www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 16:04:17

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 1019 1020 1021 1022 1023 [1024] 1025 1026 1027 1028 1029 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9808757 alkalommal)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3245 Dátum: 2006 Július 10, 10:26:17 »

*Bogártalálkozó Orfű 2006.*
Időpont: 2006 augusztus 18-20
Helyszin: Orfű (10 km-re pécstől északra) Kistó camping (közvetlenül az első tőnál)
Részvételi dij: 1000 Ft/autó
Szállás: A kempingben sátrazás, vagy magánházaknál.
Kemping dij:1200 Ft/fő/nap

Egyszerűsítve:
1 fő vesz részt a találkozón:
kompletten 3400 Ft
2 fő vesz részt a találkozón:
kompletten: 5800 Ft
3 fő vesz részt a találkozón:
8200 Ft
4 fő vesz részt a találkozón:
10600 Ft

14 év alatti gyermek ingyenes.

Program:

Péntek
megérkezés
helyek elfoglalása
szabadprogram

Szombat
felvonulás a környék nevezetességeinek megtekintésével
ügyességi verseny
tájékozódási verseny
tombolasorsolás
autószépségverseny
eredményhirdetés
este Karaoke show

Vasárnap
A kilátónál a vw embléma kirakása
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #3244 Dátum: 2006 Július 10, 09:37:17 »

estére sikerült betolni a buszt a kempingbe...

Mikor jöttem hazefelé Újfehértóról (hazavittem Fecáékat) láttam, hogy suhan a busz rendesen! Meg integettünk is egymásnak ezerrel! Smiley
Örülök, hogy minden rendben volt!

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #3243 Dátum: 2006 Július 10, 09:35:10 »

Nagyon köszönjük mindenkinek, akik eljöttek idén is Nyíregyházára! Reméljük sikerült egy kellemes hétvégét szerezni Nektek! Felkerültek a fotók is, amiket a www.nyirbogar.atw.hu oldalon tudtok megnézni!

Minden jót, két hét múlva Kiskörén találkozunk! 

tomi

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #3242 Dátum: 2006 Július 09, 23:23:09 »

Mi is voltunk Smiley Smiley Smiley Smiley

És tényleg naaagyon jo volt,már amit ottvoltunk Sad estére sikerült betolni a buszt a kempingbe...
De ami utánna jött....le a kalappal!!

MINDENT NAGYON KÖSZÖNÜNK!!
Ágy,kaját,piát,vendéglátást,segitséget!!!ja és persze a kölcsön aksit!!!ami rövidö mulva sietve száguld majd vissza!!

Köszönjük a segitséget mindenben!!

Amilyen körülményes volt az ut,utánna kárpotolt az este,és a vendéglátás!!

Le a kalappal a szervezök elött!!

Ja és jövöre mindenkinek ott a helye!!

Ja és hazafelé már "gördülékenyebben" ment az ut;)

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #3241 Dátum: 2006 Július 09, 23:21:17 »

Mi is voltunk Smiley Smiley Smiley Smiley

És tényleg naaagyon jo volt,már amit ottvoltunk Sad estére sikerült betolni a buszt a kempingbe...
De ami utánna jött....le a kalappal!!

MINDENT NAGYON KÖSZÖNÜNK!!
Ágy,kaját,piát,vendéglátást,segitséget!!!ja és persze a kölcsön aksit!!!ami rövidö mulva sietve száguld majd vissza!!

Köszönjük a segitséget mindenben!!

Amilyen körülményes volt az ut,utánna kárpotolt az este,és a vendéglátás!!

Le a kalappal a szervezök elött!!

Ja és jövöre mindenkinek ott a helye!!

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Csöpcsaj

« Hozzászólás #3240 Dátum: 2006 Július 09, 20:01:40 »

Sziasztok! Mi is voltunk Nyiregyen, igaz csak vasárnap értünk a Campingbe, a lényegről lemaradtunk  Cry 
Hanyi, elfogyott az összes "reggeli", amit hazavittél? Grin
Szuper volt a nap első fele, a másodikat inkább kihagytam volna, de ez hosszú történet Cry Cry Cry Cry
Na, szép estét mindenkinek!

Csöpcsaj
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #3239 Dátum: 2006 Július 09, 19:37:58 »

Nos, idén utoljára:  ( Smiley )

Sok szeretettel várunk mindenkit holnap Nyíregyházára, a 2. találkozónkra! A belépés MINDENKINEK díjtalan. Ezt csak azért írom, mert valahol elírták, és csak MBK tagokat írtak fel ingyenesre. Szóval mindenkinek ingyenes. ÜdVW!

Voltam én is.

Jó kis tali volt jó társasággal, csak kár, hogy a parkolóban kevés árnyékos hely volt...
A hangulat családias, a kiszolgálás felsőfokú - a gyerekeim nem győzték tömni a szendvicseket, amiket ingyen kaptunk.

Minden tiszteletem, a szervezőké - tényleg tök ingyernes volt (belépő, kaja, üdítő....)!

Ez az a tali, amit egy éven sem hagyok ki - no, meg Hortobágy... :-)

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #3238 Dátum: 2006 Július 09, 17:00:07 »

ÉN voltam.

Evil
Akkor mutassál képeket!! Shocked

Tóth Zoltán
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #3237 Dátum: 2006 Július 09, 16:01:19 »

ÉN voltam.

Evil

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #3236 Dátum: 2006 Július 07, 20:01:04 »

Nos, idén utoljára:  ( Smiley )

Sok szeretettel várunk mindenkit holnap Nyíregyházára, a 2. találkozónkra! A belépés MINDENKINEK díjtalan. Ezt csak azért írom, mert valahol elírták, és csak MBK tagokat írtak fel ingyenesre. Szóval mindenkinek ingyenes. ÜdVW!

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Leon 1303
« Hozzászólás #3235 Dátum: 2006 Július 07, 18:50:22 »

Lesz tájékozódási  Grin , ha lesz igény!
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #3234 Dátum: 2006 Július 07, 18:47:58 »

elképzelem IQ-t fecskében meg csíkos törülközővel, ahogy kiscsaláddal (mondjuk 2-3 gyerkőc) sorban áll a vattacukros előtt, még mosolyog, majd bosszankodik, hogy nyomják a göröngyök a hátát! ehhh Cheesy
amúgy meg (részben) mintha azért is lenne a belépő, hogy az esetlegesen okozott károkat helyrehozzák... tehát elő a lapáttal meg a gereblyével és hajrá Smiley akkor IQ-family is kultúráltan pihenhet Smiley

szerintem egyébként baj! mert a "miénk" 3 napig a strand x ezer forintért, de ha letellik az idő és jövőhéten leszeretnél menni kiscsaládoddal a strandra, nem lesz hova leteríteni a törölköződ, mert csupa giringy-göröngy a talaj. Micsoda szr strand ez ennyi pénzért gondolod magadban, és eszedbe sem jut, hogy pár ovodás barom azt élvezi hogy végre eccer megpördült a bogara.
Ha valaki ilyet akar jáccani az vegyen bmw-t és tolja a betonon, vagy otthon a kertben.

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Holló
« Hozzászólás #3233 Dátum: 2006 Július 07, 17:36:24 »

szerintem egyébként baj! mert a "miénk" 3 napig a strand x ezer forintért, de ha letellik az idő és jövőhéten leszeretnél menni kiscsaládoddal a strandra, nem lesz hova leteríteni a törölköződ, mert csupa giringy-göröngy a talaj. Micsoda szr strand ez ennyi pénzért gondolod magadban, és eszedbe sem jut, hogy pár ovodás barom azt élvezi hogy végre eccer megpördült a bogara.
Ha valaki ilyet akar jáccani az vegyen bmw-t és tolja a betonon, vagy otthon a kertben.
ez csak azért hülyeség, mert nem lett szétbarmolva a strand. max. 2 helyen fötörtek. ennyi.
nem szoktam, de egyszer kipróbáltam szerintem tavaly és teccet.
annyira nem, hogy most is neki ugorjak, de akkor is. teccik - nemteccik velejáró dolog
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #3232 Dátum: 2006 Július 07, 15:08:47 »

sziasztok  Cool

nincsen a gyomai es orfui talalkozoknak valami weboldala?

reszletekre vagyok kivancsi Tongue

koszi
Nálam van némi infó, de egyelőre csak angolul:
http://vwbug.hu/orfu2006.html

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #3231 Dátum: 2006 Július 07, 13:30:00 »

Bélapáton az a program, hogy nincs program. A kiccsabi valamit tájékozódásit szervez, de várjuk ki a végét... Ja, meg lesz tombola.
A következő programot tervezem:
- Hosszú utazás végén táborhelyre érkezés
- esetleges egyéb egyedek elűzése különféle eszközökkel (hacsak nem Bogarasok :-)))
- táborverés, hűtött élelmiszerek elhelyezése a patakban
- lassú, de biztos elindulás az esti cél teljesítése felé
- koradélután főzőcske
- végig beszélgetés, kacagás, nevetés
- szombat ugyanez (ha lesz tájékozódási, oda menni kell).
- vasárnap dél körül csomagolás, és usgyi haza.

Sziasztok!

Tavaly voltunk Orfűn még mint nézelődők, azóta elkészült a saját autónk. Remélem már jövő héten Bélapáton ott tudunk lenni. Valaki tudna programot küldeni róla? Előre is köszi aki válaszol! Wink
Nem elérhető Gyöngyi

« Hozzászólás #3230 Dátum: 2006 Július 07, 13:13:09 »

Sziasztok! Ha valaki szeretne a holnapi Nyíregyi találkozóra debrecenből illetve környékéről jönni mehetünk együtt. Indulás a Kassai úti Esso kúttól 9-kor.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #3229 Dátum: 2006 Július 07, 12:37:49 »

Orfűvel kapcsolatban NGA-t, Bélapátfalva ügyben meg kiccsabit keressétek pl.  Wink
Nem elérhető AIK-276

Henyecz Mónika 70/771-8016

« Hozzászólás #3228 Dátum: 2006 Július 07, 12:16:18 »

Sziasztok!

Tavaly voltunk Orfűn még mint nézelődők, azóta elkészült a saját autónk. Remélem már jövő héten Bélapáton ott tudunk lenni. Valaki tudna programot küldeni róla? Előre is köszi aki válaszol! Wink

"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott ahol vagy,
de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan eljöttél."
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #3227 Dátum: 2006 Július 07, 11:25:07 »

sziasztok  Cool

nincsen a gyomai es orfui talalkozoknak valami weboldala?

reszletekre vagyok kivancsi Tongue

koszi

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #3226 Dátum: 2006 Július 07, 10:37:12 »

akivel beszéltél az valóazínűleg most volt előszőr, mert itt ez a természetes. egy évben egyszer. baj?

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Sompi
« Hozzászólás #3225 Dátum: 2006 Július 07, 10:32:29 »

Szevwasztok!!

Csak 1pár mondat és utána úgy fikáztok engem is ahogy akartok..........................
Abba esetleg senki nem gondolt bele h olyan arcok is mint mi a Family-ben kicsit furcsálják ezt a sok egymást bemocskolós acsarkodós nyálverős mümájerkedést a találkozók körül???????????
Érdekes módon mi nem vagyunk sem dellásak,sem anti-szociálisak............nem vagyunk önvillongatóak és nem vagyunk túlzottan a sarokban meghúzódóak sem...................nem építünk csillivilli verdákat................viszont a patkányt és a rozsdát is tudjuk élvezni.................Mert szeretjük amit csinálunk és szeretjük a találkozókat.............................De nem hiszem h bárki is hallotta volna tőlünk:csak azért fikázni másokat mert JÓL MERTE VALAHOL,VALAKI,VALAMELYIK TALÁLKOZÓN ÉREZNI MAGÁT.....................
Uraim&Hölgyeim..............nem ez lenne a cél??????????Miért kell lassan mindent Retro Szott-üdülő hangulatuvá alacsonyítani....................
Aki ismer az tudja jól ha megvan a hangulatom bhol,bmikor,bmilyen időben jól tudom magam érezni......................és ehhez nem feltétlenül kell az Absint-os üveg!!
Tényleg kezd olyan lenni a dolog mintha pisis ovodásokat látnék veszekedni a homokozó szélén....................Te elvetted a lapátomat én erre meghúzom a hajadat vagy fejbe verlek az ásóval............................
Lassan a tolerancia szó is csak vmelyik holt-nyelvet fogja gyarapítani........................
De különösebben leszarom rólam is ki mit gondol mert rájöttem"SAJNOS"a Bogarasok körében is mint bhol az életben sok az álszent ember...................
Utálhatsz,rugdalhatsz,köpködhetsz,..........én akkor is még egy jó darabig élvezni fogom azokat a talikat ahová beteszem a lábam......................
Soxor az ellenség is lehet barát csak meg kell érteni a gondolkodás módját.............................
Csak ennyit akartam ide-biggyeszteni....................
További szépet és jót mkinek!!

(((((ooooROKKANT*ROLLERoooo)))))

Igyunk rá! Monnyuk Gyomán!! Smiley
Végre a Snoopy is hozzászól, nem csak olvasgat!  Grin
Holló
« Hozzászólás #3224 Dátum: 2006 Július 07, 10:19:15 »

na erre iszunk egyett, de ahoz feltétlenűl kell az absint-os üveg Wink
Nem elérhető SNOOPY

« Hozzászólás #3223 Dátum: 2006 Július 07, 09:51:34 »

Szevwasztok!!

Csak 1pár mondat és utána úgy fikáztok engem is ahogy akartok..........................
Abba esetleg senki nem gondolt bele h olyan arcok is mint mi a Family-ben kicsit furcsálják ezt a sok egymást bemocskolós acsarkodós nyálverős mümájerkedést a találkozók körül???????????
Érdekes módon mi nem vagyunk sem dellásak,sem anti-szociálisak............nem vagyunk önvillongatóak és nem vagyunk túlzottan a sarokban meghúzódóak sem...................nem építünk csillivilli verdákat................viszont a patkányt és a rozsdát is tudjuk élvezni.................Mert szeretjük amit csinálunk és szeretjük a találkozókat.............................De nem hiszem h bárki is hallotta volna tőlünk:csak azért fikázni másokat mert JÓL MERTE VALAHOL,VALAKI,VALAMELYIK TALÁLKOZÓN ÉREZNI MAGÁT.....................
Uraim&Hölgyeim..............nem ez lenne a cél??????????Miért kell lassan mindent Retro Szott-üdülő hangulatuvá alacsonyítani....................
Aki ismer az tudja jól ha megvan a hangulatom bhol,bmikor,bmilyen időben jól tudom magam érezni......................és ehhez nem feltétlenül kell az Absint-os üveg!!
Tényleg kezd olyan lenni a dolog mintha pisis ovodásokat látnék veszekedni a homokozó szélén....................Te elvetted a lapátomat én erre meghúzom a hajadat vagy fejbe verlek az ásóval............................
Lassan a tolerancia szó is csak vmelyik holt-nyelvet fogja gyarapítani........................
De különösebben leszarom rólam is ki mit gondol mert rájöttem"SAJNOS"a Bogarasok körében is mint bhol az életben sok az álszent ember...................
Utálhatsz,rugdalhatsz,köpködhetsz,..........én akkor is még egy jó darabig élvezni fogom azokat a talikat ahová beteszem a lábam......................
Soxor az ellenség is lehet barát csak meg kell érteni a gondolkodás módját.............................
Csak ennyit akartam ide-biggyeszteni....................
További szépet és jót mkinek!!

(((((ooooROKKANT*ROLLERoooo)))))
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #3222 Dátum: 2006 Július 07, 09:22:16 »

még környezetismeret órán tanultam (vagy illemtanon, már nem emlékszem Smiley ) az alábbiakat:

éjszaka/hajnal - 22.00-06.00
reggel - 06.00-09.00
nappal - 09.00-18.00
este - 18.00-22.00

azt hiszem, a napszaknak megfelelő köszönésekkel kapcsolatban okítottak ezzel... Tongue

az emgint helyénvaló kérdés, hogy kinek mi a hajnal

Farkas Attila Balázs
Holló
« Hozzászólás #3221 Dátum: 2006 Július 07, 08:19:29 »

az emgint helyénvaló kérdés, hogy kinek mi a hajnal
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #3220 Dátum: 2006 Július 07, 08:18:32 »

nem mintha orfűn nem fötörnénk.
ez meg az én szocproblémám.

viszont nem hajnalban...

Farkas Attila Balázs
1303LS
« Hozzászólás #3219 Dátum: 2006 Július 07, 08:00:18 »

Na többek között ezért sem megyek Gárdonyba. De ez a saját szocproblémám.

Én meg fogok menni, max majd jól megválasztom a helyet ahol tábort verek.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #3218 Dátum: 2006 Július 07, 07:58:59 »

akivel beszéltél az valóazínűleg most volt előszőr, mert itt ez a természetes. egy évben egyszer. baj?

Tavaly a szelepsapkáit lopták le ott.Fényképeken tisztán látszik, de csak otthon vette észre.
Persze ezektől függetlenül lehet jó a tali, sőt jövőre én is megyek ha nem jön közbe semmi.
Utoljára kb 97 környékén voltam ott.  Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3217 Dátum: 2006 Július 07, 06:47:52 »

Cheesy Cheesy

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Holló
« Hozzászólás #3216 Dátum: 2006 Július 07, 00:01:19 »

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3215 Dátum: 2006 Július 06, 23:17:08 »

Holló
« Hozzászólás #3214 Dátum: 2006 Július 06, 22:09:06 »

Beszéltem valakivel aki szintén ezt kifogásolta, hogy a hülyegyerekek tökrészegen ralliztak hajnalban a kempingben. 
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #3213 Dátum: 2006 Július 06, 20:38:27 »

Ki tudja,hun van ez a Váralja?He? Smiley
Közben megtaláltam-Bonyhád mellett! Wink

Tóth Zoltán
Nem elérhető Tomi 1302

« Hozzászólás #3212 Dátum: 2006 Július 06, 20:33:50 »

Csak hát gondolom egész évben próbálják rendbetartani azt a kempinget és ha épp a Bogitalin esik az eső, akkor sajna egy nap alatt el lesz intézve a talaj. Undecided
Nem elérhető Tomi 1302

« Hozzászólás #3211 Dátum: 2006 Július 06, 20:27:30 »

Hajnalban még nem is volt nagy mozgólódás! Bár kinek mi a hajnal ugye? Cheesy
1303LS
« Hozzászólás #3210 Dátum: 2006 Július 06, 20:08:19 »

Életkép Gárdonyból! Megint rallypálya lett a kempingből!  Grin

A szekurittyok legnagyobb örömére! 

Beszéltem valakivel aki szintén ezt kifogásolta, hogy a hülyegyerekek tökrészegen ralliztak hajnalban a kempingben. 
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #3209 Dátum: 2006 Július 06, 20:05:25 »

IWIW-en volt:

Megrendezésre kerül Váralján az első Volkswagen találkozó és fesztivál, két napos lessz. Sátorozás, főzőcskézés, zene, sör, VW-k mi kell még!
Minden érdeklődőt, VW tulajt, bulizni vágyót, szívesen látunk!

Jűlius 22.-én lesz.

Ki tudja,hun van ez a Váralja?He? Smiley

Tóth Zoltán
Nem elérhető Tomi 1302

« Hozzászólás #3208 Dátum: 2006 Július 06, 20:01:56 »

Életkép Gárdonyból! Megint rallypálya lett a kempingből!  Grin

A szekurittyok legnagyobb örömére! 

[melléklet törölve a rendszer által]
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #3207 Dátum: 2006 Július 06, 15:08:17 »

nincs időm semmire, de ide teszem Tesókám

[melléklet törölve a rendszer által]

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3206 Dátum: 2006 Július 06, 14:59:47 »

IWIW-en volt:

Megrendezésre kerül Váralján az első Volkswagen találkozó és fesztivál, két napos lessz. Sátorozás, főzőcskézés, zene, sör, VW-k mi kell még!
Minden érdeklődőt, VW tulajt, bulizni vágyót, szívesen látunk!

Jűlius 22.-én lesz.

Oldalak: 1 ... 1019 1020 1021 1022 1023 [1024] 1025 1026 1027 1028 1029 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: