www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 10:08:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 918 919 920 921 922 [923] 924 925 926 927 928 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9805513 alkalommal)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #7285 Dátum: 2007 Június 28, 08:39:40 »

nagyon megragadt  a gárdonyi lista

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7284 Dátum: 2007 Június 28, 08:27:15 »

Danke.
Nem-nem,majd ott Evil Grin

A Photoapparatot reméljük, nem hagyod itthon... Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #7283 Dátum: 2007 Június 28, 08:20:18 »

Gute Fahrt! Csak ne úgy menj vele, mint az avatarodban, mert elfogy az eleje addig....  Evil Roll Eyes Grin
Danke.
Nem-nem,majd ott Evil Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #7282 Dátum: 2007 Június 28, 08:19:50 »

Jó utat!

köszi

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7281 Dátum: 2007 Június 28, 08:13:06 »

Na eljött a várva várt nap,1-2 óra és indulás a Bug-Inre...Remélem a Fiatal úr is ki akar jutni és nem lesz semmi probléma Wink

Gute Fahrt! Csak ne úgy menj vele, mint az avatarodban, mert elfogy az eleje addig....  Evil Roll Eyes Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #7280 Dátum: 2007 Június 28, 08:11:35 »

Jó utat!

Na eljött a várva várt nap,1-2 óra és indulás a Bug-Inre...Remélem a Fiatal úr is ki akar jutni és nem lesz semmi probléma Wink
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #7279 Dátum: 2007 Június 28, 08:03:43 »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

1303LS
« Hozzászólás #7278 Dátum: 2007 Június 28, 07:36:27 »

Fórum szinten meg nagyon jó lenne ha be lehetne írni a talikat a naptárba.
Személy szerint azt sem bánnám, ha csak úgy működne mint most, hogy nyílik neki egy topic, mert akkor ott ki lehetne tárgyalni, de ezért mindjárt jön a nagy felzúdulás.
Pl ez a topic is visszakeresgélésre szinte alkalmatlan, több oldalakat kell visszalapozgatni néha ha egy belinkelt plakátot vagy programtervet, vagy időpontot akar megnézni az ember.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #7277 Dátum: 2007 Június 28, 02:06:45 »

De Kiskörére jöjjön mindenki, mert hujujuuuuuuuuuuj!

na jo, de az pl miert van pont egyszerre e B-lapat falvaval ? :-/

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #7276 Dátum: 2007 Június 27, 22:54:09 »

"Sajna el kell dönteni ,hogy mitöl jó egy találkozó?? "

Ez miért sajna? És mitől jó egy találkozó? Had tanuljunk mi is!
Mert mi a belünket kitesszük hogy jó legyen a miénk és a visszajelzések -akik ott voltak- arra sarkallnak, hogy jövőre meglegyen a negyedik, utána az ötödik... stb találkozó. Mert aki ott volt, az jól érezte magát és élményekkel gazdagon távozott. Lehet hogy nem látott 23523562 LE-s Bogit pokolig ültetve, vagy pislogásra változó fényezést, de -számunkra- nem ez a lényeg.
Nagyon örülünk az új szép, egyedi, érdekes autóknak!! És ezentúl is várjuk őket szeretettel. De úgy érezzük, mintha a mi találkozónk a Ti naptáratokból totálisan hiányozna.
Ez a gáz                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           .A"sajnát" nem pejorativba gondoltam,mert magam is hive vagyok a multi bulinak,és szeretem a házias "balhékat!!A rajzás is király de a multkori "szallonázás" is rendebe volt Prhoteus -nál,ha majd akar még puplikál róla!!
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 27, 22:59:17 írta herbie67 »
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7275 Dátum: 2007 Június 27, 22:52:32 »

De Kiskörére jöjjön mindenki, mert hujujuuuuuuuuuuj!

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7274 Dátum: 2007 Június 27, 22:51:35 »

Biztos nem kéne beleszólnom de én mostanába inkább alapozok arra hogy ha valaki jól érezte magát a talimon
akkor legközelebb is jön és hoz magával (2 embert, guminőt stb).
Tököm kivan a marketingel, sokszor süket fülekre talál.
Szóval hajrá, ha nem jönnek nyugatról van még égtáj Smiley

Ott a pont!

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #7273 Dátum: 2007 Június 27, 22:49:11 »

Biztos nem kéne beleszólnom de én mostanába inkább alapozok arra hogy ha valaki jól érezte magát a talimon
akkor legközelebb is jön és hoz magával (2 embert, guminőt stb).
Tököm kivan a marketingel, sokszor süket fülekre talál.
Szóval hajrá, ha nem jönnek nyugatról van még égtáj Smiley
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7272 Dátum: 2007 Június 27, 22:35:36 »

Ez jo, mer' az egyik legkeletebbre lako hozzaszolasara valaszoltal :-D

Akkor befőttem. Volt már így, és lesz is....

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7271 Dátum: 2007 Június 27, 22:29:36 »

tudom, hogy nem magyar, de szerintem jó lehetett!

http://www.youtube.com/watch?v=BLdQ2wBQ_RE

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #7270 Dátum: 2007 Június 27, 22:24:32 »

Másrészt a szavaidból nekem az jön le, hogy "hiába erőlködtök keleti gyökerek, be fogtok főni".

Ez jo, mer' az egyik legkeletebbre lako hozzaszolasara valaszoltal :-D

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7269 Dátum: 2007 Június 27, 22:10:01 »

Kár ezen faszkodni. Hortobágy, Debrecen, Nyíregyháza sosem fog 70-80-100 autónál nagyobb találkozót szervezni, mert idáig nem jönnek el a dunántúlról. Inkább Ausztria irényába nyomul.

Másrészt a szavaidból nekem az jön le, hogy "hiába erőlködtök keleti gyökerek, be fogtok főni". Javíts ki ha tévedek! Dunántúlról amúgy soha nem is gondoltuk hogy lesz olyan fanatikus aki eljön ide a tanyára, amikor mehet NYUGATRA is. Igaz nem Magyarország, de kit érdekel??? Bocs a késői reagálásért, csak közben rajzolok és kaméleon módjára lesem a netet. Smiley

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7268 Dátum: 2007 Június 27, 21:58:43 »

Ja, nem én. Visszaszívom! Cheesy

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7267 Dátum: 2007 Június 27, 21:57:25 »

olyan jól éreztem magam hogy majdnem dobtam egy hátast Grin

Bakker, ez a fotós egy zseni! {ÉN} Cheesy Cheesy Cheesy  Így elkapni a pillanat hevét!! Cheesy

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #7266 Dátum: 2007 Június 27, 21:53:18 »

olyan jól éreztem magam hogy majdnem dobtam egy hátast Grin

[melléklet törölve az admin által]

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7265 Dátum: 2007 Június 27, 21:50:45 »

Gyomaendrőd és Doboz-szanazuggal mi újság? majdnem ugyanaz a távolság oda meg megy mindenki

Mi is! Cheesy

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7264 Dátum: 2007 Június 27, 21:49:38 »

Igen, akkor tenyleg utalni fogunk ... ;-)

Mellesleg az, h belinkeled meg nem eleg szerintem. En biztos beirtam volna az eves bogarnaptarba Nyiregyhazat, ha tudom, h az jo dolog! :-) De igerem, jovore beirom ... Ha nem fogod tulsagosan sulykolni! :-D

Okés, maradok a heti egynél. De néha nézzetek majd fel a weboldalunkra is, mert megyünk sokfelé, ahová minden résztvevőt szeretettel várunk!

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7263 Dátum: 2007 Június 27, 21:47:28 »

Kár ezen faszkodni. Hortobágy, Debrecen, Nyíregyháza sosem fog 70-80-100 autónál nagyobb találkozót szervezni, mert idáig nem jönnek el a dunántúlról. Inkább Ausztria irényába nyomul.

Nem is akarunk 100 autós talit. Nem ezen van a lényeg. Legyen 50. Vagy 70. vagy 240. Vagy ami összejön. Mert ennyi autóval is lehet -bőven- maradandót alkotni. De tény és való, hogy szomorúan tapasztaljuk hogy a fórumról kevesen jönnek. Mintha Bp. vonzáskörzetén kívül 100 km már Dead Man's Land lenne. Főleg keletre.
Persze aki akar/tud az ausztriába megy. Hajrá!  Nyilván Soproniakat nem nagyon csábítunk - bár idén készül a Nyírbogár egy konvojjal Orfűre (tudom, hogy nem Sopron... ) Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojjjjjjjjjja ki.

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #7262 Dátum: 2007 Június 27, 21:44:55 »

Utálni fogtok, de jövőre májustól minden nap belinkelem majd a plakátot!!  Grin Grin Grin

Igen, akkor tenyleg utalni fogunk ... ;-)

Mellesleg az, h belinkeled meg nem eleg szerintem. En biztos beirtam volna az eves bogarnaptarba Nyiregyhazat, ha tudom, h az jo dolog! :-) De igerem, jovore beirom ... Ha nem fogod tulsagosan sulykolni! :-D

Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #7261 Dátum: 2007 Június 27, 21:43:03 »

Gyomaendrőd és Doboz-szanazuggal mi újság? majdnem ugyanaz a távolság oda meg megy mindenki

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7260 Dátum: 2007 Június 27, 21:41:14 »

jövőre szertnék elmenni csak egy kicsit legyen aktívabb a marketing akkor majd eszembejut időben felkészülni   Wink
csókapuszi jövőre veletek ott

Utálni fogtok, de jövőre májustól minden nap belinkelem majd a plakátot!!  Grin Grin Grin

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #7259 Dátum: 2007 Június 27, 21:38:34 »

én évek óta tervezem de valahogy mindig elsikkad a talik között
bár több barátom is hív pl Hanyi
de mégsem sikerült eddig
ne puffogj mert az meg elveszi a kedvem
jövőre szertnék elmenni csak egy kicsit legyen aktívabb a marketing akkor majd eszembejut időben felkészülni   Wink
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #7258 Dátum: 2007 Június 27, 21:34:45 »

Mert mi a belünket kitesszük hogy jó legyen a miénk és a visszajelzések -akik ott voltak- arra sarkallnak, hogy jövőre meglegyen a negyedik, utána az ötödik... stb találkozó. Mert aki ott volt, az jól érezte magát és élményekkel gazdagon távozott. Lehet hogy nem látott 23523562 LE-s Bogit pokolig ültetve, vagy pislogásra változó fényezést, de -számunkra- nem ez a lényeg.
Nagyon örülünk az új szép, egyedi, érdekes autóknak!! És ezentúl is várjuk őket szeretettel. De úgy érezzük, mintha a mi találkozónk a Ti naptáratokból totálisan hiányozna.
Ez a gáz.

én évek óta tervezem de valahogy mindig elsikkad a talik között
bár több barátom is hív pl Hanyi
de mégsem sikerült eddig
ne puffogj mert az meg elveszi a kedvem
jövőre szertnék elmenni csak egy kicsit legyen aktívabb a marketing akkor majd eszembejut időben felkészülni   Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #7257 Dátum: 2007 Június 27, 21:34:08 »

Ez nem Herbie-nek ment, hanem globál puffogás.  Evil Wink
Nembaj jövöre megint ott leszünk és megint kúrvajól fogjuk érezni magunkat, nekem ez a családias hangulat nagyon bejött, mindenki dumált mindenkivel még akit nem ismert azzal is , a tavaszi rajzás egy monoton érzés volt számomra a nyiregyi talihoz képest

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7256 Dátum: 2007 Június 27, 21:25:31 »

Ez nem Herbie-nek ment, hanem globál puffogás.  Evil Wink

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7255 Dátum: 2007 Június 27, 21:24:01 »

Ez a gáz.

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #7254 Dátum: 2007 Június 27, 20:51:28 »

Nagyon sajnáljuk, hogy nem nagyon jöttetek a fórumról. És akkor még finoman fogalmaztam. Valahogy olyan mintha bojkottálva lennénk...  Undecided  Vagy mi.... Félreértések elkerülése végett nem megbántani akarok senkit, de ha jól emlékszem a Bp-ről érkezők száma 0  és 0 között mozgott. Javítsatok ki ha tévedek, de a nap végén a regisztrációt már többen csináltuk. Ja elnézést! Hudák Misi és kis csapata természetesen Örökös Tag Smiley úgyhogy Őt evidensnek vesszük hogy itt van/volt/lesz.
Szóval nem tudom, Nyíregyháza nem a világvége, szállás, meg minden adott volt a 3 napra. A jó hangulat pedig jött magától. Pestről autópálya Nyh-ig... Passz... Volt aki 5-700 km-t lecsötört, hogy itt legyen. És jövőre is jön. Erőltetni persze soha senkire nem fogjuk magunkat. Kellemes 70valahány autós találkozó volt, nagyszerű pillanatokkal, még nagyszerűbb emberekkel.
Peace!
Sajna el kell dönteni ,hogy mitöl jó egy találkozó?? Sok autó ,vagy a csádi hangulat ,vagy egy külön társaság aki magában jól érzi magát....STB ! Kis találkozó is leheT KIRÁLY!
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #7253 Dátum: 2007 Június 27, 20:50:13 »

Nagyon sajnáljuk, hogy nem nagyon jöttetek a fórumról. És akkor még finoman fogalmaztam. Valahogy olyan mintha bojkottálva lennénk...  Undecided  Vagy mi.... Félreértések elkerülése végett nem megbántani akarok senkit, de ha jól emlékszem a Bp-ről érkezők száma 0  és 0 között mozgott. Javítsatok ki ha tévedek, de a nap végén a regisztrációt már többen csináltuk. Ja elnézést! Hudák Misi és kis csapata természetesen Örökös Tag Smiley úgyhogy Őt evidensnek vesszük hogy itt van/volt/lesz.
Szóval nem tudom, Nyíregyháza nem a világvége, szállás, meg minden adott volt a 3 napra. A jó hangulat pedig jött magától. Pestről autópálya Nyh-ig... Passz... Volt aki 5-700 km-t lecsötört, hogy itt legyen. És jövőre is jön. Erőltetni persze soha senkire nem fogjuk magunkat. Kellemes 70valahány autós találkozó volt, nagyszerű pillanatokkal, még nagyszerűbb emberekkel.
Peace!

én tényleg akartam menni!!!sosem felejtem el a legutobbi vendéglátást!!!le voltam nyügözve!!
de most nem volt annyi idönk,hogy eltoljuk odáig a buszt Grin  Grin  Grin,mint legutobb
de jövöre már most beirhacc a résztvevökhöz!!

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
1303LS
« Hozzászólás #7252 Dátum: 2007 Június 27, 20:44:09 »

Peace!
Megmondom őszintén én pl főleg a távolság miatt nem mentem.
Tudom papírkutya vagyok.  Embarrassed
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #7251 Dátum: 2007 Június 27, 20:23:42 »

Ennek az lehet az oka, hogy kevés fórumos volt jelen! szvsz

Peace!
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 27, 20:26:37 írta tompika »

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető Zsovács

« Hozzászólás #7250 Dátum: 2007 Június 27, 17:35:09 »

es utkozben alszotok valahol?

(mi is akkor indulunk asszem...)
Egyben szeretnénk leküzdeni, ha a Tihamér is úgy gondolja Smiley
Nem elérhető wazzap

« Hozzászólás #7249 Dátum: 2007 Június 27, 15:22:49 »

4. Országos Szanazugi Bogártalálkozó!

Plakát nagyban:
http://makacs.duf.hu/~wazzap/talalkozo/4bogartali_nagy.jpg

Ne vitázz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #7248 Dátum: 2007 Június 27, 13:58:15 »

valaki nem tud belinkelni egy idei gyomas plakatot?

koszi
Doca ígért valami ilyet a múlt héten, de nem láttam  Huh
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #7247 Dátum: 2007 Június 27, 12:34:15 »

valaki nem tud belinkelni egy idei gyomas plakatot?

koszi

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7246 Dátum: 2007 Június 27, 10:10:12 »

Ennek az lehet az oka, hogy kevés fórumos volt jelen! szvsz

Csatlakozom!

Kár, hogy nagy visszhangja nem volt itt a fórumon. Jó kis tali volt.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Oldalak: 1 ... 918 919 920 921 922 [923] 924 925 926 927 928 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: