www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 08:54:10

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 519 520 521 522 523 [524] 525 526 527 528 529 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9804834 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23245 Dátum: 2010 Március 01, 17:40:27 »

egy klubnak meg illene tájékoztatni, főleg, ha a tagjai még kérik is.
szerintem.
tag vagy? valaki írt levelet a klubnak, vagy odatelefonált, hogy wtf? csak kérdezem, ha igen, nem írta be mi volt. aki itt kérdez, nem a klubtól kérdez  Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23244 Dátum: 2010 Március 01, 16:40:36 »

Jelenlét-VWersenyt... Evil Cool

többé-kevésbé ott vagyok jelen, ahol akarok. ahol meg nem akarok, ott nem vagyok jelen.
normális embereknél ez így van, vagy nem?
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #23243 Dátum: 2010 Március 01, 16:39:43 »

aates - ha nem mész minek pörögsz?

már leálltam, többet nem szólok! Smiley

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #23242 Dátum: 2010 Március 01, 16:38:00 »

bushi - többéves hagyományok(?) szerint ma lenne az egy hónappal előtte (mivel rajzás 04.01)

aates - ha nem mész minek pörögsz?
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23241 Dátum: 2010 Március 01, 16:32:55 »

Ha 2010.04.10 a Rajzás akkor az nem ma van.
Értem én hogy próbálod kibogozni, csak nem megy olyan jól  Evil

a több éves hagyományok értelmében az nem ma van?! mármint az egy hónappal előre. csak kérdezem Wink
tudom, hogy lemaradtam már régen...

értem én amit írsz, meg azt is, hogy miért. csak nem értek egyet vele Wink

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #23240 Dátum: 2010 Március 01, 16:30:52 »

...a kommunikáció jelenleg nem egyenlő a nullával hanem számként is nulla - ez egy döntés volt hogy amikor viszont kommunikálunk az tényekre alapuljon és tájékoztasson - ne pedig félretájékoztasson és hangulatot keltsen. hidd el elég lesz 1 hónappal rajzás előtt egy átgondolt okos kommunikációval és PR-el tájékoztatni a klubtagokat...

a több éves hagyományok értelmében az nem ma van?! mármint az egy hónappal előre. csak kérdezem Wink
tudom, hogy lemaradtam már régen...

értem én amit írsz, meg azt is, hogy miért. csak nem értek egyet vele Wink

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23239 Dátum: 2010 Március 01, 16:27:12 »

értemén - de az is tény hogy nemnagyon volt eddig mit mondani. lehetett volna cukrozni a taknyot mondani hogy ittlesz meg ottlesz ilyen fasza meg olyan fasza lesz gyertek - ha a kommunikáció falsch (csúnya szóval) és nem közöl tényeket - na az vallana politikusi hozzáállásra

a kommunikáció jelenleg nem egyenlő a nullával hanem számként is nulla - ez egy döntés volt hogy amikor viszont kommunikálunk az tényekre alapuljon és tájékoztasson - ne pedig félretájékoztasson és hangulatot keltsen. hidd el elég lesz 1 hónappal rajzás előtt egy átgondolt okos kommunikációval és PR-el tájékoztatni a klubtagokat és azokat a bogarasokat akik szeretnének eljönni és jól érezni magukat ezen a rendezvényen.
FYI tavaly egészen pontosan 1 hónappal a rajzás előtt történt a helyszínváltás akkor kezdtünk el kommunikálni akkor készült el az aloldal a http://www.bogarasok.hu/rajzas/ amit ugyanezen domain alatt lehet majd elérni mikor frissítjük.

célom a hogy a közösségi médiákon keresztül is sikerüljön elérni a bogarasokat, legyen az ez a fórum, iwiw, facebook, a depo online, stb. és ezzel hatékonyabbá hozzáférhetőbbé tegyük az információ áramlást. ezen felül természetesen a hagyományos úton is folyatjuk az intenzív informálást hogy azok is tájékoztatást kapjanak akik nem kedvelik vagy nem használják ezeket az alternatív social media / interaktív megoldásokat. hanem ujságot olvasnak vagy a levelesládájukba várják az infot.

az első bekezdésed alapján pedig lehetnél politikus is Cheesy

fikázni nem fogom a rajzást, mert nem leszek ott.
arra céloztam, hogy így senki nem látja a - neked tényleg elhiszem - befektetett munkát, viszont a kommunikáció az egyenlő a nullával. egy klubnak meg illene tájékoztatni, főleg, ha a tagjai még kérik is.
szerintem.

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #23238 Dátum: 2010 Március 01, 16:01:45 »

nincs titkolózás - viszont így nincsen félretájékoztatás sem. egy konkrét kommunikáció lesz a hol és mikor -ról
ennyi. nyughodtan feltehetsz költői kérdéseket - senki nem készül politikusnak én pláne biztos Smiley

a komoly kitartó munka kritikáját meg elég szerintem az utólagos fikázásig tartogatni addig minek, bár nekem mindegy lehet most is ha jól esik Smiley

az első bekezdésed alapján pedig lehetnél politikus is Cheesy

fikázni nem fogom a rajzást, mert nem leszek ott.
arra céloztam, hogy így senki nem látja a - neked tényleg elhiszem - befektetett munkát, viszont a kommunikáció az egyenlő a nullával. egy klubnak meg illene tájékoztatni, főleg, ha a tagjai még kérik is.
szerintem.

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #23237 Dátum: 2010 Március 01, 14:46:31 »

mit?

Jelenlét-VWersenyt... Evil Cool

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23236 Dátum: 2010 Március 01, 14:37:51 »

Na ja, de így lehet, hogy egy hajszállal nyertél PéBá Ulricha előtt... Evil Roll Eyes Cool

mit?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #23235 Dátum: 2010 Március 01, 14:33:10 »

hjaaaaa, a ratmerga és tuningdízel találkozó...

Na ja, de így lehet, hogy egy hajszállal nyertél PéBá Ulricha előtt... Evil Roll Eyes Cool

Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #23234 Dátum: 2010 Március 01, 14:08:44 »

halkan kérdezem, hogyha pesten van rajzás, nem kurva mindegy hol? aki vidékről jön, mindegy melyik részére megy. aki pesti, annak pláne. ha van dátum, az már pont elég. alig alapból rühelli és fikázza a klubbot/rajzást, azu mindenképp folytatni fogja, aki meg el akar menni, mert ójl érzi magát mindegy hol van, az mindenképp elmegy.

Részemről nem az az érdekes(ha egyáltalán ez nekem fontos... nem biztos:) ), hogy hol lesz, mert mint az előző években így most sem valószinű, hogy tudok menni(mert dolgozom). Viszont mint az előzőekben is írtam az időpont érdekelne, mert ha lesz krúznájtolnék. A klub fikázás meg nem az én asztalom, mert magasról teszek rá, de az elgondolkoztató, hogy egy hónappal a találkozó előtt senki nem tud semmit nem? A jól érzem magam témában igazad van, ha jó akarja valaki magát érezni, és ehez adottak a feltételek, akkor jól fogja. Smiley

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23233 Dátum: 2010 Március 01, 14:04:22 »

Most mér??? 2006-ban is ott volt, nem??? Evil Roll Eyes Cool

hjaaaaa, a ratmerga és tuningdízel találkozó...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #23232 Dátum: 2010 Március 01, 13:46:43 »

Az csak egy kinai hamisitvány ez vonatkozik az 1:52sre is. Vagy a zsidesz trükkje.

Evil

Aljas rágalom... kérem kaccsojja ki!! Roll Eyes Cool

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23231 Dátum: 2010 Március 01, 13:22:25 »

http://www.youtube.com/watch?v=7wrJ88J9pko&feature=related
0:51 mp-től látható is... Wink Grin

Az csak egy kinai hamisitvány ez vonatkozik az 1:52sre is. Vagy a zsidesz trükkje.

Evil

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #23230 Dátum: 2010 Március 01, 13:00:59 »

es ehhez jon meg hozza AZS, aki semelyik helyszinen nem fogja tiszteletet tenni.

http://www.youtube.com/watch?v=7wrJ88J9pko&feature=related
0:51 mp-től látható is... Wink Grin

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23229 Dátum: 2010 Március 01, 12:58:06 »

nincs titkolózás - viszont így nincsen félretájékoztatás sem. egy konkrét kommunikáció lesz a hol és mikor -ról
ennyi. nyughodtan feltehetsz költői kérdéseket - senki nem készül politikusnak én pláne biztos Smiley

a komoly kitartó munka kritikáját meg elég szerintem az utólagos fikázásig tartogatni addig minek, bár nekem mindegy lehet most is ha jól esik Smiley

én magát a titkolózást nem értem. miért nem lehet arról beszélni, hogy milyen helyszínek vannak tervbe véve? akkor legalább sejteni lehetne, hogy vannak, akik komolyan veszik az önként vállalt feladatukat. mindenki politikusnak készül, vagy mi van?!
mondjuk engem nem érint, én nem leszek ott és a klubnak sem vagyok tagja - nem mondom, azért ez komoly és kitartó munkát kívánt meg az MBK-tól Tongue

viszont ez nem az MBK fóruma, itt feltehetek ilyen költői kérdéseket Cheesy
(úgysem lesz kimoderálva, ezt tudjuk Tongue)

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #23228 Dátum: 2010 Március 01, 12:50:06 »

Jól sejtetted.
Előzetes jelentkezés legkésőbb az indulás előtti hétfőig, utána lemondani sem nagyon lehet (be kell fizetnem).
abes, betegedj le. :-)

Sejtettem... :-)
« Utoljára szerkesztve: 2010 Március 01, 20:21:58 írta stonemen »
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #23227 Dátum: 2010 Március 01, 12:48:55 »

én magát a titkolózást nem értem. miért nem lehet arról beszélni, hogy milyen helyszínek vannak tervbe véve? akkor legalább sejteni lehetne, hogy vannak, akik komolyan veszik az önként vállalt feladatukat. mindenki politikusnak készül, vagy mi van?!
mondjuk engem nem érint, én nem leszek ott és a klubnak sem vagyok tagja - nem mondom, azért ez komoly és kitartó munkát kívánt meg az MBK-tól Tongue

viszont ez nem az MBK fóruma, itt feltehetek ilyen költői kérdéseket Cheesy
(úgysem lesz kimoderálva, ezt tudjuk Tongue)

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #23226 Dátum: 2010 Március 01, 12:43:24 »

Miért?

Szvsz a legjobb találkozó,a legtöbb autóval és érdeklődővel.Sokan szinte csak erre az egy talira mennek el.Egy csomó frissen elkészült autó itt debütál....
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23225 Dátum: 2010 Március 01, 12:40:38 »

miért?? ott van nemmessze az eiffel torony baszki!

Az biztos csak kicsi. Nap mint nap....

Evil

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23224 Dátum: 2010 Március 01, 12:39:41 »

miért?? ott van nemmessze az eiffel torony baszki!

PoM5 sem vigasztal.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23223 Dátum: 2010 Március 01, 12:35:41 »

annyit megnyugtatásul elmondhatok hogy nem a PoBu-ban lesz a Rajzás idén

PoM5 sem vigasztal.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23222 Dátum: 2010 Március 01, 12:35:00 »

Nekem mint nem pestinek nem mindegy.Ugyanis ha nem látok benne csit akkor egyszerüen nem megyek el.Márpedig pl egy pláza parkoló nem igazán vonz.(nem lehet árulni,nincs hely bogaras versenyekre)A baj ott kezdödik hogy hétvégente dolgozom és elöre kellene tudnom mikkor nem szeretnék.És az nekem nem elég ha pénteken megtudom hogy szombaton lesz valami.

A dátumot tudod.
Legalábbis az biztos vagy nem.

Evil

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23221 Dátum: 2010 Március 01, 12:33:51 »

annyit megnyugtatásul elmondhatok hogy nem a PoBu-ban lesz a Rajzás idén

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23220 Dátum: 2010 Március 01, 12:33:21 »

Ugytunik a kerdesem bonyolultabb volt annal, hogy egyszeruen megerthesd ... Tongue
En is hiaba irom fel az asszonyt, ha a szervezok ugy dontenek, hogy a bogarebreszto iden is kanbuli, mer' akkor bizony itthon marad... Es mivel nem en szervezem, ezer' feltettem a kerdest. Most ma' erted? Tongue

Hát én ugy logikáztam bocsi ha nem jól.
De nekem teljesen érthető és egyszerű.
De ha neked nem.
Stone nem irta hogy nem ergo lehet
Legalább ketten irták hogy hoznak bordát ergo ők is úgy tudják, hogy lehet.

Evil

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #23219 Dátum: 2010 Március 01, 12:30:16 »

igen!
Sejtettem... :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #23218 Dátum: 2010 Március 01, 12:29:08 »

halkan kérdezem, hogyha pesten van rajzás, nem kurva mindegy hol? aki vidékről jön, mindegy melyik részére megy. aki pesti, annak pláne. ha van dátum, az már pont elég. alig alapból rühelli és fikázza a klubbot/rajzást, azu mindenképp folytatni fogja, aki meg el akar menni, mert ójl érzi magát mindegy hol van, az mindenképp elmegy.
Nekem mint nem pestinek nem mindegy.Ugyanis ha nem látok benne csit akkor egyszerüen nem megyek el.Márpedig pl egy pláza parkoló nem igazán vonz.(nem lehet árulni,nincs hely bogaras versenyekre)A baj ott kezdödik hogy hétvégente dolgozom és elöre kellene tudnom mikkor nem szeretnék.És az nekem nem elég ha pénteken megtudom hogy szombaton lesz valami.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23217 Dátum: 2010 Március 01, 12:29:01 »

kérném egy kis türelmeteket még Rajzás ügyben - hamarosan elkészül a tavaly már bevállt aloldal, illetve minden lehetséges kommunikációs csatornán pontos információt fogtok kapni, mikor lesz, hol lesz, hogyan lehet odajutni, milyen programok lesznek, és mit lehet majd enni/inni.

minden kérdésre szivesen válaszolok a fentieken kívül. aki ott szeretne lenni mert jól akarja magát érezni az kivárja ezeket az infokat aki szeretne itt egy kis hangulatot kelteni az bátran nyomathatja Smiley

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #23216 Dátum: 2010 Március 01, 12:28:38 »

olvasás, szövegértés? 1
Ugytunik a kerdesem bonyolultabb volt annal, hogy egyszeruen megerthesd ... Tongue
En is hiaba irom fel az asszonyt, ha a szervezok ugy dontenek, hogy a bogarebreszto iden is kanbuli, mer' akkor bizony itthon marad... Es mivel nem en szervezem, ezer' feltettem a kerdest. Most ma' erted? Tongue

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23215 Dátum: 2010 Március 01, 12:27:02 »

A bogarebreszto tura iden is kanbuli vagy koedukalt?

igen!

Idézet

1. Bigbug (+asszony?)

3. Gumibogi + Hajni

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23214 Dátum: 2010 Március 01, 12:25:14 »

olvasás, szövegértés? 1

Evil

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #23213 Dátum: 2010 Március 01, 12:24:39 »

halkan kérdezem, hogyha pesten van rajzás, nem kurva mindegy hol?
En a porschebudas tolongast cseppet sem elveztem (es nekem bogarasnak a tombolahuzason kivul mas program igazabol nem is volt ott), de a tobbi helyszinnel sosem volt bajom. Legjobban talan a mujegpalyas tetszett, nagyon jol meg volt szervezve, minden szervezesi feladat flottul ment (nekem, kivulallonak igy tunt). De ne felejtsuk el, hogy sokan bevagjak a durcit, hogy X es Y  helyszinre egyszeruen nem hajlandoak elmenni  Szoval van akinek szamit, hogy mi a helyszin. (Mondom ezt ugy, hogy nekem mindegy, de a porschebuda inkabb taszit, mint vonz.)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23212 Dátum: 2010 Március 01, 12:18:58 »

Azért elég siralmasnak/ilyesztőnek/szánalmasnak/viccesnek stb tartom, hogy egy hónap mulva lenne a találkozó, de senki nem tudja mikor, hova, miért kell menni. Mikor derül ki az időpont és a helyszin, két héttel előtte??? Huh Huh Huh Roll Eyes

G.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #23211 Dátum: 2010 Március 01, 12:16:01 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #23210 Dátum: 2010 Március 01, 12:09:47 »

Most olvastam, hogy lesz ez a bogárébresztő turné. Ezt olvastam: "Könnyű ebéd valamelyik útszéli étteremben, csárdában."
Mi lenne, ha az öszödi strandon várnám a brigádot monnyuk kétféle bográcsos kajával, párféle innivalóval.
Meghazudtolva a Haszonleső balatoni Vendéglátós múltamat, természetesen minden beszerzési áron menne. Evil
Valszeg olcsóbb lenne, mint egy étterem.
Vélemény?
nekem fasza
és mivel a nyáron eleget összeloptál elfogadom ingyen  Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23209 Dátum: 2010 Március 01, 11:55:35 »

Mert gondolom itt magánszemélyként van jelen.  Roll Eyes

Én is.
Attól még ha szeretnéd és tudok akkor segitek neked.

Evil

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #23208 Dátum: 2010 Március 01, 11:52:28 »

Mert gondolom itt magánszemélyként van jelen.  Roll Eyes
Miért nem a Bushit kérdezitek a rajzásról ott a neve a fönökö felsorolásában. Grin

Evil

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23207 Dátum: 2010 Március 01, 11:34:56 »

Miért nem a Bushit kérdezitek a rajzásról ott a neve a fönökö felsorolásában. Grin

Evil

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #23206 Dátum: 2010 Március 01, 11:14:17 »

No, akkor a Bogárébresztő túrára (márc. 27. - lásd hírdoboz jobbra fent) alant lehet/kell jelentkezni. Akikről tudok, beírtam, egyelőre egy sörös és 1 boros csomagot foglaltam:
1. Bigbug (+asszony?)
2. Proti
3. Gumibogi + Hajni
4. stone
5. gsattila  - és kihez tudna társulni lefelé?
6. Sompi???
7. abes???   -  vitetném magam le és fel is kihez férek be? (remélem nem dolgozom éppen akkor)
Oldalak: 1 ... 519 520 521 522 523 [524] 525 526 527 528 529 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: