www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 16, 23:59:03

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921217 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 760 761 762 763 764 [765] 766 767 768 769 770 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9748104 alkalommal)
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #13605 Dátum: 2008 Július 20, 04:00:10 »

Éngem is a barátaim elhívtak Felsőtákonyba vagy hova a gíkba, amcsi autós találkozóra. Hát mit ne mondjak egy kalap szart nem ért az ezer forintos belépőm. 12-ben kezdődött a program, nemtom hány millió köbcentit akartak összeszedni és padlógázzal megpögetni, de kb 15.000 ccm-et sikerült összebolondítani, a többi maradt a kis sátra mellett. Volt olyan amicsis aki a placcát körbekerítette szalaggal és ültek 10-en a sátruk alatt a kocsijaik mellett. Senki még nézelődő sem ment megnézni a kocsijukat, de ennyi erővel akár a kert végében is otthon maradhattak volna. Hülye fszok.
Utána decibelmérés, 5 autó  Grin. 126 Db lett a csúcs... Uh. döntötünk megyünk. De reggel odafele láttunk csomó 1-est, mondom tuti VW tali van valahol. Gyors teló, Salgóban van. Nah uccu át, 5- körül ott voltunk, ingyen bementünk, körülnéztük alelkes maraványait a találkozónak, ígyis láttam nem két bogarat, beszéltem is tulajokkal, hát mit nem mondjak 3x többre értékeltem ezt mint az amicsi talit. Gumiboginak grat. és bocs hogy nem köszöntem el.
Jah beszéltem egy lila-fehér bogissal, ő vette meg a híres 35.000-es Mangelseket 185/50-es gumikkal, amiket mindenki emlegetett nekem amikor én árultam utána az enyémeket. Hát jól járt vele a faszi, és én meg jó áron adtam el akkor az enyémeket.  Roll Eyes * Övé ugye öregített volt csak??? Próbarendszámos bogi. Ez volt az első talija, 4 éve építi.
Beszéltem azzal az ezüst bogaras csókával aki most 1.1M-ben árulja a kocsiját. Hát nemtom ismeri-e valaki, salgós csávó, de azt 1.1-ben eladni... És aszondja alku nélkül!! Ha annyit nem adnak érte szarik rá megmarad. Mit ne mondjak ha az 1.1M, akkor az enyém 1.5M  Grin Grin Grin. Mármint nem most hanem múlt hét vége előtt.  Cry Egy éve volt az övé felújítva állítása szerint, kérdeztem hol, mondom valami bogarakkal foglalkozóaknál? Áh neeem. Itt a környékben iteniekkel. Nem akarom lehúzni, a kocsiját, nincs jogom hozzá, pláne most hogy még alapom sincs mivel villogni nekem, deee az egy éves fény foltosra van javítva, és rozsdásodik az ereszeknél, ez sztem már árult valamit...
Lényeg jó volt, örültem hogy végül megtaláltam a VW party-t, bár a szivem hazafele csak jobban összeszorult hogy hol és mikor jelenek meg én a saját kocsimmal újra találkozón.  Embarrassed

Most nézem... Bogara_zo kint volt? Kész a kocsija? És a tali legjobb gépe részemről a skoda volt. Favi motoros cult-os.

Annak az ezüstbogaras gyereknek van Golf4ese is és a tavalyi felújítás annyit takart, hogy talán két első sárvédőt cseréltek meg itt ott belejavítottak. A kocsit így vette ahogy most kinéz, más építhette korábban....a carstylingon van oldala srácnak és ott lehetett látni tavalyi újítás képeit...
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #13604 Dátum: 2008 Július 19, 23:17:28 »

ezek meg a volt sprintstarjaim! a srác nem is mondta, hogy megy!  Shocked
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #13603 Dátum: 2008 Július 19, 23:05:14 »

Éngem is a barátaim elhívtak Felsőtákonyba vagy hova a gíkba, amcsi autós találkozóra. Hát mit ne mondjak egy kalap szart nem ért az ezer forintos belépőm. 12-ben kezdődött a program, nemtom hány millió köbcentit akartak összeszedni és padlógázzal megpögetni, de kb 15.000 ccm-et sikerült összebolondítani, a többi maradt a kis sátra mellett. Volt olyan amicsis aki a placcát körbekerítette szalaggal és ültek 10-en a sátruk alatt a kocsijaik mellett. Senki még nézelődő sem ment megnézni a kocsijukat, de ennyi erővel akár a kert végében is otthon maradhattak volna. Hülye fszok.
Utána decibelmérés, 5 autó  Grin. 126 Db lett a csúcs... Uh. döntötünk megyünk. De reggel odafele láttunk csomó 1-est, mondom tuti VW tali van valahol. Gyors teló, Salgóban van. Nah uccu át, 5- körül ott voltunk, ingyen bementünk, körülnéztük alelkes maraványait a találkozónak, ígyis láttam nem két bogarat, beszéltem is tulajokkal, hát mit nem mondjak 3x többre értékeltem ezt mint az amicsi talit. Gumiboginak grat. és bocs hogy nem köszöntem el.
Jah beszéltem egy lila-fehér bogissal, ő vette meg a híres 35.000-es Mangelseket 185/50-es gumikkal, amiket mindenki emlegetett nekem amikor én árultam utána az enyémeket. Hát jól járt vele a faszi, és én meg jó áron adtam el akkor az enyémeket.  Roll Eyes * Övé ugye öregített volt csak??? Próbarendszámos bogi. Ez volt az első talija, 4 éve építi.
Beszéltem azzal az ezüst bogaras csókával aki most 1.1M-ben árulja a kocsiját. Hát nemtom ismeri-e valaki, salgós csávó, de azt 1.1-ben eladni... És aszondja alku nélkül!! Ha annyit nem adnak érte szarik rá megmarad. Mit ne mondjak ha az 1.1M, akkor az enyém 1.5M  Grin Grin Grin. Mármint nem most hanem múlt hét vége előtt.  Cry Egy éve volt az övé felújítva állítása szerint, kérdeztem hol, mondom valami bogarakkal foglalkozóaknál? Áh neeem. Itt a környékben iteniekkel. Nem akarom lehúzni, a kocsiját, nincs jogom hozzá, pláne most hogy még alapom sincs mivel villogni nekem, deee az egy éves fény foltosra van javítva, és rozsdásodik az ereszeknél, ez sztem már árult valamit...
Lényeg jó volt, örültem hogy végül megtaláltam a VW party-t, bár a szivem hazafele csak jobban összeszorult hogy hol és mikor jelenek meg én a saját kocsimmal újra találkozón.  Embarrassed

Most nézem... Bogara_zo kint volt? Kész a kocsija? És a tali legjobb gépe részemről a skoda volt. Favi motoros cult-os.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Július 19, 23:15:32 írta tazoli »
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #13602 Dátum: 2008 Július 19, 23:04:14 »

Akkor mégis alakult egy kis összeröf???
Nem (Nem tudok róla).
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #13601 Dátum: 2008 Július 19, 23:03:30 »

Szerintem mindegy mert te ezek szerint hálistennek nem vagy ott. Grin

Evil

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #13600 Dátum: 2008 Július 19, 22:58:03 »

És akkor hova mész?

Evil
és te?  Smiley
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #13599 Dátum: 2008 Július 19, 22:55:10 »

És akkor hova mész?

Evil

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #13598 Dátum: 2008 Július 19, 22:52:42 »

Mondjuk annyi(csak hogy kicsit piszkálodjak)
gárdony volt drága és ez!?
 belépö 2500
2fö+ 1000
szépségverseny 500
hangnyoms verseny 1000
tombola 800  3nyeremény!oljszürö,felni(ezek felajánlás) 1golf

koncert nem volt,10-3ig tartott,hely jo volt de szétszorva volt minden,kaja pocsék,wc hányás(50ért)
 szoval azért jó vol jó volt.......
ezért nem megyek ide sem!  Smiley
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #13597 Dátum: 2008 Július 19, 22:47:14 »

Mi pedig Aszodtol roviditve ertunk Vacra de Dejavu erzes kapott el. KIskore fele is mehettunk volna nehol Undecided
ilyenek ezek a magyar utak....ez van Tongue

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #13596 Dátum: 2008 Július 19, 22:45:53 »

köszönöm még 1szer
és persze gartula neked is !

és ez jó..... légütéses...... Grin Grin Grin

hazafelé egyre többet meg-meg csúszott a kuplungom. Undecided
...egy kis sárga fiat 500-as kegyetünk végig gödöllötől a stadionig a....

Mi pedig Aszodtol roviditve ertunk Vacra de Dejavu erzes kapott el. KIskore fele is mehettunk volna nehol Undecided

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #13595 Dátum: 2008 Július 19, 22:38:19 »

Megtalaltuk. Kivartuk. Gumibogi nyert mi masodikok Gratula ujra es ujra.  Grin

Ja s ami a legjobb az egeszben es csak itthon vettuk eszre. Leghuteses=Leguteses. Bar ha egy kis ironiat is szeretnek bele illeszteni az egeszbe akkor azt mondanam hogy nem lepodtem meg e pici elirason.  Evil
köszönöm még 1szer
és persze gartula neked is !

és ez jó..... légütéses...... Grin Grin Grin

hazafelé egyre többet meg-meg csúszott a kuplungom. Undecided
...egy kis sárga fiat 500-as kegyetünk végig gödöllötől a stadionig a....

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #13594 Dátum: 2008 Július 19, 22:32:11 »

belépö 2500
2fö+ 1000
szépségverseny 500
hangnyoms verseny 1000

koncert nem volt,10-3ig tartott,hely jo volt de szétszorva volt minden,kaja pocsék,wc hányás(50ért)
Igazad van draga volt (piszkaloggya csak )  Amugy a wc-t nemtom te hol lattad de amikor en voltam eleg jol nezett ki, bar parlagon sporoltam utana kerek 100 forintot.  Wink De valahogy sehol sem kaptam szamlat semmirol sem Shocked Lips Sealed
1 tombolat vettunk mint VBK es csak bamultunk es vartuk a tobbi ajandekot aztan mondtak hogy vege, nincs tobb.
Talan visszajott a Golf ára? Evil
Szepsegverseny valoban kint a szoszben. Kerdesemre merre menjek a konferalo emberke csak annyit mondott hogy őőőő valahol ott van... Undecided...
Legalabb o kepben volt Roll Eyes
Megtalaltuk. Kivartuk. Gumibogi nyert mi masodikok Gratula ujra es ujra.  Grin
Eredmenyhirdetes Díjkiosztó 3:30 tol mint hangnyomas verseny majd 4 tol szepsegvrseny dijkioszto aztan mindenki haza. Ja persze papiron Huh
Fel 5kor lazas surges forgas szaladgalas  majd kb 5 kor kb el is kezdik.
Nagyon tisztelem becsulom a vizes jarganyokat de attol tartok hogy csak lesz 7 es Golf is akkor estig varunk majd a mi kategoriaink kihirdeteseig.
Kozben kedves konferalo elmelkedes az ido penz illetve siessunk mert az ido szalad stb stb
Belsos gumitalpu kemeim jelentese szerint pedig az osszes ertekelt auto pontjait Excel tablaban rogzitettek csak az okleveleket nem sikerult kitolteni idoben de ha en nem megyek idoben az oklevelemert akkor miattam nem megyunk haza Huh
Ja s ami a legjobb az egeszben es csak itthon vettuk eszre. Leghuteses=Leguteses. Bar ha egy kis ironiat is szeretnek bele illeszteni az egeszbe akkor azt mondanam hogy nem lepodtem meg e pici elirason.  Evil
Ezektol viszont fuggetlenl jovore ujra.... Ha minden jol megy Cool

« Utoljára szerkesztve: 2008 Július 19, 22:38:48 írta Peti »

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #13593 Dátum: 2008 Július 19, 22:28:15 »

Én meg itt vagyok Bélapáton....
Akkor mégis alakult egy kis összeröf???

Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #13592 Dátum: 2008 Július 19, 22:26:19 »

Megérkeztünk a Depotaliról! .......
Én meg itt vagyok Bélapáton....
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #13591 Dátum: 2008 Július 19, 22:17:43 »

belépö 2500
2fö+ 1000
szépségverseny 500
hangnyoms verseny 1000

Valóban nem volt olcsó....Sad Sad Sad
Nem is akartam menni és meg is lepődtem, hogy nem volt MBK-s kedvezmény sem (mintha tavaly lett volna) ezt a váci srácok tudják tanusítani!
Addig nyaggattak, hogy ha nem megyek sajáttal, akkor elvisznek meg ilyenek, hogy engedtem a nyomásnak és kihoztam Minkát a gépsárkányt mégha reggel fél órát deszkákat pakoltam is hogy ki tudjak állni a garázsból....
Egyébként szóvá is tettem ugyebár, hogy ennyi pénzért többet vártam volna!!
És hogy pontosítsak:  Grin
2500 autó sofőrrel + személyenként 500

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #13590 Dátum: 2008 Július 19, 22:17:11 »

Külön kell nevezni és fizetni a szépségversenyért?  Shocked
Ilyent még nem hallotam.
Micsoda faszság!
 belépö 2500
2fö+ 1000
szépségverseny 500
hangnyoms verseny 1000

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #13589 Dátum: 2008 Július 19, 22:13:32 »

Igen-igen a fő pozitívumot Gumiboginak köszönhetem, ugyanis az ő jóvoltából nem égett meg a fejbőröm.... SmileySmileySmiley
És gratulálok a szép eredményhez!! Kezfogas És még nem akart nevezni  versenyre......
Örülünk, hogy minket választottál és hogy emelted személyeddel és a kiskocsiddal a csapat és a konvojunk fényét...

köszönöm szépen!

nagyon jól éreztem magam veletek Cool

egy kicsit igaz lassan ment az eredmény hirdetés ,de megérte megvárni Smiley

üdvw

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #13588 Dátum: 2008 Július 19, 22:09:01 »

és a bogarhatu.hu-s baseball sapka az hová tartozik??? Cheesy
ja és maradhat...neked ajándékoztam... Smiley

és köszi a váci bogarasoknak a kellemes napot amit velük tölthettem............a depostalin belül Smiley
Igen-igen a fő pozitívumot Gumiboginak köszönhetem, ugyanis az ő jóvoltából nem égett meg a fejbőröm.... SmileySmileySmiley
És gratulálok a szép eredményhez!! Kezfogas És még nem akart nevezni  versenyre......
Örülünk, hogy minket választottál és hogy emelted személyeddel és a kiskocsiddal a csapat és a konvojunk fényét...

És itt emelném meg a kalapom a balassagyarmati golfos srácok előtt, akik csatlakozva a konojunkhoz, 50 kilométeren keresztül jöttek velünk és utaztak a mi kis szerény tempónkal...(az első pillanattól megelőzhettek volna)   

Illetve üdvözlöm azokat a parasztokat, akik amikor megérkeztünk hangosan ordibálni kezdtek, hogy megérkeztek a krumplibogarak.....

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #13587 Dátum: 2008 Július 19, 21:44:29 »

belépö 2500
2fö+ 1000
szépségverseny 500
hangnyoms verseny 1000

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #13586 Dátum: 2008 Július 19, 21:34:00 »

Akkor gyorsan el is mondanám az észrevételeimet a találkozóval kapcsolatban:

Pozitív:
 Nagyon jó idő volt
 Nagyon szép volt a környezet
 Nagyon sok autó volt én ugy gondolom, hogy egyensúlyban voltak az arányok...
Összességében jól éreztem magam és pozitívan értékelem a bulit, bár tudom, hogy ez keveseket érdekel.... Wink
és a bogarhatu.hu-s baseball sapka az hová tartozik??? Cheesy
ja és maradhat...neked ajándékoztam... Smiley

és köszi a váci bogarasoknak a kellemes napot amit velük tölthettem............a depostalin belül Smiley

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #13585 Dátum: 2008 Július 19, 21:31:15 »

Képeim:
http://picasaweb.google.com/brez86/DEPOTaliBTonyterenye

Hogy alakultak az eredmények a léghűtéseseknél???
jól! Wink Cheesy

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #13584 Dátum: 2008 Július 19, 21:16:58 »

amugy 21es ut halál!elöl potkeréb zsbem alját vertem le csunyán!
és 8körüli fogyi jött ki megint
Képeim:
http://picasaweb.google.com/brez86/DEPOTaliBTonyterenye

Hogy alakultak az eredmények a léghűtéseseknél???

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #13583 Dátum: 2008 Július 19, 20:56:10 »

amugy 21es ut halál!elöl potkeréb zsbem alját vertem le csunyán!
és 8körüli fogyi jött ki megint

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #13582 Dátum: 2008 Július 19, 20:51:25 »

A gyros-os mekkora lúzer volt! Meggazdagodhatott volna, de csak pár ellenséget tudott szerezni.

Hazafelé Mareszékat utolértem, 57.3 km/h-val haladtak folyamatosan és Maresz kipufogója hátul 1 tizedmilliméterre volt a földtől! Többen ültek az autóban, iszonyatosan terpeszett. A kis tempo gondolom a fehér bogi miatt volt...
nyert!de pályán behoztam a hátrányt!
tényleg ugy lent van hátul? Grin

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #13581 Dátum: 2008 Július 19, 20:40:37 »

Két majom need4speed Passat-os meg akart állni tankolni a Terenye utáni faluban és a köcsög elsőspojlertől nem tudott bemenni a benzinkútra, mert leért volna. Ott hasaltak a kocsi előtt, lehet, hogy már oda is verték a kartert.

Ha nem sietek haza megállok röhögni.  Evil

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #13580 Dátum: 2008 Július 19, 20:37:27 »

Megérkeztünk a Depotaliról! Részleteket nem tudok mert még eredményhirdetés előtt elslisszoltunk a nagy meleg elől, de képeket estére feltöltöm...

A gyros-os mekkora lúzer volt! Meggazdagodhatott volna, de csak pár ellenséget tudott szerezni.

Hazafelé Mareszékat utolértem, 57.3 km/h-val haladtak folyamatosan és Maresz kipufogója hátul 1 tizedmilliméterre volt a földtől! Többen ültek az autóban, iszonyatosan terpeszett. A kis tempo gondolom a fehér bogi miatt volt...

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #13579 Dátum: 2008 Július 19, 20:08:27 »

Akkor gyorsan el is mondanám az észrevételeimet a találkozóval kapcsolatban:

Pozitív:
 Nagyon jó idő volt
 Nagyon szép volt a környezet
 Nagyon sok autó volt én ugy gondolom, hogy egyensúlyban voltak az arányok...
Negatívumok:
 Eléggé szűkösnek bizonyult a placc
 Nem volt megszervezve a parkoltatás, igaz kicsit későn érkeztünk, de senki sem tudott útbaigazítani minket
 Nem volt átjárható a terep, volt olyan sor ahonnan, ha el akart menni valaki három másik autónak kellett odébbállni...
 Tetszett, hogy külön kihívták a szépségversenyes autókat ami negatívum volt mégis, az előzőekben említett átjárhatatlanság, hogy husszú        sorban kellet várakozni ott eltölthetett az ember fél napot, illetve, hogy kiesett a központi helytől a zsűrizés helyszíne...
 És ami a belépőt és a velkommajándékot illeti: Fizettem volna inkább 4000-t, de lett volna egy normális programfüzet és/vagy egy Depo-s különkiadás, Semmi bajom a meztelencicás újsággal, de ez az antik depoosztogatás elég szánalmas volt....

Összességében jól éreztem magam és pozitívan értékelem a bulit, bár tudom, hogy ez keveseket érdekel.... Wink

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #13578 Dátum: 2008 Július 19, 18:40:36 »

Megérkeztünk a Depotaliról! Részleteket nem tudok mert még eredményhirdetés előtt elslisszoltunk a nagy meleg elől, de képeket estére feltöltöm...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #13577 Dátum: 2008 Július 18, 18:48:21 »

megy valaki holnap a depopartyra?

vagy ez senkinek nem játszik??? Wink Cheesy

üdvw

en is megyek Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #13576 Dátum: 2008 Július 18, 11:22:11 »

Indul egy váci különítmény is 4-5 autóval, és 8 ra beszéltünk meg találkozót a Váci kaisers-nél...
Ha érdekel megvárunk....! Smiley
dobsz privben egy mobilszámot és értekezünk...
pályán mentek?

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #13575 Dátum: 2008 Július 18, 11:10:45 »

üdvw
Indul egy váci különítmény is 4-5 autóval, és 8 ra beszéltünk meg találkozót a Váci kaisers-nél...
Ha érdekel megvárunk....! Smiley

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #13574 Dátum: 2008 Július 18, 09:54:44 »

mikor indulsz?

nemtom!meg hogy merre megyek,azt sem!2polossal megyek páylán aztán meg hatvannál 1bogarassal talizok!de hogy mikor az pasz

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #13573 Dátum: 2008 Július 18, 09:52:19 »

én megyek!

mikor indulsz?

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #13572 Dátum: 2008 Július 18, 09:49:26 »

üdvw
én megyek!

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #13571 Dátum: 2008 Július 18, 09:41:13 »

üdvw

Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #13570 Dátum: 2008 Július 17, 23:02:43 »

mindenkit csokolok udvarhelyrol
hosszu volt az ut, de itt vagyunk gunareknal
jelentes es kepek talan holnap is

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #13569 Dátum: 2008 Július 17, 14:42:12 »

Bledbe ki szandekszik menni?

Ha a szavazást nézem akkor nem sokan. Én plazon a hétvégén Orfűre - Abalogetre megyek
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #13568 Dátum: 2008 Július 17, 13:59:20 »

Bledbe ki szandekszik menni?

Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #13567 Dátum: 2008 Július 17, 13:32:54 »

pl itt
köszönöm igy már ok Wink
lusta dög vagyok...........
köszönöm!!

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #13566 Dátum: 2008 Július 17, 13:25:56 »

Bocs, ha nem ide kellene.

pl itt

Oldalak: 1 ... 760 761 762 763 764 [765] 766 767 768 769 770 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: