www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 19:53:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted szükség van az ignore gombra?  (Szavazás lezárva: 2008 November 09, 19:10:23)
érdektelen a dolog számomra, ugyanúgy használom a fórumot, mint eddig - 18 (28.1%)
igen - 6 (9.4%)
igen, ha egyáltalán nem látom, hogy letiltott valaki - 5 (7.8%)
igen, ha látom ki tiltott le személy szerint - 7 (10.9%)
nincs - 28 (43.8%)
Összes szavazó: 51

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6
Nyomtatás
Szerző Téma: Kinek kell az "ignore" funkció?  (Megtekintve 51557 alkalommal)
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #105 Dátum: 2008 November 02, 20:03:43 »

mifolyik itt  Huh Grin Grin Grin
receptessel ne példálózzunk jó  Grin Grin Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #104 Dátum: 2008 November 02, 19:58:50 »

mifolyik itt  Huh Grin Grin Grin
receptessel ne példálózzunk jó  Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #103 Dátum: 2008 November 02, 19:51:57 »

Köszönöm!
De a receptes marad,az jó. Grin

annak a főz  Wink
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #102 Dátum: 2008 November 02, 19:39:55 »

ha nem akarsz látni egy topic-ot a friss gomb megnyomására akkor bejelölöd vele pl: receptek
Köszönöm!
De a receptes marad,az jó. Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #101 Dátum: 2008 November 02, 19:34:51 »

Inkább mondd el hogy miaz??

ha nem akarsz látni egy topic-ot a friss gomb megnyomására akkor bejelölöd vele pl: receptek
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #100 Dátum: 2008 November 02, 19:09:01 »

Na én szavaztam!

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #99 Dátum: 2008 November 02, 18:27:36 »

Ha lesz ra idom nekiallok. Kell rola szavazni? ;-)
Inkább mondd el hogy miaz??

Tóth Zoltán
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #98 Dátum: 2008 November 02, 18:23:11 »

lassan kéne egy hide topic is  Grin
Ha lesz ra idom nekiallok. Kell rola szavazni? ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #97 Dátum: 2008 November 02, 17:54:33 »

Vaga bacsi! :-)

Sajnalom, hogy ez a dolog nalad ennyire kiverte a biztositekot. Sad

Arany Komám.

Nem az én biztositékomrol van szó!
Az a legkevesebb.
Inkább arrol van szó,hogy miért vállaltam be azt,hogy ekkora hévvel birkozzak ebben a történetben!
Azt pedig a "hosszu hozzászolásban" megprobáltam részletesen leirni.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #96 Dátum: 2008 November 02, 17:28:43 »

lassan kéne egy hide topic is  Grin
vazze hogy lassan ez a legpörgősebb...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #95 Dátum: 2008 November 02, 17:18:18 »

Kurvára unatkoztok, mi?
jah, vasárnap este...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #94 Dátum: 2008 November 02, 17:14:19 »

Kurvára unatkoztok, mi?

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #93 Dátum: 2008 November 02, 17:11:29 »

BlackP: szerintem ez az a hangnem amit nem engedhetsz meg magadnak. Igy a mondandodat "fejben" ignoraltam. Kesobb talan probald meg ujra... :-)
én meg leszarom, hogy szerinted mit engedhetek meg magamnak. neked úgyis fekszik az ignorálós gerinctelenkedős stílus, használd, amíg le nem szavazzuk  Kiss

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #92 Dátum: 2008 November 02, 16:06:32 »

nos, szerintem az, hogy használom-e az offtopicot, a táblázatot, a képbeszúrást, az aláírást, az avatart, hogy megjelenítem-e ezeket vagy nem, az magánügy.
magánügy az is, hogy a komment nélküli jutyúbos linkeket nem nézem meg, ilyen-olyan okok miatt. magánügy az is, hogy bizonyos topikokat nem olvasok ilyen-olyan okok miatt. magánügy az is, hogy bizonyos személyekhez nem szólok egyáltalán ilyen-olyan okok miatt. Az is magánügy, hogy elolvasom-e a beírásaikat.

az viszont nem magánügy, hogy sunyi módon, névnélkül befogom valaki pofáját úgy, hogy nem is tud róla.
ha valakivel valami bajom van/volt, hát másképp intézem el. egyenesen, vállalva a nevem, bele a pofájába nekije. hadd tudja, mi a véleményem róla.
ahogy buzizni kell!!  Cheesy

a amagam részéről lezárom ezt a polémiát. ugyanolyan fingfűrészelés lesz lassacskán, mint a rajzás vagy a depó. nem kérek belőle...

további jó szórakozást! 
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #91 Dátum: 2008 November 02, 15:48:36 »

Vaga bacsi! :-)

En egy nagyon korrekt, oszinte, baratsagos es megbizhato, nagy tapasztalattal biro kedves embernek ismertelek meg mind a forumon, mind szemelyesen! Sajnalom, hogy ez a dolog nalad ennyire kiverte a biztositekot. Sad

BlackP: szerintem ez az a hangnem amit nem engedhetsz meg magadnak. Igy a mondandodat "fejben" ignoraltam. Kesobb talan probald meg ujra... :-)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #90 Dátum: 2008 November 02, 15:25:08 »

Az off gombot pl megszavaztattuk? Ugy emlekszem azt te emlegetted legtobbszor, hogy milyen jo lenne! Meglett, volt egy kis idom es elkeszult, azota sokan hasznaljak, paran meg balheznak, hogy mekkora baromsag, tele van minden offolassal (de azert persze elolvassak) es ok sosem fogjak hasznalni. Ezert most pl az off gombot meg kene szuntetni? Szavazzunk rola?

Az en velemenyem szerint az off gomb sem tobb, mint egy lehetoseg.

Vagy pl ott van a gombok kozott a tablazatkeszitesi lehetoseg. Csinalt mar valaki tablazatot valaha a hozzaszolasaban ? Egy kezemen meg tudom szamolni, hogy a 360.000 (!) hozzaszolasbol hanyban van tablazat. Pedig a lehetoseg ott van, de ha nem kell neked nem hasznalod. (Szavazzunk rola ? Wink)

Aki meg csak a balhe kedveert szol hozza, az inkabb tartsa magaban a frocsogeset, mert az nem visz elore.
A szavazas pedig - termeszetesen - mindenkinek a sajat velemenyere kivancsi, ez most a "haver kocsija van a szepsegversenyen, mindenki szavazzon arra!".

A szavazas eredmenyet termeszetesen figyelembe fogjuk venni, az ignoralas kikapcsolhato, de en tobb szot nem szeretnek erre fecserelni.
Van amiben van, van amiben nincs. De ez mindig is igy volt, miert okoz ez neked mindig meglepetest? :-) A vilagon minden szervezett dolog igy mukodik.

[kozben Vaga bacsi irt egy hosszu hozzaszolast]
szavaztasd meg bazdmeg, ha akkor ki lesz ölve az ignore. használják, mert működik és mert olyan helyről hoztam az ötletet, ahol 100000 fórumozó van és ott is működik. a táblázat használata nemhinném, hogy bákit bántana, de bazdmeg felőlem azt is szavaztasd meg.

és a faszság helyett dolgozzatok a kereső emberi működésén, vagy a friss gombén, vagy esetleg moderáld ki a bogárfeltörés alapjai című hozzászólásokat.

gondoltál már hasznos tevékenységre valaha?

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #89 Dátum: 2008 November 02, 15:23:01 »

Az off gombot pl megszavaztattuk?
Ezt most komolyan példaként mondod?
Azzal kit bántasz meg,ha a saját hülyeségét egy OFF gomb mögé dugja az ember.
SAJÁT DÖNTÉSEM,SAJÁT BEIRÁSOMRA!
De az ignore gomb nem az!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #88 Dátum: 2008 November 02, 15:18:26 »

én meg azt gondolom, hogy ami legkevesebb 50 embert érint, azt igenis meg kell beszélni. vagy az elején ki kell mondani, hogy nincs demokrácia semmiben, az van, amit a főfőnök akar és leszar mindenkit, ha nem teccik, el lehet húzni.
Az off gombot pl megszavaztattuk? Ugy emlekszem azt te emlegetted legtobbszor, hogy milyen jo lenne! Meglett, volt egy kis idom es elkeszult, azota sokan hasznaljak, paran meg balheznak, hogy mekkora baromsag, tele van minden offolassal (de azert persze elolvassak) es ok sosem fogjak hasznalni. Ezert most pl az off gombot meg kene szuntetni? Szavazzunk rola?

Az en velemenyem szerint az off gomb sem tobb, mint egy lehetoseg.

Vagy pl ott van a gombok kozott a tablazatkeszitesi lehetoseg. Csinalt mar valaki tablazatot valaha a hozzaszolasaban ? Egy kezemen meg tudom szamolni, hogy a 360.000 (!) hozzaszolasbol hanyban van tablazat. Pedig a lehetoseg ott van, de ha nem kell neked nem hasznalod. (Szavazzunk rola ? Wink)

Aki meg csak a balhe kedveert szol hozza, az inkabb tartsa magaban a frocsogeset, mert az nem visz elore.
A szavazas pedig - termeszetesen - mindenkinek a sajat velemenyere kivancsi, ez most a "haver kocsija van a szepsegversenyen, mindenki szavazzon arra!".

A szavazas eredmenyet termeszetesen figyelembe fogjuk venni, az ignoralas kikapcsolhato, de en tobb szot nem szeretnek erre fecserelni.

Idézet
vagy az elején ki kell mondani, hogy nincs demokrácia semmiben
Van amiben van, van amiben nincs. De ez mindig is igy volt, miert okoz ez neked mindig meglepetest? :-) A vilagon minden szervezett dolog igy mukodik.

[kozben Vaga bacsi irt egy hosszu hozzaszolast]

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #87 Dátum: 2008 November 02, 15:04:24 »

Stone is leirta,hogy 3 ember "kivánságára" született ez az uj funkció.
Azota lement az elsö szavazás,ott nem 3 ember jelezte,hogy nem kell!
Mi lett az eredménye?Ujabb szavazás!FASZA!
na igen, ezt én sem értem, elég egyértelmű volt akkoris, de legalább most is...nembaj, majd jön a mindent eldöntő harmadik, hátha...

Protinak is válaszolnék.
Nem az bánt,hogy rám 2 jelölés érkezett,hanem az,hogy lehetöség van rá.
Arra,hogy bárki a másikra jelet tegyen
Hadd kérdezzem meg,(pl) ha a következö agymenésem az lesz,hogy jelölhessük meg a buzikat,zsiciket,ehhez mellém áll akárhány támogató,akkor azt is megcsinálod?!?!
Ez egy haveri közösség(volt?)ne tegyen senki,senkire,semmilyen jelet!
Az a lehetöség meg egyenesen gusztustalan,hogy ugy tehet,hogy a szenvedö fél nem is tud róla.
Aki ismer az remélem tudja,hogy a Forum a szivem egyik csücske,szeretnék sokáig részt venni benne,de ne ebbe az irányba "javuljanak" a szolgáltatások!
Az nem szolgáltatás,ahol bárki,a másikra akármilyen jelet rakhat,legyen az ignore,dávid csillag,köcsög,vagy akármi!
Én igy látom,és az a véleményem(még ha egyedül is maradok vele) hogy hosszu távon az egyenes gerinc,a nyilt öszinte beszéd,a problémák vállalása és megoldása csak a nyerö ut.
ezzel is egyet értek, ha valaki végképp nem tudja megoldani a dolgot, többnyire működik a ne szólj hozzám, én sem szólok hozzád verzió. remélem találkozón mindenki ignore matricákkal fog rohangálni és titokban a hátunkra ragasztja

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #86 Dátum: 2008 November 02, 14:57:59 »

Sokáig gondolkoztam azon,hogy érdemes-e hozzászólni,vagy inkább csendben lépjek le a náthás ..csába,és hagyjam a f@szba az egészet?
Miután a nevem többször felmerült,ugy döntöttem,hogy hozzászólok,öszintén,nyiltan,nem személyeskedve,hanem konkrét tényeket felhozva,azokat is azzal a szándékkal,hogy a véleményemet megindokoljam ezzel az egész cirkusszal kapcsolatban.
Tudom,hogy hosszu leszek,igy most szólok,akit nem érdekel,már tekerhet is tovább,vagy jelölhet.
Nem kicsit érzem felelösnek magam abban,hogy ez az ignore gomb megszületett.
Konkrétan okt.21-én a Szoljatok ide topikba betettem egy rajzot,amit ott nem gondoltam OFF-nak,melyre jött 1-2 hozzászolás,aztán Binci is mutatott pár képet a munkáiról,amitöl hátast dobtam!
Reagált rá Gyuszkó is(Ő is Rajzolgat)tehát volt nézettség,érdeklödés.
Ezután megkérdeztem a topikban,hogy mi a vélemény egy esetleges "Képzömüvész vénáju" topik indulásárol,kell-e vagy elférünk ott a "Szoljatok ide"-ben.
Ha veszi fáradtságot valaki a visszaolvasásra,akkor láthatja részleteiben a története,most nem mennék bele.
Ezek után kezdödött az első kampány melynek egyik szószólója(követelöje )Balage volt.
Akettönk viszony nem ekkor romlott meg,hanem jóval korábban,egy üzlettel kapcsolatban,mikoris a forum órája másként járt,mint a gépem asztalán lévö óra.
Lényeg az,hogy akkor egy félreértés kapcsán megkaptam azt,hogy nem vagyok tisztességes,stb.
Tudom,hogy Balage nem olvas engem,mégis válaszolok a hozzászólására,mert az én becsületem igy kivánja(és azt itt nyilvánosan védeném meg!)
Az a hozzászólás 1az 1-ben nekem szólt,de mivel bejelölt kizárt a válaszolás lehetöségéböl,én mégis megteszem.
-emlitett különbözö ingerküszöböt.
  Hát az enyém eddig tartott!Meg addig amig meg nem jelent az a képriport,melyben azok után,hogy ennek a rémálomnak a létét megszüntessük,poénkodott azon.

-azt irja,hogy támadásnak fog fel sokmindenki(de lehet,hogy csak én)sok beirást.
 Én csak egyet fogtam fel annak,amikor kétségbe vonta az üzleti korrektségemet!

-azt is irja,hogy nincs hajlandóság a kompromisszumra.
 megkérdezném,ha több kisérletet is tettem privát üzenetben is a probléma rendezésére,kértem lehetöséget egy személyes,sörözös beszélgetésre,ami nem jött össze,akkor kiben nincs hajlandóság a kompromisszumra?

Nem kell hogy puszipajtások legyünk,mert van úgy hogy nem megy!
De az pláne nem kell,hogy ilyen uton intézödjenek el a forumosok problémái,hogy elkezdünk jelölösdit játszani. 

Még egyszer mondom,nem a személyeskedés fűt,nem azért irtam le a fentieket,hanem az ide vezetö utat probáltam a saját szemszögemböl elmondani.

Stone is leirta,hogy 3 ember "kivánságára" született ez az uj funkció.
Azota lement az elsö szavazás,ott nem 3 ember jelezte,hogy nem kell!
Mi lett az eredménye?Ujabb szavazás!FASZA!

Protinak is válaszolnék.
Nem az bánt,hogy rám 2 jelölés érkezett,hanem az,hogy lehetöség van rá.
Arra,hogy bárki a másikra jelet tegyen
Hadd kérdezzem meg,(pl) ha a következö agymenésem az lesz,hogy jelölhessük meg a buzikat,zsiciket,ehhez mellém áll akárhány támogató,akkor azt is megcsinálod?!?!
Ez egy haveri közösség(volt?)ne tegyen senki,senkire,semmilyen jelet!
Az a lehetöség meg egyenesen gusztustalan,hogy ugy tehet,hogy a szenvedö fél nem is tud róla.
Aki ismer az remélem tudja,hogy a Forum a szivem egyik csücske,szeretnék sokáig részt venni benne,de ne ebbe az irányba "javuljanak" a szolgáltatások!
Az nem szolgáltatás,ahol bárki,a másikra akármilyen jelet rakhat,legyen az ignore,dávid csillag,köcsög,vagy akármi!
Én igy látom,és az a véleményem(még ha egyedül is maradok vele) hogy hosszu távon az egyenes gerinc,a nyilt öszinte beszéd,a problémák vállalása és megoldása csak a nyerö ut.

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #85 Dátum: 2008 November 02, 13:56:48 »

Nem gondolom, hogy barmihez is ideologiat kene gyartani, illetve barmit meg kene magyarazni. Ha megvaltozik a feltoltheto kepek merete, vagy a gombok elhelyezese, vagy uj funkciok jelennek meg, akkor ez az uzemeltetes dontese es feladata. Mivel ez a tema ilyen heves reakciokat valtott ki, most szavazasra lett bocsajtva, hogy legyen-e, vagy sem.

De a felhaborodast most sem ertem. Ha Vagabond hozzaszolasait Balage eddig is elporgette es egyetlen betut sem olvasott el belole (es ezt miert is kozolte volna Vagaval?) akkor ha ignoralja miben valtozik a helyzet? Abban, hogy Vaganak rosszul esik es elkezd a WignoR+ ellen kampanyolni? :-)
én meg azt gondolom, hogy ami legkevesebb 50 embert érint, azt igenis meg kell beszélni. vagy az elején ki kell mondani, hogy nincs demokrácia semmiben, az van, amit a főfőnök akar és leszar mindenkit, ha nem teccik, el lehet húzni.

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #84 Dátum: 2008 November 02, 13:15:47 »

Inkább a regelésnél legyen kötelező a tartózkodási hely feltüntetése!! És a kitöltetlenség pótlása!!
Ilyen témában is érkeztek már vélemények és engem is nagyon zavar a "kereskedésben"!
Ignore meg nekem nem kell! Szavaztam is.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #83 Dátum: 2008 November 02, 12:41:48 »

Erre kellett volna valaszolnom ? :-)
Szerintem a fenti szavazas erre valaszt ad...

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #82 Dátum: 2008 November 02, 12:39:38 »

vagy csak te szeretted volna ezt a gombot Proti ?
Erre kellett volna valaszolnom ? :-)
Szerintem a fenti szavazas erre valaszt ad...

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #81 Dátum: 2008 November 02, 12:30:15 »

de most legalább tudom ki az az 1 aki engem ignorált  Grin
merthogy csak nekem nem válaszolt a Proti  Cool

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #80 Dátum: 2008 November 02, 12:27:19 »

pityubácsi dolgát könnyítenénk meg vele, nem kellene írogatnia, csak bepötykölné, ki is buzi szerinte...  Tongue
Jah, neki mar van buzi! gombja...

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #79 Dátum: 2008 November 02, 12:26:30 »

semmi, de ha már kész, akkor ideológiát kell csinálni hozzá
Nem gondolom, hogy barmihez is ideologiat kene gyartani, illetve barmit meg kene magyarazni. Ha megvaltozik a feltoltheto kepek merete, vagy a gombok elhelyezese, vagy uj funkciok jelennek meg, akkor ez az uzemeltetes dontese es feladata. Mivel ez a tema ilyen heves reakciokat valtott ki, most szavazasra lett bocsajtva, hogy legyen-e, vagy sem.

De a felhaborodast most sem ertem. Ha Vagabond hozzaszolasait Balage eddig is elporgette es egyetlen betut sem olvasott el belole (es ezt miert is kozolte volna Vagaval?) akkor ha ignoralja miben valtozik a helyzet? Abban, hogy Vaganak rosszul esik es elkezd a WignoR+ ellen kampanyolni? :-)

« Hozzászólás #78 Dátum: 2008 November 02, 12:19:12 »

He'? Nem tudom mi az a buzigomb, de latom, te jol elszorakozol rajta ... :-)

pont akkora fasság, mint az ignórgomb. ugyanúgy működne.
pityubácsi dolgát könnyítenénk meg vele, nem kellene írogatnia, csak bepötykölné, ki is buzi szerinte...  Tongue
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #77 Dátum: 2008 November 02, 12:17:19 »

akkor meg mi a pláne az ignorban, ha utána pár nap múlva mégiscsak elolvasod ugyanazt...  Undecided
Gondolod, hogy vegigolvasnam az osszes regebbi, engem idegesito hozzaszolasat? Megnezem a 10 legfrissebbet (de inkabb varok 10 ujat) es az alapjan kiderul.

Idézet
a buzigombról beszélj inkább!!  Grin
He'? Nem tudom mi az a buzigomb, de latom, te jol elszorakozol rajta ... :-)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #76 Dátum: 2008 November 02, 12:13:56 »

akkor meg mi a pláne az ignorban, ha utána pár nap múlva mégiscsak elolvasod ugyanazt...  Undecided
semmi, de ha már kész, akkor ideológiát kell csinálni hozzá. és ragaszkodni, bár többen nem akarják, mint akarják. én is ezt tenném a helyükben, mert én is csökönyös fasz vagyok, de sok lúd disznót győz Wink

« Hozzászólás #75 Dátum: 2008 November 02, 12:12:50 »

Akkor kiemelem a lenyeget: "par napra ignoralom" ... Aztan megnezem, hogy mi van.

a buzigombról beszélj inkább!!  Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #74 Dátum: 2008 November 02, 12:11:20 »

de ha az első 10 hozzászólás után ignorálod, az életben nem tudod meg, hogy megjött az esze és lehet vele normálisan dumálni...
Akkor kiemelem a lenyeget: "par napra ignoralom" ... Aztan megnezem, hogy mi van.

« Hozzászólás #73 Dátum: 2008 November 02, 12:08:02 »

Volt itt olyan, mikor en szivem szerint felraktam volna par napra ignoret valakire, aki nagyon idegesitett a viselkedesevel, hozzaszolasaival (kb par napja volt a forumon, senki sem ismerte es azt hitte, hogy MSNen van a pajtikkal). Aztan belerazodott es azota semmi bajom vele, sot okosakat es ertelmeseket (is) tud hozzaszolni! :-) En akkor raktam volna ra, noha o azt sem tudta, hogy ki vagyok, miert kellett volna, hogy kolcsonos legyen? Engem idegesitett.

de ha az első 10 hozzászólás után ignorálod, az életben nem tudod meg, hogy megjött az esze és lehet vele normálisan dumálni...
 Roll Eyes
mi lesz azzal a buzigombbal?? népszavazást!!  Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #72 Dátum: 2008 November 02, 12:03:24 »

Akkor tényleg jó ez a funkció, ha kölcsönös a veszekedők között a használata,de mi van ha nem igy történik?
Volt itt olyan, mikor en szivem szerint felraktam volna par napra ignoret valakire, aki nagyon idegesitett a viselkedesevel, hozzaszolasaival (kb par napja volt a forumon, senki sem ismerte es azt hitte, hogy MSNen van a pajtikkal). Aztan belerazodott es azota semmi bajom vele, sot okosakat es ertelmeseket (is) tud hozzaszolni! :-) En akkor raktam volna ra, noha o azt sem tudta, hogy ki vagyok, miert kellett volna, hogy kolcsonos legyen? Engem idegesitett.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71 Dátum: 2008 November 02, 11:35:31 »

Blackp-nek meg csak annyit, hogy hiába mondja valaki a szemedbe, hogy "utálja a pofádat", ettől még nem fog változni semmi, és ugyan úgy kerülné a hozzászólásaidat.
azt meg halkan jegyzem meg, hogy jobban szeretem megbeszélni a dolgokat, mint kikapcsolni a másikat. szerintem mi sem balhézunk egymással és élőben sem mentem oda a lábad elé köpni, ahogy te sem hozzám

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #70 Dátum: 2008 November 02, 11:31:45 »

már sehonnan.de úgy 70-80 között tippelem Kiss
de mokasak vagyunk Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #69 Dátum: 2008 November 02, 11:26:27 »

Blackp-nek meg csak annyit, hogy hiába mondja valaki a szemedbe, hogy "utálja a pofádat", ettől még nem fog változni semmi, és ugyan úgy kerülné a hozzászólásaidat.
hát ja. de ha orfűn dumálunk egy csapattal én nem bírod a beszédem, nem ragasztod le a pofám, hanem arrébb mész. vagy hallgatod.

stone, te meg csak simán kapd be, ne akarj utalgatni nekem, aztán meg írd vagának, hogy mit fogsz csinálni, mikor kb én is annyit vártam el.

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #68 Dátum: 2008 November 02, 11:03:44 »

Akkor tényleg jó ez a funkció, ha kölcsönös a veszekedők között a használata,de mi van ha nem igy történik?

RNIE
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008 November 02, 10:57:59 »

Oszt azt hol lehet megnezni hogy engem pl hanyan ingoraltak?
már sehonnan.de úgy 70-80 között tippelem Kiss
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #66 Dátum: 2008 November 02, 10:56:00 »

Oszt azt hol lehet megnezni hogy engem pl hanyan ingoraltak?

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6
Nyomtatás

Ugrás: