www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 20:54:00

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés:
http://tokol.bogarhatu.hu
Igyekszem ott lenni. - 46 (46%)
Még véletlenül sem teszem be a lábam. - 5 (5%)
Megyek, ha törik, ha szakad. - 49 (49%)
Összes szavazó: 90

Oldalak: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 32
Nyomtatás
Szerző Téma: Tököli Volks & Roll #3 - 2009.05.30. - 31.  (Megtekintve 364442 alkalommal)
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #657 Dátum: 2009 Május 29, 10:21:55 »

Biztos vagyok abban, hogy ki lehet találni másféle megoldásokat is.
Grin Grin Grin
Ha csinálsz egy ilyen volümenü találkozót ingyen (szponzorokból) én leszoplak esküszöm.

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető simaan

« Hozzászólás #656 Dátum: 2009 Május 29, 10:19:19 »

Hidd el, mi sem problémát szeretünk gyártani!
Eléggé pesszimista tud viszont lenni a szervező is, amikor a Főtámogató (például a helyi Márkakereskedő), egy héttel a Tali előtt fűt-fát megígér, aztán a tizedét nem adja...kicsit kénylemetlenül érztem magam, mikor saját zsebből többet tettem bele a Taliba, mint a Főtámogató...de ők szepeltek a szórólapokopn, plakátokon...)
Tökölre persze, mehet másféle oldautó is, mert ez inkább Népautós Tali...
De a többi esetén ez már nem igazán működne...meg felesleges is.. szerintem...
Meg akkor el kel dönteni, Bogár Találkozót, vagy összenépi mulatságot szervezünk...
Minden Márkaklub szervez időről-időre Talit maguknak... lehet, nem kellene rájuk-szervezni... esetleg kisajátítani ezt..
Szerintem...

Csupán kérdezek, tájékozódok. - Mindenesetre nem árt írásban rögzíteni a sponzori dolgokat is.
Amúgy a napokban beszéltem pár emberrel, és azt mondták, hogy mennének ilyen találkozókra, de nem úgy, hogy nekik kell még ezért fizetni. Biztos vagyok abban, hogy ki lehet találni másféle megoldásokat is.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #655 Dátum: 2009 Május 29, 10:17:06 »

...néhány résztvevő a helyett, hogy megköszönné a szervezők munkáját, elkezd pampogni a belépő ára miatt.

Na igen... az ember egy idő után elkezd gondolkodni... érdemes-e időt-pénzt-fáradtságot nem kímélve, Talit szervezni...
Egyre inkább úgy érzem, hogy nem.... Undecided

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #654 Dátum: 2009 Május 29, 10:14:43 »

Eléggé pesszimista tud viszont lenni a szervező is, amikor...

...néhány résztvevő a helyett, hogy megköszönné a szervezők munkáját, elkezd pampogni a belépő ára miatt.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #653 Dátum: 2009 Május 29, 10:07:01 »

Tudod, részemről nem arra figyelek, hogy mi hogyan nem megy, hanem éppen az ellenkezőjére. Lehet, jöhetne másféle oldautó is, mint a bogár ugye?

Hidd el, mi sem problémát szeretünk gyártani!
Eléggé pesszimista tud viszont lenni a szervező is, amikor a Főtámogató (például a helyi Márkakereskedő), egy héttel a Tali előtt fűt-fát megígér, aztán a tizedét nem adja...kicsit kénylemetlenül érztem magam, mikor saját zsebből többet tettem bele a Taliba, mint a Főtámogató...de ők szepeltek a szórólapokopn, plakátokon...)
Tökölre persze, mehet másféle oldautó is, mert ez inkább Népautós Tali...
De a többi esetén ez már nem igazán működne...meg felesleges is.. szerintem...
Meg akkor el kel dönteni, Bogár Találkozót, vagy összenépi mulatságot szervezünk...
Minden Márkaklub szervez időről-időre Talit maguknak... lehet, nem kellene rájuk-szervezni... esetleg kisajátítani ezt..
Szerintem...

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #652 Dátum: 2009 Május 29, 10:03:30 »

.....................Lehet, jöhetne másféle oldautó is, mint a bogár ugye?
ezt azért fogalmazd meg úgy, hogy más is értse!
Nem elérhető simaan

« Hozzászólás #651 Dátum: 2009 Május 29, 09:59:56 »

Áruldd már el, hány találkozót szerveztél már???
Én eddig 13-on vagyok túl... és nem látom, ilyen rózsásan a helyzetet, de ettől függetlenül a tatabányai Talikazért nem olyan rosszak... ahogy a többi sem...
Arról nem beszélve, hogy számoldd össze, hány aktív Bogaras van az országban... főleg, egynapos (jó, másfél) Talira mennyit tudsz elcsábítani...
És valóban jól írod: 2009-et írunk... ebben a gazdasági helyzetben egyre nehezebb, egyre több embert elcsalni egy Találkozóra...  szponzorokról meg már ne is beszéljünk...
Mi is minden évben elég jelentősen a saját zsebünkből rakjuk össze a rávalót, mert másként nem megy...
Lehet, marketinggel, meg üzleti alapra helyezve Találkozót szervezni... és majd odajut, mint a gárdonyi....
Kösz...

Tudod, részemről nem arra figyelek, hogy mi hogyan nem megy, hanem éppen az ellenkezőjére. Lehet, jöhetne másféle oldautó is, mint a bogár ugye?
Nem elérhető simaan

« Hozzászólás #650 Dátum: 2009 Május 29, 09:56:15 »

Ha ebben tudsz segíteni szivesen fogadjuk, a kapcsolatfelvételt.
ne hidd azt h mi nem keresünk meg évközben több támogatót,(ötlet az van bőven )
minden évben többet rak le a tököli csapat az asztalra , s dinamikusan fejlődik a találkozó.

Természetesen nagyon szívesen segítek.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #649 Dátum: 2009 Május 29, 09:54:06 »

Ha már ennyit beletesztek, akkor még egy kis utánajárással lehetne annyi marketing munkára is áldozni, hogy legyen mondjuk ezer, vagy akár több belépőt fizető látogató. És ekkor már egy pár nagyobb (autós, üzemanyagos) cég is támogatná a rendezvényt nyilván. Végül is 2009-t írunk, és az, hogy az értelmünket használjuk nem valami ördöngös dolog. Így látom.

Áruldd már el, hány találkozót szerveztél már???
Én eddig 13-on vagyok túl... és nem látom, ilyen rózsásan a helyzetet, de ettől függetlenül a tatabányai Talikazért nem olyan rosszak... ahogy a többi sem...
Arról nem beszélve, hogy számoldd össze, hány aktív Bogaras van az országban... főleg, egynapos (jó, másfél) Talira mennyit tudsz elcsábítani...
És valóban jól írod: 2009-et írunk... ebben a gazdasági helyzetben egyre nehezebb, egyre több embert elcsalni egy Találkozóra...  szponzorokról meg már ne is beszéljünk...
Mi is minden évben elég jelentősen a saját zsebünkből rakjuk össze a rávalót, mert másként nem megy...
Lehet, marketinggel, meg üzleti alapra helyezve Találkozót szervezni... és majd odajut, mint a gárdonyi....
Kösz...

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #648 Dátum: 2009 Május 29, 09:46:03 »

értelmünket használjuk nem valami ördöngös dolog. Így látom.
Ha ebben tudsz segíteni szivesen fogadjuk, a kapcsolatfelvételt.
ne hidd azt h mi nem keresünk meg évközben több támogatót,(ötlet az van bőven )
minden évben többet rak le a tököli csapat az asztalra , s dinamikusan fejlődik a találkozó.

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #647 Dátum: 2009 Május 29, 09:41:50 »

Ha már ennyit beletesztek, akkor még egy kis utánajárással lehetne annyi marketing munkára is áldozni, hogy legyen mondjuk ezer, vagy akár több belépőt fizető látogató. És ekkor már egy pár nagyobb (autós, üzemanyagos) cég is támogatná a rendezvényt nyilván. Végül is 2009-t írunk, és az, hogy az értelmünket használjuk nem valami ördöngös dolog. Így látom.
Ugy látom te bejöttél kostolgatni mindekit........ Lips Sealed

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető simaan

« Hozzászólás #646 Dátum: 2009 Május 29, 09:39:46 »

Egy dolgon csúszik el a gondolkodásmódod, hogy itt nem lesznek érdeklődők. Azt a programcsomagot (és infrastruktúrát), amit biztosítunk minden látogatónak, nem gombokba került összerakni (ha kijössz, megláthatod). Ha lenne 3-400 érdeklődő, akkor a népautósoknak a találkozó nem kerülne semmibe (mert kb így jönnének be a kiadások, a találkozó meg ugye teljesen nonprofit, sőt, nem kis pénzt teszünk bele a sajátunkból).
Az MBK támogatja a találkozót, sőt, ő a fő támogatónk. Ha nem lenne az MBK, a terület bérleti díját sem tudnánk kifizetni.
Ha valakinek ezek után keserű a szájíze, szpogasson cukorkát (de semmiképp sem savanyút :-))).

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #645 Dátum: 2009 Május 29, 07:20:51 »

« Hozzászólás #644 Dátum: 2009 Május 29, 07:19:55 »

« Hozzászólás #643 Dátum: 2009 Május 29, 06:59:21 »

2008

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #642 Dátum: 2009 Május 29, 06:21:20 »

Először nem értettem, hogy azok, akik kiviszik az autójukat a saját benzinjükön, hogy ennek a találkozónak egyáltalán biztosítsák a látnivalót, amiért ugye belépőt lehet szedni az érdeklődőktől, - miért fizetnek a kiállító autósok.
Aztán rájöttem.
Ti is?

Hát így lehet tönkretenni a közösségi szellemet.... Avagy éppen keserű szájízt csinálni egymásnak. .

gratulálok !
idejössz erre a fórumra rönót venni és papolni a közösségi szellemről ,miközben az egyetlen hszeddel pont te próbálod azt bomlasztani
van mit kiállítanod ?
azt kívánom örökké legyen keserű a szád íze ,de ahogy látom azon kívül még a szőlő is savanyú

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #641 Dátum: 2009 Május 29, 04:52:21 »

Egy dolgon csúszik el a gondolkodásmódod, hogy itt nem lesznek érdeklődők. Azt a programcsomagot (és infrastruktúrát), amit biztosítunk minden látogatónak, nem gombokba került összerakni (ha kijössz, megláthatod). Ha lenne 3-400 érdeklődő, akkor a népautósoknak a találkozó nem kerülne semmibe (mert kb így jönnének be a kiadások, a találkozó meg ugye teljesen nonprofit, sőt, nem kis pénzt teszünk bele a sajátunkból).
Az MBK támogatja a találkozót, sőt, ő a fő támogatónk. Ha nem lenne az MBK, a terület bérleti díját sem tudnánk kifizetni.
Ha valakinek ezek után keserű a szájíze, szpogasson cukorkát (de semmiképp sem savanyút :-))).

Először nem értettem, hogy azok, akik kiviszik az autójukat a saját benzinjükön, hogy ennek a találkozónak egyáltalán biztosítsák a látnivalót, amiért ugye belépőt lehet szedni az érdeklődőktől, - miért fizetnek a kiállító autósok.
Aztán rájöttem.
Ti is?

Hát így lehet tönkretenni a közösségi szellemet.... Avagy éppen keserű szájízt csinálni egymásnak. .

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #640 Dátum: 2009 Május 29, 00:24:12 »

Aztán rájöttem.
Ti is?
En meg nem. Kifejtened? Meg hogy most igazabol mirol es melyik talalkozorol is beszelunk? Grin

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető simaan

« Hozzászólás #639 Dátum: 2009 Május 28, 23:51:39 »

BX-el megyek, előtte pannónia feszten leszek. Klub meg szüljön sünt, végre valami amire szivesen megyek és nem támogatja, miatökömre fizetek tagdíjat...

Aztán rájöttem.
Ti is?

Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #638 Dátum: 2009 Május 28, 23:42:46 »

támogat a klub.
ha a belépőket fizetné, azzal nem a talit támogatja hanem közvetlenül a tagságot Smiley
igen, néztem a támogatók oldalát, aztán gondoltam rá, hogy biztos segít...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #637 Dátum: 2009 Május 28, 22:06:50 »

BX-el megyek, előtte pannónia feszten leszek. Klub meg szüljön sünt, végre valami amire szivesen megyek és nem támogatja, miatökömre fizetek tagdíjat...
támogat a klub.
ha a belépőket fizetné, azzal nem a talit támogatja hanem közvetlenül a tagságot Smiley
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #636 Dátum: 2009 Május 28, 21:25:20 »

nem , de kitolhatnád a fekete bestiát, vagy valamelyik citromot .me ezer éve nem látott senki
Nem elérhető Istennyila

20-324-86-53

« Hozzászólás #635 Dátum: 2009 Május 28, 21:09:41 »

XVIII,XIX. ker. környékiek (és persze akinek még van kedve  Wink )
aki szeretne hozzánk csatlakozzni, és velünk lekonvojozni Tökölre,még megteheti  Cheesy
jeleneleg van 3 bogár egy T3 és a DS.

szombaton 8:15-kor az Üllői út / Béke tértől egy kicsivel még kifele (Vecsésnek) a MOL kútnál !
Csak tudjátok tartani velem a tempót!  Grin

1303LS
« Hozzászólás #634 Dátum: 2009 Május 28, 21:02:51 »

bogárklubtagság jelent valami kedvezményt, vagy nem Huh
Max a hajad, de az sem tökölön.  Evil Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #633 Dátum: 2009 Május 28, 20:34:11 »

persze hogyne .  rajzáson

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #632 Dátum: 2009 Május 28, 20:29:33 »

nem , de kitolhatnád a fekete bestiát, vagy valamelyik citromot .me ezer éve nem látott senki

Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #631 Dátum: 2009 Május 28, 20:28:22 »

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #630 Dátum: 2009 Május 28, 19:54:18 »

Jawohl meine Herr...
Privi ment Vaga!

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #629 Dátum: 2009 Május 28, 19:46:09 »

Privátban, légyszi, szerintem erre nem sokan kiváncsiak. .-))))
Köszi!

a 3 méter az útvonalengedélyes, 2,40 az nem......hova kellene vinni pontosan?
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #628 Dátum: 2009 Május 28, 19:44:53 »

a 3 méter az útvonalengedélyes, 2,40 az nem......hova kellene vinni pontosan?

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #627 Dátum: 2009 Május 28, 18:12:29 »

Akkor még le is lóg?
És nekik van valami kocsijuk, vagy kérdezzek körbe?
6 méter hosszu,3 méter széles,és 3,5 tonna a súlya.
Egy darabban van,szétszedhető darut hoznak magukkal,azzal teszik,le,meg felfele a platóra.
Ha tudsz vasárnap estére egy IFA méretü,sima,vagy lehajtható oldalfalas gépet,aki elviszi(kb 5km-es ut)azzal sokat tudnál segiteni!
Gyors válasz kellene!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #626 Dátum: 2009 Május 28, 16:33:03 »

köszi szépen
gyere hamarabb h élvezd a társaságunkat!

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #625 Dátum: 2009 Május 28, 16:32:13 »

Szerintem késő bánat, de ha elérem a szervezőt (még nem sikerült), máris mondom.

köszi szépen

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #624 Dátum: 2009 Május 28, 16:28:40 »

Szerintem késő bánat, de ha elérem a szervezőt (még nem sikerült), máris mondom.

azt még mindig nem lehet tudni, hogy az ember elkezdheti-e 12kor is vagy akkor már keső bánat?
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #623 Dátum: 2009 Május 28, 16:25:00 »

10 óra      Vezetéstechnikai tréning
               Saját, 20 évnél idősebb autóval

azt még mindig nem lehet tudni, hogy az ember elkezdheti-e 12kor is vagy akkor már keső bánat?

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #622 Dátum: 2009 Május 28, 16:17:32 »

aki szeretne hozzánk csatlakozzni, és velünk lekonvojozni Tökölre,még megteheti  Cheesy

szombaton 8:15-kor az Üllői út / Béke tértől egy kicsivel még kifele (Vecsésnek) a MOL kútnál !

Holnap pontosítok, de egy polo, és meg egy bogár elképzelhető akkor, arrafelé.

Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #621 Dátum: 2009 Május 28, 16:11:09 »

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #620 Dátum: 2009 Május 28, 16:10:43 »

Programok
Az időpontok tájékoztató jellegűek

10 óra      Vezetéstechnikai tréning
               Saját, 20 évnél idősebb autóval
10-14 óráig   Sétarepülés
                   3.000,-Ft/fő (3fő/felszállás) vagy 9.000,-Ft/felszállás. A jelentkezőket a találkozó területéről T3 Transporter szállítja a kisrepülőhöz.
10-16 óráig   Teljesítménymérés
                  A gépkocsik teljesítményének és a futómű állapotának hiteles vizsgálata, vizsgálati adatlappal 3.500,-Ft+ÁFA díjért.
12:30 óra   Vetélkedők a nagyszínpadnál (előzetes jelentkezés alapján)
                 -   Lovagi torna
                 -   Autótolás
                 -   Vakvezetés
                 -   Sörszlalom
13-17 óra   Gyorsulási verseny felkészülés
                Megnyit a gyorsulási pálya, tesztelés, próba futamok. A gyorsulási pálya használatához szükséges matrica 1.000,-Ft áron az információnál kapható.
14 óra      Ügyességi verseny
               Speciálisan felkészített VW Bogárral vezetéstechnikai pálya teljesítése. Cél a pálya hibátlan teljesítése a legrövidebb idő alatt, bója döntése esetén 5mp/bója büntetéssel
17 óra      Gyorsulási verseny
               Párok kiválasztása az előzetes időeredmények alapján. Levegős és vizes kategóriában 1-1 győztest hirdetünk. A résztvevők teljesítményükről hivatalos adatlapot kapnak.
19 óra       Eredményhirdetés, Tombolasorsolás
20 óra       Vadvirágok Koncert
22 óra       Villanyoltás

A találkozó időtartama alatt az információs sátorban kresz- és történelmi teszt feladatok kérhetők, a legügyesebb kitöltőt díjazzuk.
Tombola vásárolható legkésőbb 18 óráig 250,-Ft-os egységáron.
A gyerekekre óvónéni vigyáz, mindenféle élvezetes programmal.
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #619 Dátum: 2009 Május 28, 15:53:07 »

Egyben van, úgy tudom, viszont nem kell neki daru, csak egy nyitható platós teher (széles, vannak hozzá villogók a 4 sarkára).
A 20 évnél idősebb VW népautó.

Akkor még le is lóg?
És nekik van valami kocsijuk, vagy kérdezzek körbe?

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #618 Dátum: 2009 Május 28, 15:42:16 »

Megkaphatod, de ez a rajtszám szebb lesz. :-))))

Nagyon szépen köszönöm!  Cheesy

Oldalak: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 32
Nyomtatás

Ugrás: