www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 00:06:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted szükség van az ignore gombra?  (Szavazás lezárva: 2008 November 09, 19:10:23)
érdektelen a dolog számomra, ugyanúgy használom a fórumot, mint eddig - 18 (28.1%)
igen - 6 (9.4%)
igen, ha egyáltalán nem látom, hogy letiltott valaki - 5 (7.8%)
igen, ha látom ki tiltott le személy szerint - 7 (10.9%)
nincs - 28 (43.8%)
Összes szavazó: 51

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6
Nyomtatás
Szerző Téma: Kinek kell az "ignore" funkció?  (Megtekintve 51681 alkalommal)
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #145 Dátum: 2008 November 04, 10:42:24 »

Mivel az idézésben látszi annak a hozzászólása is akit ignoráltam ezért leírom, hogy tiszta legyen.
Nincs mit megbeszélnünk. Annyira különbözőek vagyunk, hogy soha nem lesz egyetértés köztünk. Kár erőltetni.
Eddigsem beszéltünk személyesen, és ez maradjon így. Nem látom mit írsz, ezért nem is zavar, ha látom iritál és abból csak a vita van. Jobb nekem így.
Ez vonatkozik mindazokra, akiket jelöltem.
Vaga! Nem pont miatad erőltettem ezt a lehetősége, ha ez megnyugtat kicsit.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
RNIE
« Hozzászólás #144 Dátum: 2008 November 04, 10:41:56 »

a szájtépést sem igazán értem.Van egy szavazás.Van egy időpontja amikor lezárul.Akkor eldől.Minek tornázni??
RNIE
« Hozzászólás #143 Dátum: 2008 November 04, 10:36:17 »

kezdünk már ott tartani hogy 3ember kérésére valósult meg a gomb,most meg 3ember kérésére törlődjön...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #142 Dátum: 2008 November 04, 10:29:33 »

Akkor pont a lényeget nem érted!
Hat az lehet. (meg az is, hogy ezt majd csak 6 sor mellett fogjuk megdumalni)
En csak azt ertem (mivel IRCen es egyeb helyeken is 20+ eve van es mukodik), hogy mikor es mire jo az ignore. Meg azt ertem, hogy amikor nem jo (amik fel lettek sorakoztatva) akkor nem kell hasznalni. Meg azt ertem, hogy mikor valaki hasznalja (Pl Veled szemben Balage) akkor mar olyan a helyzet, hogy az ignore nelkul rosszabb. Igy most akit ignoralnak annak semmi nem valtozik (ugyanugy nem figyelnek ra, ugyanugy "leszarjak", es valaszra sem meltatjak, mint eddig), egyedul annak jo, aki ignoral. Az o lelki bekejenek.

Idézet
Mivel ugy érzem,hogy a kialakult helyzet nem kis mértékben a kettönk meccse miatt van,ezt kettönknek illene rendezni!
de mivel a gomb segitségével már nem tudunk beszélni egymással,igy megoldásra sincs esély.
Tudom,hogy müködik a privát gomb,de közben közügy lett a dologból,igy a nyilvánosságot választanám küzdötérnek,de ott nem megy!
Ketsegtelen, hogy Te borultal ki ezen nagyon. De ha Te is azt erzed, hogy ezt nektek kell rendezni, akkor hiaba lett nyilvanos balhe a dologbol, nektek kell rendezni. Ezt megteheted (az ignore miatt) privatban, emailben, telefonon, szemelyesen egy sor mellett, stb. De a mellekelt abra mit mutat? Balage nem akar ezzel foglalkozni, nem akarja megoldani a helyzetet es ez (szinten nyilvanosan) eleg jol kiderult. Akkor meg mit erolteted, ne csinalj picsat a szadbol! Hagyd a fenebe es egy gonddal kevesebb! (en igy latom.)

De ez mar leginkabb kettonk vitaja, talan folytassuk privatban.
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 04, 10:31:26 írta Protheus »

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #141 Dátum: 2008 November 04, 10:21:15 »

Na ezt hívják kampánynak. Nekem az az érzésem, hogy ez az igenek oldalán megvalósult.
Ertem. Sajnalom a helyzetet, szerintem nem emiatt lett ilyen a szavazas.

Idézet
Valahol logikus is
Ennyi. Ezert lett ilyen. En is igy irtam volna ossze a pontokat, mert egyszeruen ezek a lehetosegek merulhetnek fel a temaval kapcsolatban, ez a legkorrektebb, tessek valasztani.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #140 Dátum: 2008 November 04, 10:16:56 »

De a 'user ignore' temajabol jol latszik, hogy hibat kovettunk el akkor, mikor ugy vezettunk be egy funkciot, hogy nem kertuk ki a kozosseg velemenyet. Ez uton is elnezest kerek a magam es masok neveben is, a jovoben az ilyen vitara okot ado funkciokat majd megszavaztatjuk. A tobbit meg nem. (mar jott privatban mas, szinten aggalyos javaslat, majd megvitatjuk ezeket is)

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #139 Dátum: 2008 November 04, 10:16:04 »

Ha hozzaszoltal eddig valaha valaszolt (egyaltalan elolvasta?)? Nem azt irtad, hogy mar reg nem valaszol semmire es nem adja meg neked a lehetoseget ahogy rendezzetek a nezeteltereseteket? Akkor most mi valtozott?
Akkor pont a lényeget nem érted!
Mivel ugy érzem,hogy a kialakult helyzet nem kis mértékben a kettönk meccse miatt van,ezt kettönknek illene rendezni!
de mivel a gomb segitségével már nem tudunk beszélni egymással,igy megoldásra sincs esély.
Tudom,hogy müködik a privát gomb,de közben közügy lett a dologból,igy a nyilvánosságot választanám küzdötérnek,de ott nem megy!
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 04, 10:20:56 írta Vagabond »

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #138 Dátum: 2008 November 04, 10:15:04 »

Az igenek nem azert vannak tobben, mert akkor abbol majd tobb szavazat jon ossze 'igen'bol, es az nekunk milyen jo (senki nem fizet soroket ha 'igen' lesz az eredmeny, mint ahogy akkor sem, ha 'nem').
Igenek azert vannak tobben, mert ebbol kiderul, hogy amennyiben az ignore marad, akkor a tobbseg milyen formaban hasznaljak, olyanna fogjuk alakitani. Ha a 'nem' kerul tobbsegbe akkor egyszeruen nem lesz. Te tudod a 'nem'-et mas formaban is?
Ha hiszed, ha nem tudtam, hogy ezzel az érveléssel elő fogsz jönni.
Valahol logikus is, de a szavazás szempontjából etikusnak pont nem nevezném.
Nem sörökről van szó hanem egy elhamarkodott sokak által hibásnak mondott döntés igazolásáról.
Ha akarnék tudnék a "NEM"-ek mellett is alternatívákat felhozni. Sorolhatnám mellé, hogy mennyire sunyi, etikátlan, stb, stb külön pontokba szedve, hogy a felületesen gondolkodókat kicist arra terelje. Na ezt hívják kampánynak. Nekem az az érzésem, hogy ez az igenek oldalán megvalósult.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #137 Dátum: 2008 November 04, 10:12:48 »

Mennyire etikus az,hogy beirok valamit,és az akinek szánnám bejelölt,tehát nem olvas,igy nem is válaszol?
Forditva meg,amit Ö ir arra én válaszolok hiába,mert ugysem olvassa!
Ha hozzaszoltal eddig valaha valaszolt (egyaltalan elolvasta?)? Nem azt irtad, hogy mar reg nem valaszol semmire es nem adja meg neked a lehetoseget ahogy rendezzetek a nezeteltereseteket? Akkor most mi valtozott?

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #136 Dátum: 2008 November 04, 10:09:47 »

Viszont ha értelmesen van kiírva a szavazás akkor az úgy néz ki ahogy Vaga mondja.
Az igenek nem azert vannak tobben, mert akkor abbol majd tobb szavazat jon ossze 'igen'bol, es az nekunk milyen jo (senki nem fizet soroket ha 'igen' lesz az eredmeny, mint ahogy akkor sem, ha 'nem').
Igenek azert vannak tobben, mert ebbol kiderul, hogy amennyiben az ignore marad, akkor a tobbseg milyen formaban hasznaljak, olyanna fogjuk alakitani. Ha a 'nem' kerul tobbsegbe akkor egyszeruen nem lesz. Te tudod a 'nem'-et mas formaban is?

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #135 Dátum: 2008 November 04, 10:09:39 »

Jezusom Vili :-D
Azert durva, ahogy kihoztad 4:31-re! (Kozben kijelented, hogy "aki mashogy szamolja az szanalmas") Cheesy

Nem ez a durva Proti.
Ha nem az,hogy ugy szavazunk valamiröl,hogy közben már müködik!
Kérdem én Töled,milyen meccs az ahol csak egyirányu a vita?
Mennyire etikus az,hogy beirok valamit,és az akinek szánnám bejelölt,tehát nem olvas,igy nem is válaszol?
Forditva meg,amit Ö ir arra én válaszolok hiába,mert ugysem olvassa!
Ezen gondolkodnék el inkább,meg azon,hogy kéne egy harmadik szavazás.ahol csak arra lehessen szavazni,hogy kell a gomb.
Akkor biztos nem lesz vita!

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #134 Dátum: 2008 November 04, 10:08:47 »

Mellesleg ahogy én számolom az is szánalmas, meg ahogy más számolja az is.
Kár, hogy eljutottunk idáig.  Undecided

Ha idézel akkor légyszi tartalmilag ne csonkítsd az idézetet, csak formailag.
Remélem van olyan akinél célbatalál a mondandóm éle, mert képes azt felfogni.
Akinek meg nem megy annak segítek: Kár, hogy eljutottunk idáig.  Undecided
1303LS
« Hozzászólás #133 Dátum: 2008 November 04, 10:04:34 »

Az utolsó opció számomra azt jelet, hogy akia arra szavaz az azt mondja "hogy nem zavarja ha van, de az sem ha nincs.
"
Na látod.
Viszont ha értelmesen van kiírva a szavazás akkor az úgy néz ki ahogy Vaga mondja.
Vagy IGEN, vagy NEM, sőt még az sem kell, hogy "nem érdekel", mert ezt tudjuk, abból, hogy nem szavaz.
Így hogy kampányelemként felkínálunk különféle opciókat az IGEN mellé ez több mint arcátlanság.
Ja és nem akarok újabb szavazást, sőt ha nagy duzzogva lenne is tüntetőleg nem fogok ott szavazni.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #132 Dátum: 2008 November 04, 10:00:20 »

Akkor leereszkednék óvodás szintre
Azert durva, ahogy kihoztad 4:31-re! (Kozben kijelented, hogy "aki mashogy szamolja az szanalmas") Cheesy
Ugyanezzel a logikaval csak masik iranybol kozelitve ki lehet hozni konnyeden 31:17et is.
Nem nagyon akarok en mar a temaba belefolyni, de kozlom veled: a szamitasi modszered rossz. Amolyan "fideszes". ("10 millioan vagyunk, 1millio szavazott az mszpre, felmillio rank. Tehat 9 millio velunk van es minket tamogat csak nem jottek el!" Cheesy)

RNIE
« Hozzászólás #131 Dátum: 2008 November 04, 09:51:55 »

érdektelen a dolog számomra, ugyanúgy használom a fórumot, mint eddig    Na ők nem akarják, hogy "IGEN" legyen, magyarul "NEM"

nem.ez azt jelenti hogy leszarom a gombot ha ottvan ha nincs
1303LS
« Hozzászólás #130 Dátum: 2008 November 04, 09:50:10 »

Akkor leereszkednék óvodás szintre ahogy ez a már második (a vesztes első után) szavazás is született
"igen, ha látom ki tiltott le személy szerint"      most nem így van NE számold hozzá
"igen, ha egyáltalán nem látom, hogy letiltott valaki"     most nem így van NE számold hozzá   
érdektelen a dolog számomra, ugyanúgy használom a fórumot, mint eddig    Na ők nem akarják, hogy "IGEN" legyen, magyarul "NEM" De ha gálánsan eltekintek az ő szavazataiktól akkor is.
4-17
Ha nem tekintek el akkor 4-31
Messze nem egál.

Viszont rájöttem, hogy jó ez az opció, letiltok mindenkit és akivel akarok azzal beszélek privátban vagy az index kazánkovács topicjában, vagy felhívom telefonon.  Undecided
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 04, 09:52:33 írta 1303LS »
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #129 Dátum: 2008 November 04, 09:47:32 »

Az utolsó opció számomra azt jelet, hogy akia arra szavaz az azt mondja "hogy nem zavarja ha van, de az sem ha nincs.
"
Általam számolva.

4 + 5 + 8 = 17
17   +  14 = 31

Így majdnem 2/3 nem igényli

Kár, hogy eljutottunk idáig.  Undecided

1971     VW 1300 GT-L
1303LS
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008 November 04, 09:42:27 »

a mostani állás:

4 + 5 + 8 = 17

egál
Általam számolva.

4 + 5 + 8 = 17
17   +  14 = 31

Így majdnem 2/3 nem igényli

Kár, hogy eljutottunk idáig.  Undecided
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #127 Dátum: 2008 November 04, 09:40:32 »

Prepill egál van. Minél többet kampányoltok a nem mellet, annál több lesz az igen.  Evil

Ez azért van mert egyre többen nem kiváncsiak rátok.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #126 Dátum: 2008 November 04, 09:39:15 »

a mostani állás:

4 + 5 + 8 = 17

egál

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #125 Dátum: 2008 November 04, 09:34:33 »

Egyszerre beszélünk, baszki.  Wink
Nem véletlen!
De,amit korábban irtam,azt még hozzátenném:

"Stone is leirta,hogy 3 ember "kivánságára" született ez az uj funkció.
Azota lement az elsö szavazás,ott nem 3 ember jelezte,hogy nem kell!
Mi lett az eredménye?Ujabb szavazás!FASZA!"

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008 November 04, 09:22:11 »

Senkivel nem akarnék vitatkozni,de folyamatosan(nem napra,hanem percre készen)figyelem a szavazást,és valoban az a helyzet,hogy az igenek soha nem vezettek.
Nem mintha változtatna a lényegen,de vannak "érdekességek" a szavazós menüben.
Van egy "nincs" lehetöség,az "igen"-re meg van 3 lehetöség,plusz a tartózkodós verzió.
Ha már szavazás akkor az lenne az egyértelmü.ha IGEN,NEM,TARTÓZKODOM,és kész.
Ha belevesszük az"igen,de csak holdfénynél,meg egyéb alternativákat,azzal a szavazókat szépen meg lehet osztani(elbizonytalanitani!?)és mingyá más a végeredmény.
Ez olyan "nem sz@runk a kutba,csak a kávájára,aztán majd ügyesen belelökjük valahogy" megoldás,igy engem hidegen is hagy!
Számomra a végeredményt az egyértelmü igenek és nemek(nincs) aránya fogja jelenteni.
Egyszerre beszélünk, baszki.  Wink
1303LS
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008 November 04, 09:21:42 »

ha te is látnád, akkor azt is látnád, hogy folyamatosan a nemek voltak többen. teljesen mindegy, hogy te mit mondasz, mert tény
Én is figyeltem, így van.
A többi csak gyenge erőlködés.
1303LS
« Hozzászólás #122 Dátum: 2008 November 04, 09:20:18 »

A szavazas zarasa (mint azt te is lathatod) 2008 November 09, 11:56:57.
Hozzaszolas ugyan nem volt, de a szavazatok (mint azt te is lathatod) folyamatosan erkeznek.
Egeszen addig Te teljesen mindegy minek tekinted a jelenlegi allast, nem vegeredmeny.
Jelen allas szerint a szavazok egyharmadanak kell az ignore, egyharmadanak nem, egyharmadanak pedig mindegy (mint azt te is lathatod).

Mindenesetre mokas, hogy mikor eppen kettovel tobben nem akarjak (14:16) akkor hirtelen lezartnak tekinted a szavazast, amig az igenek vezettek ehhez nem volt kedved ... :-D
Na, már a szavazás felrakásakor megütötte a szemem, de nem akartam felkavarni az indulatokat.
De mivel most már látom, hogy nem véletlen van 3 "igen"-el kezdődő opció, mert szépen összeadod őket, ezért most jegyezném meg, hogy teljességgel tisztességtelennek tartom már a kiírást is.
Beleírhattad volna, hogy "igen, ha kapok hozzá egy karib tengeri utat" vagy "igen, ha akármi".
Szóval nem feltételezem, hogy véletlenül sikerült így.  Undecided
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #121 Dátum: 2008 November 04, 09:19:48 »

ha te is látnád, akkor azt is látnád, hogy folyamatosan a nemek voltak többen. teljesen mindegy, hogy te mit mondasz, mert tény
Igen, és követeljük a szavazatok azonnali újraszámolását! Illetve 14. havi lakbért, és örökéletet! Kétszer. Különben megyünk le a térre! Grin Grin Grin

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #120 Dátum: 2008 November 04, 09:19:17 »

Senkivel nem akarnék vitatkozni,de folyamatosan(nem napra,hanem percre készen)figyelem a szavazást,és valoban az a helyzet,hogy az igenek soha nem vezettek.
Nem mintha változtatna a lényegen,de vannak "érdekességek" a szavazós menüben.
Van egy "nincs" lehetöség,az "igen"-re meg van 3 lehetöség,plusz a tartózkodós verzió.
Ha már szavazás akkor az lenne az egyértelmü.ha IGEN,NEM,TARTÓZKODOM,és kész.
Ha belevesszük az"igen,de csak holdfénynél,meg egyéb alternativákat,azzal a szavazókat szépen meg lehet osztani(elbizonytalanitani!?)és mingyá más a végeredmény.
Ez olyan "nem sz@runk a kutba,csak a kávájára,aztán majd ügyesen belelökjük valahogy" megoldás,igy engem hidegen is hagy!
Számomra a végeredményt az egyértelmü igenek és nemek(nincs) aránya fogja jelenteni.

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #119 Dátum: 2008 November 04, 08:53:12 »

Hozzaszolas ugyan nem volt, de a szavazatok (mint azt te is lathatod) folyamatosan erkeznek.
Egeszen addig Te teljesen mindegy minek tekinted a jelenlegi allast, nem vegeredmeny.
Jelen allas szerint a szavazok egyharmadanak kell az ignore, egyharmadanak nem, egyharmadanak pedig mindegy (mint azt te is lathatod).

Mindenesetre mokas, hogy mikor eppen kettovel tobben nem akarjak (14:16) akkor hirtelen lezartnak tekinted a szavazast, amig az igenek vezettek ehhez nem volt kedved ... :-D

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Rulezka
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008 November 03, 22:42:54 »

rövid leszek!
konkrétan semmi értelmét nem látom az ignore gombnak, én mikor megjelent a gomb véletlenül megnyomtam, nem sejtve hogy mit is jelent ez! aztán rájöttem mi az értelme... Úgy érzem ha pl találkozunk és 8an felváltva beszélnek felém akkor SEM tapasztanám le mondjuk annak az 1-2-3 vagy akárhány embernek a száját aki beszél hozzám, inkább meghallgatnám őket.
Elvégre mi itt szerintem akárhogy is nézzük de egy kicsit 1 család vagyunk!
ez lehet vkinek nem tetszik és nem ért ezzel egyet, mégis mindannyian ide járunk, itt beszélgetünk, és osztjuk meg egymással bogaras/vw-es, vagy akár recept/kispapa/vicc stb dolgainkat
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #117 Dátum: 2008 November 03, 22:11:17 »

1 napja nem érkezett érdemi hozzászólás és mivel nem lett kihirdetve meddig tart a szavazás, szerintem ez végeredménynek tekinthető

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #116 Dátum: 2008 November 03, 21:47:59 »

1 napja nem érkezett érdemi hozzászólás és mivel nem lett kihirdetve meddig tart a szavazás, szerintem ez végeredménynek tekinthető:

igen  3 (6.8%)
igen, ha látom ki tiltott le személy szerint  6 (13.6%)
igen, ha egyáltalán nem látom, hogy letiltott valaki  5 (11.4%)
nincs  16 (36.4%)
érdektelen a dolog számomra, ugyanúgy használom a fórumot, mint eddig  14 (31.8%)

Összes szavazó: 44

a legtöbben nemre szavaztak, vagy mindegy nekik, hogy van vagy nincs, az igenek alul maradtak a tartózkodók nélkül is.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #115 Dátum: 2008 November 03, 17:54:23 »

Nem szeretnem tul misztifikalni a szemelyem de Te most ram gondoltal?
Nem. (De ha akartam volna, nevesitettem volna az illetot.)

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #114 Dátum: 2008 November 03, 12:06:16 »

Volt itt olyan, mikor en szivem szerint felraktam volna par napra ignoret valakire, aki nagyon idegesitett a viselkedesevel, hozzaszolasaival (kb par napja volt a forumon, senki sem ismerte es azt hitte, hogy MSNen van a pajtikkal). Aztan belerazodott es azota semmi bajom vele, sot okosakat es ertelmeseket (is) tud hozzaszolni! :-) En akkor raktam volna ra, noha o azt sem tudta, hogy ki vagyok, miert kellett volna, hogy kolcsonos legyen? Engem idegesitett.
Nem szeretnem tul misztifikalni a szemelyem de Te most ram gondoltal?

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
1303LS
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008 November 02, 21:10:46 »

Én sem akartam már ehhez hozzászólni, de két nap után most csak annyit, hogy:
Sokunknak ez a fórum NEM olyan mint egy másik, leszarom hol mi vált be, ami nem üt meg egy emberi mércét az nem üti meg és kész.
Többet nem is írok, ááááá
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #112 Dátum: 2008 November 02, 21:10:37 »

ott a pont
max annyi a könnyítés hogy nem kell 25 darabon átnyálazni magad
de tényleg felesleges a topikok legalább fele sztem

oké meg tudom oldani (berakom egy könyvtárba a firefoxban amit nem akarok látni, majd középső gombbal megnyitom, aztán bezárom egy gombnyomással - csak miért terheljem feleslegesen a vasat)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #111 Dátum: 2008 November 02, 21:06:34 »

szerintem kényelmesebb, ha nemis látom
sztem is

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #110 Dátum: 2008 November 02, 21:06:30 »

Sztem nincs beleszólásom, de topic ignore kell, member ignore nem kell és kész. CSak ezt szerettem volna kifejteni. Aztán rágodjatok rajta, vagy ne, de nekem tök mind1. Amelyik topicot nem akarom, azt nem olvasom. Akit nem akarok, azt nem olvasom. Ennyi.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #109 Dátum: 2008 November 02, 21:04:25 »

Ha nem akarsz látni egy topicot, akkor nem nyitod meg...
szerintem kényelmesebb, ha nemis látom

RNIE
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008 November 02, 20:58:37 »

ott a pont
max annyi a könnyítés hogy nem kell 25 darabon átnyálazni magad
de tényleg felesleges a topikok legalább fele sztem
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #107 Dátum: 2008 November 02, 20:56:37 »

ha nem akarsz látni egy topic-ot a friss gomb megnyomására akkor bejelölöd vele .....
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #106 Dátum: 2008 November 02, 20:17:44 »

ha nem akarsz látni egy topic-ot a friss gomb megnyomására akkor bejelölöd vele pl: receptek
mivel a friss gomb amúgysem működik rendesen, ennek nem sok értelme, de még mindig jobb, mint a hátbaszúrás. szavazás, oszt kész

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6
Nyomtatás

Ugrás: