www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 14:25:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 883 884 885 886 887 [888] 889 890 891 892 893 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9807983 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8685 Dátum: 2007 Augusztus 12, 11:44:49 »

na, a hétvégét balatonon töltöttük, szar szállás, szar idő, hamar leléés. címszavakban

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #8684 Dátum: 2007 Augusztus 11, 11:02:38 »

Én sajnos ezt buktam. még látok rá 10% esélyt de többet nem... így ne számoljatok velem  Cry  Cry

Én is buktam.
Éjszaka olyan felhöszakadás zudult a nyakunkba,hogy mindenhol sz@rrá áztunk.uszik minden.
A hab a tortára,hogy kisfiam addig kunyerált,mig felállitottuk a Campturist sátras utánfutot,na azt megbontotta a vihar és minden csupa viz kivül,belül.
Mégegyszer bocs,és ezekután itt kivánok nagyon sok boldogságot az ifju párnak!!

Tóth Zoltán
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #8683 Dátum: 2007 Augusztus 11, 08:56:12 »

Én sajnos ezt buktam. még látok rá 10% esélyt de többet nem... így ne számoljatok velem  Cry  Cry

Na hello sokember!!
Megf kéne beszélnünk valami találkozo helyet,vagy megy mindenki egyénileg,oszt ott koccanunk?
Az eredeti elképzelésem a Sziget miatt borult,mivel az also(budai) rakpartrol nem sürün lehet a Bécsi ut felé beindulni(mozaik utcánál)igy arra gondoltam,hogy Hungária körut,Árpád hid,onnan vagy egy kirándulos Dunakanyaros menet,vagy Dorogon keresztül minnyá Esztergom.
Vélemény,javaslat????
(Hozzuk össze!! Grin)

Nem elérhető Gabesz67

« Hozzászólás #8682 Dátum: 2007 Augusztus 10, 22:05:16 »

Kedves Barátaink!

Megkezdtük az idei Kaposvár-Bánya találkozó összeállítását, a program a tavalyihoz hasonlóan fog alakulni.
A részletes infók hamaros összeállnak.
A szállás szervezése miatt (az épületben történő elhelyezési igényt) mielőbb adjátok meg Görinek! Gölöncsér Attila (70)311-0435

Megfelelő számú jelentkező esetén, idén lehetőségetek lesz SÉTAREPÜLÉSsel a magasból is feltérképezni ezt a gyönyörű; tájat.
Légifelvételek készítése, a tájékozódási versenyre való felkészüléshez megengedett segédeszköz!
A repüléshez előzetes jelentkezés szükséges, melyet augusztus 21-ig kellene leadni! Felszállás a Bányai táborhely mögötti focipályáról.
A helikopter egyszerre 4 utast tud szállítani, a sétarepülés ára 4.000Ft/fő;.

Az igényeket telefonon Gölöncsér Attilának (70)311-0435 vagy e-mail-ben gabesz67@yahoo.com címre küldjétek meg.

Üdv.
Gabesz
http://veteranauto.tar.hu

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #8681 Dátum: 2007 Augusztus 10, 21:42:40 »

Én Zsámbék fele megyek jo az ut és a kutyasem jár rajta ja és rövieb a Bécsiutas megoldásnál szerintem ez a befuto és a Budaörsi benyakuton lehetne talizni
Az melyik uton található?
Hány orakor talizzunk?
Mehetünk arra is , nekem nem gond!

Tóth Zoltán
Nem elérhető edebug

« Hozzászólás #8680 Dátum: 2007 Augusztus 10, 20:46:18 »

és miért béylegezték be?
iTT NINCS HELYE ENNEK.SZMB-BE MEGYEK

---Andris---
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #8679 Dátum: 2007 Augusztus 10, 20:32:37 »

és miért béylegezték be?

jol kapcsoloc a témához  Tongue

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8678 Dátum: 2007 Augusztus 10, 20:30:54 »

Tudom tudom tudom Cool
és miért béylegezték be?

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Melák

« Hozzászólás #8677 Dátum: 2007 Augusztus 10, 20:28:51 »

na most milesz az esküvövel találkozunk vagy fakultativ az odajutás????????????????

Farkas Andris

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #8676 Dátum: 2007 Augusztus 10, 19:56:00 »

Nem mondtuk, hogy az.
Jövőre lehet, hogy sokkal olcsóbb lesz!

Hm, nem is olyan occsó.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető edebug

« Hozzászólás #8675 Dátum: 2007 Augusztus 10, 19:50:22 »

OFF OFF     
Tudom tudom tudom Cool

---Andris---
Nem elérhető Melák

« Hozzászólás #8674 Dátum: 2007 Augusztus 10, 19:49:09 »

Szia Martin!
Nekem van eredetiség vizsgám,igaz már régi,de nekem az a baj hogy az okmányiroda bebélyegezte a forgalmimba hogy Tőrzskönyv megtagadva.Nem lenne gond he nem szigoritották volna meg....

OFF OFF     

Farkas Andris

Nem elérhető edebug

« Hozzászólás #8673 Dátum: 2007 Augusztus 10, 19:44:01 »

nekem már több kocsim is de meglet kerülni ha elöte eredtvizsgáztatod akocsit
Szia Martin!
Nekem van eredetiség vizsgám,igaz már régi,de nekem az a baj hogy az okmányiroda bebélyegezte a forgalmimba hogy Tőrzskönyv megtagadva.Nem lenne gond he nem szigoritották volna meg....

---Andris---
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8672 Dátum: 2007 Augusztus 10, 19:40:51 »

Volt már valaki INTEGRÁLT MÜSZAKI VIZSGÁN?
nekem már több kocsim is de meglet kerülni ha elöte eredtvizsgáztatod akocsit

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető edebug

« Hozzászólás #8671 Dátum: 2007 Augusztus 10, 19:39:19 »

Volt már valaki INTEGRÁLT MÜSZAKI VIZSGÁN?

---Andris---
Nem elérhető Melák

« Hozzászólás #8670 Dátum: 2007 Augusztus 10, 19:24:25 »

Én Zsámbék fele megyek jo az ut és a kutyasem jár rajta ja és rövieb a Bécsiutas megoldásnál szerintem ez a befuto és a Budaörsi benyakuton lehetne talizni

Farkas Andris

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #8669 Dátum: 2007 Augusztus 10, 15:47:11 »

Urak,hölgyek tessék bátran jelentkezni!
Sokan kell hogy lássuk,hogyan kötik be egy ma még szabadlábon védekezö bogaras fejét!!
Szombat délutáni laza program egy kis bogarazással,együttvonulással,gratulálással egybekötve!

Ja, a program, délután 5-kor esztergomi bazilikánál gyülekezés, utána Esztergomon keresztül Kesztölcre vonulás kb. 8km, süti, üdítő.
Legutóbb itt tartott a lista:

1. Normogo
2.Vagabond
3. TBK-001 (meg megpróbálok még pár TBK tagot vinni...)
4. Melák „szerintem éni studok menni ha tuléli az autom  Gyomát”
5. holló*
6. BigiBugi [a pöcs!]  (menő lesz megigérem és emlékezetes Cheesy )
7.

Fontos, hogy a szertartás délután négykor kezdődik, az 5 óra a vonulás kezdete!!
Itt folytasd.

Na hello sokember!!
Megf kéne beszélnünk valami találkozo helyet,vagy megy mindenki egyénileg,oszt ott koccanunk?
Az eredeti elképzelésem a Sziget miatt borult,mivel az also(budai) rakpartrol nem sürün lehet a Bécsi ut felé beindulni(mozaik utcánál)igy arra gondoltam,hogy Hungária körut,Árpád hid,onnan vagy egy kirándulos Dunakanyaros menet,vagy Dorogon keresztül minnyá Esztergom.
Vélemény,javaslat????
(Hozzuk össze!! Grin)

Tóth Zoltán
Nem elérhető zsipi

« Hozzászólás #8668 Dátum: 2007 Augusztus 10, 15:26:24 »

Hm, nem is olyan occsó.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #8667 Dátum: 2007 Augusztus 10, 12:22:51 »

Abaligeti (volt orfűi) léghűtéses volkswagen találkozó 2007 augusztus 17-19.

Helyszín:
Autós Kemping.  Abaliget, Petőfi u. 14.
Könnyű odatalálni. A barlangot kell majd keresni, de ki is lesz táblázva minden irányból.
Abaliget Orfűtől kb. 5 km-re található. A régi felvonulások alkalmával mindig érintettük egy rövid szakaszon. Van két tó Az egyikben csak pecázni (nagyobb), a másikban csónakázni és fürdeni is lehet.

Szállás:
A kempingben sátor, lakókocsi, stb. ezt mindenki magának intézi. Helyben lángosos jellegű büfé állandóan működik (elvileg), de lesz a rendezvénysátor mellet is (elvileg).
Egyéb szállás lehetőségek itt: http://www.abaliget.hu/drupal/?q=node/11

Programok:
Ezek még alakulóban vannak, amit már lehet tudni.

Péntek: Szervezet program nem lesz, megérkezés, élethely kialakítás, barátkozás.

Szombat:
Bevonulás Pécsre az Expo Centerbe ( http://www.expocenterpecs.hu ). Itt kerülnek megrendezésre az ügyességi versenyek és a gyorsulás, valamint innen indul majd a programok végén a tájékozódási verseny is. Helyszínen lesz étezési, hűsölési, wc lehetőség. Velünk egy időben ugyan itt lesz valami gyerek játszóház, ahol a gyerekeket le lehet fárasztani. (ez egy teljesen külön rendezvény, amiért fizetni kell ). Este tombola,  karaoke buli.

Vasárnap: eredményhirdetés, érdeklődés esetén barlang látogatás (800Ft felnőtt 600Ft gyerek. A túra 40-50 perc túravezetővel, a barlangban 10-12oC van) , majd  könnyes búcsú azoktól, akik haza mennek.

Mivel idén aug.20. hétfő, és többen jelezték, hogy maradnának lazítani, erre is lesz lehetőség.

Pénz.
A részvételi díj: 2000 Ft/autó
Kemping: 1250 Ft/fő/nap (ebben már benne van az autó, sátorhely, meg amit ilyenkor kérnek) 18 év alatt 550Ft/fő/nap

Egyéb mindenféle információk Abaligetről: www.abaliget.hu

A változtatás jogát fenntartjuk!

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Zsovács

« Hozzászólás #8666 Dátum: 2007 Augusztus 10, 12:03:35 »

Hogy' történt?
Jöttem le a kőrösfői emelkedőn egy kocsisorban. Szembe a kanyarba egy Dacia megcsúszott a nedves úton (elég szépen nyomta a gázt) és elkezdett pörögni. Előttem kocsik, mögöttem két kamion, oldalt korlát. Semmit se tudtam csinálni, csak vártam, hogy mikor csapódik belénk. Oldalról kapott el minket és nekipördültünk a korlátnak. A szerencse az volt, hogy nem kapta telibe az első ajtót és az, hogy a két kamion valahogy elment mellettünk. Félelmem ellenére a rendőrök és az okozó is nagyon normálisak voltak. Azonnal elismerte, hogy ő volt a hibás. A rendőrök tolmácsot hozattak és mindenben maximálisan korrektek voltak. Amivel nagy harc lesz még, az a biztosító. Itt előzetesen azt mondták a kárbecslők, hogy a kocsit 150-200 e.Ft-ra fogják teljes értéken felbecsülni és ebből számolják a kárt. A Szepes Gábor megígérte, hogy segít mindenben. Remélem valamikor pénzt is látok a biztosítótól.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8665 Dátum: 2007 Augusztus 10, 09:58:04 »

Engem is az ág is húz, tegnap kórházban voltam vakbélgyanúval, de szerencsére kiderült, hogy csak egy vírus, meg idegi kimerültség ment a gyomromra! Sad
Most feküdnöm kell, és diétázni, teljesen le vagyok gyengülve!
Azért az esküvő nem marad el, ha kicsit szenvedek az oltárnál az nem a döntés súlya miatt van Wink
Legjobbkor jött ez is, lagzin diétázni, utána meg Tunézia, diétázni...

OFF
Lehet diétázni is, de vigyél egy kis gyógypáleszt magaddal és reggelente, vagy vacsi előtt egy kicsi belőle és no problem...
Sokan tartanak Tunéziától.. 2 éve voltunk a párommal és nem ettük végig az étlapot egyetlen alkalommal és semmi gondunk nem volt...
Utcán azért nem árt vigyázni, de még az sem biztos, hoghy ott gond lehet... viszont, ha kényes a gyomrod, akkor még a levegőtől is lehet bajod... Grin
ON

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #8664 Dátum: 2007 Augusztus 10, 09:34:56 »

Figyeld, Tunéziában ne diétázz első nap egyél össze mindent a helyi piacon, másnap garantáltan minden vírus távozik belőled minden létező nyíláson, harmadnapra kutya bajod SmileySmileySmiley

Engem is az ág is húz, tegnap kórházban voltam vakbélgyanúval, de szerencsére kiderült, hogy csak egy vírus, meg idegi kimerültség ment a gyomromra! Sad
Azért az esküvő nem marad el, ha kicsit szenvedek az oltárnál az nem a döntés súlya miatt van Wink

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #8663 Dátum: 2007 Augusztus 10, 08:53:15 »

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #8662 Dátum: 2007 Augusztus 10, 08:49:02 »

Sokan kell hogy lássuk,hogyan kötik be egy ma még szabadlábon védekezö bogaras fejét!!
Szombat délutáni laza program egy kis bogarazással,együttvonulással,gratulálással egybekötve!

Ja, a program, délután 5-kor esztergomi bazilikánál gyülekezés, utána Esztergomon keresztül Kesztölcre vonulás kb. 8km, süti, üdítő.

1. Normogo
2.Vagabond
5. holló*
7.

Fontos, hogy a szertartás délután négykor kezdődik, az 5 óra a vonulás kezdete!!
Itt folytasd.

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #8661 Dátum: 2007 Augusztus 09, 22:22:16 »

http://run-to-the-sun.com/bilder.phperrol a talirol tudtatok?
a vatra dornei bogaras csaj volt ott erdemes belekukantani

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #8660 Dátum: 2007 Augusztus 09, 19:30:42 »

Nem sok kedvem volt feljönni a fórumra, mióta hazaértünk a székelyudvarhelyi találkozóról, de most megteszem, mert úgy érzem, hogy ezt a hozzászólást megérdemlik a szervezők és az erdélyi bogarasok.
Tényleg sok körülmény volt, ami ellenük játszott, de ez semmit se von le a rendezvény értékéből. Nagyon jó hangulatú, baráti találkozó volt. Sokat dobott a hangulaton, hogy a gyomaendrődi zenekar is ott volt és fergeteges bulit csináltak estére. Csak ajánlani tudom mindenkinek és remélem, hogy jövőre még többen veszünk rajta részt.
Ami még kellemes élmény volt számomra, az ottani bogarasok összetartása. Amikor műszaki problémánk volt egy telefon után a környék bogarasai megmozdultak és jöttek segíteni. Ismételten köszönet nekik.
A keserű szájízem oka, hogy a Tihamért, a találkozó legszebbnek ítélt bogarát útban hazafelé csúnyán összetörte egy őrült román. Hétfőn kezdik a javítását és remélhetőleg a kaposvári találkozón már a régi lesz.
Hogy' történt?
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #8659 Dátum: 2007 Augusztus 09, 16:31:37 »

1. Normogo
2.Vagabond
5. holló*
7.

Itt folytasd.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #8658 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:46:10 »

Nem sok kedvem volt feljönni a fórumra, mióta hazaértünk a székelyudvarhelyi találkozóról, de most megteszem, mert úgy érzem, hogy ezt a hozzászólást megérdemlik a szervezők és az erdélyi bogarasok.
Tényleg sok körülmény volt, ami ellenük játszott, de ez semmit se von le a rendezvény értékéből. Nagyon jó hangulatú, baráti találkozó volt. Sokat dobott a hangulaton, hogy a gyomaendrődi zenekar is ott volt és fergeteges bulit csináltak estére. Csak ajánlani tudom mindenkinek és remélem, hogy jövőre még többen veszünk rajta részt.
Ami még kellemes élmény volt számomra, az ottani bogarasok összetartása. Amikor műszaki problémánk volt egy telefon után a környék bogarasai megmozdultak és jöttek segíteni. Ismételten köszönet nekik.
A keserű szájízem oka, hogy a Tihamért, a találkozó legszebbnek ítélt bogarát útban hazafelé csúnyán összetörte egy őrült román. Hétfőn kezdik a javítását és remélhetőleg a kaposvári találkozón már a régi lesz.
BASSZUS  Undecided
egyre több bogit törnek meg Sad
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8657 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:46:07 »

Szerencsére megúsztuk, csak szegény fiam nem bírta abbahagyni órákig a sírást.

Részvétem.... de az a lényeg, hogy Nektek nem lett komolyabb bajotok....

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8656 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:44:53 »

úbazzeg, törik mostanság a bogikat keményen  Cry

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Zsovács

« Hozzászólás #8655 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:41:57 »

Ajjaj még szerencse hogy nektek nem lett bajotok... nem lett ugye?  Huh

Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #8654 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:41:35 »

én előttetek egy héttel jöttem haza erdélyből ,hát volt pár vezetési élményem!
ezek állat módjára vezetnek!
a legkomolyabb az volt h előztem egy új Dáciát aztán nagy koppanás!
villogtat h áljak meg!kíváncsi voltam h mi volt ez a zaj!
FElvertem egy patkót az útról ami berepül a kocsi elején, a hűtő állítótta meg!ha van klíma hűtő akkor annak vége lett volna!
menni akart a policére, meg h fizessek!
nem fizettem, nekem se fizetettek, mikor kitörték a szélvédőm egy kaviccsal!
még szerencse h nem a szélvédőjén ment be a patkó!
vagy ha nem előzöm meg ő veri nekem!

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #8653 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:34:48 »

Ajjaj még szerencse hogy nektek nem lett bajotok... nem lett ugye?  Huh

csúnyán összetörte egy őrült román
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 09, 14:42:26 írta bushi »

Nem elérhető Zsovács

« Hozzászólás #8652 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:30:20 »

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #8651 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:30:03 »

Hanyi, ez komoly nagyon   Shocked
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Jogosítványt, forgalmit... 
Bitust is kikapták a rendőrök hazafele a 4-esen.Én is kiálltam,úgyhogy akkor már engem is lenyomozstak.Nem volt semmi!Tegnap jutott eszembe,jó hogy a motorokat nem nézték!Mondjuk nem KPM-esek voltak.

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #8650 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:23:54 »

na hogy nehogy csak OFF-oljunk köszi! na itt biztos ott leszek Alfréddal!

Nem kérdezel hüjjjjjjjeséget  Grin          nézdmega  www.hanyi.hu  -t

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #8649 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:22:05 »

flexes doktorrral nagyon sok közös bulin vagyunk TOOL a röhej az hogy ismerjük egymást jósok éve és most derült ki a bogárbolondság hogy énis vettem egyet Smiley

nanananaaa ez nem volt szep.ha poen volt sem.van nekem ezzel a fejjel igy is eleg bajom  Grin draga magyarorszag  Evil

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8648 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:09:48 »

hat teged repullőre nem nagyon egednek fő Evil
én angliában próbáltam az embernek elmagyarázni, hogy nem bomba, hanem acélbetét a bakancsban  Grin
bezzeg a józsefvárosi piacon a 7cm-es pillangókésre sem izgult a fémkereső  Cool

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #8647 Dátum: 2007 Augusztus 09, 14:03:27 »

..............én kérek elnézést  ..................(csak miattam van) Grin
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8646 Dátum: 2007 Augusztus 09, 13:58:23 »

felenk az a mondas jarja, hogy "ilyen fejjel szabad labon!?".... Grin
nanananaaa ez nem volt szep.ha poen volt sem.van nekem ezzel a fejjel igy is eleg bajom  Grin draga magyarorszag  Evil

új számom van:20 592 5434
Oldalak: 1 ... 883 884 885 886 887 [888] 889 890 891 892 893 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: