www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 17:03:55

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 845 846 847 848 849 [850] 851 852 853 854 855 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9797045 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10205 Dátum: 2007 Szeptember 11, 15:14:26 »

nem rossz az igaz .............de végén elfogyott az autójából a ló Wink Tongue

Jó fű van arra, biztos elmentek legelni... Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #10204 Dátum: 2007 Szeptember 11, 15:08:12 »

mert Qzma nagyon jó abban.  Undecided
nem rossz az igaz .............de végén elfogyott az autójából a ló Wink Tongue

1303LS
« Hozzászólás #10203 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:58:25 »

én meg nem nyúlok a gépemhez mert gyöztes csapaton nem változtass...... Wink Grin

Ja és meg kell tanulnom rajtolni, mert Qzma nagyon jó abban.  Undecided
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10202 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:55:58 »

tegnap voltam futóművesnél, belőtte a kerekeket. nem csoda, hogy nem ment rendesen a vas, hisz a kerekek egymás felé néztek, de erősen. most úgy gurul mint az álom  Cool

cöcöcö  Tongue

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #10201 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:47:29 »

cöcöcö  Tongue
tegnap voltam futóművesnél, belőtte a kerekeket. nem csoda, hogy nem ment rendesen a vas, hisz a kerekek egymás felé néztek, de erősen. most úgy gurul mint az álom  Cool
aha, akkor értem hogy most miért nem sikerült.... Cheesy

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #10200 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:46:32 »

Én meg átpiszkálom optimálisról brutálisra a karbit, de ezt nem mondom el nektek, csak majd akkor jöttök rá mikor a szép kerek seggét lesitek a spenótomnak.  Tongue
én meg nem nyúlok a gépemhez mert gyöztes csapaton nem változtass...... Wink Grin

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #10199 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:44:27 »

Én meg átpiszkálom optimálisról brutálisra a karbit, de ezt nem mondom el nektek, csak majd akkor jöttök rá mikor a szép kerek seggét lesitek a spenótomnak.  Tongue

cöcöcö  Tongue

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
1303LS
« Hozzászólás #10198 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:41:29 »

most akkor 363 napig mindenki a körmét fogja régni, hogy jövőre le tudlak-e nyomni  ?! Grin Cool
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10197 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:27:01 »

Mr. Fittipaldi!
Van 100-as tábla, és van trafi tábla is. ...az 1-es felől is!  Grin

Akkor jól emlékeztem....  Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10196 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:26:26 »

engem nem zavar, hogy beírtad.

Engem sem... be szoktam ismerni, ha hibáztam...

Sompi
« Hozzászólás #10195 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:26:09 »

Tán mert autópálya.
Másrészt az 1ről mentem fel és onnan nincs sebességkorlátozás meg trafipax előjelző tábla.
Az csak a pályán jövöknek van.
Nekem záróvonal volt.
Elqrtam.

Evil
Mr. Fittipaldi!
Van 100-as tábla, és van trafi tábla is. ...az 1-es felől is!  Grin
...ja! és üdVW meg písz meg minden!  Grin Wink
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #10194 Dátum: 2007 Szeptember 11, 14:15:19 »

engem nem zavar, hogy beírtad.

Már bocsi, de mivel célozgattál rá, így úgy éreztem, hogy nem kell takargatnom.... felvállaltam!
Ennyi!

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10193 Dátum: 2007 Szeptember 11, 13:53:11 »

Én nem vagyok besértődve, tegnap a Sanyival megbeszéltünk mindent.
Külön kértem, hogy nem kell nyilvánosságra hozni az esetemet.
Ő megtette, az Ő dolga.
Nem kértem tőle semmi mást, és nem is tartok igényt semmire.

Már bocsi, de mivel célozgattál rá, így úgy éreztem, hogy nem kell takargatnom.... felvállaltam!
Ennyi!

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #10192 Dátum: 2007 Szeptember 11, 13:24:05 »

Erre már a rendőrök is készülnek, és megkérdik, hogy a koszos autóról hogy esett le a tiszta rendszám, meg hogy mutassa meg, hogy volt felrögzitve. Valamint ezt egyszer lehet eljátszani, mert erre harapnak a rendőrök. Képes lefényképezni, hogy hol volt a rendszámod, és ha másnap is ugyanugy vagy, megbüntet. Mondjuk jogosan, mert a kresz előirja, hogy kell rendszám előre is. És az nem a szélvédő mögött van. Nemrégen volt erről egy vita valahol. Talán a belsőségen.
Grin

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #10191 Dátum: 2007 Szeptember 11, 13:23:27 »

most akkor 363 napig mindenki a körmét fogja régni, hogy jövőre le tudlak-e nyomni  ?! Grin Cool
Grin Grin Grin

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #10190 Dátum: 2007 Szeptember 11, 13:20:21 »

elölről mostanában mindenki leszedi a rendőrnek meg azt mondja h most esettt le meg kirakja a műszerfalra a parkolásnál

Erre már a rendőrök is készülnek, és megkérdik, hogy a koszos autóról hogy esett le a tiszta rendszám, meg hogy mutassa meg, hogy volt felrögzitve. Valamint ezt egyszer lehet eljátszani, mert erre harapnak a rendőrök. Képes lefényképezni, hogy hol volt a rendszámod, és ha másnap is ugyanugy vagy, megbüntet. Mondjuk jogosan, mert a kresz előirja, hogy kell rendszám előre is. És az nem a szélvédő mögött van. Nemrégen volt erről egy vita valahol. Talán a belsőségen.
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #10189 Dátum: 2007 Szeptember 11, 13:19:40 »

be kerültünk qzmával az elitbe..... Wink Grin
na jó nem személyeskedni akartam csak mint példa hoztak fel..bocs
de szerintem mi jó kis meccseket vivunk....pláne hogy eddig én nyertem,de lesz ez forditva is szerintem. Wink
üdvw

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #10188 Dátum: 2007 Szeptember 11, 13:18:37 »

há töllem nem kérdeztétek az bizti. pedig ott volt a tyuningerőgép és a mélynyomó között  Wink gyoma óta egy picit saras, még nem mostam ki  Tongue

mondtam hogy inkabb kimosom en  Tongue meg gyoman...

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #10187 Dátum: 2007 Szeptember 11, 13:17:04 »

Ezt ne tölem kérdezd!
Ezt én is kérdeztem tegnap,de NO válasz! Cheesy
(biztos már nem fért be Qzma ótójába a tuning motor mellé! Grin )

há töllem nem kérdeztétek az bizti. pedig ott volt a tyuningerőgép és a mélynyomó között  Wink gyoma óta egy picit saras, még nem mostam ki  Tongue

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #10186 Dátum: 2007 Szeptember 11, 12:26:01 »

biztos el lehet intézni valahogy. tegnap láttam egy pólót, amin hátul kis rendszám volt, elöl meg semmi 

elölről mostanában mindenki leszedi a rendőrnek meg azt mondja h most esettt le meg kirakja a műszerfalra a parkolásnál

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #10185 Dátum: 2007 Szeptember 11, 12:14:11 »

Kis rendszámtáblát lehet kérni még? előre kéne nekem olyan mint amilyen neked hátul van s ez mennyibe fog fájni hol járjak utána?
biztos el lehet intézni valahogy. tegnap láttam egy pólót, amin hátul kis rendszám volt, elöl meg semmi 
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #10184 Dátum: 2007 Szeptember 11, 12:07:01 »

Kis rendszámtáblát lehet kérni még? előre kéne nekem olyan mint amilyen neked hátul van s ez mennyibe fog fájni hol járjak utána?

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #10183 Dátum: 2007 Szeptember 11, 11:18:47 »

Kerestelek Téged is a verseny alatt, de nem igazán leltelek, DJ Pöcök sem tudta, merre jársz... pedig elkelt volna a segítség....
El is vállaltam volna.. Profi zászlós vagyok. Grin Ott is voltam a cél alatt, de az istennek sem akartak felengedni, így Dj Pöcök gyalog ment fel, én meg a Brigit kerestem, és nagyon sajnálom, hogy egy napra jött össze minden...

Bácsi Győző
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10182 Dátum: 2007 Szeptember 11, 10:42:08 »

szerintem senkinek nem célja, hogy ne TBK szervezze a talit, senkinek nem célja, hogy az erős gépek megméressék magukat, a maga módján mindenki ugyanazt mondja néha túlreagálva, de a lényeg alább olvasható

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10181 Dátum: 2007 Szeptember 11, 10:40:54 »

Ezzel egyet ertek. De Gyuszko is az ellen szolt - es most teszem ezt en is -, hogy Sanyi _azon_ gondolkodjon el, h lehet, h nem neki kene ezt csinalnia ... Na de konyorgom, miert? Nem ertjuk, nem erezzuk, nem fogjuk fel, h a talalkozo kurvajovolt? Tehat a foszervezo TUD jo talalkozot csinalni?

Es itt jon be az amit te is mondtal: "figyelni kell a negativ kritikakra es tanulni kell a hibakbol!" Ez mit is jelent? Szerintem nem azt, h "tanulok a hibakbol es tobbet nem szervezek talit" ! Igenis a kritika jo, de a kritikak kozott is sulyozni kell, ha lehet, akkor tenni kell a felemlegetett problema ellen, hogy JOBB legyen a talalkozo. Ez a Sanyi feladata, nem pedig a felreallas!

Egy szo mint szaz: Sanyiiii! Fel a fejjel, a talalkozo nagyon jo volt, mint kiderult voltak problemak, de jovore - mivel tudom, hogy figyelsz a reszletekre - megjobb lesz! Mar nagyon varom! :-)
egyetértek,itt túlnyomó többségben nem az volt a baj,hogy rosszul lett volna szervezve a találkozó,hanem egyes embereknek nem tetszett,hogy valaki a versenyt versenynek fogta fel és nem játéknak.De ez a visszhang eljutott a céljához,gondolom az érintett(ek) okult(ak) belőle,és ezentúl másképp lesz Wink

azt gondolom ennél jobb befejezés nemis kell egy találkozóhoz

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #10180 Dátum: 2007 Szeptember 11, 10:10:58 »

Ezzel egyet ertek. De Gyuszko is az ellen szolt - es most teszem ezt en is -, hogy Sanyi _azon_ gondolkodjon el, h lehet, h nem neki kene ezt csinalnia ... Na de konyorgom, miert? Nem ertjuk, nem erezzuk, nem fogjuk fel, h a talalkozo kurvajovolt? Tehat a foszervezo TUD jo talalkozot csinalni?

Es itt jon be az amit te is mondtal: "figyelni kell a negativ kritikakra es tanulni kell a hibakbol!" Ez mit is jelent? Szerintem nem azt, h "tanulok a hibakbol es tobbet nem szervezek talit" ! Igenis a kritika jo, de a kritikak kozott is sulyozni kell, ha lehet, akkor tenni kell a felemlegetett problema ellen, hogy JOBB legyen a talalkozo. Ez a Sanyi feladata, nem pedig a felreallas!

Egy szo mint szaz: Sanyiiii! Fel a fejjel, a talalkozo nagyon jo volt, mint kiderult voltak problemak, de jovore - mivel tudom, hogy figyelsz a reszletekre - megjobb lesz! Mar nagyon varom! :-)

egyetértek,itt túlnyomó többségben nem az volt a baj,hogy rosszul lett volna szervezve a találkozó,hanem egyes embereknek nem tetszett,hogy valaki a versenyt versenynek fogta fel és nem játéknak.De ez a visszhang eljutott a céljához,gondolom az érintett(ek) okult(ak) belőle,és ezentúl másképp lesz Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10179 Dátum: 2007 Szeptember 11, 10:05:35 »

Elég nagy hibát követ el az a találkozó szervező, aki nem figyel a negatív kritikákra is.
Lehet lubickolni a dicséretekben, de tanulni kell a hibákból is.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #10178 Dátum: 2007 Szeptember 11, 09:26:39 »

Fürstenfeldi képek a svájci vwaudistyel.ch oldalon Wink
http://www.vwaudistyle.ch/portal/pages/vas-bilder/treffen-2007.php?dir20=%2FKaefertreffen+Fuerstenfeld+%28AT%29

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #10177 Dátum: 2007 Szeptember 11, 09:14:28 »

Én nem vagyok besértődve, tegnap a Sanyival megbeszéltünk mindent.
Külön kértem, hogy nem kell nyilvánosságra hozni az esetemet.
Ő megtette, az Ő dolga.
Nem kértem tőle semmi mást, és nem is tartok igényt semmire.

« Utoljára szerkesztve: 2007 Szeptember 11, 09:16:26 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #10176 Dátum: 2007 Szeptember 11, 09:09:18 »

Kismókus!

Elég nagy hibát követ el az a találkozó szervező, aki nem figyel a negatív kritikákra is.
Nem jó érzés azokat a hozzászólásokat olvasgatni, de kell.
Hidd el, én tudom.

Nagymókus: utolsó hozzászólásomat olvastad? A konzekvenciák levonását úgy a szervezők munkájára, mint más egyébre értettem.
Itt be is fejezem, mert úgy látom egy besértődős-adok-kapok folyik itt, szerintem teljesen értelmetlenül.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #10175 Dátum: 2007 Szeptember 11, 09:05:58 »

Kismókus!

Nem jó érzés azokat a hozzászólásokat olvasgatni, de kell.
Hidd el, én tudom.

Namost nehogy tökön szúrd már magad! Wink
A többség (N A G Y  T Ö B B S É G ...) véleményét olvasva a találkozó jó volt azért, mert jól érezte magát a nagy többség. Ahogy előttem már sokan leírták: elégedetlenek mindig is lesznek, de az legyen az ő bajuk. Ha keresztrefeszülsz se tudsz vért izzadva mindenkinek 200%-ban megfelelő dolgot szervezni. Erre szerintem ember nem képes. A maximális lett kihozva belőle. Mondom, nem voltam ott, csak a reagálásokat olvastam (bocs: próbáltam végigolvasni, de már kb. 3-4 visszalapozás kell...), nekem ez jött le.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #10174 Dátum: 2007 Szeptember 11, 09:01:03 »

Enniyre azért nem, de nem tehetek róla, hogy igyekszem a lehető legjobbat kihozni mindenből és nem félvállról kezelni a dolgokat...
A Talit megelőző este is kénytelen voltam lehurrogni egyeseket, hogy most nem a jövőbeni tuningötletekről kéne társalogni, hanem a holnapi feladatokról...
Aztán sajna bebizonyosodott, hogy lett volna még mit megbeszélni.. például a szereposztást, amit addig úgy tudtam, készen van...
Úgyhogy ez meg az én saram ha a csapatomat nem tudom úgy összeállítnai, hogy az el tudja korrektül látni a feladatokat....
Na, ezen kell elgondolkodnom...., hogy tudom-e ezt csinélni, vagy sem...
Mert nem a Patonyi Peti, a Tóth Peti, a Győző, a Dini, vagy a többi kerül pengellére, hanem teljesen jogosan a főszervező....ha valami nem klappol!

Kár magad ennyire rágni rajta. Konzekvenciák levonva, aki sértődött, az legyen az ő baja, te maximálisan odatetted magad. Csak az nem téved, aki nem dolgozik. Ezt kellene megérteni, és nem fölöslegesen vitázni, meg fingfűrészelni. A legtöbb bulit az veri tönkre, amikor valaki véresen komolyan kezd venni egy-két dolgot ahelyett, hogy jól érezné magát.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10173 Dátum: 2007 Szeptember 11, 08:57:48 »

A többség (N A G Y  T Ö B B S É G ...) véleményét olvasva a találkozó jó volt azért, mert jól érezte magát a nagy többség. Ahogy előttem már sokan leírták: elégedetlenek mindig is lesznek, de az legyen az ő bajuk. Ha keresztrefeszülsz se tudsz vért izzadva mindenkinek 200%-ban megfelelő dolgot szervezni. Erre szerintem ember nem képes. A maximális lett kihozva belőle. Mondom, nem voltam ott, csak a reagálásokat olvastam (bocs: próbáltam végigolvasni, de már kb. 3-4 visszalapozás kell...), nekem ez jött le.

Enniyre azért nem, de nem tehetek róla, hogy igyekszem a lehető legjobbat kihozni mindenből és nem félvállról kezelni a dolgokat...
A Talit megelőző este is kénytelen voltam lehurrogni egyeseket, hogy most nem a jövőbeni tuningötletekről kéne társalogni, hanem a holnapi feladatokról...
Aztán sajna bebizonyosodott, hogy lett volna még mit megbeszélni.. például a szereposztást, amit addig úgy tudtam, készen van...
Úgyhogy ez meg az én saram ha a csapatomat nem tudom úgy összeállítnai, hogy az el tudja korrektül látni a feladatokat....
Na, ezen kell elgondolkodnom...., hogy tudom-e ezt csinélni, vagy sem...
Mert nem a Patonyi Peti, a Tóth Peti, a Győző, a Dini, vagy a többi kerül pengellére, hanem teljesen jogosan a főszervező....ha valami nem klappol!

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10172 Dátum: 2007 Szeptember 11, 08:50:14 »

Tán mert autópálya.
Másrészt az 1ről mentem fel és onnan nincs sebességkorlátozás meg trafipax előjelző tábla.
Nekem záróvonal volt.
Elqrtam.

Evil

Én úgy emlékszem, van tábla, de majd legközelebb megnézem........
 Grin Hogy is mondták a fekete bőrjabátos egyének, annak idején? " Nem ellened jöttünk, hanem érted...."  Grin
Na, én sem...  Evil Wink

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #10171 Dátum: 2007 Szeptember 11, 08:35:50 »

mi a tútóért mész a megengedettnél gyorsabban?  Huh Evil

Tán mert autópálya.
Nekem záróvonal volt.
Elqrtam.

Evil

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #10170 Dátum: 2007 Szeptember 11, 08:20:08 »

Köszi, hogy ezt mondod, de azért ez nem így van....
Le lehetne fordítani ide is az ismert jelmondatot: Lehet, hogy sokan voltunk, de úgy látszik, nem elegen....
És ezért engem terhel a felelősség, hogy ne tudtam úgy megoldani, ahogy kell, ahogy korrekt...
Valószínűleg le kell vonnom a megfelelő konzekvenciákat.... Undecided

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10169 Dátum: 2007 Szeptember 11, 07:18:39 »

és van amikor, nem egyértelmű, vagy hiba kerül a mátrixba. Wink
részletekért kérdezd TBK001-et.

Ez mondjuk Pécsen sem volt egyértelmű, mert kiabáltunk egy sort, egy-két futamnál, a célnál lévő emberkéhez, hogy ugyanmár, ki nyert.... mert nem igazán lengetett...
De mindegy....

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10168 Dátum: 2007 Szeptember 11, 07:15:58 »

spar verzió: a zászlós ember a győztes felé tartja a zászlót. Vannak versenyek, ahol bevált... Cool

Kerestelek Téged is a verseny alatt, de nem igazán leltelek, DJ Pöcök sem tudta, merre jársz... pedig elkelt volna a segítség....

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10167 Dátum: 2007 Szeptember 11, 07:12:07 »

Úgy volt űberfaszántos ahogy volt!! Csak az elismeréseket van jogod begyüjteni!  

Köszi, hogy ezt mondod, de azért ez nem így van....
Le lehetne fordítani ide is az ismert jelmondatot: Lehet, hogy sokan voltunk, de úgy látszik, nem elegen....
És ezért engem terhel a felelősség, hogy ne tudtam úgy megoldani, ahogy kell, ahogy korrekt...
Valószínűleg le kell vonnom a megfelelő konzekvenciákat.... Undecided

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10166 Dátum: 2007 Szeptember 11, 07:06:50 »

Csak megjegyzem, hogy az akkor reklamáló csapat, a saját rendezvényükön nagyon ironikus módon beleszaladt egy nagy blamába.
De erről a kérésemre nem esett szó.

Nos, akkor játszunk tiszta lapokkal:
Igen, elkövettem egy baromi nagy hibát a tatabányai Talin!!
Mivel kollégánk nem túl áttekinthetően vezette a jegyzőkönyvet, én pedig az eredményhirdetés előtti rohanásban (nem volt rá 1/2 napunk!) nem tudtam előkeríteni őt, így rosszul hírdettem ki az 1300-as végeredményét, mivel Balage bemondása szerint a zászlósemberünk hajszállal, de őt látta a célban elsőként.
EZ AZ ÉN HIBÁM!
Ezért itt, most, mindenki előtt bocsánatot kérek érte és ha elfogadja, akkor saját költségemen természetesen csináltatok Neki egy kupát és alkalomadtán át fogom adni Neki!
És aki akar, nyugodtan magyarázzon bele szándékosságot, revans-félét, bármit, pedig nem volt az.
Egyszerűen elkövettem egy hibát, de nem bújok, ahogy írtam is már, más mögé!
Lehet megkövezni!

Sajnos tanultam az esetből, hiába a lelkesedés, ha nincs megfelelő ember, a megfelelő feladatra...
Azt hittem, ha van egy egyszerű séma, a kieséses versenyekre, ahova csak a rendszámokat kell beírni a vonalakra, akkor rendben lesz minden... tévedtem...
Nekem kellett volna ezt is csinálni és akkor egyszerűbb lett volna ez a helyzet... vagy fénymásolni kellett volna magamat....
Ez a főszervező sirsa...

Oldalak: 1 ... 845 846 847 848 849 [850] 851 852 853 854 855 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: