www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:32:56

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 659 660 661 662 663 [664] 665 666 667 668 669 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9771661 alkalommal)
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #17645 Dátum: 2009 április 28, 08:58:11 »

vw depo-nak ekkora a költségvetése  Shocked  Roll Eyes

sztem akkor szervezhetne jövő év elejére is egy nyitótalálkozót, úgy ápr. első hétvégéjére (szombatra) és akkor biztosan sokan elmennek...
(félreértések elkerülése végett-nem akarok jövő évi rajzásnak már most kereszt beszervezni  Grin Cool )

varj... lehet 5000 ft lesz a belepo Tongue

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #17644 Dátum: 2009 április 27, 22:14:25 »

vw depo-nak ekkora a költségvetése  Shocked  Roll Eyes

sztem akkor szervezhetne jövő év elejére is egy nyitótalálkozót, úgy ápr. első hétvégéjére (szombatra) és akkor biztosan sokan elmennek...
(félreértések elkerülése végett-nem akarok jövő évi rajzásnak már most kereszt beszervezni  Grin Cool )
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #17643 Dátum: 2009 április 27, 22:11:57 »

MINDENKINEK ÜZENEM AKIT ÉRINT A TÉMA:

A VWOODSTOCK HELYSZÍNE MEGVÁLTOZOTT !

az uj hely: TISZAÖRS ! FÜRDÖTELEP

feltettem a honlapra:             http://www.hanyi.hu/woodstock.htm

akinek még ezután is kérdése van irjon!

VALAMINT MEGKÖSZÖNNÉM HA TOVÁBB ADNÁTOK MINDEN ÉRINTETNEK !

köszi
félve kérdezem,akárkitöl,aki tud válaszolni,koncert is lesz???????

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #17642 Dátum: 2009 április 27, 22:06:52 »

Persze, valahogy eljuttatom őket, csak előbb még összegyűjtöm a többiekét is, hogy teljes legyen! Wink
Mondjuk Hortobágyra... vagy Tiszaörs... mind1... szóval a VWoodstockra kiírom neked egy DVD-re, az úgy jó?

Azon a bogáron is Terkebogos matrica volt, én azt hittem, hogy hozzátok tartozik.
Régebben láttam ezen a képen, itt ráadásul pont a tied mellett áll!  Cheesy
<beszúrt kép törölve>
húú ez ciki, hogy pont mellettem állt és nem tudtam ki az  Grin
csak nem velünk a terkésekkel jött le és hazafelé láttuk hogy még ott parkol egy háznál.
ok, Hortobágyon add oda Protinak légyszi Smiley köszönöm
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #17641 Dátum: 2009 április 27, 13:30:15 »

DEPO Drag Day a Hungaroringen!!
2009. augusztus 20
http://www.vwdepo.hu/index.php?option=com_extcalendar&Itemid=75&extmode=view&extid=171

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető dzsanni

« Hozzászólás #17640 Dátum: 2009 április 27, 13:00:07 »

végre mentem olyan messzi túrára hogy lehetett fogyasztást mérni. azért megnyugtató a tudat, hogy a városi 10+ -os fogyasztás után hosszú úton elég, kevesebb mint 7,5l Smiley
jók a képek Cheesy
megkaphatom őket nagyban is?
te tudod ki volt a fehér OT-s bogival? nálatok a 11.kép

Ők nem velünk jöttek Db.ből ,  dél körül érkeztek meg...

Ja most láttam, hogy  válaszoltál... Smiley
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #17639 Dátum: 2009 április 27, 12:55:32 »

Itt még szponzor téren sok minden változhat. De sajnos jelzi a környező VW szalonok hozzáállását, hogy mindössze 1 támogat mindket. Erről ennyit. Pedig nem egy VW márkakereskedés van... Szóval nókomment meg ilyesmi. Mi is jobban örülnénk több márkahű támogatónak
Amúgy továbbra is várunk szeretettel, nem lesz box! Cheesy Cheesy Cheesy

Babják Kisvárdáról? Csak egy tipp.. nem ismerem, sohasem láttam, de hátha...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #17638 Dátum: 2009 április 27, 12:34:43 »

jók a képek Cheesy

Persze, valahogy eljuttatom őket, csak előbb még összegyűjtöm a többiekét is, hogy teljes legyen! Wink
Mondjuk Hortobágyra... vagy Tiszaörs... mind1... szóval a VWoodstockra kiírom neked egy DVD-re, az úgy jó?

Azon a bogáron is Terkebogos matrica volt, én azt hittem, hogy hozzátok tartozik.
Régebben láttam ezen a képen, itt ráadásul pont a tied mellett áll!  Cheesy

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #17637 Dátum: 2009 április 27, 11:34:41 »

ma találtam egy kincset (eszembe is jutottál) HÁTSÓ LÁMPABURÁT , eleje még nincs

de 30km nem táv egy nikeair-ben Grin Evil
hehe indul vazze a 350-es oninditos blokk. faszaul felujitottuk Cheesy
Es bele kerul abba a cseptankos vazba amit tolled hoztam. csak kellene egy eleje Cool
Ja amugy a burarol beszelhetunk mert az enyem repedt Embarrassed

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #17636 Dátum: 2009 április 27, 06:57:26 »

a górás főleg felétek nagyon csúnya dolgot jelent ezért javaslom ne vállad magadra annak a csövét  Grin
és egyébként pedig a helyi vw és vw konszern kereskedőket minősíti az,hogy egy sevrolé az egyik szponzor egy bogaras találkozón
megjegyzem azért ezt egyeztetném a szponzorokkal mielőtt a plakát az utcára kerül,hogy a skodának hogyan tetszik a sevrolé
csak szóltam
sok sikert és ha úgy jön ki a lépés benézek ha nem vertek el ezekután  Wink

Csak halkan jegyzem meg, hogy jópár évvel ezelőtt (válságon, jóval innen...), már nálunk is lett volna rá példa, hogy a Honda-Száraz komolyabb támogatást adott volna, mint a VW márkakereskedés... Aztán évek óta már minket sem támogattak, a nevükhöz méltóan, így inkább lemondtunk róla, és ennek ellenére működtünk...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17635 Dátum: 2009 április 26, 22:52:20 »

thx Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #17634 Dátum: 2009 április 26, 22:46:04 »

Itt még szponzor téren sok minden változhat. De sajnos jelzi a környező VW szalonok hozzáállását, hogy mindössze 1 támogat mindket. Erről ennyit. Pedig nem egy VW márkakereskedés van... Szóval nókomment meg ilyesmi. Mi is jobban örülnénk több márkahű támogatónak

a górás főleg felétek nagyon csúnya dolgot jelent ezért javaslom ne vállad magadra annak a csövét  Grin
és egyébként pedig a helyi vw és vw konszern kereskedőket minősíti az,hogy egy sevrolé az egyik szponzor egy bogaras találkozón
megjegyzem azért ezt egyeztetném a szponzorokkal mielőtt a plakát az utcára kerül,hogy a skodának hogyan tetszik a sevrolé
csak szóltam

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17633 Dátum: 2009 április 26, 22:38:33 »

Nem az én talim. Nekem sajnos most Bogaram sincs, - egyenlőre - úgyhogy én csak górcső vagyok. Smiley
De - mint már mondtam - minden fillérre szükségünk van.
Harag meg végképp nincs.
csak szóltam

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #17632 Dátum: 2009 április 26, 22:31:31 »

Nem az én talim. Nekem sajnos most Bogaram sincs, - egyenlőre - úgyhogy én csak górcső vagyok. Smiley
De - mint már mondtam - minden fillérre szükségünk van.
Harag meg végképp nincs.

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17631 Dátum: 2009 április 26, 22:26:06 »

Isten ments, hogy haragudnék vagy ilyesmi. Csak ennek a talákozónak a szervezése nem kevés anyagi áldozatot követel. Saját zsebből is megy bele bőven, mert nincs elég szponzor. Csupán az esik rosszul, ha valaki még esetleg ezen lovagol is. (mármint az OFF szponzorokon)
Úgyhogy a félreértések elkerülése végett természetesen semmi harag vagy ilyesmi nincs (nem vagyunk mi ilyenek itt a nyírségben! Cheesy ), természetesen Titeket is sok szeretettel várunk! Nagyszerű buli lesz, ez már most körvonalazódik. Aki már volt tudja, aki még nem, az meg - reméljük - megtudja.

ebben az országban minden találkozó negatív költségvetéssel zárul !
talán  1 van ami nem de azt nem nevezném meg ha nem gond
hidd el tököl nekünk kb 4x annyiban van mint a te talid
na ezt nem azért mondtam ,hogy minősítsem , távol álljon tőlem
mégegyszer mondom lehet ,hogy csak én látom azt úgy hogy nem illik a palakátra a sevrolé
ha lenne merszem,erőm,kitartásom,szerencsém,hogy én szervezzek egy találkozót én is mindent megtennék a sikere érdekében
de vannak nekem olyan kis heppeim ,hogy pl az ellenmárkát nem hívom be szponzornak

de mondom mégegyszer lehet hogy rosszul látom a dolgot
áldás békesség és a legszebbet ,legjobbat kívánom neked !
és én vagyok a kukacos amiért ebbe belekötöttem (vagy én mondtam ki)

mégegyszer elnézést

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #17630 Dátum: 2009 április 26, 22:19:14 »

emiatt ne fáradj bele itt mindenbe !
én csak a véleményem írtam le és az csak az enyém ahogy láthatod is
örökre feketeseggű lettem emiatt a hsz-em miatt ezt is megértettem de véleményem hadd legyen

és ezúton elnézést és egyben bocsánatot is kérnék

Isten ments, hogy haragudnék vagy ilyesmi. Csak ennek a talákozónak a szervezése nem kevés anyagi áldozatot követel. Saját zsebből is megy bele bőven, mert nincs elég szponzor. Csupán az esik rosszul, ha valaki még esetleg ezen lovagol is. (mármint az OFF szponzorokon)
Úgyhogy a félreértések elkerülése végett természetesen semmi harag vagy ilyesmi nincs (nem vagyunk mi ilyenek itt a nyírségben! Cheesy ), természetesen Titeket is sok szeretettel várunk! Nagyszerű buli lesz, ez már most körvonalazódik. Aki már volt tudja, aki még nem, az meg - reméljük - megtudja.

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17629 Dátum: 2009 április 26, 22:14:03 »

Ja, így már okés. Mivel ők is támogatnak minket ez a minimum, hogy feltüntetjük őket. (azonkívül hogy anyagilag segítik a találkozót, többek közt a tombolába is beszálltak és amúgy is szimpatikus jófejek)
Aki a logo-k és támogatók miatt nem jön el, az... az inkább ne is jöjjön el. Másrészt a névsor még változhat, ez egy kb. 0,97-es verzió. Vagy mi...
Na bye all, már belefáradtam itt mindenbe... Sad
emiatt ne fáradj bele itt mindenbe !
én csak a véleményem írtam le és az csak az enyém ahogy láthatod is
örökre feketeseggű lettem emiatt a hsz-em miatt ezt is megértettem de véleményem hadd legyen

és ezúton elnézést és egyben bocsánatot is kérnék

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #17628 Dátum: 2009 április 26, 22:06:43 »

bocsánat sevrolé déjvu vagy mi a távolkeleti rákfos

Ja, így már okés. Mivel ők is támogatnak minket ez a minimum, hogy feltüntetjük őket. (azonkívül hogy anyagilag segítik a találkozót, többek közt a tombolába is beszálltak és amúgy is szimpatikus jófejek)
Aki a logo-k és támogatók miatt nem jön el, az... az inkább ne is jöjjön el. Másrészt a névsor még változhat, ez egy kb. 0,97-es verzió. Vagy mi...
Na bye all, már belefáradtam itt mindenbe... Sad

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17627 Dátum: 2009 április 26, 22:01:50 »

Megkértek! A barátom aki szervezi és ráadásul neki nemcsak Audija van hanem bogara is! Úgy vélem nem jelent komoly konkurenciát, viszont egy soproni vagy pápai bogarasnak aki pl csak egy fél napra ér rá lehet érdekes lehet és esetleg eljönne....
ok megértettem

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #17626 Dátum: 2009 április 26, 22:01:03 »

akkor ezt miért tetted ide be és miért pont most ?

téged nagyon csíplek ezért most nem fogok órákig nagyoncsúnyán anyázni !
maradjunk annyiban ,hogy ez nem frankó !

és most ne kezdjünk bele abba,hogy az ország másik végén és egyébként is más a célközönség meg audi találkozó és nem vw  stb....

ejnye bejnye és akkor finom voltam és nőies  Undecided

Megkértek! A barátom aki szervezi és ráadásul neki nemcsak Audija van hanem bogara is! Úgy vélem nem jelent komoly konkurenciát, viszont egy soproni vagy pápai bogarasnak aki pl csak egy fél napra ér rá lehet érdekes lehet és esetleg eljönne....
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17625 Dátum: 2009 április 26, 21:58:52 »

Ja, amúgy a "hudaj"-ra nem jöttem rá még mi lehet. Hyundai? Az nincs is ott. :? Huh
bocsánat sevrolé déjvu vagy mi a távolkeleti rákfos

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17624 Dátum: 2009 április 26, 21:57:32 »

Ha tud adni pénzt a talira, sok minden belefér hidd el. Sajnos máshogy nem jön össze a kincs. Ha teszem azt6 a Ssang Yong támogatna minket mondjuk xxx.xxx Ft-al hidd őket is beraknánk a szponzorok közé. Vagy nem lenne találkozó.
Válság van vazze! Wink
én is egy kicsit szervezek találkót de bár a feleségem az opel egyik lerakatában dolgozik és többekközött marketinges is és bár az a találkozó még ráadásul népautós is de mégsem fordult meg a fejemben felkérni őket hogy szponzorálják a  találkozót
dehát nem vagyunk egyformák
és a cél szentesíti az eszközt
de akkor is kemyény egy vw találkozó plakátján a hulára lejáratott sevrolé embléma
ez az én véleményem boccs

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #17623 Dátum: 2009 április 26, 21:53:43 »

Nem szeretnék Hanyira rászervezni!!

ÓÓÓ bammeg pedig a Sanyi már majdnem igent mondott...most meg megy aszfalni Roll Eyes

részemröl nincs harag .....aki nem akar hozzánk jönni az ugyse velem ........tehát ellenem Wink

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #17622 Dátum: 2009 április 26, 21:50:19 »

Ja, amúgy a "hudaj"-ra nem jöttem rá még mi lehet. Hyundai? Az nincs is ott. :? Huh

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #17621 Dátum: 2009 április 26, 21:47:31 »

kemény a hudaj és isuzu reklám bammeg  Grin Grin Grin Grin
sok minden belefér nekem de ez nehezen, megmondom őszíntén  Grin Grin Grin

Ha tud adni pénzt a talira, sok minden belefér hidd el. Sajnos máshogy nem jön össze a kincs. Ha teszem azt6 a Ssang Yong támogatna minket mondjuk xxx.xxx Ft-al hidd őket is beraknánk a szponzorok közé. Vagy nem lenne találkozó.
Válság van vazze! Wink

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17620 Dátum: 2009 április 26, 21:44:11 »

Nem szeretnék Hanyira rászervezni!!

akkor ezt miért tetted ide be és miért pont most ?

téged nagyon csíplek ezért most nem fogok órákig nagyoncsúnyán anyázni !
maradjunk annyiban ,hogy ez nem frankó !

és most ne kezdjünk bele abba,hogy az ország másik végén és egyébként is más a célközönség meg audi találkozó és nem vw  stb....

ejnye bejnye és akkor finom voltam és nőies  Undecided

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #17619 Dátum: 2009 április 26, 21:39:11 »

Nem szeretnék Hanyira rászervezni!! Egy barátom szervezi akinek van kedve eljönni bogárral erre a rendezvényre annak ingyenes a buli! Márk barátom szeretne egy kis mini bogártalálkozót, kiállítást csinálni a kilátogató Audi rajongók és nézelődők számára!

Májusi Találkozó: 2009-05-16 Rábaring
TARTS VELÜNK A RÁBARINGEN 2009, MÁJUS 16.-ÁN !

SZERETED A SZÉP ÉS KÜLÖNLEGES AUTÓKAT?
SZERETED AZ ASZFALTSZAGGATÓ VERSENYEKET?
SZERELMESE VAGY AZ AUDINAK?

Őrületes, aszfaltszaggató, benzingőz ittas programok lesznek 2009.
Május 16.-án a DRAGRACING jóvoltából megrendezett egész napos
szórakozást nyújtó AUTÓS-MOTOROS GYORSULÁSI VERSENYEN. Természetesen szem előtt tartva a MNASZ és a MAMS biztonsági előírásait, ellenőrzött és biztonságos terepet biztosítunk a sebesség, és lóerők szerelmeseinek. A hazai mezőny mellett, szeretettel várjuk a külföldi versenyzőket is.
Hiszen Ausztriából, Romániából, Szlovákiából is eljönnek hozzánk versenyezni. Az autós gyorsulás street és profi kategóriában kerül megrendezésre, ahol a pontos időeredményeket a NHRA által is elfogadott időmérő berendezésünkkel mérjük. Hogy nálunk senki ne unatkozzon ebben az évben megpróbáltuk színesíteni palettánkat olyan színfoltok bevetésével ami még soha nem volt a Rába ringen, egybekötve a gyorsulást és a pálya más területein rendezett rally versenyt, illetve kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást nyújtó RC autók gyorsulása, ezek kicsiny elektromos mini autó modellek melyek akár 100km/h sebességgel is repesztenek szemmel alig követhető tempót diktálva szelik végig az aszfaltot. Majd megcsodálhatjuk Magyarország legnagyobb gyűjteményét ami több mint 500db mini autót sorakoztat fel.

Az Első Magyar Audi Klub nálunk szervezi autóstalálkozóját, ami reméljük hagyományteremtő lesz az AUDI szerelmesei körében. Az Audi klub betétprogramjaként a konszern régebbi autói is képviseltetik magukat, a VW bogarak rajzására minden kedves rovarszerető nézelődőt, rovartulajdonost, és rovarra vágyó embert szeretettel várunk.

Aki ennyi program láttán még is szárnyra kapna, az tegye inkább egy sárkánnyal.
Bemutatkoznak nálunk a sárkányrepülősök is légi felvételek készítésével teszik maradandóvá a rendezvényt képekben, illetve a nézők közül sorsolás alapján kiválasztott szerencsések, és bátor jelentkezők madártávlatból is megszemlélhetik a RÁBA RING pályáján zajló eseményeket.

A nézőket mind e mellett várjuk még Street Fighter show-val, kiállítókkal, remek hangulattal!
Jól felszerelt büfével kedveskedünk a megéhezett vendégeknek versenyzőknek,és próbáltunk gondoskodni arról hogy az elfogyasztott ebéd alatt sem maradjunk ki semmiből, így hatalmas kijelzőkkel felszerelt pályán a versenyek időeredményeinek minden részletét láthatjuk majd.

A hagyományoknak megfelelően, mint minden évben az első Rába ringen rendezett versenyen, tisztelgünk Cseh József emlékének aki Magyarországon a 402 méteres gyorsulás egyik úttörője volt.
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #17618 Dátum: 2009 április 26, 21:29:20 »

értemén.
megpróbáltad tiszakatonát, nem jött be.
aztán megpróbáltad tiszalászlót, az sem jött be.
az utolsó lehetőség volt tiszaörs, az bejött ;-)

Grin és egy köpésre van Hevesvezekény ! ahol azt a híres fesztivált rendezik ! Roll Eyes
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #17617 Dátum: 2009 április 26, 21:16:59 »

hanyi bácsi szerezz nekem egy 250-es jawa elejet es megyek en is Grin
ma találtam egy kincset (eszembe is jutottál) HÁTSÓ LÁMPABURÁT , eleje még nincs

de 30km nem táv egy nikeair-ben Grin Evil
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #17616 Dátum: 2009 április 26, 21:14:27 »

szarok a tábládra  Grin

akkor egy wc ülőkét teszek ki az lesz a jel Wink
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #17615 Dátum: 2009 április 26, 21:12:35 »

Szállást Tőled kell kérni?

...sok jó ember kis helyen is.. mit akarsz a sátramba?????? Grin Grin

következő képpen ajánlom aki bungiban ágyban párnákközt kiván aludni keresse az 59 513-000 számon a kemping recepcióját,
közölje hogy a találkozóra kér bungis szállást stb..... foglalási sorrenben fogynak a szobák (10db)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17614 Dátum: 2009 április 26, 21:10:33 »

Hanyi !  ja tényleg

IQ-ék is foglaltatni akarnak előre szobát
azt kivel kell egyeztetni veled vagy a központ i számon ?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17613 Dátum: 2009 április 26, 21:09:10 »

...ne bénnázzatok már  Grin ugyis kitáblázom

http://www.hanyi.hu/terkep.htm
szarok a tábládra  Grin

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #17612 Dátum: 2009 április 26, 21:08:53 »

hanyi bácsi szerezz nekem egy 250-es jawa elejet es megyek en is Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #17611 Dátum: 2009 április 26, 21:08:18 »

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #17610 Dátum: 2009 április 26, 21:06:15 »

füreden a shell kút előtt kell balra menni ? mintha abádszalók tiszaderzs felé mennénk ?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17609 Dátum: 2009 április 26, 21:03:59 »

Ha az M3-om vagy a 3as foutfelol jossz.akkor  A shell kut elotti lampas kersztezodesben jobbra!! a 34-es szamu utra.! (a City-Gas van a sarkon)
bammeg jobbra-t akartam írni  Cool

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #17608 Dátum: 2009 április 26, 21:01:48 »

füreden a shell kút előtt kell balra menni ? mintha abádszalók tiszaderzs felé mennénk ?
Ha az M3-om vagy a 3as foutfelol jossz.akkor  A shell kut elotti lampas kersztezodesben jobbra!! a 34-es szamu utra.! (a City-Gas van a sarkon)

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #17607 Dátum: 2009 április 26, 20:31:34 »

Jó volt a hétvégi terkebog!
én most fényképezőt nem vittem, így csak telefonos képeim vannak:
http://picasaweb.google.com/Donat117/TerkebogSarretIzeFesztival#

végre mentem olyan messzi túrára hogy lehetett fogyasztást mérni. azért megnyugtató a tudat, hogy a városi 10+ -os fogyasztás után hosszú úton elég, kevesebb mint 7,5l Smiley

Terkebog (és vwdebrecen GT) Nagyrábé túra képei, akiket esetleg érdekel:
http://vwdebrecen.hu/terke-gtnagyrabe/lap-terkegtnagyrabe.htm
Jó volt, köszönjük a meghívást az egész csapat nevében!
jók a képek Cheesy
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17606 Dátum: 2009 április 26, 20:25:06 »

Ha Tiszafured felol jottok akkor Tiszaors-Kunmadaras fele kell jonni! Majd keresztul mentek tiszaorson, es a falu utan meg jottok 3km-ert kunmadaras iranyaba es balrol lesz az ut ami bevisz a furdohoz(ez meg 1-2km-er). De kivan teve a tabla hol kell befordulni balra!
Igy mar mindenki odatalal Smiley

Oldalak: 1 ... 659 660 661 662 663 [664] 665 666 667 668 669 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: