www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 00:37:36

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
Nyomtatás
Szerző Téma: I. www.bogarhatu.hu dugócsata - 2008 december 13. 14 óra  (Megtekintve 79551 alkalommal)
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #252 Dátum: 2008 December 15, 11:55:16 »

Evil Evil Evil Evil Evil
jó buli lenne, de ennek azért már van rendesen idő- és költségszükséglete, ami erősen behatárolná a jelentkezők számát (ugye egy ilyen történet már több tízezer lenne)
Sajnos a benzin csakugyan nem olcso de pl ha vezetsz nem ihatsz elv miatt azert egy durvabb talalkozo koltsegvetese .

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #251 Dátum: 2008 December 15, 11:51:06 »

Sőt, teljesítmény-megbízhatósági-csillagtúrát időre. Mondjuk Bp. központtal egy hónapos megoldásban, hétvégente a nagyvárosokba oda-vissza. Széria és tuning, 1,2-1,3; 1,6; esetleg egyéb veterán. A fontosabb városokból kell egy-egy vállalkozó szellemű egyén, akinek a lakására-munkahelyére kellene jelentkezni, és kész is. Smiley
ezt talán úgy lehetne, hogy adott célpotokat fel kell keresni az évadban. pl Várak meglátogatása a bogaras évnyitó és évzáró között, és mindenhol a saját jármű lefotózása a céllal
Kárpáti farkasok előnyben Smiley (már ha lesz még valaha kirándulás Tongue)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #250 Dátum: 2008 December 15, 11:49:00 »

jó buli lenne, de ennek azért már van rendesen idő- és költségszükséglete, ami erősen behatárolná a jelentkezők számát (ugye egy ilyen történet már több tízezer lenne)
igen, ez is igaz.

Teó egy hónapos ötletével is az a gond, hogy ki fog egymás után minden hétvégén biztosan ráérni..
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #249 Dátum: 2008 December 15, 11:47:06 »

En egy 2 napos programra gondoltam. Mondjuk ugy hogy egy egy varos jellegzetesegerol kellene fenykepet kesziteni .Mondjuk az orszag kulonbozo szegleteben. pl miskolci tv torony pecsi dzsami debreceni villamos .Vagy bor tura jellegel adott varos jellegzetesegebol beszerezni valamit.
az ilyen nagy távolságoknál szerintem az a baj, hogy arról fog szólni,  ki tud autópályán gyorsabban menni, ki nem sajnálja az autóját.. kb ágyugolyó futam, vagy cannonball.
de egyébként jó ötlet lehet, ha nem időre megy.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #248 Dátum: 2008 December 15, 11:46:16 »

En egy 2 napos programra gondoltam. Mondjuk ugy hogy egy egy varos jellegzetesegerol kellene fenykepet kesziteni .Mondjuk az orszag kulonbozo szegleteben. pl miskolci tv torony pecsi dzsami debreceni villamos .Vagy bor tura jellegel adott varos jellegzetesegebol beszerezni valamit.

« Hozzászólás #247 Dátum: 2008 December 15, 11:18:59 »

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #246 Dátum: 2008 December 15, 10:42:57 »

A krúz előtt lesz egy szintén budapesti tájékozódási verseny, kicsit más jellegű, csak léghűtéseseknek.
Csillagtúrát is szervezhetne valaki, legalább én is részt tudnék venni. (szervezőként nehéz :-))

Sőt, teljesítmény-megbízhatósági-csillagtúrát időre. Mondjuk Bp. központtal egy hónapos megoldásban, hétvégente a nagyvárosokba oda-vissza. Széria és tuning, 1,2-1,3; 1,6; esetleg egyéb veterán. A fontosabb városokból kell egy-egy vállalkozó szellemű egyén, akinek a lakására-munkahelyére kellene jelentkezni, és kész is. Smiley

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #245 Dátum: 2008 December 15, 10:18:58 »

A krúz előtt lesz egy szintén budapesti tájékozódási verseny, kicsit más jellegű, csak léghűtéseseknek.
Csillagtúrát is szervezhetne valaki, legalább én is részt tudnék venni. (szervezőként nehéz :-))

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

« Hozzászólás #244 Dátum: 2008 December 15, 10:16:52 »

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #243 Dátum: 2008 December 15, 10:07:35 »

Nagyon szimpatikus kezdemenyezes nekem ez a dugocsata. A szervezok figyelmebe ajanlanam a nyarat amikor lehetne egy tobbnapos országdulasra menni.Szivesen reszt vennek egy ilyen jellegu esetleg tobb varost erinto futamon.

sőt, lehet egy kicsit cifrázni csillagtúra-jelleggel (miszerint több pontot is kell érinteni, de nem meghatározott sorrendben, hadd dúljon a kreativitás ;-)
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #242 Dátum: 2008 December 15, 10:05:38 »

Nagyon szimpatikus kezdemenyezes nekem ez a dugocsata. A szervezok figyelmebe ajanlanam a nyarat amikor lehetne egy tobbnapos országdulasra menni.Szivesen reszt vennek egy ilyen jellegu esetleg tobb varost erinto futamon.

Csatlakozok az előttem szólóhoz!

« Hozzászólás #241 Dátum: 2008 December 15, 10:03:46 »

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #240 Dátum: 2008 December 15, 08:39:46 »

én most eszem..... Wink Cheesy
2 napig diétáztam...illetve nem sokat ettem...most próbálom behozni mert lefogyok aztán, de le ám Wink Cheesy
jobbulást vazze!

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Sompi
« Hozzászólás #239 Dátum: 2008 December 14, 22:16:49 »

tudsz élni, bazmeg :-))
ez volt a baj!! Túl korán kezdtünk ünnepelni vazze! Smiley
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #238 Dátum: 2008 December 14, 22:12:39 »

... én öt szelet párizsit vettem a 2 zsömléhez.... ne kérdezd miért.  Grin

tudsz élni, bazmeg :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Sompi
« Hozzászólás #237 Dátum: 2008 December 14, 22:10:01 »

Nálunk - harmadikként porzottunk el - már kérdezte a pultos csókolom, hogy: ma mindenki megkergült, hogy csak 2 szelet párizsi kellll?
A sört meg tejre váltottuk, gondolván, azzal könnyebb magyarázkodni. Vagy legalábbis hihetőbb...
Aztán a nagy siettség végén ettünk egy jó párizsis-zsömit a gyöztesek és a szervezők egészégére;D
Gerzson
... én öt szelet párizsit vettem a 2 zsömléhez.... ne kérdezd miért.  Grin
Nem elérhető Gerzson

« Hozzászólás #236 Dátum: 2008 December 14, 22:03:00 »

Nálunk - harmadikként porzottunk el - már kérdezte a pultos csókolom, hogy: ma mindenki megkergült, hogy csak 2 szelet párizsi kellll?
A sört meg tejre váltottuk, gondolván, azzal könnyebb magyarázkodni. Vagy legalábbis hihetőbb...
Aztán a nagy siettség végén ettünk egy jó párizsis-zsömit a gyöztesek és a szervezők egészégére;D
Gerzson

"Úton lenni a boldogság, ...."
T3 Multivan, '89
VW 411, '72
www.t3-tuning.hu
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #235 Dátum: 2008 December 14, 21:00:03 »

és abes???
öt is láttam fútni kéz a kézben kikkoruval a mamutból.... Wink Cheesy
áhh dehogy akkor egy másik helyen blokkoltattunk éppen

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #234 Dátum: 2008 December 14, 20:58:43 »

jahhh, a kikkoru regél valami három doboz sörödről, ami nála van. átjössz érte, vagy mi?
(meg kösz a pillákat ;-)

Fogyasszátok és használd egészséggel.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #233 Dátum: 2008 December 14, 20:56:49 »

én valami olyast hallottam, hogy fullfeketében voltál (magyarul biztonsági őrnek öltöztél ;-), és úgy terrorizáltad a békés vásárlókat ;-)

Ja első helyszín.  Grin

1 kassza éppen zárt, biztonsági őr ott állt a sor végében, hogy ne álljon be több ember.
Beálltam a 2-es kasszához mintha az is zárna (full üres volt szó nélkül másik sorba álltak be az emberek, azt se kellet nekik mondani, hogy zár a kassza).  Evil
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #232 Dátum: 2008 December 14, 20:55:57 »

Nem oltogattunk senkit, nem lett volna tisztességes. Ugyi 2.-nak indultunk, de eszünkbe se jutott, hogy a többiek dolgot így nehezítsük meg.

Játszottunk, tisztességesen. Ennyi.
Az lett volna a "tisztességes", ha felvásároljátok az összes párizsit, a többiek elől Evil
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #231 Dátum: 2008 December 14, 20:52:58 »

nem bevállalja. a pénztárnál való előrepofátlankodást igen, a hülyepicsaoltogatást nem.
Nem oltogattunk senkit, nem lett volna tisztességes. Ugyi 2.-nak indultunk, de eszünkbe se jutott, hogy a többiek dolgot így nehezítsük meg.

Játszottunk, tisztességesen. Ennyi.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #230 Dátum: 2008 December 14, 20:51:33 »

öltözzünk csövesnek

én valami olyast hallottam, hogy fullfeketében voltál (magyarul biztonsági őrnek öltöztél ;-), és úgy terrorizáltad a békés vásárlókat ;-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #229 Dátum: 2008 December 14, 20:50:02 »

3 doboz sörért tőrjük magunkat

jahhh, a kikkoru regél valami három doboz sörödről, ami nála van. átjössz érte, vagy mi?
(meg kösz a pillákat ;-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #228 Dátum: 2008 December 14, 20:47:44 »

ha valaki akkor a kicsi AZS volt aki oltott.  mert ő volt a vásárló emberünk a team-ben

nem bevállalja. a pénztárnál való előrepofátlankodást igen, a hülyepicsaoltogatást nem.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #227 Dátum: 2008 December 14, 20:47:23 »

fogadok, hogy bugiék beoltották a pultos nénit.

Hát furin néztek ránk az biztos, a 3 doboz sörrel volt a legnehezebb dolgunk. A pénztárnál ecseteltem, hogy miért engedjen be minket maga elé.
Kicsit filózott rajta, hogy alkoholisták vagyunk és 3 doboz sörért tőrjük magunkat. Aztán kicsit kétkedve bár, de beengedett maga elé.

Legközelebb kikötitek, hogy öltözzünk csövesnek. Nehezebb dolgunk lesz.  Evil
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #226 Dátum: 2008 December 14, 20:45:58 »

ha valaki akkor a kicsi AZS volt aki oltott.  mert ő volt a vásárló emberünk a team-ben
és abes???
öt is láttam fútni kéz a kézben kikkoruval a mamutból.... Wink Cheesy

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #225 Dátum: 2008 December 14, 20:43:26 »

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #224 Dátum: 2008 December 14, 20:34:28 »

Tényleg, nektek mit mondott a csemegepultos?
Nálam megkérdezte (mikor a sor elejére pofátlankodva bekiabáltam, h. két szelet párizsit Smiley ):
- Még mindig tart az az izé? (Itt már sejtettem, hogy kár sietni Wink ). - a képén olyan undorral, mintha nyálkás testű éticsiga volnék, ő meg Pamela Anderson 30 évesen (pedig fordítva is inkább igaz volt...).
- Mondom igen, még tart...
- Két szeletet nem lehet, nem méri le a gép
- Adjon annyit, amennyit mér
Felbök vagy tízet, csomagol, közben:
- És meg is eszik legalább?  LOL! Cheesy

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #223 Dátum: 2008 December 14, 20:30:52 »

szerintem a kupát már visszavitték az alukor kft-hez  Evil (szinesfém felvásárló) pár üveg arany ászok kapható az értékéből  Evil (lásd szinesfém)
igaz bácsi?

időnként azért komolyan féltem ám a testi épségedet...
Rulezka
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008 December 14, 20:15:48 »

A blokkokon tényleg rossz időpontok szerepelnek!
Az elébb leírtak alapján olyan, mintha az lett volna a feladat, hogy menjetek vissza a '70-es évekbe, és a sarki Csemegében vegyetek párizsit!
(Akkoriban lehetett hasonló modorú eladókkal találkozni szerintem)
a boltok már nem a régiek,de az eladó néni szerintem a 70es években is csemegepultos eladó volt! 
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #221 Dátum: 2008 December 14, 20:13:28 »

ezexerint kedves gumibogi már jobban érzi magát?
jóbulást! javulást!  Wink
köszi,megmaradok ugy nézki... Wink Smiley

Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #220 Dátum: 2008 December 14, 20:12:28 »

A blokkokon tényleg rossz időpontok szerepelnek!
Az elébb leírtak alapján olyan, mintha az lett volna a feladat, hogy menjetek vissza a '70-es évekbe, és a sarki Csemegében vegyetek párizsit!
(Akkoriban lehetett hasonló modorú eladókkal találkozni szerintem)
Rulezka
« Hozzászólás #219 Dátum: 2008 December 14, 20:11:57 »

2 napig diétáztam...illetve nem sokat ettem...most próbálom behozni mert lefogyok aztán, de le ám Wink Cheesy
ezexerint kedves gumibogi már jobban érzi magát?
jóbulást! javulást!  Wink
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #218 Dátum: 2008 December 14, 20:10:20 »

szia
ott voltak a smile-ok a hozzászólásomba... nem sértésnek írtam
tudom hogy ti készítettétek a kupát, csak iszákosságról beszétek ezért írtam ezt, bocs ha nem tünt viccnek...
nincs haragszom rád szitu, tegnap lezártuk
bocsi ha félreérthető voltam
ok, akkor minden rendben van! Smiley

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #217 Dátum: 2008 December 14, 20:09:21 »

És, legalább megettétek?

Rulezka
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008 December 14, 20:02:32 »

én kivártam a sorom, 1 ember volt előttem,de mintha érezték volna hogy pár szelet párizsit kérnék, ezért elég sok ideig szöszmötöltek, nehogy gyorsan kiszolgálhassanak, inkább fóliáért ment el,mert egy másik osztály eladója megkérdezte van-e nekik fölösbe
majd előkerült a hölgy újra, mondtam hogy csak pár szelet párizsit kérnék.
Erre elég furán viselkedett, becsomagolta, lemérte, közben megkérdeztem, hog ymár sokan voltak itt hasonlót kérve?
erre meg elkezdett mindet szapulni,meg hogy a plázáknak nincs erre szükségük,meg miért ez az egész én meg ráhagytam és csak annyit mondtam, hogy bocs,de ez egy játék, ő meg szapult már mindenkinek minden felmenőjét,mert mertem kérni pár szelet párizsit! még jó hogy ő egy eladó, aki elvileg értünk lenne!
ezekután egy srác simán beengedett maga elég a pár dkg párizsivel, neki elmeséltem miért is megy a játék, neki nagyon tetszett a dolog és csodálattal hallgatta amiket mondtam!
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #215 Dátum: 2008 December 14, 19:59:28 »

Gratulálok a győzteseknek. Nagyon sajnálom, hogy 220-km-re van Bp. tőlem.Ha közelebb lennék, biztos találkoztunk volna! Legalább is a Nemzetnél. A végén nem biztos, mert lehet hogy még mindig engem keresnétek, hogy hol vesztem el  Grin, Már most szólok, hogy a következő ilyen eseményre NAVIGÁTORT KERESEK  Wink
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #214 Dátum: 2008 December 14, 19:51:01 »

.........
És, legalább megettétek?
Rulezka
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008 December 14, 19:43:42 »

ezt most miért is irtad be???
ez hogy jön ide?
a kupát szerény személyem ajánlotta fel és csodálatos párocskám graviroztatta,
és mivel vándorserleg, ez X idő múlva másnál is pihenhet majd a  .....(remélem fog is Wink Cheesy)
szóval nem kéne ilyeneket beirni ,fejezzük már be a haragszom rád verziót,ez verseny,játék volt és kész
aki nem bir vesziteni annak fölösleges indulni mert rossz hangulatot kelt a többiekkel szemben.uff
köszi hogy megértettél.
üdvw
szia
ott voltak a smile-ok a hozzászólásomba... nem sértésnek írtam
tudom hogy ti készítettétek a kupát, csak iszákosságról beszétek ezért írtam ezt, bocs ha nem tünt viccnek...
nincs haragszom rád szitu, tegnap lezártuk
bocsi ha félreérthető voltam
Oldalak: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
Nyomtatás

Ugrás: