www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 07, 15:04:00

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921202 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 568 569 570 571 572 [573] 574 575 576 577 578 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9663090 alkalommal)
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #21283 Dátum: 2009 Szeptember 27, 18:50:48 »

szombati rajzás képeim: http://hahu.hu/galeria/gallery791
látom, végül elhozta valaki azt a jó kis napfénytetős 1302-est (narancssárga)! ismerősöd?

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető walaki

a drágaszágom :)

« Hozzászólás #21282 Dátum: 2009 Szeptember 27, 18:44:09 »

szombati rajzás képeim: http://hahu.hu/galeria/gallery791

VW 1302 (1972)
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #21281 Dátum: 2009 Szeptember 27, 18:04:55 »

Kérlek ne vedd személyeskedésnek, meg semmi bántó dolog, stb....de ezt nagyon meglepőnek tartom........

Engem soha nem bánt ha valaki megmondja a véleményét, sőt megtisztelsz vele..

(akinek fontos ki nyeri az év találkozója díjat jöjjön el szavazni, és ne nyerhessen 3X ugyan az....., tali szervező ne lehessen az év bogarasa..., de ez más tészta)   
Sajnos szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek meg kell gondolnia mennyit költ az "őrületére" de ez csak az én véleményem, aki egy kicsit is ismer tudja, hogy nem vagyok normális ez ügyben...
sok bogaras talira is elmegyek és a T3 rendezvényeken is mindig ott vagyok, (nem mindig a család örömére)
amiben lehet segítettem pl a Tököli talin is...(építés, repülős fuvar,...)
Én is szerveztem, szervezek talit pl most: transporter-talalkozo.hu
csak azt akartam mondani a belépővel azért én vigyáznék, nálunk a klubban van aki 1000 Ft-ot sem engedhet meg magának és nem szeretnénk állandóan kellemetlen helyzetbe hozni vagy kiszorítani a hobbijából, barátaitól..
én pl ezért rohangálok hetek óta, hogy a mi találkozónk ingyenes lehessen, mint eddig mindig...nem is keresünk egy büdös vasat sem...:-(   
« Utoljára szerkesztve: 2009 Szeptember 27, 19:10:41 írta Kuszto »

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #21280 Dátum: 2009 Szeptember 27, 14:59:09 »

szerintem meg csajoztál Tongue

<beszúrt kép törölve> 
Huha, ilyen csunyan regen egett be, nekunk azt mondta, hogy nem er ra, mer' rengeteg a melo, stb ... ;-)
Csepeli ratyi! :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #21279 Dátum: 2009 Szeptember 27, 14:19:42 »

Ne érts félre, nem izzadom a pénzt meleg éjszakákon, de 2000 forintot nekem gond nélkül megér egy tatabányai találkozó.
Ott a pont!

Azt meg szivünk joga eldönteni,hogy egy meghirdetett 1000Ft-os belépöt megtoldok mégeggyel,s igy nem csak belépöt váltok,hanem kicsit támogatom is az általam kedvelt találkozót!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #21278 Dátum: 2009 Szeptember 27, 14:10:36 »

Üdvw

én nem vagyok csak egy félkész 58-as bogár tulaja, T3-as buszom van sok, akiket sajnos sok találkozón nem is látnák szívesen, pedig pl a 79-es T3-as Westim LBX...
de ha pl 2000 Ft a belépő én el sem indulok...az én autóim sokat zabálnak (benzinesek)+ kaja, pia, (nagy a család)
sok kicsi meg sokra megy.....+ nyáron minden héten van találkozó a végén igen csak meggondolom...

A belépőt nem emelném de pl lehetne támogatói pólót venni, tombolát emelni...és akkor mindenki eldönti aznap mennyit költ...vagy a bogarhatu.hu lehetne szponzor amire összedobnánk...

Kérlek ne vedd személyeskedésnek, meg semmi bántó dolog, stb....de ezt nagyon meglepőnek tartom.

Készül egy 58-as bogarad, nyilván tisztában vagy az alkatrész és munkadíj árakkal, van egy T3-as buszod, ami üzemel...és van egy T3-as Westfaliad. Gondolom nem azért van ennyi autód, mert folyamatosan vezetik a sofőrök, hanem hobbi céllal, szereted, stb. Akkor viszont magával vonzza a dolog, hogy egy társaságot is keresel, ahol hasonló emberek vannak, megbeszélhetitek a dolgokat...és ez az öröm, ez az információ (néha pénzt is spórol neked) nem ér meg 2000 Ft-ot, nem teljes 7 liter benzint? Ennyire nem értékeled a munkát amit a szervezők beletesznek egy ilyenbe azért, hogy jól érezd magad, hogy dumálhass hasonszőrű buszosokkal, autósokkal, veteránosokkal? Kicsit furcsa ez nekem.

A támogatói póló is munkába és pénzbe kerül, ha erre még ráteszik a támogatói "felárat" akkor lesz 6000 Ft egy póló....akkor meg jön a többi "polihisztor", hogy ilyen pólót veszek a kínai piacon 1000-ért, stb.

Ne érts félre, nem izzadom a pénzt meleg éjszakákon, de 2000 forintot nekem gond nélkül megér egy tatabányai találkozó.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #21277 Dátum: 2009 Szeptember 27, 13:59:24 »

Ez működött is ugye Tököl esetében, szerintem bárki aki találkozót szervez és számít ennek a fórumnak a közösségére csak elhatározás kérdése, hogy él-e a lehetőséggel.
Pont ezen felbátorodva mertem a javaslatom leirni.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #21276 Dátum: 2009 Szeptember 27, 13:32:42 »

én azt sem értem mi alapján választunk év bogarasát
szerintem a korrekt az lenne, ha valaki publikáltan vagy tök mindegy de a társaság betekintésével előszedne valami romot valahonnan
és nemnormális mennyiségű munkával talpra állítaná vagy hasonló
szerintem

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #21275 Dátum: 2009 Szeptember 27, 13:23:40 »

Azért ezeken a szavásokon látszik hogy ez a Fórum nem fedi a bogaras társadalmat, annak csak egy kis szelete - még ha elég hangos is. El kell fogadni, lehet tartani Fórumos szavazást, stb.
Grin Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #21274 Dátum: 2009 Szeptember 27, 13:20:53 »

Azért ezeken a szavásokon látszik hogy ez a Fórum nem fedi a bogaras társadalmat, annak csak egy kis szelete - még ha elég hangos is. El kell fogadni, lehet tartani Fórumos szavazást, stb.

Függetlenül ettől én sem értek vele egyet, hogy mindig ugyanaz legyen az év bogarasa. SZVSZ ha valaki nyert egyszer, három évig ne jelöltesse/iduljon/lépjenvissza stb. magát.

Azon kívül a találkozók vetélkedőjében egyszer már elviszi a főszervező a pálmát. A "bogarasság" meg alapvetően más. Ha valaki csinál a különleges autót, épít egy frankó motort amivel megnyer egy pár versenyt, szóval én inkább erre gondolnék ebben a műfajban, nem a tali szervezésre.
UFF.
1303LS
« Hozzászólás #21273 Dátum: 2009 Szeptember 27, 13:14:23 »

Éppen ezért én a támogatói jegyet és a belépö jegyet összefaragnám egy elövételi lehetöséggel.

Ez működött is ugye Tököl esetében, szerintem bárki aki találkozót szervez és számít ennek a fórumnak a közösségére csak elhatározás kérdése, hogy él-e a lehetőséggel.
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #21272 Dátum: 2009 Szeptember 27, 12:39:55 »

Feltöltöttem a debreceni találkozó galériáját!
http://www.vwdebrecen.hu/festival/lap_galeria.htm

Nem elérhető SixtusAngel

A zene az élet(em). 06-70-2451733

« Hozzászólás #21271 Dátum: 2009 Szeptember 27, 12:21:56 »

Minden szervezendö találkozónak szüksége van már az elökészitö stádiumban,nem kevés jó magyar forintra.
Éppen ezért én a támogatói jegyet és a belépö jegyet összefaragnám egy elövételi lehetöséggel.
Már csak egy bankszámla szám kell,amire utalni lehet.
Ha csak azt az 50 forumost veszem figyelembe,akik itt felül bejelölték T.Bányát,abban biztos vagyok,hogy jelölni fognak(fogunk) jövöre is.
Ha csak havonta 2 üveg sör árát,netán 1 liter benzinét teszem félre,akkor tavasszal simán tudok utalni 2ezer forintot,és elövételben megváltom a belépöt.
Ha ezügyben egységesen gondolkodunk itt a forumon,az mingyá 100ezer forint kezdö tőke a TBK-nak!

Igen ez így nagyon szépen hangzik és megvalósítható is lenne. Persze apró probléma, ha sok a találkozó és minél több helyre szeretnél eljutni akkor ez már kicsit több anyagi áldozatot igényel ugyebár. Némi példálózásként, ugyebár volt itt olyan összefogás 1-2.000.- felajánlásokkal, h megállt a motorom és kellene valami segítség, h hazajussak erdélybe pl., de ez azért tényleg más dolog. Nekem viszont miután elkészül a vas, (még nem tudom miként fogom kifizetni a munkákat és az anyagot, de el kell készülnie a vasnak már) a következő évben ott kell lennem minden találkozón ami hifi területén csak létezik, mert különben nem ismernek meg újra, ez azt jelenti, h minden hónapban el kell jutnom legalább két helyre az országban ami vagy 150.000.- költséget jelenthet majd.Persze nem jelenti azt, h TBK-ra nem fogok átmenni a szomszédba, csak más helyekre is jó lenne eljutni ugyebár.

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #21270 Dátum: 2009 Szeptember 27, 11:49:01 »

Minden szervezendö találkozónak szüksége van már az elökészitö stádiumban,nem kevés jó magyar forintra.
Már csak egy bankszámla szám kell,amire utalni lehet.
Ha csak azt az 50 forumost veszem figyelembe,akik itt felül bejelölték T.Bányát,abban biztos vagyok,hogy jelölni fognak(fogunk) jövöre is.
Ha csak havonta 2 üveg sör árát,netán 1 liter benzinét teszem félre,akkor tavasszal simán tudok utalni 2ezer forintot,és elövételben megváltom a belépöt.
Ha ezügyben egységesen gondolkodunk itt a forumon,az mingyá 100ezer forint kezdö tőke a TBK-nak!

Tóth Zoltán
Nem elérhető SixtusAngel

A zene az élet(em). 06-70-2451733

« Hozzászólás #21269 Dátum: 2009 Szeptember 27, 10:50:14 »

ehhez szívesen csatlakoznék
a jó megoldás valahol a debreceni tali környékén van "támogatói belépő" én szívesen áldoznék 2-3-4 e ft-ot egy ilyen belépőre az egyik kedvenc találkozómon, tbányán !

No hát ez inkább alapból természetesnek érzem. Ha már ott voltam, igaz off kocsival, természetesen vettem pólót, befizettem a bogarasok megjelenési belépőjét, és még ezen kívül némi hozzájárulást is tettem.
Az itteni jelenlévők, a bogaras társadalom biztosan nem mondana nemet a "kötelező" támogatásra, hiszen tudja és érti mi és miért történik.
Azt nem tudom Tbányán miféle és mennyi támogatást tudott összeszedni, erről beszélni kellene, és utána lehet majd ezekről a dolgokról beszélni. Persze ez minden találkozónál más és más méretet ölthet.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #21268 Dátum: 2009 Szeptember 27, 10:37:23 »

nagysagrendileg mennyi penz kene,hogy ne legyen deficites?

Mert mi,akiknek fontos,hogy legyen tatabanyai bgartali,lehet evrol evre ossze tudnank dobni,kozosen...legalabbis en nagyon szivesen benne lennek
ehhez szívesen csatlakoznék
a jó megoldás valahol a debreceni tali környékén van "támogatói belépő" én szívesen áldoznék 2-3-4 e ft-ot egy ilyen belépőre az egyik kedvenc találkozómon, tbányán !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #21267 Dátum: 2009 Szeptember 27, 10:28:49 »

Nem jó út SZVSZ. Támogatást akkor illik kérni, ha terített betlit játszol, és a támogató látja mire kell mennyi pénz. A látogatók közt meg nem érdemes különbséget tenni. Legfeljebb úgy, hogy aki először jön, vagy külön kér, csak az kapjon szeretet-csomagot.

Nálunk volt támogatói jegy, nem mondom, hogy sokan, de akadt egy-két ember, aki vett, főleg azok, akik átlátták, hogy mennyi meló van vele, és egy kicsit is magukénak érezték a találkozót. Ha ez nálunk első alkalommal tudott működni, akkor egy 16 éves Tatabányán szerintem gond nélkül menne a dolog.

Én idén 11 találkozón voltam, és ezek közül nekem Tököl volt a favorit (Tatabányára sajna nem tudtam eljutni). Igazi, komplett autós nap, minden a vezetésről, az autókról szól, amiről kell egy ilyen talinak. A látottak alapján Tatabánya ugyanez, idén a Rajzás is hasonlóra sikeredett, és mi is ebbe az irányba próbálunk haladni a debrecenivel.

És nem hiszem, hogy ezért a díjért kell találkozót szervezni, meg azt se, hogy egyáltalán van-e értelme kiosztani. Vannak, akik elmennek Gyomára, egy évben egyszer és kész. Nekik annyi a találkozóra járás, hogy kempingezik-fürdik-sörözik (tőlünk többen kérdezték, hogy miért nem két napos, miért nem kampingben van) és persze, hogy azt fogja megjelölni legjobbnak.

Az év bogarasának pedig szintén olyan embert tudnak választani, aki a középpontban van. Hangozttak el itt utalások Boka Pistára, ami teljesen egyértelmű lehetne, de... A terkebog azért eléggé Budapestcentrikus dolog, és az a vidéki bogaras, aki nem bújja az internetet, nem hall róluk.

Úgyhogy szerintem ennek a szavazásnak igazából semmi értelme a világon, csinálni kell tovább, azokért az emberekért, akik ott szoktak lenni évről-évre (jövőre remélem én is ott leszek Tatabányán). Mi pl. hiába hírdettük itt a fórumon, összesen 2 ember jött el, viszont voltak, akik azt mondták, hogy ilyen jó találkozón nem voltak. És azokért kell csinálni, akik így gondolják.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #21266 Dátum: 2009 Szeptember 27, 10:14:12 »

tömör beszámoló az évzáróról:

hát, ezen a helyen rajzást rendezni öngyilok lenne, évzárónak nem volt rossz, amíg ott voltam
dicsak  Shocked  üdv a fedélzeten újra

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #21265 Dátum: 2009 Szeptember 27, 10:02:28 »

Üdvw

én nem vagyok csak egy félkész 58-as bogár tulaja, T3-as buszom van sok, akiket sajnos sok találkozón nem is látnák szívesen, pedig pl a 79-es T3-as Westim LBX...
de ha pl 2000 Ft a belépő én el sem indulok...az én autóim sokat zabálnak (benzinesek)+ kaja, pia, (nagy a család)
sok kicsi meg sokra megy.....+ nyáron minden héten van találkozó a végén igen csak meggondolom...

A belépőt nem emelném de pl lehetne támogatói pólót venni, tombolát emelni...és akkor mindenki eldönti aznap mennyit költ...vagy a bogarhatu.hu lehetne szponzor amire összedobnánk...

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #21264 Dátum: 2009 Szeptember 27, 08:38:58 »

Nem jó út SZVSZ. Támogatást akkor illik kérni, ha terített betlit játszol, és a támogató látja mire kell mennyi pénz. A látogatók közt meg nem érdemes különbséget tenni. Legfeljebb úgy, hogy aki először jön, vagy külön kér, csak az kapjon szeretet-csomagot.

Igen, ez kényes kérdés. Kockázatos egy ilyet meglépni, mert aki még nem volt az lehet, hogy meggondolná, hogy menjen-e.
Viszont eg yolyasmit ki lehetne találni, hogy pl támogatói jegy szabadon választható és ott a kapuban kérdezi meg a beléptető, erre sokan rábólintanának a régi tébánya járók közül. Ezzel párhuzamosan pedig lehetne elsőbálozós jegy is ami meg olcsóbb, effektív beetető, vagy a jegy része pár tombola.
1303LS
« Hozzászólás #21263 Dátum: 2009 Szeptember 27, 08:17:10 »

Az már ingerküszöb feletti lenne, hidd el...! De nem is célunk... legalábbis, nekem, nem! Más nevében meg nem tudok nyilatkozni...
Volt olyan, aki hiányolta az MBK-s kedvezményt is, de azt már nem tudtuk volna kigazdálkodni, sajnos... Én sajnáltam legjobban...
Igen, ez kényes kérdés. Kockázatos egy ilyet meglépni, mert aki még nem volt az lehet, hogy meggondolná, hogy menjen-e.
Viszont eg yolyasmit ki lehetne találni, hogy pl támogatói jegy szabadon választható és ott a kapuban kérdezi meg a beléptető, erre sokan rábólintanának a régi tébánya járók közül. Ezzel párhuzamosan pedig lehetne elsőbálozós jegy is ami meg olcsóbb, effektív beetető, vagy a jegy része pár tombola.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #21262 Dátum: 2009 Szeptember 27, 08:02:08 »

Végig olvastam.
Nagy változás nem lett volna, ha ott vagyok is, igaz, valamikor 10 óra tájban rémlett fel, hogy mintha évzáró is lenne ma, mikor a kőmíves éppen kis szünetet tartott...
Az, hogy nem lett Tatabánya az év találkozója, nem számít! Ami számít, az a sok elégedett résztvevő, akárhányan vannak is, a mosolygó arcok, a barátok- akik olykor éppen ellenfelek-, a feeling, és még biztosan fel tudnék sorolni pár dolgot, ha gondolkodnék cseppet Wink
Ami számít, hogyí tizenöt éve változatlan minőségben, biztos pontként szerepel a találkozók sorában, hogy mindig vannak régi arcok, akik tudják, milyen, és mindig vannak újak, akik meg akarják tapasztalni, amit hallottak.
Tudom, Sanyi, hogy nehéz a tagságot egyben tartani, egy gondolkodásra bírni, de a hírnév kötelez!
Persze nem csak Téged, de az öszes szervező-rendező-támogató individumot is, akik azért érdekes módon ha fáradtan, izzadtan, de roppant elégedetten mancsolnak a pakolás végén!
Ha támogatást ajánlanak, el kell tudni fogadni, ha nem adnak, még mindig vagyunk egy páran, akik valahogyan segíteni próbálunk, ha mindjárt a zsebünkből is. Nem maradsz egyedül, tehát Tatabánya 16!
Bocs a személyesnek tűnő hozzászólásért, ha nem tetszik, töröljétek!  Wink

Bácsi Győző
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #21261 Dátum: 2009 Szeptember 26, 22:54:25 »

Azért hagy mondjak valamit.

Én beleláttam sok VW marketingtervbe, sőt, sok más (autós) cég marketingtervébe is. Ezek szintúgy szűkre vannak szabva anyagilag, a marketingeseknek sok, jobbnál-jobb ajánlatot kell elvetni anyagiak hiányában. Vannak prioritások, rendezvények, amiket nem lehet kihagyni, amik viszik a pénzt, de a célcsoport jobb, mint mi vagyunk....és én ezek ismeretében azt is CSODÁNAK tartom, hogy a PoHu bevállal egy akár ilyen kis rendezvényt, mint a mai.

Annyira esélytelen, hogy egy tatabányai bogártalálkozót komolyabban támogassanak, hogy el sem hiszitek.

Jó reggelt! 

Az én meglátásom szerint ez a mai nap nem a mi autóvételi szándékunknak szólt, a bogarakat egyszerű reklámnak használták, hogy aput lerángassa a kisgyerek a szalonhoz hörbit nézni, az eladó meg jól leakciózza nekik 3,5-ért az új Pólót...
Ezzel az első lépést megtette, legalább elgondolkodik apuci az új autón, innen már nincs messze, hogy meg is rendelje - persze ez most ebben a hisztiben elképzelhetetlen.

De Tatabánya esetében nem is gondoltam Vw kereskedésre, legyen inkább a sarki barkácsbolt, a papírírószer akinek iskolakezdésnek jól jön egy kis reklám, ilyesmik....
« Utoljára szerkesztve: 2009 Szeptember 26, 23:03:57 írta brez »

Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #21260 Dátum: 2009 Szeptember 26, 22:44:50 »

És erről az autóról nem tud valaki valamit? Milyen motor van benne, ki a tulaj, meg ilyesmi.
Nagyon szépnek tűnik így képről.
Már kezdenek alakulni a buszok Smiley
<beszúrt kép törölve>

Üdvw
HA jól emlékszem Pécsről jöttek fel, apa és fia, jó fejek voltak...

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #21259 Dátum: 2009 Szeptember 26, 22:39:26 »

Yes!

Azért hagy mondjak valamit.

Én beleláttam sok VW marketingtervbe, sőt, sok más (autós) cég marketingtervébe is. Ezek szintúgy szűkre vannak szabva anyagilag, a marketingeseknek sok, jobbnál-jobb ajánlatot kell elvetni anyagiak hiányában. Vannak prioritások, rendezvények, amiket nem lehet kihagyni, amik viszik a pénzt, de a célcsoport jobb, mint mi vagyunk....és én ezek ismeretében azt is CSODÁNAK tartom, hogy a PoHu bevállal egy akár ilyen kis rendezvényt, mint a mai.

Annyira esélytelen, hogy egy tatabányai bogártalálkozót komolyabban támogassanak, hogy el sem hiszitek.

Ha nem hisztek nekem, csak monjdátok meg a 1064 tagból, hogy ki vett magánemberként VW-t hivatalos kereskedésből az elmúlt 4 évben...és mindenki nézzen magába, mikor vett alkatrészt és miylen értékben valamelyik Porsche üzemben, akár Buda, Inter-auto vagy M5, Po Szeged, stb.

Ha ezt az összeget egy bravúros marketinges megháromszorozná, akkor mennyivel lennének előrébb?

Jó reggelt! 

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #21258 Dátum: 2009 Szeptember 26, 22:25:28 »

Valahogy így gondolom (engedjétek meg, hogy Tatabányát hozzam fel példának):

Máshgy áll hozzá egy idegen vállalkozó  egy ilyen támogatáshoz, ha nem Izsáki Sanyi két szép szemének kell pénzt adnia, hanem egy közhasznú szervezetnek, klubnak, ráadásul (bár nem vagyok adóügyekben jártas) a támogatást le is irhatja, ha jól tudom....

Hogy a kereskedők - VW márkakereskedők - nem állnak ki most sem a helyi szervezetek mellett azt nem értem.... mert amíg nem volt az a válságcirkusz és jól éltek addig aláírom, de most amikor szarban vannak és az emberek a bogárról rögtön VW-ra asszociálnak ezt nem kihasználni egy kereskedő marketingesének bűn. És ez nálunk Vácon is így van... nem egyszer felajánlottuk segítségünke a helyieknek, eddig nem éltek vele.
Yes!
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #21257 Dátum: 2009 Szeptember 26, 22:21:23 »

Szerintem Brez nem erre gondolt.
............Inkább valami olyasmire hogy a nem a( bogár/busz )tulajok léteznek a kereskedőkért hanem forditva..... Huh
  ..nem ismerös ez valahonnan máshonnan!!
Valahogy így gondolom (engedjétek meg, hogy Tatabányát hozzam fel példának):

Máshgy áll hozzá egy idegen vállalkozó  egy ilyen támogatáshoz, ha nem Izsáki Sanyi két szép szemének kell pénzt adnia, hanem egy közhasznú szervezetnek, klubnak, ráadásul (bár nem vagyok adóügyekben jártas) a támogatást le is irhatja, ha jól tudom....

Hogy a kereskedők - VW márkakereskedők - nem állnak ki most sem a helyi szervezetek mellett azt nem értem.... mert amíg nem volt az a válságcirkusz és jól éltek addig aláírom, de most amikor szarban vannak és az emberek a bogárról rögtön VW-ra asszociálnak ezt nem kihasználni egy kereskedő marketingesének bűn. És ez nálunk Vácon is így van... nem egyszer felajánlottuk segítségünke a helyieknek, eddig nem éltek vele.

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #21256 Dátum: 2009 Szeptember 26, 22:09:34 »

mármint visszacsinálni azt, ami már volt... Tongue
Szerintem Brez nem erre gondolt.
............Inkább valami olyasmire hogy a nem a( bogár/busz )tulajok léteznek a kereskedőkért hanem forditva..... Huh
  ..nem ismerös ez valahonnan máshonnan!!
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #21255 Dátum: 2009 Szeptember 26, 22:02:20 »

Nem tudom miért, de nekem meggyőződésem, hogy egy hivatalos egyesületnek könnyebb pénzt szereznie sponzorba, mint egy természetes személynek. Hiszen az ilyen jellegű adományokat, ha jól tudom, le lehet irni az adójukból, arról nem is beszélve, hogy egy kicsit komolyabb kereset SZJA-nak 1% sem kevés, csak sokan megfelekeznek erről is....
Persze ilyenkor még mindig megfontolandó, hogy ezért érdemes e hivatalosítani egy klubbot, de szerintem nem rosz lehetőség ez sem.

mármint visszacsinálni azt, ami már volt... Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #21254 Dátum: 2009 Szeptember 26, 22:00:08 »

Nem tudom miért, de nekem meggyőződésem, hogy egy hivatalos egyesületnek könnyebb pénzt szereznie sponzorba, mint egy természetes személynek. Hiszen az ilyen jellegű adományokat, ha jól tudom, le lehet irni az adójukból, arról nem is beszélve, hogy egy kicsit komolyabb kereset SZJA-nak 1% sem kevés, csak sokan megfelekeznek erről is....
Persze ilyenkor még mindig megfontolandó, hogy ezért érdemes e hivatalosítani egy klubbot, de szerintem nem rosz lehetőség ez sem.

Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #21253 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:57:47 »

Idézetet írta: TBK001 link=topic=3.msg471197#msg471197 date=125399404
Szerintem, ne ragozzuk tovább...
Köszi!
[/quote
ja igy van
2010 september eleje megyünk és kész Wink
megvagyokértve

http://www.motorvalto.hu/

1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ 
1994 VW T4
1989 GOLF 2  94000km.................................ELADÓ
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #21252 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:53:12 »

Nem is nyafogtam... Tongue Cool

de!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21251 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:48:02 »

Te tudod. De ne nyafogj Smiley

Nem is nyafogtam... Tongue Cool

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #21250 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:46:59 »

Na jó, srácok!
Köszönöm a sok bíztató szót, meg segítséget, de ne off-oljuk szét a topicot, mer seggbe leszünk még a végén billentve...
Majd pénteken lesz egy komoly megbeszélésünk a többiekkel, és ott sok mindenre pont kerül...
Köszi!

ok,de szerintem ezekutan a penz nem ok,hogy megszunjon ez a remek talalkozo....

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #21249 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:46:08 »

Mindenki tankol a 300-as benzinből, BigMac-ezt vesz 1000-ért, stb. akinek nem mindegy, hogy 1000 vagy 2000 a belépő az idény egyik legjobb találkozójára az szerintem hazudik, jobb ha otthon marad.  Roll Eyes
nem illik magamat idézni:
""""""""""""""szerinten nem!! ha kell kielemzem!!"""""""""""""""

..eze lett volna a lényege
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #21248 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:42:01 »

Ismét mondom, nem szeretnék olyan árat, amit nehéz, sokaknak megfizetni, ráadásul amihez még jön a nem kevés benzin pénz is, hisz el is kell ide jutni...

Mindenki tankol a 300-as benzinből, BigMac-ezt vesz 1000-ért, stb. akinek nem mindegy, hogy 1000 vagy 2000 a belépő az idény egyik legjobb találkozójára az szerintem hazudik, jobb ha otthon marad.  Roll Eyes

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #21247 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:41:53 »

Te tudod. De ne nyafogj Smiley

Annak idején megfogadtam, hogy a mi Talink nem fog üzleti alapra helyeződni, és ehhez tartom is magam, amíg nálam van a TBK-001 rendszám...
Volt idén is törekvés, a belépőjelentősebb emelésére, de cserébe feljaánlottam a rendszámtáblám...
Igen! Zsarnok voltam... evvan...
Ismét mondom, nem szeretnék olyan árat, amit nehéz, sokaknak megfizetni, ráadásul amihez még jön a nem kevés benzin pénz is, hisz el is kell ide jutni...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21246 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:40:46 »

Na jó, srácok!
Köszönöm a sok bíztató szót, meg segítséget, de ne off-oljuk szét a topicot, mer seggbe leszünk még a végén billentve...
Majd pénteken lesz egy komoly megbeszélésünk a többiekkel, és ott sok mindenre pont kerül...
Köszi!

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21245 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:37:36 »

Mersz megmondta a frankót. Emeld a belépőt. 1500, és másfélszer anyyi a bevétel. De a 2000 is elfér. Tbánya rétegtalálkozó, nem tömeg fürdőzés.

Annak idején megfogadtam, hogy a mi Talink nem fog üzleti alapra helyeződni, és ehhez tartom is magam, amíg nálam van a TBK-001 rendszám...
Volt idén is törekvés, a belépőjelentősebb emelésére, de cserébe feljaánlottam a rendszámtáblám...
Igen! Zsarnok voltam... evvan...

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #21244 Dátum: 2009 Szeptember 26, 21:35:37 »

Ez a Mersz okos csávó!  Grin
Hú,ez gonosz Evil de jó!
Oldalak: 1 ... 568 569 570 571 572 [573] 574 575 576 577 578 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: