www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 07, 17:31:13

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921202 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 567 568 569 570 571 [572] 573 574 575 576 577 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9663968 alkalommal)
1303LS
« Hozzászólás #21323 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:25:17 »

Sompi
« Hozzászólás #21322 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:23:57 »

Baloldali a Kopi(25éve ismerem volt kollegám) jobb  Huh mándoki a dzsingiszkánból?
az év bogarasa: DzsingiszKán  Grin
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #21321 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:23:11 »

Ma egy veterán találkozón voltam Zuglóban. Ingyenes volt a részvétel. Káposzta főző versenyt rendeztek. A képen látott személyek a második helyen végeztek.
Baloldali a Kopi(25éve ismerem volt kollegám) jobb  Huh mándoki a dzsingiszkánból?
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #21320 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:20:27 »

Többet forog, jobban pörög!  Grin Grin Grin
500zal!
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #21319 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:19:40 »

Igen, ez így van... és valszeg így is működhe, akár...
Gondolom, azért, valamiért csak megjegyezte a Szepi, hogy kiszűrtek, pár azonos tollal és írással leadott szavazatot... vajon melyikre adták le... Jó kérdés...
Még mielőtt bárki kombinálna: én Tiszaörsre voksoltam, de, ha lehetett volna, akkor adtam volna voksot a Volks And Roll 3-ra is..
Muszáj lesz valahogy eljutnom Tatabányára. Mert a végén már nem lesz miért... Undecided
Mondjuk az időpontok tekintetében nem ártana egy kis rugalmasság. (Nem biztos, hogy a részedről...)

Szerintem egy idő után rostálódni fognak ezek a talik, letisztul a kép. Ezt az időszakot meg valahogyan ki kell húzni.
Miért fixen a nyár végére, őszre akarjátok tenni (akkor tényleg kurva nagy dömping van...)? Tudom, hogy ez hagyomány, de lehet, nem kellene ennyire ragaszkodni hozzá.

Nem vagyok egy született szervező, de ez született  meg parány kis agyamban... Smiley

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #21318 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:19:29 »

0.09-es tuning káposzta!!  Grin Grin Grin Grin

Mai Blikk-ben is ott feszít a bogarában valami krumplis zsákot kerülgetve!
1303LS
« Hozzászólás #21317 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:17:53 »

Mivel ebből nincs sok, tegyél nyugodtan, a miénkre is, semmi gond nincs belőle!
Ha figyelsz, véletlen tettem is a kipirosozott mondat további részében.  Wink
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #21316 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:17:21 »

Ma egy veterán találkozón voltam Zuglóban. Ingyenes volt a részvétel. Káposzta főző versenyt rendeztek. A képen látott személyek a második helyen végeztek.
« Utoljára szerkesztve: 2009 Szeptember 27, 20:20:36 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Sompi
« Hozzászólás #21315 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:16:37 »

Gondolom, azért, valamiért csak megjegyezte a Szepi, hogy kiszűrtek, pár azonos tollal és írással leadott szavazatot...

Ezt viszont én kérem ki magamnak! Én pl 2 cetlit töltöttem ki mert megkért a BlackP hogy írjam meg helyette.
Azonos tinta és írás de két külön ember véleménye!!  
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #21314 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:16:23 »

Többet forog, jobban pörög!  Grin Grin Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #21313 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:16:12 »

Na látod... ezzel már meg is van az ütközőpont, mivel a Tiétek már fix... nekünk az augusztus utolsó hétvégéje nem jó, a Bányász Nap miatt, a szeptemebr első hétvégéje, meg a, gyakorlatilag ugyanazon helyszínen tartott Vértes Expo kiállítás miatt nem jó... Tehát a 2 hetet, ha akarom, se tudom tartani... Akkor ez a kérdés eldőlni látszik... A Tiéztek után 2 héttel (da akár 1 héttel is...) meg már öngyilkosság, 1napos Talit tartani...
Augusztus meg tele van általában...
Akkor ennyi... Nincs miről vitázni...
Sanyika!
Alkalmazkodjunk. Az visznt jelentősen benne van a kalapban, hogy nem tudnak fizetni az embrek utazásra feleslegesen. Én örültem volna ha háromnál több pesti mebrt látok, de nem. Most neked egyébként ezzel mi bajod van?Le akarod adni a TBK-001 rendszámot, mert úgy érzed gátja vagy valéamilyen dolognak? Kiégtél, befásultál? Itt most lehet a lendületre vonatkozó jókivánságokból meriteni. Csinálni kell, 15 év nagy idő, soakn szeretik, én is szeretném, de messze is van, meg 1 naposra elmenni, tudod... De ez csak duma, idén a miénk miatt nem tdtam, tudtunk menni, de jövőre, mivel a miénk fix, a tiétekre elmegyünk, vagy az elmarad:) Jó?
Na, lehet csinálni valamit...
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #21312 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:15:47 »

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #21311 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:13:24 »

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #21310 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:12:30 »

Ezt én nem így gondolom, mert a bogár, az autó műszaki dolog. A Fásy Ádám meg egy fasz.

Uhh ! kemény vagy ! Evil
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #21309 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:10:46 »

""""""""""""""Most őszinte leszek: komoly kudarc-élményként éltem meg, hogy egyre kevesebben jönnek el hozzánk, a Talinkra... ami pedig, sokak szerint jó kis Tali...
Volt ugye, hogy a 140 belépő is kevés volt pár éve, aztán 123 autó, majd tavaly 111, idén pedig mindössze: 90... ez azért önmagáért beszél...""""""""""""""

...sokkal több tali és  egyéb rendezvény van mint egy pár éve!! Ez jó hir a résztvevőknek és rossz a szervezőknek!
a jó tali nem attol jó hogy sokan és mindenki otvan,hanem egyéb ezer részlet!
természetesen eggyetértek tbkSanyival ,amikor egy rendezvényt kell anyagilag rendbetenni ...hát az gáz lehet ,mert nem mindggy hogy 100vagy 150 résztvevő van!
.........van egy kis ellentmondás Undecided
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21308 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:10:25 »

Szerintem ez így egy kicsit erős.
Fogalmazzunk úgy van ilyen is és olyan is.
Nem hiszem, hogy alacsonyabb szintet ütne meg egy "falunapos" bogártalálkozó, mint egy gumitgyilkolászós gyorsulós.
Én sem teszek megjegyzést a gyorsulási versenyekre "szakosodott" találkozókra, elfogadom, örömmel nézem 10 percig aztán megunom és körözgetek, keresek beszélgető partnert és jól érzem magam.

Mivel ebből nincs sok, tegyél nyugodtan, a miénkre is, semmi gond nincs belőle!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21307 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:08:20 »

Üdvw

Szerintem idén azért sokaknak össze kellet húzni az övet vagy legalábbis elgondolkodni ezen +nagyon sok találkozó van, +akinek jobban megy még külföldre is kiszalad...
Szóval én gratulálok ahoz is, hogy 100 autót össze tudtatok hozni rendszeresen, szerintem a 3 legelismertebb találkozó között vagytok mindenképpen én nem csüggednék....ez a helyszínen bedobálós szavazás meg úgy rossz ahogy van...ha szerzek még 10 szavazólapot vagy hozok pár havert, én is nyerhetek ??!    

Gondolom, azért, valamiért csak megjegyezte a Szepi, hogy kiszűrtek, pár azonos tollal és írással leadott szavazatot... vajon melyikre adták le... Jó kérdés...
Még mielőtt bárki kombinálna: én Tiszaörsre voksoltam, de, ha lehetett volna, akkor adtam volna voksot a Volks And Roll 3-ra is..

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21306 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:02:44 »

Szerintem ezen kár rágódni. Tavaly elindult egy folyamat a világban, válság néven ami sokunkat érintett. Köztük az un. megélhetési bogarasokat is. Akik eddig elmentek egy talira hétvégén azok most jól meggondolják, menjenek-e. Valamint előtte volt Fürstenfeldd, sokat kivett az emberekből, nem utolsó sorban pedig a beiskolázás is. Nehéz ezek mellett és a pesti vízfej mellett, jó és elérhető, valamint az év végén értékelhető találkozót csinálni. Ennyi idő után felesleges feladni, keresni kell új lehetőségeket, stb... Valamint egyeztetnünk kellene, hogy ne szept. 18 előtt egy héttel legyen, hátha eljön Pestről olyan is aki előtte Tatabányán volt. szóval, Sanyika, menjeél lefeküdni és gondold át újra. Jövőre 2 hét szünetet kellene eszközölnnk. Idén is mondtad, hogy lehet nem lesz, erre odaraktad. Jövőre is menni fog....

Na látod... ezzel már meg is van az ütközőpont, mivel a Tiétek már fix... nekünk az augusztus utolsó hétvégéje nem jó, a Bányász Nap miatt, a szeptemebr első hétvégéje, meg a, gyakorlatilag ugyanazon helyszínen tartott Vértes Expo kiállítás miatt nem jó... Tehát a 2 hetet, ha akarom, se tudom tartani... Akkor ez a kérdés eldőlni látszik... A Tiéztek után 2 héttel (da akár 1 héttel is...) meg már öngyilkosság, 1napos Talit tartani...
Augusztus meg tele van általában...
Akkor ennyi... Nincs miről vitázni...

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #21305 Dátum: 2009 Szeptember 27, 20:01:19 »

Kérlek ne vedd személyeskedésnek, meg semmi bántó dolog, stb....de ezt nagyon meglepőnek tartom.

Készül egy 58-as bogarad, nyilván tisztában vagy az alkatrész és munkadíj árakkal, van egy T3-as buszod, ami üzemel...és van egy T3-as Westfaliad. Gondolom nem azért van ennyi autód, mert folyamatosan vezetik a sofőrök, hanem hobbi céllal, szereted, stb. Akkor viszont magával vonzza a dolog, hogy egy társaságot is keresel, ahol hasonló emberek vannak, megbeszélhetitek a dolgokat...és ez az öröm, ez az információ (néha pénzt is spórol neked) nem ér meg 2000 Ft-ot, nem teljes 7 liter benzint? Ennyire nem értékeled a munkát amit a szervezők beletesznek egy ilyenbe azért, hogy jól érezd magad, hogy dumálhass hasonszőrű buszosokkal, autósokkal, veteránosokkal? Kicsit furcsa ez nekem.

A támogatói póló is munkába és pénzbe kerül, ha erre még ráteszik a támogatói "felárat" akkor lesz 6000 Ft egy póló....akkor meg jön a többi "polihisztor", hogy ilyen pólót veszek a kínai piacon 1000-ért, stb.

Ne érts félre, nem izzadom a pénzt meleg éjszakákon, de 2000 forintot nekem gond nélkül megér egy tatabányai találkozó.
Szerintem meg itt apont!!
""hogy egy társaságot is keresel, ahol hasonló emberek vannak, megbeszélhetitek a dolgokat...és ez az öröm, ez az információ (néha pénzt is spórol neked) nem ér meg 2000 Ft-ot, nem teljes 7 liter benzint? """"
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #21304 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:57:10 »

Percig sem vitatom.
Bogaras oldalról pedig pont nem.  Wink

Ezt én nem így gondolom, mert a bogár, az autó műszaki dolog. A Fásy Ádám meg egy fasz.

Stuntmanus

VW 1302 S

1303LS
« Hozzászólás #21303 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:53:21 »

Műszaki oldalról szemlélve mindenképpen.
Percig sem vitatom.
Bogaras oldalról pedig pont nem.  Wink
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #21302 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:51:48 »

Nem hiszem, hogy alacsonyabb szintet ütne meg egy "falunapos" bogártalálkozó, mint egy gumitgyilkolászós gyorsulós.

Én meg hiszem. Műszaki oldalról szemlélve mindenképpen.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #21301 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:45:22 »

teljesen fölösleges , mindig lesznek akik szarnak rá kinek a találkozójára szerveznek rá
Én másképp gondolom.
Ha nem probálunk semmit tenni a rászervezések elkerülése ellen,akkor nem kell csodálkozni,hogy 3 tali van egy hétvégén.
Nem a kitüzött dátum elötti vitákra gondolok 2 héttel a találkozó elött,akkor már tényleg csak a balhé,sértödés van.

Tóth Zoltán
Nem elérhető walaki

a drágaszágom :)

« Hozzászólás #21300 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:45:06 »

igen, erre. elég sokáig volt hirdetve az autó, a végén már arcátlanul olcsón.

szerintem jó kezekbe került. kár lett volna érte...

VW 1302 (1972)
1303LS
« Hozzászólás #21299 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:44:19 »

Mo.-n erre van igény. Erre szoktatták rá az embereket.

Pár év múlva minden falunap szerves része lesz egy "bogártalálkozó".

Szerintem ez így egy kicsit erős.
Fogalmazzunk úgy van ilyen is és olyan is.
Én sem teszek megjegyzést a gyorsulási versenyekre "szakosodott" találkozókra, elfogadom, örömmel nézem 10 percig aztán megunom és körözgetek, keresek beszélgető partnert és jól érzem magam.
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #21298 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:41:34 »

erre gondolsz: http://hahu.hu/fotogaleria/791galeria/7467kep ?
nem ismerem, de beszéltem a tulajjal, jó fej, és a kocsi is tetszik Smiley
igen, erre. elég sokáig volt hirdetve az autó, a végén már arcátlanul olcsón.

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető walaki

a drágaszágom :)

« Hozzászólás #21297 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:37:13 »

látom, végül elhozta valaki azt a jó kis napfénytetős 1302-est (narancssárga)! ismerősöd?

erre gondolsz: http://hahu.hu/fotogaleria/791galeria/7467kep ?
nem ismerem, de beszéltem a tulajjal, jó fej, és a kocsi is tetszik Smiley

VW 1302 (1972)
1303LS
« Hozzászólás #21296 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:36:18 »

Volt ugye, hogy a 140 belépő is kevés volt pár éve, aztán 123 autó, majd tavaly 111, idén pedig mindössze: 90... ez azért önmagáért beszél...

Hidd el nincs ennek semmi köze a tali színvonalához, egyszerűen k..va drága lett az élet.
Ha még hozzászámoljuk, hogy sokaknak a 10 liter körüli fogyasztás elfogadható ki is derül, hogy nagyon meggondolják az emberek.
Debrecenbe és Kaposvárra én is nagyon el mentem volna, de egyszerűen nem esett volna jól ennyit elbenzinezni. Többnapos talinál máshogy számolnak a népek.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #21295 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:35:20 »

Létre kéne hozni egy olyan lehetöséget,hogy minden találkozó szervezö hozzáférhessen azokhoz a dátumokhoz,melyek már elöre a tuti kategoriába esnek jövöre.
Alakul a tököli dátum is,de amig a többi szervezö nem bólint rá,addig én se dumálok.
Javasolnám az MBK honlapját,de az ugy frissül,ahogy nem!
Ki kéne bulizni a Depoban is egy rovatot,ahol ezek a dátumok havonta megjelennek,mindig az aktuális tuti dátumokkal frissülve.
Tudom volt már ilyen elképzelés,de hátha müködne?
egy probálkozást megér.
teljesen fölösleges , mindig lesznek akik szarnak rá kinek a találkozójára szerveznek rá

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #21294 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:28:39 »

Mivel a jövő évi események lassan kialakulnak le kellene venni a fenti szavazást.
Ami tuti:
Debrecen
2010.09.17 Estival
2010.09.18 Festival
Létre kéne hozni egy olyan lehetöséget,hogy minden találkozó szervezö hozzáférhessen azokhoz a dátumokhoz,melyek már elöre a tuti kategoriába esnek jövöre.
Alakul a tököli dátum is,de amig a többi szervezö nem bólint rá,addig én se dumálok.
Javasolnám az MBK honlapját,de az ugy frissül,ahogy nem!
Ki kéne bulizni a Depoban is egy rovatot,ahol ezek a dátumok havonta megjelennek,mindig az aktuális tuti dátumokkal frissülve.
Tudom volt már ilyen elképzelés,de hátha müködne?
egy probálkozást megér.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #21293 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:21:36 »

Üdvw

Szerintem idén azért sokaknak össze kellet húzni az övet vagy legalábbis elgondolkodni ezen +nagyon sok találkozó van, +akinek jobban megy még külföldre is kiszalad...
Szóval én gratulálok ahoz is, hogy 100 autót össze tudtatok hozni rendszeresen, szerintem a 3 legelismertebb találkozó között vagytok mindenképpen én nem csüggednék....ez a helyszínen bedobálós szavazás meg úgy rossz ahogy van...ha szerzek még 10 szavazólapot vagy hozok pár havert, én is nyerhetek ??!    
« Utoljára szerkesztve: 2009 Szeptember 27, 19:26:20 írta Kuszto »

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #21292 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:20:58 »

Mivel a jövő évi események lassan kialakulnak le kellene venni a fenti szavazást.
Ami tuti:
Debrecen
2010.09.17 Estival
2010.09.18 Festival
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #21291 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:19:21 »

Mi már megválaszoltuk magunknak ezt a kérdést.

Na, ezért írtam, a legelején, hogy el kell gondolkodni, érdemes-e Találkozót szervezni...

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #21290 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:18:37 »

Szerintem ezen kár rágódni. Tavaly elindult egy folyamat a világban, válság néven ami sokunkat érintett. Köztük az un. megélhetési bogarasokat is. Akik eddig elmentek egy talira hétvégén azok most jól meggondolják, menjenek-e. Valamint előtte volt Fürstenfeldd, sokat kivett az emberekből, nem utolsó sorban pedig a beiskolázás is. Nehéz ezek mellett és a pesti vízfej mellett, jó és elérhető, valamint az év végén értékelhető találkozót csinálni. Ennyi idő után felesleges feladni, keresni kell új lehetőségeket, stb... Valamint egyeztetnünk kellene, hogy ne szept. 18 előtt egy héttel legyen, hátha eljön Pestről olyan is aki előtte Tatabányán volt. szóval, Sanyika, menjeél lefeküdni és gondold át újra. Jövőre 2 hét szünetet kellene eszközölnnk. Idén is mondtad, hogy lehet nem lesz, erre odaraktad. Jövőre is menni fog....
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21289 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:16:15 »

Na, ezért írtam, a legelején, hogy el kell gondolkodni, érdemes-e Találkozót szervezni...

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #21288 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:14:03 »

Pár év múlva minden falunap szerves része lesz egy "bogártalálkozó".

Árnyaltabb megfogalmazás...
A többnaposoknál, ahol ráadásul van fürdési, bulizási lehetőség (mást ne is említsek...), nem ez a tendencia...
« Utoljára szerkesztve: 2009 Szeptember 27, 19:15:39 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21287 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:11:21 »

Ez nem kudarc, hanem tendencia. Máshol is. Ez van.  Undecided

Árnyaltabb megfogalmazás...
A többnaposoknál, ahol ráadásul van fürdési, bulizási lehetőség (mást ne is említsek...), nem ez a tendencia...

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #21286 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:09:37 »

Ez nem kudarc, hanem tendencia. Máshol is. Ez van.  Undecided

Most őszinte leszek: komoly kudarc-élményként éltem meg, hogy egyre kevesebben jönnek el hozzánk, a Talinkra... ami pedig, sokak szerint jó kis Tali...
Volt ugye, hogy a 140 belépő is kevés volt pár éve, aztán 123 autó, majd tavaly 111, idén pedig mindössze: 90... ez azért önmagáért beszél...

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21285 Dátum: 2009 Szeptember 27, 19:06:50 »

Most őszinte leszek: komoly kudarc-élményként éltem meg, hogy egyre kevesebben jönnek el hozzánk, a Talinkra... ami pedig, sokak szerint jó kis Tali...
Ha meglenne a (nevezzük ideálisnak) létszám, évente a legalább 100, de inkább 120 autó, akkor nagy gond nem lenne, ha már a pénznél tartunk, de mint mondtam, nem csak ezen múlik...
Ha jövőre keresek meg egy támogatót... nem tudom mit mondjak, hány résztvevőt várok idén... Bár igaz, várhatok, ha mégsem lesz annyi, de akkor gondom is lesz, mert utána már nem lesz hihető, amit mondok... Ez sajna benn van a pakliban...
Ez a támogatói jegy nem rossz ötlet, de én max. végszükségre tartanám jónak...
Visszatérve kicsit a szavazásra... Sajna én is gyarló vagyok... valóban jót tett volna a lelkesedésemnek, ha 15 év szervezés után egyszer a Mi nevünk is ott lenne sorban... Nem lett, de most már úgy vagyok vele, hogy talán nem is bánom... Nem tudom már komolynak tekinteni az olyan szavazást, ahol az Év Bogarasa szavazáson, többünknél több szavazatot kap(-hat)ott Fásy Ádám... Ez önmagáért beszél...
Nem akarok erről a témáról nagyon tovább parttalan vitákat folytatni... Ha kérhetném, zárjuk le...!
Továbbra is reménykedem, hogy TBK = Tatabányai Bogártali és nem TBK001 = Tatabányai Bogártali...
Ha érthető...

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #21284 Dátum: 2009 Szeptember 27, 18:51:41 »

Huha, ilyen csunyan regen egett be, nekunk azt mondta, hogy nem er ra, mer' rengeteg a melo, stb ... ;-)
Csepeli ratyi! :-)

hidd el, meló volt az...

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Oldalak: 1 ... 567 568 569 570 571 [572] 573 574 575 576 577 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: