www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 21:33:37

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 849 850 851 852 853 [854] 855 856 857 858 859 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9799268 alkalommal)
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #10045 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:48:49 »

Fing-fűrész
inkább a következő találkozók jobbá tétele

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10044 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:48:19 »

Nálunk meg már szinte alaphelyzet.

de valld be, hogy élvezed ;-)
1303LS
« Hozzászólás #10043 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:41:42 »

kabbe, te csak az utóbbi időben kezdtél nem érteni egyet velem e  Tongue
Nálunk meg már szinte alaphelyzet.
1303LS
« Hozzászólás #10042 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:40:48 »

(huhhh, valamit nagyon elkúrhattam, ha ennyien egyetértenek velem, ráadásul köztük 1303LS és BlackP is... ;-)
Majd jobban vigyázok.  Tongue
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #10041 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:40:32 »

Fing-fűrész
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10040 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:36:42 »

de csak amikor pöcs vagy ;-)))
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #10039 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:33:34 »

(huhhh, valamit nagyon elkúrhattam, ha ennyien egyetértenek velem, ráadásul köztük 1303LS és BlackP is... ;-)

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10038 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:32:32 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10037 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:32:17 »

Na ezt nem értettem én sem, aki két kategóriában indult az két lapot adott le?
Vagy nem volt lista ki-miben indul?

Nem, hanem csak odaállt, szerintem... Ott voltak a kicsi nevezési lapok, de ott, az út közepén, abban a szélben képtelenség lett volna, sajnos végignyálazni mindet...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10036 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:30:38 »

jaj nem kell ezen ennyitrágódni, sokaknak szúrja a szemét, hogy volt pár autó, ami nem passzolt bele a széria kategóriába, mégis indult ott is. ennyi, nem több, jók a kategóriák, jó a verseny, nem kell profizmus, ez nem arról szól, több széria autós próbálná ki a másik ellen a gépét, maint ahány tuning indul. nem a többségnek kell keresztbe tenni, hogy nincs gyorsulás!!

Ezért írtam a végére, hogy majd a többség eldönti.... Wink

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10035 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:29:37 »

Hurra, hurra! ;-) Hol a kupank? :-)

Sajnos csak az első három kaphatott, ahogy máshol is szokás... Wink Grin

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #10034 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:29:06 »

nem. a profi gyorsulás az profi gyorsulás. azon induljon az, aki gyorsulógépet épített, és érdeklik a századmásodpercek.

ami meg tatabányán van, az meg hadd legyen már a nép játéka. induljanak ott is a tuningosok, mert azt jó buli nézni, de necsesszükmáel a JÁTÉKot.

nekem a tatabányai gyorsulás messze a legjobb az összes közül, így, ahogy van. és én meg hadd legyek már jobban kíváncsi az 1200-es kategória utolsó helyezettjének a vigyorgó arcára meg a csillogó szemére, mint arra, hogy egy sokmillióból épített gép most 11,68-at vagy 11,69-et megy.
így van!

1303LS
« Hozzászólás #10033 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:26:45 »

Elvileg a belépéskor mindenki kapott egy lapot, amin egy nevezési lehetőség volt autónként.

Na ezt nem értettem én sem, aki két kategóriában indult az két lapot adott le?
Vagy nem volt lista ki-miben indul?
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #10032 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:24:57 »

nem. a profi gyorsulás az profi gyorsulás. azon induljon az, aki gyorsulógépet épített, és érdeklik a századmásodpercek.

ami meg tatabányán van, az meg hadd legyen már a nép játéka. induljanak ott is a tuningosok, mert azt jó buli nézni, de necsesszükmáel a JÁTÉKot.

nekem a tatabányai gyorsulás messze a legjobb az összes közül, így, ahogy van. és én meg hadd legyek már jobban kíváncsi az 1200-es kategória utolsó helyezettjének a vigyorgó arcára meg a csillogó szemére, mint arra, hogy egy sokmillióból épített gép most 11,68-at vagy 11,69-et megy.
ha mindenki így állna hozzá, nem lenne miről beszélni...
pécsen is a gyorsuláson nyílt a bicska, tatabányán is annak van visszhangja.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10031 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:24:34 »

Sajnos az a helyosztó nem jött létre, így holtversenyben lettetek a 4-5. helyen Protival...  Grin

Hurra, hurra! ;-) Hol a kupank? :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #10030 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:23:45 »

Én már csak annyit akarok hozzátenni, hogy ha ténylewg csak ilyen ún. profi gyorsulásra lesz igény, akkor mi sajnos abból ki kell maradjunk.
Sajnos egy ilyen baráti társaság által szervezett találkozó költségvetése nem bír el egy ilyen profi mérési-dokumentálási lehetőséget... sem megszerelve, sem kibérelve!
Eddig túl sok vita nem volt a kategóriákkal.. legalábbis nálunk nem... (nem mondodm, hogy nem volt egy-két kifogás, se alapvető nem volt... most lett!)
Ha tényleg csak erre van igény egyesek szerint, akkor az illető mondja ki, hogy az, aki ezt nem tudja produkálni, az tegyen le róla!
Aztán majd a nagy többség eldönti....

jaj nem kell ezen ennyitrágódni, sokaknak szúrja a szemét, hogy volt pár autó, ami nem passzolt bele a széria kategóriába, mégis indult ott is. ennyi, nem több, jók a kategóriák, jó a verseny, nem kell profizmus, ez nem arról szól, több széria autós próbálná ki a másik ellen a gépét, maint ahány tuning indul. nem a többségnek kell keresztbe tenni, hogy nincs gyorsulás!!

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10029 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:23:19 »

nemér hamarabb ugyanazt írni  Grin
(kellet nekem közben dolgozni is)

necirkuszojjá, én is dógozok közben ;-)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #10028 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:20:04 »

nemér hamarabb ugyanazt írni  Grin
(kellet nekem közben dolgozni is)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10027 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:19:18 »

Elvileg a belépéskor mindenki kapott egy lapot, amin egy nevezési lehetőség volt autónként. Ti szervezők többször mondtátok hogy mindenkinek a lelkiismeretére van bízva hogy ki melyik kategóriába sorolja magát. ennyi elég

Úgy látszik valaki elolvasta és hallotta is....
Kicsit megkönnyebbültem, hogy nem csak álmodtam, mindezt...  Evil Grin
Köszönöm!

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #10026 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:16:57 »

le kell vonni a következtetéseket az elmúlt találkozók gyorsulási versenyeiből (amit inkább vetélkedőnek neveznék)
az a véleményem hogy látva az igényeket, és a helyzet komolyságát, csak szigorúan profi gyorsulást szabad szervezni, különben vita fajul.
pontos időmérés elengedhetetlen, az kiszűri a hibalehetőségeket, ha valaki-valakivel nem fut, akkor is lehet eredményt hirdetni, nehéz hibázni.
a párban gyorsulás emellett a nézőknek fontos, látványos.
a nevezéseket ki kell hirdetni előre, akár a verseny előtt közvetlenül, hogy mindenki tisztában legyen a kategóriákkal, indulókkal, így ha panasz van, azzal az indulásig élhet, utána sovány.
csak ilyen szabályok betartásával, komoly szervezéssel lehet elejét venni a vitáknak.
ha a szervezők fejében sem tiszta hogy miként akarják kategorizálni a versenyt, abból mindig ez lesz.
tudni kell megállapodni az autók besorolásában, csak teljes egyetértésben lehet jó versenyt tartani.
Akkor lesz talán mindenkinek öröme ebben az egészben, jöhetnek a milliós értékű motorokkal felszerelt kocsik, összemérheti erejét mindenki mindenkivel, megtudjuk kié az abszolut leggyorsabb vw, ki győzi le bogárral a vörös laci buszát, meg tud-e fogni egy kempingbusz egy bogarat, és van még sok megválaszolatlan kérdés.
engem ezek érdekelnek, az én gyorsulási versenyemen ilyen szempontok alapján lenne kiválasztva a díjazott.
az igazi teljesítményeket értékelném, akár legjobb tíz közé sorolva őket(nem szégyenlem, osztrák minta alapján), külön megemlítve miért gondoltam kiemelkedőnek a szereplését a versenyzőnek.

Óriási igény van gyorsulásra a bogarasok körében, mindenki szívesen kipróbálná magát ebben a műfajban, de nagyon nehéz ezt jól megszervezni, sokszor túl nagy feladat ez egy bogártalálkozónak.
és úgy tűnik tesco megoldás itt nem létezik, nem lehet jó gyorsulást szervezni egy hazai bogártalálkozó rendelkezésére álló lehetőségekből, ill. anyagi keretből.

ez így télleg fasza lenne! mondjuk atótl kicsit tartok, hogyi lyen körülmények közt már nem akar minden széria gép indulni, mert túl profi, de kiderül jövőre tökölön Smiley

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #10025 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:16:50 »

Szerintem
itt nálatok így jó a gyorsulás ahogy van! Így jó a találkozó ahogy van! idén alig jutottam el valahova találkozóra, de azt már év elején tudtam hogy ide jönni fogok. Jövőre is mindenképp jönni fogok!!
 a gyorsulás itt a közönségnek szól, nem kell időmérés meg fotocella szerintem. Az legyen tényleg Tökölön. Ezért is megy itt lefelé a verseny, itt a széria kategóriákban legalábbis, a minden nap a bogarat hajtó emberek játszhassanak egyet egymás ellen. Igaz hogy tuning kategória már komolyabban megy, a közönségnek az is kell.
Elvileg a belépéskor mindenki kapott egy lapot, amin egy nevezési lehetőség volt autónként. Ti szervezők többször mondtátok hogy mindenkinek a lelkiismeretére van bízva hogy ki melyik kategóriába sorolja magát. ennyi elég

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10024 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:16:05 »

Ebben most egyetértünk.
Tébányán tetszett a dolog, bár mint mondtam mentem volna mégegyet, már csak azért is mert nem tudom 4. vagy 5. lettem.

Sajnos az a helyosztó nem jött létre, így holtversenyben lettetek a 4-5. helyen Protival...  Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10023 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:13:03 »

van ott még egy csomó igazgató, porsche cégeknél már csak így megy. a mai világban csak ismerettséggel lehet bármit elintézni.

Ha ez így megy náluk, akkor azt hiszem, köszönjük szépen, nem kérjük....bebizonyítottuk, hogy a Passatos cukorka nélkül, meg az 1 db póló és esernyő nélkül is meg tudjuk rendezni...
Én eddig is többször felajánlottam, hogy a szebb-jobb gépeink közül kiállítunk náluk egy-egy rendezvényükön, de nem igényelték..
Talán attól féltek, hogy többen nézték volna meg őket, mint a zsír új Golfokat, meg Passatokat???  Grin
Csak kellőképpen szomorú, hogy ennyire nem törődnek a múltjukkal, pedig enélkül nincs jövő sem... ha jól tudom...

1303LS
« Hozzászólás #10022 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:10:27 »

Ebben most egyetértünk.
Tökölön én sem gyorsultam.
Minek gyűrtem volna át magam a gépátvételen egy fénykorában 34LE-re csinált motorral, kár a fotocellát rámindítani.
Tébányán tetszett a dolog, bár mint mondtam mentem volna mégegyet, már csak azért is mert nem tudom 4. vagy 5. lettem.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10021 Dátum: 2007 Szeptember 10, 13:03:02 »

a fötrés nagyon menő volt, után a bogár belseje úgy nézett ki, mintha bomba robbant volna, minden szana szét repült  Shocked
Typ117 videjózott, minnyá megpróbálok össze szegelni egy kis bemutatót  Wink

Na muti! :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #10020 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:58:47 »

Most őszintén, tegye fel a kezét, aki nem élvezte a gyorsulást, miközben tövig nyomta a gázt a gépnek!

a bogárnak is fülig ért a szája, csak úgy hörgött amikor 60nál döftem neki a hármast  Cool
jó móka volt 

a fötrés nagyon menő volt, után a bogár belseje úgy nézett ki, mintha bomba robbant volna, minden szana szét repült  Shocked
Typ117 videjózott, minnyá megpróbálok össze szegelni egy kis bemutatót  Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
1303LS
« Hozzászólás #10019 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:57:01 »

Ezt az apró pici külömséget kellene megérteni.
Na erről csak most hallok.  Shocked
Férfimunka volt. 
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10018 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:55:42 »

le kell vonni a következtetéseket az elmúlt találkozók gyorsulási versenyeiből (amit inkább vetélkedőnek neveznék)
az a véleményem hogy látva az igényeket, és a helyzet komolyságát, csak szigorúan profi gyorsulást szabad szervezni, különben vita fajul.
pontos időmérés elengedhetetlen, az kiszűri a hibalehetőségeket, ha valaki-valakivel nem fut, akkor is lehet eredményt hirdetni, nehéz hibázni.
a párban gyorsulás emellett a nézőknek fontos, látványos.

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #10017 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:55:33 »

délután megyek futómű állításra, mert nem szalad úgy a szekér ahogy szeretném  Wink

vissza néztem a felvételt, nem rajtoltam elöbb,de te egy picit elaludtál  Grin
behúzva maradt a kézifék?  Grin Grin
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #10016 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:53:38 »

Ez érdekes, mert nem őt mondták, az egy héttel előzőleg tartott Vértes Expon, amikor szót váltottam a VW-sekkel, a kiállításon. Nekem még a Lindát mondták...
Ő volt az, aki nagyon lelkesen mindent megígért, meg ötleteket mondott a díjakra, stb.. aztán, amikor 2 nappal a Tali előtt mentem volna a cuccokért, akkor a Szalonvezető hölgy pironkodva mondta, hogy a saját felelősségére rakta bele a csomagba amit rakott, mert a töredékére kapott engedélyt...
Szóval, No Comment...

De megnézheted a www.porschetatabanya.hu -n is, sehol nem találom az általad írt személyt...
van ott még egy csomó igazgató, porsche cégeknél már csak így megy. a mai világban csak ismerettséggel lehet bármit elintézni.
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #10015 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:49:02 »

ok,
de egy kicsit komolyabban gyurjá vazze..... Wink
 mert ez kevés volt.... Cheesy

délután megyek futómű állításra, mert nem szalad úgy a szekér ahogy szeretném  Wink

vissza néztem a felvételt, nem rajtoltam elöbb,de te egy picit elaludtál  Grin

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #10014 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:47:02 »

azt meg is nyertük !
gondolom csak adminisztrációs hiba lehetett, hogy tbányai nyert  Evil Grin

kerály volt a találkozó, gratula a szervező bizottságnak 

Gumibá! jövőre revans !  Cool
ok,
de egy kicsit komolyabban gyurjá vazze..... Wink
 mert ez kevés volt.... Cheesy

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #10013 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:40:40 »

Ha Csendőr kolléga kicibálna egy trafit, megmérhetnénk a célsebességet... :-))))

Ezek szerint volt ilyen...  Wink
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #10012 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:38:55 »

Nagyon nagy ötlet volt a 2 emberes vezetés  Grin bár valamiért azt hittük benne voltunk az első háromban..

azt meg is nyertük !
gondolom csak adminisztrációs hiba lehetett, hogy tbányai nyert  Evil Grin

kerály volt a találkozó, gratula a szervező bizottságnak 

Gumibá! jövőre revans !  Cool

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10011 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:38:07 »

Most őszintén, tegye fel a kezét, aki nem élvezte a gyorsulást, miközben tövig nyomta a gázt a gépnek!

Ezek szerint volt ilyen...  Wink

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #10010 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:36:28 »

Én már csak annyit akarok hozzátenni, hogy ha ténylewg csak ilyen ún. profi gyorsulásra lesz igény, akkor mi sajnos abból ki kell maradjunk.
Sajnos egy ilyen baráti társaság által szervezett találkozó költségvetése nem bír el egy ilyen profi mérési-dokumentálási lehetőséget... sem megszerelve, sem kibérelve!
Eddig túl sok vita nem volt a kategóriákkal.. legalábbis nálunk nem... (nem mondodm, hogy nem volt egy-két kifogás, se alapvető nem volt... most lett!)
Ha tényleg csak erre van igény egyesek szerint, akkor az illető mondja ki, hogy az, aki ezt nem tudja produkálni, az tegyen le róla!

Szerintem a gyorsulás akkor is jó volt, már csak az érzés miatt száguldani egyet mindenféle korlátozások nélkül!
Nekem fülig ért a szám gyorsulás közben! Grin
Persze sokan szeretnék tudni az időeredményt, és az elért sebességet, de ezek nélkül is megvan az ember, ha meg van az országban egy olyan találkozó, ahol ezeket az adatokat is megtudhatjuk, az csak hab a tortán!

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10009 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:34:35 »

Tavaly nyár óta új vezetője van a Porsche Tatabányának, Csengeri Imre személyében. Ő korábban pesten dolgozott a porschénál, onnan került oda...
lehet hogy tudtam volna kicsit segíteni Wink

Ez érdekes, mert nem őt mondták, az egy héttel előzőleg tartott Vértes Expon, amikor szót váltottam a VW-sekkel, a kiállításon. Nekem még a Lindát mondták...
Ő volt az, aki nagyon lelkesen mindent megígért, meg ötleteket mondott a díjakra, stb.. aztán, amikor 2 nappal a Tali előtt mentem volna a cuccokért, akkor a Szalonvezető hölgy pironkodva mondta, hogy a saját felelősségére rakta bele a csomagba amit rakott, mert a töredékére kapott engedélyt...
Szóval, No Comment...

De megnézheted a www.porschetatabanya.hu -n is, sehol nem találom az általad írt személyt...
« Utoljára szerkesztve: 2007 Szeptember 10, 12:37:22 írta TBK001 »

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #10008 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:29:29 »

Idén már meg sem kerestem a VW helyi márkaképviseletét (nem tudom, hogy Lovász Imi, vagy aki Pécsen közel áll az ottani Autocíty Pécs-hez, mennyire van jó kapcsolatban), a Porsche Tatabányát, mert úgy gondoltam, hogy ha elvállalta a Tali Fővédnökségét, akkor ne hozza olyan kényelmetlen helyzetbe se magát, se engem, hogy annyira szerény díjat ajánljon fel, mint tette éveken át.
Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a saját zsebemből, meg még jónéhány támogatónktól több került be a díjak közé, mint tőlük....
Ez van!
Tavaly nyár óta új vezetője van a Porsche Tatabányának, Csengeri Imre személyében. Ő korábban pesten dolgozott a porschénál, onnan került oda...
lehet hogy tudtam volna kicsit segíteni Wink
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #10007 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:23:51 »

Tökölön lehet. Csak több idő kell a megszervezéshez, mint tavaly volt. Most van. És eljöhetne a vörös laci is, meg a merki pista is. Nem csak a helybeli talikra.
Teszek egy olyan felelőtlen ígéretet is, hogy lesz teljesítmény mérés is, az már nem biztos, hogy ingyen is meg tudjuk oldani.
jogos a felvetés, tököl lehetne egy ilyen hely, a többiekre meg rá lenne bízva hogy erőlködnek-e gyorsulással.
Azt azért ne feledd hogy a vörös laci minden évben elmegy rajzásra, végigalázza az m7-esen a népet, a ringen szenzációsat gyorsult, örjöngött a tömeg...
neki nem kell kétszer mondani, és kiáll mindenki ellen, nem "válogatja össze" az ellenfeleket. fürstenfeldben is ott volt, biztos nem lenne neki gond tökölön is ott lenni.
sokan benne vannak a buliban, ha jövőre felvállalja tököl hogy ott a nr.1 gyorsulás, és ezt időben jól kommunikálják, biztos ott lesznek az erősek, talán még meg is lehetne hívni külön az érintetteket, de csak ha ez nem sérti az egyéni érdekeket Grin
ha valaki akar, OTT gyorsulhat egy egészségeset, aki meg nem gyorsul, az OTT oszthatná az észt a pályán kívül Evil
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10006 Dátum: 2007 Szeptember 10, 12:22:12 »

Az már más kérdés, hogy amikor egy ilyen találkozó, mint a miénk, aminek a költségvetése talán ha elérte a 200-250 ezer Ft-ot (!) ezzel eltűnik a süllyesztőben, az szolgál-e valamiféle érdeket....valakinek jobb lesz-e tőle...
Én atttól függetlenül büszke vagyok arra, hogy ugyan nincs közel sem olyan hátterünk, mint vélhetően Gyomának, vagy Gárdonynak, de a szerény lehetőségeinkhez képest szerintem korrekt és jó találkozót tudunk összehozni minden évben... és ez sajnos évről évre úgy néz ki, csak romlik... és egyre nehezebb...
Idén már meg sem kerestem a VW helyi márkaképviseletét (nem tudom, hogy Lovász Imi, vagy aki Pécsen közel áll az ottani Autocíty Pécs-hez, mennyire van jó kapcsolatban), a Porsche Tatabányát, mert úgy gondoltam, hogy ha elvállalta a Tali Fővédnökségét, akkor ne hozza olyan kényelmetlen helyzetbe se magát, se engem, hogy annyira szerény díjat ajánljon fel, mint tette éveken át.
Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a saját zsebemből, meg még jónéhány támogatónktól több került be a díjak közé, mint tőlük....
Ez van!

Oldalak: 1 ... 849 850 851 852 853 [854] 855 856 857 858 859 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: