www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 14:26:02

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 878 879 880 881 882 [883] 884 885 886 887 888 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9807985 alkalommal)
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8885 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:31:26 »

Üdv Mindenkinek!

csak azért szólok, mert én vagyok a legilletékesebb a dologban, ugyanis én segítettem a Balage-éknak az exponál lebonyolítani a rendezvényt, beszéltem a mikrofonba, szórtam az infókat, hogy őket tehermentesítsem, és én osztottam be a gyorsulókat egymáshoz, ki kivel hányszor... stb.
(amúgy én nem szervező vagyok, egyrészről vendég aki fizet belépődíjat, és kintalszik a kempingben a többiekkel együtt jólérezve magunkat, másrészről szponzor az autócity kft VW kereskedés részéről, pár apró díjjal, egyéb segítségekkel, de semmibe nem beleszólva ami a találkozót illeti, jó az anélkül is.)
a gyorsulásin a nevezések után derült ki, hogy milyen formában tudjuk korrekten lebonyolítani a futamot, az indulás előtt lettetek összerendezve, és sok minden ott formálódott az igények szerint, a ti elégedettségeteket szem előtt tartva.

a tuning kategória helyett itt döntöttük el, hogy az 1,2 -eseket külön kategorizálják a szervezők, stb.

TBK: mivel ti csak ketten voltatok a kategóriában, jogosnak éreztem a kérést hogy többet mehessetek, kérdeztem is, hogy nem lesz-e vita, mondtátok: addig mentek amíg ki nem derül egyértelműen hogy ki a jobb. ez így korrekt, teljes egyetértés volt, mindkettőtöket megkérdeztem egyetért-e ezzel. minden oké volt.
vendégként én is neveztem a gyorulásira a buszommal, a birinyi gabesz barátommal szerettünk volna egyszer egy közöset gurulni, nem terveztünk másokkal is versengeni díjért, de közben úgy alakult hogy a négy indulóból volt egy vendég aki jól teljesített, úgy tartottuk korrektnek hogy természertesen kiállunk vele, összemérjük buszainkat, attól találkozó a találkozó hogy résztveszünk rajta, nem a passzívitás lett volna a megfelelő viselkedés részünkről.
az 1,3 kategóriában a két említett bogár részéről az ominózus többszöri elváltás után kérték az új futamot, mondván ez nem normál menet volt, és mivel korábban is engedtünk a kéréseknek, újra indítottuk őket.
én akkor is megkérdeztem mind a két indulót hogy jó-e így, mondták hogy persze, ezt szeretnék, tudni akarják hogy elváltás nélkül mi lesz az eredmény...
nem tartottam szigorú szabályokat, viszont a maximális korrektségre törekedtem, addig tartott a futam, amíg mindenki igényét kielégítettük, és a szervezők igyekeztek ezt minden versenyszámban szem előtt tartani...
a végén újra megkérdeztem hogy minden oké-e? ott oké volt, nem volt sem kérdés, sem fenntartás.

mindenki örült, és jól éreztük magunkat...

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #8884 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:26:37 »

De pontosan így gondoltam! Ott volt minden érintett! Leültünk volna, mindenki elmondhatta volna a véleményét, és a végeredmény fényében történt volna valami.

De nem ez történt, hanem 2 nap múlva lepráztok minket!

Ott kellett volna, dde hogyan? Mint írtam, így nehéz már! Amikor kihirdetted, átvette a díját, akkor jönne az, hogy bocsi, de kérem vissza... új oklevél, új helyezett... Ezt ugye nem gondoltad komolyan...
Sajnálom, ha így reagálta le, de mivel előtte volt az 1,3-as kategória, azért gondolom, hogy benne volt ez a tüske, pedig nem róla szólt, csak egy Klubtagunkról... (azért összetartó a gárda...)

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8883 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:16:47 »

Ezt nehéz eldönteni. Legközelebb egy verseny legyen, ha nincs időmérés (tehát kieséses rendszer van). Ha időmérés van, más a helyzet. Aki elváltja, kiesik, ennyi.

Én is valahogy így gondoltam....

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8882 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:16:09 »

Ezért lett volna jó, ha ott helyben beszéljük meg a dolgot.
Most majd az marad meg az emberekben, hogy mi a barátainkat nyomjuk előre, mert nekünk nem mindegy, hogy ki nyer.

A sokat emlegetett Bosi barátod, meg amikor gratuláltam neki a díjához, akkor egy köszönöm vagy b+ helyett, csak nyögött egy félhangosat. Tök jól eset.

Na mindegy, ennek nem érünk a végére soha. Biztosíthatlak, hogy többet nem lesz ilyen. 

Ott kellett volna, dde hogyan? Mint írtam, így nehéz már! Amikor kihirdetted, átvette a díját, akkor jönne az, hogy bocsi, de kérem vissza... új oklevél, új helyezett... Ezt ugye nem gondoltad komolyan...
Sajnálom, ha így reagálta le, de mivel előtte volt az 1,3-as kategória, azért gondolom, hogy benne volt ez a tüske, pedig nem róla szólt, csak egy Klubtagunkról... (azért összetartó a gárda...)

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #8881 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:11:21 »

Ezt nehéz eldönteni. Legközelebb egy verseny legyen, ha nincs időmérés (tehát kieséses rendszer van). Ha időmérés van, más a helyzet. Aki elváltja, kiesik, ennyi.
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8880 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:10:42 »

Most majd az marad meg az emberekben, hogy mi a barátainkat nyomjuk előre, mert nekünk nem mindegy, hogy ki nyer.

A sokat emlegetett Bosi barátod, meg amikor gratuláltam neki a díjához, akkor egy köszönöm vagy b+ helyett, csak nyögött egy félhangosat. Tök jól eset.

Na mindegy, ennek nem érünk a végére soha. Biztosíthatlak, hogy többet nem lesz ilyen. 

utolso elotti mondatod nem mas mint az en hsz-em mas szavakkal.csak erre mereszeltem celozni.... Evil

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8879 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:09:33 »

bocs, kicsit feszült vagyok  Undecided

fasza.porbalkozz.en nem beszoltam.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8878 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:08:39 »

No, akkor még egyszer!
Eredményhirdetés az rendben van... Mint írtam, mentek egy menetet, amit megnyert egy rossz váltás miatt a Pisti... aztán valóban mentek még egyet, de a Pisti is úgy kezelte ezt, mint a Bosnyák velem, hogy még egy, de az már versenyen kívül .... Honnan kellett volna tudnia, hogy az még vérkomoly meccs? Ezért is kérdezte a Bosi az eredméynhirdetéskor, hogy az a divat, hogy addig megyünk, amíg a helybéli nem nyer??? Ezzel ugyan nem értek teljesen egyet, ezzel a hangnemmel, de elhangzott, ez van!
És mint írtam, mi is azért kaptunk hidegzuhanyt, amikor a Czirmay nyert, aki ugyan Klubtagunk volt, de aktívan nem nagyon vett részt a munkánkban, tehát ő is "csak" egy résztvevő volt...
De mondom, mindegy, ne rágjuk tovább, mert gumicsont lesz belőle!

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8877 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:02:55 »

Okoska, porbálom tisztázni a helyzete. 
Tudom, hogy divat beszólni olyan dolgokba, amiről az illetőnek fogalma sincs, de ezt nem most kéne.

fasza.porbalkozz.en nem beszoltam.

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8876 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:01:47 »

Okoska, porbálom tisztázni a helyzete. 
Tudom, hogy divat beszólni olyan dolgokba, amiről az illetőnek fogalma sincs, de ezt nem most kéne.

szajtepes,csak szajtepeees 

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8875 Dátum: 2007 Augusztus 21, 11:55:11 »

szajtepes,csak szajtepeees 

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8874 Dátum: 2007 Augusztus 21, 11:51:06 »

Még az előzőhöz.

Eddig úgy tudtam, hogy az eredményhirdetésen közlik az eredményeket, és nem mennek külön oda mindenkihez. Óvni meg csak az eredmény kihirdetés után lehet, hisz előtte nincs mit vitatni.

A Laciék pedig pont olyan vendégek voltak mint Ti, csak ők közelebb laknak a pécsi találkozóhoz, mint a többiek.

Remélem így már érthető.

No, akkor még egyszer!
Eredményhirdetés az rendben van... Mint írtam, mentek egy menetet, amit megnyert egy rossz váltás miatt a Pisti... aztán valóban mentek még egyet, de a Pisti is úgy kezelte ezt, mint a Bosnyák velem, hogy még egy, de az már versenyen kívül .... Honnan kellett volna tudnia, hogy az még vérkomoly meccs? Ezért is kérdezte a Bosi az eredméynhirdetéskor, hogy az a divat, hogy addig megyünk, amíg a helybéli nem nyer??? Ezzel ugyan nem értek teljesen egyet, ezzel a hangnemmel, de elhangzott, ez van!
És mint írtam, mi is azért kaptunk hidegzuhanyt, amikor a Czirmay nyert, aki ugyan Klubtagunk volt, de aktívan nem nagyon vett részt a munkánkban, tehát ő is "csak" egy résztvevő volt...
De mondom, mindegy, ne rágjuk tovább, mert gumicsont lesz belőle!

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8873 Dátum: 2007 Augusztus 21, 11:40:49 »

Még az előzőhöz.

Eddig úgy tudtam, hogy az eredményhirdetésen közlik az eredményeket, és nem mennek külön oda mindenkihez. Óvni meg csak az eredmény kihirdetés után lehet, hisz előtte nincs mit vitatni.

A Laciék pedig pont olyan vendégek voltak mint Ti, csak ők közelebb laknak a pécsi találkozóhoz, mint a többiek.

Remélem így már érthető.

Attól, hogy valaki pécsi, attól még nem klubtag.
Egyébként, meg nincs is olyan nálunk, hogy klub.
Az ügyességi pályát 3 ember találta ki + 1 aki csak készen látta, de közülük senki nem indult semilyen versenyben.
A gyorsuáson is csak akkor indultunk volna, ha nincsenek meg a párok. 1.2 autónk meg nincs ott azért voltak hárman.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8872 Dátum: 2007 Augusztus 21, 11:19:21 »

Az ügyességi pályát 3 ember találta ki + 1 aki csak készen látta, de közülük senki nem indult semilyen versenyben.
A gyorsuáson is csak akkor indultunk volna, ha nincsenek meg a párok. 1.2 autónk meg nincs ott azért voltak hárman.

Akkor lécci olvassad el még egyszer, amit írtam és, ha gondolod, eszemcseréljük meg akár priviben, ne untassuk a többieket ezzel, de nekem úgy tűnik nem azt értetted ki a mondandómból, amit szerettem volna...

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8871 Dátum: 2007 Augusztus 21, 11:11:29 »

Balage!
Távol álljon tőlem a személyeskedés, asszem talán vagyunk annyira jó viszonyban....!
De! Azért írtam le ezeket, mert rendben is van, hogy valaki sok autót befizet egy Talira, rendben, hogy indul is, de én is elmondtam már soxor, de nagyon soxor a Klubon belül, hogy a Talink nem rólunk szól, hanem azokról, akik megtisztelnek bennünket azzal, hogy akár az ország másik végéből, vagy akárcsak a szomszédból eljönnek hozzánk! Ezért szoktam mondani, hogy ott van a sok másik Tali, ott lehet vitézkedni, produkálni!
Persze, ha kevés volt az induló, akkor szoktam fűzni őket, hogy induljanak el, ne legyen érdektelenség, de csak pianoban!!
Arra pedig hogyan reagáljak, ha csak az eredményhirdetésen derül ki, ki is nyert valójában??? Ott álljak neki óvni?
Én csak az ügyességit sejtettem, személy szerint, meg ugye a gyorsulásit, mivel ketten indultunk az 1,6-ban...
Persze, hogy csak mosolyogtam, de ha gond, akkor legközelebb nem teszem, hanem majd összeszedem maga  és jó morcosan nézek... (sokáig úgysem bírom ki...) Smiley

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8870 Dátum: 2007 Augusztus 21, 11:07:43 »

Bocsi! Olvastam.... megbeszélem a többiekkel és lehet róla szó, ha meg tudjuk oldani...
De leginkább majd abban kell a hathatós együttműködés, hogy amikor kivonulnk a pályára, akkor ne kószáljon el mindenki, hanem tudjuk gördülékenyen indítani a futamokat...
értem!
örülnék ha simán menne mert én nem biztos hogy esélyes lennék pl peti 1835ös motorja ellen vagy stunt 1915e elen  meg az sem lenne korekt ha veled állnék 1 menni! Grin
majd korbácsoljuk az embereket Grin Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8869 Dátum: 2007 Augusztus 21, 11:02:42 »

irtam lejjeb gyorulási kategoriákat mi a meglátás?

Bocsi! Olvastam.... megbeszélem a többiekkel és lehet róla szó, ha meg tudjuk oldani...
De leginkább majd abban kell a hathatós együttműködés, hogy amikor kivonulnk a pályára, akkor ne kószáljon el mindenki, hanem tudjuk gördülékenyen indítani a futamokat...

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8868 Dátum: 2007 Augusztus 21, 11:00:10 »

Csatlakozom!! 
irtam lejjeb gyorulási kategoriákat mi a meglátás?

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8867 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:50:48 »

a lustaság

Fasza. A fiam meg itt várta a lányodat harci díszben :-)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8866 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:44:28 »

A szervezőknek külön köszönet a hotdogért! Nagyon jó ötlet volt!

Csatlakozom!! 

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8865 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:43:48 »

Határozottan visszautasítom azt az utalást, hogy részrehajlóak lennénk.

Nem áll érdekünkben senkit bármilyen előnyhőz juttatni. Ha azt akarnánk, hogy a barátaink nyerjenek akkor csak olyan kategóriák, lennének, amikben ők indulhatnának.
Ha nem hiszed el, amit írok akkor hívd fel a V Lacit és beszéld meg vele, hogy akkor most milyen autója is van (gondolom ez nem fog megtörténi.)
A Laciék is befizették sok autóra a részvételi díjat, és csak azért nem indulhattak volna az ügyességin mert Pécsiek? Ez nem lenne túl korrekt szerintem. 
Én is írhattam volna, hogy tavaly Tbányán a gyorsuláson, úgy indítottál el egy egyik futamban, hogy még nem álltam készen, mert biztos a másiknak kedveztél. De nem írtam, mert feltételeztem, hogy nem így volt.

A tavalyi dogokat meg a tavalyi főszervezőnek kellet, volna elsírni.
A mostaniakat meg esetleg ott is kellet, volna jelezni, hogy esetleg orvosolni lehessen a problémákat, de Te csak mosolyogtál, mintha minden rendben lenne.

Balage!
Távol álljon tőlem a személyeskedés, asszem talán vagyunk annyira jó viszonyban....!
De! Azért írtam le ezeket, mert rendben is van, hogy valaki sok autót befizet egy Talira, rendben, hogy indul is, de én is elmondtam már soxor, de nagyon soxor a Klubon belül, hogy a Talink nem rólunk szól, hanem azokról, akik megtisztelnek bennünket azzal, hogy akár az ország másik végéből, vagy akárcsak a szomszédból eljönnek hozzánk! Ezért szoktam mondani, hogy ott van a sok másik Tali, ott lehet vitézkedni, produkálni!
Persze, ha kevés volt az induló, akkor szoktam fűzni őket, hogy induljanak el, ne legyen érdektelenség, de csak pianoban!!
Arra pedig hogyan reagáljak, ha csak az eredményhirdetésen derül ki, ki is nyert valójában??? Ott álljak neki óvni?
Én csak az ügyességit sejtettem, személy szerint, meg ugye a gyorsulásit, mivel ketten indultunk az 1,6-ban...
Persze, hogy csak mosolyogtam, de ha gond, akkor legközelebb nem teszem, hanem majd összeszedem maga  és jó morcosan nézek... (sokáig úgysem bírom ki...) Smiley

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #8864 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:43:44 »

És mi a mentséged?

a lustaság

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8863 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:36:08 »

otthon, bazeg :-)

És mi a mentséged?
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8862 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:32:13 »

http://kep.tar.hu/vw1966/50518466#2

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #8861 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:31:21 »

És te hunvoltál?

otthon, bazeg :-)

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #8860 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:30:05 »

A szervezőknek külön köszönet a hotdogért! Nagyon jó ötlet volt!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8859 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:28:53 »

úgy kell neked, legközelebb majd elmész :-PPP

És te hunvoltál?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #8858 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:27:17 »

Abaligeti képeket szeretnék nézni!! (ha már nem tudtam menni...)

úgy kell neked, legközelebb majd elmész :-PPP

flex 'em all!
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8857 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:24:39 »

http://kep.tar.hu/wob1974/50519003?o=0#2

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #8856 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:17:45 »

Nem elérhető AIK-276

Henyecz Mónika 70/771-8016

« Hozzászólás #8855 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:08:42 »

Mi is találkozóztunk pénteken. Megláttam a gyerekkel egy 3 tagú bogi csapatot Ózdon, akik eléggé el voltak veszve a mi kis városunkaban. Utánuk mentünk, mert ugye meg kell őket nézni ha már itt vannak. Lengyelek voltak, egy szót sem tudtunk beszélni, de megmutatták mit keresnek. Elvittem őket, bár nem bogárral vooltam és szerintem azóta sem értik miért tettem, én tök jól éreztem magam, hogy segítettem nekik. A férjem szerint hülyének néztek, ebből is látni hogy ő benne nem született bogaras szív dobog. Ami nekem természetes, hogy segítek, az neki ciki, mert mit mondanak. Ennyi.

"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott ahol vagy,
de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan eljöttél."
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8854 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:08:25 »

Határozottan visszautasítom azt az utalást, hogy részrehajlóak lennénk.

Nem áll érdekünkben senkit bármilyen előnyhőz juttatni. Ha azt akarnánk, hogy a barátaink nyerjenek akkor csak olyan kategóriák, lennének, amikben ők indulhatnának.
Ha nem hiszed el, amit írok akkor hívd fel a V Lacit és beszéld meg vele, hogy akkor most milyen autója is van (gondolom ez nem fog megtörténi.)
A Laciék is befizették sok autóra a részvételi díjat, és csak azért nem indulhattak volna az ügyességin mert Pécsiek? Ez nem lenne túl korrekt szerintem. 
Én is írhattam volna, hogy tavaly Tbányán a gyorsuláson, úgy indítottál el egy egyik futamban, hogy még nem álltam készen, mert biztos a másiknak kedveztél. De nem írtam, mert feltételeztem, hogy nem így volt.

A tavalyi dogokat meg a tavalyi főszervezőnek kellet, volna elsírni.
A mostaniakat meg esetleg ott is kellet, volna jelezni, hogy esetleg orvosolni lehessen a problémákat, de Te csak mosolyogtál, mintha minden rendben lenne.

A miértet én sem tudom pontosan, de mi is mentünk a Bosival egy visszavágót, de az már nem befolyásolta az eredményt...
Én sem reklámáltam sosem, amikor rendszeresen elrontottam a rajtot (erről híres vagyok a többiek szerint is, hogy elcseszem a rajtot!)...
Talán fájó volt, még ehhez, hogy tavaly néztem a felírt eredményeket, a női ügyességin és ott, jobb volt a Vera, de nem Ő nyert, hanem ki? Igen, helybéli... Nem mondom, hogy ki...
VWégül is rendben is lehetne ez így, de azért van nálunk ökölszabály, hogy TBK-s csak a gyorsulásin indulhat (itt talán tényleg csak a tudás és a kocsi számít, a hazai pálya előnye talán nem játszik...) ... Illetve indulhat, de eredményét nem vesszük figyelembe....
Annak idején kaptunk elég sok támadást, mikor a Czirmay Peti megnyerte az ügyességit, hogy miért nyerhetett, mert helyi... Pedig neki nem volt semmi köze a pályához, mert sem az építésében, sem a tesztelésében nem vett részt!
Vagy: kaptam ki a Hégráth Petitől Lepsényben, széria 1,6-ban és köztudott, hogy nem vagyunk egy súlycsoport...
De mondom, mindegy... Játék végül is, de én jószívvel csak olyan kupát, díjat tudok kitenni a polcra, ami tiszta versenyben nyertem...
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 21, 10:27:08 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8853 Dátum: 2007 Augusztus 21, 10:03:09 »

szerintem sok ember kb 7-8ember is vagy sima1,6ba indul ami nem korekt vagy nem indul
mert már baromi sok:1,7 1,8 1,8 2,0 lietres motorok vannk aminek simán kéne egy külön kategoria hisz azokkal labdába sem lehet rugni kár a kopcsit ütni esély nélkül!
szerintem ugy lene az igazi 1,6széria    1,6tuning(ebböl sok van)   1,6feleti tuning!
tudom nem könnyü kivitelezni de ez csak egy  vélemény Roll Eyes

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8852 Dátum: 2007 Augusztus 21, 09:55:55 »

tényleg tatbányán myilen gyursulási kategoriák lesznek?

Ami meddig is volt:
A széria kategóriák:
- 1,2
- 1,3
- 1,5-1,6
- Busz
- Tuning
Jobb ötletünk egyelőre nincs... és eddig ez bevált

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8851 Dátum: 2007 Augusztus 21, 09:54:08 »

Depoban??nem is volt a Peti gépe még a Depoban..

Én úgy emlékszem, hogy volt valami róla és ott mondta... de majd megnézem...

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8850 Dátum: 2007 Augusztus 21, 09:48:17 »

Nézdd! Tbányán is van egy Bogi, akinek a tulaja esküdözött, hogy széria 1,2, de amikor mentem ellene itthon, akkor úgy elvert, de úgy!!
Az agárdi Talin, előtte a 400 m-en nem vert meg úgy a 400 m-en az 1,3-as, mint nálunk a 200 m-en az ő 1,2-ük...
Nem véletlenül kérem mindig nálunk, hogy mindenki abban induljon, ami a motorháztető alatt lapul!
Tudom, az sem mindegy, hogy miről indul a tuning, de 20 kategóriát meg nem tudunk meghirdetni és indítani... sajnos...
tényleg tatbányán myilen gyursulási kategoriák lesznek?

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8849 Dátum: 2007 Augusztus 21, 09:45:53 »

Sportvezérműtengely, karbi, sportdob, stb. akkor is volt rajta, legjobb tudomásom szerint... legalábbis a Depoban ez jelent meg róla, nem sokkal később...
Jól tudom?

Depoban??nem is volt a Peti gépe még a Depoban..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8848 Dátum: 2007 Augusztus 21, 09:44:48 »

akkor azért a Peti motorja nem a mai formájában volt,most már soha nem indul szériában..
egyébként az meg mindenkinek a saját lelkiismeretére van (volt Lepsényben) bizva,hogy melyik kategóriába sorolja be magát...

ha huzamosan épülnek a tuningmotorok itthon,akkor szerintem elérünk oda,hogy csak a köbcenti szerint kéne kategorizálni,és aki 1,6-ban akar gyorsulási versenyt nyerni,annak biza tuningolnia kell,köbcentinövelés nélkül..ott nem lennének nagyon félreértések...

Sportvezérműtengely, karbi, sportdob, stb. akkor is volt rajta, legjobb tudomásom szerint... legalábbis a Depoban ez jelent meg róla, nem sokkal később...
Jól tudom?

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8847 Dátum: 2007 Augusztus 21, 09:44:22 »

én jószívvel csak olyan kupát, díjat tudok kitenni a polcra, ami tiszta versenyben nyertem...

ez a lényeg
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8846 Dátum: 2007 Augusztus 21, 09:42:44 »

Vagy: kaptam ki a Hégráth Petitől Lepsényben, széria 1,6-ban és köztudott, hogy nem vagyunk egy súlycsoport...

akkor azért a Peti motorja nem a mai formájában volt,most már soha nem indul szériában..
egyébként az meg mindenkinek a saját lelkiismeretére van (volt Lepsényben) bizva,hogy melyik kategóriába sorolja be magát...

ha huzamosan épülnek a tuningmotorok itthon,akkor szerintem elérünk oda,hogy csak a köbcenti szerint kéne kategorizálni,és aki 1,6-ban akar gyorsulási versenyt nyerni,annak biza tuningolnia kell,köbcentinövelés nélkül..ott nem lennének nagyon félreértések...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 878 879 880 881 882 [883] 884 885 886 887 888 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: