www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 21:06:12

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921183 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 736 737 738 739 740 [741] 742 743 744 745 746 ... 1104
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9599389 alkalommal)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #14551 Dátum: 2008 Augusztus 13, 11:00:41 »

Ha én az évadzáróra

vikkes ez az "évadzáró" szó
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #14550 Dátum: 2008 Augusztus 13, 10:57:21 »

Egy "közszolgálati kérdés":

Ha én az évadzáróra csak szombaton elnézek akkor is a 3000-s belépő játszik??? Esetleg valakinek infoja?
nekem Szepes azt mondta, a 3000 az nem belépő, hanem a 4 kaja és a medencehasználat ára
tehát belépő nincs

mondjuk ha már megyek a tájékozódásira, valahogy támogatnám a szervezőket
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #14549 Dátum: 2008 Augusztus 13, 10:55:06 »

Egy "közszolgálati kérdés":

Ha én az évzáróra (de hogy AZS-nak is teccen évadzáróra  Evil) csak szombaton elnézek akkor is a 3000-s belépő játszik??? Esetleg valakinek infoja?
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 13, 11:14:59 írta brez »

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #14548 Dátum: 2008 Augusztus 13, 10:42:47 »

Gyoma a strandon összevissza szétszakadva emberek és autók azt se tudod ki van ott ki nincs hol van.
Kóborolsz keresgélsz ki hol mikor épp akkor megy a medencébe épp akkor jön, elűz a zenekar, nincs hova közösen leülni stb. Ez nem bogitali hanem haverok hétvégje a strandon. Ez jellemző a többire is.
Külföldön bárhol megrendezik. Nem is emlékszem hogy bármelyik országban lettem volna kempingben, Bled kivételével. Külföldön nem okoz gondot egy füves terület egyik részén az autók másikban a sátrak elválaszt a sörsátor. 10-20€-ból hatalmas sörsátor, ajándék, wc konténerek, zuhanyzási lehetőség - mondjük Göppingen akár 500-600 autóval a mezőn. De lehet Lengenfeld ami nem nagy, egy focipályán van 100-150 autó. Vagy kastély füves részén akár több ezer autóval vagy versenypálya, stb.[/color]

Evil

ha neked a magyartalálkozok nem nyerők akkor miért mész el  azokra??? Shocked

azért hogy rossz véleményt nyilvánits róluk.......

illetve ha te tudod hogy mi a tuti akkor miért nem szervezel és rendezel egyet nekünk ??? Wink

üdvw
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 13, 10:48:33 írta gumibogi »

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #14547 Dátum: 2008 Augusztus 13, 10:29:29 »

Milyen az igazi találkozó?
- 1 napos vagy hétvége?    
Bármelyik lehet az ha lenne.
- kell felvonulás? vagy elég pl a főtéren kiállitani a kocsikat?
Lehet felvonulás de nem hiányzik és lehet főtér is.
- kell kemping, vagy pl elég egy panzió?      
Valahol aludni kell.
- kell zenekar estére?                            
Hát ha nem túl hangos vagy elkülönül mert sokan beszélgetnének ital mellett mivel nem találkozunk minden héten és hiába az inet.
- tombola érdekel valakit?                        
Általában igen de nem létfontosságu.
- mi a fontosabb? A programok, vagy a helyszin, esetleg az árak?
Programok nem nagyon kellenek, kevés a résztvevő. Az árak egy család esetében pedig általában döntő. Az ÁR befolyásoló tényező akárki akármit mond.
- drága dijak legyenek, vagy sok egyszerű?
Főlösleges, akár használt alkatrészek is lehetnek festve fa talpon.
- hány km-t mennétek el egy találkozóra?      
A jó találkozóért nyilván hogy elmegy az ember.
- kellene valami show and shine jellegű szépségkiállitás?      
Lehet.
- legyenek más autók is pl trabant stb?          
Bogitali az bogitali.

De mint már mondottam kimondottan jó bogitali mon nincs.
Gyoma a strandon összevissza szétszakadva emberek és autók azt se tudod ki van ott ki nincs hol van.
Kóborolsz keresgélsz ki hol mikor épp akkor megy a medencébe épp akkor jön, elűz a zenekar, nincs hova közösen leülni stb.
Ez nem bogitali hanem haverok hétvégje a strandon. Ez jellemző a többire is.
Külföldön bárhol megrendezik. Nem is emlékszem hogy bármelyik országban lettem volna kempingben, Bled kivételével. Külföldön nem okoz gondot egy füves terület egyik részén az autók másikban a sátrak elválaszt a sörsátor. 10-20€-ból hatalmas sörsátor, ajándék, wc konténerek, zuhanyzási lehetőség - mondjük Göppingen akár 500-600 autóval a mezőn. De lehet Lengenfeld ami nem nagy, egy focipályán van 100-150 autó. Vagy kastély füves részén akár több ezer autóval vagy versenypálya, stb.

Evil
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 13, 10:39:48 írta wob974 »

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #14546 Dátum: 2008 Augusztus 13, 10:09:12 »

Kiváncsi lennék a forum véleményére.

Én ha nem bánjátok egy kis monológban válaszolnék, mert nagyon "sarkasnak" érzem a kérdéseket, sok dolog összefügg egymással....

Ha egynapos, legyen egy nagyon szép környezetben és show jellegű itt egy felvonulás eléggé szétcincálja a programot. Szóljon aláfestő zene, legyen bazársor, díjak amik jellegzetességei a helynek, a találkozónak, ha várhatóan nagy az érdeklődés és meszebbről is vannak jelentkezők akkor legyen lehetőség olcsó szállásra kempingezésre a megelőző éjszaka esetleg egy kis cirkálással egybekötve.... Egy ilyen bulira mindenképpen várnék egy különlegességet, mondjuk egy Hebmüllert, vagy egy Schwimmwagent, amit el lehet nézegetni egy fél napot.

Ha többnapos, akkor legyen mindenre kiterjedően kultúrált és árnyékos kemping, lehet felvonulás, de szerintem is egy kirándulással egybekötve, legyen zenekar is de nem kell a rammsteint vagy a madonnát meghívni elég a helyi "házibulizenekar" (bár ez hangulat kérdése is). Itt nekem nem fontos a showdíjazás, legyenek inkább ügyességi versenyek, de az sem fontos, viszont jó, ha van egy nagyobb vízfelület a közelben és én inkább a természetesre szavazok. Itt el tudok képzelni tombolát, de az elég nagy lutri szerintem a szervezőknek. És ha már kemping akkor ne legyenek olyan árak amiből egy apartmannházat ki lehetne venni ha összedobnánk rá a pénzt, vagy ha mégis akkor glancolják ki mindenki után a zuhanyzót és a WC-t! Egy ilyen programra 400km-t is autóznék!

Ami mindkettőre igaz, hogy csak vw-k legyenek és csak léghűtéses esetleg veterán vizes!

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #14545 Dátum: 2008 Augusztus 13, 09:04:39 »

- 1 napos vagy hétvége?                                                          A találkozó jellegétől függ. Azért egy "világvégi" egynapos találkozóra SZVSZ a helyiek mennek.
- kell felvonulás? vagy elég pl a főtéren kiállitani a kocsikat?            A felvonulás jó dolog, főleg kirándulással egybekötve.
- kell kemping, vagy pl elég egy panzió?                                       Ha mind a kettő van az az ideális.
- kell zenekar estére?                                                               Drága és nem lehet kikapcsolni. Zajt olcsóbban is lehet csinálni...
- tombola érdekel valakit?                                                         Ha vannak benne poénos ajándékok is.
- mi a fontosabb? A programok, vagy a helyszin, esetleg az árak?    Helyszín és a résztvevők köre, és ebből adódóan találkozó jellege.
- drága dijak legyenek, vagy sok egyszerű?                                  A drága díj nem sokkal csicsásabb mint az olcsó. Sokakat érdekel, sokakat nem.
- hány km-t mennétek el egy találkozóra?                                    Csak az egynaposnál van kritikus értéke SZVSZ.
- kellene valami show and shine jellegű szépségkiállitás?                 Egy tisztáson minek? Legyen ilyen jellegű találkozó is. Ne keverjük a jellegeket.
- legyenek más autók is pl trabant stb?                                       Egyedi barátok jöhetnek.

A találkozóknak is van "életciklusa". Az egynaposak tovább élnek, főleg közeli helyszínen, jó programokkal. A többnapos "monstre" kevert találkozók a legfáradékonyabbak. Ugyanarra a helyszínre tízszer elmenni kempingezni is érdektelen lehet. Nem rossz dolog, ha a találkozók "vándorolnak".
Nem elérhető Petester

Vw 1302i ;)

« Hozzászólás #14544 Dátum: 2008 Augusztus 13, 08:56:54 »

- 1 napos vagy hétvége?
Egyértelmű hétvége. A legjobb, ha nyújtott... Smiley

Én nem ragaszkodok a felvonuláshoz, de hiányérzetem lenne, ha nem lenne.

Legyen kemping. Akinek meg kell panzió, úgyis megoldja a kemping közelében. De a legjobb az, ahol van sátorhely és bungalló. Pl. mostani orfűi helyszín vagy a nyíregyi.

- kell zenekar estére?
Nem!

Érdekel, de nincs hiányérzetem, ha elmarad. De ha emiatt kerülne többe a találkozó én szívesen nélkülözöm.

Nekem a programok és a társaság dönti el a találkozó színvonalát és arra megyek el, ami ár/érték arányban kedvezőbb. Nekem pl. az idei nyiregyi találkozó volt a legkellemesebb (talán mert eddig idén csak azon voltam...  Smiley ). Mérsékelt árak, de ehhez képest volt mondjuk ebéd is. Ezek mellett megérte azt a 2x240 km-t. Az elszáll árak tönkreteszik a találkozót. Valljuk be, zsidók azért vagyunk annyira, hogy ez igen is számítson! Szóval, ha kapok is vmit a pénzemért, akkor fizetek.
Tájékozódási verseny ne hiányozzon, nekem az a favorit... Smiley Ugye, Gumibogi? Smiley Ill. tavaly Kaposváron sikerült annyira eltévednünk, hogy Ivivel fél órát veszekedtünk vmi hegy tetején. Mi se tudtuk, hogy keveredtünk oda... Smiley Aztán 5-ek lettünk a kb. 20 indulóból...

Egyedi, mint eddig = sok egyszerű!

Nekem igazából mindegy, 250 km sugarú körben minden találkozót elérek... Smiley

Tavaly Kaposváron kiálltunk a főtérre, ahonnan indult a tájékozódási, ill. itt volt az ebéd is. Kellemes volt, de 1,5-2 óránál többet necces így elviselni helyszíni program nélkül.

Szerintem ne vegyüljünk. Bőven elég az a pár népautós találkozó, ami van egy évben...

Köszönöm, de ha lehet vegyétek egy kicsit komolyabban. Komolyan érdekelne, azok véleménye is, akik alig, vagy soha nem irtak még a forumba.
Köszönöm!

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #14543 Dátum: 2008 Augusztus 13, 08:47:24 »

- 1 napos vagy hétvége?
- kell zenekar estére?
Segitsetek, kiváncsi vagyok rá őszintén
-hétvége
-nem kell
-kemping lehetetöleg valami viz mellet föleg nyáron!
-nem kell
-tombola mehet
-program nem jó emberek ,jóárak igen
-hasznos dijjak
-300
-igen hozzá értöekkel
-jöhessenek de csak kultikusak

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #14542 Dátum: 2008 Augusztus 13, 08:40:03 »

Bocsi AZS a tiedet írtam át, vagy hagytam úgy amivel egyetértek mer így kevesebbet kellett írni. Cheesy Grin

- 1 napos vagy hétvége?
hétvége

kell

kemping, bár van olyan tali is ahol sem egyik sem másik mégis működik rég jól

- kell zenekar estére?
 Nem

Engem nem, bár a buli kedéért két évente egyszer veszek egyet, hangulatfüggő nálam

a helyszín, és a társaság. a programok másodlagosak nekem. az árakról: ne legyen pénz szagú a buli ne arról szóljon, hogy a szervezők degeszre keresik magukat a résztvevőkön közben meg Ők a "legnagyobb" Bogarasok/Vw-sek (tudom sorolni a példákat, de szerintem nem kell, nem helyes)

dehogy legyen drága. a legjobb a tatabányai "egyedi hangvételű" oklevél, meg a régi orfűn a kézzel készített cuccosok, meg természetesen a hanyi évenkénti kétszeri aktuális agymenései ;-) evvel max. egyetértek, nem szeretem a tömeg kupákat. Nem mintha valaha is vágytam volna valamilyen dijra.

Ha olyan a társaság bármennyit!!

Nem érdekelnek, ezek nekem idegen dolgok(biztos túl parasztgyerök vagyok), ha valami teccik megnézem úgy is, hogy külön kirakják a kirakatba.

Mivel én is sokat voltam off autóval már nem mondhatok erre semmit. Az biztos ha bogárbuli akkor arról szóljon, a többi meg húzódjon meg, hamár ott akar lenni.

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #14541 Dátum: 2008 Augusztus 13, 08:29:09 »

- 1 napos vagy hétvége?                                                          Szerintem mindegy, a hangulat és a helyszín a lényeg...
- kell felvonulás? vagy elég pl a főtéren kiállitani a kocsikat?            Szerintem a felvonulás jó dolog, csak legyen kellően megszervezett...
- kell kemping, vagy pl elég egy panzió?                                       Bár én már "kinőttem" a kempinges korból, de jó lehet a kemping is...
- kell zenekar estére?                                                               Szerintem nem lényeges, a hangulatot a csapat is meg tudja teremteni...
- tombola érdekel valakit?                                                         A tombola még mindig jó dolog, főleg, ha vannak benne poénos ajándékok is...
- mi a fontosabb? A programok, vagy a helyszin, esetleg az árak?    1. helyszín  2. programok   3. árak  ...szerintem...
- drága dijak legyenek, vagy sok egyszerű?                                  Nem a díjak drágasága a mérvadó, hanem minél többen és minél ötletesebb és tartós ajándékot vihessenek haza
- hány km-t mennétek el egy találkozóra?                                    Ha jó a Tali, akkor akár az ország másik felére is...(meg, ha jókor van...)
- kellene valami show and shine jellegű szépségkiállitás?                 Nem tartom lényegesnek...
- legyenek más autók is pl trabant stb?                                       Engem nem zavarnak, de azért ne legyenek túlsúlyban...

Ennyi...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #14540 Dátum: 2008 Augusztus 13, 08:26:07 »

- 1 napos vagy hétvége?
- kell zenekar estére?
-hétvége(de tébánya 1 naposlétére is nagyon JÓ)
-lehet,aki akar megy aki akar nem megy....
-kemping is (bár gyerköccel még a örülünk ha van panzió)
-ha megfelelő zenét játszik belefér a buli7végébe és elfogadható a technika akkor igen...
-igen,ha jópofa cuccokat lehet nyerni..... Wink de azzal nem szokott gond lenni,szerintem
-helyszin és árak.....
-sok egyszerű
-bármennyit....
-nem szükséges hogy legyen .............de ha van az sem baj
-ha bogártalálkozó akkor max T3asok...szerintem ,ha csak találkozó akkor igen....ezt a szervez,rendező döntse el

ennyi,részemről
üdvw
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 13, 08:49:11 írta gumibogi »

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #14539 Dátum: 2008 Augusztus 13, 08:25:25 »

- 1 napos vagy hétvége?
- kell zenekar estére?

- hétvégel, lehetőleg hosszú Smiley

- felvonulás nem életbevágó

- kemping, de a gyerekeseknek panziólehetőséggel (öregszem én is, igen)

- nem kell zenekar

- AZS véleményét osztom

- 1. helyszín, 2-3. programok/árak. játékos (fantáziadús vagy mi) hangulat legyen, az árak meg ne túl magasak. eddig nem találtam a szokásos (régi) találkozókat drágának, így mindig megfelelt.

- sok egyszerű díj

- itthon bárhova elmennék egy jó találkozóért

- show 'n' shine-ra ott a BNV

- szervezetten nem támogatom más márkák jelenlétét, de természetesen a stílusban illőket és odatévedőket se tiltanám ki.

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #14538 Dátum: 2008 Augusztus 13, 08:09:19 »

... amire még jópár év múlva is emlékezel Roll Eyes

(persze az is lehetett jó amire vasárnap se) Evil

Köszönöm, de ha lehet vegyétek egy kicsit komolyabban. Komolyan érdekelne, azok véleménye is, akik alig, vagy soha nem irtak még a forumba.
Köszönöm!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #14537 Dátum: 2008 Augusztus 13, 06:45:02 »

Hova is mentem? Grin

Evil

Nem Te voltál... Wink Grin
Bár lehet, hogy szeretnél?.... Evil

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #14536 Dátum: 2008 Augusztus 13, 06:32:00 »

... amire még jópár év múlva is emlékezel Roll Eyes

(persze az is lehetett jó amire vasárnap se) Evil
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #14535 Dátum: 2008 Augusztus 12, 23:40:45 »

- 1 napos vagy hétvége?
hétvége

nem kell, de ha van, az se baj

kemping

- kell zenekar estére?
NEEEEEEEEEEEEEEEM

csak ahol külön támogatni akarom a szervezőbrigádot (részemről: hortobágy, tatabánya, régi orfű), és ahol nem sumákolnak vele (nem írom le, úgyis mindenki tudja)

a helyszín. a programok másodlagosak (kivéve, ha olyan jól szervezettek, mint tébányán), az árak meg legyenek arányban a helyszín színvonalával

dehogy legyen drága. a legjobb a tatabányai "egyedi hangvételű" oklevél, meg a régi orfűn a kézzel készített cuccosok, meg természetesen a hanyi évenkénti kétszeri aktuális agymenései ;-)

mellékes. a rajzásra a 15 km-t is sokallom, a vweuróra meg az 1300-at se (szorkettő)

nem, az sokkal inkább csak a lóvéról szól

persze, mér ne? de a kársztájlingos cuccok (neonosgóf) meg nem kellenek

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #14534 Dátum: 2008 Augusztus 12, 23:37:48 »

- 1 napos vagy hétvége?
- kell zenekar estére?
- hétvége
- nem kell felvonulás
- kinek mi, ez lényegtelen
- lehet, nem lényeges, inkább karaoke
- tombola kell
- a hangulat és a társaság a fontos
- hasznos és egyedi dolgok legyenek a dijak
- 350 km
- kell show and shine, best of 10, stb...
- nem
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #14533 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:41:38 »

- 1 napos vagy hétvége?
- kell zenekar estére?
Nem elérhető isi5

« Hozzászólás #14532 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:35:50 »

Tököl az nem bogártalálkozó, hanem népautótalálkozó ha jól tudom, de majd valaki javitson ki
Jogos!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #14531 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:34:40 »

Persze az is ér!Tökölön sem éreztem őket feleslegesnek!

Tököl az nem bogártalálkozó, hanem népautótalálkozó ha jól tudom, de majd valaki javitson ki
Nem elérhető isi5

« Hozzászólás #14530 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:29:57 »

Én bogárral mentem el mellette. az is ér? :-)

Persze az is ér!Tökölön sem éreztem őket feleslegesnek!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #14529 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:24:20 »

Sziasztok! A hétvégén volt szerencsém megnézni a verdanapokat a balaton-kiliti reptéren,és nagyon jól éreztem magam!Az egyetlen fájó pont az volt,hogy 1 bogarat sem láttam,pedig voltak skodák,minik,porschék,rengeteg vw és nagyon jó programok!Arra gondoltam,hogy talán jövőre mi is talizhatnánk ott(ha lessz)mert úgy sincs sok balatoni találkozó!
Én bogárral mentem el mellette. az is ér? :-)

« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 12, 22:26:53 írta NGA »
Nem elérhető isi5

« Hozzászólás #14528 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:21:52 »

Sziasztok! A hétvégén volt szerencsém megnézni a verdanapokat a balaton-kiliti reptéren,és nagyon jól éreztem magam!Az egyetlen fájó pont az volt,hogy 1 bogarat sem láttam,pedig voltak skodák,minik,porschék,rengeteg vw és nagyon jó programok!Arra gondoltam,hogy talán jövőre mi is talizhatnánk ott(ha lessz)mert úgy sincs sok balatoni találkozó!
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #14527 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:18:06 »

ez 5letnek jó de mennyire megvalósitható.....
egyre többen szerveznek találkozokat ami jó,mert ugye összehozza hétről-hére a bogarasokat...
akiknek mesélem ismerösköknek,rokonoknak,barátoknak, azok irigykedve néznek hogy ilyen is van....nagy család
csak a nem egyszerű mindenkivel úgy egyeztetni hogy minden klappoljon....
de ezt aki már csinált talit,vagy tervezett hogy csinál biztos jobban tudja
nem egyszerű az élet....it is bebizonyosodik

a legjobb példa az idei év naptára! Nézzük csak juniust egy hónapon belül 3 dunántúli találkozó. és ilyen szempontból jogosnak vélem Binci kezdeményezését, hogy akkor legyen tiszántúli is, az hogy mikor az már más kérdés..... persze van tiszántúlon is csak az valahogy szépen eloszlik: junius nyiregy, julius köre, augusztus gyoma...
Most nem azért irtam, hogy meghátráltassam a dunántúliakat mert nagyon helyes, hogy csinálják és csinálják is, de lehet, hogy tényleg kompromisszumot kellene kötni! De jó volt látni Fölöströmben a 400 autót együtt a medence partján és azért annak van fííílingje!! mekkora lenne ez pl a szajki tavaknál oda sok osztrák is eljönne pl a másik évben amikor fürstenfeld van... de nem akarok tippeket adni! SmileySmileySmiley

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #14526 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:08:45 »

ez 5letnek jó de mennyire megvalósitható.....
egyre többen szerveznek találkozokat ami jó,mert ugye összehozza hétről-hére a bogarasokat...
akiknek mesélem ismerösköknek,rokonoknak,barátoknak, azok irigykedve néznek hogy ilyen is van....nagy család
csak a nem egyszerű mindenkivel úgy egyeztetni hogy minden klappoljon....
de ezt aki már csinált talit,vagy tervezett hogy csinál biztos jobban tudja
nem egyszerű az élet....it is bebizonyosodik

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #14525 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:06:32 »

ez miért off?
ha 2évente lenne pl Gyoma, akkor nehezen birnám  Grin
Igen, ezt kihagytam a dologból: rajzás, gyoma, tbánya és más nagymúltú találkozók természetesen legyenek minden évben ez a 2 évente dolog az új szerveződések kompromisszuma lehetne...
Csak azért off, hogy ne ez legyen a téma, hanem a közeljövő "problémái".... Wink

Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #14524 Dátum: 2008 Augusztus 12, 22:02:03 »

ez miért off?
ha 2évente lenne pl Gyoma, akkor nehezen birnám  Grin
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #14523 Dátum: 2008 Augusztus 12, 21:59:44 »

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #14522 Dátum: 2008 Augusztus 12, 21:53:51 »

Igen, pénteken, koradélután. Siófokig totojával, onnan Gipsy.

szerintem mi délelött már lemegyünk....
de még beszélünk addig....

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #14521 Dátum: 2008 Augusztus 12, 21:40:48 »

és van aki nem tud veszteni, de azért tudja milyen motorom van én meg nem.  Evil
jaja van olyan is Grin Grin

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #14520 Dátum: 2008 Augusztus 12, 21:37:19 »

és van aki nem tud veszteni, de azért tudja milyen motorom van, én meg nem.  Evil
ez becsület kérdése szerintem!
pl tavaly 1835 aki 1,6tuningba ment és állitótta h 1,6 hoffer feri meg eállitja  1,8 ö csinálta
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 12, 21:42:55 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #14519 Dátum: 2008 Augusztus 12, 21:36:27 »

Attól még lehet 1,6 hogy 1,8 számláztak. Grin

Evil

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #14518 Dátum: 2008 Augusztus 12, 21:26:42 »

ez becsület kérdése szerintem!
pl tavaly 1835 aki 1,6tuningba ment és állitótta h 1,6 hoffer feri meg eállitja  1,8 ö csinálta

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #14517 Dátum: 2008 Augusztus 12, 21:17:46 »

Igen, én is láttam már 1,3-ast szinte minden kanyarban és váltásnál kipörgő kerékkel... Evil Cool Grin

Hova is mentem? Grin

Evil
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 12, 21:24:48 írta wob974 »

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #14516 Dátum: 2008 Augusztus 12, 21:14:06 »

... én még ebbe a vigyoriba sem kötnék bele .... má ha étitek ?! Grin Evil

Ne is.
Látod Billel a vállán közlekedik.
Grin

Evil

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #14515 Dátum: 2008 Augusztus 12, 18:27:38 »

Igen, pénteken, koradélután. Siófokig totojával, onnan Gipsy.

mikor mentek???
péntek?
mert mi akkor tervezzük....... Smiley
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #14514 Dátum: 2008 Augusztus 12, 17:15:44 »

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #14513 Dátum: 2008 Augusztus 12, 17:13:56 »

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #14512 Dátum: 2008 Augusztus 12, 16:40:37 »

Kedves Bill. A te következtetéseid alapvetően hibásak. llBár kb leszarom öket. A debilség pedig arra irányult hogy probáld meg a számodra lehetetlent és gondolkodj.

Oldalak: 1 ... 736 737 738 739 740 [741] 742 743 744 745 746 ... 1104
Nyomtatás

Ugrás: