2. Ha ez direkt volt így, akkor nem kellene hagyni, hogy így legyen, vagy akkor ne hívjuk gyorsulási versenynek.
3. Nem a rajtnál kell ácsingózni, hanem a rajt előtt legalább leszervezni 2 párt. Volt hely, meg lehetett volna oldani. Tökölön majd igyekszünk így csinálni, persze nem biztos, hogy sikerül. :-)
De továbbra is azt mondom - és védd az MBK-t nyugodtan - hogy nekem eddig ez volt a legszínvonalasabb találkozó, amin valaha kis hazánkban voltam, beleértve a hungaroringet is.

Nem tisztem megvedeni az MBK-t, de eleg szorszalhasogato a 3 kritika,klasszisokkal jobb volt az idei Rajzas mind az elmult evekben:)
1.:A szlalomnal nem tudom,de a gyorsulasnal lehetett latni az idoket.
2.:Mindenki azzal ment akivel akart,ezt mar az elejen lehetett tudni,siman megbeszelhettek volna a parok,hogy egymassal menjenek,ismeruk azert annyira egymast,tudjuk nagyjabol mar azert kinek milyen motorja van, igy megoldhato lett volna,hogy azonos bogarak menjenek egymas ellen,ez szerintem nem az MBK bune.
3.:Minden bizonnyal marketing volt a caddy,nekem sem tetszett hogy mindig az megy de egyben egy gordulekenyebb lebonyolitas is koszonheto,hogy ennyiszer ment,nem acsingoztak ott egyedul a rajtnal a bogarak,varva a partnert,hanem lehetett normalis idokozonkent latni a futamokat.

« Utoljára szerkesztve: 2009 április 05, 08:37:30 írta stonemen »
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2089 Dátum: 2009 április 05, 08:07:06 »

Hazaértünk mi is rendben.
Jól éreztük magunkat, remek volt a találkozó, valóban a Ring után a legjobb hely és szervezés volt.
Nekem is egyedül a caddy jelenléte és überkedése nem tetszett, de lesz.rom, mert addig nézett mást az ember. Kaja, pia, wc volt, minden ami kell.
Kicsit nem éreztem odavalónak a T3-t, de majd jövőre mással megyünk, most ezt osztotta a gép.
Szóval, jó volt, csak igy tovább.
Köszönjük mi is a szervezőknek.

Ami nem tetszett:
Délután 3-kor a gyorsulás után szedegetni a bólyákat kicsit olyan volt, hogy lehet indulni haza. Azzal meg kellett volna várni a végét, ott olyan vendégnek éreztem magam akit a házigazda haza akar küldeni.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2088 Dátum: 2009 április 05, 07:58:18 »

Na, hogy ne mindenki csak jót mondjon...
A helyszín, a körülmények tökéletesek voltak. Ahogy odaértünk, udvarias biztonsági őrök fogadtak, eligazítottak, segítettek. Profi volt a parkoltatás (tényleg csak 1-2 vizes került közénk), jó volt végignézni a kocsikon. Az időjárásra panasz nem lehetett, az infrastruktúra rendben volt, nekem a büfék sem tűntek drágának (ahogy valaki megjegyezte, azért ez BP). Sokan voltunk (de nem elegen, pár ismert arc hiányzott, pl Vili :-)), aki nem jött el, nagyon sajnálhatja. Ekkorát dobni nem lesz könnyű mégegyszer.
Akkor pedig jöjjön a 3 DE, mindhárom a versenyekhez kapcsolódik, bár tudom, a Rajzás alapvetően nem erről szól:
- ha már van időmérős verseny (itt az ügyességire gondolok), akkor vagy mondjuk be az időt, amit futott a versenyző, vagy írjuk ki. Ekkora költségvetésnél ez nem lehet probléma. Álltunk a pálya mellet, élveztük a versenyt, de fogalmunk nem volt róla, ki milyen eredményt ért el.
- a gyorsulásnál érdemes lett volna legalább közel azonos képességű autókat együtt indítani. Az nekünk, nézőknek nem izgalmas, hogy lépi le a Lacika az 1200-es Bogarakat (persze túlzok, de kb erről volt szó)
- utoljára, de talán ez szúrta legjobban a szemem (és túlzás nélkül mindenkinek fájt, akivel csak beszéltem): miért kell egy keddinek (ami vizes, új, nem sorolom) jópár (biztosan 10 felett) futamot mennie? Miért nem megy vizesekkel, a műsorszám végén, külön? Megértem,. hogy tolni kell a marketinget, de kizártnak tartom, hogy emiatt vegyen bárki egy ilyen autót (már a nyúpitli is határeset, de annak legalább még a nevében van hasonlóság).
Mindent összevetve kiváló rendezvény volt, azt kívánom, hogy ezután ez legyen a minimum.
Köszönöm a szervezőknek!

Nem tisztem megvedeni az MBK-t, de eleg szorszalhasogato a 3 kritika,klasszisokkal jobb volt az idei Rajzas mind az elmult evekben:)
1.:A szlalomnal nem tudom,de a gyorsulasnal lehetett latni az idoket.
2.:Mindenki azzal ment akivel akart,ezt mar az elejen lehetett tudni,siman megbeszelhettek volna a parok,hogy egymassal menjenek,ismeruk azert annyira egymast,tudjuk nagyjabol mar azert kinek milyen motorja van, igy megoldhato lett volna,hogy azonos bogarak menjenek egymas ellen,ez szerintem nem az MBK bune.
3.:Minden bizonnyal marketing volt a caddy,nekem sem tetszett hogy mindig az megy de egyben egy gordulekenyebb lebonyolitas is koszonheto,hogy ennyiszer ment,nem acsingoztak ott egyedul a rajtnal a bogarak,varva a partnert,hanem lehetett normalis idokozonkent latni a futamokat.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2087 Dátum: 2009 április 05, 05:57:02 »

Na, hogy ne mindenki csak jót mondjon...
A helyszín, a körülmények tökéletesek voltak. Ahogy odaértünk, udvarias biztonsági őrök fogadtak, eligazítottak, segítettek. Profi volt a parkoltatás (tényleg csak 1-2 vizes került közénk), jó volt végignézni a kocsikon. Az időjárásra panasz nem lehetett, az infrastruktúra rendben volt, nekem a büfék sem tűntek drágának (ahogy valaki megjegyezte, azért ez BP). Sokan voltunk (de nem elegen, pár ismert arc hiányzott, pl Vili :-)), aki nem jött el, nagyon sajnálhatja. Ekkorát dobni nem lesz könnyű mégegyszer.
Akkor pedig jöjjön a 3 DE, mindhárom a versenyekhez kapcsolódik, bár tudom, a Rajzás alapvetően nem erről szól:
- ha már van időmérős verseny (itt az ügyességire gondolok), akkor vagy mondjuk be az időt, amit futott a versenyző, vagy írjuk ki. Ekkora költségvetésnél ez nem lehet probléma. Álltunk a pálya mellet, élveztük a versenyt, de fogalmunk nem volt róla, ki milyen eredményt ért el.
- a gyorsulásnál érdemes lett volna legalább közel azonos képességű autókat együtt indítani. Az nekünk, nézőknek nem izgalmas, hogy lépi le a Lacika az 1200-es Bogarakat (persze túlzok, de kb erről volt szó)
- utoljára, de talán ez szúrta legjobban a szemem (és túlzás nélkül mindenkinek fájt, akivel csak beszéltem): miért kell egy keddinek (ami vizes, új, nem sorolom) jópár (biztosan 10 felett) futamot mennie? Miért nem megy vizesekkel, a műsorszám végén, külön? Megértem,. hogy tolni kell a marketinget, de kizártnak tartom, hogy emiatt vegyen bárki egy ilyen autót (már a nyúpitli is határeset, de annak legalább még a nevében van hasonlóság).
Mindent összevetve kiváló rendezvény volt, azt kívánom, hogy ezután ez legyen a minimum.
Köszönöm a szervezőknek!

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2086 Dátum: 2009 április 05, 00:51:54 »

Rajzás képeim:
http://elitevwclub.blog.hu/

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: