www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 20:28:17

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921183 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 737 738 739 740 741 [742] 743 744 745 746 747 ... 1104
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9599097 alkalommal)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #14511 Dátum: 2008 Augusztus 12, 16:11:29 »

http://www.campings.hu/index.php?page=54&lang=hu&offset=0
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #14510 Dátum: 2008 Augusztus 12, 15:53:28 »

Érdekes kettös mérce. Ugyhogy lehet nem is akkora poén.
Igy gondolom én is.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #14509 Dátum: 2008 Augusztus 12, 15:50:02 »

Most erre mit lehet mondani?
Mire számitottál,amikor ezt beirtad?
Ha poénnak szántad,akkor nagyon jó lett,ha komolynak,akkor elég "debil"! Grin
Komolyra forditva a választ.
Ha tudom,hogy a Hungaroringen mikor megy az általad megálmodott Roll Vollks,akkor a tököli tali tuti nem akkor lesz!
Ennyi.
Érdekes kettös mérce. Ugyhogy lehet nem is akkora poén.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #14508 Dátum: 2008 Augusztus 12, 15:36:17 »

Én is támogatom. Sőt szeretnm ha minden találkozónak lenne alternativája. Pl Tököl Vollks Roll idpontjában Hungaroring Roll Vollks. Ugye igy más a gyerek fekvése?
Most erre mit lehet mondani?
Mire számitottál,amikor ezt beirtad?
Ha poénnak szántad,akkor nagyon jó lett,ha komolynak,akkor elég "debil"! Grin
Komolyra forditva a választ.
Ha tudom,hogy a Hungaroringen mikor megy az általad megálmodott Roll Vollks,akkor a tököli tali tuti nem akkor lesz!!
Ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 12, 15:38:47 írta Vagabond »

Tóth Zoltán
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #14507 Dátum: 2008 Augusztus 12, 15:03:10 »

Kérnék egy linket!

mikor mentek???
péntek?
mert mi akkor tervezzük....... Smiley

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #14506 Dátum: 2008 Augusztus 12, 15:00:27 »

Kérnék egy linket!

http://www.desedapanzio.hu/index.html
http://www.desedacamping.hu/bemutatkozas/
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #14505 Dátum: 2008 Augusztus 12, 14:52:22 »

Kérnék egy linket!

én kinéztem egy kempinget 2 faluval arrébb (12km). a hotelben erre nem kérdeztem rá, de talán nem kizárt..?

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #14504 Dátum: 2008 Augusztus 12, 14:47:27 »

Szóval: a helyszinen sátrazni/lakókocsizni nem lehet (lovak, helikopter, stb) Van egy betonos placc kb. 800 m-re a Deseda partján, ott elvileg lakókocsizni lehet, sátrazni a cövekek miatt nem annyira Sad  Néztek helyet egy autókereskedésben, oda valószinű némi készpénz ellenében be lehet állni, és vigyáznak is a sátorra. Komfort egy kerti csap. A szervezők részéről ennyi, eddig kb. 130 szálláshely foglalás van. (Göröncsér A. közleménye, igyekeztem híven lejegyezni Smiley ) Tehát helye van az egyéni akcióknak, ld. typ117.

Ott sátrazni/lakókocsizni lehet ugye?

Nem elérhető Petester

Vw 1302i ;)

« Hozzászólás #14503 Dátum: 2008 Augusztus 12, 13:57:59 »

Tavaly nem Tőled kaptam ki a gyorsulásin??? Roll Eyes
De, de utána meg kikaptam Ádámtól...  Cool
Mellesleg ez volt az első gyorsulásom. Azonban az 1.6 gyárinak még mindig megfelelek, csak a kipuff nem gyári. Ami bebizonyította, hogy igen is számít. Így nem nevezek...  Wink

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #14502 Dátum: 2008 Augusztus 12, 13:33:07 »

én kinéztem egy kempinget 2 faluval arrébb (12km). a hotelben erre nem kérdeztem rá, de talán nem kizárt..?

« Hozzászólás #14501 Dátum: 2008 Augusztus 12, 13:31:37 »

Szerintem is jó gondolat a debreceni tali, és mivel 20-a nem esik hétvégére, illetve csak ritkán, aki az orfűi, és debreceni találkozóra is el szeretne menni nyugodtan megtehetné, mondjuk csak 3-4 évente egyszer nem.
A debreceni tali még csak ötlet szinten van, szerintem támogatni kéne minél többen, mivel jó ötlet, nagy látványosság, szép élmény lehetne!

Én is támogatom. Sőt szeretnm ha minden találkozónak lenne alternativája. Pl Tököl Vollks Roll idpontjában Hungaroring Roll Vollks. Ugye igy más a gyerek fekvése?

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #14500 Dátum: 2008 Augusztus 12, 13:27:53 »

Most beszéltem Gölöncsér Attilával, a Kaposvári tali szervezőjével,
azt mondta elfogyott a lefoglalt hotelben mind a 104 hely már régen, de ettől függetlenül ha valaki tud magának szállást intézni, szívesen várnak még több embert is. a 4 meleg étkezés nem csak azok számára van akik a hotelben helyet kaptak.
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #14499 Dátum: 2008 Augusztus 12, 13:22:32 »

most úgy tervezem, igen Smiley
oké Smiley

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #14498 Dátum: 2008 Augusztus 12, 13:17:38 »

akkor jössz??? Cheesy
most úgy tervezem, igen Smiley
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #14497 Dátum: 2008 Augusztus 12, 13:13:55 »

azt mondta elfogyott a lefoglalt hotelben mind a 104 hely már régen, de ettől függetlenül ha valaki tud magának szállást intézni, szívesen várnak még több embert is. a 4 meleg étkezés nem csak azok számára van akik a hotelben helyet kaptak.
akkor jössz??? Cheesy

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #14496 Dátum: 2008 Augusztus 12, 13:04:02 »

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #14495 Dátum: 2008 Augusztus 12, 12:46:22 »

Sikerült visszaolvasnom a mai termést.
Szép volt fiuk!
Biztos csak a véletlen müve,de egyfolytában a tököli tali szervezése alatti gondok ugrattak be,amikor idöpontot kellet váltani a köcsög gyorsulós kft miatt és ütköztünk volna Hanyiékkal.
Mindketten elmondtuk az érveinket,és igy utolag is azt mondom,hogy HANYI ABSZOLUT KORREKT VOLT,megértette az indokainkat,és ahhoz igazitva rendezte,szervezte a saját taliját.!
Nem volt harag,sértödés,bogaras együttmüködés volt a szó legnemesebb értelmében.
Azért irom le ezeket a dolgokat,mert a debreceiek ötletét nagyon jönak tartom,de sajnos egy virágkarnevált nem lehet más idöpontra tenni,igy ismét a bogarasoknak kell alkalmazkodni a nagyobb multú és nagyobb nemzetközi visszhangú eseményhez!

Szerintem is jó gondolat a debreceni tali, és mivel 20-a nem esik hétvégére, illetve csak ritkán, aki az orfűi, és debreceni találkozóra is el szeretne menni nyugodtan megtehetné, mondjuk csak 3-4 évente egyszer nem.
A debreceni tali még csak ötlet szinten van, szerintem támogatni kéne minél többen, mivel jó ötlet, nagy látványosság, szép élmény lehetne!

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #14494 Dátum: 2008 Augusztus 12, 12:16:41 »

Ezt én is teljes mértékben támogatom! Nem akarok semmi konkrétumot megnevezni. Mindenki saját lelkiismerete szerint döntse el, miként nevez. Indulni már biztos nem fogok, mert nem tudom eldönteni hova tartozok. Tököli gyorsuláson a gyári, 1,6-os mexikói befecskendezős motorral mentem annyit, mint más a tuningolt, dubla karbis 1,6-os motorjával. Így én a kettő között tácolok. És ugye veszteni se szeret az ember...  Smiley Vagy szerzek egy katalizátoros dobot és megyek gyári 1,6-al...  Wink

Tavaly nem Tőled kaptam ki a gyorsulásin??? Roll Eyes

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Petester

Vw 1302i ;)

« Hozzászólás #14493 Dátum: 2008 Augusztus 12, 12:00:18 »

Köszi! Lényeges lenne, hogy akinek határon mozog a gépe teljesítménye, az inkább egyel feljebb lépjen, mint lefelé... mert lehet, hogy így neki kisebb esélye van, de legalább nem teszi tönkre egy egyébként gyári kategória versengését...

Ezt én is teljes mértékben támogatom! Nem akarok semmi konkrétumot megnevezni. Mindenki saját lelkiismerete szerint döntse el, miként nevez. Indulni már biztos nem fogok, mert nem tudom eldönteni hova tartozok. Tököli gyorsuláson a gyári, 1,6-os mexikói befecskendezős motorral mentem annyit, mint más a tuningolt, dubla karbis 1,6-os motorjával. Így én a kettő között tácolok. És ugye veszteni se szeret az ember...  Smiley Vagy szerzek egy katalizátoros dobot és megyek gyári 1,6-al...  Wink

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #14492 Dátum: 2008 Augusztus 12, 10:04:01 »

Üdv.
Én kezdtem ezt az egészet, és jó lenne, ha le lehetne zárni, mert aki mondjuk majd 3 nap mulva ér haza, az is ujra kezdi az egészet. Amikor az Orfűi bogártalálkozót elkezdtük szervezni kb 7 évvel ezelött, akkor az egyik legfontosabb szempont volt, hogy se elötte se utánna ne legyen 1 héttel tali. Utánna 2 héttel volt mindig Tatabánya. Mindezt azért tettem, mert nem szerettem volna, ha esetleg másik találkozóra azért mennek kevesebben, mert nem tudnak minden hétvégén elmenni talira. Soha az életben nem jutott volna eszembe rászervezni egy másik találkozóra, akármennyire is messze van. Sőt figyeltem a külföldi találkozókat is, hogy azokkal se ütközzön lehetőleg. Pár találkozót segitettem szervezni, aztán átadtam a stafétát a többieknek. Ennek ellenére "gyermekemnek" éreztem az orfui találkozot. Csak hogy értse mindenki miről beszélek: A legtöbb bogaras Bp-en van. Ha van kb 50 bogaras, aki el akar menni talira, akkor ha 1 van, és azzal a talival nincs baja, akkor lemegy arra az 1 talira. De ha kb ugyanakkora távolságra 2 tali is van, akkor lesz 2 tali, amin 20-25 bogaras lézeng, és csak vegetálni fog mindakettő. aztán lassan egyik sem lesz, mert 20 bogarasnak felesleges bogártalálkozót szervezni. Nem előrelépés történik, hanem vissza. Ez volt a bajom, ezt nem értették meg sokan. Elnézést kérek,hogy beleavatkoztam olyan dologba, amihez semmi közöm, mivel nem én szervezem már az orfüi talit.
Lehetőleg itt zárjuk be a témát, mivel sokan személyesen sértve érzik magukat ahogy látom.
NGA - Nagy Gábor Attila
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #14491 Dátum: 2008 Augusztus 12, 10:02:50 »

Igen, én is láttam már 1,3-ast szinte minden kanyarban és váltásnál kipörgő kerékkel... Evil Cool Grin
Meglehet tuntetoleg 2-esben mennek vegig ha ilyennel talalkoznék de azzal is csak masok szorakozasat tennem tonkre pukkadjon meg aki igy indul...   Cry

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #14490 Dátum: 2008 Augusztus 12, 09:54:42 »

Kisebb kihagyas utan probaltam behozni lemaradasomat és csak annyit tudok hozzafuzni az egeszhez mar ha megengedi akarki is hogy mindenkinek szive joga hogy mit csinal és ha már segiteni  nem is tudunk. Akkor legalabb ne baszogassuk szegenyeket. Csinaljak ha szeretnek. Amugy en szerintem pont kozepen vagyok. Így még vacilálhatnék is. Kinek Pap kinek a Papné.  
Voltam én már gagyi talalkozon nagyon sok autoval(MBK autopiac evadzaro asszem 2005?) és nagyon frankon az Orsegben ebben az évben max 27 autóval.
Mindkettő az én választásom volt. Tanulsag van eléggé sok....
Ja s még valami. Mi Vácon már működünk 2002 óta és a város sem érett meg arra hogy talalkozot csinalhassunk.
Pedig milyen jó lenne Cool  Ezert mondom azt hogy ha nem tetszik akkor ne menjetek el de ne tiporjatok el öket ősi Magyar szokas szerint jó? Wink

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #14489 Dátum: 2008 Augusztus 12, 09:53:36 »

Szép álom lenne, és örülnék is nagyon. Bár már láttam olyat hogy 1200 felirat alatt bizony legalabb 1.6 duborgott.
Viszont mi legalabb bele nezunk a tukorbe minden reggel nem ?Cheesy
Én megyek és 1.2 az 1.2  34 pacival Cool

Igen, én is láttam már 1,3-ast szinte minden kanyarban és váltásnál kipörgő kerékkel... Evil Cool Grin

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #14488 Dátum: 2008 Augusztus 12, 09:35:04 »

igen!akkor megmondom én is mindenkinek h csak 1kategoriába induljon ami szerinte igazságos! Smiley

Szép álom lenne, és örülnék is nagyon. Bár már láttam olyat hogy 1200 felirat alatt bizony legalabb 1.6 duborgott.
Viszont mi legalabb bele nezunk a tukorbe minden reggel nem ?Cheesy
Én megyek és 1.2 az 1.2  34 pacival Cool

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #14487 Dátum: 2008 Augusztus 12, 09:22:21 »

igen!akkor megmondom én is mindenkinek h csak 1kategoriába induljon ami szerinte igazságos! Smiley

Köszi! Lényeges lenne, hogy akinek határon mozog a gépe teljesítménye, az inkább egyel feljebb lépjen, mint lefelé... mert lehet, hogy így neki kisebb esélye van, de legalább nem teszi tönkre egy egyébként gyári kategória versengését...
Én megértem, hogy lassan már Dunát lehet rekeszteni a sokféle motor-variációval, de egy egynapos Talin (talán még többnaposon sem!) nem lehet 25 kategóriát indítani... Mindenki fogja úgy fel, hogy mehetett egyet, ami a csövön kifér alapon és kész... Elméletileg lesz kábé 2 óránk a műveletre, de eddig is voltak ún. kívánságfutamok, tehát, aki akarta azért összemérhette erejét-tudását a haverral, vagy ismeretlennel is...
Előre is megköszönjük a pozitív hozááállást!

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #14486 Dátum: 2008 Augusztus 12, 09:08:49 »

Te és NGA sem értette meg, hogy nem rá akar szervezni senki (inkább mellé, mondjuk a tiszántúli bogarasoknak) és nem annak örülök, hogy Orfű ellen megy valaki (mert akkor lehetne bárki), mert ez paranoia! Én annak örültem, hogy Debrecenben is akarnak, vannak ötletek. Az más kérdés, hogy a sok fesztivál és esemény közül talán a virágkarnevál a legnagyobb hírű, amire esetleg lehet szervezni (gondolom, hogy Nóri és Binci is erre gondolhatott).

Én tovább nem akarok ezen mélázni. Ha más a véleményed tartsd meg magadnak engem a továbbiakban nem érdekel! Esetleg ha a későbbiekben sértőn kérdeznél egy ismeretlentől, inkább számolj tízig mielőtt leírnád. Pont. Ehhez többet itt nem vagyok hajlandó hozzászólni.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 12, 09:10:33 írta Bill »
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #14485 Dátum: 2008 Augusztus 12, 08:52:28 »

Meggondolandó... Volt résztvevő, szerencsére, de akkor valahogy közös erővel meg kell győzni mindenkit, hogy ne induljon több kategóriában, és ne tegye tönkre más versengését (még, ha nem is vérre megy...)
Segítetek ebben???? Roll Eyes

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #14484 Dátum: 2008 Augusztus 12, 08:26:19 »

gyorsulási kategoriáknál ugy lesz mint tavaly lesz 1,6tuning? Roll Eyes

Meggondolandó... Volt résztvevő, szerencsére, de akkor valahogy közös erővel meg kell győzni mindenkit, hogy ne induljon több kategóriában, és ne tegye tönkre más versengését (még, ha nem is vérre megy...)
Segítetek ebben???? Roll Eyes

« Hozzászólás #14483 Dátum: 2008 Augusztus 12, 08:06:48 »

« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 12, 08:55:09 írta Woodoo »

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #14482 Dátum: 2008 Augusztus 12, 07:53:31 »

Úgy tudok irigykedni, amikor valakiknek ilyenre van energiájuk, miközben nekem lassan a maradék hajam is kihullik...
13 éve szervezem a Tatabányai Talikat, de a 13 év alatt nem volt még ennyi gond, mint idén... Undecided
Lassan beépítik a területet, ahol eddig voltunk...utat építenek oda, a lakások, üzletek megközelítésére...
Beépül a salakos pálya, ahol az ügyességiket tartjuk...
Erre még tegnap közölték velem, hogy csk déltől, vagy max. 4-5 óra után tudjuk megtartani agyorsaságit, mert koszorúzás lesz annál a helynél ahol a gyorsulási van, a Bányász emlékműnél...
Úgyhogy maradt a gyorsulási déltől kettőig.... mert még a szalagozást is vissza kell bontanunk, addig...
Nem sajnáltatás, csak érzékeltetni akartam, miből is állhat egy Tali szervezése, mik jöhetnek közbe...
Azért szeretettel várunk mindenkit, majd szeptember 6-án!
gyorsulási kategoriáknál ugy lesz mint tavaly lesz 1,6tuning? Roll Eyes

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #14481 Dátum: 2008 Augusztus 12, 07:50:44 »

Úgy tudok irigykedni, amikor valakiknek ilyenre van energiájuk, miközben nekem lassan a maradék hajam is kihullik...
13 éve szervezem a Tatabányai Talikat, de a 13 év alatt nem volt még ennyi gond, mint idén... Undecided
Lassan beépítik a területet, ahol eddig voltunk...utat építenek oda, a lakások, üzletek megközelítésére...
Beépül a salakos pálya, ahol az ügyességiket tartjuk...
Erre még tegnap közölték velem, hogy csk déltől, vagy max. 4-5 óra után tudjuk megtartani agyorsaságit, mert koszorúzás lesz annál a helynél ahol a gyorsulási van, a Bányász emlékműnél...
Úgyhogy maradt a gyorsulási déltől kettőig.... mert még a szalagozást is vissza kell bontanunk, addig...
Nem sajnáltatás, csak érzékeltetni akartam, miből is állhat egy Tali szervezése, mik jöhetnek közbe...
Azért szeretettel várunk mindenkit, majd szeptember 6-án!!

Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #14480 Dátum: 2008 Augusztus 12, 00:14:32 »

...hát augusztus Grin                                         (nálunk csak gusztushúsz)

(az évre már nem emlékszem) Huh Grin
Aszittem, az az új kenyér ünnepe, meg régen volt valami kavarás az alkotmánnyal is....
De most már tudjuk, hogy mit is ünnepelünk valójában!
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #14479 Dátum: 2008 Augusztus 12, 00:11:22 »

...hát augusztus Grin                                         (nálunk csak gusztushúsz)

(az évre már nem emlékszem) Huh Grin
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #14478 Dátum: 2008 Augusztus 12, 00:08:17 »

Grin csak halkan jegyzem meg 20-án szülinapom, tudod 20-án Grin

...mostmár ha akarnád se tudnád elfelejteni Grin Evil
Jó, de melyik hónap?
(És melyik év?)
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #14477 Dátum: 2008 Augusztus 12, 00:03:53 »

19.én gyülekező a Kerekestelepi kempingben...  Wink

Grin csak halkan jegyzem meg 20-án szülinapom, tudod 20-án Grin

...mostmár ha akarnád se tudnád elfelejteni Grin Evil
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #14476 Dátum: 2008 Augusztus 11, 23:54:52 »

... én még ebbe a vigyoriba sem kötnék bele .... má ha étitek ?! Grin Evil

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #14475 Dátum: 2008 Augusztus 11, 22:52:58 »

Próbált már valaki aug. 20-án autóval közlekedni Debrecenben és a környékén?
én tavaly voltam. (akkor először) nem volt gáz, lehetett közlekedni napközben is. parkolóhely az kevés volt, de közlekedni jobban lehetett mint itt pesten csúcsidőben
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #14474 Dátum: 2008 Augusztus 11, 22:49:35 »

Utoljára kb 10 éve voltam ott 20.-án, emlékeim szerint nem volt nagy gond. De az biztos, hogy sokan voltak a főuccán.
Csak az a baj, hogy már nem birom a tömeget, vérgábor leszek tőle. Grin Cheesy Grin Cheesy Grin

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #14473 Dátum: 2008 Augusztus 11, 22:38:30 »

19.én gyülekező a Kerekestelepi kempingben...  Wink

Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #14472 Dátum: 2008 Augusztus 11, 22:33:25 »

Oldalak: 1 ... 737 738 739 740 741 [742] 743 744 745 746 747 ... 1104
Nyomtatás

Ugrás: