www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 05:40:45

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 719 720 721 722 723 [724] 725 726 727 728 729 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9760375 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #15245 Dátum: 2008 Szeptember 01, 22:30:25 »

nem nem neked
de valahol gátat kéne ennek szabni azt gondolom
és még csak tavaly szeptember van

hat igazan alapos szervezes eseteben,mar tudni az idopontot,ez igaz

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #15244 Dátum: 2008 Szeptember 01, 22:29:01 »

Ön felvételt nyert.... Grin   (korbácsot biztosítok) Evil
Én indulnék 200 m-es síkpályás alapszemlében...
Vagy esetleg 200 női mell... (az a kedvencem....) Cool

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #15243 Dátum: 2008 Szeptember 01, 22:21:32 »

remélem, nem nekem szántad! Én éppen azért kérdeztem, hogy ki mikor tart valamit. Lehet , hogy rossz helyen, de a szándék elvitathatatlen

de én a témát részemről lezártem ezennel , harag nélkül, de sok tapasztalattal.
nem nem neked
de valahol gátat kéne ennek szabni azt gondolom
és még csak tavaly szeptember van

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15242 Dátum: 2008 Szeptember 01, 22:19:20 »

lenne egy helyszin ötletem onnan nemessze,az idöpont maradhat,vetélkedök mondjuk,vakolo verseny,vagy falazo verseny,alap áso verseny,majd Hanyi eldönti melyik legyen,ráadásul az uj helyszinen egy busz már ottvan Wink
 Evil  Evil  Evil

Ön felvételt nyert.... Grin   (korbácsot biztosítok) Evil
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #15241 Dátum: 2008 Szeptember 01, 22:14:22 »

az még nem jutott eszembe hogy azzal ha oda is rendezek akkor kivel baszok ki és kinek a 6-8-10 éves
munkáját teszem tönkre

ja és szarok rá ki mikor és hol mit szervez
remélem, nem nekem szántad! Én éppen azért kérdeztem, hogy ki mikor tart valamit. Lehet , hogy rossz helyen, de a szándék elvitathatatlen

de én a témát részemről lezártem ezennel , harag nélkül, de sok tapasztalattal.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #15240 Dátum: 2008 Szeptember 01, 22:14:00 »

lenne egy helyszin ötletem onnan nemessze,az idöpont maradhat,vetélkedök mondjuk,vakolo verseny,vagy falazo verseny,alap áso verseny,majd Hanyi eldönti melyik legyen,ráadásul az uj helyszinen egy busz már ottvan Wink
 Evil  Evil  Evil

ponnnnnnnntosan ;-)
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #15239 Dátum: 2008 Szeptember 01, 22:11:02 »

Tudtommal most lesz az uccsó VWoodstock, eladták a kempinget, jól tudom Hanyi?

Evil  Evil  Evil

[a csatolmányt egy admin törölte]

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #15238 Dátum: 2008 Szeptember 01, 22:08:56 »

Nagyon jól éreztük magunkat ,és örülök hogy személyesen is  találkoztunk Gamboékkal,köszönjük a rengeteg fotot amit Marcifiunkról készitettetek....Typ117,sárgabogarasbarátomnak is Wink Cheesy ...

Én is örülök a találkozásnak. Marci fiatok meg tényleg üde színfolt volt ezen a tényleg szuper találkozón!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #15237 Dátum: 2008 Szeptember 01, 21:58:23 »

én pedig hajduszoboszlóra egyet mondjuk június elején
de csak azért hogy ne nyíregyházán,debrecenben vagy hortobágyon legyen
valamint
szekszárdra de csak azért
hogy ne sopronban,győrben vagy pécsett legyen
és filózom egy szegedi talin is

az még nem jutott eszembe hogy azzal ha oda is rendezek akkor kivel baszok ki és kinek a 6-8-10 éves
munkáját teszem tönkre

ja és szarok rá ki mikor és hol mit szervez
ingyenpóló és ingyen kaja lesz 3 napra mindhárom esetben de gondolkodom a benzinjegyen is

hajrá ujtalálkozósok ennek basszatok oda

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #15236 Dátum: 2008 Szeptember 01, 21:53:30 »

a Kaposvári találkozóról 1-2 szót......én is megemlitenék...
csak most, mert szarakodott a gépünk és most már müxik..(köszönet akik telefonon segitettek Smiley)
szóval ...
Nagyon szépen köszönjük hogy ilyen szuper találkozot szervezett ,rendezett nekünk,Gelencsér Attila és csapata!!
Több gyönyörü helyszinenen,rengeteg gyönyörű gép....mi kell még egy jó talihoz....
Nagyon jól éreztük magunkat ,és örülök hogy személyesen is  találkoztunk Gamboékkal,köszönjük a rengeteg fotot amit Marcifiunkról készitettetek....Typ117,sárgabogarasbarátomnak is Wink Cheesy ...
Stonékkal közösen  tájékozodtunk egyett kaposváron és környékén.....kisebb nagyobb sikerrel.... Wink Smiley
Jövöre tuti hogy megyünk!!
Üdvw

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #15235 Dátum: 2008 Szeptember 01, 21:24:03 »

Asszem ugyanaz ami mindenhol ebben az országban: (kurvanagy) WELLNESS...  Cry

Ezt már nekem is mondta Hanyi a nyíregyházi találkozón, de én tudom, hogy töri a búráját azért valamin rendesen... Wink

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető edebug

« Hozzászólás #15234 Dátum: 2008 Szeptember 01, 21:17:36 »

Jövöre Rácalmásra akarunk szervezni egy talit,hely van elég,az emberek kedvesek.
Ezúton is szeretném felhivni kedves Fejér megyei bogaras társaim figyelmét,hogy segitsenek.

---Andris---
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #15233 Dátum: 2008 Szeptember 01, 20:34:44 »

...mivel a szervezők elég nagy százaléka (bármilyen hihetetlen)  lehet mással van elfoglalva ebben a pillanatban vagy egyszerűen nem is olvassa ezt a fórumot, igy eben a  formában nehéz lesz választ kapnod (hiába irod be kétszer is)
... ha veszed a fáradságot és visszanézed az eseménynaptárt akkor kiderülhet hogy kinek mi a fix időpontja, igyekszik mindenki egy adott időponthoz igazodni minden évben (ha esik ha fúj) ....

..és hogyha ez segít   "egy biztos: jómagam nem tervezek 2009-ben rendezvényt szervezni." (id. id. Black P.) Wink

üdvw

na azt majd meglátjuk ,hogy mit tervezel te 2009-re  Evil

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #15232 Dátum: 2008 Szeptember 01, 17:56:18 »

baszódjanak meg

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #15231 Dátum: 2008 Szeptember 01, 17:51:33 »

Akkoris kéne valami összejövetel, ha úgy van szervezetlenül is sztem.A kemping helyén mi lesz?

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #15230 Dátum: 2008 Szeptember 01, 17:43:19 »

Akkoris kéne valami összejövetel, ha úgy van szervezetlenül is sztem.A kemping helyén mi lesz?

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #15229 Dátum: 2008 Szeptember 01, 17:40:00 »

naneee. Ugye ez megint csak egy marketing fogás remélem... Shocked Roll Eyes

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #15228 Dátum: 2008 Szeptember 01, 17:38:06 »

jómagam nem tervezek 2009-ben rendezvényt szervezni." (id. id. Black P.) Wink

naneee. Ugye ez megint csak egy marketing fogás remélem... Shocked Roll Eyes

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15227 Dátum: 2008 Szeptember 01, 16:31:36 »

Kedves Fórumtársak!

Én egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy ki, mikor szeretne valamilyen rendezvényt szervezni 2009-ben, de egy sem érkezett. Helyette kaptam egy csomó jó szándékú észrevételt, melyet ezúton is köszönök. Ezek szerint, akkor még senkinek sincs konkrét időpontja?

...mivel a szervezők elég nagy százaléka (bármilyen hihetetlen)  lehet mással van elfoglalva ebben a pillanatban vagy egyszerűen nem is olvassa ezt a fórumot, igy eben a  formában nehéz lesz választ kapnod (hiába irod be kétszer is)
... ha veszed a fáradságot és visszanézed az eseménynaptárt akkor kiderülhet hogy kinek mi a fix időpontja, igyekszik mindenki egy adott időponthoz igazodni minden évben (ha esik ha fúj) ....

..és hogyha ez segít   "egy biztos: jómagam nem tervezek 2009-ben rendezvényt szervezni." (id. id. Black P.) Wink

üdvw

Nem elérhető Zsovács

« Hozzászólás #15226 Dátum: 2008 Szeptember 01, 15:07:11 »

Kaposvári képek:
<beszúrt kép törölve>
http://kep.tar.hu/typ117/50602133#2
a panzió is jó volt! volt elég hely, mi vasárnap lovaskocsikáztunk is  Cheesy

Gratulálok az eredményetekhez Smiley) Köszönet mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével és reméljük, hogy mindannyian jól szórakoztatok. Várunk vissza mindenkit jövőre is!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #15225 Dátum: 2008 Szeptember 01, 14:19:48 »

Kedves Fórumtársak!

Én egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy ki, mikor szeretne valamilyen rendezvényt szervezni 2009-ben, de egy sem érkezett. Helyette kaptam egy csomó jó szándékú észrevételt, melyet ezúton is köszönök. Ezek szerint, akkor még senkinek sincs konkrét időpontja?

Kedves Gambo!

egy biztos: jómagam nem tervezek 2009-ben rendezvényt szervezni.
üdvw
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #15224 Dátum: 2008 Szeptember 01, 14:18:30 »

Kaposvári képek:

http://kep.tar.hu/typ117/50602133#2
a panzió is jó volt! volt elég hely, mi vasárnap lovaskocsikáztunk is  Cheesy
Mi is megjöttünk Kaposvárról, nekem tetszett Smiley
sok szép gyári kabrió, sok ovál, pár porsche meg persze bogik, buszok egyebek. a Karmann Ghia találkozó nem igazán sikerült, ha jól számoltam 3 volt csak +1 (ha stóné is számít Grin)
a felvonulást a rendőrök jól biztosították, a kiállítás jó ötlet a főtéren
most vettem rész először tájékozódásin, jó móka volt!  igaz kicsit eltévedtünk és az egész belvárost kétszer jártuk végig Grin de aztán rátaláltunk a helyes útra és végül kiderült hogy nem is mentünk olyan rossz időt mint vártuk. legközelebb újra próbálkozunk Cheesy
képek nemsokára..
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #15223 Dátum: 2008 Szeptember 01, 14:14:13 »

Kedves Fórumtársak!

Idézet
ugye tudjuk, hogy az augusztus 20-ai hétvége Orfű, Gyoma meg augusztus első hétvégéje
Idézet
májusmásodik hétvégéje pedig a Hanyié
a folxedroll pedig vagy május utolsó hétvégéje vagy pünkösd

talán ezt a kérdést nem ide a nyilvánosba kellene feltenni, hanem tényleg az idei naptár alapján a szervezőket megkérdezni, mint Bugi is mondta Smiley
de szerintem az idei találkozók 80-90%-a nem fogja a dátumot (az adott hétvégét) megváltoztatni
persze ettől függetlenül értem én hogy te konkrétan szeretnéd tudni, de a szervezők nem biztos hogy olvassák itt ezt a kérdést
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #15222 Dátum: 2008 Szeptember 01, 13:44:11 »

május utolsó hétvégéje és a pünkösd is mindig hétvégére és hétfőre esik.  Wink
na ez igaz

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #15221 Dátum: 2008 Szeptember 01, 13:41:43 »

május utolsó hétvégéje és a pünkösd is mindig hétvégére és hétfőre esik.  Wink
májusmásodik hétvégéje pedig a Hanyié
a folxedroll pedig vagy május utolsó hétvégéje vagy pünkösd attól függően hogy melyik esik hétvégére

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #15220 Dátum: 2008 Szeptember 01, 13:41:34 »

Kedves Fórumtársak!

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #15219 Dátum: 2008 Szeptember 01, 12:53:32 »

....az italtól karlosszaincá vált hülyegyerekek összeütköznek.
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #15218 Dátum: 2008 Szeptember 01, 12:48:31 »

Azért félsz tőle, mert a patakbahányás után az italtól karlosszaincá vált hülyegyerekek összeütköznek.
Itt az volt a különbség, hogy kevés ilyen csóka volt, inkább az autókról szólt a dolog, nem a buliról.
pontosan.
jó nagy területen gyülekeztünk, és aztán nyugodtan, szervezetten vonultunk.
kultúra.
xoyox
« Hozzászólás #15217 Dátum: 2008 Szeptember 01, 11:38:06 »

En ezt az egesz talalkozosdin kirobbant  vitat  nem ertem.

Eleg nagy az orszag ahhoz, hogy akinek kedve van  az a közeleben megrendezesre kerülö talalkozora menjen, Kinek meg a z orszag masik feleben szimpatikus egy talalkozo az megy oda ( is)

Egy orszagos jellegü pedig tökeletesen elegendö a tavasszal.

Austriaban de Nemetben fel sem merül sehol egy egymasra szervezes, es az ebböl fakado anyazas.

Patakbahanyos meg ejjelüvöltös bunkok altal latogatott talalkozok pedig elöbb utobb abbamaradnak.
Talan gyözni fog  vegre a kultura  - az intelligencia

(A Kaposvari talirol szolo irasok mintha ezt jeleznek )
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #15216 Dátum: 2008 Szeptember 01, 11:21:57 »

Ezenkívül a hétvégén jártunk Kaposváron, és Lassnitzhöhén, úgyhogy feltöltődtünk télire.
Kaposváron rekordmennyiségű autót láthattunk, fantasztikus minőségűeket.
a felvonulást általában úgy rühellem(fosok tőle) mint a kecske a kést, .... (...)

Azért félsz tőle, mert a patakbahányás után az italtól karlosszaincá vált hülyegyerekek összeütköznek.
Itt az volt a különbség, hogy kevés ilyen csóka volt, inkább az autókról szólt a dolog, nem a buliról.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #15215 Dátum: 2008 Szeptember 01, 11:06:59 »

Mi is megjöttünk Kaposvárról, nekem tetszett Smiley
sok szép gyári kabrió, sok ovál, pár porsche meg persze bogik, buszok egyebek. a Karmann Ghia találkozó nem igazán sikerült, ha jól számoltam 3 volt csak +1 (ha stóné is számít Grin)
a felvonulást a rendőrök jól biztosították, a kiállítás jó ötlet a főtéren
most vettem rész először tájékozódásin, jó móka volt!  igaz kicsit eltévedtünk és az egész belvárost kétszer jártuk végig Grin de aztán rátaláltunk a helyes útra és végül kiderült hogy nem is mentünk olyan rossz időt mint vártuk. legközelebb újra próbálkozunk Cheesy
képek nemsokára..
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #15214 Dátum: 2008 Szeptember 01, 10:58:07 »

nem lehetne valahogy rávenni/megtanítani hogy azt a rengeteg fotót a neten valahol viszontláthassuk?
nagyon lelkesen folyton fotóz, szívesen látnám a képeket Smiley
fogalmam sincs.en is csak azt tudom h gyonyoru kepeket csinalt,s tovabbitotta nekunk.

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #15213 Dátum: 2008 Szeptember 01, 10:55:31 »

e-mail Smiley
nem lehetne valahogy rávenni/megtanítani hogy azt a rengeteg fotót a neten valahol viszontláthassuk?
nagyon lelkesen folyton fotóz, szívesen látnám a képeket Smiley
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #15212 Dátum: 2008 Szeptember 01, 10:48:26 »

Hol láttad a képeit?

e-mail Smiley

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #15211 Dátum: 2008 Szeptember 01, 10:46:58 »

Ezenkívül a hétvégén jártunk Kaposváron, és Lassnitzhöhén, úgyhogy feltöltődtünk télire.
Kaposváron rekordmennyiségű autót láthattunk, fantasztikus minőségűeket.
a felvonulást általában úgy rühellem(fosok tőle) mint a kecske a kést, de itt sikerült ezt profin, stresszmentesen levezényelni. Élveztem.
Annyian voltunk, hogy mindenkire szinte csak egy két szó jutott, ezúttal mindenkinek helló! akitől nem volt alkalmam elköszönni. Jó volt.
Lassnitzhöhe más világ, igazi osztrák falusi találkozó. Mezőn, Bratwurst-al, nagyrészt környékbeli autókkal.
Vigasztalásul a Kaposváriaknak, ezen a hétvégén ők is úgy jártak hogy kicsinek bizonyult a helyszín, de szerettük mindkét helyen ezt a fajta nyomort.
Az egyik osztrák bogárban büszkén ki volt téve a VWDepo egyik agyonlapozott száma, amiben a tavalyi fürstenfeldi találkozó beszámolójában szerepelt a kocsija.
Tőlünk Birinyi Gábor buszát második hellyel díjazták a kategóriájában, egy fantasztikus, Grossglocknert megjárt samba előzte meg a megmérettetésben.
Szép emlékekkel tértünk haza.
Képek holnap...

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #15210 Dátum: 2008 Szeptember 01, 10:13:49 »

Illetve dehogy is, a Lovász Imi például...
Köszönöm a bevezetőt, éppen írni akartam róla.
Mától indul a kampány, pár szó az egészről röviden.
Ez egy kiállítás lesz Pécsen, ahol Somogy-Tolna-Baranya régióból származó(pár kivétellel) autókat lehet megtekinteni egy Volkswagen szalonban és környékén.
Eltér egy bogártalálkozótól, mert ez elsősorban az érdeklődőknek szól, nem nekünk, viszont értünk. Már ha értitek.
Ez egy olyan lehetőség az autók bemutatására a nagyközönség előtt, amilyenre egy találkozón nincs lehetőség, nincs igény.
Mindenkinek vannak barátai, ismerősei, kollégai, akik tudják hogy valami bogaras dologban érdekelt az ember, de nem is sejtik miről szól ez a foglalatosság
Ezenkívül sok embert érdekel a hobbink, más márkák rajongói, nosztalgiázók, asszem nem kell sorolnom.
Itt lesz egy ingyenes hétvégi programlehetőség, ahol igényesen bemutatva, autentikus környezetben ott lesznek az autóink kiállítva, és akit érdekel megnézheti.
Ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Szeptember 01, 10:19:09 írta lovászimi »
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #15209 Dátum: 2008 Szeptember 01, 10:07:32 »

Lehet hogy az volna az üdvözitő ha . végre nem a bogarasokrl hanem az autoikrl szlna egy összejövetel.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #15208 Dátum: 2008 Szeptember 01, 10:03:02 »

Jön! Jön! Jön!
<beszúrt kép törölve>
kurva jó  plakát! Smiley

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #15207 Dátum: 2008 Szeptember 01, 09:59:59 »

Jön! Jön! Jön!
1303LS
« Hozzászólás #15206 Dátum: 2008 Szeptember 01, 09:56:15 »

ahaaaa.o volt racalmason is.osz szakallas oreg ur.jofej.s tok jo kepeket csinalt.
Hol láttad a képeit?
Oldalak: 1 ... 719 720 721 722 723 [724] 725 726 727 728 729 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: