www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 08:22:02

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 498 499 500 501 502 [503] 504 505 506 507 508 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9779385 alkalommal)
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #24085 Dátum: 2010 Március 17, 22:53:06 »

kimondtad a varázsszót !
azt gondolom ha bárki egy nagyrészt veterán járművekből toborzott klub elnöke
akkor megkereshetné ezeket a kiskapukat
és mondjuk demonstrálhatnánk ,hogy nem értünk egyet azzal,hogy csak ilyenolyanszínű matricával lehet behajtani ideoda
vagy stb stb stb ........

átlátszó ? az hát !
kivitelezhető ? az hát !
Egy demonstráció lehetősége felvetődött egyébként, de a rendőrségnek jogában áll korlátozni a résztvevők számát járművek esetében. Ki választja ki a 400 autó közül, hogy ki az az 50 aki tüntetve felvonul....
Nem mellesleg fizetett biztosítás mellett is 100 járművet tud csak biztosítani, folytatás az előzőekhez hasonlóan.

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #24084 Dátum: 2010 Március 17, 22:52:21 »

Ez a kulcsszó, egy csupa OT vizsgás klub esetében. (most a minősítés körülményei nem lényegesek, a ténye számít)
Én mondjuk nem szívesen tartanám a hátam elnökként, amikor a rosszmájú média bemutatja, hogy a legbüdösebb és ócskább "veteránok" demonstráltak a behajtásért, a vágóképnek csupa szakadt, olajat csöpögtető bogár lenne berakva.... Wink

Egyébként Maresszal sem értek egyet (a költségeket kihagyva). A rajzást és V and R -t nem említeném egy lapon. Azt én tényként könyvelem, hogy elég nagy százalék kisgyerekkel érkezik a rendezvényre akinek igenis fontos az infrastruktúra és ha csak magamból indulok ki én sem teszem le a valagam egy toitoi-ban (szerintem közülünk sokan mások sem)...

Na mindegy szerintem legyen az a fontos, hogy jól érezzük magunkat! Akinek westend nem tetszik azzal találkozzunk a népstadion környékén elsején!
szerintem wested budija pont annyira lepra meg baci telep mint toi toi

de nehogy már ne legyne annyi h légvár stb gyerekekenk

jégpályán sem volt  pláza mégis jo volt szovallllll....

na mind 1 én megyek rajzani ......

csak nem értem ha megteheti miért nem teszi.......

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #24083 Dátum: 2010 Március 17, 22:46:11 »

kimondtad a varázsszót !
és mondjuk demonstrálhatnánk ,hogy nem értünk egyet azzal,hogy csak ilyenolyanszínű matricával lehet behajtani ideoda

átlátszó ? az hát !
kivitelezhető ? az hát !
Ez a kulcsszó, egy csupa OT vizsgás klub esetében. (most a minősítés körülményei nem lényegesek, a ténye számít)
Én mondjuk nem szívesen tartanám a hátam elnökként, amikor a rosszmájú média bemutatja, hogy a legbüdösebb és ócskább "veteránok" demonstráltak a behajtásért, a vágóképnek csupa szakadt, olajat csöpögtető bogár lenne berakva.... Wink

Egyébként Maresszal sem értek egyet (a költségeket kihagyva). A rajzást és V and R -t nem említeném egy lapon. Azt én tényként könyvelem, hogy elég nagy százalék kisgyerekkel érkezik a rendezvényre akinek igenis fontos az infrastruktúra és ha csak magamból indulok ki én sem teszem le a valagam egy toitoi-ban (szerintem közülünk sokan mások sem)...

Na mindegy szerintem legyen az a fontos, hogy jól érezzük magunkat! Akinek westend nem tetszik azzal találkozzunk a népstadion környékén elsején!

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24082 Dátum: 2010 Március 17, 22:33:16 »

na mind1 nem érdekell én elmegyek
és majd 5000 el támogtaom klubbot
2000belépő és árulok 3000.-

persze ha megtudom kinél kell regisztrálni mert mbk nakirt 2 levélbol 1re sem jött válasz még.....

nahááááááát
én a TBK-t meg a pécsieket, meg anno hortobágyot szoktam 5000-rel támogatni, tombolajegy formájában
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #24081 Dátum: 2010 Március 17, 22:32:48 »

főleg, ha kitiltanak minket a belvárosból, de ahogy olvasom, lassan a városból is...

mondjuk akkor lehet "vidéki" rajzás  Grin

amúgy a lerágott cosnton kívül (felvonulás, gyorsulás) ki milyen programot látna szívesen, amiben részt is venne?
kösz ,hogy segítesz  Wink Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #24080 Dátum: 2010 Március 17, 22:31:26 »

Ha azt mondod, hogy tüntetést vagy demonstrációt csinálsz azt hivatalból köteles a rendőrség biztosítani, ingyen. Ez a bringás kategória amikor a friss levegőért kerekeznek az andrásin az oktogon és a hősök tere között.
Azt azért nehéz lenne megmagyarázni az illetékeseknek, hogy miért demonstrál 400 léghűtéses vw.
kimondtad a varázsszót !

átlátszó ? az hát !
kivitelezhető ? az hát !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #24079 Dátum: 2010 Március 17, 22:28:50 »

na mind1 nem érdekell én elmegyek
és majd 5000 el támogtaom klubbot
2000belépő és árulok 3000.-

persze ha megtudom kinél kell regisztrálni mert mbk nakirt 2 levélbol 1re sem jött válasz még.....

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #24078 Dátum: 2010 Március 17, 22:25:56 »

tud? mesélj!
volks and roll

programok  vizes páyla ügyességi volt vonulás stb......

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24077 Dátum: 2010 Március 17, 22:24:47 »

én azt nem értem  a bogárhátu.hu  jovval de joval kisseb költségből miért tud  sokkal de sokkal szinvonalasabb és jobb talit csinálni mit a rajzás??????akiknek van miböl.......még ha idén nem is ment biztositózás.....

tud? mesélj!

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24076 Dátum: 2010 Március 17, 22:24:02 »

én Vilinek válaszoltam, aki szerintem 6ezerért nem tag. hanem támogató vagy mi, és van MBK biztosítása

a személyeket tényleg elnéztem, de a lényeg változatlan ;-)
szóval aki nem tag, az nem támogatja az mbk-t több pénzzel, szerintem
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #24075 Dátum: 2010 Március 17, 22:23:26 »

én azt nem értem  a bogárhátu.hu  jovval de joval kisseb költségből miért tud  sokkal de sokkal szinvonalasabb és jobb talit csinálni mit a rajzás??????akiknek van miböl.......még ha idén nem is ment biztositózás.....

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #24074 Dátum: 2010 Március 17, 22:15:09 »

én azt olvastam ki a bug soraiból, hogy ő 6 ezerért SEM tag.
akkor hol is a több pénz?
én Vilinek válaszoltam, aki szerintem 6ezerért nem tag. hanem támogató vagy mi, és van MBK biztosítása
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24073 Dátum: 2010 Március 17, 22:13:39 »

most játsszam azt amit te szoktál? : mit nem értesz? Evil

én azt olvastam ki a bug soraiból, hogy ő 6 ezerért SEM tag.
akkor hol is a több pénz?
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #24072 Dátum: 2010 Március 17, 22:12:37 »

Ma talákoztam 2 Bogarassal, akik szívesen összejönnének valahol a stadion környékén április elsején este. Van kedvünk egy előrajzáshoz? Autózunk egyet a városban, csak úgy spontán, konvojban.
Szerintem mi is benne vagyunk!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24071 Dátum: 2010 Március 17, 22:11:03 »

Ha azt mondod, hogy tüntetést vagy demonstrációt csinálsz azt hivatalból köteles a rendőrség biztosítani, ingyen. Ez a bringás kategória amikor a friss levegőért kerekeznek az andrásin az oktogon és a hősök tere között.
Azt azért nehéz lenne megmagyarázni az illetékeseknek, hogy miért demonstrál 400 léghűtéses vw.
főleg, ha kitiltanak minket a belvárosból, de ahogy olvasom, lassan a városból is...

mondjuk akkor lehet "vidéki" rajzás  Grin

amúgy a lerágott cosnton kívül (felvonulás, gyorsulás) ki milyen programot látna szívesen, amiben részt is venne?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #24070 Dátum: 2010 Március 17, 22:11:00 »

Akkor oda kell menni! Ennyi! Érdekes én pl. jól éreztem magam a Tescos Rajzáson és a Bug Inen is. Ez az ellendrukkolás kezd már unalmas lenni. Egy találkozó (benne van nevében találkozó) attól lesz jó amilyenné tesszük, új kocsik régi barátok stb. a többi sallang csak.
Gondolkodtam mit irjak - igyekszem lassan kiszálni, mert untat hogy értelmes emberek elbeszélnek egymás mellett - marad Kals ...
(BlackP - vannak családosok is - ezért volt jó program a Transporter Találkozó - mert gondoltak a bogaras-buszos oldalborda, poronty ... stb-re is)
« Utoljára szerkesztve: 2010 Március 17, 22:13:38 írta U96 »
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24069 Dátum: 2010 Március 17, 22:10:53 »

Ez az ellendrukkolás kezd már unalmas lenni.

ez a vakhit - nem mellékesen minden észérvvel ellenkezve - kezd már unalmas lenni
(ez nem csak neked, sőt, nem elsősorban neked szól)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #24068 Dátum: 2010 Március 17, 22:10:41 »

???
most játsszam azt amit te szoktál? : mit nem értesz? Evil

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24067 Dátum: 2010 Március 17, 22:09:13 »

Akkor oda kell menni! Ennyi! Érdekes én pl. jól éreztem magam a Tescos Rajzáson és a Bug Inen is. Ez az ellendrukkolás kezd már unalmas lenni. Egy találkozó (benne van nevében találkozó) attól lesz jó amilyenné tesszük, új kocsik régi barátok stb. a többi sallang csak.
a csendes többség így gondolja szerencsére

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #24066 Dátum: 2010 Március 17, 22:08:32 »

szerintem a binyiglistáknak meg a futkározósoknak eléggé kurvajól le tudják zárni a fél várost, nem 15 percre, hanem egész napra, és csodálkoznék, ha mindezt hétszámjegyű összegért tennék - évente többször is.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24065 Dátum: 2010 Március 17, 22:07:42 »

így viszont több pénzzel támogatod a klubot Tongue

???
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #24064 Dátum: 2010 Március 17, 22:02:37 »

Részben igazatok van - de a Hungaroring óta volt néhány jó tali, de süllyed a szinvonal erősen ... és ez az időpont mizéria sem valami szimpatikus ...
(vessetek meg érte, de a Kals-i találkozóra ami júliusban lesz két hete megjött a prospektus - és nem az időpont és hely van megjelölve, de minden le van szervezve  és nem ilyen minőségben ...)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #24063 Dátum: 2010 Március 17, 22:01:54 »

Mennyi MBK-s van még egyébként?
Ugyanis én már 6ezerért sem vagyok az. csak a deposok számítanak annak. Szerintem ezt sem tudják sokan.  Undecided

így viszont több pénzzel támogatod a klubot Tongue
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #24062 Dátum: 2010 Március 17, 22:00:51 »

Szerintem, ha tag vagy, nyugodtan bemehetsz, szerintem Szepi meg tudja mutatni a biztosításra kötött szerződést, esetleg számlát...
Én, ami összegről hallottam, na azért nem azt kellett volna szolgáltatni, amit az utóbbi években produkáltak...
Legnagyobb tisztelettel...  Wink
egy évig voltam tag !
mégpedig azért mert nagyon pozitív élményként éltem meg egy találkozó aminek a szervezői közt én is csataláncban álltam által kapott támogatást .
gondoltam a gesztusra ,részemről gesztus a válasz és beléptem .
az első azaz az egy év után megkaptam levélben az éves költségvetést , amolyan elszámolást
amit abban olvastam az azt mondatja velem,hogy amíg a helyzet nem változik ,addig én nem akarok ott tag lenni !
egyébiránt senkit nem tudok mégcsak meg sem említeni aki elvállalná azt a munkát amit a Szepi csinál , de ha az én egyszerű számtani képességeimmel is felfogható műveletet , műveleteket elvégzem az általam is ismert számok (taglétszám,befizetett tagdíj ) alapján , akkor arra jutok,hogy egy ilyen volumenű klub egyetlen általa megrendezett , egyetlen rendezvényébe elég sok beleférne !
és ha semmi más csak annyi,hogy a rajzás, rajzás legyen , akkor én ismét klubtag lennék

és az idei évet meg is értem , mert ugye alakultak klubok , biztosítós gruppok akik kevesebbel is beérik , ezért rontják a klub bevételi statisztikáit ,de 4 éve nincs rajzás !

a legnagyobb tisztelettel !

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24061 Dátum: 2010 Március 17, 22:00:12 »

szerintem a binyiglistáknak meg a futkározósoknak eléggé kurvajól le tudják zárni a fél várost, nem 15 percre, hanem egész napra, és csodálkoznék, ha mindezt hétszámjegyű összegért tennék - évente többször is.
1303LS
« Hozzászólás #24060 Dátum: 2010 Március 17, 21:56:49 »

Az MBKsoknak ingyenes, a tobbieknek 2000.
Mennyi MBK-s van még egyébként?
Ugyanis én már 6ezerért sem vagyok az. csak a deposok számítanak annak. Szerintem ezt sem tudják sokan.  Undecided
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #24059 Dátum: 2010 Március 17, 21:55:57 »

és klubtagsági dijjad az mire van??????? abbol ha nem erre megy akkor mire...... Roll Eyes

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #24058 Dátum: 2010 Március 17, 21:54:47 »

2000.- belépő....jön 400 kocsi....
az 800e

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #24057 Dátum: 2010 Március 17, 21:53:47 »

rajzás egy hónap mulva! Lehet jó és rossz vagy közepes ...
BlackP irta már egy hete hogy el kell jönni,aztán lehet kritizálni mi volt jó és mi volt ami nem!
..vagy itt valaki látja a jövöt Huh Huh Huh Huh Huh
Részben igazatok van - de a Hungaroring óta volt néhány jó tali, de süllyed a szinvonal erősen ... és ez az időpont mizéria sem valami szimpatikus ...
(vessetek meg érte, de a Kals-i találkozóra ami júliusban lesz két hete megjött a prospektus - és nem az időpont és hely van megjelölve, de minden le van szervezve  és nem ilyen minőségben ...)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #24056 Dátum: 2010 Március 17, 21:51:54 »

amugy

2000.- belépő....jön 400 kocsi....
az 800e

ennyiért kibérelhetnek euringet vagy tökölt vagy kakucsot..................

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #24055 Dátum: 2010 Március 17, 21:50:57 »

Üdvw

A rendőrségi lezárásról csak annyit max 15 percre zárnak le egy szakaszt, ha BKV is van a szakaszon még ez sem garantált, na most Bp-en egy nehéz úgy közlekedni, hogy ne találkozz BKV-val....
És tényleg horibilis árakat kérnek akár Milliókat is...
Én a városból kivelé vagy befelé szervezném a konvojt

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #24054 Dátum: 2010 Március 17, 21:47:53 »

nagy összegben erre azért nem fogadnék !
A botrányos buyway biztosítás, ha emlékeim nem csalnak 7 számjegyű volt (tizedesvessző nélkül). Mindenki döntse el, hogy sok vagy kevés.
Lehet, hogy elsiklottatok fölötte, de egyetlen pozitívumként említettem jelenlegi helyszínnél, hogy mivel a belváros egy kiemelt helyén leszünk, a kisebb csoportokban érkezők feleleveníthetik a régi emlékeket....
« Utoljára szerkesztve: 2010 Március 17, 21:53:47 írta brez »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24053 Dátum: 2010 Március 17, 21:45:57 »

Üdvw

Örülök, hogy végre fix az időpont, én mindenképpen megyek és jól is fogom magam érezni, (mint eddig mindig) szerintem akár program se legyen, én a társaságért megyek meg, hogy megnézzem a vasakat...

Errül van szó... Kezfogas

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24052 Dátum: 2010 Március 17, 21:45:13 »

Szerintem, ha tag vagy, nyugodtan bemehetsz, szerintem Szepi meg tudja mutatni a biztosításra kötött szerződést, esetleg számlát...
Én, ami összegről hallottam, na azért nem azt kellett volna szolgáltatni, amit az utóbbi években produkáltak...
Legnagyobb tisztelettel...  Wink

Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #24051 Dátum: 2010 Március 17, 21:43:24 »

Üdvw

Örülök, hogy végre fix az időpont, én mindenképpen megyek és jól is fogom magam érezni, (mint eddig mindig) szerintem akár program se legyen, én a társaságért megyek meg, hogy megnézzem a vasakat...

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #24050 Dátum: 2010 Március 17, 21:42:20 »

Igen, nekem is hiányzik a felvonulás, de tudomásul kell vennünk, hogy a budapesti rendőrség nem képes, vagy nem akarja ezt a programot, korrekt módon (a nem kevés lóvéért!) levezényelni-biztosítani!

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #24049 Dátum: 2010 Március 17, 21:34:56 »

Ma talákoztam 2 Bogarassal, akik szívesen összejönnének valahol a stadion környékén április elsején este. Van kedvünk egy előrajzáshoz? Autózunk egyet a városban, csak úgy spontán, konvojban.
Bezzeg amikor én földobtam a szóljatok idében a témát nem voltatok ilyen lelkesek.....  Tongue

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24048 Dátum: 2010 Március 17, 21:34:27 »

Igen tavaly nagyon tetszett,jól éreztük magunkat.Idén is nagyon vártam csak kevésbbé tünik izgalmasnak,de lehet tényleg nem ez alapján kell eldönteni hisz valahol úgy is a kocsikázás a lényeg.Az külön jó hogy ilyen fizud van,éne 8 éve többet kerestem mint most (itthon) most meg már család is van,de ez nem panaszkodás mert kijövünk belöle és még a kis folkszira is jut minden évben 1 kicsi.
Szóval a társaság a lényeg meg a bogik.

Ehhez egy valamit fűzök hozzá...
Pár éve egy utazási fórumon egy srác kedvét már majdnem elvették az utazástól a huhogók (lefoglalt útja volt, meglepetésként a barátnőjének). Szegény srác már majdnem a kardjába dőlt, hogy így elbaltázta... Aztán szerencsére páran tudtunk lelket önteni belé, mondván, a nyaralása leginkább attól függ, hogy jól akarja-e érezni magát. Ha igen, akkor nagy valószínűséggel jól fog sikerülni, de, ha eleve úgy megy oda, hogy úgyis szar lesz, akkor sok jót ne várjon!
Elutaztak, megfogadta ezt a jótanácsot és utána nem győzött hálálkodni, hogy nem azokra hallgatott, akiknek az volt a legnagyobb gondja, hogy nem cseréltek minden nap törülközőt nekik!
Na ennyit a huhogókról!
Ezt is leírtam már, hogy ha valakit a társaság, a haverok, meg a Bogarak érdekelnek, annak akár egy libalegelőn is lehet a Rajzás... (némi túlzással persze...)

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24047 Dátum: 2010 Március 17, 21:28:11 »

nem a 2000 Ft-tal van bajom, mert nem a szomszéd utcából megyek, tehát az már nem oszt és nem szoroz. azzal, hogy 364 nap alatt ettől nagyobb horderejű dolgot is össze lehetett volna hozni és 30 n ap alatt kisebbet is. De le is lehetett volna szarni az egészet és nem csinálni semmi. Akkor talán partizánakcióban újra rajzás lenne a rajzás, nem egy kötelezően vállalt vezetői szerep amit egy matinénak szerveznek a vezetők.

Akkor talán nem ezzel kellett volna a mondandódat kezdeni!
Komolyan nem értelek Benneteket!
Eddig sem (bár való igaz, csak 15 éve járok Rajzásra) arról szólt a Rajzás, hogy programok százai, meg hasonlók...
Igen, nekem is hiányzik a felvonulás, de tudomásul kell vennünk, hogy a budapesti rendőrség nem képes, vagy nem akarja ezt a programot, korrekt módon (a nem kevés lóvéért!) levezényelni-biztosítani! Ennyi!

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #24046 Dátum: 2010 Március 17, 21:26:26 »

rajzás egy hónap mulva! Lehet jó és rossz vagy közepes ...
BlackP irta már egy hete hogy el kell jönni,aztán lehet kritizálni mi volt jó és mi volt ami nem!
..vagy itt valaki látja a jövöt Huh Huh Huh Huh Huh
Oldalak: 1 ... 498 499 500 501 502 [503] 504 505 506 507 508 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: