www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 21:21:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 851 852 853 854 855 [856] 857 858 859 860 861 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9799108 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9965 Dátum: 2007 Szeptember 10, 09:03:21 »

Ezt nem értem.
Te nem voltál abaligeten... de hallottál egy felvetett témáról, ami időközben lecsengett. Úgy érzed most megint előkerült adok-kapok formájában?
Én elmentem pécsről szombaton tbányára megnézni hogyan is zajlik ott egy jó tali, mert érdekelt.
Láttam, hallottam, de nem szóltam egy szót sem. és más pécsi barátomtól sem olvastam negatív kritikát.
Légyszíves helyesbíts, mert erre érzékeny vagyok...
javíts ki, ha tévedek, de Balage azért odamondta ami nyomja a szívét elég rendesen

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #9964 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:50:23 »

Na ja. Főleg annak, aki el tudott menni délben egy jó gulyásra, miután betolták elsőnek ügyességin! :-))))))
már vártam ezt a hozzászólást...... Grin
szépen csillog az zezüst is...... Wink
üdvw

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #9963 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:48:15 »

Azt értettem, hogy a hellast el lehet sózni (meg még az olaj sem annyira drága, mint a hús), de hogy a hekket is... Mindegy, következő szülinapodra kapsz 4 kiló sót. Sör helyett. :-))))

szóltál volna Te Tongue nekem pl. pont jó volt a hellas Tongue
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #9962 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:45:43 »

Na, jól pörgött az este.
Annyit tennék hozzá, hogy kiérzem a dologból az adok-kapokot az abaliget utáni "csevely"-t szem előtt tartva.
Komolyan mondom már előre biztos voltam benne, hogy lesz ilyen, és bár abaligeten nem voltam, nem ismerem a részleteket, az akkori párbeszéd elharapózásából, nem is érzem furcsának.

Ezt nem értem.
Te nem voltál abaligeten... de hallottál egy felvetett témáról, ami időközben lecsengett. Úgy érzed most megint előkerült adok-kapok formájában?
Én elmentem pécsről szombaton tbányára megnézni hogyan is zajlik ott egy jó tali, mert érdekelt.
Láttam, hallottam, de nem szóltam egy szót sem. és más pécsi barátomtól sem olvastam negatív kritikát.
Légyszíves helyesbíts, mert erre érzékeny vagyok...
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #9961 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:45:06 »

Na ja. Főleg annak, aki el tudott menni délben egy jó gulyásra, miután betolták elsőnek ügyességin! :-))))))
Valami nem tetszett. Minden ehetetlenül sós volt a büfében (már az a 3 féle kaja, amit ettünk). Jövőre szólhatna nekik valaki, hogy akkor sem tőlük veszem a sört.

szóltál volna Te Tongue nekem pl. pont jó volt a hellas Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #9960 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:44:22 »

mivel Tbányán a legprofibb a gyorsulás, így egész évben mindenki ezt várja. szerintem. aztán meg jön az ugatás...

amúgy meg lejt a pálya, ez senkit sem zavar?!  

a kritika - mint remélhetőleg itt mindig - építő jellegű. figyelembe kell venni, de bosszankodni semmin sem érdemes. úgysem lesz jó mindenkinek egyszerre Smiley

én örülök, hogy ennyien voltunk, és annak főleg, hogy a városból is eljöttek egy csomóan megnézni a vasakat. kicsit hajazott a régi rajzásra, amikor még jó volt! szerintem ez mindennél nagyobb szó!

(ja, és a kocsmáros néni-bácsi megismert tavalyról... ez is jóleset Tongue )

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #9959 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:42:09 »

Valami nem tetszett. Minden ehetetlenül sós volt a büfében (már az a 3 féle kaja, amit ettünk). Jövőre szólhatna nekik valaki, hogy akkor sem tőlük veszem a sört.

jól beszélsz ............. Wink Grin
tök jó volt és kész. Smiley
jövöre ugyanott ugyanigy....
üdvw
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #9958 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:39:37 »

TBK, ne csüggedj! Sosem lesz mindenki elégedett! Olyan nincs, hogy mindenkinek minden jó. Emlékszel még, mennyi lázadás volt, mikor az új fórumot indítottuk? Ha feladtuk volna, még mindig nem lenne saját adatbáztisunk, benne sok ezer értékes (és sok százezer nem annyira fontos :-D) hozzászólással.
Sosem szabad feladni. Nekem pl minden nagyon tetszett!
jól beszélsz ............. Wink Grin
tök jó volt és kész. Smiley
jövöre ugyanott ugyanigy....
üdvw

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #9957 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:30:13 »

TBK, ne csüggedj! Sosem lesz mindenki elégedett! Olyan nincs, hogy mindenkinek minden jó. Emlékszel még, mennyi lázadás volt, mikor az új fórumot indítottuk? Ha feladtuk volna, még mindig nem lenne saját adatbáztisunk, benne sok ezer értékes (és sok százezer nem annyira fontos :-D) hozzászólással.
Sosem szabad feladni. Nekem pl minden nagyon tetszett!
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #9956 Dátum: 2007 Szeptember 10, 08:05:50 »

irigységtémában meg annyi hogy van pár autó amit irigyeltem... de sajnos sem a kűbel sem a buggy nem tartozik ebbe a katégóriába...

a rozsdaszinű ghia vagy a szürke perec, a bugyszinű barbi bogár (persze átfesteném) vagy a hófehérke esetleg a Szepes ovál, régi Szamba busz és még sorolhatnám mer sok volt amit irigyeltem... de a legbüszkébb az apámra és az én bogimra vagyok (mer' azt kimosni a szarból nem volt egy egyszerű mutatvány) Cool
Én végignéztem a képsort.Nagyon szép munkát végeztetek!És én tudom,hogy még szebb lesz a bogi!! Cheesy

A találkozóhoz,csak annyit,hogy igaz hamar elkellett jönnünk,de jól éreztük magunkat!Lehet kell a gyorsulás,de szerintem ,nem egy 1 napos talira kéne beszervezni!Vagy csak csinálni külön egy ilyen talit.Én személyszerint ha elmegyek egy találkozóra, utálok helyszínről-helyszínre vándorolni!Pl.Dunakeszi
« Utoljára szerkesztve: 2007 Szeptember 10, 08:07:43 írta sparkafer »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9955 Dátum: 2007 Szeptember 10, 07:56:34 »

Igen. A szervezok megkertek a SzaboMikit, h nezze meg igy pillantassal a gepeket,

Ha erről tudsz valami konkrétata, akkor osszad meg velem lécci, mert én nem tudok róla...
Évek óta szóba került már, hogy esetleg a yganús esteket megnézzükj, de erre még nem került sor...
Benne volt a tájékoztatóban (aki vette a fáradtságot és elolvasta... meg lehet nézni benne volt a csomagokban!), hogy kizárás is járhat az unfair viselkedésért... erre még nem került sor, eddig, de lehet, hogy tényleg kellene gépátvátelt csinálni? Viszont annak van egy nem-kis időigénye is...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9954 Dátum: 2007 Szeptember 10, 07:50:14 »

A Győri bogaras barátaim nevében azt hiszem mondhatom hogy nagyon jól éreztük magunkat a tatabányai talin!

Nekem egy dolog kicsit furán érintett, hogy az ügyességin eredményhirdetéskor egy kategóriába veszik a buszokat! A felvezető körön kiderült hogy nem férünk át normálisan kapukon, én is és Dr. kolléga is ugyanott huztuk meg a busz oldalát, a 3. busz azt a kaput kihagyta már próbakörnél. Mikor időre ment a móka kihagyhattuk ugyan az első kaput de akkor másik két kapun még mindig centizgetve fért csak át mindhárom busz így nyilván esély se volt egy bogár ellen. Mivel az egész a buliról és játékról szól az időre menő körön nálam 5en ültek benn a kocsiban és nem is izgatott csak hogy végigmenjek normálisan, meg nem is a kupahalmozásra gyúrok ....csak kicsit furán jött ez ki.  Igazából a bogarat mindig féltettem de busz kicsit más nekem az ilyen  "haverok buli busz" érzés, Abaligeten megtetszett hogy tök jó köröket tudtam menni 4ből 3hibátlant és emlékeim szerint jópár bogár mögöttem végzett, és ezért csalódás volt kicsit hogy most így alakult.

Örülök, ha jól éreztétek Magatokat...!
Az ügyességiért én kérek elnézést, sajnos nem voltam ott a pálya építésénél (eddig én is ott voltam, idén sajnos nem...), de a felelőség akkor is az enyém..
Ugyan szóltam a Patonyi Petinek, hogy ki kellene szélesíteni, de Ő állította, hogy át lehet férni rajta, hogy a változtatást nem tudtam elérni nála, azért megint csak engem terhel a felelősség...
Sajnálom, hogy így alakult....

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9953 Dátum: 2007 Szeptember 10, 07:42:47 »

hm...
nem csodálkoznék, ha jövőre nem lenne Tatabányán gyorsulás.
kár.

Hmmm... Őszinte legyek????
Elgondolkodtam a dolgon....
Mivel már megbántam az abaligeti reklamációmat is, de nagyon.... most nagyon elgondolkodtam, hogy érdemes-e ezt a hajcihőt, meg vitákat felvállalni.....
Nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle.... Így meg nem tudom, hogy megéri-e....
 Undecided

Tegnap délelőttig abban a hitben voltam, hogy kitettünk magunkért, hogy nem maradt senkiben rossz szájíz, de úgy látszik tévedtem....hogy a rossz idő ellenére, ahogy indult a nap, talána vége legalább jól sikerül....
Most asszem már hiába próbálom meg bizonygatni, hogy senkivel sem akartunk kivételezni, hogy nem akartunk csalni, vagy bármi negatívumot produkálni...
Azt hiszem, el kell gondolkodni a jövőn, hogy mit érdemes szervezni és hogyan... és kell-e.....
Évek óta szeretném átadni a szervezés jogát valakinek, aki tudom, hogy valami hasonló hévvel és elszántsággal viszi tovább a tatabányai Talikat, de eddig mindig visszapattant rám a felelősség terhe...
Mivel én voltam a főszervező, ezért az én fejemet kell venni, ha nem sikerült úgy valami a Talin, ahogy annak kellett volna lennie.
Nem bújok senki háta mögé, hogy nem jól írta ki nekem az eredményeket, vagy összekevert valamit, ha a nagy rohangálásban nem volt mindenre időm az az én egyéni problámám!!

Ennyit kívántam hozzátenni!
Ennek ellenére azért halványan bízom abban, hogy a többség jóérzéssel ment el tőlünk...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9952 Dátum: 2007 Szeptember 10, 07:26:55 »

a két piros fekete busz ahogy gyorsult,nincs valakinek képen???

nemvoltam dijkioszton,ezért érdekelne,ha valaki megtenné,és téleg nem nagy nyüg,akkor az ügyességi eredmények,meg ha vannak idök is a gyorsuláshoz,akkor az 1.6 os idök is!!

Igyexem behozni melóba az eredményeket és beírni őket...
Gyorsulásiban sajna nem volt időmérés, csak kieséses, de azokat is beírom...

1303LS
« Hozzászólás #9951 Dátum: 2007 Szeptember 10, 07:03:40 »

Na, jól pörgött az este.
Annyit tennék hozzá, hogy kiérzem a dologból az adok-kapokot az abaliget utáni "csevely"-t szem előtt tartva.
Komolyan mondom már előre biztos voltam benne, hogy lesz ilyen, és bár abaligeten nem voltam, nem ismerem a részleteket, az akkori párbeszéd elharapózásából, nem is érzem furcsának.
A szervezésről annyit még akartam írni, ami szerintem mutatja a tali színvonalát, hogy mikor egy öl szeméttel baktattam a kuka felé egy ember odalépett hozzám, elkérte és kidobta. Az ilyen apróságok az én szememben sokat jelentenek. Utána láttam az embert kocogni a gyorsulási helyszín felé, mert mondta, hogy ott kell lennie, mert ezt kérték a szervezők.
Utólag kérnék egy elismerést felé eljuttatni.
A gyorsulási játék meg tényleg az ominózus autók körül csúszott el, mert ott pár autó időben annyit fordult, hogy a végére már esély sem volt még egy kanyart futni.
Én mentem volna szivesen mégegyet, de mikor már láttam, hogy telik az idő, nem is foglalkoztam vele.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #9950 Dátum: 2007 Szeptember 10, 05:54:27 »

A gyorsulással kapcsolatban egy rövid vélemény (nem elfeledve, hogy csak tatabányai nyerhette az ügyességit. :-D):
A szeki tatabányán megjelent bugija nem egy széria 1,6-os Bogár. Lóerő/tömeg arányt illik nézni általában a gyorsulásokon. A kispolák sem azért fogja meg az audikat, mert több ló. Egyszerűen könnyebb. Ennyi.
Remélem (mivel nem vártuk meg és nem tudom), hogy a szeki megnyerte a tuningot (amire maximális esély volt) és nem vette át a széria 1,6 kupát. Korrekt srácnak ismerem.
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #9949 Dátum: 2007 Szeptember 10, 00:06:44 »

A Győri bogaras barátaim nevében azt hiszem mondhatom hogy nagyon jól éreztük magunkat a tatabányai talin!

Nekem egy dolog kicsit furán érintett, hogy az ügyességin eredményhirdetéskor egy kategóriába veszik a buszokat! A felvezető körön kiderült hogy nem férünk át normálisan kapukon, én is és Dr. kolléga is ugyanott huztuk meg a busz oldalát, a 3. busz azt a kaput kihagyta már próbakörnél. Mikor időre ment a móka kihagyhattuk ugyan az első kaput de akkor másik két kapun még mindig centizgetve fért csak át mindhárom busz így nyilván esély se volt egy bogár ellen. Mivel az egész a buliról és játékról szól az időre menő körön nálam 5en ültek benn a kocsiban és nem is izgatott csak hogy végigmenjek normálisan, meg nem is a kupahalmozásra gyúrok ....csak kicsit furán jött ez ki.  Igazából a bogarat mindig féltettem de busz kicsit más nekem az ilyen  "haverok buli busz" érzés, Abaligeten megtetszett hogy tök jó köröket tudtam menni 4ből 3hibátlant és emlékeim szerint jópár bogár mögöttem végzett, és ezért csalódás volt kicsit hogy most így alakult.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #9948 Dátum: 2007 Szeptember 09, 23:57:42 »

szívesen... máskor ne centizzétek ki ennyire az anyagot  Grin ...szarabb helyen is elakadhattatok volna, én egyszer órákig stoppoltam míg végül szereztem benyót... azóta van a kocsimban vésztartalék (annak ellenére hogy nem centizek)  Wink
nem voltam benne biztos hogy te voltál.
köszi Smiley nálam is mindig van tartalék, de nem az én autómmal voltunk
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #9947 Dátum: 2007 Szeptember 09, 23:48:37 »

szívesen... máskor ne centizzétek ki ennyire az anyagot  Grin ...szarabb helyen is elakadhattatok volna, én egyszer órákig stoppoltam míg végül szereztem benyót... azóta van a kocsimban vésztartalék (annak ellenére hogy nem centizek)  Wink

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #9946 Dátum: 2007 Szeptember 09, 23:37:52 »

Most kerültem netközelbe..

Maximális köszönet a Tatabányai szervezőknek!! nagyon jól éreztem én is magam Smiley
MIvel az én autóm nem akart lehozni, köszönöm a fuvart Gergőnek, Qzmának.

Köszönöm hogy mehettem én is ügyességire, ezért voltunk ketten a kék bogival. jövőre újra a sajátommal megyek, és megint dobogón leszek Wink
Nagyon nagy ötlet volt a 2 emberes vezetés  Grin bár valamiért azt hittük benne voltunk az első háromban..
a felvonuláson tényleg mókás volt hogy a tudjátok kinek a gépéből a második kanyar után kifogyott a nafta  Grin Evil köszönjük aki megállt és adott egy kannát Smiley
ja, nem tudom ki volt aki levizipisztolyozott a felvonuláson, mikor neki háttal kameráztam, de majd a felvételből megtalálom és Gyomán találkozunk  Grin Evil

Jövőre is legalább ilyen jó idő legyen Smiley
bár jó lett volna porolni  Evil Evil

« Utoljára szerkesztve: 2007 Szeptember 09, 23:40:10 írta Typ117 »
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #9945 Dátum: 2007 Szeptember 09, 23:01:34 »

ja és olyan kiba irigy vagyok pl én a fűnyíródra hogy majbeszarok
esse írom mer megsértődöl

irigységtémában meg annyi hogy van pár autó amit irigyeltem... de sajnos sem a kűbel sem a buggy nem tartozik ebbe a katégóriába...

a rozsdaszinű ghia vagy a szürke perec, a bugyszinű barbi bogár (persze átfesteném) vagy a hófehérke esetleg a Szepes ovál, régi Szamba busz és még sorolhatnám mer sok volt amit irigyeltem... de a legbüszkébb az apámra és az én bogimra vagyok (mer' azt kimosni a szarból nem volt egy egyszerű mutatvány) Cool
« Utoljára szerkesztve: 2007 Szeptember 09, 23:09:32 írta tom@SZ »

Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #9944 Dátum: 2007 Szeptember 09, 22:56:12 »

hát, szerintem egy autó 1 kategóriában indulhat versenykörülmények közt. ha széria 1.6nak gondolja magát, akkor kupáért ne küzdjön a tuningban és fordítva autótól függetlenól. a - párszáz kiló meg ugye emberfüggő, hogy azt tuningnak fogja fel, vagy sem. nehogy jövőre csupa 1.6-os motor+alváz+pilótaülés induljon szériában, mert kitépem a szép hajam  Grin

amúgy nem fagyott bele hazafelé a buggyba? nem volt túlöltözve  Undecided

ja... kilókról meg az a véleményem hogy sokszor több előnyt jelent mint párszáz köbcenti....föleg ha párszáz kilóról van szó (nem véletlenül baszakosznak grammokkal a versenyautóknál)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9943 Dátum: 2007 Szeptember 09, 22:51:50 »

hát, szerintem egy autó 1 kategóriában indulhat versenykörülmények közt. ha széria 1.6nak gondolja magát, akkor kupáért ne küzdjön a tuningban és fordítva autótól függetlenól. a - párszáz kiló meg ugye emberfüggő, hogy azt tuningnak fogja fel, vagy sem. nehogy jövőre csupa 1.6-os motor+alváz+pilótaülés induljon szériában, mert kitépem a szép hajam  Grin

amúgy nem fagyott bele hazafelé a buggyba? nem volt túlöltözve  Undecided

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #9942 Dátum: 2007 Szeptember 09, 22:51:42 »

na ha már purparlé.

szóval a "király kategóriában" hosszú évek óta ugyanazokat az arcokat lehet látni, vagy ugyanazzal a géppel, vagy nem ugyanazzal. az ő gyorsulásuk mindig is élményszámba ment a "mezei bogarasok" meg általában a nézőközönség számára. meg volt, van néhány széria kategória, ami ugye - logikusan - kimondottan a nem tuning, hanem a tényleg széria, mindennapi használatos autóknak van. főleg azért, hogy azok a "mezei bogarasok" is jól érezzék magukat, hadd játsszanak egy kicsit, ugyebár.

de nem igazán értem, hogy a tuningosok miért indulnak a szériásoknak fenntartott versenyeken (is, ugyebár), ezzel elbaszva a "mezei bogarasok" játékát. meg azt sem értem, hogy ha a szervezők direkt csináltak 1,6 tuning kategóriát, akkor miafaszt kerestek egyes autók az 1,6 szériában (is, ugyebár)

Teljes mértékben kiállok AZS mellett, nem a szervezőkben és a taliban volt a hiba, az nagyon faszekos volt.....

Holló
« Hozzászólás #9941 Dátum: 2007 Szeptember 09, 22:39:41 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

ja a szmájlí
ittál vagy szívtál ?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #9940 Dátum: 2007 Szeptember 09, 22:18:25 »

értem én,és valahol meg is értem,csakhogy az a motor amelyik esélyes bármilyen gyorsuláson,az nem az a motor,amelyikkel a tatabányai gyorsuláson indult 1,6ban,mert ott 1,6ban egy széria 1,5-tel nyomult,de mondom,értem én,hogy mit akarsz mondani,csak persze nem 100%-an igaz a véleményem szerint...meghát valóban nincs kizárva,hogy elfogult vagyok.a legnagyobb gond itt a bogarasok között szerintem az az irigység,ami ilyenkor is érezhetően kimutatkozik.én ezt főként ennek tudom be,ez a tipikus magyar mentalitás...

na itt a lényeg. azért abban megegyezhetünk, hogy a szekire bizonyos okokból kifolyólag nem túl nehéz irigynek lenni.
ezt egyébként szerintem ő maga is tudja, és ehhez képest baromira bírom az emberben, hogy egyáltalán nincs nagy arca, sőt, teljesen jó srác.

ez a tatabányai eksön viszont - mondom, nem az én véleményemről van szó, hanem sokakéról, akiket hallottam, és akik valószínűleg nem ismerik a szekit - nem jól sült el. meg lehet persze mindent magyarázni, még azt is, hogy annyira széria 1,5, hogy még a hengerfejek is szimplaszívósak, de sokakban mégsem ez a dolgok végkicsengése, hanem ők csak azt látják, hogy valami faszacsávó vagizott egyet mások kárára.

a szekinek meg biztos nincs szüksége erre az egészre.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #9939 Dátum: 2007 Szeptember 09, 22:09:25 »

akkor konkretizálom: ha valaki évek óta überkirály gépeket épít, amik még nemzetközi szinten is komoly esélyes bármilyen gyorsuláson, akkor annak nem hiszem, hogy túl nagy örömöt okozna egy tatabányai széria 1,6-os akármilyen helyezés. viszont a kategória többi résztvevőjének tuti rossz szájízt okoz, meg a nézőközönség körében is visszatetsző, amit csinál. nem én mondom, nagyon sokan mondták ott a helyszínen, meg itt a fórumon is érezhető.

tudom én, hogy a barátod, és megvéded, meg én is bírom őt, meg tisztelemis azért, amiket tud csinálni. de ettől függetlenül ezt váltotta ki sokakban.

értem én,és valahol meg is értem,csakhogy az a motor amelyik esélyes bármilyen gyorsuláson,az nem az a motor,amelyikkel a tatabányai gyorsuláson indult 1,6ban,mert ott 1,6ban egy széria 1,5-tel nyomult,de mondom,értem én,hogy mit akarsz mondani,csak persze nem 100%-an igaz a véleményem szerint...meghát valóban nincs kizárva,hogy elfogult vagyok.a legnagyobb gond itt a bogarasok között szerintem az az irigység,ami ilyenkor is érezhetően kimutatkozik.én ezt főként ennek tudom be,ez a tipikus magyar mentalitás...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #9938 Dátum: 2007 Szeptember 09, 22:03:32 »

Igen,az 1,6 tuning kategóriában szerintem az tartozik,akinek az 1,6os motorja tuningolva van...
de valszeg én gondolom rosszul...
meghát ugye az ember,akkor egy széria 1,5ös buggyval induljon 1,6 tuningban,mert a motorja 1,6 is és tuningolva is van.

akkor konkretizálom: ha valaki évek óta überkirály gépeket épít, amik még nemzetközi szinten is komoly esélyes bármilyen gyorsuláson, akkor annak nem hiszem, hogy túl nagy örömöt okozna egy tatabányai széria 1,6-os akármilyen helyezés. viszont a kategória többi résztvevőjének tuti rossz szájízt okoz, meg a nézőközönség körében is visszatetsző, amit csinál. nem én mondom, nagyon sokan mondták ott a helyszínen, meg itt a fórumon is érezhető.

tudom én, hogy a barátod, és megvéded, meg én is bírom őt, meg tisztelemis azért, amiket tud csinálni. de ettől függetlenül ezt váltotta ki sokakban.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #9937 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:57:09 »

akkor egy typ3-mal el sem lehetne indulni,értem.

nem, nem érted.
egy typ3 nem bassza el a "mezei bogaras" játékát.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #9936 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:56:58 »

de az előbbi szösszenetemből kb. ez a lényeg: nem kell elbaszni a "mezei bogarasok" játékát, főleg, ha a szervezők direkt csinálnak 1,6 tuning kategóriát
Igen,az 1,6 tuning kategóriában szerintem az tartozik,akinek az 1,6os motorja tuningolva van...
de valszeg én gondolom rosszul...
meghát ugye az ember,akkor egy széria 1,5ös buggyval induljon 1,6 tuningban,mert a motorja 1,6 is és tuningolva is van.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #9935 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:54:30 »

széria 1,5-1,6 BOGÁR?

akkor egy typ3-mal el sem lehetne indulni,értem.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #9934 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:53:38 »

plusz köbcenti.
A minusz kiló az nem széria 1,5-1,6?

széria 1,5-1,6 BOGÁR?
amúgy a tuning szerintem nem csak a motortuningot jelenti...

de az előbbi szösszenetemből kb. ez a lényeg: nem kell elbaszni a "mezei bogarasok" játékát, főleg, ha a szervezők direkt csinálnak 1,6 tuning kategóriát
Holló
« Hozzászólás #9933 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:50:24 »

Ez mit is jelent pontosan?

"A Szeki-fele emberek"

káddal  Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #9932 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:49:37 »

pluszköbcentiileg vagy mínuszpárszázkilóilag? ;-)))

plusz köbcenti.
A minusz kiló az nem széria 1,5-1,6?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #9931 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:48:38 »

ezzel egyetértek,de csak egyesszámban.

pluszköbcentiileg vagy mínuszpárszázkilóilag? ;-)))
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #9930 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:46:57 »

, akkor miafaszt kerestek egyes autók az 1,6 szériában (is, ugyebár)

ezzel egyetértek,de csak egyesszámban.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #9929 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:44:35 »

na ha már purparlé.

szóval a "király kategóriában" hosszú évek óta ugyanazokat az arcokat lehet látni, vagy ugyanazzal a géppel, vagy nem ugyanazzal. az ő gyorsulásuk mindig is élményszámba ment a "mezei bogarasok" meg általában a nézőközönség számára. meg volt, van néhány széria kategória, ami ugye - logikusan - kimondottan a nem tuning, hanem a tényleg széria, mindennapi használatos autóknak van. főleg azért, hogy azok a "mezei bogarasok" is jól érezzék magukat, hadd játsszanak egy kicsit, ugyebár.

de nem igazán értem, hogy a tuningosok miért indulnak a szériásoknak fenntartott versenyeken (is, ugyebár), ezzel elbaszva a "mezei bogarasok" játékát. meg azt sem értem, hogy ha a szervezők direkt csináltak 1,6 tuning kategóriát, akkor miafaszt kerestek egyes autók az 1,6 szériában (is, ugyebár)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #9928 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:32:46 »

ki nem indult?,a pezsgüszinű 1,8as?az igaz.De mi az,hogy szeki-féle emberek?

Mar leirtam, ugy erted? :-)
De elnezest kerek Szekitol - komolyan! -, h pont ot emeltem ki.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #9927 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:31:52 »

nem bizony! a szervezők pl. gyugják fel maguknak a rohadt szakadékony bowdenjeiket!  Wink Grin
Meg azt a Qrva szelet,ami hideget fujt! Smiley

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #9926 Dátum: 2007 Szeptember 09, 21:31:42 »

Ez nem jelent semmi pejorativat! Azt jelenti: azok az emberek akiknek brutal gepe van...

hm..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 851 852 853 854 855 [856] 857 858 859 860 861 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: