www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 11:49:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 773 774 775 776 777 [778] 779 780 781 782 783 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9752452 alkalommal)
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #13085 Dátum: 2008 Július 06, 22:35:24 »

a Hollót én is ismerem
de ki az a Holló úr ?????
na ja......ezen én is elgondolkodtam... Wink Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #13084 Dátum: 2008 Július 06, 22:33:54 »

ez SEM a bogarasokat minositi.vagy te ugy ertetted?gondolkodam en is kozben,egyetlen pozitivum nekem az utso talirol amin voltam az az,hogy megismertem hollo urat, s kozvetve a forumot.  Evil
a Hollót én is ismerem
de ki az a Holló úr ?????

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #13083 Dátum: 2008 Július 06, 22:33:22 »

ez SEM a bogarasokat minositi.
nem is arra gondoltam
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #13082 Dátum: 2008 Július 06, 22:32:10 »

voltam néhányszor gárdonyba, ott mindent láttam, csak összetartást, családiasságot nem
ez SEM a bogarasokat minositi.vagy te ugy ertetted?gondolkodam en is kozben,egyetlen pozitivum nekem az utso talirol amin voltam az az,hogy megismertem hollo urat, s kozvetve a forumot.  Evil

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #13081 Dátum: 2008 Július 06, 22:26:14 »

Mimicsku: hol van abban a bogaras összetartás, hogy aki 6-szor már volt az ingyen jöhet, aki 3-szor az féláron (vagy valami ilyesmi), mert lehet, hogy relative tényleg nem sok a belépő akkor sem, ha egyszer sem voltál, de ez igy valahogy nem bogarasság, nem összetartás!

voltam néhányszor gárdonyba, ott mindent láttam, csak összetartást, családiasságot nem
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13080 Dátum: 2008 Július 06, 22:18:20 »

Sajnálom nem akartalak megbántani .....csak gondoltam erröl jutott eszedbe a dalolgatás:

"A legnagyobb gond hogy az emberek befolyásolhatok.Egy valaki elkezdi terjeszteni a saját baját a talival kapcsolatban és a többi megy utána."

...ezért irtam, ha tévedtem bocsi ....               ...és természetesen nálam is ugyanaz a sorrendje a beirásoknak..
Hali.
Dehogy bántottál meg! Wink Cheesy
De ahogy olvasom,úgyis értetted,hogy mit akartam vele kifejezni.Írhattam volna helyette azt a pár szót is,amit Te is írtál,hogy az emberek nagyon befolyásolhatóak.
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #13079 Dátum: 2008 Július 06, 22:11:33 »

Mimicsku: hol van abban a bogaras összetartás, hogy aki 6-szor már volt az ingyen jöhet, aki 3-szor az féláron (vagy valami ilyesmi), mert lehet, hogy relative tényleg nem sok a belépő akkor sem, ha egyszer sem voltál, de ez igy valahogy nem bogarasság, nem összetartás!

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #13078 Dátum: 2008 Július 06, 22:10:10 »

Sajnálom nem akartalak megbántani .....csak gondoltam erröl jutott eszedbe a dalolgatás:

"A legnagyobb gond hogy az emberek befolyásolhatok.Egy valaki elkezdi terjeszteni a saját baját a talival kapcsolatban és a többi megy utána."

...ezért irtam, ha tévedtem bocsi ....               ...és természetesen nálam is ugyanaz a sorrendje a beirásoknak..
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13077 Dátum: 2008 Július 06, 21:55:27 »

...erre csak annyit, aki ezzel kapcsolatba beirt az a saját szélyes tapasztalatát és véleményét irta le és nem a másét ...ennyire azért vagyunk már felnőttek
Nézd már vissza a hozzászólások sorrendjét légyszi!!

Mikor én ezt beírtam,akkor még az a saját személyes tapasztalat nem volt itt a topikban!!
Nehogy már úgy állítsd be,hogy az az idézet a Buginak lett címezve!!
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #13076 Dátum: 2008 Július 06, 21:52:22 »

igyexünk Cool                                              .....  jó pihenést mindenkinek
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #13075 Dátum: 2008 Július 06, 21:50:50 »

azt sem tudom ki rendezi életemben nem láttam mi a fasz ez egy üzleti vállakozás ??????????????
ja mert abból nem kérek !

Igen ez egy üzleti vállalkozás.
Ami Nem váltja be a hozzáfüzött reményeket és erről nem csak az árak tehetnek.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #13074 Dátum: 2008 Július 06, 21:48:16 »

nem lehet hogy azért volt ez 10 éve nagy találkozó mert nem volt alternatíva ?

Itthon igen.
De külföldön volt rá.
Most sok tali van megoszlik a tömeg.
De azért az mond valamit hogy Hortobágyon vagy Gyomán többen vannak.
Köszönjük HANYInak és KARDOSFERInek.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #13073 Dátum: 2008 Július 06, 21:44:06 »

A legnagyobb gond hogy az emberek befolyásolhatok.Egy valaki elkezdi terjeszteni a saját baját a talival kapcsolatban és a többi megy utána.és mit tudjuk a rossz hirnek hamarabb hire megy.Mi jövöre is menni fogunk,sőt akik ott voltak most azok közül többen is mondták hogy ők is jönnek.
Edebug!!
Azt mondtad hogy ha én megyek akkor te is lejössz.Akkor most hogy is van ez????Igaz nem jöttél le de azt mondtad hogy azért mert dolgozol.

Lehet hogy a tizenéve ismert emberek szava többet mond
mint pár hobbybogaras aki leperdül agárdra perdül kettöt ott is azt eladja az autóját utánna mert a swift jobban megy.

Evil

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #13072 Dátum: 2008 Július 06, 21:43:23 »

aaah csak ragjuk magunkat ezen a szaron.a lenyeg hogy biztos abban van a hiba aki ugy dontott hogy oda nem megy tobbet,v legalabbis egy ideig... koztuk en is.a `bizonygatok` tabora nekem meg kicsit izzadsagszagunak tunik.parttalan vita.felesleges.

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #13071 Dátum: 2008 Július 06, 21:42:22 »

4 emberrel is ellehet menni sörözni és jólérezni magad mert ez nem létszámfüggő.
De te nemtudod a mostanit összehasonlitani az évekkel ezelötti többszáz autós talival.
És nem szidom csak nem megyek, hadd legyen már ez Én döntésem.
Úgyhogy ne papolj.

Evil
nem lehet hogy azért volt ez 10 éve nagy találkozó mert nem volt alternatíva ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #13070 Dátum: 2008 Július 06, 21:41:36 »

Csak tudod ahogy a dal is mondja:"Egy bolond százat csinál,fordítva forog ez a ....."

...erre csak annyit, aki ezzel kapcsolatba beirt az a saját szélyes tapasztalatát és véleményét irta le és nem a másét ...ennyire azért vagyunk már felnőttek

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #13069 Dátum: 2008 Július 06, 21:40:23 »

sziasztok!!

most értünk haza Gárdonyból,és nagyon jól éreztük magunkat.Családias hangulat volt,és nem a létszám számított hanem hogy jól érezzük magunkat.Lehet kevesen voltunk (szombaton kb 60-70 auto),de az a a kevés ember NAGYON jól érezte magát.
Én úgy hallottam hogy a bogarasok összetartanak,de itt nem azt tapasztalom mert legtöbben csak szidjátok  a gárdonyi talit.Erre csak azt tudom mondani hogy kinek a pap kinek a papné.

4 emberrel is ellehet menni sörözni és jólérezni magad mert ez nem létszámfüggő.
De te nemtudod a mostanit összehasonlitani az évekkel ezelötti többszáz autós talival.
És nem szidom csak nem megyek, hadd legyen már ez Én döntésem.
Úgyhogy ne papolj.

Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #13068 Dátum: 2008 Július 06, 21:36:00 »

szval baromi sok minden bennem van ezzel a találkozó dologgal kapcsolatban
de rövid leszek
kb 4 éve "bogarazom"  ezalatt szinte minden találkozón voltam 1x legalább
és pár kivételével mindegyik megérintett pozitív értelemben
na gárdony volt amelyik engem speciel nem !
1x voltam ott és el kell olvasnom kb 40 oldal ömlengést ahhoz hogy oda mégegyszer a lábam betegyem
szval mikor a bejáratnál azt közlik hogy csak akkor tegyem be a lábam ha mindenben elfogadom és rámnézve kötelezőérvényűnek tartoma a házirendet és a között hogy odajön a Kardos Feri vagy  Hanyi és átölel és megveregeti a vállam és megkérdi iszom e egy sört az útporára szval aközött nagy külömnbség van
azt sem tudom ki rendezi életemben nem láttam mi a fasz ez egy üzleti vállakozás ??????????????
ja mert abból nem kérek !
az életből elég az amit a hétköznapokban munkaidőben kapok !
én egy találkozóra kikapcsolódni megyek !
és nem azért hogy egy kidülledt szemű izomember elmagyarázza üvöltve hogy miért nem csinálom jól a kapun a kilépést éjjel 1 kor
azokról az apróságokról hogy a sógorkomák nyerik a tombolaajándékokat arról már nem is írnék
mindamellett elismerem és elfogadom , hogy valaha ez egy jó találkozó volt
a rendezőség fejében kéne rendettenni véleményem szerínt de azt gondolom nehéz nekik lemondani a 10 évvel ezelőtti léről

és ezzzel csak ez a baj semmimás

mindenkit arra kérnék aki beszól ezen beírásom kapcsán ,hogy csak óvatosan

mindössze a véleményem mondtam el !

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13067 Dátum: 2008 Július 06, 21:25:23 »

ezt tökéletesebben nem is lehetett volna leírni.Teljesen egyetértek veled!!
Persze mert szvsz ez az igazság! Wink Cheesy Grin

Csak tudod ahogy a dal is mondja:"Egy bolond százat csinál,fordítva forog ez a ....."
Nem elérhető mimicsku

« Hozzászólás #13066 Dátum: 2008 Július 06, 21:11:45 »

De az sem mellékes,hogy tíz-tizenöt évvel ezelőtt,mikor még nem volt szinte mindenkinek internetje,és a Depo sem létezett,az emberek nem voltak ennyire informálva.
Szinte csak a két nagy bogitalit ismerték,a rajzást és a Velencei-tavit.Nem voltak úgy felaprózva a sok tali miatt a bogarasok mint most.Most meg szinte minden hétvégén valami találkozó van az ország valamelyik szegletében.Az emberek szelektálnak,kiválasszák a nekik esetleg közelebb levőbb,szimpatikus talit és oda járnak.A sok találkozó következményeként kialakultak ezek az ötven autós összejövetelek.

És azért tíz-tizenöt évvel ezelőtt a lényegesen olcsóbb üzemanyaggal jobban mozogtak az emberek.

Manapság vidéken 500 autós bogártalálkozót senki sem tud produkálni!Még ha ingyen osztogatnának mindent,akkor sem!Ezek az idők már lecsengtek!
Nem kell mindenféle negatív indokot keresni,hogy miért járnak Gárdonyba kevesebben.
Szerintem azért már az is szép eredmény,hogy a találkozó 1993 óta fennmaradt.

ezt tökéletesebben nem is lehetett volna leírni.Teljesen egyetértek veled!!

mimi
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13065 Dátum: 2008 Július 06, 21:05:52 »

de mégiscsak szól valamiről, hogy ezen a találkozón 10 éve még 5-600 Bogár volt, az elmúlt években pedig már 100-an sem mennek el.
De az sem mellékes,hogy tíz-tizenöt évvel ezelőtt,mikor még nem volt szinte mindenkinek internetje,és a Depo sem létezett,az emberek nem voltak ennyire informálva.
Szinte csak a két nagy bogitalit ismerték,a rajzást és a Velencei-tavit.Nem voltak úgy felaprózva a sok tali miatt a bogarasok mint most.Most meg szinte minden hétvégén valami találkozó van az ország valamelyik szegletében.Az emberek szelektálnak,kiválasszák a nekik esetleg közelebb levőbb,szimpatikus talit és oda járnak.A sok találkozó következményeként kialakultak ezek az ötven autós összejövetelek.

És azért tíz-tizenöt évvel ezelőtt a lényegesen olcsóbb üzemanyaggal jobban mozogtak az emberek.

Manapság vidéken 500 autós bogártalálkozót senki sem tud produkálni!Még ha ingyen osztogatnának mindent,akkor sem!Ezek az idők már lecsengtek!
Nem kell mindenféle negatív indokot keresni,hogy miért járnak Gárdonyba kevesebben.
Szerintem azért már az is szép eredmény,hogy a találkozó 1993 óta fennmaradt.

« Utoljára szerkesztve: 2008 Július 06, 21:07:43 írta Narancs »
Nem elérhető Gaga

« Hozzászólás #13064 Dátum: 2008 Július 06, 20:59:01 »

sziasztok!!

most értünk haza Gárdonyból,és nagyon jól éreztük magunkat.Családias hangulat volt,és nem a létszám számított hanem hogy jól érezzük magunkat.Lehet kevesen voltunk (szombaton kb 60-70 auto),de az a a kevés ember NAGYON jól érezte magát.
Én úgy hallottam hogy a bogarasok összetartanak,de itt nem azt tapasztalom mert legtöbben csak szidjátok  a gárdonyi talit.Erre csak azt tudom mondani hogy kinek a pap kinek a papné.

Csatlakozom mi is ott voltunk, és jól éreztük magunkat
Nem elérhető mimicsku

« Hozzászólás #13063 Dátum: 2008 Július 06, 19:43:29 »

Tényleg nem akarok újabb vitát szitani, ezért nagyon rövid leszek:
Örülök neki, hogy jól éreztétek magatokat. Vallom, hogy 50 résztvevővel is lehet jó találkozót szervezni, de mégiscsak szól valamiről, hogy ezen a találkozón 10 éve még 5-600 Bogár volt, az elmúlt években pedig már 100-an sem mennek el.És idén ezt a rossz időre sem lehet fogni.
Peace!

A legnagyobb gond hogy az emberek befolyásolhatok.Egy valaki elkezdi terjeszteni a saját baját a talival kapcsolatban és a többi megy utána.és mit tudjuk a rossz hirnek hamarabb hire megy.Mi jövöre is menni fogunk,sőt akik ott voltak most azok közül többen is mondták hogy ők is jönnek.

Edebug!!

Azt mondtad hogy ha én megyek akkor te is lejössz.Akkor most hogy is van ez????Igaz nem jöttél le de azt mondtad hogy azért mert dolgozol.

mimi
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #13062 Dátum: 2008 Július 06, 19:18:46 »

....mint tudjuk könnyű elüldözni ...és utána nagyon nehéz visszacsábítani az embereket...

....talán ha annyi évig a jóhírét kelltik mint eddig a rosszat akkor egyszer visszanézek én is ....
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #13061 Dátum: 2008 Július 06, 18:56:16 »

Örülök neki, hogy jól éreztétek magatokat. Vallom, hogy 50 résztvevővel is lehet jó találkozót szervezni, de mégiscsak szól valamiről, hogy ezen a találkozón 10 éve még 5-600 Bogár volt, az elmúlt években pedig már 100-an sem mennek el.És idén ezt a rossz időre sem lehet fogni.
Peace!
ja meg hogy párhuzamos!3tali is volt!ez is közre játszik!de nem lhet elkönyvelni lehuzos talinak nagyon nem!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #13060 Dátum: 2008 Július 06, 18:53:32 »

sziasztok!!

Peace!
Nem elérhető mimicsku

« Hozzászólás #13059 Dátum: 2008 Július 06, 18:10:19 »

Szerintem az a 60 auto a kempingezökével együtt annyi. ;DAz elmut 5 évbe nem fordult ott meg annyi autó!!Legalábbis a kapun belül!

Tévedsz nem  kempingezőkkel volt 60 autó,hanem ez csak a bogarak száma volt

mimi
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #13058 Dátum: 2008 Július 06, 18:09:48 »

A legkevesebb eddig 63 volt, a legtöbb tavaly 80. Szóval ha már 60 autó lesz, én elégedett leszek!  Smiley
De azért gyertek minél többen! Grin Grin Grin

Csak Vacrol 10 koruli letszamra lehet szamitani ha minden jo lesz es klappol Cheesy

Nem elérhető mimicsku

« Hozzászólás #13057 Dátum: 2008 Július 06, 18:08:44 »

sziasztok!!

mimi
Nem elérhető milkabogar

« Hozzászólás #13056 Dátum: 2008 Július 06, 17:59:32 »

Kiskörén hány autó várható?

A legkevesebb eddig 63 volt, a legtöbb tavaly 80. Szóval ha már 60 autó lesz, én elégedett leszek!  Smiley
De azért gyertek minél többen! Grin Grin Grin
Nem elérhető Póli

« Hozzászólás #13055 Dátum: 2008 Július 06, 15:16:59 »

Hi!
Sikerült majdnem egy órát eltöltenem Szanazugban tegnap. Nagyon jó volt de nagyon kis ideig maradhadtam sajna.
Képeim itt: http://www.kep.tar.hu/szpesznagyg/50589137#2  

G.

Kár, hogy nem tudtál tovább maradni, nagyon, nagyon jó buli volt, még úgy is, hogy csak a felére emlékszem.
Az például örök homály, hogy mikor fújtattam fel a matracomat Tongue

VW 1200 (1979),       T2 (1978)

http://www.bmvwbk.eoldal.hu/  - Békés Megyei Bogár Klub
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #13054 Dátum: 2008 Július 06, 08:44:13 »

Hi!
Sikerült majdnem egy órát eltöltenem Szanazugban tegnap. Nagyon jó volt de nagyon kis ideig maradhadtam sajna.
Képeim itt: http://www.kep.tar.hu/szpesznagyg/50589137#2  

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető MobyDick

« Hozzászólás #13053 Dátum: 2008 Július 06, 08:43:12 »

Sziasztok!! Grin Grin Grin
Kisköre 07. 11-13., 80-90 autó várható. remélem a felvonulásra megjön az eső is, leszerveztük. Grin Grin Grin
Budi közel a sátrakhoz, kaja helyben reggeli is kérhető.
A program a terke.fw-n Boka Pista barátunknál és a www.kiskore.hu honlapon, valamint a telómon kérhető estleg infó. Egyéb szállás korlátozottan még van.

hello
jó lenne oda mennem,de nekem még csak közelebbi helyekre enged a motorom,mert még csak 400km van benn teljes generál után,igy most még csak gyékényesre tudok menni,de ha jól számolom,akkor gyomaendrődre már ott leszek,addig belehajtok 2500km-t.... Wink
Nem elérhető Milkapapika

Milkapapika

« Hozzászólás #13052 Dátum: 2008 Július 06, 08:33:38 »

Sziasztok!! Grin Grin Grin
Kisköre 07. 11-13., 80-90 autó várható. remélem a felvonulásra megjön az eső is, leszerveztük. Grin Grin Grin
Budi közel a sátrakhoz, kaja helyben reggeli is kérhető.
A program a terke.fw-n Boka Pista barátunknál és a www.kiskore.hu honlapon, valamint a telómon kérhető estleg infó. Egyéb szállás korlátozottan még van.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #13051 Dátum: 2008 Július 06, 08:30:01 »

[/quote50-100

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #13050 Dátum: 2008 Július 06, 08:29:07 »

... látom valahogy még az idő is kegyes volt
igen jó idö volt!

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #13049 Dátum: 2008 Július 06, 07:45:36 »

ja és örök bevannak idomitva mint kezes bárányok
-gulyás sör ajándékba!
szal maximálisan tuti tali!

... látom valahogy még az idő is kegyes volt
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #13048 Dátum: 2008 Július 06, 02:05:38 »

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #13047 Dátum: 2008 Július 06, 00:48:09 »

Képek
http://kep.tar.hu/buggarage/50589112
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>

Mindenesetre egymás lábát nem tapostátok össze.

Evil

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #13046 Dátum: 2008 Július 05, 23:41:48 »

ja és örök bevannak idomitva mint kezes bárányok
-gulyás sör ajándékba!
szal maximálisan tuti tali!
amugy augusztusba vw fanatictali ugyan itt!!

ja amcsi autos tali volt agárdon ök is átjötek hozzánk meg mi is hozzájuk!jó hangulat volt nagyon nagyon!!

ja ami vicc csoda bamako buggy huzták gárdonyig aztán kempingbe beindult nem vicc 50métert ment és lerobant egy nagy égés és kokány az egész!

Az maga a csoda, hogy az a baja ilyen formában ott volt!!

Oldalak: 1 ... 773 774 775 776 777 [778] 779 780 781 782 783 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: