www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:39:28

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted szükség van az ignore gombra?  (Szavazás lezárva: 2008 November 09, 19:10:23)
érdektelen a dolog számomra, ugyanúgy használom a fórumot, mint eddig - 18 (28.1%)
igen - 6 (9.4%)
igen, ha egyáltalán nem látom, hogy letiltott valaki - 5 (7.8%)
igen, ha látom ki tiltott le személy szerint - 7 (10.9%)
nincs - 28 (43.8%)
Összes szavazó: 51

Oldalak: 1 [2] 3 4 5 6
Nyomtatás
Szerző Téma: Kinek kell az "ignore" funkció?  (Megtekintve 51594 alkalommal)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #185 Dátum: 2008 November 07, 12:39:32 »

Ezt majd a Proti leírja, én nem tudom (és nem is akarom) használni.

akkor most hogy is van? ha valaki engem "kiikszel" akkor ő nem látja az én hozzászólásomat, de én látom az övét? hogyan működik? (mivel én nem használom és nem is akarom)

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #184 Dátum: 2008 November 07, 12:37:08 »

Proti találta ki. Meglepően sokan használják egyébként.
A szavazást lezárjuk a fenti időpontban, utána pedig bezárjuk a topikot. Addig kitartás. :-)

akkor most hogy is van? ha valaki engem "kiikszel" akkor ő nem látja az én hozzászólásomat, de én látom az övét? hogyan működik? (mivel én nem használom és nem is akarom)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #183 Dátum: 2008 November 07, 12:23:01 »

Proti találta ki. Meglepően sokan használják egyébként.
A szavazást lezárjuk a fenti időpontban, utána pedig bezárjuk a topikot. Addig kitartás. :-)

itt írtad a lényeget!! Shocked Shocked Shocked

(amúgy ki találta ki ezt az ignore gombot? minek? és miért nyitunk erre is topicot? mert szerintem ez tényleg fingfűrészelés)
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #182 Dátum: 2008 November 07, 12:21:48 »

..................................... igen-nem-mindegy.ha az igen nyer akkor majd el lehet dönteni milyen formában
itt írtad a lényeget!! Shocked Shocked Shocked

(amúgy ki találta ki ezt az ignore gombot? minek? és miért nyitunk erre is topicot? mert szerintem ez tényleg fingfűrészelés)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #181 Dátum: 2008 November 07, 12:21:24 »

Pedig valaki épp megváltoztatta... :-))))

köszönöm a tárgyilagos választ!

azért sem változtatom meg a szavazatomat Smiley legfeljebb nem leszek "buzi", csak "langyi" Tongue
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #180 Dátum: 2008 November 07, 12:08:40 »

első három igen,utolsó előtti nem,utolsó semleges

köszönöm a tárgyilagos választ!

azért sem változtatom meg a szavazatomat Smiley legfeljebb nem leszek "buzi", csak "langyi" Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
RNIE
« Hozzászólás #179 Dátum: 2008 November 07, 11:55:21 »

amúgy meg van pár ember aki rühelli a másikat,ha van ignore gomb,TALÁN kevesebb az anyázás
RNIE
« Hozzászólás #178 Dátum: 2008 November 07, 11:50:09 »

Sztem tök egyértelmű,az igenből ha az nyer van három lehetőség,amiből a legmagasabb szavazatszámú valósul meg.a nemből minek három?de ha valakit zavar akkor legyen igen-nem-mindegy.ha az igen nyer akkor majd el lehet dönteni milyen formában
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #177 Dátum: 2008 November 07, 11:46:43 »

Te a lenti idézetet kérdezted, tehát a hozzászólásodban minősítettél, amit kikért magának az, akit megszólítottál.
aates szimplán kérdezett, mert kiváncsi volt, nem kötekedni akart. Emiatt született más hangvételű válasz.
Almát almával, körtét körtével teesék szíves lenni hasonlítani.

Na, már a szavazás felrakásakor megütötte a szemem, de nem akartam felkavarni az indulatokat.
De mivel most már látom, hogy nem véletlen van 3 "igen"-el kezdődő opció, mert szépen összeadod őket, ezért most jegyezném meg, hogy teljességgel tisztességtelennek tartom már a kiírást is.
Beleírhattad volna, hogy "igen, ha kapok hozzá egy karib tengeri utat" vagy "igen, ha akármi".
Szóval nem feltételezem, hogy véletlenül sikerült így.  Undecided
1303LS
« Hozzászólás #176 Dátum: 2008 November 07, 11:29:17 »

ha már szavaztam, akkor kérdés:
az első három = igen
az utolsó kettő = nem
?
Húúú, pont ezért a kérdésért mit kaptam én lejjebb. 
RNIE
« Hozzászólás #175 Dátum: 2008 November 07, 11:04:00 »

az első három = igen
az utolsó kettő = nem
?
első három igen,utolsó előtti nem,utolsó semleges
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #174 Dátum: 2008 November 07, 11:01:34 »

az első három = igen
az utolsó kettő = nem
?

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #173 Dátum: 2008 November 07, 07:26:17 »

Nem mindent kaphatsz meg első szóra az életben. :-)

így már nem akarom :-))))))))))
ha könyörögni kell akkor nem :-)))))))))))
öööööööööööö igen a légszűrő...  ma megigérem lesz :-)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #172 Dátum: 2008 November 07, 07:21:08 »

Mert lusta pöcsök vagyunk. Már megváltoztathatod. De még mindig nincs képem a légszűrőről. :-))))

így már nem akarom :-))))))))))
ha könyörögni kell akkor nem :-)))))))))))
öööööööööööö igen a légszűrő...  ma megigérem lesz :-)

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #171 Dátum: 2008 November 07, 07:18:03 »

Mert lusta pöcsök vagyunk. Már megváltoztathatod. De még mindig nincs képem a légszűrőről. :-))))

más szavazások esetében pl rajzás átrakhatom a szavazatom .

itt miért nem ?

már jeleztem ezt régebben is .  miért nincs válasz ?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #170 Dátum: 2008 November 07, 07:16:10 »

más szavazások esetében pl rajzás átrakhatom a szavazatom .

itt miért nem ?

már jeleztem ezt régebben is .  miért nincs válasz ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

RNIE
« Hozzászólás #169 Dátum: 2008 November 06, 22:31:17 »

sztem egyértelmű a nemek előnye,
23-20
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #168 Dátum: 2008 November 06, 19:12:01 »

Már csak alig három nap a szavazás végéig, sztem egyértelmű a nemek előnye, de várják meg a végét.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Kris

« Hozzászólás #167 Dátum: 2008 November 05, 18:46:23 »

Az igenek nem azert vannak tobben, mert akkor abbol majd tobb szavazat jon ossze 'igen'bol, es az nekunk milyen jo (senki nem fizet soroket ha 'igen' lesz az eredmeny, mint ahogy akkor sem, ha 'nem').
Igenek azert vannak tobben, mert ebbol kiderul, hogy amennyiben az ignore marad, akkor a tobbseg milyen formaban hasznaljak, olyanna fogjuk alakitani. Ha a 'nem' kerul tobbsegbe akkor egyszeruen nem lesz. Te tudod a 'nem'-et mas formaban is?
de ha nyer az igen akkor szerintem új szavazás kell mert igy nem nézük a nem szavazók véleményét a további müködésről

Négy, mit számolunk? 
18
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 05, 21:00:04 írta Kris »

Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #166 Dátum: 2008 November 05, 11:34:11 »

Négy, mit számolunk? 

Petyó
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #165 Dátum: 2008 November 05, 10:36:30 »

8)Harom.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
RNIE
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008 November 05, 10:32:22 »

egy ember tette meg az igen mellett
csak

kettő Cool
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #163 Dátum: 2008 November 04, 21:33:58 »

De azért nem húzok zacskót a fejére. Még ha megérdemelné akkor sem. (Kula bácsi örömzacskóját sem.)
na ezaz a zacskó ami ellen kűzdenek itt páran
és köszi hogy ezt pont te írtad ide

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #162 Dátum: 2008 November 04, 21:28:23 »

Bár én teljesen kívül esek minden irányból az ignore gombon, de ettől még nem igazán értem mi is a gond vele.
Ha nem akarom használni, akkor nem használom (ez eddig tiszta sor).
Ha engem letilt valaki azt meg ki nem sz@rja le? Ha neki ez a hobbija, hát tegye. Ha meg fáj, hogy nem tudom elküldeni a b. k. anyjába a fórumon, akkor elküldöm priviben vagy telefonon vagy személyesen.

Én egyébként nagyszerűen tudok szemmel is ignorálni hozzászólásokat és nem kell hozzá gomb. Van egy olyan buta természetem, hogy ami nem érdekel azzal nem foglalkozom.
Ez olyan mint a beszélgetés, akinek nem adok a véleményére azzal nem ülök le beszélgetni. Ennyi. De azért nem húzok zacskót a fejére. Még ha megérdemelné akkor sem. (Kula bácsi örömzacskóját sem.)

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető Kris

« Hozzászólás #161 Dátum: 2008 November 04, 21:26:02 »

szerintem nincs rá szükség
sokkal jobb a dolgokat megbeszélni mint elenségeskedni én nem fogom senkire rá nyomni
hanem normálisan megbeszélem vele

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #160 Dátum: 2008 November 04, 21:13:03 »

t adminok !
én még ezzel kapcsolatban nem írtam privátot egyik adminnak sem
de
a látottak és a félremagyarázhatósága miatt már mást szavaznék
amikor szavaztam akkor nem gondoltam végig azt ,hogy tudatosan vagy nem ? több válasz kétféleképpen is magyarázható
kérném ha lehet akkor tegyétek lehetővé a szavazat áthelyezését
ha  nem lehet akkor bízom abban hogy korrektül számítjátok be a szavazatokat
egyébként pedig az a véleményemhogy a szavazás arctalansága kb pont olyan mint az ignore gomb.  unfrankó !
ugyanis azt gondolom aki az igenre szavaz az , azok ugyanúgy leírhatnák, vállalhatnák a véleményüket és nem a sötétben bújkálva mindenmindegy alapon szavazgatnak csak úgy
egy ember tette meg az igen mellett
csak
akkor mi is a szavazás?

Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #159 Dátum: 2008 November 04, 17:40:08 »

Én olyan funkciót javaslok, hogy bizonyos embereket csak bizonyos topikokban lehessen ignorálni.

pl. engem ebből.

Petyó
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #158 Dátum: 2008 November 04, 17:02:40 »

Nincs ezer fős baráti társaság. A fórum inkább a baráti társaságok gyűjtője. Nem lehet elvárni, hogy az aktív 3-400 fórumozó szeresse egymást.
Van 3-4 ember, aki azért felel, hogy ez a közösségi portál működjön. Ezt igyekszünk megtenni, a lehető legnagyobb demokráciával. Azt nem várhatjuk - és nem is várjuk - hogy minden döntésünk konszenzust váltson ki. Már több funkció kapcsán bokszoltunk (topiknyitás, offolás, stb), ezt is lebokszoljuk, aztán ahogy dönt a többség, megtartjuk vagy kikapcsoljuk.
Demokráciában mindig legalább 2 oldal van, és mindkettő meg tudja magyarázni adott dologról, hogy az miért jó vagy miért rossz. Ezt a lottó ötösről is be lehet bizonyítani, havonta mutatnak a fókuszban egy lyukas gatyás lottó nyertest. Mindennek van jó oldala, és rossz is.

Vaga,ez már rég nem baráti társaság
RNIE
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008 November 04, 16:17:53 »

baszki, pont ez jutott eszembe, csak más szavakkal fogalmaztam volna meg.
pusziiiii?
ok,este meló után az Osztrigában
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #156 Dátum: 2008 November 04, 13:57:26 »

kezdünk már ott tartani hogy 3ember kérésére valósult meg a gomb,most meg 3ember kérésére törlődjön...

baszki, pont ez jutott eszembe, csak más szavakkal fogalmaztam volna meg.
pusziiiii?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.

« Hozzászólás #155 Dátum: 2008 November 04, 12:57:10 »

Erzesre szvsz ezen szavazast nem a javito szandek sokkal inkabb a preztis kerdes mozgatja.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #154 Dátum: 2008 November 04, 12:35:22 »

Privatban kaptam megkeresest, hogy van aki modositana az itt leadott szavazatat de nem megy. (nem tudom, hogy mirol mire modositana)
A szavazas modosithato olyanra, hogy a leadott szavazatot megmasithatja a gazdaja? (kerdezem itt a vermesebb hozzaszoloktol, a tovabbi veg nelkuli balhe megelozese erdekeben. Bar gondolom ha hirtelen megno az ellenzok szavazotabora akkor minden ok. Smiley)
Én nem igazán tartozom a vérmesek közé, de (így ismeretlenül, személyeskedés nélkül, mivel nagyon helyesen név nélkül írtad ide) azt tudom javasolni az emberkének, hogy ez a hajó már elment. Választások alkalmával sem tudod másítani az X-edet hamár az urnában van.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #153 Dátum: 2008 November 04, 12:29:31 »

Privatban kaptam megkeresest, hogy van aki modositana az itt leadott szavazatat de nem megy. (nem tudom, hogy mirol mire modositana)
A szavazas modosithato olyanra, hogy a leadott szavazatot megmasithatja a gazdaja? (kerdezem itt a vermesebb hozzaszoloktol, a tovabbi veg nelkuli balhe megelozese erdekeben. Bar gondolom ha hirtelen megno az ellenzok szavazotabora akkor minden ok. Smiley)

Buzi, aki fékez! :-)))
RNIE
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008 November 04, 11:16:52 »

Ez egy hasonl erdeklödesu (leghutes) emberek foruma. Csak ez felejtodott el idokozben.
kicsit már olyan mint az index,ismeretlenül is anyázás megy

« Hozzászólás #151 Dátum: 2008 November 04, 11:12:56 »

Ez egy hasonl erdeklödesu (leghutes) emberek foruma. Csak ez felejtodott el idokozben.

RNIE
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008 November 04, 11:05:12 »

Egy baráti(?) társaságban

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #149 Dátum: 2008 November 04, 11:01:35 »

Nem idézek,csak ugy válaszolok.
Utoljára nekiugrok,megint más megközelitésböl elmondani azt,hogy miért vágtam bele ebbe az egész rémtörténetbe.
Lehet,hogy jó darabig az utolsó hozzászólásom lesz,nem regelek,ki de nem csinálok többé "picsát a számból",de ezt még elmondom.
Adódótt egy szituáció,melynek az lett a hozadéka 3 tag óhaja alapján,hogy lett egy új szolgáltatása a forumnak.
A 3 tag ohaján kivül nem kérdeztetek meg senkit,csak megcsináltad(ezért közben már legalább elnézést kértél)
Ebböl ujabb helyzet lett,ahol többen is hangot adtak nemtetszésüknek,de nem történt semmi.Ekkor kezdtem a topikot,szavazással,hozzászólósdival,hogy beszéljük meg.
Szavaztunk,egyértelmüen kiderült,hogy a többség elutasitja!
Ez se volt elég,lett egy ujabb fordulat.ujabb szavazás,mely odáig fajult,ahol most tarunk!
Igen lényeges momentumnak tartom,hogy amig megy a meccs,a funkcio folyamatosan müködik,ami ugye még nincs eldöntve(elvileg)hogy kell-e,avagy nem.
Ebben a témában 20-ad rangu kérdés az,hogy nekem(vagy másnak) kivel van személyes problémája,nézeteltérése.
Az se szempont,hogy engem kifejezetten bánt,hogy ezután bárki,bármikor,bárkire titokban,sunyin(mint most) jelet rakhasson!
Egy baráti(?) társaságban ne jelöljön senki senkit,sehogyan,és ez a felháborodásom,tiltakozásom lényege.
Valamint az,hogy Qrvára egyoldalu dolognak tartom az inditást,majd a tiltakozás utáni eljárást,hogy a vita alatt még a funkcio felfüggesztése sem történt meg,csak a huza-vona,ujraszavazosdi,stb!
Az meg már csak hab a tortára,hogy folyamatos sértödések,beszolások,sértegetések szintere lett a topik,aminek az volt az eredeti feladata,hogy ezt a problémát kezelje,felmérje,eldöntse.

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #148 Dátum: 2008 November 04, 10:58:06 »

Teht van akinek bevalt az ignoralas van akinek nem. Akinek bevalt az hasznalja akinek nem az nem.

1303LS
« Hozzászólás #147 Dátum: 2008 November 04, 10:49:51 »

Ma pl LS franko levezetese akasztott ki.

Amit a Te frankó levezetésed váltott ki.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #146 Dátum: 2008 November 04, 10:45:24 »

a szájtépést sem igazán értem.Van egy szavazás.Van egy időpontja amikor lezárul.Akkor eldől.Minek tornázni??
Mert meg mindig nem ertjuk egymast teljesen, amugy teljesen igazad van, en mar 2 napja nem akarok hozzaszolni, de mindig van valami. :-) Ma pl LS franko levezetese akasztott ki.

Tovabbi jo szavazgatast, en ignoralom a TOPICOT. ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Oldalak: 1 [2] 3 4 5 6
Nyomtatás

Ugrás: